שאלון!!!

• פותח הנושא dk6
  • פורסם בתאריך

dk6

New member
קראתי קראתי

איזה שרי אמ סי מנצור כי מרפי לא מזכיר סקס... וגם לא המצב קוואקה. כאפות על התחת זה כבר משהו אחר

rOnLoOsH

New member
אהמאהמאהמאמאנחהמאמאמיהמאממיה

שם- רונלי.. אהממ...
גיל- מחרתיים 13!
מחרתים! וווואהוווווו...
מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא הייתה...
חיבקת מישהו/י? היוםם מישהו/י חיבק/ה אותך? היוםם עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? אמממ... בריזר.. זה לא כזה אלכוהולי.. השתכרת? אני שיכורה טיבעי כל יום
שכבת עם מישהו/י? ברוררררררר
(תאמינו תאמינו
) היית במועדון? כן לפני חודשיים... מאז אין לי חשק כי כל הפקצות הולכות לשם...
לבשת חצאית? נוו לבשתי למועדון ההוא חצאית.. קנית בגד? אממ בשבוע שעבר קניתי 3 מכנסיים... אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? כרגע לנעמולה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כרגע לנעמולה
הקדישו לך שיר? כן כן הילד הזה מהכיתה המקבילה נו ההוא שרודף אחריי... שיר חכם מאוד
שיפרו לך את המצברוח? כןכן אתמול כשהייתי מבאסת בגלל הפקצות חברה שלי עודדה אותי..
היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לתומוששש.. היום: באיזו שעה התעוררת? 7 וחצי.. מה/מי העיר אותך? מודררר מה היה הדבר הראשון שאמרת? אווווף.. מה היה הדבר הראשון ששמעת? תתעוררי... מה היה השיר הראשון ששמעת? ללא שמעתי.. מה אכלת? טחעעע איזה חפרנים... עוגיה
קחחחחי זה טובב!! איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מה אני עושה מחר עם הפקצות...
עכשיו הן עוד יותר יציקו.. מיקום כרגע: החדר של אחי.. למה רוצים לבוא?
בכייייף... מאכל אהוב: אוכלל איי
אוכל חיה אהובה: דולפינים
חג מעודף: פסחחח ערוץ מועדף: ביפפפ
סלנג אהוב: אמממ.. מה שיש... אין אהוב במיוחד.. מילה אהובה:
נעמולה הכוסיתת... להקה אהובה: היהודיםם שחקנית אהובה: ג'ניפר לופז
שחקן אהוב: המכוער הזההה איזה כיתה את: ז'.. לא יפה...
בדיחה שגרמה לך לצחוק: פקצות
.. חעחעחעחעחעחע
הבנאדם הכי יפה שראית: אמממממ.... כל הפורום הזהה... הפאדיחה הכי גדולה שלך: איזה פדיחה..
סיפור ארוךך..:$ הדבר הכי מטורף שעשית: התחלתי עם מורה....
טחעעע ההוא גם רצה ש"נזרום"
פדופיל מטורףף
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אממממ... אמרתי הרבה דברים מטורפים אני לא זוכרת
את חושבת שאת יפה? תלוי מתיי.. את חושבת שאת צבועה? לאאאאא את חושבת שאת קנאית? כןן...
את חושבת שאת קרצייה? כןןן מאודד.. את חושבת שאת עקשנית? לא ממש.. תלוי... את אוהבת את עצמך? לאא בזבזנית או חסכנית? תלוי לגביי מה.. בנאדם ש: שונא/ת: פקצות אוהב/ת: נעמולה אבילוס אביטל וכל הפורום הזה, וגם תומוש אמבר ולירז מקהילה צעירה..
מתגעגע/ת אליו: אתםם
חסר לך: אתםם!!
עושה לך טוב להיות איתו: אתםם!
הכי מצחיק: אתםםם
הכי דפוק: פקצותתת
הכי מוזר: אתםם
הכי כיף לדבר איתו: אתםם
איפה היית רוצה לגור בארץ? גבעתיים... שנקין.. אילת... בחו''ל? אפשר... איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? על טעם ועל ריח... יש לך פלאפון? כעע למי אתה מתקשר הכי הרבה? לאמא
איזה צלצול יש לך? סתם כזה... נחמד... הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת... איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? גארפילד עם גשררררררר:D ושומר מסך? לאא אין שומר מסךך זה מעצבן... את רוצה להיות זמרת? לאאא את רוצה להיות שחקנית? אפשר אבל לא כעבודה עיקרית, בתור תחביב! אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן נראה לי!
אבל לא לפרויקטY!
אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כהה.... היום למשלל... כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כןכן... אם אני אומרת אני מתכוונת לזה אני לא אומרת סתם!
יש לך פירסינג? לאא איפה יש לך? אמרתי שאיןןן ליי.. איפה את רוצה פירסינג? מה? אממ.. לא כל כך פירסינג אני רוצה באףףף אבל זה של פקצותת אז לא צריך... אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הייתי מחפשת את הבעלים שלו
אני לא אגנוב כזה סכום מה אני משוגעת?!
משוגעת עשיתם מני! גנבת! טחעע... את מאמינה: באלוהים?
בגורל?
בחיים מחוץ לכדור-הארץ? :| באהבה ממבט ראשון?
באהבה,בכלל?
פורום אהוב: אתםם וקהילה צעירה
באיזה פורומים את כותבת: יפ וקהילה צעירה.. יש לך חברים בפורומים? כןןן מה הדבר האחרון שאכלת? כבר שאלתם את זה!!! מה הדבר האחרון שקנית? נוווו גם את זה כבר שאלתם!! מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי.. מי האדם האחרון שראית? אמאא הביאה לי שוקו... מי האדם האחרון שדיברת איתו? נעמולה ברגעים אלו ממש.. מה את עושה עכשיו? ממלאה את השאלון הזה ומדברת עם נעמוללה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לאאא מה את/ה שומע/ת? לא שומעתת מה הסרט האחרון שראית? פתאום 30 מה התוכנית האחרונה שראית? לוזוכרתת.. מה הדיסק האחרון ששמעת? לוזוכרת.. מה השיר האחרון ששמעת? פרחים בקנה
נו מה ציפיתם?
מה החלום שלך? לגור יחד איתכם באותו ביניין!! באמת! עם כולכם!
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מי מי רוצה לבוא איתי לסיטי?!
הוא כל הזמן היה שר לי את זה... מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: נוו זהה מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: דוד אוהב אותתתתתתתתתתךךךךךךךךךך מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): ארץ ארץ ארץ...
זה השיר ששמעתי כשחברה שלי עזבה לעיר אחרת.. מזכיר לך את הילדות: הילדה הכי יפה בגןן גורם לך לבכות: תשמור על העולם ילד
גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: כולםםםםם מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: איזה שיר שהוא רקד אותו
הופך אותך למאוד ישנוני:
שהיית רוצה לכתוב אותו: תשמור על העולם ילד.. שממלא אותך באושר צרוף: פרחים בקנה
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: הלילה לא.. הלילה לא אשכב לישון....
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מי אוהב אותך יותר ממני! מי מחזיק אותך כשאת עצובה?!..... שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:

rOnLoOsH

New member
ד"א

היה חשוב לי להגיד... הקטע אם המורה היה בצחוק (סעיף: הדבר הכי מטורף שעשית)

תשובותיי../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שם- רונע גיל- 15 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י? אממממ היום בבצפר מישהו/י חיבק/ה אותך? היום בבצפר עישנת? לא מעשנת!! שתית משקה אלכוהולי? לא זוכרת השתכרת? אף פעם לא השתכרתי
שכבת עם מישהו/י? עדיין לא
היית במועדון? מזמן... ואז הבנתי שאני שונאת את זה
לבשת חצאית? אווו...ממש מזמן! נראה לי ביומולדת שלי שנה שעברה.. חצאיות עליי זה מוזר
ומכוער
קנית בגד? אממממ
לא זוכרת!
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול הקדישו לך שיר?
שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום... לחברה שלי
היום: באיזו שעה התעוררת? 6
מה/מי העיר אותך? השעון שלי (תמות
) מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמממממ בוקר טוב לאמא
|ילדהטובה| מה היה הדבר הראשון ששמעת? בוקר טוב בחזרה? חחחח מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת.. מה אכלת? מממממ... לא זוכרת :| איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא משהו מסויים מיקום כרגע: בחדר שלי
מאכל אהוב: שוב אני צריכה להגיד את זה?
לא רוצה >_< חיה אהובה: אמממ כלב |לאמקורית| וכלמיני חיות חמודות
חג מעודף: פסח..פורים..חנוכה..
(+כל חג שיש בו חופש:|) ערוץ מועדף: ביפ
סלנג אהוב: לוידעת מילה אהובה: אמממ להקה אהובה: משינה, מוניקה סקס... שחקנית אהובה: לא יודעת... שחקן אהוב: ג'וני דפ
איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: אני צוחקת כמעט מכל דבר
הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה
הפאדיחה הכי גדולה שלך: גם יש הרבה.. :| הדבר הכי מטורף שעשית: מטורף? לא יודעת..
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לא יודעת
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי קצת לפעמים..תלוי מתי ולמי את חושבת שאת קרצייה? אני מקווה שלא :| את חושבת שאת עקשנית? ככה ככה.. את אוהבת את עצמך? לא שונאת את עצמי...אבל לא ממש מתה על עצמי
יש הרבה דברים שהייתי רוצה לשנות בי
בזבזנית או חסכנית? בזבזנית
בנאדם ש: שונא/ת: לא יודעת.. אוהב/ת: :| שאני אתחיל לפרט?
מתגעגע/ת אליו: הגרעינרית הקודמת שלי
חסר לך: כרגע לא מישהו מסויים
עושה לך טוב להיות איתו: החברים שלי
הכי מצחיק: הרבה אנשים
הכי דפוק:
הכי מוזר: אתם..
הכי כיף לדבר איתו: העעע! הרבה אנשים
שאלות כלליות מדי
איפה היית רוצה לגור בארץ? איפה שאני עכשיו טוב לי
ואם לא פה.. במושב\קיבוץ אחר.. לא רוצה לגור בעיר >_< בחו''ל? יש הרבה..
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? דרדסים..
יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות שלי..ההורים.. איזה צלצול יש לך? "רוניייי... אל תלכייי" כן... עברו שנים ולא שיניתי
הקול הכי יפה ששמעת? ממממ של ילדה מהשכבה שלי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שלי עם שתי חברות (עדן וכליל
) ושומר מסך? של ארץ נהדרת... ואני מתעצלת לבטל אותו...
שונאת שומרי מסך! חחחח את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? גם אם כן אין לי מספיק ביטחון עצמי בשביל זה
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? אוכלת אותו
את מאמינה: באלוהים? לא ממש בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל?כן פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: ביפ, חטב"מ, קצרים(בקושי..
), מד"צים. יש לך חברים בפורומים? כן
*מצביעהעליכם* מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה
מה הדבר האחרון שקנית? קולה בקפיטריה
מי האדם האחרון שחיבקת? לא זוכרת..
חיבקתי כמה אנשים לפני שהלכתי.. לא זוכרת מי היה האחרון
מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי בטלפון.. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון(?) את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? לאא מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? אממממ... לא זוכרת
מה הדיסק האחרון ששמעת? יוני בלוך-אולי זה אני
מה השיר האחרון ששמעת? העיקר הבריאות-יוני בלוך (הצליל של ההודעה בפלא שלי
) מה החלום שלך? להיות מאושרת
מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא קלה דרכנו... או איך שלא קוראים לשיר המרגיז הזה...חחחח ואל תשאלו למה
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אותו שיר..
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: הדפוק הזה-ירמי קפלן מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אור הירח-אביב גפן מזכיר לך את הילדות: שירי ילדות?
גורם לך לבכות: אבות ובנים-אביתר בנאי, לבכות לך-אביב גפן גורם לך לצחוק: מגרד-יוני בלוך..
ושירים של מנצור..
גורם לך לרצות לרקוד: לא יודעת מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: את-מוש בן ארי הופך אותך למאוד ישנוני:
שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף: כמה שירים של אביב גפן
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שיר הפסטיגל *צורחת* שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: אבות ובנים-אביתר בנאי שמסכם את שנות הנעורים שלך: הם עוד לא נגמרו
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: רוני
... אבל אני לא אוהבת... יותר מחבבת מפעם...חחחח שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אף שיר... כל שיר שיעיר אותי בבוקר אני אשנא אותו
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: יש להם דיסקים טובים
במיוחד לאבא
אני אוהבת את רוב הדיסקים הישראלים שלו..
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: ואו...הרבה מאוד שירים! שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא יודעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לא יודעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: משהו קטן וטוב-משינה שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אמממ השיר של ארמגדון
שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: מממממ שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח..

המשך../images/Emo11.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח..
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?
לא יודעת... חברה שלי... כי דיברתי איתה בטלפון תוך כדי.. מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך להכין לי ערמונים..
את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא
איך היה השאלון? ארוך!!! נראה לי שזה לקח לי איזה ארבעים דקות :|

למעלה