שאלון!!!!!

מהר.

שם:אדוה גיל:17 מקום מגורים:אי שם בגליל התחתון
מקצוע אהוב בבית הספר:אומנות יצירה סרט אהוב:בחזרה לעתיד ספר אהוב:הארי פוטר, 100 חורפים. סופר אהוב:ג'יי קיי רולינג
צייר/ת אהוב:דאלי אוהב פוליטיקה?כשבא לי להתווכח
שמאל או ימין?כמובן ששמאל. מתעניין בפוליטיקה עולמית?לפעמים אוהב לדבר בטלפון?רק בפלא, ורק עם כאלה שלא חופרים
מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?אוהד, שומרת אמונים לאנשים מהאזור
גלי צה"ל או 103?גלגל"צ
צבא או שירות לאומי?צבא סקעת או מויאל?מויאלללל
רומן או מתח?שניהם. צעקה או לחישה?צעקה, כן אני בהמה. תתמודדו. ספורט או מנוחה?באמצע די.וי.די או וידיאו?DVD רוק או פופ?הכל חוץ מדיכאון
4 דברים שתיקח לאי בודד?החבר,מוזיקה,חמשב נייד ואוכל. מה תעשה שתהיה גדול?מעצבת פנים. 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?צביעות,שקרנים,בכיינים,אי-צדק, שחף.
5 הדברים שמרגיעים אותך?ליטופים, מוזיקה, אוכל טוב,נשיקה,מיטה. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?אמא אבא ויאיר. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?כיתה י' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?כיתה ד' מאמין באלוהים?ישות אלוהים כלשהי, כן. בגורל?כן מאמין באהבה?ברור
שברת למישהו את הלב פעם?מסתבר. איזה טיפוס אתה?:טיפוס טיפוסי שקט או רועש?רועש צנוע או שחצן?באמצע אחראי או חסר אחריות?אחראית. נוטר טינה או שוכח מהר?שוכחת די מהר וכחן או פשרן?פשרן, אבל כשאני נעולה על משהו, אני מתווכחת, ותמיד מנצחת
מורד או הולך עם הזרם?מה שמתאים לי ברגע נתון צמחוני?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מהו השיר שלך?wonderwall-oasis ציטוט שנחרט בלב?שומרת אותו אצלי בלב. המשפט הכי חזק שאמרו לך?"תודה" *בכי* בכית פעם משמחה?כןןן
רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?יאפ הלכת מכות פעם?פעם ביום, יש לי בנים אלימים בשכבה. ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?כן נהנת מהשאלון הזה?בערך עוד פעם?לא

shahf

New member
אדוה...תרשי לי להגיב?! ( ברור שכן)

בחזרה לעתיד?!
לא ידעתי סרט חזק אני מעצבן אותך?! סבבה... תזכרי..התערבנו שאני יותר חזק.. והמשפט הכי חזק... חבל שאת לא יודעת כמה מהתודות שלי היו כאלה תודות

boazgilad

New member
אוכל טוב? אדוה יש רק 3 סוגי אוכל

שנחשב אוכל טוב בשבילך לא?

אהבתי ת'ניק ../images/Emo3.gif יאללה עונה למרות

שאפחד לא קורא
שם: 17.5 גיל: שם. סתם
מורן, 17.5 מקום מגורים: ק.מענית מקצוע אהוב בבית הספר: ביולוגיה, ספורט ואנגלית. קצת מתמטיקה. סרט אהוב: אלאדין ורוביהוד גברים בגטקעס. ספר אהוב: הארי פוטר? |שטחי| סופר אהוב: ג'יי קיי רולינג? אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? באמצע איכשהו מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? רק עם דנה... מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? איןלי מושג מי אלה... גלי צה"ל או 103? גל"צ. עדיף גלגלצ.. צבא או שירות לאומי? צבא סקעת או מויאל? סקעת רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? כאילו מה? ספורט או מנוחה? ספורט (
) די.וי.די או וידיאו? דיוידי רוק או פופ? רוק. 4 דברים שתיקח לאי בודד? הכלב שלי, חברה, דיסקמן ומחשב.. מה תעשה שתהיה גדול? שוטר
סתם אין לי מושג...כבר לא. 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? מנהלים, מורים, כלבים לא שלי, כנ"ל לגבי חתולים, ומבחנים במתמטיקה שלא מצליחים. 5 הדברים שמרגיעים אותך? מוזיקה, מחשב, דנה, חברים והסדרה חברים. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? יש יותר מ-3... תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? גן
תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? גנון מאמין באלוהים? לא בגורל? קצת מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? כן איזה טיפוס אתה?: ביישן
שקט או רועש? תלוי בפורום (כלומר במי שנמצא)..בסביבה מוכרת אני די רועש.. צנוע או שחצן? צנוע נראה לי אחראי או חסר אחריות? אחרי נוטר טינה או שוכח מהר? נוטר... וכחן או פשרן? וכחן מורד או הולך עם הזרם? הולך עם הזרם צמחוני? חחח..לא. מהו השיר שלך? כל אחד שמושר ע"י אלאניס (חוץ מהחידוש שלה לCRAZY הוא לגמרי לא השיר שלי). ציטוט שנחרט בלב? i don't wanna be your other half i believe that one and one make two... המשפט הכי חזק שאמרו לך? לא יודע
בכית פעם משמחה? כמעט... רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לרצות להיות מגיש בחד"א בתקופת הגן נחשב? הלכת מכות פעם?כן אבל לא רציני מדי... ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן מאוד. נהנת מהשאלון הזה? אממ...היה נחמד
עוד פעם? לא תודה..

MsUnderstood

New member
אתה אחראי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

נכון נחמד לדבר איתי שאני ליד הילדים?! נראה לי אתה בטראומה..חחחחח ויש לי עידכונים בשבילך,דבר איתי...

Indian Friend

New member
גכךעלחיךלעגעכלחכעחלגכח

שם: רוני גיל: 16 מקום מגורים: קיבוץ מעברות מקצוע אהוב בבית הספר: אמנות, ספרות, אזרחות. סרט אהוב: שיער, שמש נצחית בראש צלול. (
) ספר אהוב: הקוראן סופר אהוב: לא יודעת צייר/ת אהוב: דאלי, פולוק, מונדריאן, גויה, פרידריך ועוד כל מיני..קשה לבחור. אוהב פוליטיקה? לא ממש. שמאל או ימין? שמאל. מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא ממש. אוהב לדבר בטלפון? לא ממש. מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? נינט!!!!!!!111@#%$^%$& נשמה כפרעעע!!1 אנלא רואה את זה בכלל.. גלי צה"ל או 103? 88FM צבא או שירות לאומי? שירות לאומי סקעת או מויאל? אפחד רומן או מתח? שניהם צעקה או לחישה? הכל חוץ מצעקות ספורט או מנוחה? מנוחה, ברור די.וי.די או וידיאו? לא משנה רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? לא יודעת מה תעשה שתהיה גדול? מה זה משנה עכשיו 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? אלימות, כפייה, אטימות, שקרים ומתמטיקה. 5 הדברים שמרגיעים אותך? מילים, חיבוק, ציור, סיגריה וחופש. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? רק 3? תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? כיתה ח', גן. תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? כיתה ח'. (כן, זה בכוונה בשתי הקטגוריות) מאמין באלוהים? לא בגורל? לא מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? לא יודעת איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? משתדלת לא להיות רועשת צנוע או שחצן? לא יודעת, משתדלת לא להיות שחצנית, אבל אנלא יכולה לשפוט. אחראי או חסר אחריות? באמצע נוטר טינה או שוכח מהר? לא נוטרת טינה אבל לא שוכחת לגמרי וכחן או פשרן? תלוי על מה..בד"כ פשרנית. מורד או הולך עם הזרם? לא הולכת עם הזרם צמחוני? לא מהו השיר שלך? אין "שיר שלי" ציטוט שנחרט בלב? נשאר איתי המשפט הכי חזק שאמרו לך? כנ"ל בכית פעם משמחה? לא שזכור לי רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא זוכרת הלכת מכות פעם? לא ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? לא יודעת נהנת מהשאלון הזה? הוא בסדר עוד פעם? לא, צריך גם ללמוד למבחן בספרות, לפחות קצת..

nofche 88

New member
עונה

שם:כתוב גיל: 17 מקום מגורים: אי שם בדרום מקצוע אהוב בבית הספר: אומנות.... כשהיה סרט אהוב: אמממ... דרם אמריקה על אופנוע, תעביר את זה הלאה, עיר האלוהים ספר אהוב: שני ירחים, רודף העפיפונים סופר אהוב: לוידת צייר/ת אהוב: אמממ אני... חחח אוהב פוליטיקה? לא במיוחד שמאל או ימין? אני מניחה ששמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא ממש אוהב לדבר בטלפון? יאפ מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? מיכאל גלי צה"ל או 103? גלגל"צ צבא או שירות לאומי? צבא סקעת או מויאל? אף אחדדדדדד רומן או מתח? שניהם צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? באמצע... נוטה יותר לספורט די.וי.די או וידיאו? גם וגם רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? אוכל, טריויה, דפים ועטים מה תעשה שתהיה גדול? כשאני יהיה גדולה אני ידע.... 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? צביעות, בגידה, שחצנות,אמממ ו"מ". 5 הדברים שמרגיעים אותך? שמישהו מנגן בגיטרה, שקיעה, שקט, ים ואוכל של סבתא.... מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אמא, אבא והשלישי משתנה... תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? פסח של כיתה ט' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? אמממ קשה לבחור מאמין באלוהים? לא בגורל? יאפ מאמין באהבה? לפעמים שברת למישהו את הלב פעם? לא שידוע לי איזה טיפוס אתה?: טיפוס טיפוסי (העתקתי מהבת דודה) שקט או רועש? שקט צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? אחראי נוטר טינה או שוכח מהר? מממ באמצע... וכחן או פשרן? תלוי מורד או הולך עם הזרם? עושה מה שבא לי צמחוני? ממש ממש ממש לאאאאאאאא מהו השיר שלך? ray charles-what a wonderful world ציטוט שנחרט בלב? מי שאמר שיהיה טוב שכח להשאיר תאריך המשפט הכי חזק שאמרו לך? לוידת בכית פעם משמחה? יאפ רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? אני מניחה שכן... הלכת מכות פעם? חח ברור ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? יש מצב נהנת מהשאלון הזה? הוא היה חביב עוד פעם? לא תודה

9910

New member
עונה

שם:9910 גיל: 29 מקום מגורים:חסוילנד מאוחד/איחוד מקצוע אהוב בבית הספר: ביולוגיה של הזית? סרט אהוב: סודי ביותר ספר אהוב: אהבה בימי כולרה סופר אהוב: גבריאל גרסיה מרקס צייר/ת אהוב: קנדינסקי אוהב פוליטיקה? שלום שלום שמאל או ימין? שמאל נו... מתעניין בפוליטיקה עולמית? קצת אוהב לדבר בטלפון? כשהכרחי מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? שו? גלי צה"ל או 103? 103 בגלל זהבי וסגל צבא או שירות לאומי? צבא סקעת או מויאל? אף אחד רומן או מתח? רומן בעיקר צעקה או לחישה? תלוי מתי ספורט או מנוחה? ספורט,אם זה בטלויזיה די.וי.די או וידיאו? דוד רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? את אישתי,ספר טוב,מוזיקה טובה,טלויזיה לווינית כדי לראות את הפועל מה תעשה שתהיה גדול? אני כבר גדול 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? שחצנות,חורים של אנטבי,ועוד 3 דברים 5 הדברים שמרגיעים אותך? אשתי,החתול,מאיר אריאל מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אשתי תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? הטיול לאוסטרליה תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? אין כזאת מאמין באלוהים? קצת בגורל? כן מאמין באהבה? בוודאי שברת למישהו את הלב פעם? בעוונתי כן איזה טיפוס אתה?: חביב שקט או רועש? תלוי צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? קצת מכל דבר נוטר טינה או שוכח מהר? בד"כ שוכח מהר וכחן או פשרן? פשרן מורד או הולך עם הזרם?יותר מורד צמחוני? לא,צריך לשמור על האוכל של האוכל מהו השיר שלך? אולה בבו ציטוט שנחרט בלב? אפשר לשטות בחלק מהאנשים חלק מהזמן,אבל אי אפשר לשטות בכולם כל הזמן המשפט הכי חזק שאמרו לך? בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? כן הלכת מכות פעם? גם ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן8 נהנת מהשאלון הזה? למה לא? עוד פעם? אם זה יהיה פחות מפרך

moranka

New member
אהבתי

חסוילנד איחוד (בדרך כלל איחודניקים שולטים) ומאיר אריאל!!

NeMo 3

New member
עונה../images/Emo9.gif

שם: לירון גיל:14 מקום מגורים: קיבוץ חצור מקצוע אהוב בבית הספר:אין דבר כזה, אבל אני ממש רוצה ללכת לפיזיקה, לא ברור למה, חיחיחי סרט אהוב:ארמגדון, וכל סירטי דיסני.. ספר אהוב:שני ירחים סופר אהוב:יש הרבה... צייר/ת אהוב:אין מסוים אוהב פוליטיקה? לא יותר מידי.. שמאל או ימין? באמצע, נוטה לשמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית? אותו הדבר... אוהב לדבר בטלפון? לא יותר מידי מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? לא קל- היהודים גלי צה"ל או 103? אממ... צבא או שירות לאומי? צב"א, נראה לי.. סקעת או מויאל? מויאל רומן או מתח? באמצע צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? ספורט די.וי.די או וידיאו? אמממ.. רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? מוזיקה, ספר, בגד ים, גלשן מה תעשה שתהיה גדול? שמחה?! 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? ששואלים אותי למה אני גאה במשהו, גזענים, אנשים לא נחמדים, ביקורת, וחוסר הבנה לרגשות של אנשים.. 5 הדברים שמרגיעים אותך? מוזיקה, חיוך, חיבוק, ים.. מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אממ... תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? גן... תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? ביצפר מאמין באלוהים? כן בגורל? גם מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? לא נראה לי, ואם כן, מצטערת.. איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? באמצע צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? באמצע נוטר טינה או שוכח מהר? שוכח מהר וכחן או פשרן? פשרן מורד או הולך עם הזרם? תלוי צמחוני? אני רוצה, אבל אוכל זאת אהבת חיי, אז... מהו השיר שלך? מספיק בנאדם, how you renind me ציטוט שנחרט בלב? הכל קבוע והרשות נתונה, או משהו כזה המשפט הכי חזק שאמרו לך?ותן חיוך הכל לטובה בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? אמ... הלכת מכות פעם? כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?לא זוכרת נהנת מהשאלון הזה? יאפ עוד פעם? ???

למעלה