שאלון...

just jenny

New member
עונע ../images/Emo3.gif

על עצמך 1. שם: ג'ני 2. גיל:14 3. מיקום בארץ: חדרה
האם אתה 4. מאחר הרבה? נממ כע
5. עובד? נוט יאט
6. אוהב את המשפחה שלך? נממ.. לפעמים
7. אוכל מילקי? כעע אתמול אכלתי
8. יש לך אובססיה\סטייה? כע לכל מי שאני מעריצה
9. אוהב חורף?
10. מבריז הרבה מביצפר? כע.. בדיוק עכשיו הברזתי
11. מדבר הרבה בטלפון? כעע 12. מקבל ציונים טובים? נממ.... לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים? נוט 14. משתדל לאכול בריא? נממ... משתדלת לאכול מה שטעים
15. חושב על עצמך לפני אחרים?
16. חוסך כסף? כעע 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? נממ... אם דיסקים נחשבים לשטיות.. אז כע
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כעע 19. קונה מתנות? במומולדת 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כעע האם אי פעם 21. שיקרת? כעע 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נממ... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? מזמן.. 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? נממ.. כע.. אמא שלי
25. ישנת עם רדיו דלוק? עם דיסקמן
26. עם טלוויזיה דלוקה? נממ.. כעע 27. לא ישנת יום שלם? נוט 28. היית במחשב כל הלילה? נוט 29. היית בחו"ל? נוט יאט
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? נממ עוד לא קרא לי דבר כזה
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לאאאאאאא וטוף שכך
32. חיבקת מישהו מפורסם? לעעע 33. הופעת על במה? כעע
34. גנבת משהו? נממ לא זוכרת 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? חעחע לא
37. הלכת לאיבוד? כע ;-{ 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כעע פעם הייתי מכורה
39. נשברה לך שן? נממ.. לא אבל עקרו לי שתיים
40. עישנת סיגריה? נייט מה הדבר האחרון 41. שאכלת? גדני במבה עם חלב
42. שקנית? נממ... לא זוכרת 43. ספר אחרון שקראת? "תרנגול כפרות" (לבצפר
) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים (כשאהבתי
) 46. דיסק אחרון ששמעת? את של גוד שארלוט 47. שיר אחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת של בלו- סורי סימס טו בי דה הרדסט וורד 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ג'וג'ו- בייבי איטס יו
49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אתמול עבודה לבצפר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? נממ... נענע (נכנס לי אוטומטי לדף הבית) 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? נממ... לא זוכרת.. אמא גם.. 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? חברה
אהובים 56. צבע אהוב? שחור
, כחול אדום.. 57. סרט אהוב? נממ... "טיטאניק" 58. ספר אהוב?"הארי פוטר" 59. זמר\ת\להקה אהובה? בלו,באטד,מקפליי וגוד שארלוט
60. דיסק אהוב? כל הדיסקים של הלהקות הנ"ל 61. שיר אהוב? נממ יש הרבה... 62. תוכנית טלווזיה אהובה? כנ"ל 63. מאכל אהוב? נמממ.. צ'יפס
64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה, חברים.. 65. מקצוע אהוב? אנגלית אם כבר..
66. זמן ביום?
67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יםס
, במבה.. 68. אתר אהוב באינטרנט?
69. ערוץ אהוב? MTV HITS 70. קליפ אהוב? יש הרבה..
העדפות 71. אביב או סתיו? אביב- סוף שנה
72. קפה או תה? תההה רולזז חח 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון
75. סלקום או אורנג'? סאלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלבב
77. שיער אסוף או פזור? פזר 78. ירח או שמש? ירח.. גררר 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון ואילת
82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה
85. דיסקמן או מערכת? שניהם
86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזיתתתתתתת 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה
(כי יש לי הוט חח..) 88. שחור או לבן? שחור
89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? בטלפון 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם כובע 92. פסטיגל או פיטר פן?
93. נעלי בית או יחפים?נעלי בית
94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי
95. ביצפר או צבא?
ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? הכל
97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?הכל
98. השאלון ארוך מידי לדעתך?כעע חח 99. האם נהנת לענות עליו?היה פסדר
100. תן ציון לשאלון.נמממ... 87

Music Gril

New member
אניייי

על עצמך 1. שם: לא משנה... 2. גיל: 15 3. מיקום בארץ: ליד ירושלים האם אתה 4. מאחר הרבה? לא.. 5. עובד? בייביסיטר נחשב?? 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור!!! 7. אוכל מילקי? בעעע 8. יש לך אובססיה\סטייה? אוהבסייה לאמינם!!! 9. אוהב חורף? יאפפפפ 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? ממש לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? מה?? 16. חוסך כסף? כן!!! לקנות גיטרה חשמלית 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לא!! רק על דיסקים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כהשאלון הזה ישן... 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? לא 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן!!!!!! 28. היית במחשב כל הלילה? ברור 29. היית בחו"ל? בפריז
30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? לא 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? הלוואיי.... 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא... בעעעע 37. הלכת לאיבוד? כן חחח 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? שיעמום!!! 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה?לא איכסה מה הדבר האחרון 41. שאכלת? שוקולד 42. שקנית? ת'ידסק החדש של אמינם 43. ספר אחרון שקראת? יומני הנסיכה 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? לא זוכרת.... 45. הופעה אחרונה שהיית? פסטיבל בשקל!!! היה שווה!! 46. דיסק אחרון ששמעת? אנקור של אמינם 47. שיר אחרון ששמעת? Basket Case של גרין דיי- אחלה שיר 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה בתנ"ך 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? let sing it 51. אדם אחרון שראית? אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי חחחח 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמממממ חברה שלי.... 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אותה חברה... 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחותי אהובים 56. צבע אהוב? שחור!! 57. סרט אהוב? שר הטבעות 58. ספר אהוב? הראי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה? אמינם, לינקין פארק, גרין דיי וגוד שארלוט!!!!! 60. דיסק אהוב? כל הדיסקים של אמינם כל הדיסקים של לינקין אמריקן אידיוט של גרין דיי.... 61. שיר אהוב? המווןןן חחח 62. תוכנית טלווזיה אהובה? שנות ה-70 63. מאכל אהוב? צ'יפס 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמינם!! 65. מקצוע אהוב? בבצפר?? סוציאולוגיה 66. זמן ביום? לילה... כשישנים 67. ממתק\חטיף אהוב? צ'יפס 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? כל הערוצים של אמטיוי 70. קליפ אהוב? my band של אמינם העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? תה 73. כתום או צהוב? כתום!!! 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? אורנד' 76. שוקולד מריר או חלב? מריר 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? חום 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות!!! כמו שלי!!! 83. קרמבו או גלידה? גלידה!! איכסה קרמבו 84. לילה או יום? לילה... 85. דיסקמן או מערכת? שאלה קשה... כל עוד אפשר לשמוע מוזיקה.. זה לא משנה 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית!!!!!!!!!!!!!! 87. השיר שלנו או מיכאלה? שונאת טלנובלות 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? תלוי מה... ואם יש לי כוח 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? באיי סי קיו 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? הופעה של אמינם 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית!!! 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? חושב אם אתה בנאדם טוב?? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? <= זאתי 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? הוא דפוק 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 7

נוגה62

New member
נורא משעמם לי

1. שם:נוגה שאול 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: גבעת זאב האם אתה 4. מאחר הרבה? לא... משום מה אני זאת שתמיד מקדימה, גם אם אני מנסה לאחר כדי לא להראות נלהבת 5. עובד? הלוואי... 6. אוהב את המשפחה שלך? את הרוב לא 7. אוכל מילקי? בעעעעע... אחרי הכתבה בעיתון שיש את הג'לטין אני לא נוגעת בזה 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן... אובססיה למוזיקה 9. אוהב חורף? מאוד מאוד 10. מבריז הרבה מביצפר? לא 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים?לא 13. כותב שירים\סיפורים? כותבת דרכים להרוד את המנהל שלי 14. משתדל לאכול בריא? לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? למחשב נייד.... 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? המון 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני לא רעה, זה בטוח... אבל גם לא מלאך האם אי פעם 21. שיקרת? כן... הרבה 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן.. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? חחחחחח כן.... 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? לא ישנתי שלושה ימים 28. היית במחשב כל הלילה? עד שההורים צעקו עלי 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? כן 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? איכס לא 37. הלכת לאיבוד? כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? קובה 42. שקנית? לחברה שלי יש הלילה מסיבת פיג'מות.... קניתי לה עם חברה שמיכת פליז חמודה עם בטי בופ וכרית ענקית של לב עם ידיים וכתוב איי לוב יו 43. ספר אחרון שקראת? לא קרה ולא יקרה (וזה לא שם ספר) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? "טרמינל" 45. הופעה אחרונה שהיית? המורדים... איכס 46. דיסק אחרון ששמעת? גוד שארלוט 47. שיר אחרון ששמעת? איי ג'סט וואנה ליב 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? "רוני" (מהפרסומת של סלקום) 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? הדפסתי לחברה שלט לחדר 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? הפורום של גרין דיי 51. אדם אחרון שראית? הגר... כפרה עליה 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אפחד 53. אדם אחרון שחיבק אותך? הגר 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? ליאת 55. אדם אחרון שצעקת עליו? שיר אהובים 56. צבע אהוב? שחור 57. סרט אהוב? אישה יפה 58. ספר אהוב? אין 59. זמר\ת\להקה אהובה? גרין דיי, גוד שארלוט, סימפל פלאן 60. דיסק אהוב? גוד שארלוט.. די קרטיקול אוף לייפ אנד דת' וגרים דיי אמריקן אידיוט 61. שיר אהוב? יש המון 62. תוכנית טלווזיה אהובה? השגריר, כולם אוהבים את ריימונד, מלך השכונה, כן מותק, אריזה משפחתית וצער גידל בנות 63. מאכל אהוב? פסטה ברוטב עגבניות 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? הגר 65. מקצוע אהוב? לישון 66. זמן ביום? לילה 67. ממתק\חטיף אהוב? כיפלי 68. אתר אהוב באינטרנט? יותר מדי 69. ערוץ אהוב? MTV, ערוץ 3 70. קליפ אהוב? המון העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פאלאפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? ספרייט 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? גלידה 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? להשאיר 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? גם וגם 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? לא משנה 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? צבא ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? "ביצפר או צבא" 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?"פסטיגל או פיטר פן" 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 0 אחד גדול ומאופ0

yardenbm

New member
../images/Emo19.gif בלו בלו ../images/Emo19.gif

על עצמך 1. שם: ירדן 2. גיל:15 ו9 חודשים 3. מיקום בארץ:מרכז תל אביב האם אתה 4. מאחר הרבה?תלוי למי 5. עובד?לא 6. אוהב את המשפחה שלך?לפעמים 7. אוכל מילקי?לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?אובססיה עיינים כחולות סטייה אךי אתם מגדירים סטייה 9. אוהב חורף?כן!!!! 10. מבריז הרבה מביצפר?לא בגמילה שנה ו5 חודשים 11. מדבר הרבה בטלפון? כן 12. מקבל ציונים טובים?לפעמים 13. כותב שירים\סיפורים?לא 14. משתדל לאכול בריא?לא 15. חושב על עצמך לפני אחרים?לרוב 16. חוסך כסף?לאא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות?כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה?כן 19. קונה מתנות?כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב?לא האם אי פעם 21. שיקרת?כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?כן 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף?כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו?כן 25. ישנת עם רדיו דלוק?כן 26. עם טלוויזיה דלוקה?לא 27. לא ישנת יום שלם?כן 28. היית במחשב כל הלילה?כן 29. היית בחו"ל?כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל?כן סושי איכס 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון?כן!!! 32. חיבקת מישהו מפורסם? כן 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו?כן 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים?אממ עם מים קרים נחשב? 37. הלכת לאיבוד?כן פעמים רציני בחולון ב5 לפנות בוקר ובקריית אונו מצאו אותי משוטטת על הכביש 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף?פחח כן 39. נשברה לך שן?לא 40. עישנת סיגריה?כן מה הדבר האחרון 41. שאכלת? פרגיות ופירה 42. שקנית?קולה 43. ספר אחרון שקראת? תרנגול כפרות (לבצפר) 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? משפחת סופר על 45. הופעה אחרונה שהיית? שייגעצ החגיגית 46. דיסק אחרון ששמעת?ג'ייס מקרטני 47. שיר אחרון ששמעת? לא זוכרת 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש?this love 49. מה הדבר האחרון שהדפסת?השיר של הפסטיגל הנומה יאי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? ynet 51. אדם אחרון שראית? אמא 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך?עדן 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון?מתן 55. אדם אחרון שצעקת עליו?דיויד אהובים 56. צבע אהוב? ירוק ושחור 57. סרט אהוב? מולאן 58. ספר אהוב?אין.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? תקופתי 60. דיסק אהוב?אין 61. שיר אהוב?if your heart not in it 62. תוכנית טלווזיה אהובה? סאמרלנד כי ג'ייס משחק שם 63. מאכל אהוב?פיצה 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? עצמי 65. מקצוע אהוב? אנגלית 66. זמן ביום? ערב 67. ממתק\חטיף אהוב? מולטיזז 68. אתר אהוב באינטרנט? אין 69. ערוץ אהוב? יס וויקאנד 70. קליפ אהוב? miss you של בלינק העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב?צהוב 74. טלפון או פלאפון? טלפון 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום?קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולותתתתת 83. קרמבו או גלידה? קרמבו 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? מאיפה לי 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? רגיל 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? לא הייתה 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? ביצפר או צבא 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא 99. האם נהנת לענות עליו? כןןן 100. תן ציון לשאלון. 0

Riot girl69

New member
אני.. בדיליי מטורף

נו מה, אני לבד בבית ומשעמם פה
1. שם: שלי 2. גיל: 13 ו3 חודשים בערך 3. מיקום בארץ: נתניה האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? בעקרון כן. חלקם מעצבנים 7. אוכל מילקי? כעע. וניל ודאבל קצפת!! 8. יש לך אובססיה\סטייה? ממ משבצות. 9. אוהב חורף? אכן כן.
10. מבריז הרבה מביצפר? ממ בזמן האחרון כן. כאילו, משעורים.. 11. מדבר הרבה בטלפון? ממ לא ממש 12. מקבל ציונים טובים? כן
13. כותב שירים\סיפורים? לא 14. משתדל לאכול בריא? ממ אני רוצה. אבל זה כל כך מגעיל 15. חושב על עצמך לפני אחרים? תלוי במה 16. חוסך כסף? ממ לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כשאני קונה אותם זה לא נראה לי שטויות.. שבוע אח"כ כן.
18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אממ, כן? 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? כן האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? נראה לי שכן :\ ואני מתחרטת 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? ממ כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? למה שיהיה לי רדיו בחדר? :| 26. עם טלוויזיה דלוקה? תמיד.. אני עושה לי טיימר כזה.. נכבה אחרי חצי שעה 27. לא ישנת יום שלם? נראה לי שכן 28. היית במחשב כל הלילה? כן.. חח בחופש הגדול רק ב6 בבוקר הייתי הולכת למיטה 29. היית בחו"ל? חח כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? ממ לא חושבת 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא 32. חיבקת מישהו מפורסם? נראה לי 33. הופעת על במה? כן, מזמן 34. גנבת משהו? כן 35. תפסת טרמפ? לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? גאד, לא. 37. הלכת לאיבוד? חח כן 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? כן 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? אממ.. אורז 42. שקנית? מסטיק, בקיוסק בבצפר 43. ספר אחרון שקראת? לא קוראת 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? נראה לי משפחת סופרעל 45. הופעה אחרונה שהיית? לא זוכרת :\ 46. דיסק אחרון ששמעת?החדש של גוד 47. שיר אחרון ששמעת? Boxcar Racer - There Is 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? השיר הזה.. 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? אממ מתכון לאמא שלי. חח אתמול 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? האתר שbefore the down שמה פה.. עם ההוא שדומה לבילי 51. אדם אחרון שראית? אחי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? ממ.. בערך חצי מהכיתה שלי, לפני החיסון ביום שלישי. שקט
53. אדם אחרון שחיבק אותך? אבא שלי, נראה לי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אחי אהובים 56. צבע אהוב? שחור ואפור 57. סרט אהוב? נייטמר ביפור כריסמס, 58. ספר אהוב? לא קוראת.. 59. זמר\ת\להקה אהובה? גוד שארלוט? 60. דיסק אהוב? דה יאנג אנד... 61. שיר אהוב? כרגע? ההוא של בוקס קאר רייסר מלמעלה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? הטופ מודל הבאה שבדיוק עכשיו אני הולכת לראות 63. מאכל אהוב? ג'אנקקק 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? משפחה ויעל, החברה הכי טובה שלי 65. מקצוע אהוב? גאומטריה? תהרגו אותי. :| 66. זמן ביום? ערב כזה 67. ממתק\חטיף אהוב? הממ שוקולדים למניהם 68. אתר אהוב באינטרנט? ממ benjimaddenfan.com שכרגע בהפסקה 69. ערוץ אהוב? 3 70. קליפ אהוב? הממ אולי בלינק- I miss you, הולד און, העדפות 71. אביב או סתיו? סתיו 72. קפה או תה? אייס קפה 73. כתום או צהוב? צהוב 74. טלפון או פלאפון? פלא 75. סלקום או אורנג'? סלקום 76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? אסוף 78. ירח או שמש? שמש 79. קולה או ספרייט? מים. מינרלים אם אפשר 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? חרמון 82. עיינים ירוקות או כחולות? כחולות 83. קרמבו או גלידה? קרמבווו. יא, בא לי 84. לילה או יום? לילה 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. 87. השיר שלנו או מיכאלה? אה?! אני אגיד מיכאלה כי יעל שונאת את יס. חח
88. שחור או לבן? שחור נו 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? מלוכלך 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם. וכיס באמצע כזה 92. פסטיגל או פיטר פן? אה?! 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית. גדולות חמודות כאלה 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? בצפר ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 89 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 94 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? בסדר גמור
99. האם נהנת לענות עליו? כן! העביר לי קצת זמן 100. תן ציון לשאלון. 97. בגלל השאלה של הסבון. חהחה

למעלה