שאלון!

Hii BiTcH

New member
עונה..וגם חדשה P:

מה קורה?הכול טוב מה איתך? מה המצב?הכול טוב מה איתך? הכל טוב?כן,מה איתך?:] מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:אמבטיה[?] אכלת בו:אמבטיה[?] ישנת בו:אמבטיה[?] סתם,לודעת.. הזדיינת בו:לא הזדיינתי.. התמזמזת בו:לודעת,יש כמה.. שחית בו:ים[?] הלכת מכות בו:לא הולכת מכות..|פחדנית| רקדת בו:לודעת.. היום הכי.. מאושר בחייך:היו כמה.. מצחיק בחייך:היו הרבה.. עצוב בחייך:ממ.. אפור בחייך:ממ ורוד בחייך:היו הרבה.. מעצבן בחייך:היו היו.. ארוך בחייך:בלה.. חסר משמעות בחייך:היום שהצטרפתי לפורום הזה P: סתם,לודעת. האם אתה.. אימפוטנט?אם היה לי זין... לסבי? קצת.. הומואי?לא.. מצחיק?לפעמים.. צבוע?לפעמים.. קנאי?רוב הזמן.. יפה?לדעתי כן.. מכוער?לא.. רזה?לא.. שמן?כה.. משועמם?כה..

אהם.

מה קורה? הכל טוב מה המצב?כנ"ל הכל טוב?כה מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:אושוויץ. אכלת בו:לא זוכרת. ישנת בו:ספה באיזה מועדון הזדיינת בו:שום מקום. התמזמזת בו:אהם.בכיתה. שחית בו:אין הלכת מכות בו:אין רקדת בו:שירותים. היום הכי.. מאושר בחייך:עוד לא היה מצחיק בחייך:נכון לעכשיו? יום שישי. עצוב בחייך:=\ אפור בחייך:=\ ורוד בחייך:צ. מעצבן בחייך:כל יום ראשון ארוך בחייך:לא זוכרת חסר משמעות בחייך:כמעט כל יום האם אתה.. אימפוטנט?לאOo לסבי? לא הומואי?קצת. מצחיק?קצת. צבוע?לא קנאי?כה יפה?לא מכוער?לפעמים יש לי נטיות. רזה?לא שמן?כה

r o n i1

New member
בוקר טוב

מה קורה?הכל טוב מה המצב?משעמם הכל טוב?יהיה טוב.. <אופטימית..> מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:מתחת למים בבריכה.. <מבקבוק, לא את המים של הבריכה> אכלת בו:לא יודעת.. ממ על הר בטיול של הצופים ב3 בלילה. ישנת בו:טיולים של הצופים <באמת רוצים פירוט?> הזדיינת בו:בתולה אנוכי. התמזמזת בו:טיול של הצופים.. ממ בפאב בחלק האחורי.. שחית בו:באגם במכתש הלכת מכות בו:- רקדת בו:במסיבה שהייתה פה.. היום הכי.. מאושר בחייך:לא היה הכי מאושר עדיין-נראה לי מצחיק בחייך:ממ לילה בסמינר בקיבוץ גזר עצוב בחייך:סבא נפטר וכלבה שנורא נורא אהבתי. אפור בחייך:אתמול.. מה היה ממש מעונן אתמול. ורוד בחייך:לא יודעת מעצבן בחייך:היו יותר מידי ארוך בחייך:לא יודעת חסר משמעות בחייך: שמישהו אמר לי שהוא חושק בי.. ואז הלך והיה עם אחותי האם אתה.. אימפוטנט?נופ לסבי? נופ הומואי?נופ מצחיק?נופ צבוע?לפעמים קנאי?יאפ יפה?אני לא חושבת ככה אבל יש כאלה שיטענו שאני נראית בסדר מכוער?נופ רזה?כבר לא שמן?לא באמת.. סתם אשליה.. <אופטימית אמרנו לא?>

נמ.

מה קורה? בסדר. מה המצב? בסדר. הכל טוב? לא. מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: נו מה. o_O אכלת בו: ... ישנת בו: חווה[?]. הזדיינת בו: על המיטה של אחותו[?]. התמזמזת בו: ליד בית כנסת. שחית בו: אגם? P: הלכת מכות בו: אוטובוס מלא באנשים? P: רקדת בו: בטח באמצע קניון אומשהו. היום הכי.. מאושר בחייך: הממ. 18.3.04. מצחיק בחייך: לא זוכרת תאריך, אבל זה היה לפני שלוש שנים בשיעור מחשבים, כשאני וחברה נכנסנו למצב כפית. עצוב בחייך: 16.11.2000/יום אחד בחופש הגדול. אפור בחייך: 16.11.2000/יום אחד בחופש הגדול. ורוד בחייך: טח. מעצבן בחייך: אוו. יש הרבה. אני בנאדם עצבני. P: ארוך בחייך: כל מיני כאלה עם שיעורים שאני שונאת. חסר משמעות בחייך: לכל אחד יש משמעות כלשהי, אני מניחה.. האם אתה.. אימפוטנט? לא.. לסבי? גם לא. הומואי? ולא. מצחיק? ולא. צבוע? לא. קנאי? המון. :\ יפה? לא. מכוער? כן. רזה? לא. שמן? כע. משועמם? קצת.

נוני נוני נוני נו.

מה קורה? הכל טוף. מה המצב? נחמד ביותר. הכל טוב? כיין. מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: סוכת מציל באיזה חוף מסכן בנתניה. אכלת בו: בעע איזה חור ברומניה.
ישנת בו: אוהל צבאי של 10 בנות?!
הזדיינת בו: ==--== התמזמזת בו: ממ.. מחוץ לחדר אוכל של מלון בטורקיה. o_O שחית בו: בריכת המשושים..חח.. הלכת מכות בו: מגרש ספורט בכתה ה'. רקדת בו: היום בשירותים של הבנות עם עוד 4 חברות שכל אחד עומדת מול מראה ושרה ורוקדת בתורה. כן כן. היום הכי.. מאושר בחייך: שישבת האחרונים. מצחיק בחייך: כל יום מצחיק בד"כ.. בעיקר אם יש שיעורי תנ"ך וספרות. עצוב בחייך: כתה ב' כשסבא שלי נהרג בפיגוע. אפור בחייך: 24.7 ורוד בחייך: כשצבעתי לחברה שלי את החדר בורוד. זוהר. עם נצנצים!
מעצבן בחייך: היום! ארוך בחייך: יום שנסעתי לת"א ובחזרה ירדנו בטעות בבנימינה ומשם לקחנו רכבת לנתניה ואז לבקר חברים באיזה קורס ליד חדרה ומשם לקניון אמ הדרך ואז הביתה. ארוך ביותר. חסר משמעות בחייך: ימי שני.
האם אתה.. אימפוטנט?לא. לסבי? לא. הומואי?לא. מצחיק? מדי פעם.. צבוע?לא...!!! קנאי? כן מדי פעם. יפה? לא חושבת. מכוער? לא חושבת. רזה? אוהבת את עצמי כמו שאני. שמן?לא. משועמם? קצת..

חחח לא.. עם ישראלי שהיה שם גם ../images/Emo13.gif

אבל מה זה משנה?!
זה היה סתם מגעיל... סטוצים זה בעע.. יאק...

ShUsHu GiRl

New member
מצטרפת../images/Emo9.gif

כי גם לי משעמם מה קורה?שום דבר מה המצב?לא משהו הכל טוב?ככה מקום הכי מוזר ש.. שתית בו:מברזיה ציבורית בעע אכלת בו:על מכונית ישנת בו:על הדשא באמפי הזדיינת בו:על הדשא באמפי? היו הרבה, קשה לבחור התמזמזת בו:כנ"ל שחית בו:ים?מה זו השאלה הזאת הלכת מכות בו:העפתי פעם סתירה למישהי במועדון. לא יותר רקדת בו:על הדשא באמפי
היום הכי.. מאושר בחייך:לא יודעת מצחיק בחייך:היו כמה ימים.. כשנסענו כל החברה לטיול בצפון עצוב בחייך:היום בו חבר שלי לשעבר טס לחו"ל אפור בחייך:כמעט כל יום בזמן האחרון ורוד בחייך:לא יודעת מעצבן בחייך:כל יום לפני מבחן ארוך בחייך:כל יום לפני מבחן חסר משמעות בחייך:לא יודעת האם אתה.. אימפוטנט?לא לסבי? לא הומואי?לא מצחיק?כשאני שיכורה
צבוע?מה פתאום קנאי?לפעמים יפה?ככה אומרים=) מכוער?לא חושבת רזה?כן שמן?לא

Mrs big

New member
אני כל הזמן בוכה, לא צריך סיבות..

מה קורה? כלום. מה המצב? סביר. הכל טוב? לא הכל. מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: o_O. אכלת בו: עוגת שוקולד באמצע הלילה בתוך שק שינה באמצע הסלון של לי נחשב? ישנת בו: סמינר מד"צים. באמצע ההרצאות וזה. הזדיינת בו: אבלאבל. התמזמזת בו: הנשיקה הראשונה שלי הייתה על דוּד באתר בנייה. :| שחית בו: :| הלכת מכות בו: מול המצלמה של המנהל. רקדת בו: תחת כדור הדיסקו של מיטל. היום הכי.. מאושר בחייך: כלמיני. 23.9.04, 2.8.04, 30.1.04. מצחיק בחייך: יש המון. עצוב בחייך: 27.11.03, 10.9.04 ובטח יש עוד הרבה. אפור בחייך: 27.12.03! אע, לא, זה אפור בשביל נועה. ורוד בחייך: 27.12.03! מעצבן בחייך: המון. ארוך בחייך: לא יודעת. חסר משמעות בחייך: .. האם אתה.. אימפוטנט? כן, שלו. לסבי? לא. הומואי? כן. מצחיק? לא. צבוע? לא! קנאי? כן, מאוד. יפה? לא. מכוער? כן. רזה? לא. שמן? כן.

EROTOMANIA

New member
תשובון

מה קורה? כלום מה המצב? משעמם הכל טוב? אכן מקום הכי מוזר ש.. שתית בו: o_O באמצע הרחוב? אכלת בו: בע ישנת בו: על הרצפה הזדיינת בו: באוטו בחניון של הקניון התמזמזת בו: סטארבקס? שחית בו: אין הלכת מכות בו: בצפר? רקדת בו: מרתף היום הכי.. מאושר בחייך: - מצחיק בחייך: - עצוב בחייך: היום שנאלצתי לעזוב את ישראל אפור בחייך: כל יום הוא כזה ורוד בחייך: - מעצבן בחייך: כמעט כל יום הוא כזה ארוך בחייך: כל יום o_O חסר משמעות בחייך: כל יום ! האם אתה.. אימפוטנט? לא לסבי? לא הומואי? כן, אני הומואית. מצחיק? לא צבוע? כמו כולם קנאי? כן יפה? לפעמים מכוער? רוב הזמן רזה? לפעמים שמן? לא עד כדי כך משועמם? כן

למעלה