שאלון [:

Crebh

New member
אני בעבודה אז אפשר להבין

כל התשובות הן נכונות לאותו רגע כמובן שיש כמה תשובות על כל קטגוריה עברי אהוב- מצטערים-אביב גפן (מתחבר לאטימות של ההורים כלפי הילדים לפעמים) עברי שנוא- אין ממש שנוא אבל לא מתחבר למזרחי לועזי אהוב- פרנויד אנרוייד-רדיוהד (אומנם השיר נכתב בהקשר של הספר מדריך הטרמפיסט לגלקסיה אבל אני אוהב לקבל אותו כפשוטו כמשמעות לועזי שנוא- לא בגלל השיר עצמו פשוט מזכיר לי תקופה רעה בלו-אייפל65 או איך שקראו להם גרום לבכות- ברשותך אני יכניס שניים אקסייט מיוזיק-רדיוהד ו דה פוסט וור דרים-פניק פלויד (מהפיינל קאט) מזכיר ילדות- נילס פרגרסון אדם כלשהו- פרנויד אנרוייד-רדיוהד מאזינים לא כרגע- עכשיו אין לי רמקולים אני בעבודה אני חושב שהשקט זה שיר נורא מורכב ונוגע טקסט- שיר תקווה-אביב גפן לחן- נייבס אאוט-רדיוהד (מאמנזיק) כל הזמנים- אין ספק אני חושב סטרוואי טו אבן-לד זפלין השיר שלי- שאלה מיותרת אחרי כל השאלות פה...

Rony f

New member
../images/Emo13.gif נחמדד

עברי אהוב-עכשיו של ג'וני שועלי עברי שנוא- וואו יש הרבה לצערי..כל המזרחית! לועזי אהוב- יש מלאא..כל השירים של coldplay בערך..וmr. jones..ו girls just wanna have fun..ו 74-75 .. טוב אני ימשיך הלאה זה לא נגמר לועזי שנוא-בריטני ושות'.. שיר שגורם לי לבכות-דרך של מוש בן ארי,זו ילדותי השנייה של מתי כספי,אבות ובנים של אביתרי,ואיך שלא המקורי [אריאל זילבר],ואהבה קצרה [ארקדי ומאיר] שיר שמזכיר את הילדות-its a beautiful day-u2, oasis-wonderwall , 74-75 the connells- ועוד..... שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו -כל שיר מזכיר לי <בערך> מישהו,אבל בעיקר אהבה קצרה של ארקדי ומאיר השיר שאתם מאזינים לו כרגע- ים של מוש בן ארי [אחלה שיר!] שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו- דרך של מוש..וכל השירים של מוש ואביתר:) שיר שאתם מתחברים ללחן שלו- מנגינה יקרה של אביתר [השיר הכי טוב שלו לדעתי] השיר של כל הזמנים -hotel california,time of your life השיר שלכם- כל השירים של אביתר !=) היה כיףףףףף

evib

New member
"אהבה קצרה"

הוא שיר של מאיר. הוא שר אותו תקופה מסוימת עם ארקדי אבל זה שיר שלו...

Rony f

New member
אני יודעת את זה

התכוונתי לביצוע של מאיר וארקדי

238

New member
עונה

בס"ד שיר עברי אהוב:יש כ"כ הרבה.... שיר עברי שנוא:אהבתיה,הישראלים. שיר לועזי אהוב:אימג'ן וLET IT BE של הביטלס,UNFORGIVEN2 של מטאליקה,UNDER THE SAME SUN של סקורפיונס . שיר לועזי שנוא:השיר של בריטני ומדונה
שיר שגורם לכם לבכות:אליפלט,שקיעה נוגה,בדמייך חיי. שיר שמזכיר לכם את הילדות:השיר של בלי סודות. שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו:DADDY’S GIRL של סקורפיונס. השיר שאתם מאזינים לו כרגע: קח אותי,של היהודים. שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו:בדמייך חיי. שיר שאתם מתחברים ללחן שלו:תחרות כלבים. השיר של כל הזמנים:י-ם של זהב
,יותר מזה אנחנו לא צריכים. השיר שלכם:כרגע- בדמייך חיי.

evib

New member
טוב אני אנסה...

שיר עברי אהוב:כל דבר שיוצא מהפה של מאיר או אביתר... שיר עברי שנוא: שירים נטולי תוכן ממש מעצבנים אותי [על גבול המעליבים...] שיר לועזי אהוב:אלאניס מוריסט- מרי ג'יין שיר לועזי שנוא:אני אהיה מקורית: בריטני ושות' שיר שגורם לכם לבכות: אמא-ריקי גל שיר שמזכיר לכם את הילדות:גנז אנד רוזס- אחותי הגדולה חרשה עליהם כשהייתי קטנה... שיר שמזכיר לכם אדם כלשהו: שער הרחמים-מאיר בנאי השיר שאתם מאזינים לו כרגע:כשהייתי ילד- מאיר בנאי שיר שאתם מתחברים לטקסט שלו: את שקט- אביתר שיר שאתם מתחברים ללחן שלו: תאטרון רוסי ואקדח.. אבל כל הלחנים של אביתר גאוניים בעיניי... השיר של כל הזמנים: כל זמן והשיר שלו... הזמן נוסע אתם יודעים.... השיר שלכם: תמיד כמעט וכמו אגם רוגע- מאיר בנאי וואו... זה היה קשה....

למעלה