עונה
../images/Emo34.gif
מידע אישי../images/Emo34.gif שם בדוי: חח.. שם שמור במערכת: ../images/Emo12.gif כינוי ששמרת לשעת צורך: הממ.. כינוי רגיל: נתי. שכונת פשע שאת מתגוררת בה: תכלס שכונת פשע. מספר חברים שיש לך: 7.68. היום שיש לך בו חוג: רביעי. שאין לך בו חוג: יש לי צופים, אבל זה לא באמת חוג. יום ורוד: עכשיו זה כבר חופש, אז... יום שחור: ... ../images/Emo109.gif
שאלות לא נחוצות../images/Emo109.gif בננה או מרשמלו? בננה עם מרשמלו?../images/Emo9.gif יאאא בפונדו!!../images/Emo99.gif צבע אהוב: כחול. דיכי או שיגעון? שגעון, דעע. אהבה או שנאה? אוף קורס שאהבה. רשע או טוב לב? טוב לב. פרי או ירק? פרי. מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזרחית

ילד או נער? נער. מבוגר או נער? נער. המבורגר או נקניקיה ? ../images/Emo5.gif צ'יפס או פוטטו? תלוי. מקדונלס או בורגראנץ'? אם כבר אז מקדונלדס. תפוז או נענע? אהה באינטרנט.. לקחו לי כמה שניות לקלוט ../images/Emo6.gif אממ תפוז. בננה בום או הוטמייל? מה זה בננה בום?../images/Emo12.gif טוב, אני מניחה שכל דבר יותר טוב מהוט-מייל. 50בנים, או בן 1? בן אחד. 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות. שדח"ם או שעוו"ה? ../images/Emo12.gif עוף או תפוח אדמה? תלוי במצבי הצבירה שלהם, בפריכות, בטעם, בהגשה וכו'. ../images/Emo103.gif
שאלות מביכות../images/Emo103.gif מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? למה שאני ארצה משהו מגעיל, ודווקא עכשיו?

האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא. האם פעם הקאת שראית מישהו? ../images/Emo6.gif לא. האם פעם התנשקת ונגעלת באמצע? לא... האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא... ואגב, זה לא הגיוני ממש, הניסוח של השאלה. אבל התשובה היא עדיין לא. האם פעם בכית בסרט מצויר? לא. חושבת. האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא. מה את מחפשת בגבר? יופי, אופי, חכמה. הכל מהכל ../images/Emo13.gif אה ושלא יהיה מניאק או הומו בנפשו, תודה. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? לא זוכרת. איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? שפגשתי? הממ.. יש כמה

באיזה צבע הסוס של האביר שלך? אמנם יש לי קצת דרישות, אבל- אביר? ../images/Emo2.gif האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא... למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? הא? נכון שתעני על השאלון הזה? כמובן, הוא נורא כיפי! =) האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא. האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? - נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא. ../images/Emo28.gif
שם, גיל, מיקום../images/Emo28.gif כיתה? סיימתי י'

מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת../images/Emo12.gif חבר/ה: אין

כמה זמן? - נמשך/ת לבני המין שלך? לא חושבת. ניסיון עם בני המין שלך-יש? נשיקות על השפתיים. איך היה? (אפשר לפרט) מדהים ../images/Emo3.gif ניסיון עם בני המין השני-יש? כן. איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) מה זה משנה, העיקר שנגמר. מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? אני רק בת 16! איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: נענה על שני המינים ביחד- עיניים, צוואר. ../images/Emo210.gif
פעם אחרונה ש...../images/Emo210.gif דיברת בטלפון: היום, לפני כמה שעות טובות. ישנת אצל חבר/ה: הממ.. לפני כמה חודשים, אני חושבת. התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: המין שלי- משהו כמו שלושה חודשים וחצי. חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא) אממ היום? או אתמול? תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אני מדריכה בצופים. אכלת: (ומה אכלת) לפני שעתיים, טוסט נורא טעים

רקדת: היום בערב במופע סופשנה של ביה"ס למחול! היה כ"כ כיף! ../images/Emo99.gif התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: נוור? היית בדייט: נוור ../images/Emo10.gif אמרו לך שאוהבים אותך: אומרים לי כל הזמן

אה והיום בין ההופעות, המורה שלי אמרה לי ../images/Emo23.gif התגעגעת למישהו/י: מישהוי? אממ... לא זוכרת. ../images/Emo205.gif
מתי היית בפעם האחרונה ב...../images/Emo205.gif בת"א? פסח. בחיפה? שנה שעברה? ירושלים? לפני חצי שנה, ככה. שעור פרטי? אף פעם. מסיבה? מזמן מדיי! מסעדה? אממ.. מסעדה ממש, לא בית קפה- חצי שנה. שיעור נהיגה? נוור. אצל החבר? לפני.. כמה חודשים. אצל האקס? נו לזה התכוונתי ../images/Emo3.gif אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג) יומיים-שלושה. בהופעה של זמר/להקה? הייתי בהופעה שלי, היום ../images/Emo3.gif בים? חודש. בקסטרו? - בדיזינגוף? מזמן. בעזריאלי? פסח. במעלית? יומיים-שלושה. בשינקין? שנה שעברה. במושב? - בקיבוץ? חודשיים ככה. ברכבת? חודש. ../images/Emo80.gif
בית ספר/חופש...../images/Emo80.gif כיתה: י'. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא. פרשת מהלימודים? לא. עובד/ת אחרי בית ספר? לא. איך הציונים? סבבה. התאהבת אי פעם במחנך/ת? כיתה א'... במורה רגיל. התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כמובן. מקצוע הכי מועדף? לשון. מקצוע הכי לא מועדף? מת'. לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? מסתדר/ת עם ההורים? כמה אחים-אחיות יש לך? גרה עם ההורים/לבד? אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? תעביר שיר-מה עכשיו? אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? סוג מוזיקה מועדף? שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר\ה: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: ../images/Emo180.gif
רוצה...../images/Emo180.gif שתהיה שביתה? יש חופש. שיהיה קיץ כל השנה? לא. שיהיה חורף כל השנה? לא. לעבור דירה? לא. לעבור עיר? לא!

לעבור בית ספר? לא. לעבור לארץ אחרת? לא. ../images/Emo79.gif
אינטימי יותר...../images/Emo79.gif בתולה? כן. הכי רחוק שהגעת? עניינכם? חבר\ה אחרון? יש. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חודשיים. הכי מעט זמן עם חבר\ה? היה לי רק אחד. ../images/Emo220.gif
מחשב...../images/Emo220.gif אייסי? יש. מסנג'ר? יש. אתר אהוב? אין. פרומים אהובים? זה, צופים, מארון 5. אבל זה, האמת

אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה, אבל אם כבר ג'ימייל. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? מוזיקה, פורומים, בלוגים, מסנג'ר. ../images/Emo141.gif
טלוויזיה...../images/Emo141.gif ערוץ מועדף? vh1. או 2. MTV או 24? אממ... מיכאלה או השיר שלנו? אממ... שיקגו הופ או אי אר? ... כבלים או יס? כבלים. ערוץ הילדים או פוקס קידס? אין לי פוקס קידס. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך. מה דעתך על פרויקטY? יא ענתיקות! ../images/Emo85.gif
פרסומות...../images/Emo85.gif איזה פרסומת את הכי אוהבת? של שני ילדים שמתחלקים בגלגיליות שלהם

ושל ווליום משהו, עם רוצה בנות ועוד משהו. הכי מטומטמת? ... הכי חמודה? ראה תשובה ראשונה. הכי אקטואלית? רוצה בנות. הכי מעצבנת? הממ.. שאלון חמוד! ../images/Emo9.gif