שאלון!!!

טיטוש123

New member
אממ..יום רביעי זה טוב

וזה בסדר שלא כל הזמן זה יהיה קשור למארון 5???

KerenWelling

New member
אבל זה לא אמור להיות המשחק

השבועי מה שהיא פרסמה? כל הקטע של השאלונים חשבתי שזה אמור להיות במשחק...

KerenWelling

New member
ברוכה הבאה לפורום!../images/Emo20.gif

אני קרן
ברוכה הבאה! למקרה שלא ידעת, ובכל מקרה, הנה קצת רקע ופרטים בסיסיים על הלהקה באדיבותי
תהני!: MAROON 5 \ KerenWelling© כבר שתשתשמעו לראשונה את הדיסק "שירים אודות ג'יין" ("SONGS ABOUT JANE") של MAROON 5, תוכלו לראות מה קצת נשמה יכולה לעשות ללב הרוק האלטרנטיבי. בראש הלהקה, עומד אדם לווין (Adam Levine), אשף הגיטרה עם הקול שכובש לבבות. מאחוריו עומדים אנשים לא פחות חשובים כמו ג'יימס וולנטין (James Valentine), ג'ס קרמייקל (Jesse Carmichael), מיקי מאדן (Mickey Madden), וריאן דוסיק (Dusick). הלהקה משלבת אלמנטים של R&B ופאנק לשירי הרוק שלהם. מארון 5 לא כאן כדי "לדחוף" את הרעיונות שלהם למעמקי הגרון שלכם, אבל כשאדם "מכה" אותנו בקולו, והלהקה מהפנטת את הקהל ומכניסה אותם לעולמה, אתם יודעים שהם מתכוונים לזה... חברי להקת מארון 5 מכירים עוד מימי חטיבת הביניים. בעבר הם נקראו פרחי קארה (Kara's Flowers), ואז, הם הופיעו לראשונה בלוס אנג'לס, ב"וויסקי" ("The Whisky"), ב16 לספטמבר 1995. מאות התאספו כדי לראות את שילובי המוזיקה של הלהקה (שילוב של מוזיקה אלקטרונית, פופ, פאנק, ורוק.). זו הייתה האנרגיה שלהם על הבמה שגרמה לקהל לשים לב להרכב המוזיקלי המופלא הזה. עד קיץ 1997, פרחי קארה הוציאו את "העולם הרביעי" ("The Fourth World"), אלבומם המריע שבחים שהוקלט באולפני ריפרייז (Reprise Records), והלהקה, מיד יצאה לסיבוב הופעות ונגנה עם להקות כמו 'ריל ביג פיש' ('Reel Big Fish'), ו'גולד פינגר' ('Goldfinger'). "פרחי קארה" עזבו את אולפני פרייז רקורדס בשנת 1999 בשביל לפתוח בדרך מוזיקאלית חדשה. אחרי שנים של נסיונות ובדיקה (וגם ההוספה של אשף הגיטרה ג'יימס וולנטין), השילוב היחודי של הרוק ב R&B, SOUL, הגדירו את הסגנון המוזיקלי של MAROON5. השילובים והשירים החלו להתפתח כשחברי הלהקה החלו "לספוג" השפעות מחוויתם בקולג' (אוניברסיטה). כבר משורשיה, כלהקת רוק-אלטרנטיבי החלה הלהקה להתפתח ולהתרחב. שירים חדשים כמו "THIS LOVE", "SUNDAY MORNINGS", "SECRET", ו"NOT COMING HOME" משקפים ומזכירים את העניין הגדול של הלהקה במוזיקת נשמה. "בין הזמן שבו החלפנו את חברת התקליטים" אדם משחזר, " ביליתי הרבה מהזמן שלי בניו יורק. שם נחשפתי לתרבות האורבנית של ההיפ-הופ בדרך שאף פעם לא קרתה לי בלוס אנג'לס. זה הפנה אותי לז'אנר חדש לגמרי של מוזיקה שהשפיע רבות על כתיבת השירים שלי." אחרי שהופיעו מול מנכ"לים רבים של חברות תקליטים רבות, MAROON5 בחרו לבסוף לחתום על חוזה עם 'אוקטון רקורדס' ('Octone Records'). הלהקה הקליטה את "שירים אודות ג'יין" בלוס אנג'לס עם המפיק מאט וולאנס (Matt Wallace) באולפני רומבו (Rumbo Recorders)- אולפן שגם שימש לרובים ושושנים (Guns N' Roses) וללהקות רבות נוספות ששמן הולך לפניהן כמו: Guns N' Roses, Stone Temple Pilots, Tom Petty and the Heartbreakers, The Smashing Pumpkins and John Mellencamp שהקליט את החומר הטוב ביותר שלו באולפנים אלה. עכשיו, כשהתבססו בלוס אנג'לס, מארון5 מנגנים במועדונים משובחים בעיר כמו 'אל ריי' -המלך (El Rey), 'האוס אוף בלוז' - בית הבלוז (House of Blues), ו'וייפר רום' - חדר הוייפר (Viper Room). וחיממו את הקהל ללהקות כמו O.A.R, שריל קרואו (Sheryl Crow), וג'ון מאייר (John Mayer). לMaroon5 יש אלבום אחד שנקרא "Songs About Jane" והוא יצא בשנת 2002. כשהם היו בעבר Kara's Flowers (לפני שג'יימס הצטרף) היה להם אלבום שנקרא "The Fourth World" והוא יצא ב1997. באלבום של העולם הרביעי (הפרחים של קארה) השירים הם: 1. Captain Splendid 2. Future Kid 3. Loving The Small Time 4. My Ocean Blue 5. Myself 6. The Never Saga 7. Oliver 8. Pantry Queen 9. Sleepy Windbreaker 10. Soap Disco 11. To Her, With Love באלבום של שירים אודות ג'יין (מארון5) השירים הם: 1. Harder To Breathe 2. This Love 3. Shiver 4. She Will Be Loved 5. Tangled 6. The Sun 7. Must Get Out 8. Sunday Morning 9. Secret 10. Through With You 11. Not Coming Home (Live) 12. Sweetest Goodbye דיסק נוסף שיצא ללהקה הוא הEP (דיסק קצר) האקוסטי שיצא ב22 לינואר 2003. השירים בדיסק הם כולם גרסאות אקוסטיות ורשימת השירים היא: 1. This Love 2. Sunday Morning 3. She Will Be Loved 4. Harder To Breathe 5. The Sun 6. If I Fell (חידוש לשיר של הביטלס) 7. Highway To Hell -טראק בונוס! (חידוש לשיר של AC\DC - הביצוע של ריאן המתופף ועל התופים אדם - הסולן!)

מי../images/Emo9.gif>>

איך קוראים לך? מור
מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? ירוק נזלת עם נקודות מוזרות
מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? עכשיו די כואב לי הגרון
ואיזה תרופות לקחת? סטרפסילס מדי פעם
מה המילה הראשונה שעולך לך בארש כשאת/ה שומע/ת או רואה את השם "מארון 5"? שליטה
איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? אווו...יש כ"כ הרבה
אם בוחרים אז את "עניין של זמן", "מחפש תשובה" ו"שחזור" ובאמת יש לך אומץ? אנפורטונטלי נוט
ואת/ה שווה צפייה? אני מקווה
וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? המראה באמבטיה
תבחר/י מישו ממארון ותאר/י אותו במילה אחת- אדם, מלך
מה את/ה חושב על עצמך? אני נאמנה לחבריי ולמשפחתי...אני חושבת שאני די פסדר
מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? מממ...אולי צהוב
מה את/ה חושב/ת (וואלה זה משגע ת'שכל האת/ה אבל שיהיה) על ההופעה של שירי באירוויזיון? מדהים. באמת. כל הכבוד לה. ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? לא זוכרת...ראיתי חלקים
מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? מוות למישו...קריפי
אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? חח לא יודעתת.. כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? לא טונה...מספיק השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? שיר הנומה-היי
מה הדבר הכי מוזר שאכלת? מממ...לא יודעת
טלוויזיה או מחשב? אממ...מחשב נראה לי שעון דיגיטלי או מחוגים? מחוגים באיזה צבע? לא משנה לי מה האיבר שאת/ה הכי אוהב/ת אצלך? רגליים ואיזה את/ה הכי שונא/ת? אף
למה? כי הוא עקום! לאיזה חיה את/ה הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? אמרו לי שלארנבת...אין לי מושג למה חח איזה דמות מצוירת את/ה הכי אוהב? אלאדין|אלאדין| למה? כי הוא כוסון-על את/ה אוהב/ת להתקלח? יאפ איזה שמפו את/ה הכי אוהב/ת? פינוק
למה? הריח
מה הצבע של החדר שלך? אפרסק מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? ירוק נזלת
מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? פנינה
ובאנגלית? פלאוור...חח לוידעת את מי הייתם מעיפים מהעולם? כמה בנים מהכיתה המקבילה
למה? כי הם הורסים את העולם ואת האווירה בבצפר...והם תינוקים
זייהו

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifיא אלאדין שליטה../images/Emo47.gif

חחח..תבקשי מקרן שתשלח לך מלא תמונות של אלדין

KerenWelling

New member
רק תגידי מתי להציף, ואני פה ../images/Emo11.gif

יש שמועות שב|
של סופ"ש תקבלו הצפת אלדין

KerenWelling

New member
../images/Emo9.gif

איך קוראים לך? סופרקרן
מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? אמממ גרביים טורקיות (עבות כאלה לימים שאני בחופשות בחו"ל) כאלה שהן חלק עליון לבנות, החלק שדורכים עליו אפור, ומה שמסביב הקרסול כתום
מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? אמממ....לפני כמה זמן. ואיזה תרופות לקחת? שיקלו על הכאבים. מה המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת שומעת או רואה את השם "מארון 5"? שלמוּת. איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? אמממ את Closer
ובאמת יש לך אומץ? כן ואת שווה צפייה? לא
וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? חברים שלי? תבחרי מישו ממארון ותארי אותו במילה אחת. אדם: כשרון. מה את חושבת על עצמך? רק דברים טובים. מה צבע הדם שהכי היית רוצה שיהיה לך (שאלה הזויה,אני יודעת)? מארון
? או שהוא כבר כזה?
מה את חושבת על ההופעה של שירי באירוויזיון? מהממת אבל חלשה יחסית לחצי הגמר (היא הייתה מקוררת וראו את זה בעוצמה). ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? רומניה let me try מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? המוות של אמא שלי חס וחלילה. אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? בכי מטורף אני משערת... כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? הרבה. השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? candy shop של חמישים סנט מה הדבר הכי מוזר שאכלת? הממממ אין משו כזה... טלוויזיה או מחשב? שיט. שאלה קשה.
. טלויזיה. במחשב את יותר מידי תלויה באנשים אחרים. שעון דיגיטלי או מחוגים? שניהם. באיזה צבע? זהב ומארון. מה האיבר שאת הכי אוהבת אצלך? אממ הזרת בכף רגל שמאל!?!?
ואיזה את הכי שונאת? המותניים. למה? כי הם רחבים מאוד. לאיזה חיה את הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? איילה איזה דמות מצוירת את הכי אוהב? אלדין
למה? כי הוא כזה שרמנטי וחושני וסקסי אאארררארררררר
את אוהבת להתקלח? כן!! איזה שמפו את הכי אוהבת? אממממ דברים שמריחים טוב למה? כי יש להם ריח טוב!
מה הצבע של החדר שלך? צבעוני מאוד. הקירות לבנים. מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? הזוי? הייתי עושה לי חדר מהתקופה הויקטוריאנית או תקופת המלוכה בצרפת...משהו בסגנון ארמון שכזה. עם המון זהב ומארון וכאלה
מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? חיישן. ובאנגלית? shivering את מי הייתם מעיפים מהעולם? אנשים רעים למה? כי הם רעים.

buffgirl

New member
נאמ נאמ.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

איך קוראים לך? דניאל. מה הצבע הכי מוזר שיש לגרביים שלך? ארמ.. לוידעת
. אין לי שמץ. מתי הפעם האחרונה שהיית חולה? לפני חודש, חודשיים. ואיזה תרופות לקחת? ארמ.. אקמול? מה המילה הראשונה שעולך לך בראש כשאת שומעת או רואה את השם "מארון 5"? יפה. איזה שיר הכי היית רוצה לעלות על במה ולשיר? "All That Jazz". ובאמת יש לך אומץ? אכן. ואת שווה צפייה? אני רוצה להאמין שכן. וכמה אנשים באמת נראה לך שהיו רואים את זה? המוני אנשים
. מאיפה לי? תלוי איפה הייתי מופיעה... תבחרי מישהו ממארון ותארי אותו במילה אחת. ג'סי - היפי. מה את חושבת על עצמך? אני לא חושבת על עצמי. מה הצבע דם שהכי היית רוצה שיהיה לך? טוב לי עם אדום, תודה =) מה את חושבת על ההופעה של שירי באירוויזיון? נתנה הופעה מעולה, למרות כמה זיופים קלים. ואיזה שיר (לא כולל את שלנו) הכי אהבת? לוידעת, לא ראיתי את האירווזיון
מה המחשבה הכי מפחידה שאיכשהו עברה לך במוח? שאני אאבד את האנשים הכי חשובים ויקרים לי. אם היית רואה את ההלוויה שלך, מה היה הולך שם? לוידעת, אבל את זה תמיד אפשר לברר
כמה אנשים היו שם (אם בכלל)? הרבה. כל החברים, ומשפחה ומכרים. השיר שאהבת ליום אחד ואז נמאס? לוידעת... מה הדבר הכי מוזר שאכלת? כנ"ל. טלוויזיה או מחשב? מחשב, כי אפשר להפוך אותו לטלוויזיה. שעון דיגיטלי או מחוגים? דיגיטלי. באיזה צבע? אדום? לוידעת, זה מה שיש לי כרגע. מה האיבר שאת הכי אוהבת אצלך? השיער. אז מה אם הוא לא איבר! ואיזה את הכי שונאת? אוי, איפה להתחיל
למה? למה לא?
לאיזה חיה את הכי דומה (מכל הבחינות ומכל המובנים)? מאיפה לי?
איזה דמות מצוירת את הכי אוהב? ג'ינג'ר. למה? כי היא ג'ינג'ית מאגניבה וממש חמודה. את אוהבת להתקלח? ייפ. איזה שמפו את הכי אוהבת? לוידעת, אנחנו כל הזמן מחליפים. למה? כי ככה אמא שלי אוהבת. מה הצבע של החדר שלך? כחול-תכלת. מה הצבע הכי הזוי שהיית צובע בו את החדר שלך? כתום+אדום דם כזה+קיר של כתמי פרה+ קיר שכולו קומיקסים של באפי ושיט כאלה. מה המילה הכי יפה בעינייך בעברית? תשוקה, אכן, לילה. ובאנגלית? shall.
את מי הייתם מעיפים מהעולם? נאצים, גזענים. למה? נחשו

למעלה