שאלון!!!

sasuke girl

New member
שאלון!!!

יאוי ושנון איי פאנגריילס הן: 1. מעצבנות רצח 2. סוטות!!! 3. החברות הכי טובות שלי 4. צווחות יותר מדי 5. צריכות טיפול פסיכיאטרי 6. אין תגובה (מפחד של סקילה) 7. ילדות חסרות חבר הממשות את הפנטזיות שלהן כלפי דמות מסוימת דרך דמות ממין זכר. 8. בנות הפתוחות לשינויים המודרניים- ואוהבות את זה!! ^__- 9. מפחידות כמעצבנים אותן בנושא -_____-' 10. יודעות יותר מדי ביטויים סוטים ביפנית..בעע 11. הדבר שהכי מפחיד הומואים בעולם. 12. בוהות יותר מדי זמן בבנים חצי ערומים במחשב בחרו בבקשה את התשובה הכי מתאימה לדעתכם..ונמקו (חח אני מרגישה כמו מורה..)

Snake Bandage

New member
9.

נו, הם באמת מפחידות כשמעצבנים אותם בנושא. אין לי דוגמאות, אבל רק תתנו לי לעבור מפגש פורום של פורום אנימה ומנגה ואז אני אביא לכם הר של דוגמאות. בפורום הזה המספר עוד קטן, אז אין צורך להיבהל. אני, רק שיהיה לכם ברור, לא שונן איי פאנגירל. זה שאני חובבת איטאקיסא וקאקאשי/אירוקה לא אומר כלום. אני בכלל מעדיפה הט.

kikome

New member
חחח, הכל חוץ מ1, ו9

חחחח, פגעת בול בכל שאר ההיגדים. אבל הכי... נאמ נאמ... נראה לי 4 ^_^

XDDDDDDDDDD!!!

אני לא יודע מה לבחור

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני רוצה להגיד 7 כי זה נכון

אבל אני אגיד 6. *בורח*

Adi Chan

New member
לעדן היה חבר בחופש הגדול ותאמין לי

היא פאנגירל ולדעתי לצפות בהנטאי ודברים כאלו יותר גרוע

ashkeloni

New member
הממ

לעדן היה חבר בחופש הגדול... *שורק להנאתי* *בורח מהאבנים*

ashkeloni

New member
נהמ נהמ...

לא מבינים את חוש ההומור שלי T_T אבל להיות פאנגירל זה לא דבר רע ^_^ אפילו בישים הם חמודים ^_^ שונאן איי קצת לא מובן לי אבל חפיף, הם חמודים
ואם הם אוהבים אחד את השני, אז שיהנו

Kawaii Me

New member
לעדן לפחות היה חבר ../images/Emo29.gif

לך הייתה חברה, איכס
בנות. חוץ מאודילה לא ראיתי אף אחת ששווה עוגייה.. אבל באמת ש-7 לא נכון. לפעמים, אצל חלק, זה כן, אבל לראות בישים ושונן איי זה באמת עסק-מעסיק
וכייפי
אין קשר לשומדבר אחר, ועמרי זה שלא הגבת מוכיח את התבוסה?XD גם כשהיה לי חבר הייתי פאנגירל והוא קיבל את זה ואפילו היה חצי פאנבוי בעצמו XD בעיקר בגלליP: ואז הייתי בתקופת האיטצ'י שלי
אם טענה 7 נכונה אבבל תלוי במי. ההכללה היחידה שניתן לעשות היא שאסור לעשות הכללות לעולם;]

ashkeloni

New member
נהמ נהמ, יש משהו במה שאת אומרת

סך הכל נראה שאתן דיי נהנות מלפנטז על הבישים חסרי האונים האלה... ומכמות התמונות שאת מצלמת ומעלה לקומונה רואים שזה דיי מעסיק
ובקשר להכללות, בבקשה אל תכתבי את המילה הזאת T_T מזכיר לי את שיעור תושב"ע

למעלה