שאלון...

שאלון...

הווה נתחיל: (חח) 1. איזה יום עבר עליך? 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. 4. אתה אוהב את הבית ספר? 5. אתה תלמיד טוב? 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? 7. אתה תראה היום כוכב נולד? 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. השאלון (הקצר) נוסח בלשון זכר מטעם נוחיות כתיבה בלבד, השאלון מיועד ל-2 המינים.

ady18

Well-known member
תשובות

1. איזה יום עבר עליך?רגיל 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות?דולפין 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. לא בוטל כרגע 4. אתה אוהב את הבית ספר? 5. אתה תלמיד טוב? 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? 7. אתה תראה היום כוכב נולד?אולי 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ כן

../images/Emo125.gif

1. איזה יום עבר עליך?
חרא... כרגיל 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות?
אין לי מושג... 3. יש לך תוכניות לסופ"ש.
להתכונן למגן בהסטוריה 4. אתה אוהב את הבית ספר?
לא 5. אתה תלמיד טוב?
לא טחחח... 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן?
לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד?
לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ.
השיר שלנו עדיף... אז לא.

FreakinOut

New member
:)

1. איזה יום עבר עליך? חרא של יום 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? דוב קוטב 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? לא שידוע לי עליהן.. הסופשבוע עוד רחוק 4. אתה אוהב את הבית ספר? לא 5. אתה תלמיד טוב? כן 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא, נפרדנו אתמול 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? לא

תשובה

1. איזה יום עבר עליך? מלא ניקיונות 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? סוס, חיה חזקה סקסית ועוצמתית 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. לא כרגע 4. אתה אוהב את הבית ספר? תלוי.. 5. אתה תלמיד טוב? אני משתדלת 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא אין לי 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. לא

../images/Emo28.gif../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif

1. איזה יום עבר עליך? סגריר. היו ימים טובים יותר בעברי. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? דולפין 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. לא ממש 4. אתה אוהב את הבית ספר? אמביוולנטית לחלוטין 5. אתה תלמיד טוב? לא רעה 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? ממש לא! 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. ממש ממש לא!

מתוקה777

New member
היייי הנה התשובות שלי :)

1. איזה יום עבר עליך?אווף יום מעצבן 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? פרפר 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. כן 4. אתה אוהב את הבית ספר?לא 5. אתה תלמיד טוב?כן 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן?לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד?לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ.כן

D o o S h a

New member
עונית

1. איזה יום עבר עליך? יום מעייף אבל כיף 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? חתולי 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? לא 4. אתה אוהב את הבית ספר? ממש!! לא!!! 5. אתה תלמיד טוב? יחסית 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? נופפ 7. אתה תראה היום כוכב נולד? שאלון מיועד רק ליום שני? 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? לא! השיר שלנו שולט!!!

../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif../images/Emo110.gif

איזה יום עבר עליך
יום מדהים ברוך ה'
אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות
אמממ לא הייתי רוצה
יש לך תוכניות לסופ"ש
לראות את כל הפרקים של השבוע בשיר שלנו כי אני מפספסת את כולם חחח וחוצמזה נראה כבר
אתה אוהב את הבית ספר
אני לא אוהבת ללמודד.. אבל אני אוהבת תבצפר שלי כי הוא עוד איכשהו נורמלי וטוב לי בו
אתה תלמיד טוב
כה בלי עין הרע
יש לך חברה
אם כן, כמה זמן
אין
אתה תראה היום כוכב נולד
אתמול חחח וראיתי
אתה רואה טלנובלה בע"מ
אמממ לא

התשובות שלי../images/Emo3.gif

1. איזה יום עבר עליך? היה לי יום מאוד כיפי! 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? הייתי רוצה להיות כלב
3. יש לך תוכניות לסופ"ש? אממ.. לא 4. אתה אוהב את הבית ספר? הבית ספר שלי הוא כיפי עם פעוליות.. אני אוהבת אותו!=) 5. אתה תלמיד טוב? כן... 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? אין 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? לא.. זהו! בה ביי מענבל!

G i N g N i T

New member
../images/Emo110.gif

1. איזה יום עבר עליך? בסדר.. סביר.. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? דולפין, כי הוא חי בקבוצה גדולה, שיש בה הרבה חברים וכי הוא אינטליגנטי ביותר 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. נמ.. טיול של הצופים 4. אתה אוהב את הבית ספר? אה? לא... 5. אתה תלמיד טוב? בעךרך 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא... 7. אתה תראה היום כוכב נולד? היה אתמול.. וראיתי 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. לא

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif תשובון ../images/Emo3.gif

התשובון מנוסח בלשון זכר אך מיועד ל-2 המינים כאחד
1. איזה יום עבר עליך? יום רע ! 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? הצ'ינצ'ילה של גפן! 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. כן, ללמוד:( 4. אתה אוהב את הבית ספר? לאאאאאאאא~~~~~!!!!!!! 5. אתה תלמיד טוב? לא 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא!@#$ 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. לא!

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

1. איזה יום עבר עליך? יום נחמד משהו. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? חתול בית. 3. יש לך תוכניות לסופ"ש?. כן. ללכת לשברולט, לקום וללמוד. 4. אתה אוהב את הבית ספר? כן. 5. אתה תלמיד טוב? לא. 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? אין לי. 7. אתה תראה היום כוכב נולד? היום? היום אין. 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? כן.

Sheygets16

New member
../images/Emo171.gif

1. איזה יום עבר עליך? לא רע .. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? מממממ פרפר ? 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? מסעדה עם חברים
4. אתה אוהב את הבית ספר? לא 5. אתה תלמיד טוב? לפעמים 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא .. 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? כן :]

ffiendd

New member
מביה"ס../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

באתי מוקדם מדי
1. איזה יום עבר עליך? היום עוד לא עבר, אבל נחמד ביותר עד עכשיו. אני עייפה וקצת לא מרגישה טוב, אבל אנשים נחמדים כתמיד וזה תמיד נחמד ונותן ביטחון והכל. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? חתול. אבל אחד שיאהבו. 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. הופעת מחווה לביטלס בבארבי עם מעין ורוני, אם לא - ערב סרטי פולחן2, אם לא - אתכנן משהו, אם לא - אתנחל אצל דקל. 4. אתה אוהב את הבית ספר? מאד. 5. אתה תלמיד טוב? לא. 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא. 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא. 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ לא.

®NuLy®

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. איזה יום עבר עליך? יום מלא לימודים 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? ציפור, למרות שאני מפחדת מהן 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. ללמוד
4. אתה אוהב את הבית ספר? אני אוהבת בגלל ששם אי פוגשת א תכל החברים 5. אתה תלמיד טוב? כן 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא... אני מעדיפה לראות שנות ה-70 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ. לא

Danielle b3

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo115.gif

איזה יום עבר עליך
טוב מאוד
אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות
דולפין
יש לך תוכניות לסופ"ש
כן
מסיבה
את אוהבת את הבית ספר
אממ..
כן
את תלמידה טובה
כן
יש לך חבר
אם כן, כמה זמן
12 יום...
את תראי היום כוכב נולד
לא
את רואה טלנובלה בע"מ
לא

מסטולית

New member
.

1. איזה יום עבר עליך? הוא עוד לא עבר... אבל פסדר נו 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? קיפוד.. חופשי כזה 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? יומסטודנט בחיפה 4. אתה אוהב את הבית ספר? לא 5. אתה תלמיד טוב? לא 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? מממ אין היום.. אבל כשהיה ראיתי רק ת'סוף 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? כההה

עונה...

1. איזה יום עבר עליך? יום מחורבן... 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? פרפר 3. יש לך תוכניות לסופ"ש. כנראה שלא! 4. אתה אוהב את הבית ספר? לא!!!! 5. אתה תלמיד טוב? כן!!!! 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? חבר, מעל שנה 7. אתה תראה היום כוכב נולד?
8. אתה רואה טלנובלה בע"מ
השאלון (הקצר) נוסח בלשון זכר מטעם נוחיות כתיבה בלבד, השאלון מיועד ל-2 המינים.

Shani276

New member
אניאניאני../images/Emo9.gif

1. איזה יום עבר עליך?יום סבבה מהרגיל
,מאודמאוד מיוחד
. 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות?כלב! 3. יש לך תוכניות לסופ"ש:הספציפי הזה?לא ממש. 4. אתה אוהב את הבית ספר?לאאאא!#@Q$^E%W & 5. אתה תלמיד טוב?כן 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן?אין 7. אתה תראה היום כוכב נולד?לא ראיתי 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ?לא

למעלה