../images/Emo121.gifאונע
לקוח (חלקית) מפורום "סקרים ושאלונים": שם: גיל:14.5 מין: ז :] עיר: תל אביב-יפו מתי פעם אחרונה... אכלת? שעה בערך שתית? כנל התקלחת? חצי שעה הסתפרת? חודש הלכת לבקר את סבא/סבתא? היום כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עע עשית מבחן? יום רביעי שברת כוס? עכשיו |: אכלת סופגניה? חנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? הכלבה שלי ליטפת? הכלבה שלי פגעה בך? יתוש שאתה הכי אוהב? הכלבה שלי
למה בפעם האחרונה...
[לא הבנתי
קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)-שיחקתי כדרוגל בבית ושברתי כוס |: האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? כיתה ח בטיול שנתי
אחד חרבן בדרך וכל השאר דרכו על החרא -.-"""" הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לפני איזה רבע שעה
נתקעת במעלית? עעע שנה משהו כזה התחלקת במדרגות? כל הזמן |: שברת יד/רגל/משהו אחר? לא שברתי עשית צניחה חופשית? הלווווווווואי
אכלת קופסה שלמה של גלידה? ל אזוכר היית בחוג ג'ודו? שהייתי בן 6 העפת עפיפון? כנל בערך
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? אממ אני לא ממש סופר כי זה קורה יותר מידי
כללי... מה המוטו שלך? Lifes a bitch, and then you die. מה הכי בא לך לאכול כרגע?פיצהההההההההההה איזה צבע שיער יש לך? שחור האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא ם____O האם שתית שוקו היום? פחית מאסטר קפה נחשב? כמה קומות יש לבית שלך? לדירה עצמה 0 באיזה קומה החדר שלך? של הדירה איך הלך לך במבחן האחרון? קקה. אפילו ששיגענו את הבוחן [היה מבחן חוזר] עד שהוא פשוט נתן לנו לעשות אותו ביחד
מחר אתה לומד? כן.....ועוד עד 4.......בצפר בנזונההההה >.<