שאלון:

this is me then

New member
שאלון:

ג'ניפר והמשפחה שלך
בשאלון הזה כל אחד ייצטרך למלא מה המשפחה שלו חושבת על ג'ניפר, על השירים שלה, על הסרטים שלה וכו' אני יותר מאוחר יירשום על שלי

this is me then

New member
הנה שלי:

לא יודע למה... אבל אבא שלי ראה תמונה שלה בעיתון ידיעות אחרונות בנוגע לביטול החתונה עם בן אלפק והוא אמר שהיא מכוערת
אחר כך הוא ראה אותה בקליפ של ג'ני פרום דה בלוק והוא אמר שבטלוזיה היא לא כל כך מכוערת ושיש לה גוף יפה. השמעתי לו את on the 6 פעם באוטו והוא התלהב מהשיר "baila" ו"no me ames",וב"jlo" הוא התלהב מ"dame" ומ"si ya se cabo". והוא אמר שהאלבום האחרון גרוע ושעדיף לשמוע כבר "שרית חדד".חחחח הוא ראה את הסרט "תא קטלני" והוא אמר שזה סרט מעולה ובסצינה למי שמכיר שהיא שם עם מפלצת לבנה כזאת שמוציאה לשוטר את המעיים הוא אמר שהיא מאוד יפה שם
אמא שלי ראתה גם את התמונה מהעיתון והיא אמרה שהיא נמוכה אבל יפה. ו... זהו
אחותי אוהבת מאוד את "on the 6", את "jlo" והיא לא אוהבת כל כך את "this is me... then", היא אוהבת משם רק את "jenni from the block" ואת "all i have", והיא מתעבת את "i'm glad", היא חושבת ש"תא קטלני" מאוד יפה וש"יפה במנהטן" נחמד והיא חושבת שהסרט "עד כאן" הוא הכי יפה שלה

אמממממ... המשפחה שלי מכירה אותה

בתור ההיא ששירה אוהבת חחחחחחחח או אמא שלי זה משו כמו: ההיא שהסינגלים שלה במחירים מוגזמים חחחחחחח הבאתי לשירה מלונדון איזה סינגל צהוב כזה, כן שירה זו הייתה המתנה הכי יקרה שהבאתי למישו מאותו טיול *נכון שאת אוהבת אותי?? חחחחח* עד שגיליתי שלא מייצרים יותר את anyone oof us של גארת' גייטס אז קניתי לטל ת'אלבום חחחחחחחח ייאייייייייייי הולכים לחרוש עליו בטיול השנתייייייי חיחיחיחי

../images/Emo42.gifשאלון חמוד../images/Emo70.gif אז ככה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אמא שלי חושבת שהיא מהממת, שיש לה תווי פנים מאוד יפות, ושהיא כשרונית ורוקדת יפה. באמת! הראיתי לה הופעות של ג'ני והיא ממש מתפעלת. אני לא חושבת שהיא ראתה סרטים שלה... אבל היא גם מתפעלת מהשירים שלה!
אבא שלי חושב שהיא מאוד יפה, אבל כל פעם הוא רואה אותה בלוק אחר, עם תסרוקת אחרת ואיפור אחר, אז הוא אומר שיש לה הרבה פרצופים. שיהיה! הוא ראה רק את רומן בלתי חוקי, והוא אוהב כל סרט אקשן...

J To The Lo

New member
לא אכפת להם....

אבל הם מעדיפים אותה על ה+הוד+ם כי זה פחות "רעש קולני ומעצבן באוזניים"

QueIronia

New member
המשפחה שלי מאוד גדולה../images/Emo26.gif

יגאל (אחי) - עד TIMT הוא אהב אותה מאוד (פחות ממני), בזמן האחרון הוא יותר ויותר מחבב אותה
אחותי הגדולה - לםעמים יש לה קטעים... סה"כ אפשר לומר שהיא לא חולה עליה, אבל בכלל לא שונאת אותה. חושבת שג'ן רוקדת מדהים, אבל משחקת גרוע
אחותי הגדולה היותר קטנה - לא כ"כ ידוע. כשהיא ראתה בערוץ 3 את ההופעה היא ממש התפעלה.
אחי הגדול - קורא לה "קובבה". אבל זה רק כדי לעצבן אותי...
אבא ואמא שלי - יודעים שיש כזו מישהי...

J To The Lo

New member
פחחחחחחח קובבה...

ידיד שלי פשוט מתאים להגדרה הזאת-הוא עגול(במימדים..)שחום ודורש ביס אז אני קוראת לו קובבה...אבל בצחוק!!

Lopezit

New member
המשפחה שלי יותר גדולה ../images/Emo3.gif

אמא ואבא אממ- אמא שלי אומרת שהיא יפה מאוד! ואממ לא זוכרת אבל אני יודעת שהיא תמיד אומרת : בת 34 ועדיין אין לה ילדים?! אבא- התלהב מהמכוניות שלה חחח
אחותי הגדולה ממני- חושבת שהיא זמרת טובה ויש לה שירים יפים...
אח שלי הגדול לודעת הוא לא מתלהב ממנה במיוחד.... אבל חברה שלו גם אוהבת תשירים שלה והיא אומרת שבן חתיך חחח ודרך אגב אח שלי שתמיד רואה אותי (הוא גר עם חברה שלו... לא בבית) קורא לי ג'ני חחח
אחותי הכייי גדולה אוהבת תשירים שלה והיא חולההההה על איינט איט פאני!!
ואני פשוט חייבת לציין תבני דודים שלי!! כל פעם שמישו בא (הם בערך בני 20-30) ורואה תפוסטרים שלה על הקירות אומר: איזה כוסית האישה הזאת!! והם גם ראו תהופעה בפורטו... ועוד מלא דברים... קיצור מי שלא מדבר יפה אני מטפלת בו! ולא שווה לו להתעסק איתי! ופעם אחת שראינו תהופעה בפורטו אז אח שלי פתאום אומר: אין לה שירים כל כך יפים ואז כולם התנפלו עליו חח ואמרו מה פתאום איזה שטויות!!! ואני כמעט הבאתי לו מכות!!!

NoWords

New member
חחחחחחח....

אני יכולה להעיד! הבית (ובעיקר- החדר) של ליאת זו ממלכת ג'ניפר כזו... והיא רואה ת'הופעה בפורטו איזה מאה אלף פעם ביום

mona18

New member
שלי...

בעיקר אמא שלי חושבת שהיא פשוט אישה למופת!!!!! שיש לה פנים מאוד יפות ושהיא כישרונית מאוד ועוד דבר אמא שלי היא בגיל שלה ואפילו יותר קטנה אמא שלי בת 32 ואני בת 16 ועוד 3 חודשים 17!!!!! היא ראתה את ההופעות שלה ואמרה שהיא רוקדת ממש יפה!!!!

NoWords

New member
../images/Emo15.gifגמני עונה..

אבא- ראה אותה בכמה קליפים וחושב שיש לה גוף מדהים והוא מאוד אוהב את הקצב של השירים שלה. אמא- אמא שלי רואה עליה בגיא פינס לפעמים, ובעיתונים, היא אומרת שהיא מאוד יפה... אחים שלי- זה כבר סיפור אחר, הם בכלל לא אוהבים פופ והם חושבים שהיא מזויפת כזו (אל תדאגו, אין להם השפעה עלי)

Lopezit

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif למה לא אמרת לי את זה?????

הייתי מטפלת בהם!!!!!!!!! חחח

jlo9

New member
אוקיי הנה שלי! ../images/Emo41.gif

אבא - קודם כל לי ולאבא שלי יש הסכם כל מה שיוצא לג'ניפר החל מדיסקים, בשמים והלאה הוא חייב לקנות לא משנה מה המחיר, אפילו אם אנחנו לא מדברים או משהו כזה. אבא שלי חושב שג'ן היא כוסית (הוא אמר לי בעצמו), הוא לא מת על הסרטים שלה כי הם משעממים אותו וזהו בעקרון הוא אוהבת אותה ואין לו בעיות איתה..חח!
אמא
- אמא שלי אומרת ג'ן יפה והיא לא ממש מתמצאת בעולם הבידור אז היא לא כל כך מתעניינת.
אחותי
- אחותי תמיד מתקשרת להגיד לי אם יש משהו של ג'ן בטלוויזיה וכשצריך היא מביאה לי פוסטרים של סרטים של ג'ני. ת'אמת היא די מקנא כי אני מטורפת על ג'ן ולפעמיים זה מעצבן אותה.

../images/Emo15.gifטוב אני....

לא הייתי כאן אתמול (בכלל לא התחברתי לאינטרנט היה לי אירוע (אני ייפרט עליו בשרשור אוף.... אמא-חולה שרופה מתה על עיני מלאך והיא רוצה מאוד לראות את יפה במנהטן... ומוזיקה אין לה דעה... אבא- יודע שיש אישה כזאת,ואין לו תגובה אבל בוא מחבב את השירים... אחותי הקטנה- אומרת שהיא שונאת אותה אבל היא לא... היא כל היום שרה את השירים שלה וראתה את ההופעה... מעריצה את המורדים אז אין הרבה ציפיות... אחותי היותר קטנה- גם אומרת שהיא שונאת אותה.... אבל גם היא יודעת את השירים שלה כמעט בעל פה... (והיא מעריצה את מרי קייט ואשלי אז למה אתם מצפים?!) ונעמה גרררררר גנבת לי את האייקון גרררררררררררר

למעלה