שאלון...

Ligeiro

New member
:S

1. איזה יום עבר עליך? הרגע התעוררתי :$ 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? דוב קואלה. 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? לא. 4. אתה אוהב את הבית ספר? לא. 5. אתה תלמיד טוב? ברור מה :p 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא. 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא. 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? לא.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifאנייייייייי

1. איזה יום עבר עליך? מעצבן 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות? אריה 3. יש לך תוכניות לסופ"ש? כן, לנוח, והרבה 4. אתה אוהב את הבית ספר? סיימתי ללמוד 5. אתה תלמיד טוב? מה, אתם דיסלקטים או מה? 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן? לא 7. אתה תראה היום כוכב נולד? לא ראיתי ביום שני, כי הלכתי למסיבת סיום של אחי 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ? מה פתאום? רק "השיר שלנו"!!!

coullette

New member
ANSWERING

1. איזה יום עבר עליך? יום לא משהו 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות?ג'וק כי הם ישרדו אחרי שבני האדפ יכחדו והם גם מצליחים להשליט טרור ואימה על כולנו המגעילים הקטנים האלה 3. יש לך תוכניות לסופ"ש.לא במיוחד 4. אתה אוהב את הבית ספר?אהמ אני באוניברסיטה 5. אתה תלמיד טוב?לא 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן?כן.כבר חודשיים עוד מעט 7. אתה תראה היום כוכב נולד?לא 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ.לא

../images/Emo80.gif עונה..

1. איזה יום עבר עליך?ממש כיפי 2. אם לא היית בן אדם, איזו חיה היית רוצה להיות?חתול
3. יש לך תוכניות לסופ"ש.כן.. אני נוסעת אם עוד חברה שלי לפארק מים 4. אתה אוהב את הבית ספר?די... 5. אתה תלמיד טוב?כן אבל השנה הייתה לי ירידה...(רק מיתקי יודעת למה... אהם אהם!) 6. יש לך חברה ? אם כן, כמה זמן?לא אין לי.. 7. אתה תראה היום כוכב נולד?להה... ברור שכן! 8. אתה רואה טלנובלה בע"מ.לפעמים כשיוצא לי..

למעלה