שאלון...........

שאלון...........

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? האם יש לך צ'אפס? האם יש לך מגפיים? האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד? האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? האם יש לך מכנס לבן? האם יש לך ג'אקט? האם יש לך צ'אפס תחרויות? ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....

ה צ י ף

New member
עונה

האם יש לך קסדה?לא אם כן של איזה חברה?אין קסדה האם יש לך צ'אפס?כן האם יש לך מגפיים לא האם יש לך מכנס רכיבה?לא אם כן כמה ובאיזה צבע?אין מיכנס עם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?בדרך כלל בקיץ עם גופיות ועכשיו עם חולצה שרוול קצר רגילה האם יש לכם נעליי רכיבה?כן עם כן כמה ובאיזה צבע?יש לי זוג אחד בצבע שחור האם יש לך ג'ל פד?לא האם יש לכם אוכף?לא אם כן באיזה צבע?אין אוכף ואיזו חצברה?אין אוכף ותוצרת איזו ארץ?אין אוכף האם יש לכם ראשיית בית?לא אם כן באיזה צבע?אין ראשיה האם יש לכם ראשיית רכיבה?לא אם כן של איזו חברה?אין ראשיה האם יש לך חולצה לבנה?מזתאמרת?של התחריות הזאת?לא אין לי האם יש לך מכנס לבן? " " " " " " " האם יש לך ג'אקט? " " " " " " " האם יש לך צ'אפס תחרויות?מה ההבדל?וחוצמזה אנ יחושב במיתחרים רק עם מגפיים וזהו אין לי סוס פרטי ואני לא מיתחרה אז אני לא יענה על השאלות הבאות

PinkHorse

New member
בועז כותבים *שמיכה../images/Emo13.gif.

לאלה שאין להם סוסים פרטיים:
האם יש לך קסדה? כן. אם כן של איזו חברה? כתוב עליה אבל אני לא זוכרת, שחורה רגילה. האם יש לך צ'אפס? כן. האם יש לך מגפיים? לא. האם יש לך מכנס רכיבה? כן. אם כן כמה ובאיזה צבע? 3, בז', אפור ולבן. עם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? T Shirt, הכי חשוב לי שתכסה ת'בטן ושלא תלחץ לי בשומקום.. האם יש לכם נעליי רכיבה? בערך
. אם כן של איזו חברה? של דפנה, נעלי גומי כאלה.

PinkHorse

New member
אני יודעת המורה ללשון../images/Emo3.gif..

פשוט בגלל שאין לי סוס פרטי מחקתי את כל החלק הזה ולא הסתכלתי עליו בכלל..

אניייי

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? יאפפפ אפילו GPA אם כן של איזו חברה? אממממ לא יודעת אבל זה GPA אז לא'דעת.... האם יש לך צ'אפס? יאפפפ האם יש לך מגפיים? נופפ האם יש לך מכנס רכיבה? יאפפפ אם כן כמה ובאיזה צבע? אממממ 3 אחד אפור
אחד לבן ואחד שחור אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? אממממ אדומה שרוול קצר וכובע האם יש לכם נעליי רכיבה? יאפפפ אם כן של איזו חברה? אמממממ לא'דעת
תחרויות
האם יש לך חולצה לבנה? יאפפפ האם יש לך מכנס לבן? יאפפפ האם יש לך ג'אקט? נופפפ האם יש לך צ'אפס תחרויות? נופפפ

lereran

New member
עונהה

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? כה האם יש לך צ'אפס? כה האם יש לך מגפיים?כה האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?אחד בצבע כחול אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? רגילה האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? כה ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כה האם יש לך מכנס לבן?לא, ויהיה לתחרויות בקרוב האם יש לך ג'אקט?... האם יש לך צ'אפס תחרויות?מנקים אותו לתחרות

stary1

New member
../images/Emo55.gif

לאלה שאין להם סוסים פרטיים.......(יש לי פרטי..אבל מזה משנה לשאלות האלו?:/) האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה?לוזוכרת תחברהP: והיא בחווה.. האם יש לך צ'אפס?כן האם יש לך מגפיים?כן האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע?1-בז' אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב?סתם חולצות
האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה?לעע טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך שמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? כחול האם יש לך ג'ל פד?לא-לא צריך האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ?חום בהיר כתמתםP:..אוכף קפיצות בקיצור..וומבלי תוצרת אנגליה האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?כחול האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה?לא יודעת את החברה האם יש לך מגנים? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?קדמיים אדום-לבן,אחוריים שחור ופעמונים שחורים. ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות.........לא מתחרה האם יש לך חולצה לבנה? האם יש לך מכנס לבן? האם יש לך ג'אקט? האם יש לך צ'אפס תחרויות? ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך שמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע?לא מתחרה האם יש לך ג'ל פד אפרוח?....לא אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?לא מתחרהה ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם....ואם לא בא לי?

arieledaho

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo141.gifנמנמנמ

לאלה שאין להם סוסים פרטיים....... האם יש לך קסדה? אם כן של איזו חברה? אפילו שתיים אחת מגרמניה(קסקו) ואלת כחולה ישנה יותר הרבה יותר חח האם יש לך צ'אפס? יאפפ האם יש לך מגפיים? יאפפפ האם יש לך מכנס רכיבה? אם כן כמה ובאיזה צבע? יש לי מיליון ואחד חדש עכשיו אפור
אם איזו חולצה אתם הכי אוהבים לרכב? מה שבא ברוך הבא פשוט מוציאים מהארון האם יש לכם נעליי רכיבה? אם כן של איזו חברה? אווו יש לי יפות מגרמניה לא יודעת איזה חברה טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? לבן האם יש לך ג'ל פד?לא האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע?בורדו האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה?בורדו ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כן האם יש לך מכנס לבן?כן-צריך חדש
האם יש לך ג'אקט? כן! שניים האם יש לך צ'אפס תחרויות? בדרסז' אסור להתחרות אם צ'אפס..
ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים....
אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה?

fliperit

New member
הממממ

טוב ועכשיו לבעלי הסוסים הפרטיים.... האם יש לך סמיכת אוכף? אם כן באיזה צבע? כן....בצבע שחור, עם שכבת גומי למניעת החלקה. האם יש לך ג'ל פד? לא... האם יש לכם אוכף? אם כן באיזה צבע? ואיזו חברה? ותוצרת איזו ארץ? אוכף בצבע חום בהיר תוצרת "פרו ריינינר" האם יש לכם ראשיית בית? אם כן באיזה צבע? כן....כחול האם יש לכם ראשיית רכיבה? אם כן של איזו חברה? כן....אין לי מושג האם יש לך מגניב? אם כן איזה צבע? ואיזו חברה? כן....קדמיים- אדום, אחוריים- בז', פעמונים- אדום, ומגני תחרות בצבע שחור+סקיטבוטס (אבל אני לא מתחרה איתם..) ועכשיו ציוד פרטי לתחרויות......... האם יש לך חולצה לבנה? כן...חחח האם יש לך מכנס לבן? כן...אבל לא לרכיבה
האם יש לך ג'אקט? לא... האם יש לך צ'אפס תחרויות? לא.... ועכשיו ציוד לתחרויות לבעליי הסוסים הפרטיים...... האם יש לך סמיכת תחרויות? אם כן באיזה צבע? לא... האם יש לך ג'ל פד אפרוח? אם כן ואתה רוצה למכור דבר איתי במסרים.... אם יש לך ראשיית רכיבה במיוחד לתחרויות? אם כן של איזה חברה? לא שלי, אבל יש ועכשיו למרות שתכנתי לכם את המוח... תוסיפו תמונה שלכם קופצים הכי גבוה שיש לכם תמונה של זה ואם אתם לא קופצים תשימו את התמונה הכי יפה שיש לכם.... אני ממש ממש לא קופצת אבל התמונה הזאת
יפה

fliperit

New member
אאאאהההה

אני וויי.. בתמונה ששמת..זה רפי אונגר על הקוצ'ינה?

למעלה