שאלון

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gifיאללה!

יאללה
, אני עושה מהפורום! 1.מאיה 2.יובל 3.בר 4.דורין 5.אנה 6.ליאורה 7.יובל(הבן) 8.לילך 9.גור 10.הדר 11.שבי 12.קרקסון 13.ברני 14.יערי 15.בר(הבת) 16.לירון 17.רון 18.נוי 19.אורי 20.מעין ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בת
. סתם, גבר גבר! האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? הו כן P: מה לגבי 18 ו-4? לגמריי. באיזה כיתה נמצא\ת 17? יא' מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12? במסן?XD מזמן. מהי הלהקה האהובה על 6? בריטני ספירס? LOL, לא יודעת:) האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? 3 אחיות אם אני לא טועה:] האם אי-פעם תצאי עם 3? LOL, הוא תפוס P: האם אי-פעם תצא עם 7? אני תפוסה P: האם 16 רווק\ה? אני חושבת שכן. מהו שם משפחתו\ה של 15? אין לי שמץ. מהו שמו\ה האמצעי של 10? יש לו אחד כזה
?! מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות? לקנות בגדיםXD? האם 13 אוהב\ת שוקולד? מי לא אוהב P:? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8? אותו פורום וזה.. לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת? בצפר ספרי עובדה אקראית על 11: הוא כוסון עולם! ועל 1: הכי יפה בעולם
ועל 9: חרגולים!!
. "מזהההה מזה זה כואף!!1" האם אי פעם היית דלוקה על 15? כל יום
! איפה 3 גר/ה? גבעתיים אם אינני טועה:)? מהו הצבע האהוב על 4? אין לי שמץ. סגול אולי
? האם תתמזמזי עם 14?! עם הבלון
? האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות? אהא! האם 7 אוהב\ת את 20? לא יודעת אם יש בינהם קשר כ"כ.. האם 8 אוהב\ת את 19?כנ"ל האם פגשת את 2? אופקורס.
איך פגשת את 18? בכיתה ב', היא אמרה לי:"היי, אני נוי.." וככה נהינו חברות! :O האם ל-10 יש חיות-מחמד? אין לי שמץ. נראהלי שלא? האם 12 מבוגר\ת ממך? לא
. האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים? הו, כן!

sky darkens

New member
בונאה, אני תמיד נע בין 9 ל 11. |:::

ויש לי כלבה, ותוכימדבר, ודגים. D::::

Broken sound

New member
DDD:::::::::

רשום 20 אנשים שאתה מכיר: 1.נויה 2.הילה 3.קט 4.שיר-רעות 5.שיר-ירושלים 6.שחר 7.תורן 8.איתי 9.שטורם 10.יובל 11.דן 12.נטע 13.הדר 14.חן 15.מירית 16.מוחכחכחעחעחע 17.מעייני 18.אופירי 19.מיכלי 20.סומסונג ועכשיו לשאלות: האם 9 בת או בן? בן האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד? כ"כ חחח מה לגבי 18 ו-4? חחחחחחחחחח אני בטוחה באיזה כיתה נמצא\ת 17? בעיקרון יא'.רק לא בארץץץץץ מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?היום בבצפר מהי הלהקה האהובה על 6?חחחחחח וואי אין לי מושג,איזה עצובזה. האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? יאפ=] כפרעלייהם האם אי-פעם תצאי עם 3?כןןןןןןןןןן האם אי-פעם תצא עם 7?בשנייה שהיא פנויה,אני קופצת על זה. האם 16 רווק\ה?כע מהו שם משפחתו\ה של 15? אממ וואי אני לא זוכרת חחחחחחחחח מהו שמו\ה האמצעי של 10?אין כזה נראלי מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?לדבר חחחחחח האם 13 אוהב\ת שוקולד?אני משערת!! הדר??? האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8?אממ לא חח לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?מכבים-רעות.איתי. ספרי עובדה אקראית על 11:חבר של החברה הכי טובה ועל 1:אהובתי ועל 9:חופררררר.והבנאדם הכי חמוד בארץ. האם אי פעם היית דלוקה על 15?חחחחחחח לא. איפה 3 גר/ה?ירושלים מהו הצבע האהוב על 4?שנייה אני אשאל אותה חחחחחח. אוקי אין לה צבע אהוב האם תתמזמזי עם 14?! חחחחח היא הכי כוסית בחיים אז כן^^ האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?ישמצבב.וגםאני שם. האם 7 אוהב\ת את 20?יש מצב. האם 8 אוהב\ת את 19?חחחחחחח כע.. האם פגשת את 2?חחחחח כןןןן איך פגשת את 18?בשכבה שליD: האם ל-10 יש חיות-מחמד?כןןן יווו האם 12 מבוגר\ת ממך?יאפ.בטיפל'ה האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?כככככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

R o n 2 5 6

New member
נראה אם אני מכיר 20 מהפורום..

1.אנה 2.דורין 3.שבי 4.אורי 5.קרקסון 6.יערי 7.נוי 8.בר(הגיטריסט
) 9.אלין 10.גור 11.הדר 12.קרן(אור) 13.קרן(שהחלפתי איתה אולי מילה וחצי) 14.יובל(המנהלת) 15.הדר 16.מאיה 17.יובל(הבן) 18.יעריתושתוש 19.שרון 20.נופר האם 9 בת או בן? בת כמדומני האם 1 ו-2 יהיו זוג חמוד?
יש מצב מה לגבי 18 ו-4?יהיה משעשע.. באיזה כיתה נמצא\ת 17? י"א :| מתי הייתה הפעם האחרונה שדיברת עם 12?מפגש פורום מהי הלהקה האהובה על 6?מוניקה סקס? האם ל-1 יש אחים ו\או אחיות? אחות אני חושב האם אי-פעם תצאי עם 3?לא ממש.. האם אי-פעם תצא עם 7?הכלבה תפוסה,אז לא
האם 16 רווק\ה?לא.אגב,מזל טוב
מהו שם משפחתו\ה של 15? אין לי שמץ מהו שמו\ה האמצעי של 10?יש לך? :| מהו הדבר ש-5 הכי אוהב\ת לעשות?לדבר על פוליטיקה ולהדגיש כמה הוא שמאלני וחילוני
האם 13 אוהב\ת שוקולד?יש מצב האם יש קשר כלשהו בין 4 ו-8?שניהם מנגנים על גיטרה
לאיזה ביצפר 20 הולכ\ת?משהו בחו"ל ספרי עובדה אקראית על 11:הוא יודע לנגן "לדוד מושה הייתה חווה" בחלילית! ועל 1:היא כוסית.. ועל 9:היא חוגגת חצי שנה עם החבר מחר האם אי פעם היית דלוקה על 15?לא
איפה 3 גר/ה?איפשהו בירושלים מהו הצבע האהוב על 4?אדום אני מניח האם תתמזמזי עם 14?! היא לא מספיק טובה בשבילי.. האם 5 ו-6 חברים\ות הכי טובים\ות?נראה לי האם 7 אוהב\ת את 20?לא יודע האם 8 אוהב\ת את 19?גם לא יודע האם פגשת את 2?כן..יותר ויותר מאז המפגש פורום הראשון שראיתי אותה לראשונה.. איך פגשת את 18?לא פגשתי,אבל זה בטח יקרה בסופו של דבר בהיכל נוקיה האם ל-10 יש חיות-מחמד?יש לו כלב ממש חמוד
האם 12 מבוגר\ת ממך?אין לי מושג האם 17 היא\הוא האדם הכי סקסי שקיים?נההה

Under the GUN

New member
../images/Emo11.gif זכור את זה!

אתה לא תקבל שאכטה, גם אם מאוד מאוד מאוד תרצה! ברגע שלכלכת על נימפו שלי, מבחנתי אתה מחוק!

R o n 2 5 6

New member
מנוולים../images/Emo2.gif

נראה לי ששנה הבאה אני אבקר הרבה בהיכל(בכל זאת צריך לעשות משהו עם הכסף שאני מרוויח..) אז בטח יצא לי לראות אותך שם
לאיזה שער/יציע המנוי?

למעלה