אני
כי ברור שפתחתי בשאלון כי אני מעוניינת לשים את עצמי במרכז הבמה

.
או לתת במה לעצמי מה שנשמע פחות מתנשא.
1. השבוע עבר סביר. כרגיל חברותי האירו לי את השבוע . הייתי קצת מבועסת כי דברים מסויימים שלא בשליטתי המשיכו לעכב לי את הסידור וארגון חדר שתכננתי בראש וזה נמשך מזה זמן מה.
אחרי הפוגה ארוכה באורך הגלות חזרתי לבשל בקטנה שוקלת בלי נדר למצוא קורס בישול כי קשה להתמיד בלי השראה מתמדת.
אני כבר בחודש השני על כדור שמיועד לריפוי פסוריאזיס הכדור עוזר באופן מדהים הבעיה היחידה שבגלל שהוא כדור שמדכא מערכת חיסון אני סובלת מתופעות לוואי לא הכי נעימות שבאות והולכות כמו סחרחורות , חולשה , וכולי וזה קצת מאתגר לשלב אותו בשבוע עם לוז של פעילות אבל מתגברים אני צריכה לקחת אותו רק לטווח הקצר.
התחלתי עבודה חדשה מקווה שיהיה טוב אני משתעממת מהר מרב העבודות אז זה להתרגל לזה.
2. בעברי הרחוק שנאתי לנקות (עדיין לא אוהבת), והחדר שלי היה מקום מפלט לאבק שחיפש בית לגור בו. מאחר שאני לא טובה בלעשות דברים בשעות הפנאי וכשיש לי מלא זמן פנוי נוטה לא לעשות כלום התדרדרתי למצב שהייתי מנקה את החדר מתוך שעמום. כך שרב ימות השנה הוא היה ג'יפה ובמצבי שעמום מתקדם הוא נזכר שהוא חדר.
כיום אני כבר מנקה יותר ולרב בשעמום שורפת זמן על שטויות ברשת לאחרונה חזרתי לפתור חלומות לא לבקש ממני לפתור אני עושה את זה כשבא לי במקומות שאני בוחרת והתחלתי לחשוב ללמד מישהי לפתור חלומות (נו כשמשעמם).
התחלתי לעזור לאנשים בפורומים באינטרנט זה אומר שממש ממש ממש משעמם לי אני לא אוהבת לעזור לאנשים בפורומים.

התדרדרתי קשות בקיצור
3. אני לא כל כך אוהבת קינוחים מתוק לי מידי. אבל עדיין אוכל את הטירמיסו שמתוכנן לי .
4. 2 דברים אולי יותר אבל נבחר 2:
א אכלתי זהב כן כן מצאתי קינוח עם זהב במחיר של פשוטי עם
ב.גיליתי שאני חברה של מישהי כבר 6 שנים הייתי בשוק של החיים לא שמתי לב לזמן.