שאלון.

t0mi

New member
שייגעצצצצ ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

אספיר85

New member
עונה יה../images/Emo54.gif

מידע אישי שם בדוי: סיווןXD שם שמור במערכת: סתיו כינוי ששמרת לשעת צורך: תמציאו בעצמכם כינוי רגיל: כנל שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מישורה נוף מספר חברים שיש לך: מליוניםםםם פךףךךךך היום שיש לך בו חוג: רביעי וראשוןןן שאין לך בו חוג: כל השאר! יום ורוד: חמישי יום שחור: שני שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב: כולם דיכי או שיגעון? שיגעון יווו אהבה או שנאה? אהבהה שליטעעע רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? תלויי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? כל מה שיש בו אוכל זה טוב ילד או נער? ילד מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? מבורגר צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלדססס תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? איך שניהם קשורים? 50בנים, או בן 1? בן אחד../images/Emo99.gif 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? 7 פרות שמנות שדח"ם או שעוו"ה? שו? עוף או תפוח אדמה? עוף שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? שום דבר מגעיל האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא,אני לא עושה דברים כאלה... האם פעם בכית בסרט מצויר? לא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא מה את מחפשת בגבר? אני לא מחפשת...../images/Emo23.gif איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? מושלם../images/Emo99.gif באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?הוא לא רוכב על סוס, זה כ"כ אולד פאשן האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא בא לי נכון שתעני על השאלון הזה? כן נראה לי שכן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? כן, אבל בצחוקXD האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? לא, היא ממש מצחיקהXD נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא, לא ממש שם, גיל, מיקום כיתה? י' לעתיד מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת, עוד רחוק חבר/ה: יש ויש כמה זמן? 7 חודשים^^ נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא ממשXD איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? כן איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) מה יש לפרט, היו לי שני חברים, ויש לי חבר כרגע, זהו. מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? סקס? אבל לא עכשיו, בכל מקרה. איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: אצל שני המיני החזה לדעתי... פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: עודד, כי הוא לא היה במסנג'רXD ישנת אצל חבר/ה: ביום האחרון, ישנתי אצל ענבל כי התחלנו ב11 התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: עם בת לא התנשקתי עדיין,ועם בן, לפני כמה שעות... חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לפני כמה שעות, את מייקי נועם ותום, כשהלכתי הביתה. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: הבאתי אורז בימי תרומות לעניים, והכנסתי שקלים לקופות צדקה. אכלת: (ומה אכלת( אכלתי קציצות ופירה אצל מייקי רקדת: בבריכה,היום בבוקרP: התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: עם מייקי, כל הזמןXD היית בדייט: אה, זה לא קרה. אמרו לך שאוהבים אותך: היוםP: התגעגעת למישהו/י: לא יודעת... מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? לא זוכרת... בחיפה? אף פעם ירושלים? בטיול כזה שעור פרטי? מזמן מסיבה? ביום של המסיבה עםכל השכבה מסעדה? המ, זה היה מסעדה כזאת, ביקב שיעור נהיגה? לא הייתי אצל החבר?היום אצל האקס?השנה, מתישהו אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( הייתי אצל עמית אתמול בהופעה של זמר/להקה? רוקעצמאותP: בים? אוו ממשמזמן בקסטרו? בדיזינגוף? מתי שהייתי בת"א בעזריאלי? כנל במעלית? היום, כשלכתי מייקי בשינקין?לא הייתי במושב? לא הייתי בקיבוץ? כשהייתי אצל הבנידודים ברכבת? כשנסעתי לת"א בית ספר/חופש... כיתה: עולה לי' העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? לא איך הציונים? בסדר התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן מקצוע הכי מועדף? אין כזה דבר הכי מועדף מקצוע הכי לא מועדף? לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? הממ, אף אחד האמת. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? הממ, לא יודעת... אגלה שהגיבו הרבה בבלוג? מסתדר/ת עם ההורים? כן כמה אחים-אחיות יש לך? שתיים גרה עם ההורים/לבד? עם ההורים, אני בת 14. אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? הן קטנות ממני, אז לא. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?אני לא שומעת מוזיקה במחשב תעביר שיר-מה עכשיו? אבל זה טלוויזיה אני לא שולטת בזה>< אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לא ממש סוג מוזיקה מועדף? רוק ישראלי שם: סתיו גיל: 14 מיקומך בארץ: כאן חבר\ה: יש ויש מזל: מזל טוב צבע אהוב: כולם צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: חמישי יום שנוא: שני רוצה... שתהיה שביתה? לא, יש חופשXD שיהיה קיץ כל השנה? לא לא שיהיה חורף כל השנה? גם לא לעבור דירה? לא לעבור עיר? ממש לא לעבור בית ספר? אני גם ככה עוברתXD לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? כן חבר\ה אחרון? זה שאיתי כרגע כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 7 חודשים הכי מעט זמן עם חבר\ה? חודשיים מחשב... אייסי? אין מסנג'ר? את זה יש אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? זה אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? תפוז טלוויזיה... ערוץ מועדף? Mtv2 MTV או 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? בע שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? לא ולא מה דעתך על פרויקטY? רע

cohenet91

New member
עונה :)

../images/Emo34.gifמידע אישי../images/Emo34.gif שם בדוי: חח.. שם שמור במערכת: ../images/Emo12.gif כינוי ששמרת לשעת צורך: הממ.. כינוי רגיל: נתי. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: תכלס שכונת פשע. מספר חברים שיש לך: 7.68. היום שיש לך בו חוג: רביעי. שאין לך בו חוג: יש לי צופים, אבל זה לא באמת חוג. יום ורוד: עכשיו זה כבר חופש, אז... יום שחור: ... ../images/Emo109.gifשאלות לא נחוצות../images/Emo109.gif בננה או מרשמלו? בננה עם מרשמלו?../images/Emo9.gif יאאא בפונדו!!../images/Emo99.gif צבע אהוב: כחול. דיכי או שיגעון? שגעון, דעע. אהבה או שנאה? אוף קורס שאהבה. רשע או טוב לב? טוב לב. פרי או ירק? פרי. מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזרחית :) ילד או נער? נער. מבוגר או נער? נער. המבורגר או נקניקיה ? ../images/Emo5.gif צ'יפס או פוטטו? תלוי. מקדונלס או בורגראנץ'? אם כבר אז מקדונלדס. תפוז או נענע? אהה באינטרנט.. לקחו לי כמה שניות לקלוט ../images/Emo6.gif אממ תפוז. בננה בום או הוטמייל? מה זה בננה בום?../images/Emo12.gif טוב, אני מניחה שכל דבר יותר טוב מהוט-מייל. 50בנים, או בן 1? בן אחד. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות. שדח"ם או שעוו"ה? ../images/Emo12.gif עוף או תפוח אדמה? תלוי במצבי הצבירה שלהם, בפריכות, בטעם, בהגשה וכו'. ../images/Emo103.gifשאלות מביכות../images/Emo103.gif מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? למה שאני ארצה משהו מגעיל, ודווקא עכשיו? :( האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא. האם פעם הקאת שראית מישהו? ../images/Emo6.gif לא. האם פעם התנשקת ונגעלת באמצע? לא... האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא... ואגב, זה לא הגיוני ממש, הניסוח של השאלה. אבל התשובה היא עדיין לא. האם פעם בכית בסרט מצויר? לא. חושבת. האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא. מה את מחפשת בגבר? יופי, אופי, חכמה. הכל מהכל ../images/Emo13.gif אה ושלא יהיה מניאק או הומו בנפשו, תודה. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? לא זוכרת. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? שפגשתי? הממ.. יש כמה :) באיזה צבע הסוס של האביר שלך? אמנם יש לי קצת דרישות, אבל- אביר? ../images/Emo2.gif האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא... למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? הא? נכון שתעני על השאלון הזה? כמובן, הוא נורא כיפי! =) האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? - נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא. ../images/Emo28.gifשם, גיל, מיקום../images/Emo28.gif כיתה? סיימתי י' :) מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת../images/Emo12.gif חבר/ה: אין :) כמה זמן? - נמשך/ת לבני המין שלך? לא חושבת. ניסיון עם בני המין שלך-יש? נשיקות על השפתיים. איך היה? (אפשר לפרט) מדהים ../images/Emo3.gif ניסיון עם בני המין השני-יש? כן. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) מה זה משנה, העיקר שנגמר. מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? אני רק בת 16! איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: נענה על שני המינים ביחד- עיניים, צוואר. ../images/Emo210.gifפעם אחרונה ש...../images/Emo210.gif דיברת בטלפון: היום, לפני כמה שעות טובות. ישנת אצל חבר/ה: הממ.. לפני כמה חודשים, אני חושבת. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: המין שלי- משהו כמו שלושה חודשים וחצי. חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא) אממ היום? או אתמול? תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אני מדריכה בצופים. אכלת: (ומה אכלת) לפני שעתיים, טוסט נורא טעים :) רקדת: היום בערב במופע סופשנה של ביה"ס למחול! היה כ"כ כיף! ../images/Emo99.gif התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: נוור? היית בדייט: נוור ../images/Emo10.gif אמרו לך שאוהבים אותך: אומרים לי כל הזמן :) אה והיום בין ההופעות, המורה שלי אמרה לי ../images/Emo23.gif התגעגעת למישהו/י: מישהוי? אממ... לא זוכרת. ../images/Emo205.gifמתי היית בפעם האחרונה ב...../images/Emo205.gif בת"א? פסח. בחיפה? שנה שעברה? ירושלים? לפני חצי שנה, ככה. שעור פרטי? אף פעם. מסיבה? מזמן מדיי! מסעדה? אממ.. מסעדה ממש, לא בית קפה- חצי שנה. שיעור נהיגה? נוור. אצל החבר? לפני.. כמה חודשים. אצל האקס? נו לזה התכוונתי ../images/Emo3.gif אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג) יומיים-שלושה. בהופעה של זמר/להקה? הייתי בהופעה שלי, היום ../images/Emo3.gif בים? חודש. בקסטרו? - בדיזינגוף? מזמן. בעזריאלי? פסח. במעלית? יומיים-שלושה. בשינקין? שנה שעברה. במושב? - בקיבוץ? חודשיים ככה. ברכבת? חודש. ../images/Emo80.gifבית ספר/חופש...../images/Emo80.gif כיתה: י'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא. פרשת מהלימודים? לא. עובד/ת אחרי בית ספר? לא. איך הציונים? סבבה. התאהבת אי פעם במחנך/ת? כיתה א'... במורה רגיל. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כמובן. מקצוע הכי מועדף? לשון. מקצוע הכי לא מועדף? מת'. לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? מסתדר/ת עם ההורים? כמה אחים-אחיות יש לך? גרה עם ההורים/לבד? אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? תעביר שיר-מה עכשיו? אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? סוג מוזיקה מועדף? שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר\ה: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: ../images/Emo180.gifרוצה...../images/Emo180.gif שתהיה שביתה? יש חופש. שיהיה קיץ כל השנה? לא. שיהיה חורף כל השנה? לא. לעבור דירה? לא. לעבור עיר? לא! :) לעבור בית ספר? לא. לעבור לארץ אחרת? לא. ../images/Emo79.gifאינטימי יותר...../images/Emo79.gif בתולה? כן. הכי רחוק שהגעת? עניינכם? חבר\ה אחרון? יש. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חודשיים. הכי מעט זמן עם חבר\ה? היה לי רק אחד. ../images/Emo220.gifמחשב...../images/Emo220.gif אייסי? יש. מסנג'ר? יש. אתר אהוב? אין. פרומים אהובים? זה, צופים, מארון 5. אבל זה, האמת :) אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה, אבל אם כבר ג'ימייל. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? מוזיקה, פורומים, בלוגים, מסנג'ר. ../images/Emo141.gifטלוויזיה...../images/Emo141.gif ערוץ מועדף? vh1. או 2. MTV או 24? אממ... מיכאלה או השיר שלנו? אממ... שיקגו הופ או אי אר? ... כבלים או יס? כבלים. ערוץ הילדים או פוקס קידס? אין לי פוקס קידס. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. מה דעתך על פרויקטY? יא ענתיקות! ../images/Emo85.gifפרסומות...../images/Emo85.gif איזה פרסומת את הכי אוהבת? של שני ילדים שמתחלקים בגלגיליות שלהם :) ושל ווליום משהו, עם רוצה בנות ועוד משהו. הכי מטומטמת? ... הכי חמודה? ראה תשובה ראשונה. הכי אקטואלית? רוצה בנות. הכי מעצבנת? הממ.. שאלון חמוד! ../images/Emo9.gif

נושבו

New member
עונה!

מידע אישי שם בדוי: מה?! שם שמור במערכת: אוקיי............. כינוי ששמרת לשעת צורך: הא?! כינוי רגיל: שם? נועה.. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: אני לא מתגוררת בשכונת פשע... מספר חברים שיש לך: הרבה! היום שיש לך בו חוג: שלישי שאין לך בו חוג: כל שאר הימים?! יום ורוד: הרבה... יום שחור: אף יום... שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו../images/Emo35.gif מרשמלו צבע אהוב: ורוד וירוק דיכי או שיגעון../images/Emo35.gif שיגעון אהבה או שנאה../images/Emo35.gif אהבה רשע או טוב לב../images/Emo35.gif טוב לב פרי או ירק../images/Emo35.gif שניהם:) מסעדה מזרחית או מזון מהיר../images/Emo35.gif מסעדה מזרחית ילד או נער../images/Emo35.gif בקשר ל..? מבוגר או נער../images/Emo35.gif כנ"ל המבורגר או נקניקיה../images/Emo35.gif המבורגר צ'יפס או פוטטו../images/Emo35.gif פוטטו מקדונלס או בורגראנץ'../images/Emo35.gif בורגראנץ' תפוז או נענע../images/Emo35.gif תפוז בננה בום או הוטמייל../images/Emo35.gif הוטמייל 50בנים, או בן 1../images/Emo35.gif בן 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות../images/Emo35.gif הא? שדח"ם או שעוו"ה../images/Emo35.gif מזה?! עוף או תפוח אדמה../images/Emo35.gif עוף שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו../images/Emo35.gif אין האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים../images/Emo35.gif לא נראלי.. האם פעם הקאת שראית מישהו../images/Emo35.gif לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע../images/Emo35.gif לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע../images/Emo35.gif אממ לא עשיתי משהו ממש אקסטרימי אי פעם שהייתי צריכה להשתפן בו חח האם פעם בכית בסרט מצויר../images/Emo35.gif לא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב../images/Emo35.gif כן.. בכיתה ד' חח לילד מהכיתה שלי מה את מחפשת בגבר../images/Emo35.gif אופי טוב-מתחשב, רגיש, מצחיק, אוהב, מבין... ורצוי בשילוב עם יופי:) איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת../images/Emo35.gif מממ כמו חייזר איך נראה הבן הכי יפה שפגשת../images/Emo35.gif אממ שפגשתי? לא עולה לי משהו.. באיזה צבע הסוס של האביר שלך../images/Emo35.gif לבן כמובן! האם פעם התאהבת אהבה אסורה../images/Emo35.gif לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים../images/Emo35.gif לא באלי נכון שתעני על השאלון הזה../images/Emo35.gif אני עונה עליו אם לא שמת לב האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת../images/Emo35.gif לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת../images/Emo35.gif לא כי אין לי כזאת נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה../images/Emo35.gif לא שם, גיל, מיקום כיתה../images/Emo35.gif עולה לי"א מה הולכת לעשות בצבא../images/Emo35.gif אינלי מושג חבר/ה: אין נמשך/ת לבני המין שלך../images/Emo35.gif לא ניסיון עם בני המין שלך-יש../images/Emo35.gif לא ניסיון עם בני המין השני-יש../images/Emo35.gif לא מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית../images/Emo35.gif אוקייי........ איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: עיניים../images/Emo99.gif פעם אחרונה ש... דיברת בטלפון: היום בערב ישנת אצל חבר/ה: מזמן.. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: מזמן... ועם בני המין שלי לא התנשקתי בפה... חיבקת מישהו: לפני שעתיים בערך תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אממ היום אכלת: לפני כמה שעות.. סלט רקדת: לפני מלא זמן.. באירוע התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: אני לא מפלרטטת היית בדייט: מזמןןןןןןןןן אמרו לך שאוהבים אותך: היום התגעגעת למישהו/י: היום

נושבו

New member
עונה!

מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א../images/Emo35.gif לא זוכרת בחיפה../images/Emo35.gif לא זוכרת ירושלים../images/Emo35.gif כנ"ל שעור פרטי../images/Emo35.gif שנה שעברה מסיבה../images/Emo35.gif כנ"ל מסעדה../images/Emo35.gif היום שיעור נהיגה../images/Emo35.gif אפעם אצל החבר../images/Emo35.gif כנ"ל אצל האקס../images/Emo35.gif כנ"ל אצל חבר/ה../images/Emo35.gif שבוע שעבר בהופעה של זמר/להקה../images/Emo35.gif שנה שעברה בים../images/Emo35.gif כנ"ל בקסטרו../images/Emo35.gif מזמן בדיזינגוף../images/Emo35.gif שנה שעברה בעזריאלי../images/Emo35.gif השנה מתישהו במעלית../images/Emo35.gif לפני שעה בשינקין../images/Emo35.gif שנה שעברה במושב../images/Emo35.gif לא זוכרת בקיבוץ../images/Emo35.gif לא זוכרת ברכבת../images/Emo35.gif לפני חודש בערך בית ספר/חופש... כיתה: עולה לי"א העיפו אותך מבית ספר אי פעם../images/Emo35.gif לא פרשת מהלימודים../images/Emo35.gif לא עובד/ת אחרי בית ספר../images/Emo35.gif התחלתי לעבוד עכשיו איך הציונים../images/Emo35.gif סבבה ב"ה התאהבת אי פעם במחנך/ת../images/Emo35.gif לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה../images/Emo35.gif כן מקצוע הכי מועדף../images/Emo35.gif השנה זה היה לשון מקצוע הכי לא מועדף../images/Emo35.gif מתמטקיה והיסטוריה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו../images/Emo35.gif הדר מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו../images/Emo35.gif שיודיעו לי שהמחנכת ממשיכה איתנו שנה הבאה מסתדר/ת עם ההורים../images/Emo35.gif כן כמה אחים-אחיות יש לך../images/Emo35.gif 2 גרה עם ההורים/לבד../images/Emo35.gif עם ההורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם../images/Emo35.gif לא יודעת.. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ../images/Emo35.gif enywhere של אוונסנס תעביר שיר-מה עכשיו../images/Emo35.gif לא באלי להעביר אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית../images/Emo35.gif גם וגם סוג מוזיקה מועדף../images/Emo35.gif רוק שם: נועה גיל: 16 וחצי מיקומך בארץ: רחובות חבר\ה: אין מזל: גדי צבע אהוב: ורוק וירוק צבע שנוא: חרדל מספר מזל: אין יום אהוב: שישי יום שנוא: אין רוצה... שתהיה שביתה../images/Emo35.gif יש חופדש גדול.. שיהיה קיץ כל השנה../images/Emo35.gif לא שיהיה חורף כל השנה../images/Emo35.gif לא לעבור דירה../images/Emo35.gif ברורררר!!! לעבור עיר../images/Emo35.gif לא לעבור בית ספר../images/Emo35.gif לא לעבור לארץ אחרת../images/Emo35.gif ממש לא אינטימי יותר... בתולה../images/Emo35.gif כן הכי רחוק שהגעת../images/Emo35.gif נשיקה חבר\ה אחרון../images/Emo35.gif את לא מכירה בכל מקרה מזה משנה? חח כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה../images/Emo35.gif חודש הכי מעט זמן עם חבר\ה../images/Emo35.gif כנ"ל מחשב... אייסי../images/Emo35.gif יש מסנג'ר../images/Emo35.gif יש אתר אהוב../images/Emo35.gif אנאערף פרומים אהובים../images/Emo35.gif סקרים ושאלונים, תיכוניסטים, אוונסנס ושירלי לילו אימייל: הוטמייל או וואלה../images/Emo35.gif וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב../images/Emo35.gif התכתבות במסן ואינטרנט טלוויזיה... ערוץ מועדף../images/Emo35.gif 22 MTV או 24../images/Emo35.gif 24 מיכאלה או השיר שלנו../images/Emo35.gif מיכאלה שיקגו הופ או אי אר../images/Emo35.gif אי אר כבלים או יס../images/Emo35.gif כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס../images/Emo35.gif ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה../images/Emo35.gif רצים לדירה מה דעתך על פרויקטY../images/Emo35.gif לא ראיתי פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת../images/Emo35.gif הפרסומת של הבנק נראלי.. עם הילדה הג'ינג'ית והילד הקטן הכי מטומטמת../images/Emo35.gif כל הפרסומות של ג.יפית הכי חמודה../images/Emo35.gif הפרסומת של הבנק נראלי.. עם הילדה הג'ינג'ית והילד הקטן הכי אקטואלית../images/Emo35.gif של הזהירות הכבישים הכי מעצבנת../images/Emo35.gif של ג.יפית

כיחי

מידע אישי שם בדוי: דולציניאה שם שמור במערכת: צולינקה כינוי ששמרת לשעת צורך: פושטקית גיהיינומית כינוי רגיל: פרופרה שכונת פשע שאת מתגוררת בה: עירוני ד' מספר חברים שיש לך: חברים -חברים, או ערסים? חברים-חברים יש לי.. 3,2..5!! את הערסים אני לא אספור. היום שיש לך בו חוג: אין שאין לך בו חוג: ראשון, שני, שלישי. רביעי אני כבר מתה. יום ורוד: שישי יום שחור: שבת שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? הממ. בננה מגעילה אותי. או שהיא קשה מדי, או שהיא אכולה. צבע אהוב: חום שוקולד דיכי או שיגעון? דיכי זה שיגעון O0 אהבה או שנאה? קנאה. רשע או טוב לב? מליפיסנט! פרי או ירק? חחחחחחחחח. ירק זו מילה מצחיקה. מסעדה מזרחית או מזון מהיר? צ'יפס. ילד או נער? גבר בגיל העמידה. מבוגר או נער? קשיש המבורגר או נקניקיה ?איכ. כלום צ'יפס או פוטטו? כלום מקדונלס או בורגראנץ'? בורגרס באר תפוז או נענע? לימונענע בננה בום או הוטמייל? מהקשור בננה בום ?..? 50בנים, או בן 1? אוו. חמישים זה טוב. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שבעה פרעונים רזים או שבעה פרעונים שמנים? שדח"ם או שעוו"ה?הא? עוף או תפוח אדמה?אורז שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? ששש. האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא XD וזה לא עד כדי כך מביך האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? נופ האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? נופ האם פעם בכית בסרט מצויר? במבי כמובן האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? מה את מחפשת בגבר? איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? ששש איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? [אותו אחד XD] באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? ג'ינג'י האם פעם התאהבת אהבה אסורה? המא. לא בדיןק

fireyes

New member
עונה למנדל../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

מידע אישי שם בדוי:איזבל שם שמור במערכת:פייראייז כינוי ששמרת לשעת צורך: כינוי רגיל:___ שכונת פשע שאת מתגוררת בה:הא??חחח מספר חברים שיש לך:לא סופרת היום שיש לך בו חוג:- שאין לך בו חוג:כל יום יום ורוד:יום השתלטות הפקאצות על העולם יום שחור:אין לי ימים שחורים,יש אפורים שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מארשל(מרשמלו) צבע אהוב:כחול דיכי או שיגעון?שגעון תמידי אהבה או שנאה?אהבה רשע או טוב לב?גםן וגם פרי או ירק?פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר?פאסט ילד או נער?ילד מבוגר או נער?מבוגר המבורגר או נקניקיה ?המבורגר אם כבר:-S צ'יפס או פוטטו? פוטטו מקדונלס או בורגראנץ'?מקדו תפוז או נענע?תפוז שליטעע בננה בום או הוטמייל? הוטמייל 50בנים, או בן 1?1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות?7 שמנות שדח"ם או שעוו"ה?מה? עוף או תפוח אדמה?תפוא שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו?לא רוצה דברים מגעילים האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים?לא האם פעם הקאת שראית מישהו?לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע?לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע?לא האם פעם בכית בסרט מצויר?כן,מלך האריות האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב?לא מה את מחפשת בגבר?רגש,כנות,אהבה,כבוד ושירצה שישה ילדים איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת?עם אף שבור איך נראה הבן הכי יפה שפגשת?עוד לא פגשתי באיזה צבע הסוס של האביר שלך ?אין לו סוס,יש לו מרצדס כסופה האם פעם התאהבת אהבה אסורה?כן,תמיד למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? נכון שתעני על השאלון הזה?מן הסתם האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת?לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת?לא נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה?כן שם, גיל, מיקום כיתה? עולה ליא' מה הולכת לעשות בצבא?אולי צלמת צבאית,גלצ"ניקית או קרבית חבר/ה:חס וחלילה כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך?לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני:עיניים,כתפיים,כפות ידיים(רק בגברים) פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון:לפני כמה שעות עם ד' ישנת אצל חבר/ה:מזמן התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני:מזמן חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא)יום ראשון תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה:מחוייבות אישית זה נקרא? אכלת: (ומה אכלת)מקודם,אוכל נו.. רקדת:שנה וחצי התחלת/פלרטטת עם מישהו/י:אף פעם היית בדייט: אמרו לך שאוהבים אותך:לא זוכרת התגעגעת למישהו/י: אתמול מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א?אתמול בחיפה?דצמבר נראלי ירושלים?../images/Emo10.gif מספיק זמן שעור פרטי?אף פעם מסיבה?הרבה מסעדה?חודש ומשו שיעור נהיגה?-- אצל החבר?-- אצל האקס?-- אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג)יום שבת בהופעה של זמר/להקה?רוקע"צ בים?שנה בקסטרו? בדיזינגוף?הרבה בעזריאלי?הרבה במעלית?שעתיים בשינקין? במושב?יום שבת בקיבוץ?הייתי בדגניה שנהשעברה ברכבת?שלוש שנים בית ספר/חופש... כיתה:עולה ליא' העיפו אותך מבית ספר אי פעם?לא פרשת מהלימודים?לא עובד/ת אחרי בית ספר?לא איך הציונים?נורמלים התאהבת אי פעם במחנך/ת?איכ פיכ כיח לאאא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה?לאאאאא מקצוע הכי מועדף?תקשורת מקצוע הכי לא מועדף?מת' לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו?כיחי מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו?הכל מסתדר/ת עם ההורים?50% כמה אחים-אחיות יש לך?3 גרה עם ההורים/לבד?הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם?לא חושבת איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ?שומדבר תעביר שיר-מה עכשיו? אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית?ישראלית סוג מוזיקה מועדף?רוק שם:איזבל גיל:15.7 מיקומך בארץ:מרכז חבר\ה:לא,תודה מזל:עקרב צבע אהוב:כחול צבע שנוא:כתום,סגול מספר מזל:8 יום אהוב:רביעי יום שנוא:ראשון רוצה... שתהיה שביתה?לא שיהיה קיץ כל השנה?לאאאאאאא שיהיה חורף כל השנה?כןןןןןןןןןןןןןןן לעבור דירה?כן לעבור עיר?כן,אבל לא עכשיו לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?אולי אינטימי יותר... בתולה? הכי רחוק שהגעת? חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?שנה ומשו הכי מעט זמן עם חבר\ה?יום../images/Emo13.gif מחשב... אייסי?בקשו בפרטים מסנג'ר?כנל אתר אהוב?תפוז פרומים אהובים?סקוש אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?שעמום טלוויזיה... ערוץ מועדף?4 MTV או 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?איאר כבלים או יס?הוט ערוץ הילדים או פוקס קידס?כלום סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך מה דעתך על פרויקטY?דבילי פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת?עם הדגים של אורנג' הכי מטומטמת?של אבקות כביסה הכי חמודה?עם הילדה ההיא הכי אקטואלית?עם הנערה המסוממת הכי מעצבנת?למכוניות,שונאת פרסומות למכוניות!!

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif בפעם החמישית! ../images/Emo2.gif

מידע אישי שם בדוי: הלוואי שנועה. ../images/Emo99.gif שם שמור במערכת: שרית? |: כינוי ששמרת לשעת צורך: חח נו. כינוי רגיל: הרבה. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: שכונה מגניבה בנתניה. ../images/Emo98.gif מספר חברים שיש לך: המון. היום שיש לך בו חוג: ראשון-חמישי. שאין לך בו חוג: שישי ושבת. יום ורוד: שני ושישי. יום שחור: חמישי, אבל זה ישתנה בכיתה ט'. שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה. צבע אהוב: כתום. דיכי או שיגעון? שגעון. אהבה או שנאה? אהבה. רשע או טוב לב? טוב לב. פרי או ירק? פרי. מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהיר. ילד או נער? נער. מבוגר או נער? לא יודעת XD המבורגר או נקניקיה ? המבורגר. צ'יפס או פוטטו? צ'יפס. מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונחס. תפוז או נענע? תפוז. בננה בום או הוטמייל? לא יודעת ../images/Emo12.gif 50בנים, או בן 1? בן 1. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? פרות שמנות D: שדח"ם או שעוו"ה? ../images/Emo12.gif עוף או תפוח אדמה? עוף. שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אין D: האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? יש מצב. האם פעם הקאת שראית מישהו? לא. האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא ממש XD האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא. האם פעם בכית בסרט מצויר? יש מצב. האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? מכתב אהבה בכיתה ב' D: מה את מחפשת בגבר? אופי טוב, שיהיה לי כיף איתו. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? הממ. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? עזבו, אתם תצחקו עליי D: באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? נה, אין לי מושג. האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא. למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? ../images/Emo12.gif נכון שתעני על השאלון הזה? כה. האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? כן. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא D: שם, גיל, מיקום שרית, 13.7, נתניה. כיתה? עולה לט'. מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת, נראה. חבר/ה: אין. כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך? לא. ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא. איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? נשיקה. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? חח, לא ניסיתי כלום. איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: עיניים. פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני כמה דקות. ישנת אצל חבר/ה: שלשום. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: לפני חצי שנה בערך, עם בן המין השני. חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לפני כמה דקות את אמא. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: התרמות של בית ספר. אכלת: (ומה אכלת( לפני דקה, פרי שקוראים לו ליצ'י ם: רקדת: אתמול. התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא זוכרת. היית בדייט: לא זוכרת בדיוק. אמרו לך שאוהבים אותך: לפני כמה דקות.. התגעגעת למישהו/י: כל הזמן. מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? שבוע שעבר. בחיפה? לא זוכרת, חודשיים.. ירושלים? בטיול השנתי. שעור פרטי? שבוע שעבר. מסיבה? לא זוכרת. מסעדה? יום רביעי. שיעור נהיגה? אף פעם. אצל החבר? כשהיה לי כזה? P: לפני שנה וחצי. אצל האקס? תחילת שנה. אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( אתמול. בהופעה של זמר/להקה? לפני שנתיים ../images/Emo6.gif בים? שבוע שעבר. בקסטרו? לא יודעת. בדיזינגוף? אף פעם. בעזריאלי? חופש גדול שעבר. במעלית? אתמול. בשינקין? אף פעם :ם במושב? אהה. בקיבוץ? ^ ברכבת? בחנוכה. בית ספר/חופש... כיתה: עולה לט'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא. פרשת מהלימודים? לא. עובד/ת אחרי בית ספר? לפעמים. איך הציונים? אחלה. התאהבת אי פעם במחנך/ת? איכ לא. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן. מקצוע הכי מועדף? ספרות המוזיקה. מקצוע הכי לא מועדף? מת'. לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? חברים. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? לא יודעת.. להפגש עם החברים. מסתדר/ת עם ההורים? כן. כמה אחים-אחיות יש לך? 2. גרה עם ההורים/לבד? עם ההורים. אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? חח כה. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? דה מראש אוף דה בלק קווין - קווין תעביר שיר-מה עכשיו? וואר איז מיי מיינד - פיקסיס אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית. סוג מוזיקה מועדף? רוק. שם: שרית. גיל: 13.7. מיקומך בארץ: נתניה. חבר\ה: אין. מזל: עקרב. צבע אהוב: כתום. צבע שנוא: ורוד. מספר מזל: 8. יום אהוב: שישי. יום שנוא: חמישי. רוצה... שתהיה שביתה? לא כ"כ משנה עכשיו. D: שיהיה קיץ כל השנה? לא. שיהיה חורף כל השנה? לא. לעבור דירה? לא. לעבור עיר? לא. לעבור בית ספר? לא. לעבור לארץ אחרת? לא. אינטימי יותר... בתולה? כן. הכי רחוק שהגעת? נשיקה. חבר\ה אחרון? לפני כמה חודשים. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? שנתיים. הכי מעט זמן עם חבר\ה? יום. XD מחשב... אייסי? 197132307 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? תפוז. פרומים אהובים? סקו"ש. אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסי ומסנ, פורומים. טלוויזיה... ערוץ מועדף? כל מיני. MTV או 24? אמטיוי. מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו. שיקגו הופ או אי אר? הא. כבלים או יס? יס. ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? מה ההבדל XD מה דעתך על פרויקטY? סבבה. פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת XD הכי מטומטמת? של ג' יפית ושל המסקרה. הכי חמודה? כל מיני D: הכי אקטואלית? אהה. הכי מעצבנת? ג' יפית.

אני כותרת

מידע אישי שם בדוי: יער שם שמור במערכת: מחמוד כינוי ששמרת לשעת צורך: מחמוד, יוץ כינוי רגיל: יוץ, מחמוד שכונת פשע שאת מתגוררת בה: כזו ליד הסנטר מספר חברים שיש לך: כרגע סביבות האחת אמיתית. :\ היום שיש לך בו חוג: שלישי ושבת יש פעולות, חוץ מזה כמעט כל יום בקן שאין לך בו חוג: ^ יום ורוד: כרגע כלום יום שחור: כרגע הכל שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: ירוק דיכי או שיגעון? שיגעון אהבה או שנאה? לא רוצה לענות על זה כרגע רשע או טוב לב? כנל פרי או ירק? פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? שתיהן ילד או נער? ילד מבוגר או נער? מבוגר המבורגר או נקניקיה ? המ צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלדס תפוז או נענע? תפוז! בננה בום או הוטמייל? ? 50בנים, או בן 1? 0 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? לא יודעת שדח"ם או שעוו"ה? יואו! פורום דוליז ../images/Emo2.gif אממ שעווה עוף או תפוח אדמה? שניהם שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? למות האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא התנשקתי האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא עשיתי משהו אקסטרימי האם פעם בכית בסרט מצויר? לא. הייתי עצובה במלך האריות אבל לא יותר מזה האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? כן מה את מחפשת בגבר? שיתפגר~!@!@$ איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? כמוהו איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? כמוהו באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? חום קקי האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? הא? נכון שתעני על השאלון הזה? כן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? אין לי נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? מישהו מדוליז.. הגיוני יותר מישהי שם, גיל, מיקום כיתה? ח'4 מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת חבר/ה: ... כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט) מדהים מושלם ומושי ניסיון עם בני המין השני-יש? לא איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? ... איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: דיייייייייי כבר פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה) דיברת בטלפון: לסנן נחשב? ישנת אצל חבר/ה: לצערי אתמול התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לא זוכרת תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: ממ אתמול הייתי שודדת ים אכלת: (ומה אכלת) לא מזמן, טוסטים וסלט רקדת: מזמן התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא יודעת היית בדייט: אף פעם אמרו לך שאוהבים אותך: לא רוצה התגעגעת למישהו/י: לא רוצה מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? כרגע בחיפה? שנה שעברה ירושלים? שנה שעברה שעור פרטי? שנה שעברה מסיבה? לא מזמן מסעדה? גם שיעור נהיגה? נבר אצל החבר? איזה בדיוק? אצל האקס? זה לא היה חבר רציני אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( לצערי היום בהופעה של זמר/להקה? מזמן בים? לפני כמה שבועות בקסטרו? אני רק עוברת שם כי אין תור כמעט בכניסה בדיזינגוף? דיזנגוף או בסנטר? כמעט לכל מקום שאני הולכת אני לפחות חוצה את דיזנגוף, אז היום בעזריאלי? מזמן במעלית? מזמן בשינקין? מזמן במושב? מזמן, מתגעגעת לכפר מלל בקיבוץ? לא חושבת שהייתי ברכבת? שנה שעברה לחיפה בית ספר/חופש... כיתה: ח'4 העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? כן איך הציונים? קקי התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן מקצוע הכי מועדף? לא יודעת מקצוע הכי לא מועדף? ספורט ומתמטיקה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? טלי מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? למות מסתדר/ת עם ההורים? כן כמה אחים-אחיות יש לך? 1 גרה עם ההורים/לבד? אמא אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? כן איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? אייטיונס, ונסיעה מהירה של המכשפות תעביר שיר-מה עכשיו? פחד אמיתי של המכשפות אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? כרגע ישראלית, אבל כעיקרון לועזית סוג מוזיקה מועדף? רוק שם: יער גיל: 13 מיקומך בארץ: ת"א חבר\ה: לאאאאאאאאאאאאא די כבר מזל: קשת צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אין מספר מזל: 8 יום אהוב: כלום יום שנוא: כולם רוצה... שתהיה שביתה? כרגע לא שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? כן לעבור דירה? כן לעבור עיר? כן לעבור בית ספר? כן לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? כן הכי רחוק שהגעת? נשיקה על הלחי? :\ חבר\ה אחרון? .. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי?קיו. ולא מסנג'ר? כן אתר אהוב? לא יודעת פרומים אהובים? פה נראה לי אימייל: הוטמייל או וואלה? ג'ימייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? לא יודעת טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ MTV או 24? כלום מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? ? אי אר מכירה, את הראשון לא כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? כלום מה דעתך על פרויקטY? מה זה? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? לא יודעת הכי מטומטמת? לא יודעת הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת?

1Shir

New member
לא הבנתי מה השאלה ביום ורוד ושחור?

שכונת פשע שאת מתגוררת בה: ויצמן מספר חברים שיש לך: בערך 10 בננה או מרשמלו? מרשמלו בטעם בננה אפשר? צבע אהוב: ורוד דיכי או שיגעון? שילוב אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזרחית זה לא מהיר? שיהיה מהיר ילד או נער? נער מבוגר או נער? מבוגר המבורגר או נקניקיה? תלוי במוזה באותו רגע צ'יפס או פוטטו? פוטטו של M יותר טעים מקדונלדס או בורגראנץ'? M תפוז או נענע? תפוז 50 בנים, או בן 1? אחד שדח"ם או שעוו"ה? מה זה? עוף או תפוח אדמה? תפו"א שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אין לי כרגע... האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? נראה לי שלא האם פעם הקאת כשראית מישהו? לא האם פעם התנשקת ונגעלת באמצע? כן זה קרה והבנתי שזה הזמן להפסיק.. האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא נראה לי שעשיתי משהו אקסטרימי.. האם פעם בכית בסרט מצויר? לא זוכרת, נראה לי שלא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ואם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא נראה לי שכתבתי בעילום שם מה את מחפשת בגבר? יותר מדי.. :) איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? מעדיפה לא להיזכר איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? בהיר באיזה צבע הסוס של האביר שלך? שחור האם פעם התאהבת אהבה אסורה? יותר מפעם למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? מי אמר שבא לי? נכון שתעני על השאלון הזה? כן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא מה הולכת לעשות בצבא? הייתי מש"קית ת"ש חבר/ה: לא כמה זמן? היה לי שנה וחצי בערך נמשך/ת לבני המין שלך? כמעט ולא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא ניסיון עם בני המין השני-יש? יש איך היה? היה מדהים והיה לא משהו, תלוי מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? יש כל מיני אבל אני מחכה שיהיה לי חבר בשביל זה איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: בבנות המין שלי כתפיים, שיער, בבני המין השני גובה, חזה פעם אחרונה ש... דיברת בטלפון: קודם עם ידיד, שיחה ארוכה אתמול עם חברה ישנת אצל חבר/ה: לפני חודש פלוס התנשקת: יום שישי חיבקת מישהו: היום תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: השאלה איך מגדירים תרומה לקהילה.. באונ' עשיתי פר"ח.. אכלת: קרטיב רקדת: יום שישי התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: יום שישי היית בדייט: שבוע וחצי אולי אמרו לך שאוהבים אותך: היום או אתמול התגעגעת למישהו/י: אתמול מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? היום בחיפה? נראה לי שנים ירושלים? בפסח נראה לי שיעור פרטי? בתיכון כנראה מסיבה? יום שישי מסעדה? יום ראשון שיעור נהיגה? נראה לי בינואר 2003, אז בערך עשיתי טסט אצל החבר? כשהיה לי.. לפני כמעט חמש שנים.. אצל האקס? לא הייתי אצלו מאז.. אצל חבר/ה? יום ראשון בהופעה של זמר/להקה? לפני שבועיים וחצי בים? שלושה שבועות בערך בקסטרו? בטח לפני כמה חודשים נכנסתי לשם בדיזינגוף? חודשיים בערך אולי בעזריאלי? שבועיים ויומיים, ביום הולדת שלי במעלית? היום בשינקין? חודשיים בערך במושב? לא זוכרת בקיבוץ? יום ראשון ברכבת? שנה וכמה חודשים נראה לי רוצה... שתהיה שביתה? לא שיהיה קיץ כל השנה? כן שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא מתנגדת לת"א לעבור לארץ אחרת? אולי בעתיד אינטימי יותר... בתולה? לא הכי רחוק שהגעת? השאלה הקודמת עונה על זה, לא? השאלה מה נחשב רחוק חבר\ה אחרון? עניתי במהלך השאלון כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? כנ"ל הכי מעט זמן עם חבר\ה? זה לא הגיע לרמה של הגדרה ממשית עם אף אחד אחר מחשב... אייסי? אין מסנג'ר? אין אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? תיקים באפלה, מצעדים וביקורת מוזיקה, וזה אימייל: הוטמייל או וואלה? ג'ימייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? כתיבה וקריאה? טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 MTV או 24? אםטיוי מיכאלה או השיר שלנו? לא זה ולא זה שיקגו הופ או אי אר? אי אר למרות שמעולם לא צפיתי כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ילדים סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה מה דעתך על פרויקטY? מעניין איך הייתי מסתדרת במקומם, למרות שמעולם לא ראיתי

talbebchuk

New member
אני?

מידע אישי שם בדוי: משה כהן שם שמור במערכת: שפרה מקייב (אלוהים יודע מאיפה זה בא לי עכשיו..) כינוי ששמרת לשעת צורך: טלטול? כינוי רגיל: טל, בבצ'וק.. מה שבא.. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: בת-ים סיטי :).. סתם - מקום מדהים! מספר חברים שיש לך: אממ מספיק.. היום שיש לך בו חוג: שני, והצופים - שזה לא חוג - אבל שלישי ושישי פעולות.. שאין לך בו חוג: ראשון, רביעי, חמישי, שבת.. אבל אני לא באמת בבית בימים האלה - אני בשבט :) יום ורוד: שישי יום שחור: רביעי שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב: סגול דיכי או שיגעון? שיגעוןןן אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהיר ילד או נער? נער מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? נקניקיה צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלדס תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? שו?! 50בנים, או בן 1? בן 1.. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? פרות זה שמנות ,לא? שדח"ם או שעוו"ה? אע?! עוף או תפוח אדמה? עוף עם תפו"א :) שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אממ לא יודעת.. :// האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? כן ../images/Emo46.gif האם פעם הקאת שראית מישהו? חח כן האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? כן האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? כן! האם פעם בכית בסרט מצויר? כן.. מלך האריות! האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? אממ הגיוני.. לא באמת זוכרת.. מה את מחפשת בגבר? רומנטי, מתוק, נראה טוב (אבל בגבול מסוים, שונאת סטייליסטים..), לא ערס, לא מטומטם מדי.. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? וואי כ"כ הרבה! משקפיים כמו בסרטים כאלה, גמד, שחום מאוד מאוד מאוד, שיניים לא מסודרות וצהובות, שמןןן מאוד, פלולה תקועה איפושהו, וכן, גם אנשים עם חרא אופי נהפכו להיות הכי מכוערים שפגשתי אחרי שהבנתי שהפ אנשים עם חרא אופי.. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? וואי... גם פה יש הרבה.. אבל בערך: שיער שחור/שטני, עיניים חום/ירוק/כחול, גבוה, אבל לא יותר מדי, לא אנורקסי, אבל לא שמן.. באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? לבן!!! האם פעם התאהבת אהבה אסורה? כן. כל כך הרבה פעמים.. למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים?מה?! נכון שתעני על השאלון הזה? כן האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? חח אבל בשביל הצחוקים.. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? חח לגמרי.. נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא שם: טל בבצ'וק גיל: 15 וחודש וחצי.. מיקום: בת-ים? כיתה? עולה לי'!! וואי כיף להגיד את זה :) מה הולכת לעשות בצבא? אין לי מושג.. קצינה של משהו לא מוגדר.. חבר/ה: אין כמה זמן? אין נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? לא איך היה? (אפשר לפרט) לא היה ניסיון עם בני המין השני-יש? איזה נסיון?! איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( נווו דיי מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? ------- איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: ------- פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: אריאל - מקודם.. ישנת אצל חבר/ה: וואי.. עבר זמן.. אני ישנה בבית בשביל להוריד את הכלב שלי.. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: המין שלי - בלחי - היום?.. המין השני - היום - שוב, בלחי.. חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( היוםם, חצי מאופק המושלמים שלי.. תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: לא יודעת עד כמה זה תרומה לקהילה אבל הדרכתי היום קבוצת צמי"ד - שזה צרכים מיוחדים (פיגור שכלי וכו'), והרגשתי ממש טוב.. אכלת: (ומה אכלת( חביתה עם סלט.. בערב.. רקדת: לפני כמה ימים.. התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: אמממ אמרו לך שאוהבים אותך: היום.. התגעגעת למישהו/י: כןןן מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? אתמול.? בחיפה? וואי מזמן.. אפילו לא זוכרת מתי.. בטיול השנתי אולי? ירושלים? אמממ שעור פרטי? שיעור גיטרה --> שישי שעבר.. ומחר.. מסיבה? יום שישי.. מסעדה? אממ נראה לי כשאחי טס.. לפני שבועיים.. שיעור נהיגה? כשהייתי ממש קטנה ונדחפתי לאחים שלי לשעורים.. אצל החבר? שאין לי.? אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( אצל עמית.. בהופעה של זמר/להקה? אממ בגלל חוסר זמן מטורף, ההופעה האחרונה שהייתי בה הייתה רוק עצמאות 2007.. בים? אממ בקסטרו? חח לא זוכרת בדיזינגוף? לא מזמן.. בעזריאלי? יום חמישי! במעלית? היום.? בבית.? בשינקין? יום חמישי! במושב? אממממ בקיבוץ? אממממ ברכבת? בפסח! בית ספר/חופש... כיתה: עולה לי'! העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? לא איך הציונים? טובים התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן מקצוע הכי מועדף? אממ ביולוגיה בגלל המורה המושלמת שלי.. ואולי לשון.. לא יודעת - אין משהו מועדף.. מקצוע הכי לא מועדף? ספרותתתת וספורטטטט לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? דניאלי.. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שפתאום נהיה בקורס מסכם, ואני אדע עם מי אני באחווה, ושנקבל את התעודת מד"צ, ונתקרב בצעדי ענק למחנ"ק... נוווו כל התקופה המטורפת הזו! מסתדר/ת עם ההורים? בד"כ.. כמה אחים-אחיות יש לך? 2 גדולים.. גרה עם ההורים/לבד? עם ההורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? אממ הם גדולים ממני.. כאילו ב7 שנים וב12.. אז הגיוני שלא ממש.. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? לא מתנגן.. אבל בראש--> "הייתכן"/דניאל סלומון.. תעביר שיר-מה עכשיו? אממממ *מעבירה בראש* --> קשה לי לא להתרגש.. אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית סוג מוזיקה מועדף? רוק ישראלי שם: טל גיל: 15 מיקומך בארץ: בת-ים חבר\ה: אין מזל: שור צבע אהוב: סגול צבע שנוא: נזלת? מספר מזל: 8,9 יום אהוב: שישי יום שנוא: רביעי כבר ענינו על זה, לא?! רוצה... שתהיה שביתה? כבר חופש :) שיהיה קיץ כל השנה? אממ אפשרי, אבל לא בכזה חוםם שיהיה חורף כל השנה? לאאא לעבור דירה? לא, כיף לי פה.. לעבור עיר? לא, מוושלם לי פה.. :) לעבור בית ספר? אממ עכשיו מגיעים לתיכון, והולך להיות כיף :) לעבור לארץ אחרת? לא, אין לי ארץ אחרת.. מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? כן אתר אהוב? הצופים פרומים אהובים? הצופים, סקרים ושאלונים אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסי+צופים טלוויזיה... ערוץ מועדף? 22 MTV או 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר? כלום כבלים או יס? יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרויקטY? שיהיה להם בכיף.. פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? עם הילד הזה, שמוכר סופגניות... לפלאפון.. החמוד הקטן :) הכי מטומטמת? וואי המון.. הכי חמודה? הילד שמוכר סופגניות.. הכי אקטואלית? הסמים.. שהורגים.. הכי מעצבנת? שפוקס כל שנייה עושים כזה "סוףף עונהההה" בכל פרסומת וחצי.. משגעעע

t0mi

New member
עונהה [חופר]

מידע אישי שם בדוי: לילי שם שמור במערכת: גל כינוי ששמרת לשעת צורך: אממ לא יודעת? כינוי רגיל: גלוש, גלגל שכונת פשע שאת מתגוררת בה: =// מספר חברים שיש לך: חחחחחחחח איזה שאלה, מאיפה אני יודעת? תלוי גם מה אתם מחשיבים חברים היום שיש לך בו חוג: חוג? מה אני בת 10? שאין לך בו חוג: - יום ורוד: שישי יום שחור: ראשון שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: כחול דיכי או שיגעון? שיגעוןןן אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? רשע :p פרי או ירק? פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהירר ילד או נער? נער מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? טבעול צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? אף אחד תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? בננה בום 50בנים, או בן 1? 50 =] 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנותת שדח"ם או שעוו"ה? ?? עוף או תפוח אדמה? תפוח אדמה שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אממ...לא יודעת האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? כן האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? כן האם פעם בכית בסרט מצויר? כןןןןןן XD XD כולם צוחקים עלי בגלל זה. האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? נראה לי שכן לא זוכרת למי ועל מה מה את מחפשת בגבר? אהבה איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? נמוך שמן, מחוצ'קן, שפתיים עבות ומגעילות...עיניים שיוצאות מהמקום איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? גבוה, גוף חטוב כזה, שיער חום קצר זיפים בשפם ובזקן, עיניים חומות-דבש באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? כחול האם פעם התאהבת אהבה אסורה? אסורה-אסורה? לא... למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא הבנתי נכון שתעני על השאלון הזה? כבר התחלתי טיפשה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? חחחחח ברור האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? גם כשהצטלמתי לה :p נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא ולא אכפת לי שם, גיל, מיקום: גל 16 וחצי כפר סבא כיתה? עולה לי"ב מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת..מסקרן דווקא חבר/ה: לא =// כמה זמן? - נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? מה זה ניסיון? כולה נשיקה איך היה? (אפשר לפרט): סתם, לא משהו מיוחד ניסיון עם בני המין השני-יש? כן איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( תלוי עם מי ומה מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? סקס חחח איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: עיניים פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני שעה ישנת אצל חבר/ה: לפני שבוע התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: לפני חודש חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( היום תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אני מד"צית =] אכלת: (ומה אכלת( קרטיב, הרגע רקדת: היום התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: חח לא יודעת היית בדייט: אין אצלנו דייטים רשמיים אמרו לך שאוהבים אותך: אתמול חח התגעגעת למישהו/י: עכשיו מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? אתמול בחיפה? מזמן ירושלים? תחילת שנה שעור פרטי? תחילת שנה מסיבה? לפני חודשיים מסעדה? יום שישי שיעור נהיגה? צריכה להתחיל אצל החבר? - אצל האקס? אחח מזמן... אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( אתמול בהופעה של זמר/להקה? לפני שלושה חודשים בים? לפני כמה ימים בקסטרו? לא זוכרת בדיזינגוף? וואי חפרתם בעזריאלי? נמאסתם במעלית? אתמול בשינקין? טוב, תחתכו במושב? חלאססס בקיבוץ? תגוונו! ברכבת? כאפה לפנים כבר קיבלתם? בית ספר/חופש... כיתה: עולה לי"ב העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? כן איך הציונים? נחמדים התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא :S התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן מקצוע הכי מועדף? קולנוע מקצוע הכי לא מועדף? אזרחות לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? אותו.. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שהוא יבוא מסתדר/ת עם ההורים? לא ממש כמה אחים-אחיות יש לך? אחת גרה עם ההורים/לבד? הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? לא, למה שאני אתחבר עם ילדה בת 11? איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? incomplite תעביר שיר-מה עכשיו? way back into love אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? רוק שם: גל גיל: 16 וחצי מיקומך בארץ: כפר סבא חבר\ה: - מזל: בתולה [וחצי מאזניים] צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אפור מספר מזל: 5 יום אהוב: שישי יום שנוא: ראשון רוצה... שתהיה שביתה? כן שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? כן חח הכי רחוק שהגעת? לא עניינכם חבר\ה אחרון? אני לא אומרת שמות כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חודשיים חחחח אני לא מסוגלת למחויבות הכי מעט זמן עם חבר\ה? שבוע מחשב... אייסי? - מסנג'ר? יש אתר אהוב? לוידעת פרומים אהובים? זה =] אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? מוזיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ MTV או 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרויקטY? לא יודעת פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? אוי נו לא יודעת הכי מטומטמת? הרבה הכי חמודה? די הכי אקטואלית? אוף עזבו אותי אני לא רואה פרסומות הכי מעצבנת? אתם

למעלה