שאלון

שאלון

ראיתי אותו בפורום של כריסטינה וחשבתי שזה יתאים גם לפה! *מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט ?? * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט??(מכל הדיסקים) *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע?? *מה יותר עדיף??בריט לבד או בריט בדואט? *מה את/ה מעדיפה להיות יותר?החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה? *כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב? *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט? *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן: 1.אין כניסה!הכניסה מותרת רק לבריטני ספירס! 2.אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת בריטני בנשיקה לוהטת! 3.בחדר הזה גרה בכיף החבר\ה הכי טוב\ה של בריט נא לא להפריע! 4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, בריט רק חזרה מהופעה והרבה זמן לא דיברנו אנחנו מתעדכנות אז לא להכנס! 5.החדר שלי המעריצה הכי ענקית של בריט המדהימה שלי!!!

אני עונה

*מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט ?? מהדיסק הראשון,מהקליפ הראשון. * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט??(מכל הדיסקים) סמטיימס,וטוקסיק. *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע?? לא שומעת,הדיסקים הם למטרת יופי בחדרי. *מה יותר עדיף??בריט לבד או בריט בדואט? בריטני לבד. *מה את/ה מעדיפה להיות יותר?החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה? חברתה הטובה *כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב? אין לי. *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט? הוא היה פעם מפוצץ תמונות,שאפילו את הקיר עצמו לא ראו,אבל עכשיו יש לי כמה תמונות מפוזרות ברחבי החדר,בתוך הארון,במגירות...וזהו. *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן: אין כניסה! מלכה בפעולה!

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifתשובות שלי ../images/Emo11.gif

מהדיסק הראשון (קרייזי)
סורי..לא יכול לבחור 2...
ביום אני שומע אותו בערך 3 פעמים..אני מניח שבשבוע זה 21..
בריטני לבד
חבררררררררררררררררררררר
בערך 600...
אממ..2 פוסטרים של בריטני, מעמד של סקצ'רס של בריטני, 4 מדבקות של בריטני (אחד אור הביא לי
ו-3 אחרים מהדיסק). במקומות שונים
אף אחד מהאפשרויות...אם כבר אז: 6. בריטני, אני מחכה לך...

i4britney

New member
../images/Emo6.gif תשובות שלי

1. BABY ONE MORE TIME 2.EVERYTIME/I'M NOT A GIRL 3. בערך 20-25 פעמים (הרוב אני שומע במחשב) 4.בריט לבד 5.החבר הכי טוב 6.אין לי מושג אבל הרבה 7. פעם היה מפוצץ תמונות, היום הכל בקלסרים מסודר 8.החדר של המעריץ הכי ענקי של בריט המדהימה שלי

xander55

New member
הנה שלי.... ../images/Emo129.gif

התחלתי לאהוב את בריטני מהדיסק הראשון שלה. run away, breathe on me את מתכוונת כמה פעמים אני שומע את הדיסק של בריטני ביום...כעיקרון ביום אני שומע שלוש פעמים את הדיסק, אז כל השבוע בערך 20 פעמים, פחות או יותר. בריט לבד. החבר הכי טוב. אין לי תמונות של בריטני לי על המחשב, החדר מפצה על כך, שלא לדבר על הפוסטר הענק שיש לי על הדלת. ראה תשובה למעלה. אין כניסה! אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת בריטני בנשיקה לוהטת! אחלה שאלון!

חחח מצחיקה../images/Emo70.gif זה מהפורום של ג'סטין!

השאלה האחרונה היא הסקר אצלם... אולי גם הפורום של כריסטינה העתיק
לא נורא
מותר להעתיק
ועכשיו גם הפורום של מייקל יעתיק
והתשובות שלי: *מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט ?? מהראשון... מהקליפ הראשון * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט??(מכל הדיסקים)crazy וlucky *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע?? האמת.. די הפסקתי לשמוע את בריטני.. *מה יותר עדיף??בריט לבד או בריט בדואט?לבד! *מה את/ה מעדיפה להיות יותר?החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה? אחותה *כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב? אמ...9...חחחחחחחחח *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט? אין אופציה לשום תמונה
חחח.. החדר שלי פעם היה מפוצץ בתמונות ופוסטרים... *איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר? 3

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifאני../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif

מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט
Baby One More Time
איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט(מכל הדיסקים)
The Hook Up ו- Bombastic Love ו- Shadow ועוד.... לא יכולה לבחור
כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע
כל יום 4-5 פעמים,תעשו חישוב לבד
מה יותר עדיף
בריט לבד או בריט בדואט
בריטני לבד-
מה את/ה מעדיפה להיות יותר
החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה
אחותה
כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב
50 פלוס מינוס...
איך החדר נראה
מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט
פעם הוא היה מלא באיזה 7 פוסטרים,עם תמונה מהממת שלה על המראה בצד. היום הפוסטר הענק של In The Zone בדלת מאחורה,ו 4 המדבקות שקיבלנו בדיסק ITZ מודבקות על המראה במקום התמונה הישנה(שכבר נהרסה
).
איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר
האופציות הן:
1.
אין כניסה!הכניסה מותרת רק לבריטני ספירס
2.
אין כניסה!אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת בריטני בנשיקה לוהטת
3.בחדר הזה גרה בכיף החבר\ה הכי טוב\ה של בריט
נא לא להפריע
4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, בריט רק חזרה מהופעה והרבה זמן לא דיברנו אנחנו מתעדכנות אז לא להכנס
5.החדר שלי המעריצה הכי ענקית של בריט המדהימה שלי
אחר:
6.בחדר הזה גרה בכיף האחות של בריט
נא לא להפריע

TetiBETTY

New member
../images/Emo104.gifתמונה נדירה../images/Emo26.gif

איזו שמנמונת היא הייתה

Golden apple

New member
../images/Emo60.gif חבר'ה היום קריסמס (Christma

אני תמיד מזדהה עם קריסמס (Christmas) , בגלל לילי הפילפנית שעובדת פה... היא יוצאת היום לבלות, ואולי מחר היא תקנה לי משהו איזה כיף לי.

עכשיו אני!

1. מהדיסק הראשון 2. אני אוהבת את כולם.. 3. אני שומעת את הדיסקים שלה כל יום..כל היום.. 4. אני מעדיפה את בריטני לבד אבל ת'אמת לא כל כך משנה לי.. 5.חברה הכי טובה 6. יותר מ- 3,000 7.החדר שלי מפוצץ בתמונות 8. 4 - הדלת סגורה מסיבה חשובה, בריט רק חזרה מהופעה והרבה זמן לא דיברנו אנחנו מתעדכנות אז לא להכנס! ושמתי תמונה א-ד-י-ר-ה של בריטנוששששש

תשובות

מביבי מהרגע הראשון שראיתי אותה בקליפ אוהבת הכול לפחות פעמים ביום בריטני לבד אחותה הפסקתי כבר לספור מפוצץ תמונות וכול דבר קטן שיש עליה בשלט שלי כבר רשום החדר של מורן ובריטני

../images/Emo41.gifעכשיו תורי..

מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט ??
מהפעם הראשונה שראיתי אותה.. אהבה ממבט ראשון..
איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט??(מכל הדיסקים)
אממ.. overprotedted ו- crazy.. אלה הכי הכי..
כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע??
המון.. מתי שמזדמן לי..
מה יותר עדיף??בריט לבד או בריט בדואט?
בטח שלבדדד
יותר בריטנ יותר טוב
מה את/ה מעדיפה להיות יותר? החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה?
בעלה..
כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב?
ואיי.. המון!! אלפים! עשרות אלפים אפילו..
איך החדר נראה? מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט?
קיר מלא מלא מלא.. וארון גדול מלא בריטני..
איזה שלט היית יותר מעדיף שיהיה לך בחדר?האופציות הן:
1.אין כניסה! הכניסה מותרת רק לבריטני ספירס! 2.אין כניסה! אלא אם כן אתם רוצים לתפוס אותי ואת בריטני בנשיקה לוהטת! 3.בחדר הזה גרה בכיף החבר\ה הכי טוב\ה של בריט נא לא להפריע! 4.הדלת סגורה מסיבה חשובה, בריט רק חזרה מהופעה והרבה זמן לא דיברנו אנחנו מתעדכנים אז לא להכנס! 5.החדר שלי המעריצה הכי ענקית של בריט המדהימה שלי!!! אף אחד מאלה..

britney4u

New member
תשובות שלי.......

*מאיזה דיסק התחלתם לאהוב את בריט ?? BRITNEY מאז ששמעתי את overprotected... * איזה 2 השירים שאתם הכי אוהבים של בריט??(מכל הדיסקים) overprotected, im not a girl *כמה פעמים אתם שומעים את הדיסק של בריט בשבוע?? 7, פעם אחת יום... *מה יותר עדיף??בריט לבד או בריט בדואט? בריטני לבד *מה את/ה מעדיפה להיות יותר?החבר\ה הכי טובה או אח\אחותה? החבר הכי טוב... *כמה תמונות של בריט יש לך על המחשב? אין לי... *איך החדר נראה?מפוצץ תמונות של בריט או יש לבריט מקום קטן עם איזה 7 8 9 תמונות של בריט? אין לי שום תמונה על שום קיר...

למעלה