שאלון...

BillysGirl

New member
וווווווואייייייייייייייי

איזה מגניב.... תחדשי/תתישני.........

שירעלה

New member
הויי שאלוניםם [[[:

על עצמך 1. שם:שירע 2. גיל:14 עוד מעט 3. מיקום בארץ:ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה?לפעמים. 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?כן 7. אוכל מילקי?מכורה. 8. יש לך אובססיה\סטייה?גרין דיי. ג"ש. 9. אוהב חורף?לפעמים. 10. מבריז הרבה מביצפר?כן 11. מדבר הרבה בטלפון?כן 12. מקבל ציונים טובים?כן 13. כותב שירים\סיפורים?לפעמים 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?כן 16. חוסך כסף?מנסה,זה לא מצליח 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?שטויות? לא הייתי קוראת לזה שטויות. אבל נמ,כנראה שכן. 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?ווווואווו הדיליי הדיליי.. 19. קונה מתנות?יאפ 20. חושב שאתה בנאדם טוב?יאפ. האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?לא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כן 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?לא 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?לא זוכרת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כן 33. הופעת על במה?כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?איכס.לא. 37. הלכת לאיבוד?כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?ניסיתי. אבל זה לאהצליח. 39. נשברה לך שן?לא בידיוק. 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?במבה D: 42. שקנית?אממ...כירטוס לאוטובוס נחשב. 43. ספר אחרון שקראת?שני ירחים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית?סינרגיה,וביום שישי אני במוניקה סקס [: 46. דיסק אחרון ששמעת?אמריקן אידיוט של גרין דיי 47. שיר אחרון ששמעת?לא זוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?בולווארד אוף ברוקן דרימס. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?עבודה בספרות 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלה 51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אמא 53. אדם אחרון שחיבק אותך?פינטו נראה לי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אלה 55. אדם אחרון שצעקת עליו?תמיר אהובים 56. צבע אהוב?סגול,כחול,כתום 57. סרט אהוב?מולן רוז' 58. ספר אהוב?סדרה של צרות,נראהלי שככה קוראים לזה. 59. זמר\ת\להקה אהובה?גוד שארלוט,גרין דיי,סאם41. 60. דיסק אהוב?הו יש הרבה.כל הדיסקים של גוד. החדש של סאם,אמריקאן אידיוט,נוורמיינד של נירוונה,ועוד כל מיני. 61. שיר אהוב?אין אטחד ספציפי. 62. תוכנית טלווזיה אהובה?באפי,מלקולם באמצע, עמוק באדמה. 63. מאכל אהוב?פסטע ^^ 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?עדי,דנה,אלה,נמ,כל החברים הטובים שלי 65. מקצוע אהוב?ביולוגיה 66. זמן ביום?10,הפסקה. חח 67. ממתק\חטיף אהוב?במבה D: 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוזנע 69. ערוץ אהוב?אמ טי וי, אמ טי וי2, ביפ. 70. קליפ אהוב?לאדעת,הרבה. העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלא 75. סלקום או אורנג'?סלקום 76. שוקולד מריר או חלב?מריירררררררר 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?איכס. 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון?אילתתתתתתת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות ^^ 83. קרמבו או גלידה?תלוי בעונה D: 84. לילה או יום?תלוי 85. דיסקמן או מערכת?תלוי איפה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית כמובן. 87. השיר שלנו או מיכאלה?איכס 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?איכס 93. נעלי בית או יחפים?יחפים,אפילו שקר 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא?ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?לנקות או להשאיר מלוכלך 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?זאתי 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לא משו, עניתי על ארוכים יותר 99. האם נהנת לענות עליו?ממש,אני כולי שמחה וצהלה |: 100. תן ציון לשאלון.46.מצטערת,קשה לעבור אצלי.

Knotted String

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

על עצמך 1. שם: ענת 2. גיל: 17 עוד חודש 3. מיקום בארץ: שהם האם אתה 4. מאחר הרבה? כה 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? פחות או יותר 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? ירח. אש. רמוס. ידיים. רמוס. סלאש. נרות. קטורת. רמוס. 9. אוהב חורף? כההה 10. מבריז הרבה מביצפר? יותר מידי 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? פחות או יותר 13. כותב שירים\סיפורים? כן. גם וגם. בעיקר פאנפיקים. 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? מן הסתם.. 19. קונה מתנות? תלוי למי 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני מקווה האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן, והתחרטתי אחר כך ממש. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן, אבל של שהם.
32. חיבקת מישהו מפורסם? פחות או יותר. חיבקתי גם את אוסקר מפאון
33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? כן 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס, לא. 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? ממש ממש ממש לא. 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? יוגורט 42. שקנית? קפה 43. ספר אחרון שקראת? תרועת מוות, חצוצרה בוואדי, ספר ההפנוט המדהים של מולי מון ובעל זבוב. אה, ועשן ומראות. 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? אושן 12 45. הופעה אחרונה שהיית? של ידידים שלי 46. דיסק אחרון ששמעת? NFG - Catalyst 47. שיר אחרון ששמעת? the Rocky Horror Picture Show Theme 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? Walking on Broken glass - Mest 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונה של מכנסיים מהוטופיק 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הוטופיק. 51. אדם אחרון שראית? אממ.. אמא שלי? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? נוף 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? המורה שלי להבעה אהובים 56. צבע אהוב? שחור, ירוק חומצי, כסף 57. סרט אהוב? אידהו שלי, רקוויאם לחלום, התפוז המכני, המספריים של אדוארד, מופע הקולנוע של רוקי הורור, הסיוט שלפני חג המולד, כל הסרטים של דארן ארונופסקי, סטנלי קובריק או טים ברטון. 58. ספר אהוב? עשן ומראות, כבשן הנשמה, הסיפור שאינו נגמר, ילדת הגבעות. 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש יותר מידי. בעקרון, מסט, HIM, BFG, גוד, פאון, גודהד, הקיור וסילברמונד. 60. דיסק אהוב? HIM - Deep Shadows and Brilliat Highlights, Mest - Mest. NFG - Catalyst 61. שיר אהוב? AFI - Silver and Cold 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא רואה טלוויזיה. אבל כשאני כן, אז מאד טיוי. 63. מאכל אהוב? לחם 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? נוף וליאו 65. מקצוע אהוב? קולנוע 66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז, הוטופיק, פאנפיקשן.נט, פיקשן.קום. 69. ערוץ אהוב? ביפ, ערוץ האנימה.
70. קליפ אהוב? AFI - Silver and Cold, Bonnie McKee - Somebody העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? פפסי מקס 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה?
88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך.
90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים או במסנג'ר 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? לא אכפת לי 92. פסטיגל או פיטר פן? אף אחד 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר, דה. ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הזאת על הפסטיגל, כאילו, וואט דה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כנ"ל. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן. 99. האם נהנת לענות עליו? לא ממש. 100. תן ציון לשאלון. -1000. סתם. היה בסדר.

shallit

New member
שלייי

על עצמך 1. שם: רותם 2. גיל:14 3. מיקום בארץ:אני לא גרה בארץ אני גרה בסיאטל בארצות הברית.. אבל לפני גרתי החיפה האם אתה 4. מאחר הרבה?כעעע 5. עובד?לאא 6. אוהב את המשפחה שלך?כעעעעעעעעעע 7. אוכל מילקי?חח המון זמן לא אכלתי כי אין פהה אבל אני מתה על מילקי! 8. יש לך אובססיה\סטייה?לא ממשש 9. אוהב חורף?מאור אבל פה כולכך כולכך קר שלא ממש אבל חורף בארץ הכי שווה! 10. מבריז הרבה מביצפר?אמממממ לא הרבהה 11. מדבר הרבה בטלפון? המוןןן 12. מקבל ציונים טובים? בערךך 13. כותב שירים\סיפורים?לאא 14. משתדל לאכול בריא?לאאא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי מי 16. חוסך כסף?ממש לאאאא {גרועע} 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אני מבזבזת כסף על דברים שלא הכי נחוצים אבל שאני סתם אוהבת 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי מלאאא 19. קונה מתנות? קניתיי 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כעע האם אי פעם 21. שיקרת? כע.. מי לא!? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לאא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כעעע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כעע 25. ישנת עם רדיו דלוק?לאא 26. עם טלוויזיה דלוקה?כעע רוב הזמן 27. לא ישנת יום שלם?כעעע 28. היית במחשב כל הלילה? הייתי עד 5 ככה 29. היית בחו"ל?כעעע דיי הרבה 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כעע אבל בטעות לא ידעתי שזה עשוי מזה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כעע 32. חיבקת מישהו מפורסם?לאא אבל הייתי מטר מג'ואל!!!!!!!! 33. הופעת על במה?כעעע 34. גנבת משהו?לאא 35. תפסת טרמפ?לאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחח לא 37. הלכת לאיבוד?כעע מלא אני תמיד בכיוון ההפוך... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לאא 39. נשברה לך שן?לאא 40. עישנת סיגריה?אמממממ מה הדבר האחרון 41. שאכלת?פירה 42. שקנית? צללית שחורה 43. ספר אחרון שקראת?BAND OF BROTHERS 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? The Aviator אין לי מושג מזה בעיברית 45. הופעה אחרונה שהיית? JBB7 של גוד שארלוט מארון 5 סימפל פלאן גוון סטפני אבריל לאבין כריסטינה מילאן ריאן קבררה הילארי דאף סוויטצ פוט 46. דיסק אחרון ששמעת? THE YOUNG AND THE HOPELESS 47. שיר אחרון ששמעת? MOVIN' ON 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?I JUST WANNA LIVE 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?ברכת מזל טופ לחברה שלי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? טיקט מאסטר 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?וואי אני כבר לא זוכרת מתי בכיתי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?חברה שלי {חחחחח} אהובים 56. צבע אהוב?שחור וכחול 57. סרט אהוב? אחים לנשק{מיני סדרה} אויב בשער 58. ספר אהוב?BAND OF BROTHERS 59. זמר\ת\להקה אהובה? גוד שארלוט מארון 5 גרין דיי 60. דיסק אהוב? שתי הדיסקים האחרונים של גוד מארון 5 ואמריקן אדיוט של גרין דיי 61. שיר אהוב? כול השירים ב2 בדיסקים האחרונים של גוד אמריקן אדיוט גרין דיי SWBL ןHTB של מארון 62. תוכנית טלווזיה אהובה?סמולוויל בנות גילמור חלום אמריקאי וויל וגרייס וג'ואי 63. מאכל אהוב?אוכל איטלקי.... ואוכל חריף 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?את המשפחה שלי 65. מקצוע אהוב?היסטוריה {מלחמת עולם 2} 66. זמן ביום? לילה שיושנים 67. ממתק\חטיף אהוב? סוכריה על מקל.. מסטיק בזוקה 68. אתר אהוב באינטרנט?תפוז והייד פארק הפורום של השכבה שלי 69. ערוץ אהוב?MTV NBC ABC 70. קליפ אהוב?I JUST WANNA LIVE{קליפ קורעעע} פרידיקטבל SWBL של מארון העדפות 71. אביב או סתיו?סתיו 72. קפה או תה?קפה 73. כתום או צהוב?כתום 74. טלפון או פלאפון?פלאפון 75. סלקום או אורנג'?אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב?איכסס שונאת שוקולד 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?ירח 79. קולה או ספרייט?קולה 80. קור או חום?חוםם 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מגן MP3 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן?שחוררר 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מו פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עםםםם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית בחורף 94. סבון רגיל או נוזלי?נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר צבאי {חחחח} ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? נשברה לך שן 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?אם ראית אקזיט מההתחלה עד הסוף 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?לאא אני אוהבת שאלונים ארוכים 99. האם נהנת לענות עליו? דייי... 100. תן ציון לשאלון.8 מתוך 10

NoY182

New member
שאלון ארוך זה נחמד

על עצמך 1. שם: נוי 2. גיל:14 3. מיקום בארץ: עיר קטנה ושולטת בשם קריית מוצקין האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? לפעמים 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? בערך 13. כותב שירים\סיפורים? כן 14. משתדל לאכול בריא? בערך 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אממ לפעמים האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן חח זה היה משעשע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אממ לא זוכרת ת'אמת 42. שקנית? גם לא 43. ספר אחרון שקראת? לא קוראת ספרים 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת 46. דיסק אחרון ששמעת? סינרגיה 47. שיר אחרון ששמעת? friends של רד הוט צ'ילי פפרז 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מה שכתוב למעלה 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא זוכרת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? גם בתפוז בקומונה של סימפל פלאן 51. אדם אחרון שראית? אבא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אממ שגית נראה לי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? שגית ח 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי נראה לי אהובים 56. צבע אהוב? כחול, שחור ואפור 57. סרט אהוב? אושן 11 58. ספר אהוב? לא קוראת ספרים 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש הרבה 60. דיסק אהוב? יש הרבה 61. שיר אהוב? יש הרבה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לאדעת 63. מאכל אהוב? נראה לי תפוחי אדמה בתנור 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? חברים שלי =] 65. מקצוע אהוב? ספורט 66. זמן ביום? אממ את הלילה 67. ממתק\חטיף אהוב? כל דבר שהוא שוקולד זה טוב בעיניי =] 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? לאדעת 70. קליפ אהוב? אממ קליפים של בלינק העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? בלעכס 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות כמו שיש לי =]] 83. קרמבו או גלידה? קרמבו !! 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה? בלעכס 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות חח תלוי מה 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? לפעמים בטלפון .. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן? בלעכס 93. נעלי בית או יחפים? נעלי ביתתת 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אממ לא שמתי לב 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? גם לזה לא שמתי לב 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן היה נחמד 100. תן ציון לשאלון. לא רוצה.

בא לי וגם לי משעמם.../images/Emo105.gif

על עצמך 1. שם: עמית 2. גיל: 16 3. מיקום בארץ: סוף העולם וימינה.. שם תראו כיכר, תפנו שמאלה, פנייה רביעית שמאלה, בית שלישי מימין. האם אתה 4. מאחר הרבה? דווקא ממש לא.. אני תמיד מגיעה לפני... זה מעצבן. ואז אם אני מאחרת, אני חושבת "נו תמיד אנשים מאחרים" אז אני מאחרת דווקא בפעמים שלא צריך לאחר.. 5. עובד? פה ושם.. בייביסיטר.. דוגיסיטר.. 6. אוהב את המשפחה שלך? אפשר לאמר 7. אוכל מילקי? אוהבת, אבל בקושי אוכלת.. 8. יש לך אובססיה\סטייה? אווווווו הרבה! מזה השאלה הזו?! יש לי המון! 9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? לא ! אני חננה Oo 11. מדבר הרבה בטלפון? לא אוהבת לדבר בטלפון כ"כ.. 12. מקבל ציונים טובים? ככה ככה.. 13. כותב שירים\סיפורים? רק כשמשעמם לי.. 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת, לא מצליחה. אוכל בריא זה מגעיל. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים ולפעמים 16. חוסך כסף? כן.. אני חסכנית מגה! 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? ממש לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אכלתי כמה :X אני נגד כל האנשים שגאים בעצמם שהם לא אכלו סופגניות בחנוכה! מה הקטע?! בחנוכה אמורים לאכול סופגניות! זה סמו שבפסח לא תאכלו מצות! או לא תלכו לים בחופש הגדול! (אני לא הולכת לים בחופש הגדול, אבל לא בגלל דיאטה.) 19. קונה מתנות? לפעמים 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני מנסה ליהיות האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? באנשים שאני שונאת
נכון, זה רע. אבל הם גם עשו לי! 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא.. אבל הייתי עד די מאוחר 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? הממ... לא.. 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? בטח מתישהו רק שאני לא זוכרת.. 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן.. הרבה 34. גנבת משהו? כן (נו.. בגן.. דברים קטנים כאלה) 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? בטח! 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בן
39. נשברה לך שן? בערך.. (חתיכה יותר קטנה מהקצה השבור של הציפורן ברגל שלי...) 40. עישנת סיגריה? איכס! סיגריות זה רע!!!!!!!!!!!!! מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קורנפלקס עם חלב 42. שקנית? שילמתי למונית.. נחשב? 43. ספר אחרון שקראת? אני.. לא קוראת ספרים -_-" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? כוורת. אבל מחר אני הולכת למוניקה! 46. דיסק אחרון ששמעת? דיסני
47. שיר אחרון ששמעת? מכיר אותו - יוני בלוך/היא אוהבת - פטר רוט 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? היא אוהבת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? היא אוהבת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? אתר של הצופים 51. אדם אחרון שראית? אמא בבוקר.. 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? בטח חברה שלי ליקי או משו... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? שוצי! 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? המורה שלי למתמטיקה בינה Oo 55. אדם אחרון שצעקת עליו? ילד מהצוות שלי. ררררר.... אהובים 56. צבע אהוב? כחול 57. סרט אהוב? אין לי כ"כ.. 58. ספר אהוב? הארי 59. זמר\ת\להקה אהובה? אין לי.. 60. דיסק אהוב? אין לי Oo 61. שיר אהוב? אין! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? חברים
63. מאכל אהוב? לחם. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? נוווו... 65. מקצוע אהוב? הממ.. מוזיקה
66. זמן ביום? ערב.. כזה 6-7 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? ניקלודיאון
70. קליפ אהוב? פטר רוט - היא אוהבת! קליפ אדיר! העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום (שבט גולןן שחור כתום שחוררר עולה!) 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? NEITHER 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון
(ה22 לינואררר שבט גולן יוצא לחרמון!) 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? אייפוד
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית 87. השיר שלנו או מיכאלה? יאכ 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אני מעדיפה לנקות.. אבל אני תמיד משאירה מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? באינטרנט :X אני לא יכולה לדבר עם אנשים בטלפון או פנים אל מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עםם!!! 92. פסטיגל או פיטר פן? פיטר פן ^^ 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? חופש
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?בצפר או צבא 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? בצפר או צבא 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן! 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון. 57 (הציון שלי בכימיה. הא)

GC FOR EVER

New member
../images/Emo95.gif

על עצמך 1. שם:שחר... 2. גיל:13 וארבע חודשים... 3. מיקום בארץ:מרכז... האם אתה 4. מאחר הרבה?תלוי לאן... 5. עובד?בייביסיטר... 6. אוהב את המשפחה שלך?כע.. 7. אוכל מילקי?לא.. 8. יש לך אובססיה\סטייה?אובססיבית לכול דבר שקשור לגוד... 9. אוהב חורף?בערך... 10. מבריז הרבה מביצפר?לא... 11. מדבר הרבה בטלפון?כע... 12. מקבל ציונים טובים?כע... 13. כותב שירים\סיפורים?לפעמים... 14. משתדל לאכול בריא?אממ לא ממש.. 15. חושב על עצמך לפני אחרים?אולי...לפעמיים.. 16. חוסך כסף?אמממ לפעמיים... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?אמממ כע... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כע... 19. קונה מתנות?לי..כע... 20. חושב שאתה בנאדם טוב?אולי.. האם אי פעם 21. שיקרת?לצערי... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?נראה לי...מואהמואהמואה
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?אמממ..כע...סיפור לא נעים בכלל.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?נראה לי... 25. ישנת עם רדיו דלוק?אולי... 26. עם טלוויזיה דלוקה?כע... 27. לא ישנת יום שלם?כע... 28. היית במחשב כל הלילה?כעע... 29. היית בחו"ל?כעע... 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?אמממ..לא זוכרת... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?נראה לי... 32. חיבקת מישהו מפורסם?אממ..לא אבל הצתלמתי... 33. הופעת על במה?אממ כע... 34. גנבת משהו?לא.. 35. תפסת טרמפ?עם חברה שלי... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא...איחס זה מגעיל... 37. הלכת לאיבוד?הייתי באיבוד אבל חזרתי משם... 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לא רואה אקזיט... 39. נשברה לך שן?אממ כע... 40. עישנת סיגריה?בחיים לא ובחיים אני גם לא יעשן!!... מה הדבר האחרון 41. שאכלת?כריות... 42. שקנית?ברד... 43. ספר אחרון שקראת?אמממ...הארי פוטר... 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?משפחת סופר על... 45. הופעה אחרונה שהיית?בעעע לא זוכרת... 46. דיסק אחרון ששמעת?Y&H 47. שיר אחרון ששמעת?THE DAY THAT I DIE 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?THE DAY THAT I DIE 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אמממ...עבודה בתנ"ך בנושא החוק... 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?אממ אתר של הבצפר שלי... 51. אדם אחרון שראית?לולו... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?אף אחד לא ראה אותי בוכה טודע לאל.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אממ לא זוכרת... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?אמא.. 55. אדם אחרון שצעקת עליו?ילד מהכיתה שלי... אהובים 56. צבע אהוב?תכלת ושחור.. 57. סרט אהוב?אממ יש הרבה..מופע האימים של רוקי, 10 דברים שאני שונאת אצלך....ועוד.... 58. ספר אהוב?אמממ...אין!... 59. זמר\ת\להקה אהובה?גודדדדדדדדדדדדדדדד שארלוטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט! 60. דיסק אהוב?Y&H ודה כרוניכלס אוף בלה בלה בלה... 61. שיר אהוב?כול השירים בדיסקים שרשומים למעלה... 62. תוכנית טלווזיה אהובה?שנות ה-70... 63. מאכל אהוב?אוכל של סבתא... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?אווו...אמממ יש שנים...ג'ואל ו..לא חשוב... 65. מקצוע אהוב?אלגברה... 66. זמן ביום?לילה... 67. ממתק\חטיף אהוב?אממ..לא דעת... 68. אתר אהוב באינטרנט?פורום ג"ש בתפוזונע.. 69. ערוץ אהוב?אממ ערוץ שלוש... 70. קליפ אהוב?אמממ...כול הקליפים של ג"ש... העדפות 71. אביב או סתיו?אביב... 72. קפה או תה?אמממ..תה.. 73. כתום או צהוב?אממ...צהוב... 74. טלפון או פלאפון?פלאפון ברור.. 75. סלקום או אורנג'?סלקום... 76. שוקולד מריר או חלב?חלב... 77. שיער אסוף או פזור?אסוף... 78. ירח או שמש?אממ ירח... 79. קולה או ספרייט?קולה.. 80. קור או חום?חום... 81. אילת או חרמון?אילת...אבל גם חרמון מתקבל בברכה... 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות... 83. קרמבו או גלידה?גלידה.. 84. לילה או יום?לילה... 85. דיסקמן או מערכת?אממ שניהם... 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?בעעע ישראלית זה בעעעעעעעעעע!!! 87. השיר שלנו או מיכאלה?השיר שלנו... 88. שחור או לבן?שחור! 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?תלוי מה... 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים.... 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם כובע!1... 92. פסטיגל או פיטר פן?שום דבר!!... 93. נעלי בית או יחפים?אמממ...נעלי בית.. 94. סבון רגיל או נוזלי?רגיל... 95. ביצפר או צבא?שום דבר... ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?אממ...השאלה עם הסבון היתה די מוזרה... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?פסטיגל או פיטר פן וגם השאלה על אקזיט... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?איי ליק לונג שאלונים... 99. האם נהנת לענות עליו?אממ די... 100. תן ציון לשאלון.001...

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif

על עצמך 1. שם: גת 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: קריית אונו האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? ...את חלקה 7. אוכל מילקי? איכס לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? אולי 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? ...לא ממש 11. מדבר הרבה בטלפון? כן. חשבון 1000 שקל... =/ 12. מקבל ציונים טובים? יחסית כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא חושבת... 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אה?? 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? בערך כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? לא 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? פיכס לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? בחיים לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? ...פעם מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פסטה 42. שקנית? אין לי מושג 43. ספר אחרון שקראת? שאלה טובה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על! 45. הופעה אחרונה שהיית? סטיינד בניו ג'רזי 46. דיסק אחרון ששמעת? סימפל פלאן הראשון 47. שיר אחרון ששמעת? im just a kid 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? לא יודעת 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא יודעת 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ישרא-בלוג 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ...נדב 53. אדם אחרון שחיבק אותך? לא יודעת 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? איזה רוסיה שהתקשרה בטעות 55. אדם אחרון שצעקת עליו? לא יודעת אהובים 56. צבע אהוב? כתום 57. סרט אהוב? לא יודעת 58. ספר אהוב? התפסן בשדה השיפון 59. זמר\ת\להקה אהובה? סיסטם אוף אה דאון 60. דיסק אהוב? לא יודעת יותר מידי 61. שיר אהוב? זה שאלות קשות! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? לא יודעת 63. מאכל אהוב? לא יודעת 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? לא יודעת 65. מקצוע אהוב? לא יודעת 66. זמן ביום? עכשיו 67. ממתק\חטיף אהוב? הכל 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת 69. ערוץ אהוב? mtv2 70. קליפ אהוב? לא יודעת העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת [...] 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? עוד מעט תתעורר... 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? הפיזמון זה נומה נומה יאי 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? זאת 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? זאת 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כן 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון. 0 [מתוך 100]

RoCk StaR 1

New member
נמ.

על עצמך 1. שם:אילי 2. גיל:13 ו3 חודשים =] 3. מיקום בארץ:כפר ורדים האם אתה 4. מאחר הרבה?חחחחחח כע.בזמן האחרון אמאבא התחילו להתעצבן עליי =\ 5. עובד?נמ.לא.אין עבודה=\ השכנים כבר לא לוקחים אותי לבייביסיטר 6. אוהב את המשפחה שלך?דע 7. אוכל מילקי?כעעע בעיקר את הקצפת 8. יש לך אובססיה\סטייה?אני אוהבת לנשוך אנשים? 9. אוהב חורף?ךלאאאאאא.חורף זה רע. 10. מבריז הרבה מביצפר?לא 11. מדבר הרבה בטלפון?כע 12. מקבל ציונים טובים?בד"כ 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?כבר לא כ"כ...פעם כע 15. חושב על עצמך לפני אחרים?תלוי במה 16. חוסך כסף?לא מצליחה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?תלוי למה אתם קוראים שטויות 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כבר? 19. קונה מתנות?דע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?חעח.לא.אני אישה רעה. האם אי פעם 21. שיקרת?דע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כע=\ ואני כ"כ כ"כ מצטערת על זה 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?בטח מוהאהאהאהאה 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כע 25. ישנת עם רדיו דלוק?כע 26. עם טלוויזיה דלוקה?כע 27. לא ישנת יום שלם?כע 28. היית במחשב כל הלילה?כמעט כל הלילה 29. היית בחו"ל?כע 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא שזכור לי 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?העיתון של הכפר, נחשב? 32. חיבקת מישהו מפורסם?לא...אבל ראיתי..לא מישו מעניין מאוד... 33. הופעת על במה?הרבה פעמים
34. גנבת משהו?בערך 35. תפסת טרמפ?רק בתוך הכפר *פחדנית* 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?חחחח בלעכס לא 37. הלכת לאיבוד?כע.פעם שזכורה לי זה כשגרתי בארה"ב הייתי בסופר ענק כזה בערך בגודל של קניון עם אמא ואח שלי ונאבדתי והתחלתי לבכות [כיתה א'] 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?כע 39. נשברה לך שן?לא נראה לי 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?סלט תפו"א 42. שקנית?שוקו 43. ספר אחרון שקראת?ספר מתמטיקה נחשב? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?אממ נראה לי האחרון זה משפחת סופר-על 45. הופעה אחרונה שהיית?נמ.לא בדיוק הופעה...של המגמת מוזיקה של הבצפר של אח שלי.היה טוב =] 46. דיסק אחרון ששמעת?ג"ש הראשוןןן אחחח זה היה כיף, כמה זמן לא שמעתי אותו..עד שהמורה השטנית למתמטיקה לקחה לי את הדיסקמן
47. שיר אחרון ששמעת?Change 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?Hotel room [מסט] 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?אממ נראה לי חומר למבחן מהאתר בצפר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?וואלה.אתר בית. 51. אדם אחרון שראית?אמא וכל מי שהיה בהסעה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?לא זוכרת.בד"כ לא רואים אותי בוכה. 53. אדם אחרון שחיבק אותך?אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?דניאל[חברה שלי] 55. אדם אחרון שצעקת עליו?המורה למתמטיקה
אהובים 56. צבע אהוב?שחור אפור וירוק 57. סרט אהוב?לאדעת.אין לי סרט אהוב.אני אוהבת סרטים 58. ספר אהוב?הסדרה של "אנגוס חוטיני ונשיקות חזיתיות" 59. זמר\ת\להקה אהובה?גוד ועוד הרבה 60. דיסק אהוב?אין אחד שאני הכי אוהבת...אבל מהאחרונים שקניתי..התאהבתי בצ'אק של סאם 41 61. שיר אהוב?הוווו יש מיליונים.יש לי משו מיוחד עם Emotionless 62. תוכנית טלווזיה אהובה?נמ בלע אין הכי אהובה 63. מאכל אהוב?חעח.איזה שאלות קשות.אני אוהבת אוכל XD 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?הכייייי? לא.די.זה קשה.משפחה והחברה הכי טובה שלי ולאדעת.אני חושבת שאותם אני הכי אוהבת. 65. מקצוע אהוב?ספרות 66. זמן ביום?=\ 67. ממתק\חטיף אהוב?תפוצ'יפס 68. אתר אהוב באינטרנט?לאדעת.אני הכי הרבה נכנסת לתפוזונע 69. ערוץ אהוב?MTV וערוץ 3 70. קליפ אהוב?Californiacation [RHCP] העדפות 71. אביב או סתיו?אביב 72. קפה או תה?תההה צמחיםם
73. כתום או צהוב?אני אוהבת את שניהם עם נטייה לכתום 74. טלפון או פלאפון?טלפון 75. סלקום או אורנג'?מה אכפת לי? אני רק יודעת שאני פלאפון 76. שוקולד מריר או חלב?חלב 77. שיער אסוף או פזור?פזור 78. ירח או שמש?שמש 79. קולה או ספרייט?תלוי מה בא 80. קור או חום?חוםםם 81. אילת או חרמון?אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות?ירוקות 83. קרמבו או גלידה?קרמבו רולז 84. לילה או יום?יום 85. דיסקמן או מערכת?שניהם 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?לועזית! 87. השיר שלנו או מיכאלה?לא אכפת 88. שחור או לבן?שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?להשאיר מלוכלך =] סתאם תלוי 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?פנים מול פנים.חייבים להתחבק. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?עם 92. פסטיגל או פיטר פן?בלעכססססס 93. נעלי בית או יחפים?נעלי ביתתת 94. סבון רגיל או נוזלי?לאדעת 95. ביצפר או צבא?בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? נראה לי ש"לנקות או להשאיר מלוכלך?" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?נמ..סביר 99. האם נהנת לענות עליו?I had the time of my life!!!! ......NOT 100. תן ציון לשאלון פאק

Ekrembo

New member
אפצ'י

על עצמך 1. שם:אהד 2. גיל: 15.5 3. מיקום בארץ: אשדוד האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? נראה לי
7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן. 9. אוהב חורף? מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? לא הרבה 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? לא
13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? רוצה לאכול בריא....! אוכל בריא? לא
15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי איזה אחרים 16. חוסך כסף? כןה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כבר?
19. קונה מתנות? כשצריך
20. חושב שאתה בנאדם טוב? אמ..לא אני אמור לשפוט האם אי פעם 21. שיקרת? כה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן
25. ישנת עם רדיו דלוק? כן וחלמתי שאני רואה את השדרנים והיה מוזר כזה
26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? בטח 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? חחח..לא
33. הופעת על במה? בית יד לבנים..סיום ביצפר יסודי 34. גנבת משהו? כה
35. תפסת טרמפ? כה
..פעם אחת..בערבה הפתוחה 2004. 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא :-S 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא LOL 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא שלמה מה הדבר האחרון 41. שאכלת? מנה חמה 42. שקנית? לא זוכר :-S 43. ספר אחרון שקראת? לא קורא 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי
460. דיסק אחרון ששמעת? קווין 47. שיר אחרון ששמעת? קווין -MOTHER LOVE 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? נומה נומה ייה 9. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בביוטכנולוגיה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום טיסנאות?
51. אדם אחרון שראית?אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אורלי
54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אבא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מור הפקצה מהכיתה אהובים 56. צבע אהוב? לבן! 57. סרט אהוב? סטאר וורז 58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? קווין, פרדי מרקיורי
60. דיסק אהוב? ג'ימי סאמרוויל- איזה אוסף לדע. 61. שיר אהוב? אממ...יוני בלוך ואפרת גוש - שוב
62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין. 63. מאכל אהוב? בשר 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אורלי שלי
65. מקצוע אהוב? פיזיקה 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? הכל
68. אתר אהוב באינטרנט? בלע! 69. ערוץ אהוב? בייבי
70. קליפ אהוב? קווין...MADE IN HEAVEN העדפות 71. אביב או סתיו? לא משנה 72. קפה או תה? שוקו 73. כתום או צהוב? לבן 74. טלפון או פלאפון? טלפון..אלחוטי?
75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי איפה ומתי 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרבון! 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק! 83. קרמבו או גלידה? קרמבו
84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסק מן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית בעיקר 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו
....נינט אני מת עליייך L
L 88. שחור או לבן? לבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי איפה מתי וכמה זמן 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? בית לישון 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בית שלי ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 96 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?97 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 98 99. האם נהנת לענות עליו? 99 100. תן ציון לשאלון-בעע...100?

EleVaTioN

New member
ליבריאות../images/Emo129.gif

טוב אע עניתי מקודם על השאלון אבל לרוע המזל הכל נמחק

the z girl

New member
me ../images/Emo13.gif

על עצמך 1. שם: עפר 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: מרכז האם אתה 4. מאחר הרבה? מנסה שלא 5. עובד? כן 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כבר לא.. 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן 9. אוהב חורף? כן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? אממ לא נראה לי 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? חח כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? לא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן אבל זה לא הלך חח 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? אממ.. אני חושבת שכן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? בערך מה הדבר האחרון 41. שאכלת? תפוח 42. שקנית? אממ סוכריה על מקל בבצפר 43. ספר אחרון שקראת? אני קוראת עכשיו את "בתו של מרפא העצמות" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? ואוו זה היה לפני הרבה זמן. 45. הופעה אחרונה שהיית? אממ היהודים 46. דיסק אחרון ששמעת? ג'ש החדש 47. שיר אחרון ששמעת? אממ REM משהו לא זוכרת את השם 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? חחח REM- LOSING MY RELEGION 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בכימיה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אחותי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא יודעת.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמממ 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ.. חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חח אחד המורים אהובים 56. צבע אהוב? ירוק 57. סרט אהוב? פעם זה היה מאטריקס .. עכשיו אני לא יודעת 58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? אין 60. דיסק אהוב? אין 61. שיר אהוב? אין 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אין 63. מאכל אהוב? אין 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אממ אין 65. מקצוע אהוב? אין 66. זמן ביום? אין 67. ממתק\חטיף אהוב? אממ לא יודעת 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז? 69. ערוץ אהוב? אין 70. קליפ אהוב? אין העדפות 71. אביב או סתיו? לא אפכת לי 72. קפה או תה? כרגע שוקו 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? טלפון יותר זול חחח 75. סלקום או אורנג'? אני מנויה לפלאפון.. 76. שוקולד מריר או חלב? אמממ לא יודעת 77. שיער אסוף או פזור? עליי או על אחרים? עליי אסוף. 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? אממ כשקר אבל חם. שיש מישהו שמחמם אותך.חח 81. אילת או חרמון? החלטה קשה :\ 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אף אחד מהם 88. שחור או לבן? לא אכפת. בשביל הקטע- לבן. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים אל פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? מה זה משנה?! 92. פסטיגל או פיטר פן? בלעעעע 93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? שלא שאלתם אם קיימיתי יחסי מין. 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? אממ לא הייתה אחת כזו. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? לא 100. תן ציון לשאלון. 9 (מתוך 100)

dani 182

New member
אני ..! איזה הרוך אוך

על עצמך 1. שם: דנה 2. גיל: 15 יום שני 3. מיקום בארץ: צפון האם אתה 4. מאחר הרבה?קצת 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? כה =| 7. אוכל מילקי? לא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן! 9. אוהב חורף? כה 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון?כן המון! 12. מקבל ציונים טובים? אפשר להגיד 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? אה? 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף? לפעמים 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
כה 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אה? 19. קונה מתנות? תלוי למי 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לפעמים חח האם אי פעם 21. שיקרת? כה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כע 28. היית במחשב כל הלילה? כע 29. היית בחו"ל? כע 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כע 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא חח 37. הלכת לאיבוד? כע הרבה פעמים..
38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה? כע מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ביצה
42. שקנית? דיסק 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר בגביע האש 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 50 דייטים ראשונים 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת.. 46. דיסק אחרון ששמעת? גריין דיי 47. שיר אחרון ששמעת? time of your life 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? s.0.s 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום מקפליי 51. אדם אחרון שראית? אח שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? חבר שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? מאיה (חברה שלי) 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? סבתא 55. אדם אחרון שצעקת עליו? מישהו מהכיתה אהובים 56. צבע אהוב? כתוב צהוב שחור כחול 57. סרט אהוב? הארי פוטר 58. ספר אהוב? הארי פוטר חח 59. זמר\ת\להקה אהובה? הרבה.. 60. דיסק אהוב? הרבה.. 61. שיר אהוב? הרבה.. 62. תוכנית טלווזיה אהובה? ממ..חברים?! 63. מאכל אהוב? הרבה.. 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא?! אבא!? אחותי?! סבתא?! 65. מקצוע אהוב? ספורט 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? הרבה.. 68. אתר אהוב באינטרנט? הרבה.. 69. ערוץ אהוב? mtv 2 70. קליפ אהוב? הרבה..חח העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? כלום 73. כתום או צהוב? שנייהם 74. טלפון או פלאפון? שנייהם 75. סלקום או אורנג'? מזה משנה?! 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? שנייה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? אף אחד
88. שחור או לבן? שחור ולבן 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל
93. נעלי בית או יחפים? יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלים 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? קונה מתנות? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? סבון נוזלי או רגיל? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כעעעעעעעעעעעעעעעעע 99. האם נהנת לענות עליו? אה 100. תן ציון לשאלון 4 בחצי? =)

ארוךךך

על עצמך 1. שם: נטלי 2. גיל:15 3. מיקום בארץ:ת"א האם אתה 4. מאחר הרבה? כעעע..... 5. עובד? בייביסיטר 6. אוהב את המשפחה שלך? כן....לא תמיד 7. אוכל מילקי? כן... 8. יש לך אובססיה\סטייה? גוד שרלוט 9. אוהב חורף? תלוי, אם אני לובשת 100 שכבות ולא קר לי או שאני בבית עם שוקו וטלויזיה... 10. מבריז הרבה מביצפר? בערך 11. מדבר הרבה בטלפון? בערך 12. מקבל ציונים טובים?תלוי באיזה מקצועות בגדול ...לא :( 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? לפעמים 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לא חשבתי על זה ....לא יודעת 16. חוסך כסף?לאאאאאאאא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כעעע 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?עבר חנוכה 19. קונה מתנות?כעע 20. חושב שאתה בנאדם טוב?כן...אבל שואפת להיות בנאדם טוב יותר...חעעחעח האם אי פעם 21. שיקרת?כעעע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?אחותי... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כעעעעעעע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אחותי.... 25. ישנת עם רדיו דלוק? באוטו 26. עם טלוויזיה דלוקה? כעעעע בחופשים זה סוףףףףףף 27. לא ישנת יום שלם? כעעע 28. היית במחשב כל הלילה? כעעע 29. היית בחו"ל?כעעע 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?חציל...בעעע עד היום מתחרטת על זה 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?לאא 32. חיבקת מישהו מפורסם?כעעע 33. הופעת על במה?לא נראה לי 34. גנבת משהו?מסטיק אבל ממש ממש ממש מזמןןןןןןןןןןן 35. תפסת טרמפ?לאא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?לא !!!! מי הדםוק שיאכל ?! 37. הלכת לאיבוד?כעע 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?לאאאאאאאאאא 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?תפוח 42. שקנית?מסטיק 43. ספר אחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון. בצ'פררר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מזמן לא ראיתי... 45. הופעה אחרונה שהיית? אמממ... פסטיבל יס 46. דיסק אחרון ששמעת? Y&H 47. שיר אחרון ששמעת? burn ראיתי אצ טי וי 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ijust wanna live 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? תמונע של גואל ליומן 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? לא זוכרת 51. אדם אחרון שראית? אחותי הקטנה המאמי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?חברה שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אחותי הקטנה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו?אחותי הקטנה (היא מחצה את האפרוח שלי) אהובים 56. צבע אהוב?כתום וירוק 57. סרט אהוב?אפקט הפרפר, טרויה (בראדדדדד פיט),מטריקס.... 58. ספר אהוב?הארי פוטר (כל ה-5) 59. זמר\ת\להקה אהובה? גוד, אמינם, די 12, מארון, סאם, איוסמית', באסטד, בלינק, נלי.... 60. דיסק אהוב? כל הדיסקים של גוד ושל אמינם 61. שיר אהוב? רוב השירים של גוד 62. תוכנית טלווזיה אהובה? מגרש ביתי, המרוץ לאתמול, סמולוויל 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? את אחותי הקטנה הקטנה 65. מקצוע אהוב?אמממ.... מתמטיקה (אני ב-3 יח' זה קל !!!!!!) 66. זמן ביום? אמממ.... לא יודעת 67. ממתק\חטיף אהוב? סניקרס !!!!!!!! זה אלוהי !!!! 68. אתר אהוב באינטרנט? לא יודעת.... 69. ערוץ אהוב? יס וויקנד, ערוץ 3, Y TV,MTV,ערוצי הסרטים... 70. קליפ אהוב? פרדיקטבל אממממ....גאסט לוס יט הוא מצחיק אותי העדפות 71. אביב או סתיו? אביב!!!!!!!!!!1 72. קפה או תה? תלוי מתי 73. כתום או צהוב? כתוםםםםםם 74. טלפון או פלאפון? פאלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום !!!!!!!! 76. שוקולד מריר או חלב? חלבבבב 77. שיער אסוף או פזור? תלוי 78. ירח או שמש? תלוי 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום?חום 81. אילת או חרמון? אמממ.... לא יודעת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחוללללללל 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? תלוי 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו!!!!!!!!! 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? םסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי פיט של חזרזיר !!!!!!!! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא עדיף, לא ?! הכל עדיף על בצ'פר !!!! ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? סבום רגיל או נוזלי...חיחיח 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? השיר שלנו או מיכאלה... כולם יודעים שהשיר שלנו פי 1000 יותר שווה ממיכאלה !!!! 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כעעעעעעעע 99. האם נהנת לענות עליו? משעמם לי אז כן.... 100. תן ציון לשאלון. אמממ....6

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאוקיי...../images/Emo6.gif

על עצמך 1. שם:
גלוש [גלי] 2. גיל:
עוד מעט 16 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה?
משתדלת שלא 5. עובד?
לא קבוע 6. אוהב את המשפחה שלך?
כע 7. אוכל מילקי?
לא
8. יש לך אובססיה\סטייה?
ממ...קצת
9. אוהב חורף?
אוהבת
10. מבריז הרבה מביצפר?
לא
11. מדבר הרבה בטלפון?
מעדיפה SMS 12. מקבל ציונים טובים?
לפעמים
13. כותב שירים\סיפורים?
לא 14. משתדל לאכול בריא?
לפעמים 15. חושב על עצמך לפני אחרים?
תלוי בסיטואציה 16. חוסך כסף?
מנסה, אף פעם לא מצליחה 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?
לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?
אמממ..זה קצת עבר
אבל בחנוכה אכלתי 19. קונה מתנות?
כשצריך 20. חושב שאתה בנאדם טוב?
אולי
האם אי פעם 21. שיקרת?
כע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
מממ..רק אנשים שאני ממש שונאת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?
כע 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?
ממ..נראלי שכע 25. ישנת עם רדיו דלוק?
כע 26. עם טלוויזיה דלוקה?
ברור, כל לילה
27. לא ישנת יום שלם?
בוודאי 28. היית במחשב כל הלילה?
בוודאי 29. היית בחו"ל?
בערך
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?
מממ...כע, בערך..כאילו-בטעות..
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?
נראלי שכע 32. חיבקת מישהו מפורסם?
בוודאי 33. הופעת על במה?
כע 34. גנבת משהו?
לא! 35. תפסת טרמפ?
לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?
למה שאני אעשה את זה?!
37. הלכת לאיבוד?
כע, נראלי.. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?
חחחח...כע 39. נשברה לך שן?
לא, אבל שברתי לחברה שלי שן
40. עישנת סיגריה?
לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת?
סוכריית תפוז 42. שקנית?
אוכל בביצפר 43. ספר אחרון שקראת?
"כישרון לאהוב" 44. סרט אחרון שראית בקולנוע?
"יומנה של בריז'יט ג'ונס 2" 45. הופעה אחרונה שהיית?
מוניקה סקס
46. דיסק אחרון ששמעת
החדש של ווסטלייף
זכיתי בו במעריב לנוער והיום סוףסוף קיבלתי אותו 47. שיר אחרון ששמעת?
אממ...לא זוכרת..מש'ו ב-24 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?
|"I Just Wanna Live" של GC, היום שרתי אותו כל היוםםםם 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?
אקורדים 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?
הרשמי של שייגעצ 51. אדם אחרון שראית?
אחותי וחבר שלה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה?
חברה 53. אדם אחרון שחיבק אותך?
חברה 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?
מיש'ו שהתקשר אליי לפלא וטעה במספר
55. אדם אחרון שצעקת עליו?
אחותי אהובים 56. צבע אהוב?
שחור, כחול, אדום 57. סרט אהוב?
כלמיני 58. ספר אהוב?
"סיפור אהבה בלתי נשכח" 59. זמר\ת\להקה אהובה?
שוב?! יש מיליוןןןן...!! בעיקרון זה פאנק-רוק [ו-ווסטלייף שלא קשורים לסגנון הזה
] 60. דיסק אהוב?
אמריקן אידיוט וד'ה קרוניקלז...[גרין דיי וגוד] 61. שיר אהוב?
Sum 41 - Angels With Dirty Faces 62. תוכנית טלווזיה אהובה?
חברים, מגרש ביתי, The O.C, מופע שנות ה-70, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, כל לילה עם אסף הראל ועוד.. 63. מאכל אהוב?
חביתה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב?
יש יותר מאחד 65. מקצוע אהוב?
בביצפר?! מ מ ש
66. זמן ביום?
תלוי.. 67. ממתק\חטיף אהוב?
אגוזי 68. אתר אהוב באינטרנט?
תפוז 69. ערוץ אהוב?
MTV2, 24, ערוץ 3, YesWeekend 70. קליפ אהוב?
"I Just Wanna Live" קורעעעע
העדפות 71. אביב או סתיו?
שניהם 72. קפה או תה?
בזמן האחרון קפה [נסקפה] 73. כתום או צהוב?
שניהם [פעם לא סבלתי צהוב, אבל הבנתי שזה אחלע צבע
] 74. טלפון או פלאפון?
פלא 75. סלקום או אורנג'?
אורנג' שולט
76. שוקולד מריר או חלב?
חלב 77. שיער אסוף או פזור?
בכללי פזור, אצלי-אסוף 78. ירח או שמש?
---
&
79. קולה או ספרייט?
קולע 80. קור או חום?
מממ... 81. אילת או חרמון?
אילתת 82. עיינים ירוקות או כחולות?
כחולות
83. קרמבו או גלידה?
גלידה, קרמבו זה איכס
84. לילה או יום?
לילה 85. דיסקמן או מערכת?
דיסקמן שולטטט 86. מוזיקה ישראלית או לועזית?
גם וגם 87. השיר שלנו או מיכאלה?
השיר שלנו
88. שחור או לבן?<

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהמשך..../images/Emo9.gif

88. שחור או לבן?
שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך?
מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים?
תלוי עם מי ועל מה.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי?
ברור שעם! 92. פסטיגל או פיטר פן?
חחחחחחחחחח
93. נעלי בית או יחפים?
יחפים 94. סבון רגיל או נוזלי?
מממ..נוזלי 95. ביצפר או צבא?
לא זה ולא זה ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?
"האם אי פעם אכלת מנה חמה בלי מים חמים?"
WTF?! 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?
כנ"ל 98. השאלון ארוך מידי לדעתך?
לא, אני אוהבת
99. האם נהנת לענות עליו?
לגמרי 100. תן ציון לשאלון.
נהדר

BillysGirl

New member
ארוך ומעצבן... הפכתי את זה לקצר...

על עצמך 1. שם: אורלי 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ:פ"ת האם אתה 4. מאחר הרבה? לא ממש 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור... 8. יש לך אובססיה\סטייה? יותר מדי... 9. אוהב חורף? לא 10. מבריז הרבה מביצפר? לצערי הרב דיי הרבה... 11. מדבר הרבה בטלפון? יאפ
12. מקבל ציונים טובים?
לא הכי 14. משתדל לאכול בריא?
17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? זאת אני.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? תלוי מתי... לא בבוקר בהחלט האם אי פעם 21. שיקרת? כנראה... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? אני אדם רע... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? הרבה... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 28. היית במחשב כל הלילה? פעם ב... 29. היית בחו"ל? כל שנה אצל סבתא 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כלב, חילזון 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן... שלי ושל הקבוצה שלי בחוג...
32. חיבקת מישהו מפורסם? אממ.... לא זוכרת
33. הופעת על במה? כן... אני רוקדת... 34. גנבת משהו? בערך 35. תפסת טרמפ? אני אלך ברגל מחיפה לפ"ת, תודה! 37. הלכת לאיבוד?קורה לי להרבה.. 40. עישנת סיגריה? כן....
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? סלט 42. שקנית? קילו תותים
בילי... 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "הנשכחים" 47. שיר אחרון ששמעת?HIM - POISON GIRL 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? מאסט, אין לי כוח לאיית ת'שם של השיר 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך?חברה שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא שלי (ותבינו היא בסלון...) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב?שחור 57. סרט אהוב? "ספינת הרוחות" 58. ספר אהוב? "הארי-פוטר" (כל הסדרה) 59. זמר\ת\להקה אהובה? GC וגרין דיי, מאסט, HIM, אממ הרבה אבל הכי GC 60. דיסק אהוב?GC 61. שיר אהוב?כל שירי GC 62. תוכנית טלווזיה אהובה? "סאמר לנד" "ג'ואן מארקדיה" 63. מאכל אהוב? תותים
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? בילי מרטין 65. מקצוע אהוב? אין לי.... ואני רצינית 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד חלב 68. אתר אהוב באינטרנט? אממ. כל מני 69. ערוץ אהוב? "פליי בוי" חחח... אני צוחקת.... MTV 70. קליפ אהוב? פרדיקטבל... העדפות (היה מעצבן....) ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אין ספור... 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? כל מה שמחקתי.... 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? כבר לא...חחחח..... 99. האם נהנת לענות עליו? חחח.... 100. תן ציון לשאלון. 11

למעלה