שאלון-

התשובות שלי....

כינוי-השחורה. עולה לכיתה-יא'. חבר/ הכי טוב/ה-חסוי. צבע אהוב-שחור. מאכל אהוב-שוקולד. השקר הכי גדול שסיפרתם-להורים שלי שאני הולכת לחברה,ובסוף נסעתי איתה ביום העצמאות לטבריה לחוף....וישנו שם עד הזריחה (לא לגלות...). הפדיחה הכי גדולה שלכם-שבלי לשים לב אני מרכלת על אנשים והם שומעים את זה.... מקום אהוב בעולם-ניו יורק. החדר הכי אהוב בבית-החדר שלי. סוג מוזיקה הכי אהובה-ג'ניפר לופז,מייקל ג'קסון,שנות ה-80,ושירים ישנים. סוג מוזיקה הכי שנואה-מזרחית. שיר אהוב-מייקל ג'קסון Liberian Girl ג'ניפר לופז waiting for tonight. שיר שנוא-תפוס (או איך שקוראים לזה). שיר חרוש-פיפטי סנט. הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-מייקל ג'קסון,ג'.לו. מה הייתם אומרים לו-מייקל:תן לי לגעת בך להרגיש שזה באמת אתה. ג'ניפר:אני אוהבת אותך. פלאפון-מזיק או הכרחי?לא חייב,מי שצריך צריך מי שלא ,לא. ציטוט אהוב-"im your lady,and you are my man"(מתוך השיר the power of love של jennifer rush). ספורט אהוב-טניס מגרש. שיעור ספוט-יושבים בצד או מתאמנים?לפעמים מתאמנים,לפעמים בצד,הרוב בצד. תרוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה-"מה כבר עשיתי אפשר לחשוב...","זאת הפעם האחרונה..". תוכנית טלוויזיה שאתם לא מפספסים-חברים. קבוצת כדורגל-לא משנה מי שהכי טוב,אני טובה דרך אגב בלשחק. איפה אתם קונים בגדים-תל אביב,או באשדוד. מילה הכי שימושית-דאמט. שאלה אחרונה-איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים-?בחו"ל עושה סרטים,וגרה ליד ג'ניפר סתם אבל בחו"ל כעיקרון.

J To The Lo

New member
../images/Emo99.gifחברים...../images/Emo99.gif

לא כתבתי כי אין עכשיו
אבל אני מתההההההההה על הסדרה הזאת כאילו,ייתכן סדרה יותר יפה?לאאאאאאאאאא חשבתי על להוביף פה ציטוט האהוב אבל זה פרקים על גבי פרקים שהם פשוט

Lopezit

New member
חברים רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

ראיתם את העונה החדשה?????????? כי אני ראיתי וזה כזה מצחיקקקקקקק והיא לא בארץ פשוט הורדתי...

love amor

New member
טוב גם אני יענה../images/Emo3.gif

כאילו מישהו קורא את זה...חחח כינוי-love amor עולה לכיתה-י"א חבר/ה הכי טוב/ה-זה יעזור שאני יגיד ת'שם? צבע אהוב-אדום,צהוב מאכל אהוב-אורז השקר הכי גדול שסיפרתם-אממ..אין לי מושג כרגע חח הפדיחה הכי גדולה שלכם-כנ"ל מקום אהוב בעולם-טנריף(זה באיים הקאנרים-ליד ספרד) החדר הכי אהוב בבית-שלי כמובן סוג מוזיקה הכי אהובה-כמעט הכל..חוץ מרוק כבד סוג מוזיקה הכי שנואה-רוק כבד חח שיר אהוב-הרבה.. celine dion-because u loved me שיר שנוא-כל שיר של בריטני ספירס שיר חרוש-שמיים כחולים-המשולש הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-ג'ניפר לופז? חח מה הייתם אומרים לו-wow i love u!!! חח סתם פלאפון-מזיק או הכרחי?הכרחי ציטוט אהוב-החיים הם כמו אופניים אם קל לך מדי סימן שאת בירידה..לא מקורי אבל זה הראשון שעולה לי כרגע בראש ספורט אהוב-לא אוהבת ספורט חח שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? בצד.. תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה-אממ..אין איזה משהו מיוחד,אבל בדר"כ אני מוצאת פתקים שישחררו אותי תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-חברים,משחק החיים ז"ל קבוצת כדורגל-איפה שג'ובאני רוסו משחק איפה אתם קונים בגדים-TNT מחסני אופנה ובשוק.. מילה הכי שימושית-"בסדר" או "לא יודעת" חחחח ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? שם

NoWords

New member
התשובות צ'לי../images/Emo9.gif

כינוי-בפורום- NoWords בכלליות-ליאת קוראת לי שמוליקית ופצלוחה וכאלה חברות אחרות קוראות לי נעמולה ונמוש עולה לכיתה-ט' חבר/ה הכי טוב/ה-ליאת (LOPEZIT) צבע אהוב-אפשר לדחוף כאן 3 צבעים נכון
אזזז... שחור אדום וכתום
מאכל אהוב-ג'אנק פוד וגלידות השקר הכי גדול שסיפרתם-NEXT הפדיחה הכי גדולה שלכם-לא עולה לי בראש
מקום אהוב בעולם-אממ... יש כמה... ניו יורק שוויץ ואנגליה. החדר הכי אהוב בבית-כל הקומה למעלה... מחשב טלויזיה מקרר קטן מלא שתייה חחח... החיים הטובים
סוג מוזיקה הכי אהובה-אמממ פופ וגם רוק ישראלי הייתי אומרת... סוג מוזיקה הכי שנואה-מזזזזזרחית
שיר אהוב-infatuation ועוד הרבהההה שירים של כריסטינה אגילרה
ואת פילין סו גוד ו-ווקינג און סאנשיין של ג'יי
שיר שנוא-מרוב המבחר אני לא יכולה לבחור
שיר חרוש-50 סנט-אין דה קלאב
נמאאאאאאאאס
הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-כריסטינה אגילרה
מה הייתם אומרים לו-אמממ, קודם כל הלם
קל..."היי כריסטינה, מה קורה? אני מעריצה שלך מתחילת הדרך שלך, אפשר להצטלם איתך
" נדוש אבל אין מה לעשות
פלאפון-מזיק או הכרחי? גם וגם...
ציטוט אהוב-"כל מה שאנחנו צריכים לעשות זה לספר את הסיפור בצורה נכונה" (כל מי שראה את הסרט "בייסיק" מבין על מה אני מדברת) ספורט אהוב-שחיה... שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? מתאמנים
תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה-אני לא מרגישה טוב... תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-חברים, מופע שנות השבעים, ופעם זה היה המורדים אבל עכשיו אין
קבוצת כדורגל-NEXT איפה אתם קונים בגדים- FOX GAP CASTRO HONIGMAN וכל מיני כאלה מילה הכי שימושית-NEXT חח סתם.. אממממ - "לודעת" ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? ניתן לזמן לעשות את שלו

J To The Lo

New member
בן בעעעע

וילדה,איך אפשר לקנות בגדים בשוק? את לא צריכה למדוד?

love amor

New member
דיברת אלי?../images/Emo12.gif

לא ממש..אני יודעת בערך מה המידה שלי

QueIronia

New member
לבנאדם אין הבעה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

כאילו הוא מסתכל, אבל לא רואים שום הבעה בפנים שלו
מה ג'ן מוצאת בו לעזאזל
מצד שני, אם הוא זה שעושה אותה מאושרת, אז מי אני שאגיד לה שתעזוב אותו...

J To The Lo

New member
חחחח אין לו הבעה...חחחחח

עזבו את זה שהוא לא נראה משהו הוא משחק באחד הסרטים היותר יפים שראיתי משחק הצבאים ראיתי אותו איזה 7 פעמים

נענה גם מהשיעמום של הבוקר

כינוי- אין עולה לכיתה-לא עולה לשום כיתה עולה לצבא חח חבר/ה הכי טוב/ה-אבי צבע אהוב- כחול מאכל אהוב- פיצה השקר הכי גדול שסיפרתם-לא זוכר עכשיו הפדיחה הכי גדולה שלכם- גם לא עולה לי משהו אבל אני זוכר שעליתי פעם לאוטובוס ולא היה לי כסף חחח נפל בדרך כנראה מקום אהוב בעולם-ישראל כי רק בה הייתי חח החדר הכי אהוב בבית- החדר שלי סוג מוזיקה הכי אהובה-r&b סוג מוזיקה הכי שנואה-רוק כבד מאוד שיר אהוב- Outlandish - Aicha זה רק עכשיו מחר יכול להשתנות שיר שנוא-כל השירים של מובי
הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש-קייט הולמס (ג'ואי מדוסון חח) מה הייתם אומרים לו-לא הייתי אומר כלום כי אני לא יודע אנגלית
פלאפון-מזיק או הכרחי?הכרחי ציטוט אהוב- החיים הם כמו אופנים, אם קל מידי - סימן שאתה בירידה ספורט אהוב- שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? הרוב יושב בצד חח אבל שבא לי מתאמן וזה לא קורה הרבה תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- אמממ... תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים-דוסון קריק,לא נפסיק לשיר ושנות ה70 קבוצת כדורגל- מכבי ת"א איפה אתם קונים בגדים- בכל מיני מקומות מילה הכי שימושית-מה קורה? איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? בהוליווד עם קייט הולמס

J To The Lo

New member
../images/Emo99.gifקייט הולמס../images/Emo99.gif

הייתי אומרת לה:פאק את כזאת יפה,חסר לך שלא תבחרי בפייסי(למרות ש"מישהו" כבר גילה לי את הסוף),ואיך את זוכרת טקסטים כל כך ארוכים?

prinsses maya

New member
התשובות שלי

כינוי- מאיו'ש, מושקי יש הרבה עולה לכיתה- ט' חבר/ה הכי טוב/ה- שיר,שי,קורל (היא עוזבת נכון מבאס), סיון,קים,רותם,עידית,אדוה ועוד.. צבע אהוב- כחול, ורוד וסגול מאכל אהוב- ספגטי וברוקולי השקר הכי גדול שסיפרתם- לא זכור הפדיחה הכי גדולה שלכם- אני לא ממש זוכרת ניראה לי שהייתי בשומריה השנה מי שלא שמע אז זה של השמו"צ היה כל יום ערב אחר במשך 5 ימים הקיצר אני התלבשתי יחסית יפה למחנה והערב שיעמם אז אמרתי לחברה שלי יאלה בואי נסתובב מזל שהייתי עם חולצה שומרית ענקית כזאת אנחנו הולכות ואני הרי לא מסתכלת למטה שאני הולכת אז היה שם גזע עץ ואני נתקלתי והשתטחתי על הריצפה ממש אני חושבת שלא הרבה ראו ומי שראה קפץ ואמר ילדה את בסדר מקום אהוב בעולם- ארה"ב החדר הכי אהוב בבית- לא יודעת סוג מוזיקה הכי אהובה- היפ הופ וראפ סוג מוזיקה הכי שנואה- רוק ומזרחית שיר אהוב- 50 in the club -cent madona- american lif שיר שנוא- לא עולה לי עכשיו אבל רוק כבד שיר חרוש-bring me to life in the club הם טובים הבן אדם שאתם הכי רוצים לפגוש- אולי מדונה מה הייתם אומרים לו- את מלכה פלאפון-מזיק או הכרחי? הכרחי ציטוט אהוב- תראו למטה יש יפים ממני אך אין יפים כמוני ספורט אהוב- ריצה, מחול שיעור ספורט-יושבים בצד או מתאמנים? מתאמנים יש לי כבר ריבועים תירוץ שאתם משתמשים בו הכי הרבה- שכחתי תוכנית טלויזיה שאתם לא מפספסים- חברים, המורדים קבוצת כדורגל- לא אוהבת לא עדיף לשחק כבר איפה אתם קונים בגדים- זארה, מנגו, כןולא,הוניגמן,רנואר ועוד.. מילה הכי שימושית- וואלה, יענטו ושאלה אחרונה- איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 10 שנים? בארה"ב, באוניברסיטה רציתי גם להיות צנועה ולהגיד שאני קצת D.J

prinsses maya

New member
עוד משהוא ../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

ניראה לי שאת ג'ניפר ראיתי אולי בקניון בברלי הילס אני לא בטוחה בכלל היא הייתה כזה עם חולצת קשירה ירוק זית ועגילים גדולים זה היה באופנה זוכרים נכון?

למעלה