שאלון

שאלון

לקוח (חלקית) מפורום "סקרים ושאלונים": שם: גיל: מין: עיר: מתי פעם אחרונה... אכלת? שתית? התקלחת? הסתפרת? הלכת לבקר את סבא/סבתא? כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? עשית מבחן? שברת כוס? אכלת סופגניה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? שאתה הכי שונא? האחרון שלחץ לך יד? האחרון שסיפר לך בדיחה? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? האחרון שהיית אצלו בבית? החיה האחרונה ש... ראית? ליטפת? פגעה בך? שאתה הכי אוהב? למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נתת סטירה למישהו? נתנו לך סטירה? הלכת לרופא? איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? רכבת על גמל? הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? נתקעת במעלית? התחלקת במדרגות? שברת יד/רגל/משהו אחר? עשית צניחה חופשית? אכלת קופסה שלמה של גלידה? היית בחוג ג'ודו? העפת עפיפון? נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי... מה המוטו שלך? מה הכי בא לך לאכול כרגע? איזה צבע שיער יש לך? האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? האם שתית שוקו היום? כמה קומות יש לבית שלך? באיזה קומה החדר שלך? איך הלך לך במבחן האחרון? מחר אתה לומד?

עונה...../images/Emo13.gif

שם: אביטל גיל: 17 מין: נקבה עיר: אזור (אם אפשר לקרוא לזה עיר
) מתי פעם אחרונה... אכלת?לפני שעתיים וחצי שתית? ^ התקלחת?אתמול הסתפרת?לפני שבועיים וחצי הלכת לבקר את סבא/סבתא?לפני שבוע כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?לא זוכרת. עשית מבחן?ב24 למאי שברת כוס?לפני שנה פלוס מינוס אכלת סופגניה?חנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?יש כמה
שאתה הכי שונא?לא שונאת האחרון שלחץ לך יד? יוסי
האחרון שסיפר לך בדיחה? ליהי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? :$ האחרון שהיית אצלו בבית?לאון החיה האחרונה ש... ראית?הכלב שלי ליטפת?הכלב שלי פגעה בך?הכלב של מישהי שלמדה איתי נשך אותי לפני 5 שנים שאתה הכי אוהב?הכלב שלי למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? לא זוכרת כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לא זוכרת... נתת סטירה למישהו?ידיד שלי
כי הוא אמר משהו לא נחמד
נתנו לך סטירה? לא זוכרת
הלכת לרופא? תיאוריה איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)נראה לי שמדובר באותה כוס לפני שנה ואני לא זוכרת איך שברתי אותה האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא רכבת על גמל?לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?
לא (אמירם?
) נתקעת במעלית?בגיל 3 התחלקת במדרגות?בטוח קרה, לא זוכרת מתי שברת יד/רגל/משהו אחר? אף פעם (
) עשית צניחה חופשית?לא אכלת קופסה שלמה של גלידה?לא היית בחוג ג'ודו?לא העפת עפיפון?כשהייתי קטנה
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?לא זכור לי
כללי... מה המוטו שלך?הכל קורה לטובה מה הכי בא לך לאכול כרגע?האמת שלא בא לי לאכול משהו כרגע אבל נלך על פרוזן יוגורט
איזה צבע שיער יש לך?חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?לא האם שתית שוקו היום?כן כמה קומות יש לבית שלך?3 באיזה קומה החדר שלך?3 איך הלך לך במבחן האחרון?נקווה שטוב
מחר אתה לומד? כן
6

NimaZ

New member
גם אני עונה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שם: נעמה גיל:14 מין: דג עם כנפיים עיר: יהוד מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני כמה זמן שתית? לפני כמה זמן התקלחת? אתמול הסתפרת?מזמן הלכת לבקר את סבא/סבתא? הרבה.. אבל היא הייתה כאן עד אתמול כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא יודעת עשית מבחן? אתמול שברת כוס? לפני כמה זמן אכלת סופגניה? סופגייייייייי
מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? דניאל
שאתה הכי שונא? אממאממ... האחרון שלחץ לך יד? פפ האחרון שסיפר לך בדיחה? חברה שלי.. אתמול. שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אף אחד האחרון שהיית אצלו בבית? אממאממ.. חברה שלי החיה האחרונה ש... ראית? הכלב של החברה שלי ליטפת? ^ פגעה בך? לא יודעת שאתה הכי אוהב? לא יודעת למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? לא קראתי לה הרבה זמן כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) מה יש לך טאתה ומכתבים 'ארוכים-ארוכים'?? נתת סטירה למישהו? לחברה שלי [בעלת הלכב
] כי כל היום היא קיטרה על משו
נתנו לך סטירה? לא יודעת הלכת לרופא? אמממ פעם אחרונה שהייתי חולה איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) אממממ.. טוב- לא פעם ראשונה שאני מכינה שוקו בכוס מזכוכית.. רק שאני שמה מים רותחים גם כדי שימס את האבקה.. אז שמתי מים רותחים [לא משו חדש, מזכירה] ואז ני שומעת "קנאק" מחפשת איפה יש סדק.. לא מוצאת, מרימה את הכוס- רק שהכוס עצמה מתרוממת והתחתית שלה נשארת על השולחן
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? אממ לא שזכור לי רכבת על גמל?^ הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?^ נתקעת במעלית?^ התחלקת במדרגות? לא זוכרת שברת יד/רגל/משהו אחר?לא שברתי משוץ.. אבל היה לי שבר עשית צניחה חופשית?פפפ.. כל יום בחמש
אכלת קופסה שלמה של גלידה? :| היית בחוג ג'ודו? פעם אחרונה שג'ודו בכיתה א'.. פעם אחרונה שקמי- אתמול העפת עפיפון? מזמן נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? מזמן כללי... מה המוטו שלך? אין [תשאיר את אחוריך מאחור
] מה הכי בא לך לאכול כרגע? עלה.. לא סתם
איזה צבע שיער יש לך?שחור
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? קודם כל שיהיה לי ציפורניים, ואז נחשוב על לק האם שתית שוקו היום? נופ כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך?2 איך הלך לך במבחן האחרון? סבבה+ מחר אתה לומד? כן..

טוב נו

לקוח (חלקית) מפורום "סקרים ושאלונים": שם: ליהי גיל:20 מין:נקבה עיר:ראשון מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני 10 דקות שתית? לפני שעה התקלחת? ב6 בבוקר הסתפרת? 4 חודשים הלכת לבקר את סבא/סבתא? יום שישי כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? המון המון המון זמן (שנה כשהיתי באנגליה) עשית מבחן? הווואה שנתיים שברת כוס? לא זוכרת אכלת סופגניה?בחנוכה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? דניאל שאתה הכי שונא? יתכן והוא קורא כאן אז לא נעים האחרון שלחץ לך יד? אחד החופרים מבמה פתוחה בצוותא האחרון שסיפר לך בדיחה? אחד החופרים בבמה פתוחה בצוותא שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אמממ עזבו האחרון שהיית אצלו בבית? לא זוכרת החיה האחרונה ש... ראית? שול הכלבה שלי ליטפת? שול הכלבה שלי פגעה בך? שול נשכה אותי שאתה הכי אוהב? שול הכלבה שלי למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? כי רציתי שהיא תביא לי את הטלפון כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לדניאל באנגליה כי לא היה לי תקציב להתקשר נתת סטירה למישהו? לא זכור לי שקרה נתנו לך סטירה? לא זכור לי שקרה הלכת לרופא? נפלתי מהאופנוע איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) יו אני לא זוכרת האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא זכור לי רכבת על גמל? בטיול שנתי בי"ב הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? אף פעם איכס נתקעת במעלית? לא זכור התחלקת במדרגות? לא זכור לי שברת יד/רגל/משהו אחר? כיתה ד' יד עשית צניחה חופשית? אני מתה לעשות אכלת קופסה שלמה של גלידה? אף פעם איכס היית בחוג ג'ודו? אף פעם העפת עפיפון? לא זוכרת נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? הרבה פעמים כללי... מה המוטו שלך? שנאה קנאה מרמור מה הכי בא לך לאכול כרגע? רדבול נחשב איזה צבע שיער יש לך? חום עם גוונים (כמה מקורי) האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא איכס האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 10 באיזה קומה החדר שלך? 8 איך הלך לך במבחן האחרון? מאיפה לי מחר אתה לומד? לא כי אני לא בבצפר

מממ...../images/Emo9.gif

שם: רוני גיל: 15.5 מין: נקבה עיר: לא גרה בשום עיר!
עמק חפר! [ליהי שתקי
] מתי פעם אחרונה... אכלת? אמממ... מקודם... עוגה... חגגנו יומולדת למישהו מהסניף שלי
שתית? לפני עשרים דקות... [קולה.. כאילו שזה לא היה צפוי
] התקלחת? הרגע יצאתי
הסתפרת? בחופש הגדול האחרון...
הלכת לבקר את סבא/סבתא? יום שישי [והייתי אצל אייר
] כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? אמממ.. לא מזמן לחברה שלי..
עשית מבחן? אתמול... מתכונת בלשון
שברת כוס? מזמן אכלת סופגניה? חנוכה [סופגניות זה בחנוכה, כן?
] מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? עדן, הילה, אופיר, קימי, ניצן ועדי..
שאתה הכי שונא? מממ... ניצן יודעת..
האחרון שלחץ לך יד? אמממ... מישהו מהסניף שלי
האחרון שסיפר לך בדיחה? הגרעינר שלי.. [לא מצחיק
] שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? לא משנה
האחרון שהיית אצלו בבית? אממממ... אפשר להגיד שרן...
החיה האחרונה ש... ראית? ווינדי הכלבה שלי ליטפת? כנ"ל פגעה בך? ואו.. מזמן.. כלב נשך אותי.. סיפור עצוב
שאתה הכי אוהב? ווינדי
למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? לשאול אותה משהו.. כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא משנה למה... ולעדן נתת סטירה למישהו? אמממ... היום לרן
כי הוא זרק עליי נצנצים מעצבנים שלוקח להם שנים לרדת
נתנו לך סטירה? לא יודעת
הלכת לרופא? לא זוכרת... איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) אף פעם האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? כן..איכס נתקעת במעלית? לא [אבל יש לי פחד ממעליות
ומהסוף של המרדגות הנעות
] התחלקת במדרגות?כן.. כשהייתי בת 5.. טראומה..
שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית?לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא.. היית בחוג ג'ודו? לא העפת עפיפון? מזמן.. נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? מממ... לא מזמן..
כללי... מה המוטו שלך? להיות אופטימי?
ולאכול הרבה שוקולד?
מה הכי בא לך לאכול כרגע?שוקולד איזה צבע שיער יש לך? אני אף פעם לא יודעת אם לקרוא לו חום או שחור... הוא משהו באמצע
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לאלאלא האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 2 באיזה קומה החדר שלך? 1 איך הלך לך במבחן האחרון? נחמד
מחר אתה לומד? לא... מי לומד ביום שישי?!
[נעמה ודניאל
מואהאהאהאה]

NimaZ

New member
אוי מותי../images/Emo11.gif../images/Emo108.gif

אני אתקשר למנהלת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יבאלה... ראיתי אותה היום כשהלכתי לקנות בגדים :| אז הסתתרתי

טוב נוו..

שם:דור גיל:12 מין:זכר עיר:הרצליה מתי פעם אחרונה... אכלת?עכשיו שתית?אצל חבר שלי התקלחת?לפני 20 דקות הסתפרת?לפני 3 חודשים הלכת לבקר את סבא/סבתא?לפני 4 שבועות ניראלי כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך?לא זוכר עשית מבחן?לא זוכר שברת כוס?לפני שנה אכלת סופגניה?בחנוכה חח מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך?אורן שאתה הכי שונא?רועי האחרון שלחץ לך יד?בן האחרון שסיפר לך בדיחה?רועי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?אלי האחרון שהיית אצלו בבית?בן החיה האחרונה ש... ראית?סוס ליטפת?כלב פגעה בך?אפחד שאתה הכי אוהב?כלב למה בפעם האחרונה... קראת לאמא?כדיי שתכין לי חביתה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?)לא זוכר נתת סטירה למישהו?סתם כי התחשק לי נתנו לך סטירה?כי החזירו לי חחח הלכת לרופא?לפני 3 שבועות איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?)את היד ממשחק כדורגל האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה?לא הייתי בחיים רכבת על גמל?לא זוכר הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?אתמול נתקעת במעלית?לא זוכר התחלקת במדרגות?בחיים לא שברת יד/רגל/משהו אחר?יד עשית צניחה חופשית?בחיים לא אכלת קופסה שלמה של גלידה?בחיים לא גמרתי קופסה שלמה היית בחוג ג'ודו?בחיים לא העפת עפיפון?לפני שנה נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך?של אורן ולא בטעות כללי... מה המוטו שלך?אני לא זוכר מה הכי בא לך לאכול כרגע?ביצת הפתעה איזה צבע שיער יש לך?שחור מחומצן עם בלונדי האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?לאאאא האם שתית שוקו היום?כןןן כמה קומות יש לבית שלך?1 באיזה קומה החדר שלך?1 איך הלך לך במבחן האחרון?לא משהו מחר אתה לומד?כן

me:)

שם: אורלי
(בלי להכליל כמובן) 18 וחצי
עיר: חיפה
מתי פעם אחרונה...
אכלת? לפני הבגרות במתמטיקה (
)
שתית? לפני שבאתי לפה...
התקלחת? אתמול
הסתפרת? לא זוכרת
הלכת לבקר את סבא/סבתא? בעייתי...
כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? 17.5 כתבתי למאיגו מכתב יומולדת
עשית מבחן? היום
(תקופת בגרויות של י"ב... כל הזמן מבחנים!)
שברת כוס? לא זוכרת...
אכלת סופגניה? ב...חנוכה?!
מי הבן אדם ש...
החבר הכי טוב שלך?
שאתה הכי שונא? לא שונאת...
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת
האחרון שסיפר לך בדיחה? זיגו?!
שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? .......*חושבת לי*........גררר כן! ואפילו יותר מזה
ואם זה במובנים נורמליים אז כל אדם נחמד שאני אוהבת ושלא יתחרפן יותר מדיי מהקטע של ה"סגור"...
האחרון שהיית אצלו בבית? דודים שלי... אני כרגע במחשב של בנדוד (אין עדיין אינטרנט בבית החדש
)
החיה האחרונה ש...
ראית? במבי (החתולה של בנדוד..היא בהריון...שששש
)
ליטפת? ספייסי הכלבה שלי
(רוני מה שלום ווינדי?!
)
פגעה בך? היום כלב מוזר התחיל ללכת אחריי והוא נבח עליי :| הכלבים של דנייה קקות!
שאתה הכי אוהב? ספייסי!!!!!
(אבל יש עוד... אבל ספייסי הכי!
)
למה בפעם האחרונה...
קראת לאמא? מי קורא לה בכלל?! חחח
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) נראה לי שלאביטל או אפרת (שעדיין לא שלחתי לך אותו אפרת
) לפני חודשיים-שלושה..
נתת סטירה למישהו? לאביב בגלל סיפור ארוווך, ועופר שיכנע אותי! אחרת עוד הייתי מתחרטת!........ מאז אני בגמילה!
נתנו לך סטירה? לא יודעת... לא זוכרת בכלל מתי נתנו לי ... :|
הלכת לרופא? כי אולי יש לי חוסר בברזל בגלל שאני צמחונית... בינתיים הכל טוב
איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) לא יודעת... נגמר לי הזמן מחשב (אני רוצה אינטרנט כבר!
) אז אני אמשיך מתישהו... לילה טוב!
האם אי פעם... ואם כן מתי?
היית בתחנת משטרה?
רכבת על גמל?
הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?
נתקעת במעלית?
התחלקת במדרגות?
שברת יד/רגל/משהו אחר?
עשית צניחה חופשית?
אכלת קופסה שלמה של גלידה?
היית בחוג ג'ודו?
העפת עפיפון?
נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? כללי...
מה המוטו שלך?
מה הכי בא לך לאכול כרגע?
איזה צבע שיער יש לך?
האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים?
האם שתית שוקו היום?
כמה קומות יש לבית שלך?
באיזה קומה החדר שלך?
איך הלך לך במבחן האחרון?
מחר אתה לומד?

../images/Emo9.gif

שם: אייר גיל: 17 מין: בת עיר:
מתי פעם אחרונה... אכלת? לפני כמה שעות בפארק הירקון שתית? לפני 10 דקות התקלחת? לפני 20 דקות הסתפרת? לפני כמה חודשים הלכת לבקר את סבא/סבתא? לפני חודשיים בערך כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? לא זוכרת עשית מבחן? היום
שברת כוס? לא זוכרת אכלת סופגניה? חנוכה מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? יש כמה
שאתה הכי שונא? יש לי רשימה וכרגע בראשה נמצא מי שחיבר את הבגרות במתמטיקה
האחרון שלחץ לך יד? לא זוכרת האחרון שסיפר לך בדיחה? חברה שלי שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות?
האחרון שהיית אצלו בבית? חברה שלי אתמול בערב החיה האחרונה ש... ראית? הכלב שלי
ליטפת? הכלב שלי
פגעה בך? לא זוכרת שאתה הכי אוהב? הכלב שלי
למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? כדי להגיד לה שאני שונאת מתמטיקה
כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא זוכרת
נתת סטירה למישהו? לא זוכרת
נתנו לך סטירה? לא זוכרת
הלכת לרופא? לפני חודש בערך איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) מראה שקיבלתי ליומולדת נשברה ממש קצת
האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? כן מזמן לא זוכרת למה רכבת על גמל? כיתה ב' הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד?
נתקעת במעלית? לא זוכרת התחלקת במדרגות? לפני כמה שנים בבניין שלי שברת יד/רגל/משהו אחר? אף פעם עשית צניחה חופשית? באנג'י בסופרלנד נחשב?
אכלת קופסה שלמה של גלידה? לא זוכרת היית בחוג ג'ודו? כיתה א' העפת עפיפון? לא זוכרת נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? אולי כשהייתי קטנה כללי... מה המוטו שלך? כל דבר קורה בגלל סיבה מסוימת מה הכי בא לך לאכול כרגע? שומדבר איזה צבע שיער יש לך? חום האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לא האם שתית שוקו היום? כן כמה קומות יש לבית שלך? 1 באיזה קומה החדר שלך? 1 איך הלך לך במבחן האחרון? די לשאול אותי על מבחנים! הייתה היום בגרות קשה ומגעילה!
מחר אתה לומד? בעיקרון כן אבל חינוך וספורט אז ויתרתי..

SpOnGeTuLa

New member
עונה עונה עונה../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

שם: אביטל גיל: 14.5 מין: נקבה עיר: אהמ אהמ
מתי פעם אחרונה... אכלת? הרגע שתית? הרגע התקלחת? הרגע הסתפרת? לפני שנה נראה לי הלכת לבקר את סבא/סבתא? אתמול כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? מזמן עשית מבחן? שבוע שעבר שברת כוס? ממממ אכלת סופגניה? בחנוכה...חחח זהו, אין לי כוח יותר

NimaZ

New member
../images/Emo108.gif

התקלחת, שתית ואכלת באותו הזמןם??
מצאנו כישרון!

N i T z A n1

New member
טוב שזה לא בערך הדבר היחיד שאני עוש

ה פה.. לענות על שאלונים.. אבל שיהיה שם: ניצן גיל: למה להיות קטנונים? 16 מין: בכיף עיר: לא מתי פעם אחרונה... אכלת? בסביבות ארבע התחלתי להכין פסטה וכשהיא הייתה מוכנה אכלתי אותה שתית? בזמן שעניתי על מה אכלתי התקלחת? אתמול הסתפרת? בחופש הגדול הלכת לבקר את סבא/סבתא? יום שישי שאחרי ל"ג בעמר כתבת מכתב ממש ממש ממש ארוך? ממש לא זוכרת עשית מבחן? יום רביעי מתכונת שברת כוס? פעם... אכלת סופגניה? חנוכה? מי הבן אדם ש... החבר הכי טוב שלך? מאיפה יש לי חברים? שאתה הכי שונא? אני שונאת סכנות!!! האחרון שלחץ לך יד? נראה לי עפר האחרון שסיפר לך בדיחה? אני מספרת לעצמי זה נקרא? שהיית מוכן להסתגר איתו ל24 שעות? אממממ... האחרון שהיית אצלו בבית? הילה החיה האחרונה ש... ראית? הכלב של השכנים ליטפת? מה לי וללטף חיות? פגעה בך? נפשית? הכלב של צחי בילבונג שאתה הכי אוהב? אני? חיות? אוהבת? למה בפעם האחרונה... קראת לאמא? לא קראתי לה, סתם צעקתי עליה כתבת מכתב ארוך ארוך? (ולמי?) לא דיברנו על זה כבר? נתת סטירה למישהו? אני לא נותנת סטירות, אני סתם מרביצה נתנו לך סטירה? אפחד לא מרביץ לי הלכת לרופא? לפני כמה חודשים איך בפעם האחרונה שברת משהו (ומה?) אני זוכרת ששברתי משו לא זוכרת מה האם אי פעם... ואם כן מתי? היית בתחנת משטרה? לא רכבת על גמל? לא הרגת זבוב בעזרת ידייך בלבד? לא נתקעת במעלית? לא התחלקת במדרגות? בוודאי שברת יד/רגל/משהו אחר? לא עשית צניחה חופשית? לא אכלת קופסה שלמה של גלידה? אני לא עד כדי כך רעבה היית בחוג ג'ודו? כיתה א' העפת עפיפון? יצא לי נרדמת בטעות על מיטה שלא שלך? על הספה... כללי... מה המוטו שלך? אקונה מטטה (מה אני נועה?) לא יודעת... למה אני צריכה מוטו? מה הכי בא לך לאכול כרגע? הפסטה טיפה עשתה לי בחילה אז לא תודה איזה צבע שיער יש לך? חום מאוד כהה האם יש לך ברגע זה לק על הצפורניים? לעולם לא... סתם... לפעמים האם שתית שוקו היום? לא כמה קומות יש לבית שלך? 2... ואם רוצים להיות קטנוניים אז 4 באיזה קומה החדר שלך? בהכי למעלה איך הלך לך במבחן האחרון? חביב מחר אתה לומד? ברור... תמיד לומדים ביום שבת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ה"מה אני נועה?" שיעשע אותי
*קטנונית* את לא בת 16 עדיין!!!
ואם תגידי שאת לא אוהבת חיות אני אזרוק עלייך את הכלבה שלי
[ואת יודעת שהיא שמנה ושזה יכאב
]

N i T z A n1

New member
ואיך בדיוק תצליחי להרים אותה?

אתמול במדורה קיללתי קצת איזה כלב היית בסוף והלכת לפני שבאתי או שלא היית? אני הולכת עכשיו לחפש להיות קטנונית בשאלון שלך

למעלה