שאלון

Prophet Of God

New member
שאלון

הרבה זמן לא היה אחד רציני, ויש גם כמה חדשים, תנו בראש. קצת בכללי: שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה... אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים... היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים: שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם... מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

Prophet Of God

New member
שלי

קצת בכללי: שם:רועי פירסינג:אין אבל רוצה קעקועים:אין ורוצה.. גובה:מטר שבעים וחמש פלוס. מידת נעליים:42-43-44 צבע שיער:שחור ברוך השם אחים/אחיות:2 אחיות בת כמה את נראית:18 [זה מה שאומרים :X] משקפיים?יש גשר?אין ברוך השם עבר פלילי:אין כ"כ שפות:עברית,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כנה ואמיתי ברוך השם הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?מפגר, מגזים, מציק, אפס...שאני אמשיך? האם... את/ה דלוקה על מישהו:לא דלוק, מאוהב. את/ה רוצה לגור במקום אחר:לוידע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי אחד אפילו. את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד. את/ה הייתם בחו"ל:כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:לא כ"כ בעד. להרוג אנשים:במקרים מיוחדים. עישון אצל בני עשרה:נגד עישון אצל כולם. נסיעה במכונית אחרי ששתית:נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:כל עוד זה לא פוגע בי. האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן. אי פעם בכית על בן:כן. אי פעם שיקרת:כן. אי פעם נעצרת:כמעט. כמה פעמים... היית מאוהבת:פעם אחת, בשירלי, ואני עדיין מאוהב ברוך השם. נשבר לך הלב:לוידע אם נשבר, אבל מאוד מאוד כאב לי... שברת לבבות:אני? פחחחחחחחח השם שלך הופיע בעיתון:לא חושב. התחרטת על דברים שעשית:התחרטתי, אני מתחרט, ואני עוד אתחרט. במיוחד על דבר אחד מיוחד. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות:אושר. ממתק:מסטיק. סרט מצויר:כמעט הכל, מולאן, מלך האריות, אלאדין, לוני טונס... קורנפלקס:כמעט ולא, אבל בתכל'ס הכל. מסטיק:MUST ירוק. צבע:כחול, סגול. יום בשבוע:לוידע. היום הכי לא מועדף:לוידע. תכשיט:צמידים ושרשראות. חורף\קיץ:חורף. בחדר:המיטה, המחשב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני. ראה אותך בוכה:שירלי. הלכת איתו לסרט:הסרט האחרון שהלכתי היה כ"כ מזמן שיש סיכוי שזה היה עם הרצל. צעק עליך:אני. כן, אני צעקתי על עצמי. שלח לך מכתב:אנערף, בטח התיכון או משו. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא. אני מאמין באלוהים. אהבה ממבט ראשון? לא בדיוק, אבל בערך. חיים שאחרי המוות?סוג של...כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא, אני מאמין באלוהים. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כ"כ הרבה פעמים.... הופעת בציבור בפיג'מה?בטח. בכית בסרט?לא חושב. היית על במה?כן. חשבת שאת\ה הולך למות?כן. נכשלת במקצוע?ברור, ערבית, כיתה ט'. הורידו אותך כיתה?לא. הקפיצו אותך כיתה?לא. רצית להיות המין השני?לא. דברים אהובים: שיר אהוב:יש המון. אוכל אהוב:הרבה. תוכנית אהובה:בAXN בעיקר. ספורט אהוב:קראטה. תחביב:לחימה משולבת. זמר/זמרת/להקה אהובים:In Flames עיתון אהוב:אין משו מוגדר. וסתם... מה השעה עכשיו?תשע וחצי. תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?אלוהים יודע. איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה?אחרי שאני אהיה באוניברסיטה אני אדע... אתה משועמם/ת?לעיתים. כמו כולנו. רעש אחרון ששמעת?שירים במחשב. ריח האחרון שהרחת?ריח של געגועים...השיער שלה... איזה רינגטון יש לך בפלאפון?The Kinslayer ורק לה יש מכה אפורה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?שירלי. כ"כ כ"כ.

Uzumaki Naruto

New member
...

עוד פעם אחת אתה קורא לעצמך אפס ומפגר, אתה תצטער על הפעם הבאה שאני אראה אותך.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif יאללה, אנירוצה. ../images/Emo9.gif

קצת בכללי: שם: יערה. פירסינג: אין. קעקועים: אין. גובה: יש, קצת יותרמדי. >< מידת נעליים: 39. צבע שיער: אמ, חום-אדום-עם גוון אפור לבן למעלה? אחים/אחיות: אפילו לא חורגים. משהו כזה. שניית ואחת. בת כמה את נראית: 16?
משקפיים? אין. גשר? אין. עבר פלילי: אין. שפות: עברית, אנגלית, גרמנית כושלת, טיפה ספרדית וטיפה ערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? בוגרת? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? משעממת. האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אמ, אני מניחה. את/ה רוצה עוד פירסינג: אכן. [עוד?] את/ה אוהבת רכבות הרים: אמ, הן מפחידות אותי נורא, וכשאני עושה אותן אני מתחרטת על כל שניה, ושבוע אחרכך זה זכור לי כמשהו נורא כיף. את/ה הייתם בחו"ל: אכן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם יש דרך להיפגש לעיתים קרובות מספיק. להרוג אנשים: ממש לא. עישון אצל בני עשרה: לא איכפת לי. נסיעה במכונית אחרי ששתית: אם אנלא נוהגת.
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: למה לא?
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: לא. אי פעם שיקרת: בטח. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: נוור. נשבר לך הלב: נוור. שברת לבבות: לוחושבת שאי פעם. השם שלך הופיע בעיתון: לא. התחרטת על דברים שעשית: בטח. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: חתול?
ממתק: צ'יטוס גבינה. סרט מצויר: מלך האריות. קורנפלקס: כריות והאללה עם המון צבע מאכל בצורת פירות, שאין לי מושג אפילו איך קוראים להם כי אמא לא מונכה לקנות. אולי טריקס? >< מסטיק: תפוח, בזוקה. צבע: כחול, צכלצ, כתומ, שחור, אדום. יום בשבוע: לא חושבת עלזה. היום הכי לא מועדף: כנ"ל. תכשיט: טבעת-כמו-מחוך. או משהו. חורף\קיץ: בחורף קיץ, בקיץ חורף. בחדר: ביז'ו.
[המניפה ומערכת.] האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. [ונוראל על המזרן ^^] ראה אותך בוכה:ניראלי שאמא. הלכת איתו לסרט: טאל, היום. ^_^ צעק עליך: אמא. שלח לך מכתב: חברה שלי כתבה לי פתק היום. נקרא? אם לא, אז לכך מזמן שאנלא זוכרת אפילו. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אכן. הופעת בציבור בפיג'מה? אכן.
בכית בסרט? כן. היית על במה? הרבה. >< חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? לא. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? אכן, במחנ"ק. ובמחזור.
דברים אהובים: שיר אהוב: Echoes של פינק פלויד? אנלא יכולה להלחליט. זה לא. אוכל אהוב: אחד?
בשר, תפוחי אדמה, ממתקים. תוכנית אהובה: חברים? ספורט אהוב: ריקוד, אם זה נחשב. תחביב: לרקוד, לישון, לקרוא, לנגן? זמר/זמרת/להקה אהובים: פינק פלויד והמכשפות. עיתון אהוב: הא? וסתם... מה השעה עכשיו? עשרים ל10. תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? שניהם. >< סתיו או אביב? שניהם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לאדעת, או שאני אשאר בבית ועאשה עבודה בהיסטוריה [
] או שאני אצא ואצטרך לבהות באנשים מעשנים נרגילה. >< איזה ארוחה אחרונה אכלת? ארוחת ערב. סיני. תיכון או אוניברסיטה? לא הייתי באפחד מהם! אתה משועמם/ת? לא. רעש אחרון ששמעת? משינה זה רעש? ריח האחרון שהרחת? ליפסטיק. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון
הוא הלך לאיבוד.
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אתם לאמכירים.

NeverDream

New member
אני אוהב שאלונים.

קצת בכללי: אני לא אוהב אנשים. הם מטרידים בעיניי. שם: אביב. פירסינג: צנוע, בלשון. קעקועים: כשיהיה כסף אני שם על הכתף השמאלית, כדור עין חשוף עם וורידים ושיט. גובה: 1.67+ לא מדדתי שנתיים. מידת נעליים: 43 צבע שיער: חום. אחים/אחיות: שלושה אחים, שתי אחיות, אני הבכור. בן כמה אתה נראה: אני מניח שבערך בגיל הנכון... משקפיים? מעולם לא היו לי. גשר? כנ"ל. עבר פלילי: קצת. לא אפרט. שפות: עברית, אנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני אדיש בצורה הזוייה. זה מבדר. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר... האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן, יותר מדי. את/ה רוצה לגור במקום אחר: בהחלט. סקוטלנד, מי בא איתי? את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: מנסיון... כן. את/ה רוצה עוד פירסינג: תמיד. את/ה אוהבת רכבות הרים: איך אפשר שלא...?? את/ה הייתם בחו"ל: אכן... אבל זה פאתטי, טיול בר-מצווה עם אבא ואח קטן... אפילו לא נהניתי. אבל כן, הייתי. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אפשרי אבל קשה. להרוג אנשים: תלוי מי, תלוי כמה, תלוי למה. עישון אצל בני עשרה: אני מעשן מגיל 14 אז אני לא אובייקטבי, אבל בעיקרון... זה לא טוב. נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, זה טיפשי. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיהיה להם בכיף. חייה ותן לחיות. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יותר מדי. הההההרררררבבבבבההההה יותר מדי. אי פעם בכית על בן: גם זה קרה. אי פעם שיקרת: המון, בעיקר לאבא שלי. אי פעם נעצרת: כן. וונדליזם, סמים. כמה פעמים... היית מאוהבת: 1. נשבר לך הלב: קצת. שברת לבבות: לא יודע, מקווה שלא. אם כן סליחה. השם שלך הופיע בעיתון: מזמן, בגיל חמש, לא זוכר למה. התחרטת על דברים שעשית: אני אנושי לא? דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: ארצה. ממתק: טוויקס. סרט מצויר: ביוואס אנד באטהאד דו אמריקה. קורנפלקס: רגיל. מסטיק: לא, תודה. צבע: אדום-דם וסגול. יום בשבוע: כולם אותו זבל. היום הכי לא מועדף: כנ"ל תכשיט: עגיל באוזן, קטן, של בחורות. עניין סנטימנטלי, מדובר בעגיל ספציפי לעילגים שביניכם. חורף\קיץ: חורף, אני איש של גשם... (בין אלפי אנשי ים אבל בחורף הבא... אתם יודעים את ההמשך.) בחדר: לישון, בשביל זה הוא שם. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: גלי. ראה אותך בוכה: גלי. הלכת איתו לסרט: גלי. צעק עליך: גלי. שלח לך מכתב: גלי. (טיפשי, לא?) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא. בקושי אהבה. חיים שאחרי המוות? ישמצב. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא פחות ולא יותר מבולשיט. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא ייצא לי לומר את זה בלי להתכוון. הופעת בציבור בפיג'מה? אני לא לובש פיג'מה, אני ישן עם בוקסר. אם זה נחשב לסוג של פיג'מה אז כן. בכית בסרט? בהחלט. היית על במה? טקס סיום תיכון נחשב? חשבת שאת\ה הולך למות? כן. כן. נכשלת במקצוע? הרבה פעמים. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? רק כדי שיהיו לי שדיים לשחק איתם כשאני חרמן. דברים אהובים: לישון, לצייר, להתכרבל איתה, לדפוק את הראש בקיר, לעשן, הומור נמוך\שירותים\שחור. שיר אהוב: כרגע זה Vivica של Jack off Jill אבל זה מאוד גמיש. אוכל אהוב: גם גמיש, כרגע פיצה. תוכנית אהובה: סאות' פארק, סימפסון, דאריה, איש משפחה, ביוואס אנד באטהאד, מפלצות אמיתיות. כולם באותה הרמה. ספורט אהוב: אמור להיות דבר כזה...? תחביב: לצייר. זמר/זמרת/להקה אהובים: נירוונה. עיתון אהוב: עיתונים זה קקה. וסתם... מה השעה עכשיו? 22:02 תפוח או בננה? תפוח. כחול או אדום? אדום. סתיו או אביב? סתיו, בגלל הגשם. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעשן סיגריה... זה היה ארוך. איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכר ולא אכפת לי. תיכון או אוניברסיטה? לייייייייישון. אתה משועמם/ת? תמיד. רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה מהחדר של אחי הקטן. ריח האחרון שהרחת? אני לא זוכר הרבה ריחות, אבל האחרון שאני כן זוכר... רביעי, לפני שהלכתי, הריח שלה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סמלס לייק טין ספיריט. רציתי את מיי גירל, לא היה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? גלי, גלי, גלי, גלי, גלי, גלי. ג ל י .

../images/Emo3.gif

הממ. רצית להיות בת בשביל שיהיו לך שדיים לשחק איתן כשאתה חרמן?! אוי, זה.. פריקי לגמרי.

NeverDream

New member
את לא מכירה אותי כל כך טוב...

רימה!! שד זה שד. לא חשוב איפה או למה הוא מחובר. תתביישי בעצמך. ג'ינג'ית.

Wing Chan

New member
טוב, אני עייף ומשעמם לי.

לכו לראות את "דום" בקולנוע. סרט מגניב. צפוי בצורה מחרידה (בכול זאת, הוליווד) אבל מגניב, למרת התחלה מעט חלשה. קצת בכללי: שם: עמר פירסינג: אין, לא אוהב על עצמי קעקועים: אין, בתכנון (בתכנון כבר...4 שנים?
) גובה: 170 ומשהו, לא הרבה מידת נעליים: 45-46 צבע שיער: בלונדיני-חום אחים/אחיות: 2 אחיות זונות בת כמה את נראית: הרוב חושבים על איזה שנתיים וחצי קדימה. חלק (מכרים אירופאים) אומרים גם 23-24. o_O; משקפיים? ישנן גשר? חס וחסה עבר פלילי: אין שפות: עברית, אנגלית, מילה וחצי בנורבגית שתיים וחצי מילים ביפנית ועוד חצי מילה בסינית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? המממ...האוזניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכול מור אור לס :X האם... את/ה דלוקה על מישהו: כרגע? אה-הא את/ה רוצה לגור במקום אחר: נהה את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: צריך שהיא תהפוך ללא וירטואלית. את/ה רוצה עוד פירסינג: נופ את/ה אוהבת רכבות הרים: זה בסדר. לא נמשך לזה יותר מדי אבל גם לא בורח מהן. את/ה הייתם בחו"ל: כע לפני 10 שנים בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אם ישנה ניידות אני לא רואה סיבה שלא. להרוג אנשים: כןןןןןןןן. ונתחיל עם אודטה. בבקשה? עישון אצל בני עשרה: מי שאוהב - לבריאות. נסיעה במכונית אחרי ששתית: עדיף שלא. חכו איזה שעה. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: זה בסדר אני מניח. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: נופ אי פעם בכית על בן: נופ אי פעם שיקרת: ייפ אי פעם נעצרת: קרוב לזה כמה פעמים... היית מאוהבת: לא חושב :O נשבר לך הלב: נופ שברת לבבות: לא היה של מי :X השם שלך הופיע בעיתון: נופ התחרטת על דברים שעשית: סטורי אוף מיי לייף
דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: דיסק ממתק: רוגלך נחשב? סרט מצויר: אם כבר אז סידרה - סמוראי ג'ק, רובוטריקים, צבי הנינג'ה, ספיידרמן! קורנפלקס: כריות או קינמונים, למרות השם ההומואי להחריד. מסטיק: בזוקה. צבע: ירוק ושחור. יום בשבוע: שני! היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: אין חורף\קיץ: קיץץץץץ בחדר: מה ז"א? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני עצמי ואנוכי ראה אותך בוכה: אףאחד :O הלכת איתו לסרט: חברשלי, היום (לדום!) צעק עליך: אחד ההורים שלי בטח שלח לך מכתב: חבילה נחשב? דיסקים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? נופ אהבה ממבט ראשון? נהה..הידלקות כן, התאהבות לא חיים שאחרי המוות? אכן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? פה ושם. הופעת בציבור בפיג'מה? אין לי פיג'מה. אני ישן בתחתונים :X בכית בסרט? נהה היית על במה? נייט חשבת שאת\ה הולך למות? אה-הא נכשלת במקצוע? כבר איבדתי ספירה
הורידו אותך כיתה? נופ הקפיצו אותך כיתה? פחחח רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים: שיר אהוב: לא יכול לחשוב על זה עכשיו :X אוכל אהוב: מלאמלא אוכל
תוכנית אהובה: הקומדי סטור, רן וסטימפי, פלטפוס. כולן כרגע על תקן ז"ל לצערי. ספורט אהוב: ללכת מכות נחשב? תחביב: להתאמן, אקשן פיגורז, מוזיקה. זמר/זמרת/להקה אהובים: יש עיתון אהוב: לא קורא עיתונים :O וסתם... מה השעה עכשיו? 1 וחצי בלילה תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? בטח נלך לראות משהו בטלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת? ניגרשתי קצת אורז מהסיר תיכון או אוניברסיטה? תיכון. שנה אחרונה תודה רבה. אתה משועמם/ת? אני עונה על השאלון הזה, לא? רעש אחרון ששמעת? כלב נובח בחוץ ריח האחרון שהרחת? הכלב שלי :X איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אין לי פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מישהי שלא פה.

skadi

New member
או שאלונים! אני מתה על שאלונים!

קצת בכללי: שם: נוי או פסיכית עם מצנפת ורודה לאנשים מסויימים פירסינג: אין קעקועים:אין למרות שאני נורא רוצה קעקוע של דרקון על כתף ימין גובה:1.67 פחות או יותר מידת נעליים:39 צבע שיער: שחור בהיר שכזה :p אחים/אחיות: אח ואחות גדולים ממני בת כמה את נראית: נמ היום אמרו לי שאני נראית 17 משקפיים?יאפ גשר? נופ עבר פלילי: אינו קיים שפות: עברית,אנגלית,ספרדית ושפת הקלפ הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? ציצים! כי הם כיפיים שכאלה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כול שאר הגוף שלי והאישיות המחורבנת שלי האם... את/ה דלוקה על מישהו: אכן כך את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יאפ את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי אחד מתחתחילה
את/ה אוהבת רכבות הרים: יאפ את/ה הייתם בחו"ל: אכן כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: תלוי אם הם נורא נורא מעצבנים או לא עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבראש שלהם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מאוד מאוד בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: יאפ אי פעם בכית על בן:יאפ אי פעם שיקרת:יאפ אי פעם נעצרת:נופ כמה פעמים... היית מאוהבת: 3 פעמים , נראה לי כך לפחות נשבר לך הלב: 3 פעמים שברת לבבות: אחד השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם
התחרטת על דברים שעשית:המון יותר מדי בשביל לספור דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: פוחז! ממתק: סניקרס וקינדר באונו סרט מצויר: סאות'פארק! קורנפלקס: שוקוס מסטיק: אורביט ירוק צבע:ירוק יום בשבוע: שלישי אפילו שאני מסיימת בו ב4 זה כי יש לי קולנוע
היום הכי לא מועדף: חמישי, מסיימת ב3 ויש שעתיים ערבית וגם שעתיים היסטוריה וגם שעתיים מתמתיקה. תכשיט:שרשרת דרקון מסוקס ומגנישה שלי חורף\קיץ: חורף! בחדר: מחשב ומיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה:סש, נראה לי ככה לפחות הלכת איתו לסרט:נמ מספר אנשים משכבתי צעק עליך: אבא, היום שאחרתי הביתה שלח לך מכתב: בנק הפועלים האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות? יאפ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא אבל זה נורא משעשע להפחיד את מי שכן האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יא הופעת בציבור בפיג'מה?יא ברור בכית בסרט?תמיד היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? יאפ נכשלת במקצוע? א-אה הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? בטח דברים אהובים: שיר אהוב: יותר מדי אבל כרגע korpiklaani - spirit of the forest אוכל אהוב: טבעול,שרימפס ומקדונלדס תוכנית אהובה: מאד טיוי,ניפ/טאק וCSI מיאמי ספורט אהוב: סנוקר, זה נורא כיף לצפות תחביב: לצעוק על מחוננים שהם מחוננים? לנשוך ולחבק אנשים רנדומלים? זמר/זמרת/להקה אהובים: יש מלא אבל בעיקרון אריק קלפטון וCruachan עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם... מה השעה עכשיו? 1:36 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לשגע אנשים רנדומלים בICQ/מסנג'ר/טלפון איזה ארוחה אחרונה אכלת? אחר הצהריים, עוגת גבינה אורגזמית לחלוטין תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה כי אתה יכול לבחור מה ללמוד אתה משועמם/ת? אכן כך רעש אחרון ששמעת? ערסים צועקים ברחוב ריח האחרון שהרחת? סגריות איזה רינגטון יש לך בפלאפון? סמוק און דה ווטר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? גבי,סער,ג'ים וגלעד וגם לכול הפורום הזה כי אני מתגעגעת לכולכם

Knotted String

New member
נימיניימי...../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

התווכחתי עכשיו מלאמלא זמן עם איזה נוע"ליסט מטומטם [איפה הוויכוחים האינטליגנטיים שהיו לי עם סייבר הקומוניסט המסריח?
] ועכשיו אני לא יכולה לישון. >< שם: ענת. פירסינג: עוד לא. קעקועים: עוד לא, יהיה אחד על הקרסול ביומולדת. גובה: 1.65 [שקט. ><] מידת נעליים: 40-41 |ביגפוט| צבע שיער: חום-אדום-כזה. אחים/אחיות: שני אחים ואחות. בת כמה את נראית: לא יודעת. בארה"ב אמרו שאני נראית גדולה. כאן מבלבלים אותי לפעמים עם ילדים בני 15. משקפיים? נכון. גשר? חה! לא.
עבר פלילי:
שפות: עברית, אנגלית, כמה משפטים בגרמנית, ספרדית סבירה, כמה משפטים ביפנית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הידיים והשפתיים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר. האם... את/ה דלוקה על מישהו: קצת. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא. *כובלת את עצמי לכיכר ברבור* את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: אממ... זה מסובך. כן, בערך. אבל לא כשהיא נשארת וירטואלית. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? קודם שיהיה אחד. ;[ את/ה אוהבת רכבות הרים: לא.
את/ה הייתם בחו"ל: כן! ^^ בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אעעע. תלוי. להרוג אנשים: נגד.
עישון אצל בני עשרה: אני לא מעשנת, אבל יש לי חברים שכן. אני נגד עישון בכל גיל. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד נגד נגדנגדנגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: זה לא ממקומי להיות בעד או נגד, אבל אני חושבת שהמפגש הוא דוגמא מספקת לעמדתי בנושא.
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא הייתי על אף בת בזמן שבכיתי.
] בגלל. כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: כן. אי פעם נעצרת: לא. כמה פעמים... היית מאוהבת: אממ... 3? בערך... אולי... נשבר לך הלב: 3 נראה לי. >< שברת לבבות: לא יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: כמה וכמה. התחרטת על דברים שעשית: המון. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: לאידעת. אני לא עושה סלקציה בין מילים. ממתק: שוקולד, ריסז! אווווו ריסז! האלוהות! *מתמוגגת* חברה שלי הייתה בארה"ב והביאה כדורי ריסז כאלה וזה אלוהי אלוהייייי. סרט מצויר: הסיוט שלפני חג המולד. קורנפלקס: לאקי צ'ארמס. מסטיק: ארוביט ירוקבהיר. צבע: כחול שחור ירוק אדום סגול. יום בשבוע: ראשון. היום הכי לא מועדף: אני שונאת את כולם, בעצם. תכשיט: צמיד שלי ושל צ'ארלי, הצמיד של ליאו, שרשרת שנוף נתנה לי, שרשרת ששני נתנה לי. חורף\קיץ: חורף!
בחדר: נמ... הגיטרה שלי, והמחשב, והמיטה, וכל הקטורת ו- האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני. ^^ ראה אותך בוכה: אממ... אמא. הלכת איתו לסרט: דנה ועידן ושחר ורן. צעק עליך: ארבל. מדריכה מהצוות שלי.
שלח לך מכתב: הצופים. זה נחשב איש?
אממ... אז... טוני-לין/ליאו. האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? עם הסתייגות. חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני לא אומרת בלי להתכוון. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? כן. כל כך הרבה פעמים. היית על במה? כן, המון המון המון המון פעמים. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. וזה היה ממש מפחיד.
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה? חס וחלילה!
הקפיצו אותך כיתה?
רצית להיות המין השני? ממש לקצת זמן. דברים אהובים: שיר אהוב: יש יותר מידי. *מתעלמת בהפגנתיות* טוב, נו. Here Comes The Sun - Beatles AFI - Silver And Cold Exilia - Moony Snow Patrol - Run אוכל אהוב: ריסז! אה. לחם. תוכנית אהובה: משחק מכור. ספורט אהוב: לבהות. תחביב: לצייר לכתוב לשיר לקרוא וכו'. זמר/זמרת/להקה אהובים: ביטלס, הימ, סנואו פטרול, AFI, ויש עוד מלא. עיתון אהוב: >< וסתם... מה השעה עכשיו? 04:09 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? אמממ כחול. סתיו או אביב? אביב נראה לי. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון.
איזה ארוחה אחרונה אכלת? תה ועוגה בבית של שיר, חבר בצוות שלי. תיכון או אוניברסיטה? תיכון. בעצם. לא יודעת. אתה משועמם/ת? לא רואים? רעש אחרון ששמעת? דלת נסגרת. ריח האחרון שהרחת? תה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זיגי סטארדסט של דייוויד בואי. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? ליאו שי נופי.

פקה פקה

New member
לכל הרוחות.

הוא ארוך מידי. ואז עניתי. ואז שלחתי. ואז זה נתקע ומת. ועכשיו אני לא רוצה שוב.

שאלון

קצת בכללי: שם: רימה פירסינג: עגילים באונזיים נחשב? אני מפחדת ממחטים... קעקועים: נופ. אבל הייתי רוצה. גובה: 164 מידת נעליים: 38 צבע שיער: ג'ינג'י אחים/אחיות: אין בת כמה את נראית: תלוי... יש אנשים שאומרים שמבוגרת לגילי ויש אנשים שאומרים שצעירה לגילי משקפיים? כן גשר? לא, וגם לא היה עבר פלילי: הממ... שפות: עיברית, רוסית ואנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני כזאת חסרת סבלנות האם... את/ה דלוקה על מישהו: דלוק? יש לי חבר.. ואני אוהבת אותו.. לא דלוקה עליו! את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: בערך. את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד אחד? צריך שיהיה לי אחד בשביל שאני ארצה עוד אחד! את/ה אוהבת רכבות הרים: שונאת. את/ה הייתם בחו"ל: כן. בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד. להרוג אנשים: בעד. עישון אצל בני עשרה: מי שנהנה שיבושם לו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד. האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן. אי פעם בכית על בן: כן. אי פעם שיקרת: יש מישהו שמעולם לא שיקר בחייו? אי פעם נעצרת: לא. מה זה שאלון העבריינים הזה? כמה פעמים... היית מאוהבת: 3. נשבר לך הלב: 2. שברת לבבות: אני יודעת על בטוח 3.. השם שלך הופיע בעיתון: לא הופיע. אבל תמונה שלי כן הופיעה. התחרטת על דברים שעשית: מלאאאא פעמים. דברים מועדפים: מילה בת 4 אותיות: גלגל ממתק: מסטיק סרט מצויר: יש המון.. powerpuff girls, scooby doo, two stupid dogs, courage... קורנפלקס: עוגי מסטיק: מנטה או תות צבע: ירוק יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט: צמידים חורף\קיץ: חורף!!!!
בחדר: חדר עם מיטה.. לישון זה שולט! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חברשלי והכלבה שלי. ראה אותך בוכה: חבר שלי. הלכת איתו לסרט: חבר שלי. צעק עליך: לא זוכרת... שלח לך מכתב: חבר שלי. (וואו, הגיוון פה חוגג) האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא. אהבה ממבט ראשון? לא ממש... חיים שאחרי המוות? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא. נולדתי בתאריך ה13, ולפני כמה שנים זה נפל על יום שישי.. היה מצחיק. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? לצאת לטייל עם הכלב בשכונה נחשב? בכית בסרט? לא. היית על במה? כן. חשבת שאת\ה הולך למות? כן. נכשלת במקצוע? 55 זה נחשב נכשל? הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? ממש לא. דברים אהובים: שיר אהוב: יש לי המון. כרגע - A perfect circle - counting bodies like sheep, Nightwish - Over the hills, ועוד בערך מאה שירים שאני יכולה לחשוב עליהם. אוכל אהוב: תלוי במצברוח. כרגע נורא בא לי קיווי. תוכנית אהובה: לא מתה על טלויזיה, אבל אם כבר אז אל בנדי. ספורט אהוב: שחיה. תחביב: לישון... זמר/זמרת/להקה אהובים: יש מלא. עיתון אהוב: נשיונל ג'יאוגרפיק וסתם... מה השעה עכשיו? 14:02 תפוח או בננה? בננה. כחול או אדום? כחול. סתיו או אביב? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללמוד למבחן בתנ"ך. איזה ארוחה אחרונה אכלת? יוגורט. תיכון או אוניברסיטה? אוני'. אתה משועמם/ת? לא, יש מספיק מה לעשות. אפילו יותר מידי. רעש אחרון ששמעת? ילדים בחוץ משחקים. ריח האחרון שהרחת? אוכל. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? crazy frog
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אביב... אני מתגעגעת לחיבוקים שלו. וגם לבת דודה שלי הקטנה... חבל רק שהיא ברוסיה.

שחכתי

אוי, שחכתי למלא את "קצת בכללי".. אז.. קצת בכללי.. אני חושבת על הפיגוע שהיה, ועל כמה שהמצב בארץ מסריח ועל כמה שהכל מסריח וגם שאני שונאת תנ"ך.

NeverDream

New member
אוווו....

את מתגעגעת לחיבוקים שלי...? כמה חמוד מצדך... (אם מדובר באביב אחר אז... דאם, יצאתי טיפש!!)

NeverDream

New member
אנ'לא פריק. אמאשלך פריק.

יא מיניאטורית. יא בנאדם בכאילו. אני חולה עלייך רימה!! ומתגעגע. לא כיף לי. בלע.

יא פריק

פאנקיסט שכמוך!! תסתכל על עצמך, תראה איך אתה לבוש! יא פריק! גועל נפש!

למעלה