אני עצמי ואנוכי-->
מה קורה? הכול טוב מה המצב? כנ"ל הכל טוב? כנ"ל מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אלכוהול? האמ... המקום הכי מוזר? אני חושבת שבבית כשהתערבתי עם אבא שלי שאני יכולה לשתות 15 שוטים של וודקה ולעמוד על הרגליים ולהיות בהכרה... זה היה מוזר לשתות לבד ובבית... אכלת בו: בשרותים.. אוח החיים יפים- אני יודעת שזה נשמע מוזר- אבל זה היה בגדנ"ע ונתנו לנו איזה 5 דקות הפסקה ואז לעמוד ב-ח' מדוגמת, ולא היה זמן להכול פשוט לקחתי את האוכל איתי וכשיצאתי מהשירותים ישבתי בכניסה ואכלתי- זה היה מענג... אחרי כל הזמן שהבטן שלי התחננה למשהו אכיל... ישנת בו: אצל חבר טוב במסיבה- אחרי ששתיתי 6 או 7 בקבוקים של בירה ואחרי כ-5 או 6 שוטים של וודקה עם דבש ועוד משו... הייתי שיכורה למרות שהייתי בהכרה- פשוט עשיתי מלא שטויות שאני מצטערת עליהם... ואז לא היה לי כוח ללכת הבייתה אז ישנתי במיטה של החבר הזה שלי עם חבר שלי- ולא ממש הצלחתי כי הוא כל הזמן גנב לי את השמיכה... אבל היה כיף.. חוץ מהאנגהובר ביום שלמחרת.. הזדיינת בו: עדיין לא יצא לי להזדיין... חח התמזמזת בו: במקום ציבורי... כשהייתי שפוכה אחרי מעל חצי בקבוק של אלכסנדרוב... שחית בו: בבריכת המשושים.. הלכת מכות בו: בבית הספר- הלכתי עם איזה ערס מכות- ואז הוא חטף את כל הצרחות כי בת... חי חי רקדת בו: על במה... אל תשאלו... היום הכי.. מאושר בחייך:דיסניוורלד ליד לוס אנג'לס- רק זכרונות טובים המלווים בהנאה רציפה... מצחיק בחייך: האמ.. היה ערב אחד בחופש הגדול הזה האמ.. רגע זה היה ב-19 ליולי.. (אני זוכרת!!! יאייי! אני לא סנילית!) אז בקיצור, משום מה אף אחד לא יצא לפארק, חוץ ממני, מהבלאקרית שלי ומאחד שהכינוי שלו זה מורדה- בקיצור, זה היה היום הכי מצחיק- השיחות שהיו לנו הבדיחות שסיפרנו- הבטן שלי כאבה כל כך... והיה עוד יום לפני שנה שהמורה שלי לרוסית גנבה למאשושה שלי את המשקפיים ולא שמה לב, ואנחנו נקרעות מצחוק- ומאשושה מצביעה לה על השולחן, וויקטוריה חושבת שהיא תוקעת אצבע למקס בגב, ואז מאשושה בקול הצפצפני שלה, על סף דמעות מילמלה משו בסגנון: "סליחה וויקטוריה, אבל את גנבת לי את המשקפיים..." ואז כל הכיתה התפתלה מצחוק... צריך להיות שם כדי להרגיש... עצוב בחייך: זה היה בין כיתה ו' ל-ז', חזרתי מצרפת והבנתי שכל בני האדם מתים וששם אני עומדת למות ביום מן הימים- יצאתי מהבועה הקטנה שחייתי בה- ומאז אני פאנקית- מטאליסטית קשוחה (נאמר בציניות מלאה..) אפור בחייך: אתמול כשהעיפו אותי מהבית ללא סיבה... ורוד בחייך: כשאני ואיתמר התחלנו לצאת... כלומר, היום עצמו לא- אבל שבוע בערך כשהיינו ביחד- אז, היה יום שבאתי אליו הבייתה והתחלנו להמציא תאוריות לגבי קיומן של "בלות" בעולם... מעצבן בחייך: יום אחד שבו ידידה טובה של איתמר התיישבה עליו מול הפנים שלי- ועיצבנה אותי מוות!!! ארוך בחייך: בגדנ"ע היה לנו יום עיוני- כל הפעילויות היו עיוניות- והיום פשוט זחל.... חסר משמעות בחייך: לא זכור לי יום כזה... האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? לא מצחיק? לפעמים.. צבוע? לא קנאי? תלוי מתי... במידה מסויימת כן.. יפה? לא מכוער? לא רזה? כן שמן? לא משועמם? לא ממש...