שאלון.............

hadasrulez

New member
אני חושבת שהיא התכוונה בלמות למענם

בתור ביטוי כי שחושבים על זה אז אם מתים למענם אז לא רואים אותם ככה שאין כזה דבר... כמו שנגיד אומרים "איזה חמוד אני מתה עליו" או "שרופה עליך" אנשים תצילו אותי משעמוםםםםםם יש לי מבחן בתנ"ך ביום שישי ואין לי כוח להתכונן

backstreet girl

New member
בסדר אבל אני רוצה לשמוע את זה מגליה

אני חושבת שהיא התכוונה לזה........ אגב ........גליה.......מה עם האתר שלך?????? וכולם להכנס לאייסיקיו.........

backstreet girl

New member
עוד עובדות ממש חשובות על עצמי....

1) אני חסרת סבלנות....לא כדאי לנסות אותי בעניין........ 2)אני אלופה בלצייר ציורים גסים ואפסית בלצייר ציורים עדנים 3)אני גם מלחינה את השירים שלי ויש לי מתוך ה-70 איזה 15 מולחנים.... 4)לעיתים אני עושה תסרוקות מוזרות בשיער ואפילו הולכת איתן לבית הספר..... 5)אני ש-ו-נ-א-ת לקרוא 6)אני מתה על תינוקות ונקשרת אליהם מאוד מהר....יותר מדי שאני מוחצת אותם......ואני רצינית...יש לי בת דודה בת שנה וחצי (שאגב אני רוצה לשדםך בינה לבין ביילי.....חחחחחחחחח) ואני מוחצת אותה...מפילה אותה.... פעם אחת בט-ע-ו-ת......זרקתי עליה כדור אבל הכול בסדר איתה והיא מרגשיה מצויין........... 7)אני ממש ממש גסה...לא גסת רוח אלא גסה....ממש לא עדינה 8)אני ממציאה מתכונים מקוריים.......מוזרים שאפילו יוצאים לי טעימים כמו: חביתה עם שניצל........פסטה בביצה......ועוד......... 9)אני חולמת להיות ב-mtv עם הכיונוי של בקסטריט גירל ..... כמו הכינויים של פינק ואמינם......... 10)אני רואה את עצמי מיוחדת מן האחרות...לא שונה אבל אני לא כמכן...... ומי שיכיר אותי ממש ממש ממש טוב יבין שאני יותר מדי מיוחדת........

למעלה