שאלון...........

fliperit

New member
הסתכלתי שוב על התמונה...

מקרוב....קלטת שרפי עומד? גאאאאד זה מוזר!

alon oak

New member
מצלמת יפה-

אבל חבל מאוד שכל התמונות לא בפוקוס נכון-סגרי צמצם, ותגבירי מהירות!...חחח

../images/Emo182.gif לך חבל

במהירות כזאת הדבר האחרון שאני חושבת עליו זה צמצם/ תריס וכל השיט הזה חוץ מזה שא. זה היה מרחוק= זום דיגיטלי ב. אני יודעת מה לעשות אז תודה אבל לא תודה

SoosKatan

New member
עונה

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? האם יש לך צ'אפס? האם יש לך מגפיים? האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? 1. יש לי קסדה שחורה של wembley 2. מה זה? 3. לא ממש... 4. ג'ינס (?) 4. בשיעור אני אוהבת חולצות גדולות ורחבות של T , בתחרויות אני אוהבת חולצות דקות מקופתרות עם צווארון. 5. כן של blundston חדשות ממש יפות!!

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo58.gifעונהההה../images/Emo141.gif

האם יש לך קסדה? כן אם כן של איזו חברה?לא זוכרתתתת האם יש לך צ'אפס? כה האם יש לך מגפיים?כה האם יש לך מכנס רכיבה? כהההה אם כן כמה ובאיזה צבע? פחח מסובך: כחול כהה, בג',אפור,כחול בהיר ולבןן בקיצור 5 זוגות. אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? לא חשוב לי ממש האם יש לכם נעליי רכיבה? כה אם כן של איזו חברה?blundston

../images/Emo80.gif../images/Emo105.gifעונה =]

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה?
כה =] אם כן של איזו חברה?
לאידעת.... האם יש לך צ'אפס?
כה
האם יש לך מגפיים?
כה
האם יש לך מכנס רכיבה?
כה אם כן כמה ובאיזה צבע?
שחור,לבן,ואפור....בסך הכל 4...=] אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?ממ אני הכי אוהבת גופייה אבל ממש ממש לא משנה לי =] האם יש לכם נעליי רכיבה? יאפ
אם כן של איזו חברה?ממממ לא ידעת ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?
מממ כה =] האם יש לך מכנס לבן?
כה =] האם יש לך ג'אקט?
לא
האם יש לך צ'אפס תחרויות?
כה אם לא החלפתי אותו... מממ נראה לי תמונה הכי יפה אבל לא יודעת =]
על סזי החתייךךךךך
מתגעגעתתתתת

A z a r o

New member
עונההה../images/Emo76.gif../images/Emo182.gif../images/Emo187.gif

לאלה שאין להם סוסים פרטיים:
האם יש לך קסדה
יאפ
אם כן של איזו חברה
לא יודעת
האם יש לך צ'אפס
לא
האם יש לך מגפיים
יאפ
האם יש לך מכנס רכיבה
יאפ
אם כן כמה ובאיזה צבע
יש לי 2 אחד בז' ואחד שחור
אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב
אממ לא משנה...
האם יש לכם נעליי רכיבה
לא
אם כן של איזו חברה

פפוניטה

New member
עונה

האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כןהאם יש לך צ'אפס?לאהאם יש לך מגפיים?כןהאם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? 3, כחול כהה בהיר ושחוראם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?אלוניםהאם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? לא יודעתועכשיו ציוד פרטי לתחרויות.........האם יש לך חולצה לבנה? לאהאם יש לך מכנס לבן?לאהאם יש לך ג'אקט?לאהאם יש לך צ'אפס תחרויות?לאועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים......(סוס של החווה שהתחרתי עליו)האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? כן...כחול אדום לבןהאם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?לחלק מהסוסים כן, לסוס שלי לאועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....

kampos

New member
עונה

האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?כן האם יש לך צ'אפס?לא האם יש לך מגפיים?כן האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?בינתיים אחד כחול כהה אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? אלונים האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? יש טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? שמיכה בז' האם יש לך ג'ל פד? ? האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? שחור האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?אדומה לבנה וסגולה האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? לא בינתיים האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? שחורים ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כן האם יש לך מכנס לבן?לא האם יש לך ג'אקט?לא האם יש לך צ'אפס תחרויות?לא ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?לא... האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... וואט? אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? כרגע לא-תהיה בעונה הבאה ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....

Blue Eyessss

New member
נמנמנ../images/Emo47.gif

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... יש לי את קורונה אבל בא לי לענות בכל זאת האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?האריז הורס... האם יש לך צ'אפס?כה האם יש לך מגפיים?כה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?3 אפור כחול לבן הורקה קאבלו ויורו סטאר אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?פולו האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?כה..רד באק טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?תכלת כחול כהה ורוד עתיק שחור לבן מכל אחד יש לי כמה שמיכות.. האם יש לך ג'ל פד?לא האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? ממ כה של קאונטרי נראה לי תוצרת אנגליה שחור האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?יותר מידי ויותר מדי צבעים האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה?של סטובן האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?יש לי תכלת של חברה מוזרה כזאת שנאי לא זוכרת את השם שלה ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כה האם יש לך מכנס לבן?כה האם יש לך ג'אקט?כה האם יש לך צ'אפס תחרויות?מגפיים ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?לבן האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... חחחחחחחחחחחח אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? חח לא

../images/Emo58.gif פפפףףף

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... יש לי
אבל בא לי לענות האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? GPA ממש בקרוב (בעזרת השם) האם יש לך צ'אפס? כע האם יש לך מגפיים?גם האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? בעיקרון 2 אבל אני משתמש באחד.. אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? גדולות האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? בלנדסטון טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? עוד לא =P האם יש לך ג'ל פד? מן הסתם.. האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? עוד מאט.. סטובן חדש וחתיכי (בעזרת השם) =P האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? שחורר האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? יש ויש אבל אין לי מושג של איזה חברה האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? לבנים.. ולוידעת ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? את הצהובה של שלקעע
האם יש לך מכנס לבן? כע האם יש לך ג'אקט? יהיה בקרוב..(בעזרת השםםם) האם יש לך צ'אפס תחרויות? לא.. יש לי מגפיים ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? צהובבב שולטטטטטטטטטטטט האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... חחחחחחחחחחח איזה מכוער אני לא מאמינה שרשמת את זההה
אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? לא... ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... גגגגגרררררררררררררררררר

Ride Or Die

New member
עונהה

אני ייענה על הכל... לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?סתם קסדה מעפנה שאני צריך להחליף האם יש לך צ'אפס?כן ארבע אפילו האם יש לך מגפיים?בקרוב... האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?שלוש שתיים שחורים אחד כחול ואחד לבן אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?לא משנה לי האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?ארייט טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?כן יש לי 6 שמיכות אחת של דרסז' אחת אדומה אחת לבנה אחת שחורה אחת כתומה ועוד אחת עבה עם מיליון צבעים האם יש לך ג'ל פד?כן האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?סטיובן שחור עם פס אדום סטיובן זה תוצרת גרמניה לא? האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?בורדו מגעילה כזאת האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה?קיפר האם יש לך מגנים? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?קדמיים אסקדרון אחוריים BR בצבע שחור ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?כן האם יש לך מכנס לבן?כן האם יש לך ג'אקט?לא האם יש לך צ'אפס תחרויות?כן ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?לבנה האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....אין לי אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?לא

עונה!

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?כןחיכוי של GPA האם יש לך צ'אפס?כן של אבישי האם יש לך מגפיים?לא האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?יורו סטאר אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? חולצה כחולה האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?ארייט טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע?כחול האם יש לך ג'ל פד?לא פד פרווה האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?פרסטיז תוצרת הולנד האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?כחול האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה?למטקס יש את זה רק בהולנד האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?בנדזים כחולים ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה?תכלת האם יש לך מכנס לבן?כן האם יש לך ג'אקט?כן האם יש לך צ'אפס תחרויות?כן ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?כחול האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....כן אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?לא ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....

למעלה