שאלון.

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif$%^#$@^

מידע אישי שם בדוי: מה שם שמור במערכת: כאילו כינוי ששמרת לשעת צורך: למה שאגלה כינוי רגיל: טוב שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מי מתגורר בשכונת פשע מספר חברים שיש לך: הרבה. היום שיש לך בו חוג: מזה חוג שאין לך בו חוג: אה יום ורוד: הרבה יום שחור: מעט שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: ישלי דה ז'ה וו דיכי או שיגעון? שיגעון אהבה או שנאה? מה רשע או טוב לב? רשע ומרושע פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? סיני! ילד או נער? ילד מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? איכ, צימחונית צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? איכ. תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוט 50בנים, או בן 1? באיזה מובן? 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? רזות איכ שמן שדח"ם או שעוו"ה? סליחה? עוף או תפוח אדמה? ברור שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? כלום. האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? מה לא האם פעם הקאת שראית מישהו? כעיקרון כן. האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? מה האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? חס ושלום האם פעם בכית בסרט מצויר? כן האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? שניה מה את מחפשת בגבר? זין, מה נראלכם?! איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? מכוער איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? יפה באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? לבן האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא התאהבתי למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא נכון שתעני על השאלון הזה? מה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? חה האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? בוודאי, שלא. נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? אחד מפגר שם, גיל, מיקום כיתה? עוד חודשיים שמיניסטית ;[ מה הולכת לעשות בצבא? לאדעת חבר/ה: חס ושלום כמה זמן? ^^ נמשך/ת לבני המין שלך? איכס בנות! ניסיון עם בני המין שלך-יש? מה איך היה? (אפשר לפרט) כיף. ניסיון עם בני המין השני-יש? כן איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( כיף מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? כאילו שחבורת בנות 12 תדע מה אני אגיד גם ככה איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: בשלי ציצים, בבנים זיפים פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני שעתיים ישנת אצל חבר/ה: לא מזמן התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: לא מזמן חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לפני שעה קלה תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: אפעם D: אכלת: (ומה אכלת( ארטיק רקדת: מזמן התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: טח נראלי לפני כמה ימים היית בדייט: וואו פעם. אמרו לך שאוהבים אותך: תלוי באיזה מובן התגעגעת למישהו/י: עכשיו. מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? לא מזמן בחיפה? מזמן ירושלים? מזמן ;[ טולי שעור פרטי? בכיתה ח' אולי מסיבה? לא מזמן מסעדה? לא מזמן שיעור נהיגה? עודמעט :]] אצל החבר? 3 שנים אוקי אצל האקס? הוא היה בעבודה שלי אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( אתמול שלשום נראלי בהופעה של זמר/להקה? רוק"צ בים? לא מזמן בקסטרו? טח שניה בדיזינגוף? שבוע בערך בעזריאלי? מזמן במעלית? לפני שעה בשינקין? לא מזמן במושב? מזמן ;[ בקיבוץ? מזמן ברכבת? טוב די בית ספר/חופש... כיתה: שמיניסטית בקרוב. העיפו אותך מבית ספר אי פעם? כן פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? כן איך הציונים? לא משו התאהבת אי פעם במחנך/ת? איכס!!!!!!111111 התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? לא מקצוע הכי מועדף? קולנוע מקצוע הכי לא מועדף? היסטוריה, תנך, ספרות לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? אין לי מושג למה, אבל נופר וטל. מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שאנשים שסבלתי בגללם, יסבלו. מסתדר/ת עם ההורים? כן, חוץ מהשיחה האחרונה כמה אחים-אחיות יש לך? 2 גרה עם ההורים/לבד? הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? ממש לא איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? בולט פור מיי ולנטיין- טירס דונט פול [אין כוח לאנגלית טוב] תעביר שיר-מה עכשיו? לא רוצה שיר יפה אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? שניהם סוג מוזיקה מועדף? רוק בעיקר שם: מג גיל: 16 מיקומך בארץ: מרכז חבר\ה: חס ושלום. מזל: נאחס. סתם עקרב צבע אהוב: כחול וכל השאר צבע שנוא: סגול מספר מזל: 8 יום אהוב: שלישי יום שנוא: ראשון רוצה... שתהיה שביתה? למה לי שיהיה קיץ כל השנה? לא איכ שיהיה חורף כל השנה? גם לא. לעבור דירה? לא ממש לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? לא הכי רחוק שהגעת? ^^ חבר\ה אחרון? מה איתו כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? דיי. הכי מעט זמן עם חבר\ה? חאלס. מחשב... אייסי? יש מסנג'ר? יש אתר אהוב? שתקו פרומים אהובים? שש אימייל: הוטמייל או וואלה? %$#^ מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? בלה בלה. מוזיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTV או 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרויקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? לא במת.

../images/Emo39.gif עונה

מידע אישי שם בדוי: שם שמור במערכת: כינוי ששמרת לשעת צורך: אין כינוי רגיל: לימור? שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מספר חברים שיש לך: לא יודעת היום שיש לך בו חוג: טחח אין לי חוגים שאין לך בו חוג: כל השבוע יום ורוד: אין יום שחור: כל הימים שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? אף אחד צבע אהוב: סגול\ שחור דיכי או שיגעון? \: אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהיר ילד או נער? נערה מבוגר או נער? נערה המבורגר או נקניקיה ?המבורגר צ'יפס או פוטטו? פוטטו מקדונלס או בורגראנץ'? בורגראנץ' תפוז או נענע? תפוז!!! בננה בום או הוטמייל? הוטמייל 50בנים, או בן 1? 50 בתולות 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? 7 פרות שמנות שדח"ם או שעוו"ה? עוף או תפוח אדמה? תפוח אדמה שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אני לא רוצה דברים מגעילים האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא האם פעם בכית בסרט מצויר? כן האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא מה את מחפשת בגבר? כלום איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? לא ניפגשת עם בנים איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? ^^ באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? האבירה שלי לא תבוא על סוס. מקסימום באוטובוס או מכונית האם פעם התאהבת אהבה אסורה? להתאהב בבחורה זה אסור? למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? נכון שתעני על השאלון הזה? מנסה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? ^^ נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא שם, גיל, מיקום כיתה? סיימתי י'ב ווהוו מה הולכת לעשות בצבא? לא יודעת \: חבר/ה: לא \: כמה זמן? כבר שבועיים וחצי נמשך/ת לבני המין שלך? כן../images/Emo99.gif ../images/Emo9.gif ניסיון עם בני המין שלך-יש? כן ../images/Emo9.gif איך היה? (אפשר לפרט) ../images/Emo11.gif ניסיון עם בני המין השני-יש? לא איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? לא עושים מין! איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: בגלל שאני מושפעת ממנה וגם בגלל שאני באמת חושבת ככה אז ציצים בייבי בבנים כלום חה! פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: אתמול בלילה. עם רעות. דיברנו שתי שניות כי בדיוק הלכתי לאכול \: ישנת אצל חבר/ה: לא ממש ישנתי היינו ערות כל הלילה וזה היה אצל תמרוס התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: בת המין שלי - לפני שבועיים ככה חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( היום את אמא תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: לא אכלת: (ומה אכלת( טוסט רקדת: בחיים לא. אולי בקטנה לפני שבועיים התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא היית בדייט: לא אמרו לך שאוהבים אותך: כמעט כל יום מתמר התגעגעת למישהו/י: כן. אליה ../images/Emo4.gif מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? פפ לפני שבועיים בחיפה? שנה שעברה ירושלים? לפני שבועיים. שעור פרטי? פפ שנים מסיבה? מסעדה? חודש אולי שיעור נהיגה? אף פעם אצל החבר? אצל האקס? אף פעם לא הייתי בבית של האקסית אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( לפני שבועיים בהופעה של זמר/להקה? שנים בים? בחופש הגדול בקסטרו? 3 שבועות בדיזינגוף? חודש בעזריאלי? שבועיים במעלית? שבוע שעבר בשינקין? חודש במושב? שנה שעברה בקיבוץ? אף פעם ברכבת? חודש בית ספר/חופש... כיתה: סיימתי י'ב העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא ממש. סתם חודש וחצי לפני הסיום הפסקתי ללכת לשם עובד/ת אחרי בית ספר? לא איך הציונים? חרא התאהבת אי פעם במחנך/ת? כן. אבל בקטנה התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? גם בקטנה מקצוע הכי מועדף? אנגלית מקצוע הכי לא מועדף? אממ הכל \: לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? אממ אולי את תמר כדי לתת לה חיבוק מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזאת לפני שבועיים הייתי אומרת שהייתי רוצה שהיא תבוא אליי עכשיו. אבל מכווין שאני בתהליכי התגברות. אני אגיד שכלום. מסתדר/ת עם ההורים? כן כמה אחים-אחיות יש לך? 3 אחים גדולים ממני גרה עם ההורים/לבד? עם ההורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? אממ לא יודעת איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? כלום תעביר שיר-מה עכשיו? כלום אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? הכל. חוץ ממזרחית טרנס דיכאון שחור שם: לימור גיל: 19 מיקומך בארץ: פ"ת חבר\ה: אין מזל: תאומים צבע אהוב: סגול\שחור צבע שנוא: צהוב\אפור מספר מזל: אין יום אהוב: חמישי יום שנוא: ראשון רוצה... שתהיה שביתה? לא שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? כן לעבור דירה? כן לעבור עיר? אמממ כן לעבור בית ספר? כבר סיימתי לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? כן ../images/Emo11.gif הכי רחוק שהגעת? ../images/Emo11.gif חבר\ה אחרון? חברה. מה להגיד שם? השם שלה שמור במערכת ../images/Emo11.gif כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? זה מורכב \: הכי מעט זמן עם חבר\ה? דאמט מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? כן אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? לסביות גאווה נשית. סקרים ושאלונים אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? התכתבות אני מניחה טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ MTV או 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? הוט ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרויקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? וואי שמתי לב שהרבה דברים קרו לי לפני שבועיים. כי כולם קרו באותו יום. גם הייתי בת"א-עזריאלי משם נסעתי לירושלים. שם ישנתי אצל חברה וגם התנשקתי עם משהי... נו טוב

עונה../images/Emo3.gif

מידע אישי שם בדוי: ז'קלין../images/Emo11.gif שם שמור במערכת: אור? כינוי ששמרת לשעת צורך: אין כינוי רגיל: Mami Girl 4 Ever שכונת פשע שאת מתגוררת בה: רמת ג'ן מספר חברים שיש לך: הרבה היום שיש לך בו חוג: אין חוגים לקברנים../images/Emo11.gif שאין לך בו חוג: ^ יום ורוד: אין כזה ../images/Emo11.gif יום שחור: כל יום../images/Emo11.gif שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? מרשמלו צבע אהוב: שחור וורוד דיכי או שיגעון? שיגעון אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? טוב לב פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? ג'אנק/פאסט פוד ילד או נער? ילד מבוגר או נער? נער המבורגר או נקניקיה ? המ' צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? מאק' תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הוטמייל 50בנים, או בן 1? 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות שיביאו חלב או בשר טובים שדח"ם או שעוו"ה? שעווה? XB עוף או תפוח אדמה? תפ"א שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? פיפי דחוףף חח האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? מי זוכרר האם פעם הקאת שראית מישהו? לא האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? מה זה געלת? XB האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? כע האם פעם בכית בסרט מצויר? לע נראה לי XB האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? כן .. ולע משנה למי ומה הנושא../images/Emo3.gif מה את מחפשת בגבר? הוממ שאני ימשך אליו והוא אלי .. שיהיה לנו הרבה משוטף .. שהוא יאהב אותי וירצה להיות איתי ולא להשתרלל .. ושיהיה מצחיק ורציני כשצריך .. ושלא יהיה כמו הילדים הקטנים .. אולי רק לפעמים .. ושלא יהיה לו ראש כחול יותר מידי כמו רוב הבנים .. איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? פגשתי הרבה מכוערים אני לא זוכרת XB איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? אממ אין מישו ספציפי .. רוב הבנים שאני חברה/ידידה שלהם לדעתי יפים באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? תכלת האם פעם התאהבת אהבה אסורה? כן למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? לא בא לי XB נכון שתעני על השאלון הזה? כע האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? לא נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? שחר?../images/Emo3.gif שם, גיל, מיקום: תראה למעלה XB כיתה? י"א מה הולכת לעשות בצבא? שאלה טובה חבר/ה: יש../images/Emo9.gif כמה זמן? 4 חודשים ומשו נמשך/ת לבני המין שלך? לא ניסיון עם בני המין שלך-יש? מה ז'תומרת ניסיון?../images/Emo3.gif איך היה? (אפשר לפרט) אעע חח X: ניסיון עם בני המין השני-יש? >< איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( ><" מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? בונא שחר אתה עוד ילד קטן זה לא לגיל שלך מה זה השאלון הזה../images/Emo3.gif איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: חזה .. בשני המינים פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: הרגע ישנת אצל חבר/ה: בל"ג בעומר התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: לפני כמה ימים חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( אתמול תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: מזמן XB אכלת: (ומה אכלת( בצהרים .. ופסטה רקדת: >< התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: ../images/Emo3.gif היית בדייט: אהמ יש לי חבר אמרו לך שאוהבים אותך: בנים לא כל כך פתוחים בקשר לזה .. אבל בנות כן../images/Emo3.gif התגעגעת למישהו/י: לע דעת מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? כל יום שאני הולכת לבצפר בחיפה? מזמן לא ירושלים? שנה שעברה שעור פרטי? לפני כמה חודשים מסיבה? יום שני מסעדה? כנ"ל שיעור נהיגה? עוד לא אצל החבר? אתמול אצל האקס? הוממ אקס אקס יותר נכון ויום שני *לא זה לא מה שאתם חושבים אני לא בוגדת* ואין ליכ וח לפרט אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( כנ"ל בהופעה של זמר/להקה? אתמוללללללל .. אוונסנססססססססססס../images/Emo99.gif וגם סינרגיה../images/Emo3.gif בים? יום שני../images/Emo9.gif בקסטרו? יום ראשון נראה לי אבל לא קניתי כלום בדיזינגוף? מי זוכר בעזריאלי? מחר אני יהיה במעלית? הוממ יום שני בשינקין? לא זוכרת במושב? כנ"ל בקיבוץ? כנ"ל ברכבת? כנ"ל בית ספר/חופש... כיתה: י"א העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? אולי עוד מעט בעזרת השם איך הציונים? בסדר התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כע מקצוע הכי מועדף? אנגלית מקצוע הכי לא מועדף? מתמטיקה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? הוממ איימילי ../images/Emo3.gif מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיגמר כבר החדשות והשאלון הזה .. מסתדר/ת עם ההורים? כע כמה אחים-אחיות יש לך? אח 1 גרה עם ההורים/לבד? הורים וסבתא וסבא אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? לא נראה לי .. שנינו ביישנים אבל אח שלי ממש ביישן לגבי אנשים אחרים .. איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? כלום תעביר שיר-מה עכשיו? >< אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? רוק שם: אור בפעם המאה גיל: 16 מיקומך בארץ: רמת גןן חבר\ה: יש מזל: בתולה צבע אהוב: שחור וורוד צבע שנוא: צהוב מספר מזל: אין יום אהוב: שישי יום שנוא: הכול רוצה... שתהיה שביתה? לע .. אני גם ככה בחופש XB שיהיה קיץ כל השנה? לפעמים שיהיה חורף כל השנה? כשיש חורף אני רוצה קיץ וכשיש קיץ אני רוצה חורף .. לעבור דירה? ממש לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתולה? לא עונה על שאלות חודרות מידי הכי רחוק שהגעת? חבר\ה אחרון? עכשיו כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 4 חודשים ומשו הכי מעט זמן עם חבר\ה? שבוע../images/Emo3.gif מחשב... אייסי? 222145976 מסנג'ר? תבקשו באייסי XB אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? סק"וש אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? התכתבויות טלוויזיה... ערוץ מועדף? 2 <אין לי כבלים ושאר השלות אני עונה על דברים כשאני נמצאת אצל חברה/דודים> MTV או 24? MTV מיכאלה או השיר שלנו? הש"ש שיקגו הופ או אי אר? כלום XB כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? סוף מה דעתך על פרויקטY? מגעיל פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? עם האיש שבא להציל ת'אישה מהערבים והוא מריח ת'בית שחי שלה ואומר "וואטס דיס סמייל??" הורג אותיי כל פעם מחדש../images/Emo3.gif הכי מטומטמת? כנ"ל XB הכי חמודה? של המקדונאלדס שהאישה אומרת "אנד למוןן"../images/Emo3.gif XB הכי אקטואלית? אין לי מושג הכי מעצבנת? "אמא מתי 4 מתי 4 מתי 4" כוסאמקקקק תאכל לפני 4 ת'קרלווו כולה קרלווו להרוג ת'ילד הזה

fireyes

New member
דווקא יש../images/Emo3.gif

יש במכללה האקדמית חוג לקברן המתחיל../images/Emo13.gif אוייש' אנחנו הזויות ז'קלין!!../images/Emo6.gif

חחחחחחחח אבל אני לא מתחילה../images/Emo122.gif

זה כבר כמה שנים שאני עוסקת בזה../images/Emo11.gif חחח אנחנו באמת הזויות../images/Emo122.gif

pureK

New member
יאללה, יש עוד חצי שעה למשמרת

מידע אישי שם בדוי: שם שמור במערכת: כינוי ששמרת לשעת צורך: כינוי רגיל: שכונת פשע שאת מתגוררת בה: מספר חברים שיש לך: היום שיש לך בו חוג: שאין לך בו חוג: יום ורוד: אני לא רוצה לחשוב על זה יום שחור: יום אימו שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב: כל הצבעים, בעיקר שילובים דיכי או שיגעון? שיגעון אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? מממ, טוב נו, טוב לב פרי או ירק? פרי מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהיר ילד או נער? נער *_* מבוגר או נער? נער *_* המבורגר או נקניקיה ? נער *_* צ'יפס או פוטטו? נער בצ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? מקדונלדס תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? הא? 50בנים, או בן 1? 1 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? שמנות, שיהיה מה לאכול, לא? שדח"ם או שעוו"ה? שו? עוף או תפוח אדמה? יחד זב באסט, תפוח אדמה אפוי בתנור... אוי זה מזכיר לי שאכלתי היום רק טוייקס... שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? סיגריה האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא האם פעם הקאת שראית מישהו? לא זכור לי אבל אם כן זה בטח היה מאוד מביך האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? כן האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? איך אפשר להשתפן באמצע? משתפנים בהתחלה האם פעם בכית בסרט מצויר? כן נו די האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? לא זוכרת מקרה כזה מה את מחפשת בגבר? אוהו... שיער על הראש בעיקר ופחות על הגוף איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? מממ... לא נוטה לזכור דברים מכוערים איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? הוא כבר לא נראה =( באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? חום!! האם פעם התאהבת אהבה אסורה? ממש אהבה? לא נראה לי, אבל מה אסור? למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? מי אמר שבא לי נכון שתעני על השאלון הזה? ומה אני עושה עכשיו??? האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? אין לי נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא שם, גיל, מיקום כיתה? מה הולכת לעשות בצבא? חבר/ה: כמה זמן? נמשך/ת לבני המין שלך? ניסיון עם בני המין שלך-יש? איך היה? (אפשר לפרט) ניסיון עם בני המין השני-יש? איך היה? (ושוב-אפשר לפרט( מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני כמה דקות עם לקוח ישנת אצל חבר/ה: ממממ... יום שבת התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: המין שלי? לא זוכרת >_< אבל נראה לי אני יודעת מי >_> המין השני יום ראשון חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( אמממ לא זוכרת תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: היום, עזרתי ללקוחות אכלת: (ומה אכלת( טויקס לפני מספר שעות רקדת: *צחוק היסטרי* התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: *צונזר* היית בדייט: לא הייתי אמרו לך שאוהבים אותך: היום התגעגעת למישהו/י: היום מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? אמממ, נמך בן גוריון נחשב? אז בפסח בחיפה? אני כל יום שם ירושלים? שנים... אבל גם ככה לא אוהבת את העיר שעור פרטי? כיתה ט? מסיבה? לפני שמישהי טסה לארה"ב לא זוכרת מתי מסעדה? אמממפ... שיעור נהיגה? אף פעם אצל החבר? ראשון אצל האקס? למה שאהיה אצלו?! אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( לא זוכרת, קיצר הבנתי מהשאלון שהזיכרון שלי בתחת בהופעה של זמר/להקה? לפני מספר חודשים, הופעה של חברים בים? בטח לפני כמה ימים בקסטרו? @_@ למה שאזכור? בדיזינגוף? בעזריאלי? במעלית? כל יום בשינקין? במושב? בקיבוץ? ברכבת? היום בית ספר/חופש... כיתה: מעופפת העיפו אותך מבית ספר אי פעם? נראה לי שכן פרשת מהלימודים? לא עובד/ת אחרי בית ספר? עובדת בגלל שאין בית ספר יותר בשבילי איך הציונים? התאהבת אי פעם במחנך/ת? לא התאהבות, סתם קראש קטן התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? כן בכיתה ו מקצוע הכי מועדף? היסוריה, ספרות, ביולוגיה, תקשורת מקצוע הכי לא מועדף? לשון, אנגלית, מתמטיקה לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? פפפ... מישהו שיעביר לי כמה שעות בהנאה מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שיהיה כבר 23:45 מסתדר/ת עם ההורים? ככה כמה אחים-אחיות יש לך? 0 גרה עם ההורים/לבד? הורים =( אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? עם אויר כאילו? איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? אין וינאמפ בעבודה! תעביר שיר-מה עכשיו? אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית דהה סוג מוזיקה מועדף? כרגע? יש לי שריטה על פאנק שם: גיל: 22 מיקומך בארץ: חיפה חבר\ה: מזל: קשת צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום עם הרפתקאות ותחושה של ניצול יום שנוא: רוצה... שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? לא, אני שונאת חורף אבל אני אוהבת כמה דברים ספציפיים כמו גשם, צעיפים, כפפות... שיהיה חורף כל השנה? לא!!! לעבור דירה? כן... כל כך כן לעבור עיר? כל כך ברור שכן לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? לא הכי רחוק שהגעת? מהראש עד כף הרגל חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? כמעט שלש שנים.. הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? לא אתר אהוב? ויקיפדיה, דויאנארט פרומים אהובים? שום דבר ספציפי אימייל: הוטמייל או וואלה? גימייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? רוב החיים שלי מולו טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTV או 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרויקטY? פרסומות... איזה פרסומת את הכי אוהבת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? נגמרה משמרת!

So beautiful

מידע אישי שם בדוי: נ. שם שמור במערכת: נירה כינוי ששמרת לשעת צורך: חח כינוי רגיל: נופר שכונת פשע שאת מתגוררת בה: פ"ת מספר חברים שיש לך: 2, כולל אמא ואבא היום שיש לך בו חוג: שיעורי נהיגה בראשון שלישי וחמישי נחשב? :< שאין לך בו חוג: שני רביעי ושישי נחשב? :< יום ורוד: כל הימים נראהלי יום שחור: שאלות לא נחוצות בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב: מה איתו דיכי או שיגעון? שיגעון אהבה או שנאה? תלוי למי רשע או טוב לב? באמצע פרי או ירק? ירק מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מזון מהיר ילד או נער? נער מבוגר או נער? מבוגר המבורגר או נקניקיה? המבורגר צ'יפס או פוטטו? ציפס מקדונלס או בורגראנץ'? מק תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל? איכ 50בנים, או בן 1? בן אחד 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? 7 שמנות שדח"ם או שעוו"ה? שדח"ם נשמע יותר מגניב עוף או תפוח אדמה? עוף שאלות מביכות מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? לצחצח שיניים? האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? כן האם פעם הקאת שראית מישהו? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האמת שכן האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא, אני מתנשקת עם אנשים יפים ../images/Emo98.gif האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא האם פעם בכית בסרט מצויר? חח לא האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? כן. מכתב אהבה בכיתה ה' לשגיא שהיה מזה חתיך פעם, ועכשיו הוא מכוער רצח מה את מחפשת בגבר? למה אין 'מה את מחפשת באישה' איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? וואו אמ, הרבה איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? אבירן באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? חום קקי האם פעם התאהבת אהבה אסורה? לא למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? חח כן נכון שתעני על השאלון הזה? כנראה האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? חחחחחחחחחחחחח כן. אוי כמה מביך האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? אני תמיד חושבת עצמי למטומטמת, זה בסדר נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא שם, גיל, מיקום: זאת שאלה? כיתה? י"ב מה הולכת לעשות בצבא? כנראה משקי"ת נפגעים ../images/Emo22.gif חבר/ה: לא כמה זמן? כמה זמן אין? שבוע בערך נמשך/ת לבני המין שלך? אכן כן ניסיון עם בני המין שלך-יש? שאני אפרט? ../images/Emo22.gif איך היה? (אפשר לפרט) הופה השאלה שאני אוהבת! סתם, לא. היה נחמד מאוד ניסיון עם בני המין השני-יש? אכן כן איך היה? (ושוב-אפשר לפרט) נחמד מאוד גם מה היית רוצה לנסות בנושא המין בכלל, שעוד לא ניסית? טוב אני מקווה שפחות מ-18 לא קוראים כאן! אבל משחקי תפקידים איבר הכי מושך בבני המין שלך, ובבני המין השני: חחח חיוך :S פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: לפני חצי שעה, דבורה ישנת אצל חבר/ה: אמממ לפני שבועיים בערך אצל ירדן התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: אתמול חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( לאזוכרת תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: כל עוד אני סותמת ת'פה, זו תרומה לקהילה אכלת: (ומה אכלת) לאזוכרת רקדת: אתמול במועדון! התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: המון זמן לא היית בדייט: כנל אמרו לך שאוהבים אותך: היום, דבורה התגעגעת למישהו/י: היום מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? ואי לא זוכרת בחיפה? כנל ירושלים? כנל שעור פרטי? שבוע שעבר מסיבה? אתמול מסעדה? ביומולדת שלי שיעור נהיגה? יום שלישי אצל החבר? ואו, חודש? אצל האקס? ואו, חודש? ../images/Emo6.gif אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג) אתמול בהופעה של זמר/להקה? אממ לאזוכרת בים? אתמול, בין היתר בקסטרו? היום בדיזינגוף? לאזוכרת בעזריאלי? לאזוכרת במעלית? היום בשינקין? לאזוכרת במושב? היום בקיבוץ? לאזוכרת ברכבת? לאזוכרת בית ספר/חופש... כיתה: י"ב [איזה מרגש לכתוב אתזה!] העיפו אותך מבית ספר אי פעם? לא, אבל כל הזמן רוצים פרשת מהלימודים? לא, אבל כל הזמן רציתי עובד/ת אחרי בית ספר? אני מחפשת איך הציונים? וואלה מעולים התאהבת אי פעם במחנך/ת? ממש לא התאהבת אי פעם בילד/ה מהכיתה? לא מהכיתה, מהשכבה מקצוע הכי מועדף? ספרות מקצוע הכי לא מועדף? תנך לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? שירי מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? שירד גשם מסתדר/ת עם ההורים? לא ככ אבל מנסים כמה אחים-אחיות יש לך? 3 גרה עם ההורים/לבד? הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? לא איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? From Autumn to Ashes - Autumns Monologue תעביר שיר-מה עכשיו? אביב גפן - המלחמה הבאה אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית סוג מוזיקה מועדף? רוק שם: נופר כוסאמאמאמאק גיל: 17 מיקומך בארץ: פ"ת חבר\ה: לא מזל: סרטן צבע אהוב: שחור ולבן צבע שנוא: צהוב מספר מזל: 4 רוצה... שתהיה שביתה? למי אכפת שיהיה קיץ כל השנה?לא שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? כן לעבור עיר? כן לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? כן אינטימי יותר... בתולה? נראהלי שכן הכי רחוק שהגעת? ../images/Emo13.gif. חבר\ה אחרון? מה איתה? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 13 חודשים הכי מעט זמן עם חבר\ה? חודש וחצי מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? כן אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? לאיודעת אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? להתקין כל מיני דברים

הופ../images/Emo194.gif

אני אדלג על הפתיחה ואענה על מה שיוצא שאלות לא נחוצות: בננה או מרשמלו? בננה צבע אהוב: כחול,סגול דיכי או שיגעון? neither אהבה או שנאה? אהבה רשע או טוב לב? טוב פרי או ירק? ממממ גם וגם מסעדה מזרחית או מזון מהיר? מהיר |מסמיק| ילד או נער? אה, ילד? לא יודעת ../images/Emo3.gif באיזה הקשר? תלוי גם איזה נער../images/Emo6.gif מבוגר או נער? לא ממש מבינה את מהות השאלה../images/Emo13.gif מה להיות? המבורגר או נקניקיה ? בורגר צ'יפס או פוטטו? צ'יפס מקדונלס או בורגראנץ'? 'דונלדס ואז ראנץ' תפוז או נענע? תפוז בננה בום או הוטמייל?הוטמייל 50בנים, או בן 1? 1? *מרימה גבה* 7פרות רזות או 7 פרות שמנות? מה זו השאלה הזאת? ../images/Emo12.gif שדח"ם או שעוו"ה? אה... no comment o_O לא שאני מבינה עוף או תפוח אדמה? אפשר ביחד? פירה זה נחמד שאלות מביכות: מה הדבר הכי מגעיל שאת רוצה עכשיו? אין לי צורך במשהו מגעיל האם מעל גיל 7 עשית במכנסיים? לא למיטב זכרוני האם פעם הקאת שראית מישהו? מישהו? לא... האם פעם התנשקת וגעלת באמצע? לא חחח האם פעם עשית משהו אקסטרימי והשתפנת באמצע? לא נראה לי האם פעם בכית בסרט מצויר? יכול להיות האם פעם כתבת מכתב בעילום שם ועם כן למי למה ומה נושא המכתב? כן ../images/Emo13.gif מה את מחפשת בגבר? סובלנות, רגישות, כנות, נאמנות, חוש הומור איך נראה הבן הכי מכוער שפגשת? שאלה טיפשית ../images/Emo3.gif איך נראה הבן הכי יפה שפגשת? .... באיזה צבע הסוס של האביר שלך ? אני לא מחכה לאביר על סוס, פשוט שיהיה מישהו שנתאים אחד לשני האם פעם התאהבת אהבה אסורה? מממ לא ממש למה בא לך לחפור לנו במעמקי התת מודע כדי להוציא שאלה אחת, או שתיים? - נכון שתעני על השאלון הזה? כבר עניתי, לא? האם יש לך תמונה של עצמך שבה את מנסה להיות סופר מודל מספר אחת? לא בדיוק חחח האם כשהסתכלת בה עכשיו חשבת את עצמך למטומטמת? לא, דווקא רוב התמונות האלה דווקא די מגניבות ולא "סופרמודליות" מוקצנות שכאלה נכון את יודעת מי עשה את השאלון הזה? לא ממש בדקתי פעם אחרונה ש... (אפשר לפרט בשאלות עם מי/מה( דיברת בטלפון: בצהריים ישנת אצל חבר/ה: וואו, מזמן התנשקת עם בני המין שלך / עם בני המין השני: מזמן חיבקת מישהו: (חבר/בן זוג/אמא( היום תרמת לקהילה באיזו שהיא צורה: ממ לא יודעת, להתנדב בניהול פורום נחשב?../images/Emo6.gif אה ולעזרת לזקנה אחת שהיתה צריכה להכנס למונית לפני כמה ימים אכלת: (ומה אכלת( לפני כמה שעות, פיתה עם חומוס../images/Emo3.gif רקדת: אני חושבת שאתמול, בערך חח התחלת/פלרטטת עם מישהו/י: לא יודעת היית בדייט: מזמן אמרו לך שאוהבים אותך: בימים האלה אני חושבת התגעגעת למישהו/י: היום מתי היית בפעם האחרונה ב... בת"א? אתמול בחיפה? לא זוכרת ירושלים? ממש מזמן שעור פרטי? היו כאלה שלימדתי, זה היה לפני כמה שנים מסיבה? חחח מסעדה? השבוע שיעור נהיגה? לא הייתי../images/Emo13.gif אצל החבר? אין. אצל האקס? לא זוכרת בדיוק אצל חבר/ה? (לא בן/ת זוג( השבוע כשיצאנו לאנשהו בהופעה של זמר/להקה? מזמן בים? לא מזמן דווקא, סתם ככה לטייל בקסטרו? לפני כמה ימים, על הדרך ככה בדיזינגוף? בטח בשבוע שעבר בעזריאלי? לא זוכרת במעלית? ביום ראשון אאל"ט בשינקין? באיזה יום שישי בטח במושב? לא זוכרת מתי הייתי במושב בקיבוץ? כנ"ל ברכבת? מזמן... אולי בחו"ל דווקא לא קשור... את מי היית רוצה לראות/לפגוש עכשיו? אין מישהו ספציפי מה הכי היית רוצה שיקרה עכשיו? לא יודעת, השאלון הזה מעלה בי מחשבות מדכאות חחח מסתדר/ת עם ההורים? כן כמה אחים-אחיות יש לך? אחד גרה עם ההורים/לבד? הורים אם לא היית מכיר את אחיך/אחותך, והיית פוגש/ת אותם סתם ככה-היית מתחבר/ת איתם? לא יודעת, זה מורכב איזה שיר מתנגן לך עכשיו בווינמפ? לא שומעת מוזיקה כרגע תעביר שיר-מה עכשיו? -- אוהב/ת יותר מוזיקה ישראלית או לועזית? ישראלית+רוק לועזי סוג מוזיקה מועדף? הנ"ל טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3, 10,22 MTV או 24? 24, למרות שאני לא ממש צופה באף אחד מהם מיכאלה או השיר שלנו? כרגע אף אחד, אולי מיכאלה. שיקגו הופ או אי אר? neither כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? אין לי העדפה סוף הדרך או רצים לדירה?-- מה דעתך על פרויקטY?אין דעה

למעלה