אוקיי../images/Emo29.gif
1. הילה, מה לעעשות. 2. 12, כן אני קטנה וחסרת משמעות בעולם 3. כחול מדהים שלי! 4. אני אלמד שנה הבאה בז' עכשיו החופש הגדול! 5. אני אהיה שנה הבאה בעירוני ה'... הנ"ל 6.אמה ווטסון, אמנדה ביינס, אמא שלי והשדונית שלי. יש בעיות? 7. כחול. כבר אמרתי את זה. 8. בטח! יותר בכל אדם אחר...ההה... 9. כולם!!! 10. מחשב דהה 11. ספר, או יומן 12. לא יודעת כל מיני... 13. לא 14. להחליק על רולר ועל הקרח, לקרוא, לשחק במחשב, לראות קצת פה ושם טלויזיה ולהציק לאח שלי... 15. אמא שלי, חברה שלי 16. סאקורה, אחיות או לא להיות, בובספוג, אריזה משפחתית, ועוד עוד.. 17. כן 18. לא 19. נראה לי 20.כן 21.ובהתנהגות?כן 22.מה התכניות שלך לעתיד? ךהיות סופרת, אלופת העולם בהחלקה על הרקח, להציל את כל החיות מסכנת הכחדה. עוד משהו? 23.מה החג האהוב עליך? 24לא יודעת .מה את מעדיפ\ה להיות: יהודית דההה... למרות שחכ המולד נשמע מגניב... .את דתי\ה? לאאא 26.את מסורתי\ת? לא יודעת 27.את חילוני\ה? המפ, ברורה התשובה, אני לא דתיה אז מה אני?! 28.מה האוכל האהוב עליך? של סבתא שלי ואמא שלי 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? הוטט 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? אתפשט בפומבי. לא יודעת - אני לא אעשה כל מיני דברים! 31.אוכל של אמא או מסעדות? אמא... 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? לא. לי ולורוד יש ברוגד תמידי. 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? נראה לי גבר מי שמטפלת. 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? נמו, מה שבחורה רוצה, דלמטים, שישי הפוך ועוד. 35.מה הספר האחרון שקראת\ה? פעמיים נויה. אני עכשיו קוראת את הנסיכה באור הזרקורים. 36.את\ה אוהב\ת לשון? זה כזה דההה 37 .איזה דיסקים יש לך? פה ושם אמריקאים, להיטים ובלךה בלה בלה... 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? בת מצוונה. לפני שבועיים. 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? כן כי זה היומולדת שלי - דהה 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? כולם. 41.מה המקצוע השנוא עליך? חשבון. מאוד מפתיע, לא? 42.מה המקצוע האהוב עליך? אנגלית. מאוד מפתיע, לא? 43.מה התכונה הרעה שלך? לכסוס ציפורניים, כמו כולם 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה? כן, מרגש! 45.מה השעה עכשיו? חמישה לשבע 46.מתגעגע\ת לסאקורה? מי לא? אהמ אהמ 47. פגעת במשהוא בכוונה? כן 48. התאהבת? משהו כזה 49.מה עדיף אינו או סאקו? סאקו. דהה 50.שחור או לבן? לבן למה למישו יש בעיה? 51.ורוד או סגול? סגול. איכס ורודף איכס. 52.יש חבר\ה? יש לי המון חברות, וחבר -הא! כן בטח... 53.מקום אהוב? 54החדר שלי והשירותים (סתםם) .לא יכול בלי..... היומן שלי. אלא מה? 55.גמני אוהב........... רולרבליידס. וגם חיות. 56.אני חושב ש............. שלפעמים אני באמת חושבת, כן..! 57.משעמם לך? למה אתם חושבים שאני עונה על השאלון הזה? 58.איך היה השאלון? מטומטם. לא סתם. נחמד. 59.חמוד? 60שיהיה .מעצבן? מאוד. 61.מה השעה עכשיו? 62דקה לשבע, נודניקים! .את\ה אוהב\ת לנגן? כן 63.על מה? על העצבים של כל מי שאני פוגשת 64.סוגי מוסיקה..... די עם העיצבונים של המוזיקה! 65.מזרחי או פופ? פופ 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? לא יודעת 67.מסנג'ר או איסיקיו? שניהם 68.בת (XD): 69.אוניברסיטה או תיכון? תיכון, מה שיותר קרוב 70.צבא או תואר? מה זה אמור להביע השאלות האלו? 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? מה ההשבדל בידיוק? 72.אח או אחות? שניהם. ועוד באותו גיל! אנחנו שלישיה. קטעים הא? 73.משעמם לך? אתם חוזרים על עצמכם... נונ ונ נו... 74.אתה כועס? כן, ובו ננסה לחשוב על מי. 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ? שבע, נודניקים שלי.