שאלון

dressagelover

New member
שאלון

1. שם 2. גיל 3. סגנון רכיבה 4. תאריך של היום הולדת 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון 6. איך קוראים לסוס\ה? 7. איזה גזע הוא \היא? 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? 8. תמונה שלכם או הסוס\ה תהנו

עונה

1. שם:שחר קמיאל
2. גיל:11 3. סגנון רכיבה:אינגליש-קפיצות 4. תאריך של היום הולדת:
26.7.94
5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון?סוס 6. איך קוראים לסוס\ה?ג'ינג'י......
7. איזה גזע הוא \היא?מעורב גזעים של ספורט 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה?---------- 8. תמונה שלכם או הסוס\ה:אין לי יפות אני יצלם ועשים

מורי5

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo80.gifעונהההה../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif

שם: מור
סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות
תאריך של היום הולדת: 4/11/1992
יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון: פנסיון
איך קוראים לסוס\ה? אדמייאר
איזה גזע הוא \היא? אממממ...לודעת
עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה?
תמונה שלכם או הסוס\ה

../images/Emo163.gif

1. שם: מורן 2. גיל: עוד חודש 15 3. סגנון רכיבה: אינגליש - בעיקר קפיצות 4. תאריך של היום הולדת: 16.9 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון: סוס
6. איך קוראים לסוס\ה?אפולו [שמנדובי/קבב/קציץ/חתיככ/בובי] 7. איזה גזע הוא \היא?טורברייד
(פרנץ' בריד?
?) 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? 8. תמונה שלכם או הסוס\ה

ר ק פ ת1

New member
עונה...../images/Emo9.gif../images/Emo175.gif

1. שם: רקפת. 2. גיל: 13 וחצי. 3. סגנון רכיבה - ווסטרן. 4. תאריך של היום הולדת י'ט אדר 24.3 5- למניינם. יש לכם סוס\ה? לא. או חצי פנסיון או פנסיון -- 6. איך קוראים לסוס\ה?-- 7. איזה גזע הוא \היא?-- 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים?אממ..: לופו, ליידי,.. ולמה? לופו- די קל להזיז אותו. ליידי- קשה מאדד להזיז אותה
..הם מתוקים ונחמדים, וכיף לעבוד איתם. 8. תמונה שלכם או הסוס\ה - כשיהיה, אני אשים בלי נדר. נהננו.

../images/Emo135.gifבאלי

שם?רותם השם הכי מכוער שאפשר להמציא.. גיל11 ומשו סגנון רכיבהאינגליש תאריך יום הולדת 22.4.1994 (22 לאפריל , 11 לאייר) סוס/ה פנסיון משו?דיייייייי ]]]]== חחח אני אוהבת את כל הסוסים בחווה שלי.. ותמונה אין לי כאן טובה למרות שצילמתי כמה סוסים מהחווה וגם לא יצא מי יודע מה ואני יעלה את זה בקרובב

עונה... ../images/Emo9.gif

1. שם: דרור 2. גיל: 17 3. סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות
4. תאריך של היום הולדת: 29.5.88 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון: סוס
6. איך קוראים לסוס\ה? רונלד
7. איזה גזע הוא \היא? KWPN 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? 8. תמונה שלכם או הסוס\ה:

Ride Or Die

New member
עונהה

1. שם:ערן 2. גיל:16 וכמעט וחצי 3. סגנון רכיבה: אינגליש בעיקר קפיצות 4. תאריך של היום הולדת: 16.3.1989 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון:סוס שלי שמישו עושה איתי עליו חצי פנסיון 6. איך קוראים לסוס\ה?:אדי
7. איזה גזע הוא \היא?הולנדי 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה?--- 8. תמונה שלכם או הסוס\ה:בצד

horse girl1

New member
רק יש פרט שולי..../images/Emo79.gif

אתה לא על הסוס, אתה מאחורי הסוס

Ride Or Die

New member
חחח

לא כתבתי שאני עליו... ובשאלון כתוב שלך או שלך הסוס ולא שלך על הסוס...

RtOoNmY

New member
אני עונה!!!

1. רוני וירניק. 2. 14. 3. אינגליש, קפיצות. 4. 4.7.1991 5. כן 6. מונקו 7. KWPN 8. ----->

../images/Emo180.gif

1.שם
ענבר
2.גיל
עוד 4 ימים 11!!!!
3.סגנון רכיבה
אינגליש-קפיצות|
4.תאריך של היומולדת
20.8.94
5.יש לכם סוס/ה? רו חצי פנסיון/ או פנסיון
לא
6.איך קוראים לסוס/ה
-------
7.איזה גזע היא/הוא
-------
8.אם אין לכם סוס/ה איזה סוס/ה אתם הכי אוהבים? ולמה?
את בנצי
בגלל שהוא קטני
ומודי ותותח!!!

daniel1235

New member
אני

1. שם:דניאל 2. גיל:13 וחודשיים 3. סגנון רכיבה:איינגליש 4. תאריך של היום הולדת:16.6.92 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון:סוסה 6. איך קוראים לסוס\ה? רוזי 7. איזה גזע הוא \היא?חצי אירית רבע פייל פוני ורבע גרמני 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? 8. תמונה שלכם או הסוס\ה

בא לי גם

1. שם: מיכל אלרואי 2. גיל: 14 וחצי 3. סגנון רכיבה: אינגלישכתר| 4. תאריך של היום הולדת: 8.5 5. יש לכם סוס\ה? ---- 6. איך קוראים לסוס\ה?---- 7. איזה גזע הוא \היא? ----- 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? מילניומי.ככה
8. תמונה שלכם או הסוס\ה:

../images/Emo179.gif../images/Emo176.gif גמאניייי../images/Emo41.gif

1. שם: מטקה
2. גיל: 13
3. סגנון רכיבה: אינגליש-קפיצות
4. תאריך של היום הולדת: 6.5.92
5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון: כעעע משלי
6. איך קוראים לסוס\ה?
סטארר
7. איזה גזע הוא \היא? מקומי..
8. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה?---
9. תמונה שלכם או הסוס\ה

../images/Emo42.gifכל מה שאין בכרטיס

3. סגנון רכיבה |ווסטרן
5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון סוס 6. איך קוראים לסוס\ה? ריו החתיך 7. איזה גזע הוא \היא? קווטר

עונה..

1. שם: ניצן 2. גיל: עוד מעט 15 3. סגנון רכיבה: אינגליש 4. תאריך של היום הולדת: 1.11 5. יש לכם סוס\ה? או חצי פנסיון או פנסיון: שני סוסי טיולים. 6. איך קוראים לסוס\ה? שושקה וברק. 7. איזה גזע הוא \היא? ברק מקומי, שושקה ערביה מקומית. 7. עם אין לכם סוס איזה סוס אתם הכי אוהבים? ולמה? אותם 8. תמונה שלכם או הסוס\ה -->

למעלה