שאלון!!!!!

שאלון!!!!!

גנוב מפורום אחר כמובן :) שם: גיל: מקום מגורים: מקצוע אהוב בבית הספר: סרט אהוב: ספר אהוב: סופר אהוב: צייר/ת אהוב: אוהב פוליטיקה? שמאל או ימין? מתעניין בפוליטיקה עולמית? אוהב לדבר בטלפון? מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? גלי צה"ל או 103? צבא או שירות לאומי? סקעת או מויאל? רומן או מתח? צעקה או לחישה? ספורט או מנוחה? די.וי.די או וידיאו? רוק או פופ? 4 דברים שתיקח לאי בודד? מה תעשה שתהיה גדול? 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? 5 הדברים שמרגיעים אותך? מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? מאמין באלוהים? בגורל? מאמין באהבה? שברת למישהו את הלב פעם? איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? צנוע או שחצן? אחראי או חסר אחריות? נוטר טינה או שוכח מהר? וכחן או פשרן? מורד או הולך עם הזרם? צמחוני? מהו השיר שלך? ציטוט שנחרט בלב? המשפט הכי חזק שאמרו לך? בכית פעם משמחה? רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? הלכת מכות פעם? ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? נהנת מהשאלון הזה? עוד פעם?

כמובן שזה אני ../images/Emo163.gif

כתבתי בניק לא שלי

שלי

שם: בשיא גיל: 17.5 מקום מגורים: קיבוץ מקצוע אהוב בבית הספר:היסטוריה ותקשורת סרט אהוב: שיער ספר אהוב: "עיין ערך: אהבה" דיויד גרוסמן סופר אהוב: דיויד גרוסמן צייר/ת אהוב: ניר הוד אוהב פוליטיקה? לפעמים שמאל או ימין? יש שיגדירו שמאל...אני פשוט הומנית מתעניין בפוליטיקה עולמית? לעיתים אוהב לדבר בטלפון? לעיתים ותלוי עם מי מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? מיכאל!!!! גלי צה"ל או 103? 103 צבא או שירות לאומי? שניהם מעולים...העיקר לעשות סקעת או מויאל? סקעת רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? מנוחה ברור די.וי.די או וידיאו? וידאו רוק או פופ? פופ חחח 4 דברים שתיקח לאי בודד? את חברתי הטובה, ספר, עט ויומן מה תעשה שתהיה גדול? אני אהיה אמא 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? בורות מבחירה, אכזריות, התעללות, כשיוצאים מהמקלחת לענות טלפון מרטיבים את הרצפה מקבלים מכה באצבע הקטנה של הרגל ובסוף לא מספיקים לטלפון, וכמייבשים אותי 5 הדברים שמרגיעים אותך? מדיטציה, מוזיקה, רוח, מדבר ומים מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? משפחתי ו2 חברותי הטובות וכלבי הנאמן תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? החופש הגדול של 2003 תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? לפני חודשיים מאמין באלוהים? כן בגורל? אולי מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם?לא איזה טיפוס אתה?: אני אני שקט או רועש? רועש צנוע או שחצן? שחצן אחראי או חסר אחריות? חסר אחריות לדעתי נוטר טינה או שוכח מהר? שוכח מהר וכחן או פשרן? וכחן מורד או הולך עם הזרם? מורד צמחוני? כן מהו השיר שלך? צמח בר ציטוט שנחרט בלב? "זכרתי לך חסד נעוריך, אהבת כלולותיך, לכתך אחרי במדבר בארץ לא זרועה" ירמה ב' ב' המשפט הכי חזק שאמרו לך? "יגאל עמיר הוא בן אדם בסופו של דבר" בכית פעם משמחה? כן רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? כן חחחחחחח...בכיתה א' ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? לא נהנת מהשאלון הזה? כן עוד פעם? כן

tzlilonit1

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

שם:צליל גיל:14.6 מקום מגורים:קיבוץ בארי מקצוע אהוב בבית הספר:אמממ....ספרות סרט אהוב:12 במחיר אחד ספר אהוב:ספרי נעורים סופר אהוב:משה יהלום צייר/ת אהוב:אממ..לא מכירה ציירים
אוהב פוליטיקה?אממ..לא מתעניינת בזה שמאל או ימין?אלו שבעד ההתנתקות חחח מתעניין בפוליטיקה עולמית?לא ממש.. אוהב לדבר בטלפון?מאודדד!!! מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?אוהדדדד גלי צה"ל או 103?לא מבינה בשניהם.. צבא או שירות לאומי?אמממ...חכו שאני אגיע לזה,טוב? סקעת או מויאל?אממ..מויאל הכי נורמלי משניהם..אבל גם הוא לא משו רומן או מתח?רומן צעקה או לחישה?צעקה חחחחח ספורט או מנוחה?מנוחה די.וי.די או וידיאו?די.וי.די רוק או פופ?פופ 4 דברים שתיקח לאי בודד?אממממ פלאפון,הספר החמישי של הארי פוטר,יומן ועטים מה תעשה שתהיה גדול?עוד לא חשבתי על זה לעומק... 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?צביעות,שמדברים עליי מאחורי הגב ואז באים לידי ומצחקקים,שמוציאים עליי עצבים,שהאינטרנט מתנתק באמצע משו,שהמצלמת אינטרנט שלי שובתת 5 הדברים שמרגיעים אותך?מוזיקה שאני אוהבת לשמוע,סדרה טובה בטלוויזיה,נס קפה,לכתוב ביומן,סתם לשבת בשקט מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?אמא שלי,אחותי וסבתא שלי..אבל גם החברות שלי.. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?לא הייתי רוצה לחזור לשום תקופה תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?אממ..לא חושבת על שום דבר כרגע מאמין באלוהים?בערך.. בגורל?לא מאמין באהבה?כן שברת למישהו את הלב פעם?לא איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש?רועשת צנוע או שחצן?צנועה..נראה לי אחראי או חסר אחריות?אחראית נוטר טינה או שוכח מהר?נוטרת טינה חחחח לא לעצבן אותי חחחח וכחן או פשרן?וכחנית מורד או הולך עם הזרם?הולכת עם הזרם צמחוני?לא מהו השיר שלך?אממ...לא יודעת ציטוט שנחרט בלב?אלוהים ברא את הגבר לפני האישה כי לפני כל יצירת אומנות צריך טיוטה המשפט הכי חזק שאמרו לך?לא זוכרת.. בכית פעם משמחה?לא רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?לא הלכת מכות פעם?חחח כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?כן,אבל לא אני ניתקתי נהנת מהשאלון הזה?אמממ...לא חחחחח עוד פעם?מה אכפת לי..

MsUnderstood

New member
../images/Emo13.gif

שם:דנה
מקום מגורים:יגור
מקצוע אהוב בבית הספר:בצפר
סרט אהוב:אוסטין פאוורס
ספר אהוב:אין
סופר אהוב:אין
צייר/ת אהוב:בכלל אין
אוהב פוליטיקה?דה
שמאל או ימין?שמלאנית
מתעניין בפוליטיקה עולמית?דהההה
אוהב לדבר בטלפון?תלוי עם מי
מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?מי?
גלי צה"ל או 103?גל"צ
צבא או שירות לאומי?צבא
סקעת או מויאל?מי?
רומן או מתח?תלוי מתי
צעקה או לחישה?תלוי מתי
ספורט או מנוחה?מנוחה דה!
די.וי.די או וידיאו?לאמשנה
רוק או פופ?רוק
4 דברים שתיקח לאי בודד?רובי,אייפוד,מחשב,חיבור לאינטרנט
מה תעשה שתהיה גדול?אהיה מנא"שית? לודעת..יש הרבה כיוונים
5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?אווו ילדים בעבודה שצועקים,אנשים שלא משרשרים,צעקות,ריכולים בקיבוץ,שתפוז נתקע
5 הדברים שמרגיעים אותך?רובי רובי רובי רובי רובי
מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?רובי רובי רובי סתם...
תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?גן
תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?חטיבה
מאמין באלוהים?יאפ
בגורל?נמממ לודעת
מאמין באהבה?יאפ
שברת למישהו את הלב פעם?נראה לי שכן
איזה טיפוס אתה?:
שקט או רועש?תלוי מתי
צנוע או שחצן?צנועה
אחראי או חסר אחריות?תלוי במה
לרוב אחראית
נוטר טינה או שוכח מהר?שוכחת מהר מידי
וכחן או פשרן?וכחנית בטרוף...
מורד או הולך עם הזרם?אני נונקונפרמיסטית בדרך קונפורמית
צמחוני?לא(איתן אל תהרוג אותי)
מהו השיר שלך?often-robbie williams
ציטוט שנחרט בלב?יש המון...
המשפט הכי חזק שאמרו לך?לא לפה
בכית פעם משמחה?יאפ
רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?לא
הלכת מכות פעם?יאפ
ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?משו כזה
נהנת מהשאלון הזה?דהההההה
עוד פעם?דהההההה
הודגש באמצעות מדגישומטיק

imri2

New member
עריות ונמרים

שם: אמרי גיל: 20 מקום מגורים: מצר מקצוע אהוב בבית הספר: ספרות סרט אהוב: לא סגור ספר אהוב: לא קורא סופר אהוב: אין צייר/ת אהוב: נו אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? שמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? תלוי מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? אם כבר, אז שיר גלי צה"ל או 103?אף אחד צבא או שירות לאומי? שירות לאומי סקעת או מויאל? הראשון-שימות השני- שיפסיקו עם השיר שלו ברדיו רומן או מתח? מתח, אבל לא משטרתי צעקה או לחישה? צעקה ספורט או מנוחה? מנוחה די.וי.די או וידיאו? הראשון רוק או פופ? השני 4 דברים שתיקח לאי בודד? 4 נשים סתם מה תעשה שתהיה גדול? אני כבר גדול ואני אולי אהיה 0 כמו עכשיו 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? כדורגל (לשחק) , ריבים בבית, שיעמום , מוטרד, וחשמל 5 הדברים שמרגיעים אותך? שינה מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? אני אני ועני תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? כיתה ט' תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? סוף 2002 עד עכשיו מאמין באלוהים? כן בגורל? לא מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? לא נראה לי איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? שקט צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? באמצע נוטר טינה או שוכח מהר? נוטר טינה וכחן או פשרן? פשרן מורד או הולך עם הזרם? לרוב הולך עם הזרם צמחוני? לא מהו השיר שלך? אין ציטוט שנחרט בלב? או בספרד או באירופה המשפט הכי חזק שאמרו לך? זאת הבמה שלך בכית פעם משמחה? יש מצב רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? כן, אבל עבר הלכת מכות פעם? כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן נהנת מהשאלון הזה? לא עוד פעם? נייט

עוד פעם שאלון?

שם: איתן גיל: 25 וחודשיים וחצי מקום מגורים: גליל מערבי מקצוע אהוב בבית הספר: ספורט ואנגלית סרט אהוב: שומר הבארים, זאב בודד ספר אהוב: "ספר האשליות" של פול אוסטר, "מישהו לרוץ איתו" של דוד גרוסמן. סופר אהוב: אין אחד ספציפי צייר/ת אהוב: לא התחום שלי אוהב פוליטיקה? סולד ממנה שמאל או ימין? שמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית? לפעמים אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי. יש לי חולשה למנהלות מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? מיכאל!!!!!111 גלי צה"ל או 103? גלגלצ צבא או שירות לאומי? מה שמתאים סקעת או מויאל? סקעת, נו מה רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? גניחה ספורט או מנוחה? ספורט די.וי.די או וידיאו? שניהם רוק או פופ? שניהם 4 דברים שתיקח לאי בודד? החברה שלי, חומר דוחה יתושים, שמיכה עבה וסכין. מה תעשה שתהיה גדול? אציל את העולם מכוחות הרשע. 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? אנשים שפוגעים באנשים, אנשים שפוגעים בחיות, טיפשות, הפסקות חשמל ויתושים. 5 הדברים שמרגיעים אותך? תשובה זו צונזרה ע"י הנהלת הפורום, עקב נוכחות מוגברת של קטינים מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? שחף מאפיל על כולם תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? גיל 4 תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? גיל 11 מאמין באלוהים? לא! בגורל? לא מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? כן. אבל ממש לא בכוונה איזה טיפוס אתה?: "יהללוך אחרים ולא פיך" שקט או רועש? שקט צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? אחראי נוטר טינה או שוכח מהר? זוכר הכל ומרשה לעצמי לשכוח מהר וכחן או פשרן? תלוי בנסיבות. מורד או הולך עם הזרם? מה אתם חושבים? צמחוני? הייתי צמחוני, עד שהבנתי שאכילת ביצים גורמת סבל גדול יותר אפילו מתעשיית הבשר.לכן אני טבעוני. מהו השיר שלך? אביתר בנאי - יש לי סיכוי ציטוט שנחרט בלב? "אני אוהבת אותך" המשפט הכי חזק שאמרו לך? "אני אוהבת אותך+המשך מצונזר בכית פעם משמחה? לא. רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? מעולם לא ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? לא נהנת מהשאלון הזה? קצת עוד פעם? כן, אבל לא עכשיו

MsUnderstood

New member
../images/Emo6.gif יש לך חולשה למנהלות../images/Emo35.gifרוצה לספר

לי משו
אחחחחחחחח שמיצ... תגיד,הברזות אתה אוהב?
אה אגב,יש עוד סיבה שהסיכום היה מוקדש לך,וזה בגלל משו ששאלת היום...

roychu

New member
מילא

שם: רוי גיל: 17 וקצת מקום מגורים: ערבה, בדרום דרום דרום. מקצוע אהוב בבית הספר: תנ"ך סרט אהוב: כל מה של טים ברטון, בערך. ספר אהוב: אמריקן פסיכו, מדריך הטרמפיסט, הספרים של ג'יימס הריוט. סופר אהוב: אין אחד צייר/ת אהוב: אם אני חייב לבחור, מגריט אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? לא זה ולא זה מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי, אבל בעקרון לא מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? / גלי צה"ל או 103? מה זה 103? צבא או שירות לאומי? צבא. סקעת או מויאל? / רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? מנוחה די.וי.די או וידיאו? שניהם רוק או פופ? תלוי מה בא, בד"כ רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? מוזיקה, ואותה. מה תעשה שתהיה גדול? מי יודע? 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? הכיתה שלי, צביעות של אנשים בתוך הקיבוץ, ולא עולה לי עוד. 5 הדברים שמרגיעים אותך? היא, מוזיקה, לצייר, לקרוא מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? מה זה משנה שמות? אתם לא מכירים גם ככה. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? טוב לי עכשיו. תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? שנה שעברה. מאמין באלוהים? לא בגורל? לא מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? מקווה שלא איזה טיפוס אתה?: אחד כמוני, כזה. שקט או רועש? גם וגם, תלוי ביום צנוע או שחצן? בד"כ מעדיף להיות צנוע אחראי או חסר אחריות? תלוי נוטר טינה או שוכח מהר? מאוד מאוד תלוי בקשר למה/מי וכחן או פשרן? וכחן. מורד או הולך עם הזרם? מי יכול להגיד? צמחוני? לא מהו השיר שלך? המ.. "יותר טוב כלום" של עברי לידר, או The Shooting Star That Destroyed Us של A Static Lullaby ציטוט שנחרט בלב? "אם לא היא אז אף אחת" המשפט הכי חזק שאמרו לך? עם כל הכבוד, את זה אני שומר לעצמי. בכית פעם משמחה? כמעט רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן נהנת מהשאלון הזה? לא כל כך

LEATHER REBEL

New member
בדרך כלל מעדיף להיות צנוע...?

הבעיה היא שלא ממש רואים את זה בפורום... אלא אם יוכח שאינני דובר עברית.

להלה.../images/Emo163.gif

שם:פזכיה גיל:14 מקום מגורים:בארי מקצוע אהוב בבית הספר:ספרות/היסטוריה סרט אהוב:מים אפלים ספר אהוב:דור הפרוזאק-אליזבט וורצל סופר אהוב:דוגלס אדאמס צייר/ת אהוב:מנחם קדישמן אוהב פוליטיקה?לא ממש שמאל או ימין?שמאל מתעניין בפוליטיקה עולמית?לא אוהב לדבר בטלפון?כה מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)?אפחד מהם. גלי צה"ל או 103?צה"ל צבא או שירות לאומי?צבא סקעת או מויאל?אפחד רומן או מתח?מתח צעקה או לחישה?לחישה ספורט או מנוחה?מנוחה די.וי.די או וידיאו?שניהם טובים
רוק או פופ?רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד?פלאפון, מים, מחשב, מישו כוסי. מה תעשה שתהיה גדול?שאיפה להיות שחקנית. 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך?אינלי כוח. 5 הדברים שמרגיעים אותך?כנ"ל מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך?סבתא, אמא, חברות. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה?אין כזאת תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה?כיתות א'-ד' מאמין באלוהים?כה בגורל?גם מאמין באהבה?ממ. שברת למישהו את הלב פעם?לא איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש?רועש צנוע או שחצן?צנוע אחראי או חסר אחריות?שניהם נוטר טינה או שוכח מהר?שוכח מהר וכחן או פשרן?פשרן מורד או הולך עם הזרם?מורד. צמחוני?כה מהו השיר שלך?Lithium-Nirvana ציטוט שנחרט בלב? I'm so ugly, but that's okay, 'cause so are you . המשפט הכי חזק שאמרו לך?תהיי מי שאת. בכית פעם משמחה?כה רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)?ממ.. נראלי. הלכת מכות פעם?כה ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת?אהא. נהנת מהשאלון הזה?בערך
עוד פעם?נהההההההה...

מי שלא קורא הוא חורא../images/Emo122.gif

שם: ענבל גיל: 18 מקום מגורים: אתם יודעים מקצוע אהוב בבית הספר: כבר הספקתי לשכוח
סתם.. אמממ מתמ' היה נחמד סרט אהוב: יש הרבה:) נהיה ציונים ונאמר 'הכוכבים של שלומי'(הייתי אמורה להגיד מבצע סבתא? לא נורא) ספר אהוב: הארי פוטר
נו אני לא קוראת הרבה.. אבל בא לי על 'מלך החומוס ומלכת האמבטיה' התחלתי בטורקיה ואל סיימתי:( סופר אהוב: עזבו אותי בחייכם צייר/ת אהוב: סרא, אם מישהו מכיר..
אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? שמאל-מרכז מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? לא מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? מה? גלי צה"ל או 103? גלגל"צ צבא או שירות לאומי? צבא סקעת או מויאל? סקעת רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? לחישה(סקסי יותר
) ספורט או מנוחה? ספורט די.וי.די או וידיאו? די וי די(למרות ששלי זונא אותי עכשיו ולא קורא לי צרובים.. אני לא יכולה לשמוע רובי
רוק או פופ? רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? את המשקפיי שמש המגניבים שלי, מוזיקה, קרם הגנה ואת הבחור שלי מה תעשה שתהיה גדול? כל עוד אני אהיה מאושרת לא משנה לי 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? אין לי ראש לחשוב עכשיו 5 הדברים שמרגיעים אותך? אני אגיד דבר אחד moon safari של איר מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? ארבל, אילנית, דיאנה תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? עכשיו בסדר תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? תחילת כיתה י' מאמין באלוהים? לא ממש בגורל? כן מאמין באהבה? כן
שברת למישהו את הלב פעם?אולי.. לא בכוונה איזה טיפוס אתה?: שקט או רועש? רועש צנוע או שחצן? צנוע אחראי או חסר אחריות? חסק אחריות נוטר טינה או שוכח מהר? שוכח וכחן או פשרן? פשרן מורד או הולך עם הזרם? בלופ צמחוני? לא מהו השיר שלך? בימים אלו 'שובי אל ביתי' מבית עידן רייכל ציטוט שנחרט בלב? אתה מתחיל הכי מהר שלך.. ולאט לאט.. מגביר המשפט הכי חזק שאמרו לך? ---- בכית פעם משמחה? כמעט, בחור, מותר רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? כשהייתי צעירה הלכת מכות פעם? לא ממש ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? אולי בערך נהנת מהשאלון הזה? כן עוד פעם? הדרן

shahf

New member
חחחח זה היה יכול להיות משעשע

אם את ואדוה הייתם באותו עמוד

למעלה