שאלון!

שאלון!

מה קורה? מה המצב? הכל טוב? מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אכלת בו: ישנת בו: הזדיינת בו: התמזמזת בו: שחית בו: הלכת מכות בו: רקדת בו: היום הכי.. מאושר בחייך: מצחיק בחייך: עצוב בחייך: אפור בחייך: ורוד בחייך: מעצבן בחייך: ארוך בחייך: חסר משמעות בחייך: האם אתה.. אימפוטנט? לסבי? הומואי? מצחיק? צבוע? קנאי? יפה? מכוער? רזה? שמן? משועמם? אני אענה- כן!!! כי מה אתם עונים על זה.

oh-da

New member
אני עונה!

*מצורף קובץ TXT עם הדגשות* מה קורה? הכל טוב מה המצב? הכל טוב הכל טוב? הכל בסדר. מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:אני לא שותה במקומות מוזרים! אכלת בו:אורנים!
ישנת בו:אין כזה דבר מקום מוזר, יש מקום מיוחד! הזדיינת בו:לא מוזר אבל...על חצי מיטה
התמזמזת בו:אין לי מושג! שחית בו:לא שוחה... הלכת מכות בו:אף מקום הוא לא מוזר בשביל מכות! רקדת בו:ניצנים. אה לא זה בסדר
היום הכי.. מאושר בחייך:אי שם בדצמבר? מצחיק בחייך:אין לי מושג, קורה הרבה... עצוב בחייך:לא ידוע. אפור בחייך:כל יום
ורוד בחייך:כל ערב! מעצבן בחייך:יום כזה שבו אני כולי עייף. ארוך בחייך:כל יום קייצי. חסר משמעות בחייך:אין האם אתה.. אימפוטנט?לא לסבי? לא הומואי?לא מצחיק?כה
צבוע?לא קנאי?רצת יפה?
מכוער?
רזה?כה שמן?לא

oh-da

New member
אני עונה!

*מצורף קובץ TXT עם הדגשות* מה קורה? הכל טוב מה המצב? הכל טוב הכל טוב? הכל בסדר. מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:אני לא שותה במקומות מוזרים! אכלת בו:אורנים!
ישנת בו:אין כזה דבר מקום מוזר, יש מקום מיוחד! הזדיינת בו:לא מוזר אבל...על חצי מיטה
התמזמזת בו:אין לי מושג! שחית בו:לא שוחה... הלכת מכות בו:אף מקום הוא לא מוזר בשביל מכות! רקדת בו:ניצנים. אה לא זה בסדר
היום הכי.. מאושר בחייך:אי שם בדצמבר? מצחיק בחייך:אין לי מושג, קורה הרבה... עצוב בחייך:לא ידוע. אפור בחייך:כל יום
ורוד בחייך:כל ערב! מעצבן בחייך:יום כזה שבו אני כולי עייף. ארוך בחייך:כל יום קייצי. חסר משמעות בחייך:אין האם אתה.. אימפוטנט?לא לסבי? לא הומואי?לא מצחיק?כה
צבוע?לא קנאי?רצת יפה?
מכוער?
רזה?כה שמן?לא

AndreaCorr ©

New member
עוד אחד? ../images/Emo99.gif

מה קורה? עייף מה המצב? עייף הכל טוב? עייף מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: האמבטיה אכלת בו: כנ"ל ישנת בו: כנ"ל הזדיינת בו: כנ"ל
סתם, לא
התמזמזת בו: מכונית. זה מוזר קצת, נו. שחית בו: איכס מים הלכת מכות בו: הלכתי מכות רק בבי"ס רקדת בו: החדר שלי? היום הכי.. מאושר בחייך: אין כזה דבר. יש כל מיני רגעים מאושרים. מצחיק בחייך: כנ"ל עצוב בחייך: כנ"ל אפור בחייך: כנ"ל ורוד בחייך: כנ"ל מעצבן בחייך: כנ"ל ארוך בחייך: כנ"ל חסר משמעות בחייך: כנ"ל האם אתה.. אימפוטנט? כן לסבי? לא הומואי? כן מצחיק? אל תשאלו אותי צבוע? משתדלת שלא קנאי? לא יפה? לא מכוער? לא רזה? לא שמן? לא משועמם? כן

דנטל

New member
יששששששששששש שאלון!

מה קורה? הכל טוף מה המצב? פסדר הכל טוב? כן, קצת כואב הראש מקום הכי מוזר ש... שתית בו: לא זוכרת אכלת בו: במעלית כשנתקעתי והיה לי סנדביץ ישנת בו: ספינה, מפליא שנרדמתי הזדיינת בו: מבואה לשירותים ציבוריים בגני התערוכה התמזמזת בו: מגלשת צינור ליד הדולפינריום שחית בו: נחל הירקון הלכת מכות בו: דיסקוטק כשהייתי בת 18 ואיזו פרחה עצבנה אותי רקדת בו: מועדון של קיבוץ היום הכי... מאושר בחייך: היו כמה, האחרון היה כשהתארחתי בעסק שחור והייתי צריכה לשאול שאלה בשידור חי את סאבלימינל מצחיק בחייך: השבוע הכי מצחיק בחיי היה בשבעה של אבא שלי, ככה זה אצלנו עצוב בחייך: כשהאחרון שאהבתי בחר לעזוב בשביל שאני לא אסבול אפור בחייך: כשאבא שלי מת ורוד בחייך: ורוד לא נמצא אצלי בלקסיקון מעצבן בחייך: כשאבא שלי מת ארוך בחייך: כשעבדתי 22 שעות וחצי חסר משמעות בחייך: אם זה חסר משמעות, אז אני לא זוכרת האם אתה... אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? לא מצחיק? בשאיפה צבוע? לא קנאי? לא יפה? לא מכוער? תלוי מתי רזה? לא שמן? כן משועמם? לא

ShukyD

New member
תשובות

מה קורה? אחלה מה המצב?נהדר הכל טוב? כן, תודה מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: בגן שעשועים, וקמתי בתוך המגלשה... אכלת בו: מקדונלדס
ישנת בו: מגלשה..
הזדיינת בו: מרפסת\ שירותים של סינמה סיטי.. התמזמזת בו: בכל מקום אפשרי.. שחית בו: בריכה! הלכת מכות בו: לא מקום מוזר רקדת בו: לא זוכר היום הכי.. מאושר בחייך: המהמהמהמהממממ עוד כמה ימים אני מניח מצחיק בחייך: וואי.. אני מת לזכור אחד כזה.. אבל יש מלא
עצוב בחייך: עוד לא היה אחד ממש עצוב אפור בחייך: בטח התאומים \ אילן רמון.. אחד מהם ורוד בחייך: לא זוכר מעצבן בחייך: הממ.. היו כמה ארוך בחייך: לא זוכר חסר משמעות בחייך: כל יום שעובר כמעט האם אתה.. אימפוטנט? כן לסבי? כן הומואי? כן מצחיק? כן צבוע? כן קנאי? כן יפה? כן מכוער? כן רזה? כן שמן? כן

אני אענה על כולם? כן.

מה קורה? בסדר מה המצב? לא משהו הכל טוב? כמעט מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: קרואטיה?! אכלת בו: שירותים וכאלה? ישנת בו: בור בהרי אילת כשירד גשם הזדיינת בו: מגרש חניה מקורה (פעיל, ולא בתוך אוטו) התמזמזת בו: כבאית שחית בו: אין דבר כזה הלכת מכות בו: ?. רקדת בו: ..? היום הכי.. מאושר בחייך: זכורים לי כמה מצחיק בחייך: שישי לפני שבועיים עצוב בחייך: 30.11.2001 אפור בחייך: כל שנה כשהחורף מתחיל ורוד בחייך: יום ראשון האחרון מעצבן בחייך: כל החצי שנה האחרונה בערך ארוך בחייך: כנ"ל חסר משמעות בחייך: כנ"ל האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? לא מצחיק? לפרקים צבוע? קצת קנאי? מאד יפה? ככה ככה מכוער? לא רזה? מאד שמן? קצת

../images/Emo9.gif

מה קורה? בע
מה המצב? עדיין בע
הכל טוב? לא
מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: במקלחת
נהייתי נורא צמאה אז ביקשתי מאמא שתביא לי מים קרים אכלת בו: במיטה של יעל (לא מה שאתם חושבים
) ישנת בו: הגג של עזריאלי. הייתי שם עם האקס שלי ורציתי לחזור הבייתה כי היה מאוחר והייתי עייפה אבל הוא לא רצה לתת לי ללכת אז אמרתי לו שאם ככה אני אשן שם ואז הנחתי את הראש על הברכיים שלו ועצמתי עיניים הזדיינת בו: דריי סקס נחשב? אם כן אז גם כן הגג של עזריאלי
התמזמזת בו: מגרש כדורגל של בית ספר יסודי
שחית בו: אמממ לא יודעת. אני לא שוחה במקומות מוזרים
הלכת מכות בו: בפנימייה רקדת בו: על דשא באמצע פארק היום הכי.. מאושר בחייך: אני מצחיק בחייך: מדלגת עצוב בחייך: על אפור בחייך: הסעיף ורוד בחייך: הזה מעצבן בחייך:
ארוך בחייך:
חסר משמעות בחייך: הוא בטח היה כל כך חסר משמעות שאני לא זוכרת אותו
האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? לא מצחיק? לפעמים צבוע? לא קנאי? לא יפה? לא מכוער? אממ... רזה? לא שמן? כנראה

../images/Emo187.gif משעמם לי.. ../images/Emo42.gif

מה קורה? הכל טוב ואצלך? מה המצב? סבבה לגמרי הכל טוב? יאפ
מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אנערף.. אלכוהול שתיתי על גג של מועדון
אכלת בו: מממ.. פינת אוכל?!
ישנת בו: בית על העץ הזדיינת בו: שירותים של מסעדה.. סוכת מציל ריקה ב5 אחה"צ התמזמזת בו: סוכת מציל בכינרת
שחית בו:
הלכת מכות בו: משתדלת שלא ללכת מכות
רקדת בו: חניה של הבית
היום הכי.. מאושר בחייך: שאחותי נולדה מצחיק בחייך: שהכרתי את רועיקי החבר הכי טוב שלי עצוב בחייך: שסבא נפטר, שמצאנו את איילי אחרי שהתאבד..
אפור בחייך: אני ורועי גילינו שהוא נשא..
ורוד בחייך: שהגשתי את הפרוייקט גמר בצילום
מעצבן בחייך: היו הרבה... ארוך בחייך: אנערף.. חסר משמעות בחייך: לאמשנה.. האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? חחח לא מצחיק? אולי
צבוע? משתדלת שלא
קנאי? לפעמים יפה?
מכוער?
רזה? לא שמן? לא משועמם? כן

JamicaniT

New member
טוב!

מה קורה? סבבה מה המצב? צב הכל טוב? מצוין מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: הא ? אכלת בו: הרבה. ישנת בו: יער ? הזדיינת בו: ים P: התמזמזת בו: יש הרבה .. שחית בו: נו מה ?! אמבטיה. הלכת מכות בו: חח שכונה P: זה לא מוזר. רקדת בו: ברחוב .. היום הכי.. מאושר בחייך:
מצחיק בחייך: כל יום.. עצוב בחייך: :( אפור בחייך: לוידעת. ורוד בחייך: ורוד ? אני צריכה לחשוב על זה .. מעצבן בחייך: שאני רבה עם אמאבא .. ארוך בחייך: אוך, ארוך להסביר ;[ חסר משמעות בחייך: אין כזה יום. האם אתה.. אימפוטנט? ממש. לסבי? אולי. הומואי? לא. מצחיק? כך אומרים. צבוע? לא. קנאי? לא הכי. יפה? נגיד.. מכוער? לא. רזה? נגיד שכן. שמן? נגיד גם .. משועמם? אבל בא לי לענות - כן!!!

oh-da

New member
אם תעני על "היום הכי ארוך"

אז זה יהיה היום הכי ארוך
ומה מוזר בלהזדיין בים!!!1

JamicaniT

New member
חחח באמת ..

הייי מכל המקומות ים זה הכי מוזר. [וזה לא שהיו כל כך הרבה מקומות]

יאללה =]

מה קורה? כל טוב, מה איתך? מה המצב? כל טוב, מה איתך? הכל טוב? כל טוב, מה איתך? מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אכסניה בטיול שנתי אכלת בו: "-"-" ישנת בו:"-"-" הזדיינת בו: בתולה! התמזמזת בו: תחנה מרכזית חדשה בתל אביב! חחחח שחית בו: אכסניה בטיול שנתי.. חחח הלכת מכות בו: איזה בחורה הולכת מכות?! בעע רקדת בו: תחנה מרכזית חדשה בתל אביב! חחחחחחחחחחחחחחחחחח היום הכי.. מאושר בחייך: היום שבו באתי לג'י ספוט לראשונה =] מצחיק בחייך: כל יום שאני עם באגא =] עצוב בחייך: כשאלירן נפטר... ת.נ.צ.ב.ה אפור בחייך: כשאיבדתי את אבא המנמניאק... ורוד בחייך: יום שישי הקרוב =] מעצבן בחייך: אתמול ארוך בחייך: כללל יוםםם ראשוון בביצפר! חסר משמעות בחייך: כל יום שהממשלה מחליטה לעשות משו "חכם" האם אתה.. אימפוטנט? אם היה לי *** הייתי עונה לסבי? דו מינית הומואי? ^ מצחיק? לפעמים צבוע? בחייםםםם לאאא קנאי? לעיתים ממש רחוקות.. יפה? עניין של טעם מכוער? "-"-" רזה? לא משו.. יש קצת בטן שמן? "-"-" משועמם? אני אענה- כן!!! כי מה אתם עונים על זה.

אני אני אינ

מה קורה? בסדר מה המצב? סביר הכל טוב? לא מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: כל מקום שאני נמצא בו הופך להיות מוזר אכלת בו: כנל ישנת בו: על הדשא בשיא הקור בגיחה בכיתה י, אחרי זה הייתי חולה הזדיינת בו: לא התמזמזת בו: לא שחית בו: ים? P: הלכת מכות בו: לא רקדת בו: החדר שלי P: היום הכי.. מאושר בחייך: לאדע מצחיק בחייך: כל יום הוא מצחיק בשבילי עצוב בחייך: הולדת אפור בחייך: הולדת של אח שלי ורוד בחייך: מפגש פורום אחרון שכל פורום פקצות הגיע למפגש סקס לנוער, היה מאוד ורוד מעצבן בחייך: כל יום מעצבן ארוך בחייך: מממ לאדע חסר משמעות בחייך: לא האם אתה.. אימפוטנט? ל לסבי? ל הומואי? ל מצחיק? כ צבוע? ל קנאי? כ יפה? ל מכוער? כ רזה? כ שמן? ל משועמם? אני אענה- כן!!! כי מה אתם עונים על זה. ככככככ

קורטי

New member
אני עצמי ואנוכי-->

מה קורה? הכול טוב מה המצב? כנ"ל הכל טוב? כנ"ל מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: אלכוהול? האמ... המקום הכי מוזר? אני חושבת שבבית כשהתערבתי עם אבא שלי שאני יכולה לשתות 15 שוטים של וודקה ולעמוד על הרגליים ולהיות בהכרה... זה היה מוזר לשתות לבד ובבית... אכלת בו: בשרותים.. אוח החיים יפים- אני יודעת שזה נשמע מוזר- אבל זה היה בגדנ"ע ונתנו לנו איזה 5 דקות הפסקה ואז לעמוד ב-ח' מדוגמת, ולא היה זמן להכול פשוט לקחתי את האוכל איתי וכשיצאתי מהשירותים ישבתי בכניסה ואכלתי- זה היה מענג... אחרי כל הזמן שהבטן שלי התחננה למשהו אכיל... ישנת בו: אצל חבר טוב במסיבה- אחרי ששתיתי 6 או 7 בקבוקים של בירה ואחרי כ-5 או 6 שוטים של וודקה עם דבש ועוד משו... הייתי שיכורה למרות שהייתי בהכרה- פשוט עשיתי מלא שטויות שאני מצטערת עליהם... ואז לא היה לי כוח ללכת הבייתה אז ישנתי במיטה של החבר הזה שלי עם חבר שלי- ולא ממש הצלחתי כי הוא כל הזמן גנב לי את השמיכה... אבל היה כיף.. חוץ מהאנגהובר ביום שלמחרת.. הזדיינת בו: עדיין לא יצא לי להזדיין... חח התמזמזת בו: במקום ציבורי... כשהייתי שפוכה אחרי מעל חצי בקבוק של אלכסנדרוב... שחית בו: בבריכת המשושים.. הלכת מכות בו: בבית הספר- הלכתי עם איזה ערס מכות- ואז הוא חטף את כל הצרחות כי בת... חי חי רקדת בו: על במה... אל תשאלו... היום הכי.. מאושר בחייך:דיסניוורלד ליד לוס אנג'לס- רק זכרונות טובים המלווים בהנאה רציפה... מצחיק בחייך: האמ.. היה ערב אחד בחופש הגדול הזה האמ.. רגע זה היה ב-19 ליולי.. (אני זוכרת!!! יאייי! אני לא סנילית!) אז בקיצור, משום מה אף אחד לא יצא לפארק, חוץ ממני, מהבלאקרית שלי ומאחד שהכינוי שלו זה מורדה- בקיצור, זה היה היום הכי מצחיק- השיחות שהיו לנו הבדיחות שסיפרנו- הבטן שלי כאבה כל כך... והיה עוד יום לפני שנה שהמורה שלי לרוסית גנבה למאשושה שלי את המשקפיים ולא שמה לב, ואנחנו נקרעות מצחוק- ומאשושה מצביעה לה על השולחן, וויקטוריה חושבת שהיא תוקעת אצבע למקס בגב, ואז מאשושה בקול הצפצפני שלה, על סף דמעות מילמלה משו בסגנון: "סליחה וויקטוריה, אבל את גנבת לי את המשקפיים..." ואז כל הכיתה התפתלה מצחוק... צריך להיות שם כדי להרגיש... עצוב בחייך: זה היה בין כיתה ו' ל-ז', חזרתי מצרפת והבנתי שכל בני האדם מתים וששם אני עומדת למות ביום מן הימים- יצאתי מהבועה הקטנה שחייתי בה- ומאז אני פאנקית- מטאליסטית קשוחה (נאמר בציניות מלאה..) אפור בחייך: אתמול כשהעיפו אותי מהבית ללא סיבה... ורוד בחייך: כשאני ואיתמר התחלנו לצאת... כלומר, היום עצמו לא- אבל שבוע בערך כשהיינו ביחד- אז, היה יום שבאתי אליו הבייתה והתחלנו להמציא תאוריות לגבי קיומן של "בלות" בעולם... מעצבן בחייך: יום אחד שבו ידידה טובה של איתמר התיישבה עליו מול הפנים שלי- ועיצבנה אותי מוות!!! ארוך בחייך: בגדנ"ע היה לנו יום עיוני- כל הפעילויות היו עיוניות- והיום פשוט זחל.... חסר משמעות בחייך: לא זכור לי יום כזה... האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? לא מצחיק? לפעמים.. צבוע? לא קנאי? תלוי מתי... במידה מסויימת כן.. יפה? לא מכוער? לא רזה? כן שמן? לא משועמם? לא ממש...

ל א ק י

New member
שורש gr

מה קורה? אחלה מה איתך מה המצב? אחלה מה איתך הכל טוב? אחלה מה איתך מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: מ מתחת לאיזה בניין נטוש :$ אכלת בו:איזה מסעדה בורשה :$ ישנת בו:מעונות עזה D: הזדיינת בו: התמזמזת בו: שחית בו:אגם בקזחסטן
הלכת מכות בו:יותר מידי :$ רקדת בו:אנ'לא יודעת לרקוד]: היום הכי.. מאושר בחייך:הוא כבר לא היום המאושר בחיי[?] מצחיק בחייך:1.9.2003 עצוב בחייך:13.8.1989 אפור בחייך:13.8.1989 ורוד בחייך:31.12.2003 מעצבן בחייך:13.8.1989 ארוך בחייך:לא זוכרת ת'תאריך:| כשאמרו לי שסבא שלי מת:| חסר משמעות בחייך:רב הימים האם אתה.. אימפוטנט?לא לסבי? לא הומואי?לא מצחיק?לא צבוע?קצת בזמן האחרון]: קנאי?כה יפה?לא מכוער?כה רזה?לא שמן?כה

FrooTeLa

New member
תשובות...

מה קורה? מה המצב? הכל טוב? בסדר, בסדר מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:אלוהול או מה? נגיד אלכוהול. אף פעם לא שתיתי אלכוהול במקום מוזר. אכלת בו:מממ.. רכבת? לא יודעת. ישנת בו:בספה למעלה של האסיילום.. חח הזדיינת בו:לא הזדיינתי אבל מעל בית כנסת. התמזמזת בו:נו, זה. שחית בו:לא שחיתי במקומות מוזרים. הלכת מכות בו:כיתה נחשב? רקדת בו:חחחחח אולם ריק של החטיבה. היום הכי.. מאושר בחייך:לא יודעת. מצחיק בחייך:יותר נכון לילה.. שעישנתי בפעם הראשונה עצוב בחייך:... עזבו. אפור בחייך:מה! ורוד בחייך:................ מעצבן בחייך:כל יום. רר. ארוך בחייך:רוב הימים. רר. חסר משמעות בחייך:לא זוכרת יש הרבה. האם אתה.. אימפוטנט?לא לסבי?גם לא הומואי?קצת מצחיק?במעט. צבוע?לפעמים. קנאי?תלוי בנסיבות יפה?לא מכוער?כן רזה?לא שמן?כן

למעלה