שאלון!!!

• פותח הנושא dk6
  • פורסם בתאריך

dk6

New member
שאלון!!!

נלקח מפורום אסף הראל (הפורום הכי דפוק בעולם) שהם לקחו מפורום אביב גפן אבל אחלה שאלון שם- גיל- מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? חיבקת מישהו/י? מישהו/י חיבק/ה אותך? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? לא ממש קרה שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? המממ חודש? שיפרו לך את המצברוח? היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: מאכל אהוב: חיה אהובה: חג מעודף: ערוץ מועדף: סלנג אהוב: מילה אהובה: להקה אהובה: שחקנית אהובה: שחקן אהוב: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יש לך פירסינג? איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? את מאמינה: באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? באהבה,בכלל? פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה את עושה עכשיו? את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: גורם לך לרצות לרקוד: מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: שגורם לך לחשוב על הירח: מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? איך היה השאלון?

dk6

New member
אני אענה ראשונה

שם- דפנה גיל- 17 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע בערך חיבקת מישהו/י? היום אח ועוד את מי! מישהו/י חיבק/ה אותך? היום... עישנת? לפני דקה שתית משקה אלכוהולי? היום בירה. השתכרת? וואו כ"כ ממזמן... לפני איזה שנה שכבת עם מישהו/י? לפני חודשיים היית במועדון? לפני ארבעה חודשים בערך לבשת חצאית? לפני חודשיים קנית בגד? לפני חודש אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול לאח בנפש שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול לאח בנפש שלי הקדישו לך שיר? לפני שבוע. ידיד שלי שיפרו לך את המצברוח? היום. היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לאמא שהחזירה לי את האופנוע היום היום: באיזו שעה התעוררת? תשע מה/מי העיר אותך? אני הערתי את עצמי מה היה הדבר הראשון שאמרת? ליאו קום (לידיד שלי שישן אצלי) מה היה הדבר הראשון ששמעת? עוד חמש דקות (ידיד שלי מנסה להמשיך לישון) מה היה השיר הראשון ששמעת? אני אשתנה של ירמי קפלן מה אכלת? בננה שני בורקסים וחצי מנת פלאפל איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? כמה שעות אני אשן הלילה מיקום כרגע: חדרי הקט מאכל אהוב: סושי חיה אהובה: חתול או נחש חג מעודף: פסח החופש הכי ארוך ערוץ מועדף: ביפ (איזה פלא) סלנג אהוב: יא בת זונה (לא בתור קללה) מילה אהובה: בנאדם להקה אהובה: ג'יגלס שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: ג'וני דפ איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: כל דבר שרשף לוי מוציא מהפה. פאק מי פאק מי הרד פאק מי פרום ביהיינד. הבנאדם הכי יפה שראית: אדם!!!!! (ליהי וסיון, אני יודעת היה ברור) הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא קורות לי פאדיחות ככה ש.. הדבר הכי מטורף שעשית: אין לי מושג מה נחשב מטורף הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: אין לי מושג את חושבת שאת יפה? תלוי ביום את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? אחשורמוטה את אוהבת את עצמך? לרוב כן בזבזנית או חסכנית? גם וגם (חלק חוסכים חלק מבזבזים) בנאדם ש: שונא/ת: גרינברג אוהב/ת: יש הרבה: שחר ליאו יגל ועוד מתגעגע/ת אליו: שחר (שחר אחר) חסר לך: חבר שלי שלעבר עושה לך טוב להיות איתו: כל מי שאני אוהבת הכי מצחיק: שחר! הכי דפוק: יגל הכי מוזר: ליעוז.. חחח הכי כיף לדבר איתו: אין לי מושג יש הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ניו יורק איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? על טעם ועל ריח (לא יודעת אם זה נחשב נוסטלגי) יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? לליהי איזה צלצול יש לך? צלצול מפגר מהפלא פון לא שיר מוכר. נשמע כמו משהו של המורדים הקול הכי יפה ששמעת? אין לי מושג איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שאני צילמתי של אש ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? רק אם זה האקדמיה 2 אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן אסור להגיד אם לא מתכוונים יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? בגבה איפה את רוצה פירסינג? עוד אחד בגבה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אופנוע ושמה את השאר בבנק שזה יגדל מהריבית ואז פותחת באר את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? לא. בקראש ממבט ראשון כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: ביפ באיזה פורומים את כותבת: ביפ ולפעמים במוזיקה שחורה אבל כבר פול זמן שלא יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? פלאפל מה הדבר האחרון שקנית? פלאפל מי האדם האחרון שחיבקת? קוקי!!! שחר. מי האדם האחרון שראית? שחר מי האדם האחרון שדיברת איתו? פנים מול פנים שחר אייסיקיו ליהי מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון. את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? טאבו פלוס מה הסרט האחרון שראית? 13 מה התוכנית האחרונה שראית? אסף הראל הייתי בקהל מה הדיסק האחרון ששמעת? הג'יגלס מה השיר האחרון ששמעת? תני לו ללכת של אביב גפן מה החלום שלך? לטוס לניו יורק. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: דונט קריי של גאנס אנד רוזס מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: סטיינד איטס בין אוויל מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: אירוסמית' איי דונט וואנט טו מיס א ט'ינג מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): דונט קריי מזכיר לך את הילדות: ביטלס גורם לך לבכות: איריס של גו גו דולס ופור יו של סטיינד גורם לך לצחוק: מנצור תן לי כאפות על התחת גורם לך לרצות לרקוד: מיטתי הרחבה של טאבו פלוס מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: זוהר ארגוב דברים נסתרים הופך אותך למאוד ישנוני: דרופס אוף ג'ופיטר שהיית רוצה לכתוב אותו: המון שירים. סימן ש... של הג'יגלס שיר שאף אחד לא מכיר שקוראים לו ד'ה אוריג'ין אוף לאב. אייריס של גו גו דולס דונט קריי של גאנס אנד רוזס שממלא אותך באושר צרוף: זהו זה של הג'יגלס שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: אין כזה שיר שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: מנצור תן לי כאפות על תחת (חח ליהי..) לא סתם איי דונט וואנט טו מיס א ט'ינג שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: פרישמן של הג'יגלס שמסכם את שנות הנעורים שלך: אני עדין נמצאת בהם אבל היר איז גון של גו גו דולס ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: דברים נסתרים של זוהר ארגוב שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כמה בנאםד של הגיגלס שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שייפ אוף מיי הארט של סטינג שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הג'יגלס! באופן כללי. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא מכירה אנשים שמתו אישית אבל כל שיר של מישוה שמת מזכיר לי אותו. שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: סטאן של אמינם קליפ חזק ביותר שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: סלייד של גו גו דולס שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אני ממש אוהבת את הפס קול של מעט מפורסמים וגם את הסרט לא זוכרת שם מדויק שגורם לך לחשוב על סקס: הרביעיה הפותחת- היא מקבלת זין שגורם לך לחשוב על להיות לבד: נובודיס וואיף של אנוק שגורם לך לחשוב על הירח: דארק סייד אוף ד'ה מון פינק פלויד מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? יגל מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אני אלך לישון את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? כן איך היה השאלון? מרגש עד דמעות

באמת יש לי יותר מדי זמן פנוי

התנשקת? לפני שבועיים חיבקת מישהו/י? היום מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת? לפני חצי שנה אם זה סיגריות
שתית משקה אלכוהולי? לפני יומיים השתכרת? לפני שבוע ושלושה ימים שכבת עם מישהו/י? לפני חצי שנה (עבר זמן... :\) היית במועדון? לפני שלושה ימים לבשת חצאית? לפני 4 שנים קנית בגד? לפני שלושה ימים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לפני כמעט שנה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמעט שנה הקדישו לך שיר? אף פעם שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) יובל, שזינק להציל אותי מהגלשן שכמעט הוריד לי את הראש היום: באיזו שעה התעוררת? 11 מה/מי העיר אותך? אף אחד מה היה הדבר הראשון שאמרת? אאהאהואאהאהאההה...(פיהוק ארוך) אני עייף.... מה היה הדבר הראשון ששמעת? את המוזיקה המעצבנת הזו שיש בערוץ ביפ שאין כבר מה לראות מה היה השיר הראשון ששמעת? קטינות מה אכלת? קורנפלקס איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? המחשבות עליה... מיקום כרגע: חדרי הקט בראש העין מאכל אהוב: פרוזן יוגורט חיה אהובה: כלב חג מעודף: פסח ערוץ מועדף: ביפ(מן הסתם...) סלנג אהוב: כוסעמק! מילה אהובה: כוסעמק! להקה אהובה: כוסעמ...אה... הפארברים ראפיוג'יז שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי שחקן אהוב: אדוארד נורטון איזה כיתה את: סיימתי בדיחה שגרמה לך לצחוק: על איזה סיני וכושי אחד הבנאדם הכי יפה שראית: הבחרו ההוא במראה...
הפאדיחה הכי גדולה שלך: השארתי את המפתחות בתוך המכונית בלי אזעקה... הדבר הכי מטורף שעשית: לחרבן באמצע הטיילת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: סקס עם כבשים זה בנזונה (והוא האמין לי!...
) את חושבת שאת יפה? לא... את חושבת שאת צבועה? אולי... את חושבת שאת קנאית? אולי... את חושבת שאת קרצייה? כן... את חושבת שאת עקשנית? לא... את אוהבת את עצמך? כן... בזבזנית או חסכנית? אין לי על מה לבזבז :) בנאדם ש: שונא/ת: אחי אוהב/ת: את כולם מתגעגע/ת אליו: נים ורותם חסר לך: חלק מהזין שלי שאיזה זקן הוריד כשהייתי כאן, חכו שאני אמצא אותו! עושה לך טוב להיות איתו: מור... הכי מצחיק: שי הכי דפוק: גלעד הכי מוזר: איתמר הכי כיף לדבר איתו: מור... איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? טוקיו איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? הרובוטריקים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אין מישהו מיוחד איזה צלצול יש לך? no women no cry הקול הכי יפה ששמעת? נועה פראן איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? אני וחברים שלי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? כן איפה יש לך? גבה איפה את רוצה פירסינג? שפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חי מהתמלוגים את מאמינה: באלוהים? לא בגורל? לאל בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: מוזיקה שחורה באיזה פורומים את כותבת: מוזיקה שחורה יש לך חברים בפורומים? כן :/ מה הדבר האחרון שאכלת? בייגלה מה הדבר האחרון שקנית? את הדיסק של מתוך הזוהמה מי האדם האחרון שחיבקת? יובל מי האדם האחרון שראית? סבתא מי האדם האחרון שדיברת איתו? ניר מה את עושה עכשיו? רושם את הפאקינג תשובות לשאלון המזדיין הזה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? לא מה את/ה שומע/ת? לא שומע מה הסרט האחרון שראית? שקרים אמתיים מה התוכנית האחרונה שראית? ארץ נהדרת מה הדיסק האחרון ששמעת? מתוך הזוהמה מה השיר האחרון ששמעת? קטינות מה החלום שלך? שיהיו לי ראסטות כבר מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: KIM מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: KIM מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: LA LA MEANS I LOVE YOU מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): תמי מזכיר לך את הילדות: שברים שלמים גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: המצה קווקה גורם לך לרצות לרקוד: כיכר פארטי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: PLEASURE SLAVE הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו: IF I HAD שממלא אותך באושר צרוף: המצב קווקה שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לא יודע שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: STILL DON'T GIVE A FUCK שמסכם את שנות הנעורים שלך: אין ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אין שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: היינו שישה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: PLEASURE SLAVE שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: DRIVE שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: STAN שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: אין שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: אין שגורם לך לחשוב על סקס: אין שגורם לך לחשוב על להיות לבד: אין שגורם לך לחשוב על הירח: אור הירח מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? טל... מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ביד... את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא... איך היה השאלון? מעפן...

אניייי ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

שם-אביטל גיל-16.5 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?מזמן חיבקת מישהו/י?היום מישהו/י חיבק/ה אותך?היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי?לוזוכרת השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י? היית במועדון?מממ נראה לי לפני חודשיים או משהו כזה לבשת חצאית?לפני שלושה שבועות קנית בגד?לפני שלושב שבועות אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אתמול הקדישו לך שיר?אף פעם שיפרו לך את המצברוח?היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לפני כמעט שבועיים, לאורלי היום: באיזו שעה התעוררת?רבע לשבע
מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?לורוצה ללכת להשלים מבחנים בספורט
מה היה הדבר הראשון ששמעת?קומי את צריכה ללכת להשלים מבחנים בספורט מה היה השיר הראשון ששמעת?לא שמעתי מה אכלת?ביסקוויטים איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?איך לעזאזל אני רצה 800 אחרי חודשיים שלא התאמנתי מיקום כרגע:חדר עבודה מאכל אהוב:ורניקס פיצה פסטה פירות עוגת דובדבנים חיה אהובה:כלב חג מעודף:פסח וחנוכה ערוץ מועדף:ביפ ו22 סלנג אהוב:ראסמי מילה אהובה:בעברית אין כ"כ.. באנגלית זה author להקה אהובה:אין שחקנית אהובה:גווינת פאלטרו שחקן אהוב:יו גרנט איזה כיתה את:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:הרבה בדיחות הבנאדם הכי יפה שראית:יהודה לוי הפאדיחה הכי גדולה שלך:אין <בלי עין הרע> הדבר הכי מטורף שעשית:הרבה
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:לוידעת :| את חושבת שאת יפה?לא ממש את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?מאוד את חושבת שאת קרצייה?לפעמים את חושבת שאת עקשנית?לפעמים את אוהבת את עצמך?כן בזבזנית או חסכנית?אוהבת לבזבז אבל יודעת לחסוך בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:יש הרבה
מתגעגע/ת אליו:נחשו חסר לך:נחשו עושה לך טוב להיות איתו:חברים שלי הכי מצחיק:אורלי, סשוס ואירית הכי דפוק:לוידעת :/ הכי מוזר:לוידעת הכי כיף לדבר איתו:הרבה איפה היית רוצה לגור בארץ?איפה שאני גרה עכשיו <אזור> או ת"א בחו''ל?אנגליה,ארגנטינה או איטליה איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?לא עולה לי לראש יש לך פלאפון?יס למי אתה מתקשר הכי הרבה?אירית, מאיה ואורלי איזה צלצול יש לך?אזר אזר הקול הכי יפה ששמעת?יהודה לוי איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?יוסי ואני ושומר מסך?תמונות רנדומליות את רוצה להיות זמרת?אם היה לי קול יפה הייתי רוצה את רוצה להיות שחקנית?אם היה לי כשרון משחק ולא היה לי פחד במה אז כן
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?תלוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?תמיד יש לך פירסינג?לא איפה יש לך? איפה את רוצה פירסינג?אף/פופיק אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?בגדים+תורמת+חוסכת את מאמינה: באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?לא סגורה עדיין באהבה ממבט ראשון?כן באהבה,בכלל?כן פורום אהוב:ביפ באיזה פורומים את כותבת:ביפ יש לך חברים בפורומים?כן מה הדבר האחרון שאכלת?ביסקוויטים מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס לרכבת חזרה מאורלי :) מי האדם האחרון שחיבקת?חברה שלי מי האדם האחרון שראית?אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו?אמא מה את עושה עכשיו?כעיקרון אמורה להתכונן למתכונת אבל במקום זה עונה על השאלון ובטלפון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?לא מה את/ה שומע/ת? מה הסרט האחרון שראית?הכוכבים של שלומי מה התוכנית האחרונה שראית?לוזוכרת מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת?לוזוכרת :| מה החלום שלך? מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: love is in the air מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:iris של goo goo dolls מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:i'll be there for you מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אממממ....iris מזכיר לך את הילדות:בימבה גורם לך לבכות:hello ,my inmortal ו dont wanna lose you now ו i need you tonight גורם לך לצחוק:"אין לי אשכים" ושירים של יוני בלוך גורם לך לרצות לרקוד:yeah של usher, אובססיון של אוונטורה, can i walk by מתוך ריקוד מושחת 2 ואזר אזר מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: אין כזה שהיית רוצה לכתוב אותו:dime של עמנואל אורטגה שממלא אותך באושר צרוף: לוידעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שירים מ"מאמא מיה" כי זה מדבק בטירוף!! שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: לוידעת שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לוידעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: כשאני אסיים אותם, אני אדע ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לונראה לי שיש כזה שאתה אוהב להתעורר לצליליו: כל שיר שאני אוהבת, ויש הרבה כאלה שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:beatles-michelle שיר שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:iris ו everywhere שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: אין שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:you're just too good to be true שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: el beso del final ו can i walk by של ריקוד מושחת2 שגורם לך לחשוב על סקס: שגורם לך לחשוב על להיות לבד: dont wanna lose you now ו i need you tonight של הבקסטריט שגורם לך לחשוב על הירח: :| מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?נחשו מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון?אחזור ללמוד לתנ"ך את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו?אולי איך היה השאלון?כייפי אבל היו שאלות מעצבנות

NimaZ

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

שם- נעמה גיל- 13 מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לא היתה
חיבקת מישהו/י? היום
מישהו/י חיבק/ה אותך? היום עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? מזמן:| השתכרת? לא קרה שכבת עם מישהו/י? לא קרה היית במועדון? לבשת חצאית? חודש קנית בגד? שישי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא יודעת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא קרה הקדישו לך שיר? לא יודעת שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) לא זוכרת היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? אבא שלי צעק מלמטה נעמה תתעוררי
מה היה הדבר הראשון שאמרת? בסדרר מה היה הדבר הראשון ששמעת? אבא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? לא ממש שמעתי היום שיר מה אכלת?
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? חלום שהיה לי שלשום:| מיקום כרגע: מול המחשב? מאכל אהוב: ורניקס וטאקו חיה אהובה: חתולעע חג מעודף: חנוכה ופסח
ערוץ מועדף: ביפ
סלנג אהוב:
מילה אהובה: בעע להקה אהובה: אינפקציה שחקנית אהובה: ג'ולייט משו:| *אוף אני תמיד שוכחת את המשפחה שלה* שחקן אהוב: ג'יימס מרסטרס
איזה כיתה את: ח'
בדיחה שגרמה לך לצחוק: "ילד הלך הלך הלך מיקרוגל
" הבנאדם הכי יפה שראית: ג'יימס מרסטרס
הפאדיחה הכי גדולה שלך: חסוי
הדבר הכי מטורף שעשית: לא יודעת:| הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:
? את חושבת שאת יפה? תלוי ביחס למי
את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? אולי
אף פעם לא חשבתי על זה:| את חושבת שאת קרצייה? כע.
את חושבת שאת עקשנית? כע את אוהבת את עצמך? למה לא
בזבזנית או חסכנית? גם וגם בנאדם ש: שונא/ת: הממ... זה... אמ... חסוי
אוהב/ת: הרבה אנשים
מתגעגע/ת אליו: דו נו חסר לך: :| עושה לך טוב להיות איתו: האנשים שאני אוהבת
הכי מצחיק: הרבה מאוד אנשים
הכי דפוק: פחח
הכי מוזר: יש כמה
הכי כיף לדבר איתו: אח שלי
איפה היית רוצה לגור בארץ? ת"א בחו''ל? ארה"ב איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? בולי, צבי הנינג'ההההההה
, החתולים הסמוראים
[שיר פתיחה גאוניייי
]
מרקו וחברים
יש לך פלאפון? כע למי אתה מתקשר הכי הרבה? בת דודה שלי איזה צלצול יש לך? של מרקו
הקול הכי יפה ששמעת? :| איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של ג'ולייט וג'יימס
[דרוסילה וספייק מבאפי
] ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תוי איזו אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כע:| כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אם אניא גיד אז רוב הסיכויים שכן:| יש לך פירסינג? לא איפה יש לך? לא איפה את רוצה פירסינג? לשון
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? תביאו לי מיליון שקל ואני אראה
את מאמינה: באלוהים? אצלי זה מסוובך בגורל? לא בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? !? באהבה,בכלל? כע פורום אהוב: ביפ
באיזה פורומים את כותבת: רק בביפ... אני קוראת בעוד כמה יש לך חברים בפורומים? כע מה הדבר האחרון שאכלת? ספדטי בולונז
מה הדבר האחרון שקנית? לא יודעת מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? חברות שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? חברות שלי
מה את עושה עכשיו? כותבת את זה
את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כע מה את/ה שומע/ת? טוב שנזכרתם לשים סלשים
כרגע... Ill Never Tell מה הסרט האחרון שראית? ביטלג'וס מה התוכנית האחרונה שראית? ד"ר פיל
מה הדיסק האחרון ששמעת? אחלהזאורים
מה השיר האחרון ששמעת? Under Your Spell מה החלום שלך? אין מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:
מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות:החתולים הססמוראים, צבי הנינג'ה, מרקו, בולי וחברים
גורם לך לבכות: יש כמה
גורם לך לצחוק: שירים של אינפקציה
גורם לך לרצות לרקוד:
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
הופך אותך למאוד ישנוני:ילדה נהדרת שהיית רוצה לכתוב אותו:
שממלא אותך באושר צרוף:
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודעת:| שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
יש עוד הרבה זמן אתם לא חושבים? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
שמסכם את שנות הנעורים שלך:
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא ניסיתי שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: :| שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: זה עושה לי שמח
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: :| שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
שגורם לך לחשוב על סקס:
שגורם לך לחשוב על להיות לבד: :| שגורם לך לחשוב על הירח:
מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? עדיין על החלום שלי משלשום:| מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אלך להתארגן את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? לא איך היה השאלון? כמה שאלות מפגרות אבל חביב

../images/Emo188.gif אני בהפסקה

מחרישה להיסטוריה
אז הנה
שם- אייר
גיל- 16 וחצי מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? נוור
חיבקת מישהו/י? היום אחרי ביצפר מישהו/י חיבק/ה אותך? כנ"ל עישנת?
שתית משקה אלכוהולי? נראה לי בפסח שנה שעברה
טעמתי וודקה. לא מומלץ
השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? אף פעם היית במועדון? בתחילת חנוכה לבשת חצאית? בסוכות קנית בגד? ביום האחרון של חנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול לאימא
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? ^^ הקדישו לך שיר? אף פעם
שיפרו לך את המצברוח? היום היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) אתמול לחברה שלי שהודיעה לי שיש לי היום 3 שעות חלון
היום: באיזו שעה התעוררת? 7 ורבע מה/מי העיר אותך? הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? "אימא השוקולית עומדת להיגמר לי"
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את השעון המעורר
מה היה השיר הראשון ששמעת? בביצפר שמעתי את boulivred of broken dreams של גרין דיי
מה אכלת? לחמניה עם חביתה איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא זוכרת
מיקום כרגע: בחדרי הקט מאכל אהוב: סיני
חיה אהובה: מיי דוג סנופי
חג מעודף: פסח
ערוץ מועדף: ביפ והולמרק סלנג אהוב: אממ דוגרי זה סלנג?
מילה אהובה: דוגרי
להקה אהובה: באסטד, מארון 5 שחקנית אהובה: ניקול קידמן שחקן אהוב: קולים פארל
, יואן מקגרגור, יו גרנט איזה כיתה את: יא' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת
הבנאדם הכי יפה שראית: לא זוכרת
הפאדיחה הכי גדולה שלך: נראה לי כשנפלתי בגדנ"ע
הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי
הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: לוידעת את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה? דוגרי לפעמים
את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים
את חושבת שאת עקשנית? יס (וגאה) את אוהבת את עצמך? לפעמים
בזבזנית או חסכנית? שניהם בנאדם ש: שונא/ת: חצי מהשכבה שלי
אוהב/ת: משפחה, חברות, אתם
מתגעגע/ת אליו: אבא (בחו"ל
) חסר לך: לוידעת עושה לך טוב להיות איתו: חברות הכי מצחיק: כמעט כל החברות שלי הכי דפוק: ^ הכי מוזר: אני
הכי כיף לדבר איתו: אני
חחחח סתם אין לי מושג איפה היית רוצה לגור בארץ? חיפה או במושב בחו''ל? ארה"ב
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? צער גידול בנות
יש לך פלאפון? יס למי אתה מתקשר הכי הרבה? אימא
איזה צלצול יש לך? white flag של דיידו הקול הכי יפה ששמעת? של כריסטינה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של סוס כזה בים (
) ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא יכולה
את רוצה להיות שחקנית? כנ"ל אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? יסססס אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יס כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? יס יש לך פירסינג?
הנזם שלי מת
איפה יש לך? היה באף
איפה את רוצה פירסינג? באף, בגבה, בטבור אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? חלק תורמת, חלק חוסכת ועם השאר שופינג
את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? כן מאד בחיים מחוץ לכדור-הארץ? כן באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן (The greatest thing you'll ever learn is just to love and be loved in return- מולאן רוז'
) פורום אהוב: באיזה פורומים את כותבת: ביפ וזיהוי שירים יש לך חברים בפורומים? יס
מה הדבר האחרון שאכלת? בטטה מה הדבר האחרון שקנית? עטים צבעוניים אתמול מי האדם האחרון שחיבקת? אימא מי האדם האחרון שראית? אח שלי מי האדם האחרון שדיברת איתו? אימא מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? יס מה את/ה שומע/ת? אשלי סימפסון (shadow) מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? ריימונד מה הדיסק האחרון ששמעת? באסטד- a present for everyone מה השיר האחרון ששמעת? אשלי סימפסון- shadow מה החלום שלך? לוידעת מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: אין מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: אין מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): sweetest goodbye של מארון 5 (מזכיר פרידות בכללי) מזכיר לך את הילדות: כל שיר ילדים
גורם לך לבכות: here without you ו- stop crying your heart out של אואזיס גורם לך לצחוק: שירי דיכאון
גורם לך לרצות לרקוד: yeah של אשר ומוזיקה שחורה בכללי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אין הופך אותך למאוד ישנוני: אין שהיית רוצה לכתוב אותו: אין שממלא אותך באושר צרוף: לוידעת שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: in da club
שיר מרגיז שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: here without you שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: כל שיר שמזכיר לאנשים אותי שמסכם את שנות הנעורים שלך: לוידעת
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: לוידעת שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שירים של באסטד שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אין
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: here without you ונעים בחוץ של יוני בלוך (רוני השמיעה לי במפגש נראה לי
) שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לוידעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: לוידעת שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: לוידעת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל שיר של מולאן רוז'
שגורם לך לחשוב על סקס: לא יודעת את השם של השיר אבל זה הולך- baby take of your coat... שגורם לך לחשוב על להיות לבד: כל שיר שקט כמעט שגורם לך לחשוב על הירח: אין מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון?
מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אוציא את הכלב את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? כן
איך היה השאלון? אחלה

me... ../images/Emo9.gif (חלק ראשון)

פחדתי שזה שוב לא ישלח לי את השאלון בהודעה אחת אז חילקתי אותו ישר לשנייים..
שם-אורלי גיל-18 (פדידהההה!!!) מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת?
חיבקת מישהו/י?יום רביעי נדמה לי... מישהו/י חיבק/ה אותך?כנ"ל. עישנת?אף פעם. (אני מעשן רק כשאני צריך...
) שתית משקה אלכוהולי?יום שישי שעבר. השתכרת?לא יודעת למה אף פעם לא משנה מה עדיין לא בדיוק השתכרתי.. שכבת עם מישהו/י?*** ***** היית במועדון?מועדון זונות בשביל הופעה של דורבניסטים נחשב?! בארבי?! סיטי?! אני הולכת למטרות של הופעות..
ואם כן, יום שישי שעבר. לבשת חצאית?שונאת חצאיות! קנית בגד?מממ... לא מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?היום נדמה לי... או אתמול (אבל מבחינת זמן זה גם נחשב היום
) אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני תמיד מתכוונת! הקדישו לך שיר?המממ חודש? סולו כינור נחשב?!
שיפרו לך את המצברוח?אתמול!!!
(והיום..
) היית אסירת תודה למישהו/י?(למי?) איפה אבילוס?
מממ.. אתמול נדמה לי..
היום: באיזו שעה התעוררת?8 וחצי... התעוררתי מאוחר כי דיברתי עם אפרת חצי לילה בערך..
מה/מי העיר אותך?אבא מה היה הדבר הראשון שאמרת?אני לא זוכרת... אבל בטח משו שקשור לספייסי כי היא הייתה לידי..
מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצלצול של הפלא שלי (אבילוס שמתי בסוף אותו..יוסי יסלח לי נכון?
*נוגי*) מה היה השיר הראשון ששמעת? "ארים ראשי" מה אכלת?שוקו!
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?מממ... גיאאאא!!!
וחשבתי על אבילוס היום.. ועל זה שהם נפרדווו (ועל זה שהייתי צריכה להגיד על זה לאבילוס)!!
(החזקתי ת'צמי!
) מיקום כרגע:במחשב?!
מממ..בבית שלי?!
מאכל אהוב:לוידעת..פסטה או פיצה או משו כזה..
חיה אהובה:ספייסי!!!
חג מעודף:חנוכה חנוכה חג יפה כל כך!
(זה לא בגלל היומולדת!
טוב זה גם..
) ערוץ מועדף:24, הערוץ היחידי שאני עוד רואה איכשהו. 10, בגלל אסף הראל ואהבה זה כואב (לשעבר). 3, סתם כי לפעמים זה חביב. סרטים למינייהם, כנ"ל. וביפ, כי אם אני לא אגיד את זה יסקלו אותי כאן נראה לי..
סלנג אהוב:
מילה אהובה:גיא?!
אוו אוו... פיזהההה!!!
להקה אהובה:אלג'יר והדורבנים!
(אפשר לאהוב את שתייהן!!!
) שחקנית אהובה:לוידעת. שחקן אהוב:כנ"ל(נדמה לי) איזה כיתה את:י"ב בדיחה שגרמה לך לצחוק:איש אחד הולך לחנות אותיות וקונה אותיות ומשלם למוכר, אז המוכר מביא לו עודף, אז האיש אומר לו "למה אתה מביא לי עוד F יש לי כבר F אחת!"
(גיא אמר את זה, זה מצחיק!) ממ.. כל בדיחה משעשעת של אסף הראל ובדיחות אקדמייה נחמדות לפני שחרשו עלייהן..
הבנאדם הכי יפה שראית:גיאאאאאא!!!
(ויש לי עוד רשימה...
) הפאדיחה הכי גדולה שלך: מממ... זה לא נחשב אצלי לכזה פאדיחה..
הדבר הכי מטורף שעשית:המון! הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:בוא נחליף קמץ ב"ר"?! *אני תמימה!* אני חוקית! *כנ"ל!* ובקיצור, כל שיחה סוטה עם גיא אני מגלה אחר כך שאני אומרת דברים שלא חשבתי להגיד.. זה הקסם של גיא..
את חושבת שאת יפה?כן?! את חושבת שאת צבועה?אני יודעת שאני לא כי זה אחד הדברים הכי שנואים עליי. את חושבת שאת קנאית?לא כידוע לי... את חושבת שאת קרצייה?להלהלהלה...
את חושבת שאת עקשנית?ברור!
אבל זה על דברים שצריך להתעקש עלייהם!
את אוהבת את עצמך?כן!
בזבזנית או חסכנית?אני חוסכת בשביל לבזבז!!! (מוטו לחיים זה נהייה..
) בנאדם ש: שונא/ת:אני לא שונאת אנשים... נדמה לי..
אוהב/ת:המון! מתגעגע/ת אליו:המון!!!! מבחינת.. ממ.. מישו שאני הולכת להתגעדע אליו המונים אז.. גיא!!!
מבחינת כללי, אבילוס בעיקר!
חסר לך:גיאאאא!!!
עושה לך טוב להיות איתו:כל בנאדם שאני אוהבת! ממ.. אבילוס (אף פעם אנחנו לא נהייה הרבה!), אפרת(למרות שלא היה לנו זמן להיות הרבה..
), מאיה (כנ"ל
), אלעד (הוא בצבא!!!
) וממ... גיא!!! ושאר הרשימה של אנשים שרואים אחריי/לפני הופעות..
(*גיא!**תמים*) הכי מצחיק:מממ... לוידעת.. כלמיניי. הכי דפוק:יש כמה... הכי מוזר:כנ"ל.. אני?!
הכי כיף לדבר איתו:מממ... אבילוס!!!
וגם אפרת.. וממ.. גיא!!! (אבל זה שיחות אחרות..
)

(חלק שני)

איפה היית רוצה לגור בארץ?במעלה המורד!!!
בחו''ל? אנגליה, הולנד, ניו יורק...
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?
יש לך פלאפון?סלקום..
למי אתה מתקשר הכי הרבה?אבילוס.. אבל אני חייבת!!! זה לא באשמתי!!! אה כן, וגם לליאת... היא אחלה מתלמדת כשזה מגיע(ה) ללהשמיע הופעות!
ולאפרת הבובי הזאת!
איזה צלצול יש לך?
הקול הכי יפה ששמעת?גיאאא!!!(בכוח מזכירים לי אותו!
) איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זה משתנה, תמיד זאת איזה תמונה מהופעה או משו... אבל כשאני אצל אבילוס זה קבוע משתנה לתמונה הכחולה של גיא.. בתמימות!
ושומר מסך?תמונות מהופעות של אלג'יר.. את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?כן! אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן! כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?ברור! יש לך פירסינג?לא איפה יש לך?אין לי! איפה את רוצה פירסינג?בשפה למטה בצד ממ.. שמאל נדמה לי..
אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?נסיעות... הופעות.. נסיעות... הופעות... רשיון... עוד נסיעות (הפעם באוטו
..
), לתרום לצב"ח! זה חשוב!!!
, ממ.. למשפחה גם ולמי שצריך..
את מאמינה: באלוהים?*אין תגובה* בגורל?יכוליות בחיים מחוץ לכדור-הארץ?ממ.. לוידעת באהבה ממבט ראשון?כן!
באהבה,בכלל? ברור!
(איפה גיאאאא????) פורום אהוב:ביפ! (ודורבנים..
) באיזה פורומים את כותבת:ביפ ודורבנים יש לך חברים בפורומים?כן!
מה הדבר האחרון שאכלת?שוקו?!
מה הדבר האחרון שקנית?מממ.. לא זוכרת..ההופעות האחרונות היו חינמים.. אה כן! כרטיס לרכבת לאבילוס..
ואם זה לא משו כזה אז נדמה לי שכדור דיסקו לאבילוס..
מי האדם האחרון שחיבקת?אורלי(לא אותי!
) אה לא, בעצם את יונתן רוזן נדמה לי.. (בן ממיכאלה..
) (בקרוב משחק החיבוקים יחזור..
) מי האדם האחרון שראית?ממ.. ליאת ישנה... (כן, היא עדיין ישנה..
) מי האדם האחרון שדיברת איתו?אבילוס מותק!!!
מה את עושה עכשיו?עונה על זה... את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו?הרדיו דלוק, זה נחשב?! כי יש פרסומות..
מה את/ה שומע/ת?^ מה הסרט האחרון שראית?איציק!
מה התוכנית האחרונה שראית?אסף הראל!!!
מה הדיסק האחרון ששמעת?"ארים ראשי" (אל תשאלו..
) מה השיר האחרון ששמעת?מממ.."ארים ראשי"..
(הדיסק עבר כמה סיבובים מהבוקר..
) מה החלום שלך?מממ.. מה השיר ש...(* תראו בקומונה ) מזכיר לך בן זוג לשעבר: * מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר:* מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי:* מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):* מזכיר לך את הילדות:* גורם לך לבכות:* גורם לך לצחוק:* גורם לך לרצות לרקוד:* מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:* הופך אותך למאוד ישנוני:* שהיית רוצה לכתוב אותו:* שממלא אותך באושר צרוף:* שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:* שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:* שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:* שמסכם את שנות הנעורים שלך:* ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:* שאתה אוהב להתעורר לצליליו:* שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:* שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:* שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:* שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר:* שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:* שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:* שגורם לך לחשוב על סקס: (זה לא היה בקומונה) להלהלה..לבדוק לך ת'מנוע..
*אני תמימה!* שגורם לך לחשוב על להיות לבד: * שגורם לך לחשוב על הירח:* מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? בואו נראה.. המון שאלות.. המון תשובות עם השם גיא... מממממ... על אבילוס!
(יש לה מחר מגן! בהצלחה לה!
*
*) {וגם על גיא מן הסתם!
} מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? ליאת התעוררה עכשיו אז נגיד לה בוקר טוב..
את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? ממ.. כן..
איך היה השאלון? נחמד! איך אצלך? (
)

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif

מעלה המורד זה אחלה יישוב
תודה רבה
ואיזה פרסום סמוי לקומונה

../images/Emo12.gif

אההה...חחח!
זה לא קשור, פשוט אמרתי שגם ככה השאלון הזה הולך להיות ארוך (לקח לי יותר משעה לענות עליו!
) ואז נזכרתי שהיה ת'שאלון הזה על השירים אז אמרתי שנשים כבר קישור לזה...
חוצמזה.. כרגע אין כל כך מה לפרסם.. חוץ מאותו אחד שמפרסם שוב ושוב דברים מוזרים!
יאללה, עוברים לגור במעלה המורד

EagleGirl

New member
יאללהההה

מתי הייתה הפעם האחרונה ש.. התנשקת? לפני שבוע וחצי חיבקת מישהו/י? היום בצהריים, את דורון. מישהו/י חיבק/ה אותך? דורון חיבקה אותי.. עישנת? לא מעשנת!!! שתית משקה אלכוהולי? חחח אתמול היה בירה אצל אסף הראל.. אני לא אוהבת בירה אבל לקחתי לגימה השתכרת? חחחח לפני כמה שבועות בקאמל.. אבל הייתי רק חצי מסטולה שכבת עם מישהו/י? NEXT היית במועדון? קאמל קומדי קלאב לבשת חצאית? לבשתי שמלה-חצאית בסוף כיתה ה'.. עכשיו אני בי"א... קנית בגד? בחנוכה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לחברה הכי טובה שלי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כנ"ל הקדישו לך שיר? חחח הקדישו לי תשיר של ליהי (ציצים ציצים ציצים) שיפרו לך את המצברוח? סתם להיות עם דורון ולצחוק על כל מיני סטאנדפיסטים היית אסירת תודה למישהו/י? חורחן נתן לי טרמפ...(?!) היום: באיזו שעה התעוררת? 7:30 מה/מי העיר אותך? אמא (נו מי יכול להיות?!) מה היה הדבר הראשון שאמרת? אני רוצה להמשיך לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת? סיון תקומי. יאללה תקומי.. 7:30 מה היה השיר הראשון ששמעת? חיטיתי ניקיתי עם האפקט מה אכלת? קורנפלקס, שניצל בפיתה. איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? לא רוצה להגיד חחחחחחחחחחחחח מיקום כרגע: בית.. מן הסתם.. מאכל אהוב: סושי חיה אהובה: חתול חג מעודף: חופש גדול! ערוץ מועדף: ביפ סלנג אהוב: קאמל קאמל קאמל מילה אהובה: קאמל וטורקיה להקה אהובה: להקת הפליז שחקנית אהובה: דודה שלי שחקן אהוב: רודי סעדה?!?! חחחחחחחחחחחחח איזה כיתה את: י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק: תכלס כל הבדיחות של רשף לוי אבל מיום רביעי אני לא מפסיקה לצחוק מהבדיחה על הפרסומות של האוטיסטים "תגיד א-מא, תגיד א-מא תגיד אמ-א, תגיד אמא.. נו תגיד אמא מה אתה מפגר?!" הבנאדם הכי יפה שראית: יש הרבה. הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת אבל נראה לי שפעם נכנסתי לשירותים של גברים כי לא היה כתוב על דלת כלום הדבר הכי מטורף שעשית: הופעתי מול 200 איש בקאמל הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: "לירון, רוצה לטוס איתי לטורקיה?" את חושבת שאת יפה? תלוי ביום ובמצב רוח. אף אחד לא מושלם את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? חחחח תלוי למי את חושבת שאת עקשנית? כן! את אוהבת את עצמך? כשצריך בזבזנית או חסכנית? בזבזניתתת בנאדם ש: שונא/ת: גור שלף!!!! אוהב/ת: יש הרבה אני לא אפרט... מתגעגע/ת אליו: חוסקלה חסר לך: חוסקלה עושה לך טוב להיות איתו: סטאנדפיסטים, לא משנה מי. הכי מצחיק: רשף לוי אלוהים הכי דפוק: וואלה שאלה קשה הכי מוזר: רן אפלברג.. אבל טובה!! הכי כיף לדבר איתו: גופר ודורון.. כמובן שיש עוד איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב! בחו''ל? טורקיה איסטנבול איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? קרובים קרובים יש לך פלאפון? כן.. רוצים תמספר?! למי אתה מתקשר הכי הרבה? לנעיימה (נעמה) איזה צלצול יש לך? להודעה: יצחקי (הקדשות ברדיו/תביא לי את זה). לצלצול: יא-מוש בן ארי/MOVE YOUR BODY/הבית הראשון של תני לו ללכת. הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת.. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הפוסטר של רשף לוי ושומר מסך? אין את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אקדמיהלצחוק.. ואני גם מתכוונת להשתתף אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן יש לך פירסינג? לא. אבל עגיל אחד באוזן שמאל איפה יש לך? עגיל אחד באוזן שמאל איפה את רוצה פירסינג? מתחת לשפה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? נותנת רבע לאמא, רבע לאבא את מאמינה: באלוהים? כן בגורל? קצת בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן באהבה,בכלל? כן פורום אהוב: ביפ באיזה פורומים את כותבת:ביפ/סקרים ושאלונים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל.. מה הדבר האחרון שקנית? שמתי שקל במכונה של וראייטי ויצאו לי כמה עיגולים בודדים של שוקולד. מי האדם האחרון שחיבקת? דורון מי האדם האחרון שראית? דורון מי האדם האחרון שדיברת איתו? בעיניים-דורון. טלפון: נעיימה. מה את עושה עכשיו? עונה על השאלון ושומעת מוזיקה את/ה שומע/ת מוסיקה עכשיו? כן מה את/ה שומע/ת? שיר לא מוכר. מגעיל מה הסרט האחרון שראית? הרבה זמן שלא ראיתי סרט.. מה התוכנית האחרונה שראית? נרא לי קומדי סטור.. מה הדיסק האחרון ששמעת? יש פה איזה דיסק שקיבלתי מתנה ממישהו. סוסיתא. מה השיר האחרון ששמעת? לפני הישר הנוכחי שאין לי מושג מהו.. היה עוד שיר לא מוכר.. מה החלום שלך? להצליח ולהנות מהחיים מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין שיר מסויים אבל קיבלתי ממנו תדיסק שאני שומעת כרגע. מזכיר לך חבר\ידיד לשעבר: לא יודעת מזכיר לך חבר\ידיד נוכחי: מוקי-ילדה סוכר. השיר שנעיימה אהבה פעם ממש. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): אין מזכיר לך את הילדות: שירי פרפר נחמד גורם לך לבכות: אין גורם לך לצחוק: אם.סי מנצור ולהקת הפליז גורם לך לרצות לרקוד: אם סי מנצור ולהקת הפליז מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: כל שיר עם גיטרה חשמלית.. (בהצלחה לי..) הופך אותך למאוד ישנוני: ריקודי עם שהיית רוצה לכתוב אותו: כתבתי שיר על רועי לוי והקאמל שממלא אותך באושר צרוף: אם סי מנצור ולהקת הפליז שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: נומנ נומנ ייה שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אם סי מנצור ולהקת הפליז!?!? שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא רוצה שמסכם את שנות הנעורים שלך: עדין לא הסתיימו.. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שירים של ברי סחרוף שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אם סי מנצור ולהקת הפליז שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: חחח אין כזה שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לא יודעת.. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: לא יודעת שאתה אוהב את הקליפ יותר מהשיר: שאלה קשה שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: חחח לא זוכרתתת שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: לא זוכרת שגורם לך לחשוב על סקס: שאלה קלה: אםסי מנצור ולהקת הלפיז שגורם לך לחשוב על להיות לבד: בדד אלך... שגורם לך לחשוב על הירח: לא חושבת מי הבנאדם שהכי חשבת עליו בזמן השאלון? לא יודעת בדיוק מה תעשי אחרי שתסיימי את השאלון? אמשיך לסדר תחדר.. את חושבת שמישהו בכלל יקרא אותו? בטח דפנה וליהי.. איך היה השאלון? חמודי

למעלה