שאלון...

Morysan

New member
שאלון...

1.שם? 2.גיל? 3.שחור או כחול? 4.באיזו כיתה את\ה לומד\ת? 5.באיזה בית ספר את לומד\ת? 6.מי האדם שאת מעריצ\ה אם בכלל? 7.מה הצבע המועדף עליך? 8.את\ה אוהב\ת חיות? 9.איזה? 10.טלוויזיה או מחשב? 11.מה היית\ה לוקח\ת לאי בודד? 12.איזה שיר את\ה הכי אוהב\ת? Brown eyes 13.יש לך משקפיים? 14.מה התחביבים שלך? 15.מי/ מה המודל לחיקוי שלך? 16.מהי הסדרה המועדפת עליך? 17.את\ה גבוה? 18.את\ה נמוכה? 19.את\ה ממוצע בגובה? 20.את\ה טובה בלימודים? 21.ובהתנהגות? 22.מה התכניות שלך לעתיד? 23.מה החג האהוב עליך? 24.מה את מעדיפ\ה להיות : נוצרי\ת,יהודי\ת או מוסלמי\ת? 25.את דתי\ה? 26.את מסורתי\ת? 27.את חילוני\ה? 28.מה האוכל האהוב עליך? 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? 31.אוכל של אמא או מסעדות? 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? 35.מה הספר האחרון שקראת\ה? 36.את\ה אוהב\ת לשון? 37.איזה דיסקים יש לך? 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? 41.מה המקצוע השנוא עליך? 42.מה המקצוע האהוב עליך? 43.מה התכונה הרעה שלך? 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה? 45.מה השעה עכשיו? 46.מתגעגע\ת לסאקורה? 47. פגעת במשהוא בכוונה? 48. התאהבת? 49.מה עדיף אינו או סאקו? 50.שחור או לבן? 51.ורוד או סגול? 52.יש חבר\ה? 53.מקום אהוב? 54.לא יכול בלי..... 55.גמני אוהב........... 56.אני חושב ש............. 57.משעמם לך? 58.איך היה השאלון? 59.חמוד? 60.מעצבן? 61.מה השעה עכשיו? 62.את\ה אוהב\ת לנגן? 63.על מה? 64.סוגי מוסיקה..... 65.מזרחי או פופ? 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? 67.מסנג'ר או איסיקיו? 68.בן או בת (XD): 69.אוניברסיטה או תיכון? 70.צבא או תואר? 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? 72.אח או אחות? 73.משעמם לך? 74.אתה כועס? 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ?

Morysan

New member
טוב...

1.שם? מור 2.גיל? 14 3.שחור או כחול? כחול 4.באיזו כיתה את\ה לומד\ת? ח' 6 5.באיזה בית ספר את לומד\ת? אילון שליטההה!!!! 6.מי האדם שאת מעריצ\ה אם בכלל? ממ...אמא כניראה.חח... 7.מה הצבע המועדף עליך? סגול 8.את\ה אוהב\ת חיות? בטח! 9.איזה? ממ..כל חייה!! טוב...חוץ מאלה שיש יותר מ 4 רגליים!!! אמאא 10.טלוויזיה או מחשב? שניהם [?!] 11.מה היית\ה לוקח\ת לאי בודד? ספינה ומוסיקה, בשביל לחזור ולא יהיה משעמם! 12.איזה שיר את\ה הכי אוהב\ת? Brown eyes ו- kiss kiss 13.יש לך משקפיים? לא 14.מה התחביבים שלך? לשמוע מוסיקה,לטייל,לישון,לשיר, לרקוד כללי להיות פעילה!!, אנימות חיחי , להיות על המחשב,להקליד,לרשום. ומה שאני הכי אוהת לצלםםם!!!!!! 15.מי/ מה המודל לחיקוי שלך? אין לי מודל לחיקוי 16.מהי הסדרה המועדפת עליך? what I like about you ,אנימות: אינויאשה, סאקורה 17.את\ה גבוה? ככה ככה 18.את\ה נמוכה? לא 19.את\ה ממוצע בגובה? חח...ניתן... 1.64 20.את\ה טובה בלימודים? כן 21.ובהתנהגות? כן 22.מה התכניות שלך לעתיד? לויודעת עוד! 23.מה החג האהוב עליך? פסח 24.מה את מעדיפ\ה להיות : נוצרי\ת,יהודי\ת או מוסלמי\ת? יהודית...אבל..לפי דעתי אם הייתי נולדת נוצרית הייתי רוצה להיות נוצרית ואם הייתי נולדת מוסלמית בטח שהייתי מעדיםה מוסלמית!! אבל נולדתי יהודית...וזה הכי טוב בשבילי!!! 25.את דתי\ה? לא 26.את מסורתי\ת? ממ...ניתן...אני לא אוכלת בשר עם חלב, ואני מאמינה בה' 27.את חילוני\ה? כן 28.מה האוכל האהוב עליך? דג...חריף חריף חריף!!! וסלט 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? מתב דיגיטלי 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? אעשן, ארצח, אזיק\אגרום למשהוא בכוונה בכל דרך ודרך!!!!, 31.אוכל של אמא או מסעדות? שניהם! 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? כן 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? "באטמן לנצח" 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? " מעשי כשפים" 35.מה הספר האחרון שקראת\ה? "חתום בנשיקה" אני במהלך קריאה... 36.את\ה אוהב\ת לשון? כן 37.איזה דיסקים יש לך? צרובים ומקוריים של כל סוגי המוסיקה..!!!! 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? כן 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? ממ..כן... 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? מושביקית.... 41.מה המקצוע השנוא עליך? גאומטריההה!!!!! 42.מה המקצוע האהוב עליך? אלגברה, ספורט, תנ"ך 43.מה התכונה הרעה שלך? פיוז קצר.. 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה? כןן!!! 45.מה השעה עכשיו? 2:20 46.מתגעגע\ת לסאקורה? כןן 47.פגעת במשהוא בכוונה? לא! 48.התאהבת? כן.. 49.מה עדיף אינו או סאקו? שניהםם!! 50.שחור או לבן? לבן 51.ורוד או סגול? סגול 52.יש חבר\ה? לא 53.מקום אהוב? טבריה, נחל.... ,אילת ^^ 54.לא יכול/ה בלי.....שיגועים : משפחה, אני, חברות!! 55.גמני אוהב/ת........... אותכם! ^^ 56.אני חושב\ת ש.............אורלנדו בלום חתיךךך!!!!! 57.משעמם לך? קצת קצת..חח.. 58.איך היה השאלון? סבבוש..(דעע עשיתי חלק ממנו!!! :p) 59.חמוד? כן 60.מעצבן? נע :p 61.מה השעה עכשיו? 2:23 62.את\ה אוהב\ת לנגן? ממ..בכללי כן..חח.. 63.על מה? כרגע אני יודעת רק לנגן על חליל , חלילית, וקצת פסנתר...אבל אני ממש רוצה ללמוד גיטרה! 64.סוגי מוסיקה..... הכלל!!! 65.מזרחי או פופ? פופ 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? שניהם ^^ 67.מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר 68.בן או בת (XD): בן..חח.. 69.אוניברסיטה או תיכון? אוניברסיטה 70.צבא או תואר? צבא.. 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? נורמולוגיה... 72.אח או אחות? אח 73.משעמם לך? קצת קצת. 74.אתה כועס? לא 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ? 2:24

ווטאשי!

1.שם? ליסה 2.גיל? 13 (עוד מעט) 3.שחור או כחול? שחור! 4.באיזו כיתה את\ה לומד\ת? ח' 5.באיזה בית ספר את לומד\ת? ביצפר קוקסמיםמהממצבשמוק? 6.מי האדם שאת מעריצ\ה אם בכלל? אמ...אין אחד כזה 7.מה הצבע המועדף עליך? שחור 8.את\ה אוהב\ת חיות? ברור! אני אחת מהם! 9.איזה? זאבים אחותי! 10.טלוויזיה או מחשב? מחשב 11.מה היית\ה לוקח\ת לאי בודד? סירה 12.איזה שיר את\ה הכי אוהב\ת? חחחחחח למה? 13.יש לך משקפיים? כן 14.מה התחביבים שלך? לכתוב ספרים, לקפוץ מגגות של בניינים (לא דיסקסנו על זה?) 15.מי/ מה המודל לחיקוי שלך? אחי 16.מהי הסדרה המועדפת עליך? כל האנימות! 17.את\ה גבוה? חחחחחחח דיי...צוחקים עליי...למה קוראים לי פיצ? 18.את\ה נמוכה? ואני גאה! 19.את\ה ממוצע בגובה? לא... 20.את\ה טובה בלימודים? חחחחחחחח שאלה מכשילה (כאילו לא!) 21.ובהתנהגות? תלוי! 22.מה התכניות שלך לעתיד? להרוג את כולם ולהשתלט על העולם ולמסור את כולו לחייזרים! מואהאהאהאהאה!! 23.מה החג האהוב עליך? איכס...לא ידוע! 24.מה את מעדיפ\ה להיות : נוצרי\ת,יהודי\ת או מוסלמי\ת? אין תגובה 25.את דתי\ה? (את ערבייההה?!) לא ומזל 26.את מסורתי\ת? לא ממש...(אני מודה! אכלתי שרימספ באותו לילה!) 27.את חילוני\ה? חחחח כן וקניתי את החלון מ... 28.מה האוכל האהוב עליך? צ'יפס 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? אין לי זה או זה 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? מה אני כן העשה זו השאלה המפחידה! 31.אוכל של אמא או מסעדות? אבא! 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? אאאאאאאייייייייככככככסססססססססס טפו טפו טפו!!!!! 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? פרקי פריידי (סליחה שזה לא באנגלית פשוט אין לי כוח!) 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? החיים אודות ליסה! 35.מה הספר האחרון שקראת\ה? הארי פוטר 36.את\ה אוהב\ת לשון? בנשיקות? לא! בבצפר...אולי
37.איזה דיסקים יש לך? הרבה! 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? כן 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? לא. אני בשרית 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? משושניקית! 41.מה המקצוע השנוא עליך? אלגברה 42.מה המקצוע האהוב עליך? ספרות 43.מה התכונה הרעה שלך? שמרנית? 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה? הבעיה שאי אפשר להפתיע אותי 45.מה השעה עכשיו? שתהיהי בן אדם 46.מתגעגע\ת לסאקורה? כככככככןןןןןןןןןןן **בוכה** 47. פגעת במשהוא בכוונה? בהרבה! 48. התאהבת? לא. ואני לא מתכוונת להתאהב 49.מה עדיף אינו או סאקו? סאקו! 50.שחור או לבן? שחור....כבר אמרתי את זה! 51.ורוד או סגול? סגול!!!!!!!! ((בורחת מהצבע הדוחה שכתוב לידו!) 52.יש חבר\ה? לא 53.מקום אהוב? הגג שליד הביניין 54.לא יכול בלי..... להציק לאחי! 55.גמני אוהב.... אנימה! 56.אני חושב ש.....ואוו אני כוסית! 57.משעמם לך? מאוד! 58.איך היה השאלון? אחלה! 59.חמוד? אפשר לומר 60.מעצבן? לא 61.מה השעה עכשיו? שאחזור להיות שדה 62.את\ה אוהב\ת לנגן? כן 63.על מה? גיטרה 64.סוגי מוסיקה.....כל מיני 65.מזרחי או פופ? פופ !!! 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? לא ידוע 67.מסנג'ר או איסיקיו? מסן 68.בן או בת (XD): בת!!!! שולטטטטטטתתתתת 69.אוניברסיטה או תיכון? תיכון 70.צבא או תואר? מה? 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? אסטרולוגיה! 72.אח או אחות? אח 73.משעמם לך? מאוד 74.אתה כועס? לא 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ? שיט! אני רצה לטרוף מישהו...יש לי דחף! בואהאהאהאהאה!

harar8

New member
בסדר

1. שם? הדר. 2. גיל? עוד מעט 18 3. שחור או כחול? כחול 4. באיזו כיתה את לומדת? אני עולה לכיתה י'ב 5. באיזה בית ספר את לומדת? מקיף ה' 6. מי האדם שאת מעריצה במיוחד? אין מישהו מיוחד 7. מה הצבע המועדף עלייך? כחול 8. את אוהבת חיות? כן 9. איזה? כלבים, חתולים, ארנבים, אוגרים, ציפורים, חיות בר (כמו נמרים,אריות) ועוד הרבה..... 10. טלוויזיה או מחשב? טלוויזיה. 11. מה היית לוקחת לאי בודד? ספר 12. איזה שיר את הכי אוהבת? שירים יפנים של כל מיני סדרות. 13. יש לך משקפיים? לא 14. מה התחביבים שלך? אנימה ומנגה. 15. מי/מה המודל לחיקוי שלך? אין. 16. מהי הסדרה המועדפת שלך? יש לי הרבה דרגון בול זי, אינויאשה, סאקורה, גרוויטיישן ועוד..... 17. את גבוהה? לא 18. את נמוכה? כן 19. את ממוצע בגובה? לא 20. את טובה בלימודים? קצת טובה. 21. ובהתנהגות? כן 22. מה התוכניות שלך לעתיד? אין לי ממש. 23. מה החג האהוב עלייך? פסח 24. מה את מעדיפה להיות? יהודיה. 25. את דתיה? לא 26. את מסורתית? לא 27. את חילונית? כן 28. מה האוכל האהוב עלייך? פיצה 29. יש לך מתב דיגיטל או יס? מתב דיגיטל (הוט) 30. מה את בחיים לא תעשי? אוכל בצל
31. אוכל של אמא או מסעדות? של אמא 32 רת מסתדרת עם ורוד? לא 33. מה הסרט האחרון שראית? שלוש עשרה 34. מה הסרט עליו היית ממליצה? שר הטבעות (כל הטרילוגיה) 35. מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר ומסדר עוף החול 36. את אוהבת לישון? כן 37. איזה דיסקים יש לך? לא רוצה לציין
38. היתה לך בת מצווה? כן אבל לא חגגתי במקום זה נסעתי לח"ול. 39. את אוהבת את שבועות? כן כי זה החג האחרון 40. היית רוצה להיות? עירונית. 41. מה המקצוע השנא עלייך? מתמטיקה. 42. מה המקצוע האהוב עלייך? אמנות 43. מה התכונה הרעה שלך? ביישנית 44. את אוהבת מסיבות הפתעה? כן 45. מה השעה עכיו? 11:25 46. מתגעגעת לסאקורה? כן 47. פגעת במישהו בכוונה? לא 48. התאהבת? לא 49. מה עדיף אינו או סאקו? שניהם!!!!! (אבל גם דרגון בול זי
) 50. שחור או לבן? שחור 51. ורוד או סגול? סגול 53. מקום אהוב? ארץ ישראל
54. לא יכול בלי.... הטלוויזיה 55. גמני אוהב..... סדרות אנימה 56. אני חושב ש.... כלום 57. משעמם לך? כן 58. איך היה השאלון? בסדר 59. חמוד? כן 60. מעצבן? קצת 61. מה השעה עכשיו? 11:30 62. את אוהבת לנגן? לא 63. על מה? אני לא מנגנת. 64. סוגי מוסיקה.... אין לי העדפות מיוחדות. 65. מזרחי או פופ? פופ 66. מודרני או שנות ה-70,80,60? מודרני 67. מסנג'ר או איסיקיו? לא זה ולא זה. 68. בן או בת? בת 69. אוניברסיטה או תיכון?אוניברסיטה 70. צבא או תואר? תואר 71. אסטרולוגיה או נורמולוגיה? אסטרולוגיה. 72. אח או אחות? אח 73. משעמם לך? כן 74. את כועסת? קצת 75. מה השעה עכשיו? 11:36

המ

1.שם? שאיה 2.גיל? 14 3.שחור או כחול? שחור בהכל P: מי אמר בלאק |קאשוח| 4.באיזו כיתה את\ה לומד\ת? עולה לי' 5.באיזה בית ספר את לומד\ת? מריף עומר משהו בסט 6.מי האדם שאת מעריצ\ה אם בכלל? אמא[?] 7.מה הצבע המועדף עליך? שחור, אדום, ירוק, כתום 8.את\ה אוהב\ת חיות? מאוד 9.איזה? כלבים וזאבים P: 10.טלוויזיה או מחשב? מחשב 11.מה היית\ה לוקח\ת לאי בודד? ספרים 12.איזה שיר את\ה הכי אוהב\ת? המ.. המון שירים [?] 13.יש לך משקפיים? לא 14.מה התחביבים שלך? לקרוא, לראות טלוויזיה, להיות עם חברים, לשמוע מוזיקה 15.מי/ מה המודל לחיקוי שלך? ~_~ 16.מהי הסדרה המועדפת עליך? סאקורה [
], אינויאשה, הטיטאנים, כל גיבורי העל.. 17.את\ה גבוה? גמדה P: 18.את\ה נמוכה? טוב קומפקטית 19.את\ה ממוצע בגובה? >< 20.את\ה טובה בלימודים? אהא 21.ובהתנהגות? אהא 22.מה התכניות שלך לעתיד? :$ 23.מה החג האהוב עליך? החופש (זה חג! זה חג1!!) 24.מה את מעדיפ\ה להיות : נוצרי\ת,יהודי\ת או מוסלמי\ת? יהודיה.. דת חכמה 25.את דתי\ה? לא 26.את מסורתי\ת? לא 27.את חילוני\ה? אה... נראה לי 28.מה האוכל האהוב עליך? פשטידת תפוחי אדמה 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? יש לי את הבסיסי של הוט >< 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? אוכל מוח.. מוח סאקי 31.אוכל של אמא או מסעדות? אמא 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? כן 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? תפוס את הכלה 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? הנסיכה מונונוקי, המסע המופלא, הסרטים המצויירים של דסני.. לפחות הישנים, קיל ביל, ספרות זולה, בחזרה לארץ לעולם לא 35.מה הספר האחרון שקראת\ה? זה שסיימתי - כפכפי העץ של אנדרה. עכשיו רוחות ושדים 36.את\ה אוהב\ת לשון? מאוד 37.איזה דיסקים יש לך? פרנז פרדיננד, מוניקה סקס - פצעים ונשיקות, היהודים - ההופעה, ברי סחרוף - ההופעה, שייגעצ - את שניהם, יוני בלוך, הדורבנים, דה קילרס. 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? לא 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? נראה לי 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? נראה לי שמושבניקית 41.מה המקצוע השנוא עליך? גיאוגרפיה וערבית 42.מה המקצוע האהוב עליך? אזרחות שולט -ריר-
43.מה התכונה הרעה שלך? צומית וחסרת טאקט להחריד 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה? מאוד 45.מה השעה עכשיו? 12:20 46.מתגעגע\ת לסאקורה? אהא 47. פגעת במשהוא בכוונה? כן.. כשהייתי מאוד עצבנית אבל זאת הייתה סתם עקיצה
48. התאהבת? כן 49.מה עדיף אינו או סאקו? סאקו 50.שחור או לבן? שחור 51.ורוד או סגול? סגול 52.יש חבר\ה? לא 53.מקום אהוב? גג וים 54.לא יכול בלי..... שוקולד 55.גמני אוהב........... חיות פרוותיות עם פאפיפייס 56.אני חושב ש.............קאשוח זה סגנון חיים 57.משעמם לך? מה נראה לכם? המ.. אם אתם בעצם קוראים את זה אתם יותר משועממים ממני P: 58.איך היה השאלון?מאמם 59.חמוד?
60.מעצבן?
61.מה השעה עכשיו? 12:21 62.את\ה אוהב\ת לנגן? בוודאי.. לו ידעתי לנגן 63.על מה? על גיטרה ^^ 64.סוגי מוסיקה.....רוק ובעצם הכל.. חוץ ממזרחית 65.מזרחי או פופ? פופ 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? הכל ^^ 67.מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר 68.בן או בת (XD): דו מינית P: 69.אוניברסיטה או תיכון? תיכון 70.צבא או תואר? צבא 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? אסטרולוגיה 72.אח או אחות? אח 73.משעמם לך? ~_~ 74.אתה כועס? ~_~ 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ?12:22

שאייה!!! ../images/Emo24.gif

איזה כיף לראות אותך כאן!! הייתי כותבת יותר אבל אני עייפה מדי.. *מפהקת* שש שעות בקניון עושות את זה לבן אדם...

BaBy AnImE

New member
אוקיי... נענה ../images/Emo13.gif

1.שם? נוע[ה] 2.גיל? 13 3.שחור או כחול? שחור. וכחול. אבל שיהיה כהה. 4.באיזו כיתה את\ה לומד\ת? ח 5.באיזה בית ספר את לומד\ת? תודה לה', עכשיו באף בצפר. 6.מי האדם שאת מעריצ\ה אם בכלל? אמ... אמ....אה.... כל מני. 7.מה הצבע המועדף עליך? שחור וסגול כהה 8.את\ה אוהב\ת חיות? מאוד
9.איזה? את כולן. חוץ מחיוד ים. יאבא T.T 10.טלוויזיה או מחשב? מחשב. טלוויזיה לסקילה! >< 11.מה היית\ה לוקח\ת לאי בודד? כאילו שאני אגיע לשם פעם P: 12.איזה שיר את\ה הכי אוהב\ת? Dir en Grey- cage 13.יש לך משקפיים? אני מנסה להתכחש לעובדה המציקה הזו
14.מה התחביבים שלך? :-* 15.מי/ מה המודל לחיקוי שלך? אני.
16.מהי הסדרה המועדפת עליך? אינויאשה. XP 17.את\ה גבוה? 1.65 נחשב גבוה? =\ ממוצע. ^^ 18.את\ה נמוכה? ראה סעיף הבא 19.את\ה ממוצע בגובה? ראה סעיף קודם 20.את\ה טובה בלימודים? אני מניחה שכן. 21.ובהתנהגות? :p למה להיות מופרעים אם אפשר לישון? 22.מה התכניות שלך לעתיד?לגמור את השאלון הזה 23.מה החג האהוב עליך?פסח, אופקורס. 24.מה את מעדיפ\ה להיות : נוצרי\ת,יהודי\ת או מוסלמי\ת? אמ.... אם היו שואלים אותי הייתי עונה נוצרית, כי זה אומר שיש חופש ביום ראשון=אין מתמטיקה. אבל העניין הוא שלא שואלים אותי, אז אני יהודיה. 25.את דתי\ה? לא 26.את מסורתי\ת? לא 27.את חילוני\ה? חילונית 28.מה האוכל האהוב עליך? ה-כל. 29.יש לך מתב דיגיטלי או יס? מה?~ 30.מה את בחיים לא תעשי\ה? אקפוץ אחרי מישהו מהגג. 31.אוכל של אמא או מסעדות? אמא 32.את\ה מסתדר\ת עם ורוד? לא אכפת לי מזה כ"כ. 33.מה הסרט האחרון שראית\ה? מדריך הטרמפיסט באיכות חרא :| 34.מה הסרט עליו היית\ה ממליצ\ה? משעמם בחופש אז רוצים המלצות מה לראות, הא?
35.מה הספר האחרון שקראת\ה? 'מכשפה' 36.את\ה אוהב\ת לשון? לא. ספרות. 37.איזה דיסקים יש לך? צרובים. מה אני משוגעת כדי להוציא 80 שקל על דיסק של 10 שירים?! 38.הייתה לך בת\ בר מצווה? יאפ 39.את\ה אוהב\ת את שבועות? תלוי 40.את\ה היית רוצה להיות קיבוצניק\ית , מושבניק\ית או עירוני\ת? הולי שיט. >< אני רוצה להיות שום דבר. 41.מה המקצוע השנוא עליך?מתמטיקה :| 42.מה המקצוע האהוב עליך? ספרות 43.מה התכונה הרעה שלך? שלפעמים אני מגעילה ואדישה :| 44.את\ה אוהב\ת מסיבות הפתעה?לא עשו לי אחת. 45.מה השעה עכשיו? 2:45 בצהריים. 46.מתגעגע\ת לסאקורה? לא. :| rape me >< 47. פגעת במשהוא בכוונה? אני מאוד מאוד מקווה שלא. אבל נראה לי שאני חייבת לעשות את זה >< 48. התאהבת? לא 49.מה עדיף אינו או סאקו? איישי נו סרס. 50.שחור או לבן? שחור 51.ורוד או סגול? סגול 52.יש חבר\ה? נופ 53.מקום אהוב? תלוי במצברוח 54.לא יכול בלי..... שוקולד
55.גמני אוהב........... זמרי רוק יפנים וקוקסינלים 56.אני חושב ש............. נוריאל דומה לגמל. 57.משעמם לך? עכשיו לא ^^ 58.איך היה השאלון? נחמד 59.חמוד? מה זה מבחן אמריקאי מסווה?! >< 60.מעצבן? 61.מה השעה עכשיו? 2:48 62.את\ה אוהב\ת לנגן? בחיים לא ניגנתי, אז... 63.על מה? -.- RAPE ME KVAR 64.סוגי מוסיקה..... רוק, פאנק, ג'ירוק, קצת מטאל 65.מזרחי או פופ? לא זה ולא זה 66.מודרני או שנות ה - 60,70,80 ? מודרני. 67.מסנג'ר או איסיקיו? מסנג'ר 68.בן או בת (XD): אני בעד שוויון בין המינים. מצטערת. 69.אוניברסיטה או תיכון? תיכון. יותר קל, נראה לי... 70.צבא או תואר?תואר רולז. 71.אסטרולוגיה או נורמולוגיה? מה זה נורמולוגיה? O.O 72.אח או אחות? יש לי את שניהם. ומניסיון- אף אחד מהם >< 73.משעמם לך?לא כ"כ... 74.אתה כועס?לא 75.מה השעה עכשיו [?!?!?!?!!] ? נגמרו לך השאלות, הא?

למעלה