שאלון!

hilaloosh12

New member
היי

1.עיר לידה: ירושלים 2.משקל: חסוי, חח 3.עיסוקיך כיום: בינתיים כלום 4.תחביבים: לשיר, לנגן בגיטרה ולרקוד 5.איזה סוג מחשב יש לך? xp 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברה טובה 8.אישיות מוערצת: פירס ברוסנן 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 7, חח -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברוס-לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? לא יודעת 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא יודעת, שניהם טובים 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? נראה לי שאנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? איי סי קיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? לא יודעת 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: השיר שלנו 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? חסוי 3.להקה ישראלית אהובה: תקאט, נקרא להקה? 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: בקסטריט בויז 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: שירי מימון 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: טליה 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנות ויחס חם 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? חום, הקשבה לאנשים וייעוץ 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? קנאה 11.ספורט אהוב: שחיה וכדורסל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אהבה קטנה, אותך 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): My all 14.שתייה אהובה: נס 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? בריאות, אהבה, שמחה, מוסיקה ועושר 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? יש עולם הבא 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יש עליות וירידות 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הדבר הכי עצום בכל מקום, מרגישה רגש עצום כלפיו, כבוד, יראה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא, תמיד רוצים עוד 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? הספר שקראתי לפני כמה ימים: לב מרושע 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? תלוי 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמחה ברוך ה' 6.מה הכי מרגיע אותך? לשבת שאנטי ולשמוע מוסיקה

מיקמיק 1

New member
!..עונה..!

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: אשקלון 2.משקל:45 3.עיסוקיך כיום: תלמידה 4.תחביבים: לגלוש במחשב, לראות השיר שלנו,לפעמים קצת ללמוד, לשיר לשמוע מוזיקה ועוד.. 5.איזה סוג מחשב יש לך? אקס פי 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3-4 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: רן דנקר, נינט טייב, אליענה בקייר,יובל אברמוביץ', מיה דגן. 8.אישיות מוערצת: אליענה בקייר 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?5-6 -זה או זה: 1.קור או חום?תלוי מתי 2.סרט או ספר?שניהם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?לא יודעת 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?לא יודעת 5.אושר או עושר? גם וגם. שאלה קשה אני צריכה לחשוב על זה.. 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני ספירס 9.ים או בריכה?שניהם 10.אוכל חלבי או בשרי? לפעמים בשרי ולפעמים חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שניהם 13.מחשב או טלוויזיה?גם וגם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? שאני עייפה אז לילה אבל כשאני ערה אז יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? אמ..נראה לי ש-רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? איסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? אדם טוב. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: השיר שלנו 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? שיער, אף, עיניים 3.להקה ישראלית אהובה: היהודים 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אמ.. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: נינט טייב 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:אמ.. 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אנשים שקרנים,צבועים,רעים, שלא מכבדים אחרים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אנשים טובים, שאשפר לסמוך עליהם ף, ושאומרים תמיד את האמת 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אומרת רק את האמת, יש לי בטחון עצמי, אני טובה..ועדו הרבה.. 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנית 11.ספורט אהוב:שחייה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אבלל אניי שררר מהלבבב!!, ים של דמעות,האור בחיי, הבלדה שלי עלייך, כוכב מפלסטיק, ועוד.. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):אמ.. 14.שתייה אהובה: מים חחח... 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, בריאות, חברים,קריירה, ולא יודעת... 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?לא יודעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? שצריך לחיות את הרגע ולא לפספס דבר.. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני מאמינה ב-ה' והוא חשוב מאוד בחיים שלי. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא תמיד 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים. 3.מאמין בגלגול נשמות?לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמחח שמחהה מאודד!! 6.מה הכי מרגיע אותך? לשמוע מוזיקה, לדעת שאנשים שאתה באמת אוהב אוהבים אותך גם.

../images/Emo41.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חולון 2.משקל: לא יודעת... 48-50 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: 5.איזה סוג מחשב יש לך? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? כל זמן שאני בבית וערה
-זה או זה: 1.קור או חום? אממ.... אניחושבת שחום.... אפשר להדחליק מזגן עם הקור אי אפשר להתמודד
[ מזגן על חופ זה ג'יפה ] 2.סרט או ספר? 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופר כמובן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר? אושר... 6.עבודה או לימודים? אממ לימודם 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה 16.רוק או פופ?אממ.. פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אמממ... עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? איסיקו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? אם הם רעים ומשכילים הם ימצאו תשיטות הכי טובות להזיק לי
ברור שטובים - מה אכפת לי מהאינטיליגנציה שלהם חח
21.אהבה או שמחה? אממ... אני מניחה שאהבה מביאה שמחה לא ? אז אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים +גבות חח , שיער, בטן 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כנות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ראת האחת, מכל האהבות, מצמעמקים.. לא חסר 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? אהבה אמיתי באה מתוך אושר -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?לא להצליח =| 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה

התשובות שלי:

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:אני לא גרה בעיר! 2.משקל:... 3.עיסוקיך כיום:תלמידה 4.תחביבים:לשמוע מוזיקה,להתחרפן,לשיר, 5.איזה סוג מחשב יש לך?לויודעת 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חברים שלי! 8.אישיות מוערצת:שרית חדד המלכה!! 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?3 -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?גם וגם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל גורדון 5.אושר או עושר?עושר 6.עבודה או לימודים?לויודעת 7.אהבה או כבוד? 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?ים!!!!!!!!!!! 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי! 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום!!!!!! 15.אלכוהול או שתייה רגילה?רגיה 16.רוק או פופ?רוק 17.אופנוע או אוטו?אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית! 19.איי.סי.קיו או צ'אט?איי סי קיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה:טיפקס 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:שרית חדד!!!!!!!!!!! 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שקרנים,ועצובים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שמחת חיים 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):קצת משוגעת שרית חדד,ואוו יש המון!! 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה:שוקו וקפה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?גהנום או גן עדן 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?שניהם 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שמח 6.מה הכי מרגיע אותך?ספרים, מוזיקה רגועה!

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:קרית אונו 2.משקל:יותר מדי
3.עיסוקיך כיום:עולה ליב' 4.תחביבים:לראות טלוויזיה שלמוע מוזיקה להיפגש עם חברים.. ללמוד גיטרה בזמן האחרון 5.איזה סוג מחשב יש לך?אממ.. מהיר?
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:עומר
, עמית
, ענבר
ותמיר
8.אישיות מוערצת:אממ.... 9.האם את/ה מעשן/נת?כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?הרבההה נראה לי 6-7 -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?זה לא חוקי להמר
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?ג'ורדן 5.אושר או עושר?אממ.. קשה! אושר.. 6.עבודה או לימודים?לימודים 7.אהבה או כבוד?אהבה
8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?כריסטינה 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?אווו קשה!! 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה ברור 15.אלכוהול או שתייה רגילה?אממ.. חח תלוי במצב 16.רוק או פופ?רוק! 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?אייסי 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובים וטיפשים 21.אהבה או שמחה? חייבים גם וגם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?אני אדם טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:השיר שלנו, הישרדות וחברים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?אממ... 3.להקה ישראלית אהובה:מוניקה סקס 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:לינקין פארק 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:עברי לידר 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:לא יודעת.. 11.ספורט אהוב:שיהיה.. כדורסל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):נוצה ברוח, גשם חזק, אחלום לנצח, אור הירח, ניו יורק רפיח 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):last resort, numb, over hills (nightwish), let it be 14.שתייה אהובה:מים ואייס קפה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?עומר, חברים קרובים, משפחה, אושר, השכלה 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? נראה לי שאין כלום 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? לא הוגנים בכלל!! 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?כן.. אבל לא ברמה גבוהה 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?שאני לא אשלוט בעצמי 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?בהחלט 3.מאמין בגלגול נשמות?אממ.. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לא.. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?מדוכא 6.מה הכי מרגיע אותך?שירים טובים או חברים

אוי השיעמום... אוי אוי...

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: אודסה. 2.משקל: 52. 3.עיסוקיך כיום: מחכה לגיוס. 4.תחביבים: לקרוא, לכתוב, לצייר, מוזיקה, אוספת בולים ועוד שטויות למיניהם... 5.איזה סוג מחשב יש לך? לא זוכרת בדיוק... אבל די חדש. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? אין לי ארוחות סדירות. 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: מעדיפה לא לענות על השאלה הזו. אבל עדיין אנשי פאוור חשובים לי מאוד... (בעיקר איזה שלושה ^__^) 8.אישיות מוערצת: אין. 9.האם את/ה מעשן/נת? לא ממש. 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? בזמן האחרון... רב היום. -זה או זה: 1.קור או חום? קור. 2.סרט או ספר? תלוי במצברוח. 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן. 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן. 5.אושר או עושר? אושר. [בריאות] 6.עבודה או לימודים? לימודים. 7.אהבה או כבוד? אהבה. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?
9.ים או בריכה? בריכה. 10.אוכל חלבי או בשרי? תלוי. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד
12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי. 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה. 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה. אם כי אלכוהול לפעמים הכרחי. 16.רוק או פופ? מטאל :) 17.אופנוע או אוטו? אוטו. 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית. 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צ'אט טיוי פורום פאוור מטאל :)
20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים. 21.אהבה או שמחה? אהבה. 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע. מאוד רע. *מרביצה לעצמי כעונש* -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: מממ... בנות גילמור ואנג'ל. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים. שפתיים. גוף באופן כללי. 3.להקה ישראלית אהובה: בצפר ואורפנד לנד. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין פליימס, דרים ת'יאטר וסונטה ארקטיקה. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אין. 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אליסון קראוס (רק כי אני מקשיבה לה הרבה לאחרונה) 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קנאה ורשע. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אהבה. על כל סוגיה. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אין כאלו. 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? הרב. 11.ספורט אהוב: כדורגל :) 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): *חושבת* אין ממש אהוב. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יותר מידי. יש יותר מידי. 14.שתייה אהובה: מים? 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? יותר מידי לחשוב. אין לי כוח לחשוב. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? כן. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? מצחיקים. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הוא התאבד. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לפעמים. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? להבים חדים ומראות בחשיכה. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? קצת. 3.מאמין בגלגול נשמות? כן. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? משו כזה... 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? אדיש. 6.מה הכי מרגיע אותך? ביטחון.

יפה, אהבתי ביותר!!!!!!!!!!

.עיר לידה:פ"ת 2.משקל: 47 3.עיסוקיך כיום: מובטלת 4.תחביבים: לנגן, לשיר, מוזיקה. 5.איזה סוג מחשב יש לך? אין לי מושג 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 1 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חבר שלי 8.אישיות מוערצת: קורט קוביין/ ג'ימי הנדריס 9.האם את/ה מעשן/נת?כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? בדר"כ הרבה... השבוע יצא לי רק שעה ביום! -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? חחחח מייקל 5.אושר או עושר? לא השאלה הזאת!!! 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? רק חלבי! צמחונית ברוחי ובליבי! 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא זה ולא זה 13.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? חחח ברור שלילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? אלכוהול... דה :) 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? לא זה ולא זה 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים. 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? גם וגם... -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: השיר שלנו 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים וידיים. 3.להקה ישראלית אהובה: אף אחת 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: להקה? קשה... פרל ג'אם 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: יסמין לוי (שרה בספרדית) 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אממ.. מת גם נחשב? ג'ימי הנדריקס וקורט קוביין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? הבנה וכנות. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? הבנה וכנות :) 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? אגרסיביות, פסימיות ומופנמות. 11.ספורט אהוב: אין. 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ישראלי? ממממ אני לא יודעת, לא שומעת שירים בעברית. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יו נו יו רייט 14.שתייה אהובה: XL 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? כבד עליי עכשיו לענות על זה... 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? כן 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? "החיים שלפני החיים" 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? קשה לתאור, אני מאמינה גדולה... אין מה להוסיף יותר. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא תמיד אבל לרוב. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? רוצים לצחוק?
-מים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן.. מאוד. 3.מאמין בגלגול נשמות? לא. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כן. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה.

רונוש12

New member
עונה../images/Emo13.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:אמ..צריפים
2.משקל:לא יודעת..לא בדקתי
3.עיסוקיך כיום:מתבטלת מול המחשב חה חה
4.תחביבים:מחשב,מחשב,לשמוע מוזיקה,ו..זהו..
5.איזה סוג מחשב יש לך?לא יודעת..
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 או 2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:ילד אחד צרפתי חמוד שהכרתי
8.אישיות מוערצת:בילי ג'ו(גרין דיי)
9.האם את/ה מעשן/נת?לא גם אני לא רוצה 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?הרבה
-זה או זה: 1.קור או חום?פושר
2.סרט או ספר?סרט וספר
3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?אפחד מהם 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד?אמ..אין מועדף
8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?בריכה
10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקלוד
12.שלמה ארצי או אייל גולן?אפחד מהם 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתייה רגילה 16.רוק או פופ?פופ..אבל לפעמים רוק 17.אופנוע או אוטו?אין לי רשיון
18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?שניהם.. 19.איי.סי.קיו או צ'אט?אי סי 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב 21.אהבה או שמחה?שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?בינוני
-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:אין ממש.. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?נחמדים,חתיכים,וטובים מבפנים
3.להקה ישראלית אהובה:אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:גרין דיי
5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:אבריל לאבין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שהם לא מתחשבים,לא מפרגנים,והעיקר מתייחסים אללי מגעיל! 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?שהם נחמדים,מפרגנים,ומתייחסים אלי יפה ולא מקללים אותי. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?ש..אני נחמדה מצחיקה ומשוגעת
10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?אמ..אין כאלה שעולות לי עכשיו בראש.. 11.ספורט אהוב:טניס,ריצה,כדורגל..אמ..אין עוד הרבה.. 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):תנו לו צ'אנס 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):הולידיי,בולוורוד אוף ברוקין דרימס,ועד הרבה שירים של גרין דיי. 14.שתייה אהובה:מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?משפחה,חברים,אהבה,מוזיקה,וגרין דיי
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?גן עדן/גהינום 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?אמ..מסוכנים..וחשופים לסכנות 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אני מאמינה באלוהים עד מאוד..
19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא אין כמו אושר לא עושר 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כן תלוי עם מי
-כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?סרט אימה ודם 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן..לפעמים..
3.מאמין בגלגול נשמות?לא חשבתי על זה.. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?גן עדן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?אני בדרך כלל שמחה..אבל בזמן האחרון לא ממש
6.מה הכי מרגיע אותך?נוף שקט..יוגה..

SpinZ

New member
עונה

-שאלות על עצמך:
1.עיר לידה:חיפה
2.משקל:666 ק"ג
3.עיסוקיך כיום:פינגווין
4.תחביבים:אינטרנט
5.איזה סוג מחשב יש לך?חרא
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3
7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:אמ
8.אישיות מוערצת:אין
9.האם את/ה מעשן/נת?נייט
10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?8?
-זה או זה:
1.קור או חום?חום
2.סרט או ספר?סרט
3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?אני
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן
5.אושר או עושר?אושר
6.עבודה או לימודים?לימודים ועבודה זה אותו דבר
7.אהבה או כבוד?אהבה
8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בלע
9.ים או בריכה?שניהם
10.אוכל חלבי או בשרי?בשרי
11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד
12.שלמה ארצי או אייל גולן?בלע
13.מחשב או טלוויזיה?מחשב
14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה
15.אלכוהול או שתייה רגילה?בירה שחורה
16.רוק או פופ?רוק
17.אופנוע או אוטו?שניהם
18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?לא משנה לי
19.איי.סי.קיו או צ'אט?מסנג'ר
20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?אני אוהב את כולם |צביקהפיק|
21.אהבה או שמחה? אהבה
22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?לפעמיים זה לפעמיים זה
-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי:
1.סדרה אהובה:
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אמ, אני אשקר אם אני אגיד עיניים, שפתיים, והמוח שלהן, נכון?
3.להקה ישראלית אהובה:
4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:
5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:
6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:
7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?יהירות
8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כלמיני
9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?
10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?הכל
11.ספורט אהוב:היאבקות
12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):פנים אל מול פנים
13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):זה משתנה
14.שתייה אהובה:קולה
15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?אהבה, אוויר, מוזיקה אינטרנט ומשפחה וחברים
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?מקדולנדס
17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?חרא
18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?
19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?סיפוק? כן |זונה|
20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כע
-כמה שאלות נוספות על עצמך:
1.מה הכי מפחיד אותך?השאלון הזה
2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן
3.מאמין בגלגול נשמות?כן
4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לפעמים
5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?לפעמיים
6.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה

CrazyYoYo

New member
תשובות

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: ת"א 2.משקל: 35 3.עיסוקיך כיום: מחשב, טלוויזיה, חברים מידי פעם ושיעורים פעם ב.. 4.תחביבים: מחשב טלוויזיה חברים 5.איזה סוג מחשב יש לך? כזה עם מקלדת ועכבר 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אני משתדל להימנע מדירוג החברים שלי 8.אישיות מוערצת: לא מעריץ של אף אחד 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? ביום לימודים: 5, בחופש: 8 בערך -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? תלוי 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? ג'ורדן 5.אושר או עושר? עושר, כי איתו בא האושר (כמה שזה שיטחי, זה נכון) 6.עבודה או לימודים? אם הייתי יכול לבחור הייתי בוחר בעבודה, כי לדעתי הלמידה הכי טובה היא דרך התנסות. 7.אהבה או כבוד? אהבה(?) 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא יודע 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא יודע 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? לא יודע להבדיל האמת -_- בשבילי הכל זה מוזיקה וזהו 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית שפה יפה 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? זה בא ביחד 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אלביס, רוזנטל והמסתורית 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, שיער ולא יודע 3.להקה ישראלית אהובה: לאדע 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: הרבה 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: לאדע 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: לאדע 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, רמאות, שקרנות, אלימות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אוהבים, נחמדים, תומכים, עוזרים, משקיעים, חרוצים 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? ;[ 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ;[ 11.ספורט אהוב: כדורגל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): לא יודע 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): לא יודע 14.שתייה אהובה: ספרייט מיצענבים וקולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, אני, חברים, לימודים ולאיודע 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? אין לי מושג 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הוא שם, שומר עלינו מלמעלה. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא (תהרגו אותי
) -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות של אנשים קרובים, וסרטי אימה 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? מה הכוונה 3.מאמין בגלגול נשמות? לא יודע 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא יודע;[ 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? חיבוק הודגש באמצעות מדגישומטיק

תשובות

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חיפה 2.משקל: 46-5 3.עיסוקיך כיום: כלום 4.תחביבים: יש הרבה 5.איזה סוג מחשב יש לך? מהמחשבים המטומטמים 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 או 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: דניאל דניס ג'ני ושירן 8.אישיות מוערצת: יש הרבה 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט על ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? ברוס-לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן כי אני אוהבת כדורסל יותר... 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחת 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי ! בשר=רצח!! 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אף אחד 13.מחשב או טלוויזיה? מממ... קשה לבחור 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? ערב 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? משכילים ורעים... 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אינואשה וטלנובלה בע"מ 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? זה יהיה מוזר מידי 3.להקה ישראלית אהובה: היהודים ואביב גפן והתעויוט 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: יש הרבה 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: יש הרבה 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: יש הרבה 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? יש הרבה 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שהם מבינים 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לא יודעת.... שאני קצת קצת טובה בציור? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? עצלנות 11.ספורט אהוב: אטלתי 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כמה? יש אצלי מלא... 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש הרבה 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אהבה, אושר, משפחה, חברים, ולשמור על תחביבים 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? שיש גלגולי נשמות 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? נחמד נחמד 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה ויתן לאחרים והאמין במה שהם רוצים 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? יש משו בזה... 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כןןןן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? אמממ... הרבה דברים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כה 3.מאמין בגלגול נשמות? כה 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כה 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? באמצע 6.מה הכי מרגיע אותך? המוזיקה של ENIGMA

גם אני../images/Emo67.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חולון 2.משקל: 60 3.עיסוקיך כיום: קופאית בחנות ירקות 4.תחביבים: לישון ולהזדיין .... 5.איזה סוג מחשב יש לך? מחשב 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 או שלוש 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברה הכי טובה 8.אישיות מוערצת: אני... סתם! 9.האם את/ה מעשן/נת? כן הכל...... 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? חצי שעה ואם משעמם אז יותר -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? תלוי 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופר מן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מארדונה 5.אושר או עושר? עושר ואושר 6.עבודה או לימודים?עבודה זה באסה רצינית לימודים זה כיף סבבה 7.אהבה או כבוד? כבוד 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בעעעעעע 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? בשר. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? בעעעע 13.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? אלכוגול 16.רוק או פופ? פאנק בלאק דת מטאל 17.אופנוע או אוטו? אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? רוסית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?אי סי 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובים לב וטיפשים כי אני אישית כזאת 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: המומינים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?עיניים וכאלה אף פעם לא התיחסתי לזה ברצינות זה המראה בכללי 3.להקה ישראלית אהובה: לא כשר הפוסי של לוסי 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: decide / ghb 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חסרי אופי נגררים שקרנים וכאלה... 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? יש כבוד 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? טובת לב רגישה (אוהבת לפעמים) וכבוד 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לא יודעת לסלוח ורגישה 11.ספורט אהוב: כדורגל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש כמה בכללי לא אוהבת ישראלי 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): self destuct 14.שתייה אהובה: וויסקי ייגר מאסטר 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? חברים סטלה אמא הכלב 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? גהנום 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?חרא 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אין כזה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?כן 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לפעמים צריך גם סקס טוב -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? השאלון הזה 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לפעמים 3.מאמין בגלגול נשמות? לפעמים 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה.....

../images/Emo42.gifעונה

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: לא זוכרת.. 2.משקל: 35 3.עיסוקיך כיום: תלמידה.. 4.תחביבים: הרבה 5.איזה סוג מחשב יש לך? פנטיום4 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3-4 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: ילד שעבר לקומה שלי.. מאמייי
8.אישיות מוערצת: יש הרבה 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? הרבה
-זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? לאדעת 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אפחד 13.מחשב או טלוויזיה? שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? שתיהן 19.איי.סי.קיו או צ'אט? 20. איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב 21.אהבה או שמחה? שניהם 22..האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב אבל לפעמים גם אני רעה כמו כל אחד בעולם הזה -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: מועדון האוכף ויש עוד.. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, חמודים והפנימיות 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: גרין דיי ובקסטריט בויז.. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: לא יודעת 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, אי פירגון וגועל נפש 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב, עזרה לזולת וישרים 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? ממ.. חמודה, נחמדה וחברותית 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? יש לי מזג חם ואני די תמימה.. 11.ספורט אהוב: מחניים, כדורעף, ריצה ושחייה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): הרבה 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): הרבה 14.שתייה אהובה: ספרייט ענבים וקולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? המשפחה, אהבה, החברות הטובות, שלום ו.. לא עולים לי עוד דברים לראש. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לא יודעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? חיים טובים אבל יש גם חלקים רעים.. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? ? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? אולי אבל זה לא יהיה אמיתי.. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? אולי.. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? ??? 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא ממש 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה וחברות טובות

PennyLaneM

New member
...

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: מרכז 2.משקל:49 3.עיסוקיך כיום:תלמידה בחופשה :] 4.תחביבים:ציור,עיצוב פנים,עיצוב אופנה,לישון,לתפור,ריקוד,להופיע,אינטרנט.. 5.איזה סוג מחשב יש לך?פנטיום 4? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: החבר 8.אישיות מוערצת:אין 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?5-6 -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?לימודים 7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?ריבה 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שניהם 16.רוק או פופ?קלאסי 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים. 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב.. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אני בקושי רואה טלוויזיה אבל ממה שיוצא לי לראות אז,סיפורי ג'ינג'ר בניקולודאון,דר פיל,the o.c 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?שיער,עיניים,ידיים. 3.להקה ישראלית אהובה:לא אוהבת מוזיקה ישראלית אבל היהודים,בוטן מתוק בקרקס וכאלה. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:קווין,הביטלס,אירוסמית,מטאליקה,ועוד :] 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:הרבה 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חוסר כנות,עיצבון יתר,צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כנות,כאלה שמביעים אהבה. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?מתעצבנת מהר,לפעמים מדברת מלא,יודעת לעצבן לעיתים,נכנסת לדיכאון מהר. 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה:קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אהבה בריאות הצלחה אושר ועושר :] 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לא יודעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יכל להיות טוב יותר. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? לא מרגישה כלום. הוא פה שהוא רוצה,ופה שהוא לא רוצה..חבל שכך. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לעיתים. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? אני חושבת שכן. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? חושך,גנבים. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן! 3.מאמין בגלגול נשמות?כן. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כן. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?שניהם. 6.מה הכי מרגיע אותך?החבר,חיבוק..

למעלה