שאלון!!!

טיטוש123

New member
שאלון!!!

החלטתי לעשות לכם אחלה זמן (אם משעמם לכם-ואם אתם קוראים את זה אז בטוח משעמם לכם) והכנתי לכם שאלון (ותודה לענת שהכריחה אותי להגיד את זה
ועזרה לי להכין את השאלון)..ואני מקווה שלא תכעסו עליי כי זה לא ממש קשור למארון 5 (השווים!!!) וחוץ מזה, אני חדשה כאן וזאת דרך נורא נחמדה להכיר אותכם!!! אז יאללה תעתיקו תדביקו ותענו! איך קוראים לך? וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית... מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? ואיזה תרופות לקחת? מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? ובאמת יש לך אומץ? ואת/ה שווה צפייה? וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת. מה את/ה חושב על עצמך? מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? טלוויזיה או מחשב? שעון דיגיטלי או מחוגים? באיזה צבע? מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? ואיזה את/ה הכי שונא/ת? למה? לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? למה? את/ה אוהב/ת להתקלח? איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? למה? מה הצבע של החדר שלך? מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? ובאנגלית? את מי הייתם מעיפים מהעולם? למה? עם כל ה"למה?" אני כבר נשמעת כמו הילד המעצבן מהפרסומת של בריאות כללית אז אני יפסיק.. מקווה שהיה לכם סבבה ושיהיה לכם יום (או לילה) נחמד ושיהיה בכיף!!

yuval moyal

New member
האמ יאללה אני אענה על זה ^^

ואז אלך לאכול..
איך קוראים לך? יובל. וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית... אמ האמת היא שלגבי השם הקודם שלי הייתה סברה כזאת
[כן כן יובל זה לא השם המקורי שלי
] מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? ורוד עם מלמלה.=\ [ברור, ברור, ואני גם מבין מתמטיקה.] [שזה אומר שזה היה בציניות, חכמים בלילה.] מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? לפני שבועיים, בבוחן במתמטיקה. איך שהגעתי הביתה זה עבר.^^ ואיזה תרופות לקחת? אמ היה שוקולד במקרר. מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? בנות מוזרות שכותבות בפורום של תפוז. אגב, מפליא אותי שלא ציינת את פורום דגים. איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? "מלנכוליה", של חמי רודנר, אבל אני מבטיח לך שהקהל יעריך את זה שאני אשתוק. ובאמת יש לך אומץ? נו ברור. זה שאני צריך למצוא בר קריוקי שיהיה שם את השיר הזה וגם לא להיות חולה באותו ערב זה סיכויים אסטרונומיים כמו שאני אלמד למבחן במתמטיקה.. לא אומר כלום =\ ואת/ה שווה צפייה? נו ברור! כאילו, אם ממש בא לך להתעוור. פעם באתי עם אזהרה של "מומלץ להסתכל עם משקפי שמש, או לא בכלל", אבל למשרד הבריאות נגמר התקציב. וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? אמ כל האנשים שיש להם אטמי אוזניים והפסידו בהתערבויות. תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת. אמ.. אדם-זמר. [?] מה את/ה חושב על עצמך? שאני צריך קודם כל להיות יישות אחת, ורק אחר כך לגבש דעה. מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? לבן, או שחור. זה נורא מצחיק אם אתה מדמם ויש לך משהו שחור במקום דם. כאילו, זה הדם. לייק סו שיואו מאגניב!!!!!!!111 מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? לא ראיתי את ההופעה, אבל הגענו למקום רביעי וראיתי את הניקוד
ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? צרפת. נו מה, היה להם שיר נחמד =\ מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? "אוי לא! הלטבים יזכו! עם השיר העלוב הזה והכאילו ברביים!" אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? ריקודים ושמחה לצד שירי הראל סקעת. [ממש מצחיק לשים שירים כאלו בהלוויה שלי. תתביישו לכן.
] [אגב, אם מישהי אומרת לי שהראל סקעת הוא סו שיואו מושי מושלם, לא אכפת לי מדעתה, אז בבקשה לחסוך זאת ממני.] כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? הלו, אני עדיין חי. השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? אמ.. ילדה סוכר.=\ מה הדבר הכי מוזר שאכלת? את לא רוצה לדעת. [אני גם לא רוצה לחלוק.] טלוויזיה או מחשב? מחשב. שעון דיגיטלי או מחוגים? דיגיטלי. עצלנות רולז
באיזה צבע? שקוף, כי זה לייק סו פאקינג שיואו מגניב. מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? מה אנחנו יאיר לפיד כאן?:| ואיזה את/ה הכי שונא/ת? הכל נחשב? מצוין! למה? כי חורף [אפילו שכבר קיץ
] לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? חתול, וממש אין לי כוח להסביר. איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? טאז. למה? מעניין מאוד =\ את/ה אוהב/ת להתקלח? תלוי מתי :/ איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? מה אכפת לי איזה שמפו? למה? כנ"ל. מה הצבע של החדר שלך? לבן. מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? שחור
מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? חלום. ובאנגלית? dream, love, moon וכו'. את מי הייתם מעיפים מהעולם? הראל סקעת
אמ ועוד כל מיני מציקים. למה? מה הקטע? אה, ורק רציתי להגיד שאח שלי וחברה שלו הביאו לי בלונים ליום הולדת
[נו אז מה אם זה באיחור?
]

טיטוש123

New member
אופסי דופסי...

התכוונתי "בראש" ו"מארון 5".. חוץ מזה- מה יותר כיף מאשר לענות לשאלון שאת הכנת?? (הרבה דברים אבל לא נורא)..אז קבלו: איך קוראים לך? רוית מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? כמעט כל הגרביים שלי מוזרות.. מתי הפעם האחרונה שהיית חולה?פסח ואיזה תרופות לקחת?יותר מדי..סתם לא זוכרת מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? יש הרבה מילים.. איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? שיר קצבי כזה..אז נראה לי שharder to breathe ובאמת יש לך אומץ? כן ואת/ה שווה צפייה? כן וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? הרבה כי הייתי מכריחה אותם תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת.אדם-מושלם מה את/ה חושב על עצמך?הרבה דברים.(ולא, לא כולם טובים) מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)?זה באמת הזוי..מה הזרקתי לעצמי כשכתבתי את זה??? מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון?אחלה הופעה..ובאמת אהבתי אותה למרות שאני לא ממש אוהבת את שירי ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? של נורבגיה..הסולן היה מפחיד, שילוב של הסולן של דה ראסמוס ומרילין מנסון ועוד עם כל הנוצות והאיפור..אבל השיר טוב..מאוד מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? יש הרבה ועדיף שלא תדעו אלא אם אתם רוצים סיוטים לכל החיים שלכם אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? אנשים שרציני בוכים עליי כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? הרבה..אה לא הם באו להלוויה של הקבר שלידי השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס?אממ..לוידעת יש הרבה מה הדבר הכי מוזר שאכלת?עין של נחש..סתם לוידעת טלוויזיה או מחשב?שניהם שעון דיגיטלי או מחוגים? עדיף בלי אבל אם כבר אז דיגיטלי באיזה צבע?תלוי מה לובשים מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? את הטחול..סתם וואלה באמת השאלות הזויות ואיזה את/ה הכי שונא/ת? ורידים...מגעילים רגע זה בכלל נחשב איבר?? למה? כי הם מגעילים לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? סנאי איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? באגס באני למה?כי הוא חמוד כזה את/ה אוהב/ת להתקלח?מאוד איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת?לא רוצה לעשות פרסומות חינם למה?אם ישלמו לי על זה אז בכיף..שלחו הצעות מה הצבע של החדר שלך?טורקיז מוזר ומעצבן בעיניים מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? שחור מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית?אין..רק באנגלית ובאנגלית? אין עוד שפות?? את מי הייתם מעיפים מהעולם? הרבה אנשים.... למה? הרבה סיבות אם אתם רוצים אני יכולה להכין עוד כמה שאלונים (הזויים) ואני יכולה להכין גם כאלה שקשורים למארון 5..אז תודיעו לי (איכשהו) אם בא לכם

MarishA M

New member
עונה..זה דווקא נחמד ובאמת משעמם לי

אהה וברוכה הבאה!! איך קוראים לך? מירי-מרישה וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? אממ אני יודעת רק שאמא שלי התנגדה לשם חח סתם אל תיקח/י את זה אישית... מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? סגול...אני יודעת.. מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? לא זוכרת.. ואיזה תרופות לקחת?אקמול מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"?--"יא מארון" חח איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר?--רבות הדרכים של דניאל סלמון ודנהעדיני ובאמת יש לך אומץ?--אממ נראה לי שכן..תלוי מי יהיה הקהל ואת/ה שווה צפייה?-- אומרים שכן.. וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה?--3
תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת.--אדם:מוכשר! מה את/ה חושב על עצמך?--שאני טובה לאנשים ולפעמים גם לא מעריכים את זה.. אממ אני יכולה להתעצבן על דברים וזו לא תכונה טובה אממ אני אוהבת לעזור לאנשים שאכפת לי מהם.. מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)?--יאיי אממ תכלת זה מגניב חיחי מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? אממ לא ראיתי אורוויזיון..אבל זכינו מקום 4 אז סחטיין ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? אממ לא ראיתי ארוויזיון! מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? שיקרה משהו למישהו שיקר לי אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם?--חח היתי רוצה לראות את זה..אממ נראה לי היו שם כל המשפחה וזה וחברים והם יבכו..חח אבל הם תמיד יזכרו שבסוף כולם מתים אז לא נורא חח כמה אנשים היו שם (אם בכלל)?--אממ המשפחה שלי זה כבר יותר מ-50 אנשים.. וכולל אנשים שהם לא משפחה וכולל חברים..נו בערך כמו בברית של אח שלי..היו שם איזה 150 איש.. השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס?--אם אהבתי שיר אין מצב שהוא נמאס עליי תוך יום.. מה הדבר הכי מוזר שאכלת?--ביסלי כשר לפסח..היה לזה טעם של חול! טלוויזיה או מחשב?--מחשב שעון דיגיטלי או מחוגים?--דיגיטלי באיזה צבע?-תכלת! מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך?-את העיינים ואיזה את/ה הכי שונא/ת?--את הירכיים למה?-- כי הן שמנות! לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)?--כלב..חח אני חברותית אני יודעת מה.. איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב?--טיגר מפו הדוב וגם את פו למה? כי הם חמודים וכי זה םפו הדוב דה.. את/ה אוהב/ת להתקלח?--כן איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת?--האנד אנד שולדרס בריח מנטה למה?--כי אחריי זה יש הרגשה של קור בקרקפת חיחי מה הצבע של החדר שלך?--לבן..אבל יצבע מתישהו למשו אחר.. מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך?--ירוק.. מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית?--אויי קשה..מגדלור..תנסו לומר את זה זה ממש יפה! ובאנגלית? LOVE זה מה שעולה לי בראש כרגע חח את מי הייתם מעיפים מהעולם?--ערסים! למה?--כי הם לא מועילים לשום דבר..אפשר לומר שרק מזיקים.

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifאנא../images/Emo9.gif

איך קוראים לך?הילה
וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית...חחחח..אני נקראת על שם סבתא רבא שלי ז"ל,שקוראים לה היילה. מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך?שקוף
מתי הפעם האחרונה שהיית חולה?בחורף ואיזה תרופות לקחת?אקמול וכאלה
מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"?שלמות איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר?"התקווה" של נפתלי
ובאמת יש לך אומץ?לא ואת/ה שווה צפייה?ממש לא וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה?יותר מדי
תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת.ג'סי-היפי מה את/ה חושב על עצמך?לא יודעת מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)?כחול מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון?מלכה
ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת?יוון מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח?שאני הולכת למות אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם?פארטי מטורף
כמה אנשים היו שם (אם בכלל)?גם יותר מדי
השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס?Akon-Lonely מה הדבר הכי מוזר שאכלת?עוף מוזר שאמא שלי הכינה
טלוויזיה או מחשב?טלוויזיה שעון דיגיטלי או מחוגים?שעון באיזה צבע?תכלת מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך?ידיים/עיניים/אף ואיזה את/ה הכי שונא/ת?שיער/בטן/גב למה?I Have My Reasons לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)?חתול איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב?בובספוג למה?כי הוא גבר גבר את/ה אוהב/ת להתקלח?כע איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת?קרליין:X למה?ככה מה הצבע של החדר שלך?לבן
מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך?לבן
מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית?לא יודעת ובאנגלית?Love את מי הייתם מעיפים מהעולם?פאריס הילטון למה?ככה

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo9.gif

איך קוראים לך?שני מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך?סלמון(לא ורוד,סלמון!
) מתי הפעם האחרונה שהיית חולה?מצוננת?תמיד
ואיזה תרופות לקחת?מיץ תפוזים
מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"?נברסקה
איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר?PINK של אירוסמית ובאמת יש לך אומץ?לא.
ואת/ה שווה צפייה?כלומר? וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה?תני לספור,נמ אפס.
תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת:ג'יימס-נברסקאני.
מה את/ה חושב על עצמך?שאלה מכשילה.
מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)?ורוד מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון?מאד אהבתי. ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת?יוון כמובן. מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח?טכניון,מארון 5-סיפור ארוך. אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם?אוקי.שאלה מפחידה.
כמה אנשים היו שם (אם בכלל)?אוקי.שאלה מפחידה 2.
השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס?whay do u love me מה הדבר הכי מוזר שאכלת?אני לא קוראת מוזר לאוכל.
טלוויזיה או מחשב?שאלה מכשילה 2.
שעון דיגיטלי או מחוגים?מחוגים-יפה יותר
באיזה צבע?ורוד(ולא,אני לא ילדותית
) מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך?עיניים(?) ואיזה את/ה הכי שונא/ת?כף רגל למה?כי היא מוזרה!
לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)?אוי,קשה-אני חושבת שאיילה-אין לי מושג למה.(אני אוהבת לרוץ-?
) איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב?בטי פוףףףףףףףףףף! למה?כי היא סקסית!
את/ה אוהב/ת להתקלח?בטח! איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת?שמפו 10.
למה?חן.
מה הצבע של החדר שלך?סלמון!
מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך?כתום
מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית?היתכן?(יש לזה צליל יפה!
) ובאנגלית?ירסיסטבל(אין לי מושג איך כותבים את זה
) את מי הייתם מעיפים מהעולם?כל חיה יותר קטנה מארנב. למה?כי אני פוחדת.

litalosh3

New member
אני עונה נה נה נה

איך קוראים לך?ליטל וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית...חחח למה זה דווקא שם יפה.. מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך?בורדו דוחה כזה מתי הפעם האחרונה שהיית חולה?ממ...לפני ארבע חודשים בערך ואיזה תרופות לקחת?אקמול מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"?כוסונים,מושלמים,מהממים,מתה עליהםםםם ועוד.. איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר?וואי לא עולה לי כלום כרגע ובאמת יש לך אומץ?כן ואת/ה שווה צפייה?חחח אני דיי מצחיקה
וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה?חחחחחחחחחחחח
תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת.ג'סי-מושלם(מכל הבחינות) מה את/ה חושב על עצמך?מממ....וואלה לא יודעת צריך לשאול מישהו שמכיר אותי מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)?תכלת שמיים מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון?וואיייי היא דפקה הופעההה!!!היה ממש יפה! ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת?של נורווגיה עם הקוקסינל ושל שני הבנים הבלונדינים ששרו עם שפת הסימנים. מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח?חח לא מגלה אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם?אנשים היו בוכים כמה אנשים היו שם (אם בכלל)?וואי לא מבינה בדברים האלה...אף פעםלא הייתי בהלוויה השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס?מממ...לא זוכרת מה הדבר הכי מוזר שאכלת?משהו צהוב כזה..שכחתי איך קוראים לו טלוויזיה או מחשב?מחשב שעון דיגיטלי או מחוגים?דיגיטלי באיזה צבע?תכלת מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך?הרגליים ואיזה את/ה הכי שונא/ת?כלום למה?... לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)?וואי לא יודעת איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב?סנופייי!! למה?הוא חמודדד את/ה אוהב/ת להתקלח?לא איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת?אני לא מתקלחת למה?כי לא צריך מה הצבע של החדר שלך?תכלת מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך?כל קיר בצבע אחר של כתום!רציתי לעשות את זה אבל אמא שלי לא הרשתה... מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית?ניבול ובאנגלית?ממממ....כל המילים אבל במבטא בריטי... את מי הייתם מעיפים מהעולם?את ספרד למה?לא יודעת

GaLuSh 11

New member
עונהההההה ../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? גלי
וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית...איזה מחמאה...תודה
מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך?
לא יודעת מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? לא זוכרת
ואיזה תרופות לקחת? מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? אממממ....... איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? לא הייתי רוצה
ובאמת יש לך אומץ? ואת/ה שווה צפייה? וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת: אפשר במילה אחת את כולם: שלמות
מה את/ה חושב על עצמך?
הרבה מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? אמ... צבע של נזלת כזאת מגעילה
סתם..אני מעדיפה אדום וזהו מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה, כן אה?) על ההופעה של שירי באירוויזיון? אמ...היה טוב
אני לא הכי אוהבת אותה אבל בכל זאת היא שרה יפה.. ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת?ראיתי רק עד שיר 14 אבל ממה שראיתי אהבתי ת'אישה השמנמונת ששרה ות'איש שהיתלבש כמו קוקסינל [נו מה..] מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? יש הרבה
אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם?
[זה בסדר גם אני לא ממש הבנתי] כמה אנשים יהיו שם (אם בכלל)?
"אם ביכלל?"
*מתעלמת* השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? היו מלא
מה הדבר הכי מוזר שאכלת? אני לא אוכלת דברים שניראים לי מוזרים טלוויזיה או מחשב? גם וגם שעון דיגיטלי או מחוגים? דיגיטלי באיזה צבע? תכלת
מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? אהמממ.... ואיזה את/ה הכי שונא/ת?
למה? וואלה השאלות פה מוזרות לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)?חיה?
חיה?
לא יודעת
איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? יש מלא
למה? ככה
את/ה אוהב/ת להתקלח? אממ....לא אוהבת אבל גם לא שונאת איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? בלה בלה בלה למה? ככה
מה הצבע של החדר שלך? לבן
עוד כמה שנים יצבעו אותו
מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? לא הייתי צובעת בצבע הזוי
אבל רק בישביל האלה..בצבע ירוק-צהוב דוחה כזה
[בחיים לא] מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? תני לי שנה לחשוב על זה... ובאנגלית? תני לי 5 שנים לחשוב על זה את מי הייתם מעיפים מהעולם? את רוני
ואת בריטני
ואת פאריס הילטון
ואת מייקי
[עזבו אתם לא מכירים] ויש עוד מלא עדיף שאני לא ימשיך למה? אולי כי אני שונאת אותם?!
בבקשה..מי שעושה שאלון אז בפעם הבאה לא לישאול "למה"

ברוכה הבאה../images/Emo24.gifועונה../images/Emo9.gif

ו.. מי זו ענת
איך קוראים לך
ענת
הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלי..יש לי רק גרביים לבנות
מתי הפעם האחרונה שהייתי חולה
לפני ייומים, אף סדום
מה לקחתי
תה,תה ותה
מה המילה הראשונה שעולה לי בראש כשאני שומעת ת'שם או רואה ת'שם מארון5
-אביב
איזה שיר היית רוצה לעלות לבמה ולשיר
she will be loved
secret
שמיים כחולים
שיר ישן אבל מהמםםםםם
ואדוני
ובאמת יש לך ת'אומץ
לא
ואתה שווה צפייה
כן
וכמה אנשים היית חושב שיראו את זה
אממ..מור,נוי,בנדה,יובל,שיר,ליאור,בר,פיליפ,יעל,שחר..וכול החברות הטויבות האחרות שלי
כולל פיליפ
חח בחרי מישהו ממארון5 ותתארי אותו במילה אחת: אדם=אביב
מה אתה חושב על עצמך
אדומה
מה צבע הדם שהיית רוצה שיהיה לך
וורוד פקאצי
ההופעה של שירי בארוויזיון-הייתה מהממת
ואיזה שיר,לא כולל את שלנו אהבת
את של רומניה
מה המחשבה הכי מפחידה שאישהוא עברה לך במוח
שאדם פעם עישן
עם היית רואה את הלוויה שלך מה היית רואה שם
למה כבר להגיע את זה עם אני עדיין מתבגרת ללא חבר
כמה אנשים היו שם
0-חח סתם המשפחה וחברות וידידים
השיר שאהבת ליום אחד ונמאס
rich girl
מהו הדבר הכי מוזר שאכלת
קולה עם פטל ומים
טויב שתיתי,אבל חפיף
טי וי או מחשב
מחשב
שעון דגיטלי או מחוגים
דגיטלי באיזה צבע
וורוד או תכלת
מהו האיבר שאתה הכי אוהב אצלך
האף
-מושלם חח ואתה הכי שונא
בטן,יירחיים,תחת
למה
כי הם שמניםםםםםםםםםםםםםם
לאיזה חיה אתה הכי דומה
חתולה
איזו דמות מצוירת אתה הכי אוהב
בובספוגגגגג
כי הוא חמודד וצהוב ומרובע וקצת הומואי
אתה אוהב להתקלח
-לא
איזה שמפו אתה הכי אוהב
מאיפה לי מה הצבע של החדר שלך
לבן מה הצבע שהכי הזוי שהיית רוצה לצבוע ת'חדר שלך
אין לי מושג חח מהי המילה הכי יפה בעיברית
ענת,אלון,אביב,אדם
,נועם
,אורן
,פוטוסינתזה
ובאנגלית
אותן מילים
את מי הייתם מעיפים מהעולם ולמה
את ליאן אלבז כי היא פקאצה,זונתית
ויום סבבה גם לך

cohenet91

New member
אני עאנת!!! שלי :)

היי ראוית!! אז אני זאת שדרשה מרוית לתת לי קרדיט.. אוקיי הנה תשובותי... ואל תצפו מהן להיות מצחיקות... אולי אני איכנס לכאן שוב.. נגיד שאני חדשה בפורום... דיייי כמה 3 נקודות... אוקיי די. איך קוראים לך? עאנת <ערן> וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית... מה לא שם יפה?? מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? אין.. יש לי גרביים רגילות למדי :/ מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? אתמול הייתי מקוררת ואיזה תרופות לקחת? חיסלתי בקבוקים שלמים של אקמולי <אקמולי רולזז!> מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? דיסק מדהים. איי נו זה שתי מילים אבל חפיף איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? וואי מלא... נגיד ש i dont wanna miss a thing של אירוסמית ובאמת יש לך אומץ? לא עם הכשרון שלי ואת/ה שווה צפייה? ראה שאלה קודמת וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? לא הרבה תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת. אדם- מצחיק מה את/ה חושב על עצמך? הרבה דברים. אני די אוהבת ת'עצמי האמת... אה ויש לי עברית תקינה לחלוטין ואני תמיד מתקנת את חברותי בשגיאות המזוויעות שלהן! אז ראו הוזהרתם רבותיי!!! מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? רק אדום. מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? שיר מאוד יפה, שחבל ששינו אותו. ההופעה הייתה ממש יפה.... ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? אממממ אולי גרמניה <למרות הקול מחריד של זאת ששרה>.. מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? המון! נסתפק בנחשים ומוות שלי ושל קרוביי... טו מאצ' אינפורמיישן? אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? לא הייתי רוצה לראות. אבל אנשים היו בוכים עליי והיו לבושים בשחור מדכא <לייק דה!> כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? מלא. אנשים אשכרה אהבו אותי... השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? אין אחד כזה מה הדבר הכי מוזר שאכלת? כבד של פרה <לא סגורה על הפרה> טלוויזיה או מחשב? מחשב. וטלוויזיה. אני לא ממש החלטית שעון דיגיטלי או מחוגים? מחוגים באיזה צבע? כחול כמו שלי שעובד מתי שבא לו :/ מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? אממ נראה לי שפתיים.. וריסים <אני יודעת שזה לא איבר אבל ניחא>.... ואיזה את/ה הכי שונא/ת? כפות רגליים... בעע למה? בעעעע לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? חתול איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? פו הדב השולט!!! למה? כי הוא שולט והוא מאמז ברמות!! את/ה אוהב/ת להתקלח? מאוד, אבל אפעם אין לי כוח.. איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? הוואי
למה? הוא מריח ממש טוב מה הצבע של החדר שלך? תכלת <מעורב עם צהוב מה לעשות לא יורד תהרגו אותי!> מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? ורוד.. או אדום מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? תחת ובאנגלית? love את מי הייתם מעיפים מהעולם? ערסים. או שלא <סמי וערן מאפיונרים בע"מ שולטים!!!>. הייתי מעיפה פריחות בעע ופקאצות... למה? יום העצמאות האחרון הספיק לי לכל החיים...

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifברוכה הבאה../images/Emo9.gif

את מוזמנת לפתוח הודעת הצטרפות אם מתחשק לך
.

טיטוש123

New member
עאנת!!!

שלום!! סופסוף הצטרפת!! איזה יופי טופי.. אז שיהיה לך בכיף!! ולכל השאר שקוראים את זה-תודו שזה היה נחמד..ובכל מקרה היה מצחיק (כי יש כאן אנשים הזויים..סתתתתתם) והיה נורא כיף להכיר אותכם!! ושיהיה לכם יום נעים!

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifזה באמת היה נחמד../images/Emo9.gif

רוצה לעשות את זה על בסיס של פינה?

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifמאוד בא לי../images/Emo9.gif

תבחרי איזה יום נוח לך..רביעי או חמישי?

למעלה