שאלון!!!

dndboy

New member
../images/Emo103.gifממש לא תבוסה... יותר חוסר

מחשב... והקטע שזה מעסיק מאוד.. ולמי שיש חבר יש פחות זמן להתעסק בזה לא?

A K I R A

New member
אני ילך על...

4. צווחות יותר מדי (חוויתי את זה ;;) 8. בנות הפתוחות לשינויים המודרניים- ואוהבות את זה!! ^__- 11. הדבר שהכי מפחיד הומואים בעולם. 12. בוהות יותר מדי זמן בבנים חצי ערומים במחשב. למה..כי ככה Oo

SasuNaru

New member
מדוגמא אישית אני אגיד...

2.סוטות!![כן כן...אני סוטה בצורה כזו או אחרת] 3.החברות הכי טובות שלי[חברות שלי!!] 4.צווחות יותר מדי[אתם צריכים לראות אותי ברחוב....אני צווחת בלי סיבה כל הזמן] 5.צריכות טיפול פסיכיאטרי[kya!!] 8.בנות הפתוחות לשינויים המודרניים- ואוהבות את זה!! ^__-[מכורה..] 9.מפחידות כמעצבנים אותן בנושא -_____-'[>>;;] 10.יודעות יותר מדי ביטויים סוטים ביפנית..בעע[לא הרבה >_<;;] 11.הדבר שהכי מפחיד הומואים בעולם[muahahahaha!!] 12.בוהות יותר מדי זמן בבנים חצי ערומים במחשב[זו עבודה של 24 שעות אתם יודעים...וזה גם הזמן שאני בוהה בהם >>;;...<<;;]

lgmtk

New member
טוב אז, הכי נכון זה 7...אבל גם 9 ו-

2...5!...6 XD 9 :< 12 O_ם :<

Kawaii Me

New member
הרוב נכון!! חוץ מ7 ../images/Emo29.gif +

אנחנו פשוט מטורפות זה הכל לא שום דבר אחר>:} אובססיות ופאנסלאסט מטורפות שכל היום רואות את סובי ומאבדות הכרה!!! *מתה* אאאההה זה כלכך נכון שאני פאנגירל!>0< אבל לא מפחידה
רק כשאני ממש כועסת >_< זה נכון שזה מאוד שטחי XD אבל זה כיף לפחות הפאנגירלז לא הולכות נגד הטבע הסוטה שלהן. אה גם הבנים לא -_- אה ופירסמתי תמונות בישיות ב*קומונה* עדי ושירן וליטל וכל מי שבקמונה לכו תראו את סובי עם קוקו*0* ssooooooo~~~uuuu~~~bi kun wa bishi pyon

lgmtk

New member
את מי הוא מזכיר לי ככה?

אה כן, מיזוהו סנסיי מאונגאיי טיצ'ר o_O ~אמג~ בטירוף אבל.

Kawaii Me

New member
*סוגדת* ../images/Emo29.gif

תמונה מדהימה *_* אני הולכת עכשיו לעשות ספיישל סובי שם אז תתכוננו>:] עשיתי מאה ומשהו סקריןשוטס 95% של סובי XD והכל מפרק 3-4 *דוגמית*

למעלה