שאלון...

israel1986

New member
שאלון...

הפורום שזכה הפעם בכבוד שאני מעתיק ממנו הוא פורום גראנג' (499), השאלון הזה הופיע בו אי שם בתחילת 2003. אני מקווה שהוא לא היה פה כבר... תהנו. השיר של ברי: * הכי חורפי שלך? * הכי קייצי שלך? * שהכי מעציב אתכם? * שהכי משמח אתכם? * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? * עם המילים הכי נכונות לדעתך? * הכי חרוש? * הכי גרוע? * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב? * שגורם לך לבכות? * שגורם לך לחשוב על סקס? * שהכי מצחיק אותך? * שהכי גורם לך לחשוב על מוות?

israel1986

New member
והתשובות שלי

* הכי חורפי שלך? עיר מקלט. * הכי קייצי שלך? עיר של קיץ, כמובן (וזה במקרה שגם החורפי וגם הקייצי מדברים על עיר). * שהכי מעציב אותכם? חבל שאת לא (?). * שהכי משמח אותכם? נראה לי ש-"סרט", משום מה. * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? לא ממש לרקוד, אבל מקפיץ כזה - רועד. וגם הפזמון של נכנע לך. * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? סרט, שוב. * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? יש אחד כזה, והוא של ברי. * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? מונסון אולי. * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? החיים שממול, בואי הביתה. * עם המילים הכי נכונות לדעתך? אבק בנעליים, עבדים. * הכי חרוש? עבדים. * הכי גרוע? מפנה מקום. * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב? אין לי מושג. * שגורם לך לבכות? לא ממש לבכות, אבל ריבונו של עולם. * שגורם לך לחשוב על סקס? ... * שהכי מצחיק אותך? אני רוצה מידבר. * שהכי גורם לך לחשוב על מוות? השומר של הגן.

../images/Emo6.gif

* הכי חורפי שלך? לא מוגדר כל כך.. אבל עוד חוזר הניגון
* הכי קייצי שלך? עבדים. לוידעת למה. וגם שקיעתה של הזריחה. * שהכי מעציב אתכם? הולך איתך תמיד. * שהכי משמח אתכם? כל שיר של ברי. כשאני שומעת ברי אני שמחה
* שהכי גורם לך לרצות לרקוד? חלליות. * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? אין. טוב אולי ככה זה
כבר לא חברה טובה>< * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג?
* שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? די -_- * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? כל שיר שלו, חוץ מחלליות/עבדים/יומולדת/ככה זה. בקיצור לא את השירים שלו שבאמת נמאסו
* עם המילים הכי נכונות לדעתך? הרבה.. רואים שלא רואים, האחר
[האויב הוא חבר שזנחת
היש יותר גאוני מזה?!] נפתלי הדג, החיים שממול [משמעות יותר ממילים], ועוד רבים וטובים..
* הכי חרוש?- סתכלו למעלהP: * הכי גרוע?- יהלום
* שמתאר את האישיות שלך הכי טוב?- הממ.. נפתלי. משמע נפתלי הדג
* שגורם לך לבכות? Oo. אה נו, ריבונו של עולם
. * שגורם לך לחשוב על סקס? יהלום
חחח סתם, הזיות
* שהכי מצחיק אותך? בריזי'ט ברדו זה לא פשוט
* שהכי גורם לך לחשוב על מוות? המממ.. אין כל כך.

Bob girl

New member
../images/Emo9.gifתשובות שלי!

* הכי חורפי שלך? ככה זה * הכי קייצי שלך? כמה יוסי * שהכי מעציב אתכם? חבל שאת לא * שהכי משמח אתכם? עבדים * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? אני יודע * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? עוד חוזר הניגון * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? הדמעות של לילי * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? לב שלם * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? עיר של קיץ! :) * עם המילים הכי נכונות לדעתך? עבדים. כל כך אמיתי. * הכי חרוש? יומולדת * הכי גרוע? האיש שבקיר * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב? ממש אין לי מושג * שגורם לך לבכות? חבל שאת לא.. לא בוכה אבל מעציב! * שגורם לך לחשוב על סקס? מפנה מקום * שהכי מצחיק אותך? פומפה פומפה של אריס סאן... זה היה יציאה טובה של ברי... * שהכי גורם לך לחשוב על מוות? ריבונו של עולם

הנה

הכי חורפי: מונסון
הכי קייצי: עיר של קיץ
הכי מעציב:השומר של הגן
הכי משמח:עיר של קיץ
הכי גורם לרצות לרקוד: כמה יוסי
הכי מזכיר חבר טוב: לחץ
הכי מזכיר לי בן\בת זוג:מונסון
הכי הכי מזכיר לי אהבה ישנה:אמונה עיוורת
כמה פעמים שאני אשמע אותו לא יימאס: הדמעות של לילי, עיר של קיץ וכמה יוסי
עם המילים הכי נכונות: עבדים וריבונו של עולם
הכי חרוש:חלליות
הכי גרוע: שם יש
שמתאר את האישיות שלי הכי טוב: השומר של הגן
שגורם לי לבכות:אף אחד העיקרון, אבל ריבונו של עולם קרוב.
שגורם לי לחשוב על סקס: הדמעות של לילי
שגורם לי לחשוב על מוות: ריבונו של עולם.

ענת1986

New member
תשובותיי

השיר של ברי: * הכי חורפי שלך? עוד חוזר הניגון * הכי קייצי שלך? רועד * שהכי מעציב אתכם? חבל שאת לא * שהכי משמח אתכם? עיר של קיץ * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? לחץ, עיר של קיץ (הגרסה בדיסק הופעה) * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? אמונה עיוורת * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? הזיות * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? מונסון * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? יומולדת * עם המילים הכי נכונות לדעתך? רואים שלא רואים * הכי חרוש? ככה זה * הכי גרוע? אין לי מושג. * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב? לא חושבת שיש לברי שיר כזה... * שגורם לך לבכות? חבל שאת לא * שגורם לך לחשוב על סקס? הזיות * שהכי מצחיק אותך? אני יודע * שהכי גורם לך לחשוב על מוות? ריבונו של עולם

מתןפ

New member
אחלה שאלון.. :]

* הכי חורפי שלך? נפתלי הדג * הכי קייצי שלך? עבדים * שהכי מעציב אתכם? חבל שאת לא * שהכי משמח אתכם? נכנע לך * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? ברז'יט ברדו זה לא פשוט * שהכי מזכיר לכם חבר טוב? רועד * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? מנהרת הזמן * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? שתי פנים * שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? 90% משירי ברי. * עם המילים הכי נכונות לדעתך? כנ"ל * הכי חרוש? הולך איתך תמיד * הכי גרוע? יומולדת,נמפה * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב? לב שלם * שגורם לך לבכות? אמונה עיוורת * שגורם לך לחשוב על סקס? הדמעות של לילי * שהכי מצחיק אותך? רועד * שהכי גורם לך לחשוב על מוות? ריבונו של עולם

ben4ever

New member
גאד קשה לי עם השאלונים האלה...

אבל ננסה...אלה התשובות שלי לזה עתה, כי אצלי זה משתנה רנדומלית..... השיר של ברי: * הכי חורפי שלך? "עיר של קיץ",כי כיף לחשוב על הקיץ בימים של חורף * הכי קייצי שלך? "מונסון", כפי שנאמר הנ"ל, רק הפוך * שהכי מעציב אתכם? "נפתלי הדג", כי לפעמים אני מרגיש כמו נפתלי
* שהכי משמח אתכם? "עוד חוזר הניגון" * שהכי גורם לך לרצות לרקוד? "סרט" * שהכי מזכיר לכם חבר טוב?"אוחתכ בייבי" * שהכי מזכיר לכם בן\בת זוג? אין לי בת זוג, אז מן הסתם אין... * שהכי מזכיר אהבה ישנה שלכם? "מפנה מקום"...פיניתי לה מקום, אבל היא לא באה
* שכמה פעמים שתשמעו אותו, הוא אף פעם לא יימאס? "כמה יוסי" * עם המילים הכי נכונות לדעתך? "עבדים" * הכי חרוש? יש הרבה * הכי גרוע?אין חיה כזאת... * שמתאר את האישיות שלך הכי טוב?"ניצוצות", לפעמים אני חושב שאני בנאדם עם פיצול אישיות.... * שגורם לך לבכות? "נפתלי הדג" * שגורם לך לחשוב על סקס? "הדמעות של לילי", בעיקר בגלל הגניחות ששומעים בסוף השיר
* שהכי מצחיק אותך? יהלום (שיר ביזארי ביותר) * שהכי גורם לך לחשוב על מוות? "ריבונו של עולם"

קניידעל

New member
ננסה

הכי חורפי- שתי פנים הכי קיצי- חם על הירח שהכי מעציב אתכם- עוד חוזר הניגון, נכון לעכשיו שהכי משמח אתכם- אני יודע שהכי גורם לך לרצות לרקוד- אני יודע ההכי מזכיר לכם חבר טוב- Ghosts can't run away שהכי מזכיר לכם בת זוג (לשעבר)- אני יודע, למרבה הפלא (ויכוח עתיק על צמרמורת אותי עוטפת או שוטפת) שהכי מזכיר לכם אהבה ישנה- נפתלי הדג שכמה פעמים שתשמעו אותו הוא אף פעם לא ימאס- יומולדת בגרסת המקור עם המילים הנכונות לדעתך- נכנע לך הכי חרוש- אין קץ לילדות בגרסה של ברי- פשוט שמעתי יותר מדי והוא לא כזה טוב... הכי גרוע-לב שבור(?) שמתאר את האישיות שלך הכי טוב- נפתלי הדג שגורם לך לבכות- יומולדת שגורם לך לחשוב על סקס- קשה לי לקשר את ברי לסקס... אולי גליה עם הקטע עם הכינים, אבל זהו... שהכי מצחיק אותך- יהלום/אני יודע שהכי גורם לך לחשוב על מוות- חבל שאת לא

זהי היה קשה

חורפי? עיר של קיץ
קיצי? אמריקה שוב בחירה מוזרה בטח, אתם לא תבינו אותי מעציב? ריבונו של עולם, די ברור למה... משמח? ת'אמת אולי ישמע קצת מוזר...בשבילך לרקוד? רעש לבן (מקום שני STATIK DANCING ושלישי יומולדת עם אינפקטד) מזכיר חבר טוב? חלליות, זה משהו אישי... בת זוג? לב שלם אהבה ישנה? מונסון, שרתי את זה לאקסית שלי כשנפרדנו, זה הכי התאים והיא כמעט בכתה... שלא ימאס? מלאן ת'לפים אבל הכי-המוות אינו מחוסר עבודה (אפילו שזה לא של ברי אלא של פורטיס, ניחא הם שרים את זה ביחד בגיטרה) המילים הכי נכונות? עבדים, על כל ההתמכרויות למינהם והעבדות וכו' שיר גדול הכי חרוש? מה זאת אומרת אין קיץ ליֵלַדות הכי גרוע? החידוש עם מוקי למחכים למשיח, שונא את הביצוע הזה, פשוט הרס טוטאלי של המקור ושל היופי של השיר הזה! שמתאר את האישיות שלי? יענו שאני הכי מזדהה עם המילים שלו? נגיעות, אני מאמין שכל בנאדם צריך קודם כל לדעת מאיפה הוא בא ולחקור את עצמו לעומק... שגורם לי לבכות? לא קיים, אבל שוב ריבונו של עולם הכי מעציב אותי... גורם לי לחשוב על סקס? חלום כחול, שוב למרות שזה אירוטי, זה שיר אהבה דגול מצחיק? החידוש האחרון של ברי-פומפה פומפה, אני לא מאמין שהוא אשכרה עשה את זה! שגורם לי לחשוב על מוות? השומר של הגן...

למעלה