שאלון.............

backstreet girl

New member
שאלון.............

ספרו 10 עובדות על עצמכן שאף אחד מפה לא יודע: אני: 1)אני שונאת נייר בשירותים ובכלל שירותים ציבוריים לא נקיים 2)אני מתה על המקצוע הסטוריה 3)אני אוספת סבונים (ומדביקה עליהם את התמונות של הבויז) 4)אני צוחקת יותר מדי ובוכה יותר מדי 5)החלום שלי הוא להיות אשת בידור (זמרת ,שחקנית ,בדנית, רקדנית) 6)אני כותבת שירים..יש לי איזה 70 שירים..... 7)רד הוט צ'ילי פפרז הם הלהקה ה-2 שאני הכי אוהבת בעולם..... 8)אני שונאת להתחנןבפניי אחרים או לרחם על אחרים בדיוק כמו שאני שונאת שמתחננים בפניי ומרחמים עליי 9)אני אומרת את כל מה שאני חושבת על אחרים 10)אני שונאת סיגריות......מתעבת אותם.......

N i c k i T

New member
אני....

1. אני אומרת את האמת בפרצוף גם אם היא כואבת! 2. אני לא יודעת לשקר
3. אני יכולה להיות מאוד עצבנית
4. אני מעצבת בגדים 5. אני חושבת שבריטני מ-ד-ה-י-מ-ה (אולי אתם יודעים את זה..) 6. אני ההפך מרוני אני אחות רחמנייה מרחמת על כולם ודואגת שלכולם יהיה טוב ושאף אחד לא ייפגע 7. אני אוהבת מחמאות
8. יש לי אחות גדולה נשואה טרייה ואח גדול בתאילנד 9. יש לי רק סבתא אחת וחמודה
10. שתי דודות שלי מאותו הצד מתו מסרטן הראשונה לפני שנה וקצת השנייה לפני חודשיים
וזהו...ביי

hadasrulez

New member
10 עובדות עליי

1)אני קשה לשכנוע 2)אני לא שמה על מה שאחרים חושבים עלי 3)אני אוהבת לצחוק יותר מידי 4)אני מתה על מסטיקיםםםםםםםם!!!! ועל טיקטק!!! בגלל זה יש לי מלא הרשמות בבית ספר 5)אני מתה מתה מתה על כריסטינה אגילרה לדעתי היא בן אדם מדהים שאפתן שלא שם על מה שאחרים אומרים ועושה מה בראש שלה ועוד הרבה אין לי כוח לפרט 6)החלום שלי זה להיות זמרת\רקדנית\שחקנית 7)אני אוהבת לגרום לאנשים לשמוח ובעיקר להצחיק אנשים, זה חלק מהטבע שלי 8)המאכל האהוב עלי זה פיצה וגלידההה 9)אני אוהבת את אהרון קרטררררררררררררר!!!! my loveee 10)אני חברותית לא ביישנית ולא מפלה אנשים! וזהוווווווווו מוואאאהה! love youuu hadas!!!

hadasrulez

New member
טוב נעשה את זה 12.....

11)אני שונאת סיגריותתתתת!!!!!!
12)יש לי חולשה לבלונדיניייייייים

bsbgirl

New member
שלי!

1. יש לי אחות תאומה זהה, אבל אנחנו לא דומות כל כך כי היא פאנקיסטית כזאת ואני פופיסטית ורודה בנשמה:) 2. האובססיה הכי גדולה שלי, הפחד הכי גדול שלי, והקראש הכי ארוך שלי וגם הדבר שהכי מוציא אותי מריכוז- וגורם לי לבכות כמעט כל יום כבר במשך יותר מ6 חודשים זה אותו בןאדם והוא בשכבה שלי 3.אני מעריצה את בקסטריט מגיל 7 ואני אמות בשבילם, לא פעם הלכתי מכות בגללם *או בגלל מעריצות דפוקות שלהם או של אןסינק*, אבל פעם הייתי הרבה יותר גרועה מהיום...היום נרגעתי 4. אני כותבת שירים מגיל 10 וידיד שלי עכשיו מלחין לי אותם אולי יום אחד אני אשמיע לכן אותם 5.בהקשר ל-3....אני לא סומכת על בנים, אני לא מאמינה למילה שיוצאת להם מהפה, אבל בכל זאת אני מתנהגת בטיפשות ליד בנים. אני מכורה לבלונדינים, לאמריקאים, ולבנים טיפשים בעיקר אבל הם כולם ככה לא? אהה וגם חבר שלי לשעבר בגד בי *בןזונה* 6.הייתי חודשיים באר"הב, ועוד 3 חודשים מעכשיו הולכת להתארח אצלי אמריקאית חביבה!! במשך חודשיים גם!:)!! 7. אני שונאת לאחר- אבל זה קורה לי בקביעות, ואני שונאת שקרנים ולא יודעת לשקר 8.אני בניתי אתר+פורום לבקסטריט, האתר פועל 3 שנים והפורום שנתיים 9.יש לי 189 פוסטרים על הקיר+ 10 על התיקרה 10.אני בכיינית לאללה אבל אפעם לא בוכה ליד אנשים חוץ מפעם 1 שבכיתי בבי"ס אבל זה היה אירוע מיוחד במינו אני שונאת שאנשים רואים שאני בוכה כי זה מראה על חולשה גם מאוד אכפת לי מה אנשים חושבים עלי ואני פעם לא הלכתי לבי"ס כי הריצו עליי שמועות זה נושא שהכי חרא לי איתו- אין דבר כזה כאילו...לא לשים על שמועות לא אצלי...זה גרוע!

backstreet girl

New member
אני לעומתך עושה הכול לפני אנשים....

צוחקת בוכה משתוללת קופצת מתאכזבת רוקדת שרה משחקת יוזמת מדברת אני רוצה שיראו אותי לא משנה מה אני עושה... אני תמיד חייבת להיות בולטת..... האם זה רע?????

backstreet girl

New member
שמעי אני לא שמה על כל הילדים

שמקללים את הבויז..... הם שווים לתחת...... הם סתם מפסידים להקשיב ללהקה מ-ה-מ-מ-ת ולא צריך להתייחס אליהם..... אני לא שמה על הרבה אנשים........ אני עושה מה שבלי .....כמובן עד גבול מסויים אבל בעיקרון אני לא מתייעצת לפני שאני עושה לעצמי (בהדגשה לעצמי) דבר מה......

hadasrulez

New member
חחחחחחח גליה

זה בסדר גם אני מאחרת בקביעות (ובאמת בקביעות) חברות שלי כבר על קוצים בגללי אבל "עדיף לאחר מאשר לא להגיע בכלל" חחח בלונדנים זה העם הכי יפהההה ובמיוחד אמריקאיםםם
אבל לצערי חברות שלי מתאהבות בערסים עם גב כמו סימן שאלה (כאילו מכופף..) פשוט נוראא!! טוב כל אחד וטעמו... hadas

BabyGirlNicky

New member
אז ככה...

1. יש לי 2 עיניים 2. יש לי שני אוזניים 3. יש לי אף 4. תחזיקו חזק... יש לי גם פה!!!!! 5. מסיבה בילתי ידועה ניראלי התמכרתי לסיגריות... 6. אני גר בסביבה שימעט כולם דוסים כאן!! 7. אני שונאת סנוביות פרחות ואת כל האופנה של הקוקסים... 8. אני חושבת שכל מה שבאופנה זה חרא!! במיחד כל הצבעים הזהריים והבולטים האלו... 9. אני טסה פעמיים בשנה לחול 10. אני מעדיפה להיות כמה שיותר פחות בבית

mya 6

New member
וואי זה קשה!

1. השם המלא שלי זה מעיין מלכה שרה (מתילדה לא רשמי) רון. 2. יש לי חתולה סיאמית חמודה בשם מישקה!. 3. את הבויז גילית במקרה בגיל 10. הייתי בחוג ג'אז והמורה שמה את גאט דאון בתור חימום ומתתי על השיר הזה. ועברו חלפו השנים והערצתי את הבויז ועזבתי את החוג. ויום אחד יש ספיישל באקסטריט בויז.. ומה אני רואה בטלויזיה. את גאט דאון!. צחקתי המון!. 4. אני רוצה לגור בניו יורק שנה שנתיים. 5. אני רוצה להיות אחות מוסמכת (יולדת אם אפשר). 6.חסר לי את "באקסטריט באק". אני לא מוצאת אותו. :((((( 7.צפיתי בסרט "שיער" 10 פעמים לפחות וכול פעם אני בוכה בכי מר בסוף. 8. סוג הסרטים הכי אהובים עליי הם מוזיקליים. 9.אני בארגון נוער לנוער. זה ארגון שמתנדבים בו ועוזרים לקהילה (אני מתנדבת בהאק"ים). 10.(בהקשר למס' 7) אני בכיינית נוראית. בשנה האחרונה אני לא מפסיקה לבכות. לא בגלל שעצוב לי. אני רואה סרט. קומדיה או דרמה ואני פשוט מתחילה לבכות. פעם ראיתי "הוק" (סרט של רובין ווויליאמס המלך) ופשוט בכיתי בסוף!. אהההה! זה משגע אותי. 11. (בונוס). בניגוד ל 7 ו10, אני לא בכיתי בבמבי. לא מוצאת את זה עצוב. וזהו!.

bsbgirl

New member
לא אני לא! חחח

ספרי לי! ואגב למות בשבילם...כן הכל הם החיים שלי

mya 6

New member
האמת, שגם אני לא יודעת..

למה מגיע לי "קולה הכבוד"?...

backstreet girl

New member
אם חלילה וחס.....אמן הם התפרקו.....

את תהרגי את עצמך????????? או אם למשל יתנו לך לפגוש אותם ואז תצטרכי למות........ כי זה התנאי..... תסכימי......... זה לא מפחיד אותך למות למען משהו.......??????????

למעלה