שאלון

לא הייתי בכלל../images/Emo10.gif

כאב לי הגרון וזה..
איך היה? רגע... אז מחר היומולדת שלה?
לא עשיתי לה כלום! הצילו!
ובקשר לווינדי..
אני אבקש מאיזה חנדל שירים אותה!
מואהאהאהאה

N i T z A n1

New member
אני באמת צריכה להגיב על זה?

רק שחנדל לך ילך (את יודעת שילך זה שורש י.ל.ך אבל הלך זה שורש ה.ל.ך?) היה סבבה... ואל תדאגי.. הכנתי לה חנייה, את מביאה מכוניות, הילה מביאה בלונים והעיקר שהגיע הטלפון המיוחל.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

[תודה על ההסברים בלשון בטלפון
] אל תשכחי את החנייה..
המכוניות בתיק כבר!
ואם הטלפון המיוחל לא היה מגיע אז היה עצוב.. [לה..לא לי
]

עורוס

New member
moi ../images/Emo67.gif

je ropondes en francies שם: Orr גיל: 13 מין: Mousculin עיר: Nahariah מתי פעם אחרונה... אכלת? Avant deux heures שתית? Je ne sais pas... התקלחת? hier הסתפרת? Je ne sais pas... הלכת לבקר את סבא/סבתא? Avant beacoup temps :| כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? Je ne sais pas... עשית מבחן? aujourd'hui שברת כוס? Avant Avant
אכלת סופגניה? Hanuka מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? Denis שאתה הכי שונא? Vicky האחרון שלחץ לך יד? Denis, Aujourd'hui quand nous venonz a chez nous האחרון שסיפר לך בדיחה? Je ne sais pas שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? Il n'est pas un comme ca... האחרון שהיית אצלו בבית? uh... החיה האחרונה ש... ראית? Victor mon chat ליטפת? Victor mon chat פגעה בך? Mula mon chat שאתה הכי אוהב? Harry mon chat (Oyoyoy N'est pas bien pour moi)
למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? parce que je veux saier ou est-elle כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) Je ne sais pas נתת סטירה למישהו? .... נתנו לך סטירה? .... הלכת לרופא? Je suis malad איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) Je ne regarde pas האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? Non רכבת על גמל? non הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? Oui נתקעת במעלית? Non התחלקת במדרגות? Oui
שברת יד/רגל/משהו אחר? non עשית צניחה חופשית? non אכלת קופסה שלמה של גלידה? non
היית בחוג ג'ודו? non, mais je suis une cours du Karta qaund je suis petit העפת עפיפון? qaund je suis petit נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? non כללי... מה המוטו שלך? Je n'ai pas מה הכי בא לך לאכול כרגע? non איזה צבע שיער יש לך? noir האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? non
האם שתית שוקו היום? non כמה קומות יש לבית שלך? quatre באיזה קומה החדר שלך? 3 איך הלך לך במבחן האחרון? bien... מחר אתה לומד? non, samedi

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo71.gif

אור, אני מציע לך לתרגם. צרפתית זאת שפה איומה. בכל מילה יש לפחות שלוש אותיות שלא מבטאים. האימה!

עורוס

New member
Pourqoui? ../images/Emo12.gif../images/Emo67.gif

Francais est une tres belle langue! J'aime francais beacoup... Et bonne chance pour Avilus, elle comprends un peu aussi

Obi Dan Kenobi

New member
די, הם חסרי אונים! אני מתרגם! ../images/Emo71.gif

"צרפתית היא שפה מאוד יפה! אני אוהב צרפתית מאוד.." עכשיו, אני חושש שיש לך פה טעות. "bonne chance", אם אני לא טועה, זה "בהצלחה", וזה לא קשור להמשך המשפט
בכל מקרה, נמשיך- "ו'בהצלחה' לאבילוס, היא מבינה קצת". הא! נראה אותך מקלל פה אנשים בצרפתית, בלי שאני אתרגם

חחחחחחחחח

תודה דן! אני ממש אוהבת צרפתית
אני רוצה לדעת צרפתית
תלמד אותי

Obi Dan Kenobi

New member
../images/Emo6.gif מצאת את המורה המושלם..

כן בטח
אור כל כך אוהב את השפה ה"יפה" הזאת.. תלמד אותה!
למרות.. שבקנדה דוברים גם צרפתית, אז הצרפתית תהיה כמו עוד שפה מהחיי יום-יום. נעשה עסק- אני מלמד אותך בעוד שנה צרפתית, ואת מביאה לי קציצת אורז. סגרנו?

עורוס

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo67.gif

bonne= טוב chance= מזל bonne chance זה גם בהצלחה וגם מזל טוב

AdAmD1

New member
../images/Emo121.gifאונע

לקוח (חלקית) מפורום "סקרים ושאלונים": שם: גיל:14.5 מין: ז :] עיר: תל אביב-יפו מתי פעם אחרונה... אכלת? שעה בערך שתית? כנל התקלחת? חצי שעה הסתפרת? חודש הלכת לבקר את סבא/סבתא? היום כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עע עשית מבחן? יום רביעי שברת כוס? עכשיו |: אכלת סופגניה? חנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הכלבה שלי ליטפת? הכלבה שלי פגעה בך? יתוש שאתה הכי אוהב? הכלבה שלי
למה בפעם האחרונה... [לא הבנתי
קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)-שיחקתי כדרוגל בבית ושברתי כוס |: האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כיתה ח בטיול שנתי
אחד חרבן בדרך וכל השאר דרכו על החרא -.-"""" הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לפני איזה רבע שעה
נתקעת במעלית? עעע שנה משהו כזה התחלקת במדרגות? כל הזמן |: שברת יד/רגל/משהו אחר? לא שברתי עשית צניחה חופשית? הלווווווווואי
אכלת קופסה שלמה של גלידה? ל אזוכר היית בחוג ג'ודו? שהייתי בן 6 העפת עפיפון? כנל בערך
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? אממ אני לא ממש סופר כי זה קורה יותר מידי
כללי... מה המוטו שלך? Lifes a bitch, and then you die. מה הכי בא לך לאכול כרגע?פיצהההההההההההה איזה צבע שיער יש לך? שחור האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא ם____O האם שתית שוקו היום? פחית מאסטר קפה נחשב? כמה קומות יש לבית שלך? לדירה עצמה 0 באיזה קומה החדר שלך? של הדירה איך הלך לך במבחן האחרון? קקה. אפילו ששיגענו את הבוחן [היה מבחן חוזר] עד שהוא פשוט נתן לנו לעשות אותו ביחד
מחר אתה לומד? כן.....ועוד עד 4.......בצפר בנזונההההה >.<

EagleGirl

New member
מקווה שאני אספיק תוך 15 דקות

שם: סיון טורקיה גיל: 17 מין: נקבה עיר: פ"ת מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני שיצאתי מהבית שתית? עכשיו סיימתי פחית קולה התקלחת? לפני שיצאתי מהבית הסתפרת? כמעט חודשיים הלכת לבקר את סבא/סבתא? באמע מאי הם נסעו איתו לתל אביב אמא הסיעה.. כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא זוכרת עשית מבחן? לא מזחמן שברת כוס? הרבה זמן אכלת סופגניה? בחנוכה עם דפנה חצי חצי מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? נעמה שאתה הכי שונא? יש כל מיני אין לי כח לפרט האחרון שלחץ לך יד? רוני חחחח האחרון שסיפר לך בדיחה? רוני שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? חסויייי האחרון שהיית אצלו בבית? גיל החיה האחרונה ש... ראית? מישה (החתול המוכה שלי) ליטפת? ייגרמייסטר (עוד חתול שלי) פגעה בך? אחד מהגורים שרט אותי בקטנה לפני חודש שאתה הכי אוהב? אני אוהבת את כל החתולים שלי.. את זאק במיוחד למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? שתשאיר לי תויזה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא זוכרת נתת סטירה למישהו? הרבה מזן ובטח לאיזה מישהו לא זוכרת מי נתנו לך סטירה? לא זוכרת הלכת לרופא? נראה לי כמעט לפני שנה איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה) בחיים לא שברתי כלום האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא יצא רכבת על גמל? כשהייתי קטנה הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? ברור נתקעת במעלית? לעולם לא התחלקת במדרגות? יצא שברת יד/רגל/משהו אחר? כלום עשית צניחה חופשית? רוצהל עשות אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא זוכרת היית בחוג ג'ודו? בכיתה ג' נראה לי העפת עפיפון? מתישהו ביסודי נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? לפני כמה זמן אצל שחר כללי... מה המוטו שלך? יחס גורר יחס מה הכי בא לך לאכול כרגע? שניצל תירס מקסיקני איזה צבע שיער יש לך? חום עם גוונםי בלונדינים האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? הבית זה קומה אחת... כבר אןי לי וילה.. ובסה"כ 2 קומות ל"בניין" באיזה קומה החדר שלך? --- איך הלך לך במבחן האחרון? מצוייםן מחר אתה לומד? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה