שאלון!!!
החלטתי לעשות לכם אחלה זמן (אם משעמם לכם-ואם אתם קוראים את זה אז בטוח משעמם לכם) והכנתי לכם שאלון (ותודה לענת שהכריחה אותי להגיד את זה
ועזרה לי להכין את השאלון)..ואני מקווה שלא תכעסו עליי כי זה לא ממש קשור למארון 5 (השווים!!!) וחוץ מזה, אני חדשה כאן וזאת דרך נורא נחמדה להכיר אותכם!!! אז יאללה תעתיקו תדביקו ותענו! איך קוראים לך? וואלה שם מעפן..כאילו ההורים שלך אמרו כשנולדת: בואו נתעלל בו/בה ונתקע לו/לה שם מעפן?? סתם אל תיקח/י את זה אישית... מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? ואיזה תרופות לקחת? מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? ובאמת יש לך אומץ? ואת/ה שווה צפייה? וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת. מה את/ה חושב על עצמך? מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? מה הדבר הכי מוזר שאכלת? טלוויזיה או מחשב? שעון דיגיטלי או מחוגים? באיזה צבע? מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? ואיזה את/ה הכי שונא/ת? למה? לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? למה? את/ה אוהב/ת להתקלח? איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? למה? מה הצבע של החדר שלך? מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? ובאנגלית? את מי הייתם מעיפים מהעולם? למה? עם כל ה"למה?" אני כבר נשמעת כמו הילד המעצבן מהפרסומת של בריאות כללית אז אני יפסיק.. מקווה שהיה לכם סבבה ושיהיה לכם יום (או לילה) נחמד ושיהיה בכיף!!
החלטתי לעשות לכם אחלה זמן (אם משעמם לכם-ואם אתם קוראים את זה אז בטוח משעמם לכם) והכנתי לכם שאלון (ותודה לענת שהכריחה אותי להגיד את זה