שאלון [:

all star girl

New member
שאלון [:

שיר עברי אהוב
שיר עברי שנוא
שיר לועזי אהוב
שיר לועזי שנוא
שיר שגורם לכם לבכות
שיר שמזכיר לכם את הילדות
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו
השיר שאתם מאזינים לו כרגע
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו
השיר של כל הזמנים
השיר שלכם תהנו [:

NAstyBOY1

New member
משעמם לי, אז אני עונה../images/Emo9.gif

שיר עברי אהוב- שאלה שכמובן אין עליה תשובה חד משמעית. נכון לעכשיו עטור מצחך (של אריק, אביתר, אביב ושאר חברים...
) שיר עברי שנוא- כל מה שלוקה בחוסר איכות (רוני, מאיה...) שיר לועזי אהוב- (שוב, יש מלא) The Mams and The Paps- California Dreamin' שיר לועזי שנוא- מקרנה!! גרר לא סבלתי את זה בתקופת היסודי (אז כשחרשו את זה בטירוף
) שיר שגורם לכם לבכות- אין שיר שגורם לי לבכות. אני בחור קשוח
שיר שמזכיר לכם את הילדות- שלח לי שקט (בלאגן
) שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- שלומי שבן-אריק השיר שאתם מאזינים לו כרגע- בשניה הזאת תיטרון רוסי
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- יהושע- מתנדנד ונופל. כמובן שיש עוד מלא. בעיקר עם אביתר (כל האלבום הראשון) שיר שאתם מתחברים ללחן שלו-Led Zeppelin- Kashmir השיר של כל הזמנים- The Wall האלמותי, כמובן. השיר שלכם- יהושע-מנגינה. שיהיה לכולם שבוע טוב ונעים

ח ל ו ן

New member
כנ"ל שעמום

שיר עברי אהוב- כרגע "יש לי סיכוי" שיר עברי שנוא- עידן רייכל, רוני ושות' שיר לועזי אהוב- The Beatles- Penny Lane שיר לועזי שנוא- כל מה שיוצא מתעשיית ההיפהופ והMTV שיר שגורם לכם לבכות- "שן לידי"
שיר שמזכיר לכם את הילדות- Led Zepplin- Black Dog (האחים שלי טחנו אותו) שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- "אהבה גדולה" של אתי אנקרי השיר שאתם מאזינים לו כרגע- רוקד לקול הבנות של אפרים שמיר שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- אבות ובנים שיר שאתם מתחברים ללחן שלו השיר של כל הזמנים - לוידע השיר שלכם- יש לי סיכוי!

0mroosh

New member
הו כיף!

שיר עברי אהוב-"כשזה עמוק"/קורין אלאל
שיר עברי שנוא-"אתה חייב למות עלי"/חמסשווילי.
שיר לועזי אהוב-green eyes/coldplay
שיר לועזי שנוא-נומה נומה פות.
שיר שגורם לכם לבכות-"מישהו" של אהוד מנור בביצוע של יהודית רביץ!
שיר שמזכיר לכם את הילדות-"אני נולדתי לשלום" ככה קוראים לזה?! אני זוכר אפילו את הכוריאוגרפיה של הגן, מחיאות כפיים בתנועה מכגלית שכזו..כיף!!
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו-"יש לי סיכוי"/אביתר, זה מוזר, שדווקא זה..אבל ככה יצא.
השיר שאתם מאזינים לו כרגע-"זה לא אותו דבר"/עברי לידר.
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלוpluto-bjork
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו-i go it alone/beck
השיר של כל הזמנים-paper tiger/beck
השיר שלכם-"תלך כפרה עליי"/ש. חדד. לילה טוב שובבים!

אחינעם2

New member
../images/Emo7.gif באסה!!!!!

תמיד כשאני נכנסת אין אף אחד...אווווווווף!!!!!!!

just almog

New member
הממ..

שיר עברי אהוב:כל השירים של אביתר בערך מהדיסק הראשון [אין לי את השניים
] שיר עברי שנוא:רוני-סוד שיר לועזי אהוב:המון שירים של סיסטם,קשה לי לבחור. שיר לועזי שנוא:candy shoop של 50 סנט שיר שגורם לכם לבכות:אני קשוחה! סתם,לוזוכרת. שיר שמזכיר לכם את הילדות:מיכאלה\מיכאל [נו,שהיא שרה "ומיכאל זה שם יפהאך במקום לקרוא אותו מהתחלה הם מוסיפים את ה...להלהלהלהלהלה" בתקופה ששנאתי את השם שלי P:] שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו:"מתי נתנשק"\"שמח שבאת". השיר שאתם מאזינים לו כרגע:"שמח שבאת". שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו:"תאטרון רוסי"\"בשביל לעשן"-מאיר אריאל P: שיר שאתם מתחברים ללחן שלו:הממ השיר של כל הזמנים:"אהבה קצרה" השיר שלכם:"יש לי סיכוי"\"אקדח" [הוא חולני אבל יש בו משו יפה].

all star girl

New member
בוקר טוב [:

שיר עברי אהוב: לפעמים\היהודים.
שיר עברי שנוא: זה היה ביתי
שיר לועזי אהוב: summer-blackfield
שיר לועזי שנוא: לא דעת
שיר שגורם לכם לבכות: הרבה שירים....
שיר שמזכיר לכם את הילדות: השיר של מלך האריות!
שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: קרן אור - אביב גפן
השיר שאתם מאזינים לו כרגע: תנו לי לשתות - כנסיית השכל
שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: יש המון
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: יש המון
השיר של כל הזמנים: לא יודעת
השיר שלכם: (כרגע) לפעמים - היהודים בוקר טוב [:

עונה.. ../images/Emo13.gif

שיר עברי אהוב- אין אחד! יש המון של אביתר, יוני בלוך, אפרת גוש, מוניקה סקס, משינה, עברי לידר, קספר ועוד כל מיני..
שיר עברי שנוא- גם אין אחד... בעיקרון אני ממש שונאת מזרחית.. קשה לי לשמוע את זה :| שיר לועזי אהוב- כמה שירים של הביטלס.. שיר לועזי שנוא- לא יודעת.. יש המון
שיר שגורם לכם לבכות- אבות ובנים יכול לגרום לי לזה..
ויש המון שירים.. תלוי מתי שומעים אותם. שיר שמזכיר לכם את הילדות- "תפוזים" של יוני בלוך... לא ברור לי למה.. שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- "יום טוב" של עברי לידר השיר שאתם מאזינים לו כרגע-"רוך וקושי" של אסף אמדורסקי שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- ואו.. יש המון כאלה.. ורובם של אביתר ושל עברי..
שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- כמעט לשל כל השירים שאני אוהבת.. השיר של כל הזמנים- ואו.. לא מסוגלת לענות על זה :| השיר שלכם- כנ"ל. יותרמדי!

../images/Emo98.gif שלי...

שיר עברי אהוב: ווואי יש הרבה.... אביתר, אהוד, אלג'יר, יוסי בבליקי, שלום גד, פונץ', מאיר אריאל.... ועוד רבים וטובים... שיר עברי שנוא: השיר המוזר הזה של הישראלים
שיר לועזי אהוב: גם יש הרבה... Radiohead, The Smiths, Led Zepplin. שיר לועזי שנוא: ראפ וכאלה... שיר שגורם לכם לבכות: כל הדיסק הראשון של אלג'יר- נאמנות ותשוקה... שיר שמזכיר לכם את הילדות: אמממ לא יודעת איך קוראים לו.. "זה התחיל משני הורים...." לא יודעת את ההמשך... שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: אתי אנקרי - רואה לך בעיניים
השיר שאתם מאזינים לו כרגע: פונץ - הוא מסתכל בה כל הזמן שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: שלום גד - שיר הסטודנט שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: מאיר אריאל - מודה אני
השיר של כל הזמנים:
לא יודעת... השיר שלכם: יוסי בבליקי - יש לך מקום

FataLico

New member
גם אני רוצה

שיר עברי אהוב: משינה - שלמונזה שיר עברי שנוא: הפרוייקט של רייכל - בואי שיר לועזי אהוב: wish you were here של pink floyd שיר לועזי שנוא: בריטני - כל השירים. שיר שגורם לכם לבכות: משינה - אישה. שיר שמזכיר לכם את הילדות: משינה - ריקוד המכונה. שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: אביתר בנאי - תיאטרון רוסי. השיר שאתם מאזינים לו כרגע: אביתר בנאי - אמביציה. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: איפה הילד - בתוך התחתונים. שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: אביתר בנאי - שיר טיול. השיר של כל הזמנים: Yesterday כמובן. השיר שלכם: משינה - על פני השטח.

InfeCtedShesek

New member
חג שמח ../images/Emo9.gif

שיר עברי אהוב- "תיאטרון רוסי" של אביתר. שיר עברי שנוא- "תנו לגדול בשקט" של שלומי שבת. הוא מעצבן. :[ שיר לועזי אהוב- שאלה קשה מדי. שיר לועזי שנוא- אין לי מושג. שיר שגורם לכם לבכות- המון. במיוחד של אביתר. שיר שמזכיר לכם את הילדות- חח "מתי נתנשק".. כשההורים שלי קנו את האלבום הרשון הייתי בת 8 וזה השיר שאני הכי זוכרת מאז. שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו- כמעט כל שיר מזכיר לי מישהו. השיר שאתם מאזינים לו כרגע- "האדמה בוכה" של מוקי. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- תיאטרון רוסי, הכי בעולם. שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- "עטור מצחך". השיר של כל הזמנים- your song של אלטון ג'ון או hey jude של הביטלס. השיר שלכם- "מתנות"

למעלה