מילא
שם: רוי גיל: 17 וקצת מקום מגורים: ערבה, בדרום דרום דרום. מקצוע אהוב בבית הספר: תנ"ך סרט אהוב: כל מה של טים ברטון, בערך. ספר אהוב: אמריקן פסיכו, מדריך הטרמפיסט, הספרים של ג'יימס הריוט. סופר אהוב: אין אחד צייר/ת אהוב: אם אני חייב לבחור, מגריט אוהב פוליטיקה? לא שמאל או ימין? לא זה ולא זה מתעניין בפוליטיקה עולמית? לא אוהב לדבר בטלפון? תלוי עם מי, אבל בעקרון לא מיכאל-שיר-אוהד? (מכוכב נולד)? / גלי צה"ל או 103? מה זה 103? צבא או שירות לאומי? צבא. סקעת או מויאל? / רומן או מתח? מתח צעקה או לחישה? לחישה ספורט או מנוחה? מנוחה די.וי.די או וידיאו? שניהם רוק או פופ? תלוי מה בא, בד"כ רוק 4 דברים שתיקח לאי בודד? מוזיקה, ואותה. מה תעשה שתהיה גדול? מי יודע? 5 הדברים שהכי מעצבנים אותך? הכיתה שלי, צביעות של אנשים בתוך הקיבוץ, ולא עולה לי עוד. 5 הדברים שמרגיעים אותך? היא, מוזיקה, לצייר, לקרוא מיהם שלושת האנשים היקרים לליבך? מה זה משנה שמות? אתם לא מכירים גם ככה. תקופה שהיית רוצה לחזור אליה? טוב לי עכשיו. תקופה שאתה לא רוצה לחזור אליה? שנה שעברה. מאמין באלוהים? לא בגורל? לא מאמין באהבה? כן שברת למישהו את הלב פעם? מקווה שלא איזה טיפוס אתה?: אחד כמוני, כזה. שקט או רועש? גם וגם, תלוי ביום צנוע או שחצן? בד"כ מעדיף להיות צנוע אחראי או חסר אחריות? תלוי נוטר טינה או שוכח מהר? מאוד מאוד תלוי בקשר למה/מי וכחן או פשרן? וכחן. מורד או הולך עם הזרם? מי יכול להגיד? צמחוני? לא מהו השיר שלך? המ.. "יותר טוב כלום" של עברי לידר, או The Shooting Star That Destroyed Us של A Static Lullaby ציטוט שנחרט בלב? "אם לא היא אז אף אחת" המשפט הכי חזק שאמרו לך? עם כל הכבוד, את זה אני שומר לעצמי. בכית פעם משמחה? כמעט רצית פעם להיות בן אדם אחר (אחייך למשל?)? לא הלכת מכות פעם? כן ניתקת קשר עם אדם ואחר כך הצטערת? כן נהנת מהשאלון הזה? לא כל כך