שאלון!

CAM1LA

New member
שאלון!

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: 2.משקל: 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים: 5.איזה סוג מחשב יש לך? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? -זה או זה: 1.קור או חום? 2.סרט או ספר? 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? 5.אושר או עושר? 6.עבודה או לימודים? 7.אהבה או כבוד? 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה? 10.אוכל חלבי או בשרי? 11.שוקולד או ריבת תותים? 12.שלמה ארצי או אייל גולן? 13.מחשב או טלוויזיה? 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? 15.אלכוהול או שתייה רגילה? 16.רוק או פופ? 17.אופנוע או אוטו? 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? 19.איי.סי.קיו או צ'אט? 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? 21.אהבה או שמחה? 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

עונה

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חור קטן ליד אשדוד 2.משקל: מה צבע השתן שלך? 3.עיסוקיך כיום: אמ...תלמידה בחופש 4.תחביבים: לשמוע מוזיקה, להיות במחשב, לקרוא 5.איזה סוג מחשב יש לך? אממ...רגיל... 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אממ...החברה הכי טובה אדוה 8.אישיות מוערצת: ג'וני דפ, באם מרג'רה 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? רוב הזמן שאני ערה -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אממ..סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? אממ...עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחד מהן 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד{!!!} 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית{!!!} 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב טיפשים 21.אהבה או שמחה? אותו דבר לפי דעתי... 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב עם פאקים. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: ג'קאס וחברים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אמ..עיניים, שפתיים וגובה.. 3.להקה ישראלית אהובה: היהודים 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: led zeppelin 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אביב גפן 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: ג'ינס ג'ופלין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קנאות, חמדנות, שקרנות וצביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? נדיבות, חום, דאגנות והומור 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? הומוריסטית, חייכנית, אוהבת, נדיבה, עוזרת 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? קנאית קצת{כאילו לא מגעיל כזה, שאם למישהו אחר יש משהו ולך אין אתה שונא אותו או מגעיל אליו}, רגישה 11.ספורט אהוב: אתלטיקה קלה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אמממ..נשקי אותי/סיון שביט, היינו עושים אהבה/כנסיית השכל, השיר שלנו/אביב גפן, אהבנו/אביב גפן, לפעמים/היהודים 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): stairway to heaven/led zeppelin, hero/chad kroger, imagine/the beatles, crystal/stevie nickson 14.שתייה אהובה: מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אהבה, משפחה, חברות ורעות, התחלקות ואחווה 16.מה לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? אמ...אני חושבת שמתים, הולכים לקבר ונרקבים שם. אני לא חושבת שיש עולם הבא 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? יש בני אדם טובים, יש בני אדם רעים, יש כאלה שהמזל משחק בצד שלהם, יש כאלה שהמזל משחק נגדם. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני לא מאמינה באלוהים. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא...הוא יכול להביא לצורת מחייה טובה יותר, אבל כסף זה לא אושר 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן! -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? אממ...אין משהו שמפחיד אותי במיוחד. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? אני אוהבת להעלות נוסטלגיות לפעמים... 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח בד"כ 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה וקריאה

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

זה קצת קצת הועתק מפורומ אחר
-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: תל השומר, איזו עיר הביה"ח? 2.משקל: 50-52. 3.עיסוקיך כיום: תלמידה. 4.תחביבים: לצייר, לכתוב, לצלם, הופעות, לחבק. 5.איזה סוג מחשב יש לך? לא יודעת. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? לא אוכלת ארוחות. 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: החברים שלי. 8.אישיות מוערצת: טים ברטון, במאי נהדר. 9.האם את/ה מעשן/נת? לא. אל תזכירו לי. 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? שעה במקרה הטוב. -זה או זה: 1.קור או חום? קורקור. 2.סרט או ספר? ספר, וסרט - שיהיה טוב. 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? לא אכפת לי. 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? פוי, ספורט. 5.אושר או עושר? אושר. 6.עבודה או לימודים? שניהם. 7.אהבה או כבוד? שניהם. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בריטני. 9.ים או בריכה? ים. 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד. 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי. 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב. 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה. 15.אלכוהול או שתייה רגילה? אלכוהול. 16.רוק או פופ? רוק. 17.אופנוע או אוטו? אוטו. אבל כל עוד יש איך לזוז.. 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית. 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צ'אט. 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? משכילים ורעים. אין מה לעשות, אני לא מסוגלת להסתדר עם אנשים טפשים, ואני מסוגלת להסתדר עם אנשים רעים. 21.אהבה או שמחה? שניהם. 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב, ומרושע לעתים, בהתקפים. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: המומינים. 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, שיער, שפת גוף. 3.להקה ישראלית אהובה: יש, יש. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אני לא עונה על שאלות של מוזיקה, הא. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: - 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: - 7.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אכפתיות, למשל. 8.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קרצייתיות. אנשים שלא יודעים מתי להפסיק ומתי הם כבר מציקים. 9.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר,אצלך? שאלתי ידיד טוב, הוא ענה "שאת גורמת לכל מי שמסביבך להיות שמח". 10.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר,אצלך? לא עומדת בפני פיתויים, אגואיסטית לפעמים, לא שולטת בעצמי, קנאית להחריד לאנשים שאני אוהבת. 11.ספורט אהוב: אופניים. 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): המון. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): המון. 14.שתייה אהובה: מיץ תפוחים, אלכוהול, מים. 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? חברים, אושר, שמחה, להנות ולנצל כל רגע. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לא מעניין אותי. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? פאן. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? P: 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא. אושר וסיפוק הם פנימיים. כסף רב תמיד יכול להביא הנאות מידיות, אבל לא רגש. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? להשאר לבד. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש. 3.מאמין בגלגול נשמות? אולי. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח. מאד. 6.מה הכי מרגיע אותך? אנשים שאני בוטחת בהם.

D A N I E L3

New member
תשובות

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:- 2.משקל:- 3.עיסוקיך כיום:- 4.תחביבים:לנגן בעיקר 5.איזה סוג מחשב יש לך? סוג? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 4-5 קטנות. 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברים 8.אישיות מוערצת: - 9.האם את/ה מעשן/נת? כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 2 -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה.. 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אגילרה 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? ממממ.. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? טל' 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? שום דבר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? לא זה ולא זה 21.אהבה או שמחה? ממש דילמה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? בסדר -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: ... 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: עיניים 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: - 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: לילה מלקוס 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: דניאלה מרקורי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טיפשות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?
10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? כל מיני עד כאןןןןן ..נמאס!!!
11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

מתוקה777

New member
עונה ^_^

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:- 2.משקל:45 3.עיסוקיך כיום:אני בחופש 4.תחביבים:לשמוע מוזיקה ללכת ל טייל עם החברות 5.איזה סוג מחשב יש לך?סתם מחשב רגיל עם אינטרט ADSL 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חני 8.אישיות מוערצת:אמ.... 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?4 שעות -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בעעע לא שתיהן.... 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?רגילה 16.רוק או פופ?רוק 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?איסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה?שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?אדם טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:חברים,תהרוג אותי וזהו 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? תחת,עיניים ושפתיים 3.להקה ישראלית אהובה:משינה 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:system of a down 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?לא יודעת 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?לא יודעת 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?לא יודעת 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?לא יודעת 11.ספורט אהוב:כדורסל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):אחלום לנצח-מופע הארנבות של ד"ר קספר 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):smells like teen sirit-nirvana 14.שתייה אהובה:קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?אושר,בריאות,שמחה,אהבה 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?יש משהו, אני עדיין מנסה לברר מה... 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?החיים רעים 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?לא יודעת 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?לא יודעת 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כן 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?לא שמחה ולא מדוכאת 6.מה הכי מרגיע אותך?לשמוע מוזיקה

ady18

Well-known member
תשובות

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:חולון 2.משקל: 3.עיסוקיך כיום: 4.תחביבים:מוזיקה מזרחית 5.איזה סוג מחשב יש לך?ל 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?2 גדולות ובין שתים לשלוש קטנות 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חברים 8.אישיות מוערצת: 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?4 -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?גם וגם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?תלוי 7.אהבה או כבוד?כבוד 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקלד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?גם 16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עבריתץ 19.איי.סי.קיו או צ'אט? 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? 21.אהבה או שמחה? 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:אהבה מעבר לפינה 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?שיער עינים 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?הקשבה 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב: 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות? 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

L i l o o S h

New member
עונה :]

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: יוהנסבורג 2.משקל: הרבה מידי 3.עיסוקיך כיום: בריכה ושינה 4.תחביבים: שחייה, טיולים, ים, קריאה, נט', ..וכו'. 5.איזה סוג מחשב יש לך? מה ז"א? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: טל וטל (לא עוזר לכם הא?) 8.אישיות מוערצת: לאנס ארמסטרונג, מייקל פלפס 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? שעתיים גג -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? גם וגם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אף אחד מהם 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אוי ווי. 9.ים או בריכה? גם וגם, בריכה יותר פרקטי 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי, רק כי אני צמחונית.. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? גם וגם 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? לא זה ולא זה 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים.. בעצם משכילים ורעים, אבל רק אם הם רעים בצורה מצחיקה ולא מעליבה מאוד. 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? לא יודעת.. אני שונאת להגדיר את עצמי. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: חברים, 24, ג'קאסס, שנות השבעים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, בטן, ורידי זרועות וצוואר בולטים. 3.להקה ישראלית אהובה: היהודים, כנסיית השכל, החברים של נטאשה, משינה.. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: גאנז, מטאליקה, נירוונה, פינק פלויד.. יש מלא!! 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אביב גפן 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: יש המון!!! אני לא יכולה לחשוב על כולם עכשיו.. 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, שקרים, בורות ואטימות. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנות, ישירות, ציניות, טוב לב. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? כנות, ישירות, ציניות, כיפיות 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? חוסר סבלנות (וסובלנות) 11.ספורט אהוב: שחייה, כדורעף, ראגבי 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): איך זה מרגיש, אם כבר לבד, ניצוצות. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): if it makes you happy, angels, this year's love 14.שתייה אהובה: מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, אושר, חברים, חופשות, חיות. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? אין לי מושג.. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? ... 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני חושבת שאין אלוהים.. ואם יש אז הוא שונא יהודים. 19.האם, לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? סיפוק כן, אושר לא. 20.האם, לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא תמיד -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? כרישים ומוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לאללה!! 3.מאמין בגלגול נשמות? לא יודעת.. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? ים, מוזיקה

Swid666

New member
מעי

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: פתח תקווה 2.משקל: 54 ק"ג 3.עיסוקיך כיום: שיעמום בע"מ
4.תחביבים: הווו הרבה 5.איזה סוג מחשב יש לך? אתם מכירים את הסוג המעצבן אבל אהוב? 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? כמה שבא
7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: החברים שלי =] 8.אישיות מוערצת: דניאל גילדנלואו (מוערך, לא מוערץ) 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? כמה לא? ^^ -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? תיחת הגדול, כמובן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? הממממ... אני אשתוק עכשיו
5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? שינה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? קאמלוט
9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? אוכל טבעוני נטול התעללות בבעלי חיים 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אם כבר אז שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? טבו לשית
19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? פעם ככה ופעם ככה 21.אהבה או שמחה? המממ... קשה לבחור 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? לפעמים ככה לפעמים ככה -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: המומינים
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? כלום לא מושך אותי בבני המין השני
3.להקה ישראלית אהובה: המממ אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אני לא יכולה להחליט בין כולן 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: המממ... 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: טאריה מנייטוויש 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כל מיני 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנ"ל 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? נאמנות 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? מגעילות 11.ספורט אהוב: אין 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש כמה 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש המון 14.שתייה אהובה: מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? לא יכולה 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? יש כל מיני 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? פעם נחמדים פעם לא 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? המממ 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? תלוי למי 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? כל מיני 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן
3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמחה D: 6.מה הכי מרגיע אותך? הממ מוזיקה.

SweetRevenge 13

New member
אני? אני! ^^

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:חיפה 2.משקל:42 3.עיסוקיך כיום:תלמידה 4.תחביבים: אין לי כוח לפרט חח 5.איזה סוג מחשב יש לך?
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?חח מי סופר? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:חברות שלי..? 8.אישיות מוערצת:רן דנקר
9.האם את/ה מעשן/נת?לע 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?4-5-6 -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?ספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?חחח מי זה ברוס לי? 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?חח לאדעת 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה
7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?שתיהן 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה?מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?גם וגם 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתייה רגילה 16.רוק או פופ?רוק 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?אנגלית. בעברית עכשווית גם ככה חצי מהמילים הן באנגלית, אז מה זה משנה?
19.איי.סי.קיו או צ'אט?איסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? גם וגם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?באמצע -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:השיר שלנו (שעוד מעט נגמר, בוהו
) 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?השיער, הכתפיים, האף חיחי
3.להקה ישראלית אהובה:אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:אני אוהבת הכלל :) 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: שירי מימון 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: גוון סטפני 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חוסר הפנמה, שקרים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?מצחיקים, חברמנים, לא אנטיפטים 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?חברמנית, צוחקת הרבה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?שלפעמים אני לא יכולה לקבל אדם כמו שהוא...
11.ספורט אהוב:אין חחח 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):לך איתה,אהבה קטנה, השיר שלנו 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):Hollaback girl, turn around' crazy frog 14.שתייה אהובה:מים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?יש הרבה 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?לאדעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?צריכים להזיר לפני זה 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?מאמינה בו אמונה שלמה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?נההה.. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?כע -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?סרטי אימה חחח 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?כע 3.מאמין בגלגול נשמות?כע 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?שניהם 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?יש ככה ויש ככה 6.מה הכי מרגיע אותך?מוזיקה

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: חולון 2.משקל: ממ 52 3.עיסוקיך כיום: תלמידה בחופשה P:ועובדת 4.תחביבים: ים, מוזיקה, אומנות 5.איזה סוג מחשב יש לך? לוידעת 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 2-3 בערך 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אמ 8.אישיות מוערצת: ג'וני דפ 9.האם את/ה מעשן/נת? לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? שעתיים בערך -זה או זה: 1.קור או חום? פושר 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? אמ מייקל? 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? אממ קשה.. לימודים? :p 7.אהבה או כבוד? גם קשה.. אהבה? אבל צריך קודם כבוד.. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? אף אחת 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? אמ לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתיה רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסי 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים P: 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: חברים, בנות גילמור 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, ידיים, שיער וחזה P: 3.להקה ישראלית אהובה: אמ 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: BLUE 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אמ נינטייב 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: שאניה טווין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צביעות, התנשאות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? טוב לב :} וצניעות 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? אמ לא יודעת 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לא חסר 11.ספורט אהוב: שחיה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר (אפשר לתת גם כמה): ממעמקים, לשם 13.שיר לועזי אהוב ביותר (אפשר לתת גם כמה): you're still the one, i don't wanna miss a thing 14.שתייה אהובה: דיאט קולה :} 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, אהבה, אושר, חוכמה, חברים 16.מה, לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? אמ מוות? :\ 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? לא יודעת.. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? לא יודעת.. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? אמ לפעמים -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות, בדידות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? אמ לא נראה לי 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? באמצע.. 6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה, ים.. אומנות

CAM1LA

New member
עונה לעצמי

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: צרפת 2.משקל: לא נשקלתי יובלים 3.עיסוקיך כיום: תלמידה בחופשת לידה 4.תחביבים: הדברים הרגילים 5.איזה סוג מחשב יש לך? נחמד וידידותי 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? לפעמים שתיים ולפעמים שש. לא קבוע 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: עידן 8.אישיות מוערצת: אמינם 9.האם את/ה מעשן/נת? קצת 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? כמו הארוחות -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? תלוי במצברוח 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב, על מי היית מהמר/ת שינצח? ברור שסופרמן. יש לו כוחות 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מייקל. וואי... אני זוכרת איך מייקל ג'ורדן היה מפורסם לפני כמה שנים. כולם הכירו אותו. היום בקושי זוכרים אותו. 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? צריך לימודים בשביל עבודה טובה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? לא יודעת... 9.ים או בריכה? ים 10.אוכל חלבי או בשרי? איכסה בשרי אני צמחונית 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? לא אוהבת את שניהם אבל עדיף את שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? T.V 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? כל הזמן משתנה. בשניה הזאת יום. 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? שאלה קשה... 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית יותר יפה 19.איי.סי.קיו או צ'אט? צ'אט 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? לא יודעת... תגידו לי אתם -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: טלנובלה בע''מ והטופ מודל הבאה 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אני שונאת ת'שאלה הזאת 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: גם אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: ברור שאמינם 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קינאה, איגואיסטיות, צביעות, ואנשים שכל הזמן רוצים צומי 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? נדיבות, חוש הומור, אכפתיות... זה מה שעולה לי בראש כרגע 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? עקשנות 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? רגישות 11.ספורט אהוב: אין 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): חבל שחור 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש המון 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? א. אהבה ב. ביטחון ג. אושר ד. אנשים שאני אוהבת ה. טלויזיה!!! 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לידה מחדש (גלגול נשמות) 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? חרא 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? לא מאמינה בו 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? אם זה לא בא על חשבון משהו 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? נמאס כבר מהשאלה הזאת! לא יודעת! 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? מזאת אומרת "טיפוס של נוסטלגיה" אני לא חייה בעבר אם זאת הכוונה. 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? גיהינום לא. גן עדן... בערך. לא בדיוק גן עדן. אני קוראת לזה מימדים עליונים. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח נראה לי 6.מה הכי מרגיע אותך? מוסיקה שאני אוהבת

victoria777

New member
עונה

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:לא בארץ 2.משקל:דו ספרתי(אני לא יודת בדיוק אבל זה 60 ומשהו..) 3.עיסוקיך כיום:בטלה 4.תחביבים:אינטרנט,טלויזיה,שינה 5.איזה סוג מחשב יש לך?דפוק 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:אמממ...אין לי מושג
8.אישיות מוערצת:אין 9.האם את/ה מעשן/נת?לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?בערך 4-5 -זה או זה: 1.קור או חום?חום 2.סרט או ספר?סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?ברוס לי 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מייקל ג'ורדן 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד?אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?אף אחד מהם 13.מחשב או טלוויזיה?טלויזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה?שתייה קלה 16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט?צ'ט 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שמחה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?באמצע -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:חברים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני?123 3.להקה ישראלית אהובה:אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל:כרגע אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:אין 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:ע"ע 4 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?יהירות ואכזריות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?נחמדות וחוש הומור 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך?יודעת לנסח דברים 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך?משתעממת כרונית 11.ספורט אהוב:שחייה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):כל העולם של עופר ניסים(?!?) 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):יש יותר מידי כאלה 14.שתייה אהובה:מים מינרלים קרים 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים?אושר,בריאות,כבוד כלפי אחרים,כבוד עצמי,עושר 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל?משהו... 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה?סבירים 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו?אין לי דיעה מיוחדת עליו 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?במצבים מסויימים בוודאי. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?מוות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה?בערך 3.מאמין בגלגול נשמות?כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?לא ממש 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ?אני שמחה מבפנים אבל מבחוץ עם פרצוף חמוץ. 6.מה הכי מרגיע אותך?שינה

Thade

New member
עונה ../images/Emo119.gif

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: סתם עיר...בסיביר. 2.משקל: 55 3.עיסוקיך כיום: משועממת. 4.תחביבים: לקרוא,לראות טלוויזיה וסרטים. 5.איזה סוג מחשב יש לך? פנטיום 4. 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3-4 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אין כזה. 8.אישיות מוערצת: טים ברטון. 9.האם את/ה מעשן/נת? לא. 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 6-8 -זה או זה: 1.קור או חום? קור. 2.סרט או ספר? תלוי. 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן. 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מראדונה. 5.אושר או עושר? אושר. 6.עבודה או לימודים? עבודה. 7.אהבה או כבוד? אהבה וכבוד. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה אגילרה. 9.ים או בריכה? בריכה. 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי. 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד. 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אף אחד מהם. 13.מחשב או טלוויזיה? טלוויזיה. 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? יום. 15.אלכוהול או שתייה רגילה? שתייה רגילה. 16.רוק או פופ? רוק. 17.אופנוע או אוטו? אוטו. 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית. 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר. 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? "טיפשים" זו הגדרה מאוד סובייקטיבית,ולדעתי אם מישהו לא למד באוניברסיטה זה עדיין לא אומר שהוא "טיפש". 21.אהבה או שמחה? שמחה. 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? משתדלת להיות טובה. -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: "חברים". 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים,גובה ומשקל (טוב,אז אני שטחית-מה תעשו לי!?). 3.להקה ישראלית אהובה: אין. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: סקס פיסטולס. 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אין. 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אין. 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? בורות. 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אין. 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? יש כמה,אבל אני מעדיפה לא לפרט. 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביטחון עצמי נמוך. 11.ספורט אהוב: הוקי. 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): אין. 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש הרבה ואין לי כוח לפשרט עכשיו. 14.שתייה אהובה: קולה. 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה,בריאות,קולנוע,אושר וכו'. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? לא יודעת. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? החיים יפים כל עוד לא נלחצים מכל דבר קטן. 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? הוא (או "היא",או "זה"...וואטאבר..) בסדר,אין לי טענות. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא,ומי שחושב כך יכול לקפוץ לי. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא יודעת,לא חוויתי את זה עדיין. -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? הלא נודע. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן. 3.מאמין בגלגול נשמות? אולי. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? אולי,לא יודעת. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח. 6.מה הכי מרגיע אותך? להישאר בבית ולראות טלוויזיה. עם מזגן.

עונה

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: כפר סבא 2.משקל: 55 בערך 3.עיסוקיך כיום: כל מיני 4.תחביבים: מזה ספר מחזור כמו בכיתה ו' עלק תחביביםם 5.איזה סוג מחשב יש לך? חח מאיפה לי 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 או יותר
7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: וואי וואי איזו שאלהה 8.אישיות מוערצת: אין 9.האם את/ה מעשן/נת? כבר לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? 5 -זה או זה: 1.קור או חום? קור... אבל בחורף אני יגיד שחום... 2.סרט או ספר? שניהם 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מה ההבדל לא מבדילה 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? וואלה לאדעת 7.אהבה או כבוד? אמממממממ לא יודעת 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה בה=רור 9.ים או בריכה? יםםם יםםם ועוד פעם יםם 10.אוכל חלבי או בשרי? חלבייי בעע בשר 11.שוקולד או ריבת תותים? ש=ו=ק=ו=ל=ד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? א י י ל ג ו ל ן ! ! ! 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? אלכוהוווולללללל שליטההההה
16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? תלוי איזה אופנוע ואיזה אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית חח מי יודע אנגלית בכלל 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו בה=רור 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שמחה.. אהבה זה ממש לא תמיד שמחה זה לא בא ביחד 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? נראה לי שטוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: אין ממש 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים תחת ושפתיים 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: גם אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אין ממש 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: גם אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שאגואיסטיםםם ומתלהבים 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שמצחיקיםםם חולה על אנשים מצחיקיםםםםם 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לאדעת נראה לי שאני יודעת להקשיב.. נראה לי 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? שאני יותר מידי עקשנית 11.ספורט אהוב: חחחחחחחחחחחח עלק רק אני ספורט 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): איןןן יש לפחות 20 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כנ"ל 14.שתייה אהובה: אממ וודקה?...רד בולל... וקולה חח
15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה חברים אממ לאדעת 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? גם עדן/גיהנום 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? לפעמים חרא לפעמים כיף 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אלוהים שלי רציתי שתדע חלום שחלמתי הלילה במיטה... 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? ממש אבל ממש לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? אולי... במקרה שלי זה הביא לההפך -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? כלבים!! 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? אהאאאא 3.מאמין בגלגול נשמות? כע 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כע 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? אמממ הייתי הולכת לכיוון של משוגע
6.מה הכי מרגיע אותך? לאדעת

Invisible Eden

New member
גו סבתא.

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: עמק יזרעאל 2.משקל: יותר מדיי 3.עיסוקיך כיום: תלמידה 4.תחביבים: לנגן, לרכב, לישון 5.איזה סוג מחשב יש לך? מגניב כזה 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? הפסקתי לספורP: 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: סטס. 8.אישיות מוערצת: אח שלי 9.האם את/ה מעשן/נת? איכ. 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? הרבה -זה או זה: 1.קור או חום? קור 2.סרט או ספר? סרט וספר 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סבתא! 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? ג'ורדן 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? לימודים 7.אהבה או כבוד? שניהם 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? לא'דעת 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? ארצי איי גאס 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? רוק 17.אופנוע או אוטו? אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'רP: 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? משתדלת להיות טובה... לא תמיד יוצא -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: הרררבה 2.מה הם ספונג'בוב, SNL, מלך השכונה, שנות ה70, המלך היל, ג'קאסס, ויוה לה באם ועוד מלא 3. הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? ממממ.... כלום?P: 3.להקה ישראלית אהובה: יהודים. 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: הרבה 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: אורית שחף 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: איימי לי 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? צבועים, שקרנים, נבלות, טיפשות יתר, חוסר כבוד וכל מיני כאלה 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? אוי נו די 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? בלהבלהבלה 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ... 11.ספורט אהוב: אקסטרים 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יותר מדי 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): הרבה יותר מדי 14.שתייה אהובה: פאנטה וקולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? ממממ... לא טובה בזה נו 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? הפסיק לעניין אותי.... כשנגיע לשם נדע. 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? אין לי איזו דעה על זה... 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מאמינה שהוא קיים אבל די שונאת אותו. 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? סוג מסוים של אושר -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? לאבד אנשים או לפגוע באנשים שחשובים לי. 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? נמ 3.מאמין בגלגול נשמות? לא מעניין אותי כל כך 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כנ"ל 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? תלוי בתקופה 6.מה הכי מרגיע אותך? פסנתר.

אניאניאני../images/Emo110.gif

-שאלות על עצמך
1.עיר לידה: ת"א 2.משקל: חדירה לפרטיותת!!.. סתם נו, לוידעת
3.עיסוקיך כיום: חופשייה
4.תחביבים: אממ.. לצאת עם חברות, טלוויזיה, מחשב, סרטים.. וכלמיני
5.איזה סוג מחשב יש לך
מזתומרת?! 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ
אממממ תלוי אם אני רעבה או לא.. בוקר אנלא אוכלתתת.. (אני קמה רק בצהריים
...) אז בערך 2.. 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אמממממממממ.. לוידעת, יש כמה:) 8.אישיות מוערצת: אמממ
9.האם את/ה מעשן/נת
לא 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב
הרבה, לא סופרת -זה או זה
1.קור או חום
לא זה ולא זה
2.סרט או ספר
סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח
לא מכירה
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה
הא?
5.אושר או עושר
אושר.. ברור
6.עבודה או לימודים
עבודה.. נראלי
7.אהבה או כבוד
אהבה נראלי.. 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה
אפחת 9.ים או בריכה
בריכההה 10.אוכל חלבי או בשרי
לא ולא 11.שוקולד או ריבת תותים
שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן
אפחד
13.מחשב או טלוויזיה
שניהם 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה
יום 15.אלכוהול או שתייה רגילה
רגילה 16.רוק או פופ
פופ 17.אופנוע או אוטו
אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית
עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט
אייסי 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים
ברור שטובים 21.אהבה או שמחה
שניהם חשובים 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע
רק כאלה שמכירים אותי יכולים להגיד
-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי
1.סדרה אהובה: אהבה מעבר לפינה
2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני
עיניים
3.להקה ישראלית אהובה: אין להקההה.. אולי הלהקה החדשה של הבנים.. שאני ישמע נראה
4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין ממש.. פעם אהבתי S CLUB 7.. ואטומיק קיטן
5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: שירי מימון 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים
אמממ.. וואי יש מלא- כאלה שתמיד מתחמקים מהאמת.. כאלה שפוחדים להגיד בפרצוף ועושים אתזה מאחורי הגב.. רכלנים
.. שקרנים.. להמשיך?
8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים
מצחיקים
נחמדים
מתחשבים.. ביישנים חחחח 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך
אממ.. עקשנית.. זה טוב
10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך
אממממממ.. תמיד יש לי קטע כזה שאני לא יכולה להגיד לא.. זה נורא קשה לי.. לוידעת
11.ספורט אהוב: שחיה 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): יש באמת המון 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): ^ 14.שתייה אהובה: קולה
15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים
איפשר לדרג.. זה נורא קשה
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל
לוידעת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה
קשים
18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים
איך את/ה מרגיש/ה כלפיו
מזתומרת?!
19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק
לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר
כן -כמה שאלות נוספות על עצמך
1.מה הכי מפחיד אותך
ג'וקים
2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה
כן ולא
תלוי במה 3.מאמין בגלגול נשמות
אמממ.. לוידעת
4.מאמין בגן עדן/גיהינום
כן
.. זתומרת.. לוידעת.. נראלי שכן
(עזבו אני מתוסבכת
) 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ
שמחה.. אבל ממש חחח 6.מה הכי מרגיע אותך
זה קצת מוזר
אני תמיד צריכה ללחוץ על כפתורים כדי להרגע
בפלאפון/שלט/משו... חחחחחח זה נוראנורא מוזר.. ותמיד כשיש משו מפחיד או מלחיץ בטלוויזיה אני מתחילה ללחוץ על הכפתורים (לפעמים זה גם מעביר ערוץ או מתכבה
)

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo160.gif נו עוד אחד...

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: ר"ג
2.משקל: 52 3.עיסוקיך כיום: תלמידה
4.תחביבים: סוסים
5.איזה סוג מחשב יש לך? חמוד?
6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 4 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: נעה [וגל
]
8.אישיות מוערצת: רובי. ויש עוד הרבה! 9.האם את/ה מעשן/נת? לא
10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? כמה שיוצא
-זה או זה: 1.קור או חום? קור! 2.סרט או ספר? ספר
3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? אנערף 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מי אלה?
5.אושר או עושר? שמחה ואהבה בכל העולם
*פאקצה אני הא?* 6.עבודה או לימודים? לא זה ולא זה. חיים טובים קיצר
7.אהבה או כבוד? אהבה וכבוד
8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? איכ. 9.ים או בריכה? בריכהההההה
10.אוכל חלבי או בשרי? צימחונית =] אז התשובה ברורה... 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולוד!!!
12.שלמה ארצי או אייל גולן? נגיד שלמה ארצי...
13.מחשב או טלוויזיה? מחשב.
14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? תלוי בעונה.
15.אלכוהול או שתייה רגילה? שוקו!
16.רוק או פופ? רוק! ישראלי הכי טוב. 17.אופנוע או אוטו? אוטו. יותר בטוח
18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? תלוי למה.
19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר!
20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? נורמלים? 21.אהבה או שמחה? והקשר הוא? 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? רע
-שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: מכושפות!! 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? אנערף 3.להקה ישראלית אהובה: היהודים! 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: SUEDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: עברי לידר!
6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: רובי
7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שקרנות, צביעות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? חיבוקים
[וזה לא תכונה, אני יודעת
] 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? לאדעת 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? לאדעת 11.ספורט אהוב: סוסים
12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): לא אתחיל 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): לא אתחיל 14.שתייה אהובה: שוקו
15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, בע"ח, סוסים, חברים וחברות[?]
16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? קבר
17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? חביבים+ [יפה++
] 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני מרגישה כלפיו חיבה עמוקה ומלאת סגידה
מזתומרת?! 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן. 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא.[הבה נהיה מציאותיים
] -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מוות
2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כל כך כן!!! 3.מאמין בגלגול נשמות? לא. 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? לא. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח
6.מה הכי מרגיע אותך? מוזיקה!

ט ל ו ש1

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo13.gif

איזה ארוך
-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה:חיפה 2.משקל:48 3.עיסוקיך כיום:אין 4.תחביבים:מסיבות,ים וכל השטויות האלה
5.איזה סוג מחשב יש לך?כרגע, נייד 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ?3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה:אין אחד יש כמה 8.אישיות מוערצת:אין אנני חושבת 9.האם את/ה מעשן/נת?כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב?תלוי -זה או זה: 1.קור או חום?קור 2.סרט או ספר?אמממ סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח?ברוס לי
4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה?מראדונה 5.אושר או עושר?אושר 6.עבודה או לימודים?עבודה 7.אהבה או כבוד?תלוי..לא יודעת..כבוד זה חשוב לדעתי 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה?בריטני 9.ים או בריכה?ים 10.אוכל חלבי או בשרי?חלבי 11.שוקולד או ריבת תותים?שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן?אייל גולן 13.מחשב או טלוויזיה?טלוזיה 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה?לילה נדמה לי 15.אלכוהול או שתייה רגילה?אמ אלכוהול..לא בעצם מים
16.רוק או פופ?פופ 17.אופנוע או אוטו?אופנוע 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית?עברית
19.איי.סי.קיו או צ'אט?איסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים?טובי לב וטיפשים
21.אהבה או שמחה?קשה....אהבה אולי לא יודעת!שניהם חשובים 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע?טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה:לדעת 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? 3.להקה ישראלית אהובה: 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל:זוהר ארגוב 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל:טופאק 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?חוסר כנות,קנאה 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים?כנות לא יודעת מה עוד 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? 11.ספורט אהוב:כדורגל לראות, ובכלל טניס 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):לדעת 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה):כנל 14.שתייה אהובה: 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק?לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר?לא -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך?רעידות אדמה וגו'קים 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? 3.מאמין בגלגול נשמות?לא יודעת חחחח 4.מאמין בגן עדן/גיהינום?כן 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? 6.מה הכי מרגיע אותך?

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif עונהנהנהנהנהנהנ

-שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: -- 2.משקל: לא יודעת 3.עיסוקיך כיום: תלמידה? 4.תחביבים: לרקוד 5.איזה סוג מחשב יש לך? XP 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3? 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: חברה 8.אישיות מוערצת: מממ 9.האם את/ה מעשן/נת? לאאאא חס וחלילה, חלילה וחס! 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? ממ... אין לי מושג -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? תלוי 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? לא יודעת 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? ממ 5.אושר או עושר? אושר דבר ראשון 6.עבודה או לימודים? בעעעע 7.אהבה או כבוד? שניהם ביחד.. חייב 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? בעעע 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי! 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד!! וגם ריבת תותים 12.שלמה ארצי או אייל גולן? אפחד 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לא יודעת 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? עברית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? מסנג'ר 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב טיפשים 21.אהבה או שמחה? שניהם 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? נראה לי שאני בנאדם טוב.. לא? -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? מ 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין אהובה 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: כנ"ל 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: כנ"ל 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? שתלטנות, קנאה, בכיינות, פריחות, ערסיות, ועוד 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? כנות, שמחת חיים, סימפתיה, 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? ממ 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ממ 11.ספורט אהוב: ריקוד נחשב? 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): משתנה 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כנ"ל 14.שתייה אהובה: ויטמינצ'יק 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? משפחה, חברים, בריאות, אושר ואהבה. זה לא בדירוג. כולם חשובים לי באותה מידה. כמעט. 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? אין לי מושג באמת 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? הם פסדר 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? אני אישית לא מאמינה 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? כן, לפעמים. אם אתה עני או לא מבוסס כלכלית, ותפאום אתה זוכה בלוטו וזה מסדר אותך, אז למה לא? 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? לא ר-ק אהב. גם כל מה שסביבה -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? מחלות 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? לא ממש 3.מאמין בגלגול נשמות? לא 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? אולי.. 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח בדר"כ 6.מה הכי מרגיע אותך? אמבטיה חמה עם הרבההה קצף!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההה

שאלות על עצמך: 1.עיר לידה: אשקלון 2.משקל: 45 ק"ג 3.עיסוקיך כיום: חיילת 4.תחביבים: לשיר, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, לצפות בטלוויזיה 5.איזה סוג מחשב יש לך? פנטיום 3 6.כמה ארוחות את/ה אוכל/ת ביום, בד"כ? 3 7.אדם הכי אהוב שהוא איננו מהמשפחה: אגוזי 8.אישיות מוערצת: יש כמה.... 9.האם את/ה מעשן/נת? כן 10.כמה שעות בממוצע ליום את/ה משקיע מול המחשב? כמה שיותר -זה או זה: 1.קור או חום? חום 2.סרט או ספר? סרט 3.אם ברוס-לי וסופרמן היו יכולים לעשות קרב,על מי היית מהמר/ת שינצח? סופרמן, מיי הירו 4.מייקל ג'ורדן או דייגו מראדונה? מראדונה 5.אושר או עושר? אושר 6.עבודה או לימודים? עבודה 7.אהבה או כבוד? אהבה 8.בריטני ספירס או כריסטינה אגילרה? כריסטינה 9.ים או בריכה? בריכה 10.אוכל חלבי או בשרי? בשרי 11.שוקולד או ריבת תותים? שוקולד 12.שלמה ארצי או אייל גולן? שלמה ארצי 13.מחשב או טלוויזיה? מחשב 14.מה את/ה מעדיף בד"כ-יום או לילה? לילה 15.אלכוהול או שתייה רגילה? רגילה 16.רוק או פופ? פופ 17.אופנוע או אוטו? אוטו 18.שפה מועדפת-עברית או אנגלית? אנגלית 19.איי.סי.קיו או צ'אט? אייסיקיו 20.איזה סוג אנשים את/ה מעדיף/ה-טובי לב וטיפשים או משכילים ורעים? טובי לב וטיפשים 21.אהבה או שמחה? אהבה 22.האם, לדעתך, את/ה אדם טוב או רע? טוב -שאלות כלליות על דברים אהובים וטעם אישי: 1.סדרה אהובה: השיר שלנו, חבל שנגמר עוד 3 פרקים 2.מה הם 3 הדברים שהכי מושכים אותך בגוף/בפנים של בני המין השני? עיניים, גובה ומבנה גוף 3.להקה ישראלית אהובה: אין 4.להקה אהובה ביותר מחו"ל: אין 5.זמר/ת אהוב/ה מישראל: הראל סקעת ונינט טייב 6.זמר/ת אהוב/ה מחו"ל: אין 7.מה הן התכונות השנואות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? קנאה, חוסר סובלנות ועצבנות 8.מה הן התכונות האהובות עליך ביותר אצל אנשים אחרים? סובלנות, אהבה כלפי אחרים וחוש הומור 9.התכונות האהובות עליך ביותר אצלך? חוש הומור, סובלנות, ואיכפתית 10.התכונות השנואות עליך ביותר אצלך? ביישנות, מתעצבנת בקלות, ו... לא יודעת 11.ספורט אהוב: כדורגל 12.שיר ישראלי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): הבלדה שלי עלייך 13.שיר לועזי אהוב ביותר(אפשר לתת גם כמה): כרגע זה Carwash של כריסטינה ומיסי אליוט 14.שתייה אהובה: קולה 15.דרג/י את 5 הדברים החשובים לך ביותר בחיים? אהבה, משפחה, חברות, בריאות, כסף 16.מה,לדעתך, יש אחרי החיים בעולם הזה, אם בכלל? החיים בעולם הזה לעולם לא ייגמרו.... 17.מה היא דעתך הכללית על החיים האלה, בעולם הזה? מה אני יכולה להגיד? 18.מה היא דעתך הכללית על אלוהים? איך את/ה מרגיש/ה כלפיו? מאמינה בו 19.האם,לדעתך, כסף רב יכול להביא לאושר וסיפוק? לא 20.האם,לדעתך, אהבה מספיקה בכדי להביא לאושר? כן -כמה שאלות נוספות על עצמך: 1.מה הכי מפחיד אותך? לאבד מישהו יקר 2.האם את/ה טיפוס של נוסטלגיה? כן 3.מאמין בגלגול נשמות? כן 4.מאמין בגן עדן/גיהינום? כן, בשניהם 5.האם את/ה טיפוס שמח או מדוכא, בד"כ? שמח 6.מה הכי מרגיע אותך? למוע מוזיקה טובה, ולדבר עם בת דודה שלי, רננה

למעלה