just jenny
New member
עונע ../images/Emo3.gif
על עצמך 1. שם: ג'ני 2. גיל:14 3. מיקום בארץ: חדרה
האם אתה 4. מאחר הרבה? נממ כע
5. עובד? נוט יאט
6. אוהב את המשפחה שלך? נממ.. לפעמים
7. אוכל מילקי? כעע אתמול אכלתי
8. יש לך אובססיה\סטייה? כע לכל מי שאני מעריצה
9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? כע.. בדיוק עכשיו הברזתי
11. מדבר הרבה בטלפון? כעע 12. מקבל ציונים טובים? נממ.... לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים? נוט 14. משתדל לאכול בריא? נממ... משתדלת לאכול מה שטעים
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף? כעע 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? נממ... אם דיסקים נחשבים לשטיות.. אז כע
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כעע 19. קונה מתנות? במומולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כעע האם אי פעם 21. שיקרת? כעע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נממ... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? מזמן.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? נממ.. כע.. אמא שלי
25. ישנת עם רדיו דלוק? עם דיסקמן
26. עם טלוויזיה דלוקה? נממ.. כעע 27. לא ישנת יום שלם? נוט 28. היית במחשב כל הלילה? נוט 29. היית בחו"ל? נוט יאט
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נממ עוד לא קרא לי דבר כזה
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לאאאאאאא וטוף שכך
32. חיבקת מישהו מפורסם? לעעע 33. הופעת על במה? כעע
34. גנבת משהו? נממ לא זוכרת 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חעחע לא
37. הלכת לאיבוד? כע ;-{ 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כעע פעם הייתי מכורה
39. נשברה לך שן? נממ.. לא אבל עקרו לי שתיים
40. עישנת סיגריה? נייט מה הדבר האחרון 41. שאכלת? גדני במבה עם חלב
42. שקנית? נממ... לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת? "תרנגול כפרות" (לבצפר
) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים (כשאהבתי
) 46. דיסק אחרון ששמעת? את של גוד שארלוט 47. שיר אחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת של בלו- סורי סימס טו בי דה הרדסט וורד 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ג'וג'ו- בייבי איטס יו
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אתמול עבודה לבצפר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נממ... נענע (נכנס לי אוטומטי לדף הבית) 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נממ... לא זוכרת.. אמא גם.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה
אהובים 56. צבע אהוב? שחור
, כחול אדום.. 57. סרט אהוב? נממ... "טיטאניק" 58. ספר אהוב?"הארי פוטר" 59. זמר\ת\להקה אהובה? בלו,באטד,מקפליי וגוד שארלוט
60. דיסק אהוב? כל הדיסקים של הלהקות הנ"ל 61. שיר אהוב? נממ יש הרבה... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כנ"ל 63. מאכל אהוב? נמממ.. צ'יפס
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה, חברים.. 65. מקצוע אהוב? אנגלית אם כבר..
66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יםס
, במבה.. 68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? MTV HITS 70. קליפ אהוב? יש הרבה..
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב- סוף שנה
72. קפה או תה? תההה רולזז חח 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון
75. סלקום או אורנג'? סאלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלבב
77. שיער אסוף או פזור? פזר 78. ירח או שמש? ירח.. גררר 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון ואילת
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה
85. דיסקמן או מערכת? שניהם
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתתתת 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה
(כי יש לי הוט חח..) 88. שחור או לבן? שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
95. ביצפר או צבא?
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הכל
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?הכל
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כעע חח 99. האם נהנת לענות עליו?היה פסדר
100. תן ציון לשאלון.נמממ... 87
על עצמך 1. שם: ג'ני 2. גיל:14 3. מיקום בארץ: חדרה