שאלון!!

SepteMber Lady

New member
שאלון!!

סתם משעמם לי בשביתה
וראיתי שאין משהו לדבר עליו חוץ מההפסדים
אז חשבתי לעשות משהו......אולי טיפשי אבל......בכל זאת משהו
אז מתחילים!! *שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: *שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות: *שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל: *קבוצה/ות אהובה/ות: *נבחרת אהובה: *השחקן הכי טוב : *השחקן הכי חתיך: *המאמן הכי טוב: *הליגה הכי טובה: *אצטדיון טוב: *אוהדים מס 1: *המשחק הכי טוב בכל הזמנים:

שלא תחשבי שרק את משועממת..

למרות שאני לא רוצה שתסתיים השביתה... אני בד"כ כלל לא ער בשעות 1,2 בשביתה...במיוחד לא ביום שבת אבל נשארתי כבר מהלילה.. טוב... אז הנה התשובות שלי: *שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: דני בונדר.. והצעירים בכלל *שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות: ברוכיאן ובוזגלו *שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל: דל פיירו רול ומטאראצי *קבוצה/ות אהובה/ות: יובה ריאל וצלסי (רק בגלל גרנט) *נבחרת אהובה: ספרד הולנד ואיטליה. *השחקן הכי טוב : מסי (לומרות שהוא בן זונה ואני שונא אותו) *השחקן הכי חתיך: את באמת מצפה שאני ייתיחס לזה... *המאמן הכי טוב: אברם גרנט..חח ו...ארסן ונגר *הליגה הכי טובה:ספרד...בלי ויכוח בכלל *אצטדיון טוב: אליינס ארינה (בריין מינכן) *אוהדים מס 1: ליברפול והפועל :) *המשחק הכי טוב בכל הזמנים: 3-3 ואז פנדלים באתא טורק, איסטנבול 2005: ליברפול - מילאן

ירדן717

New member
יאללה!

שחקנים מהפועל: טועמה
קבוצות אחרות: אלימלך שחקנים מחו"ל: ון ניסטלרוי, רוביניו וסרחיו ראמוס קבוצה אהודה: ריאל.. נבחרת: אה.. אולי ברזיל שחקן הכי טוב: גם מסי (הבן זונה) השחקן הכי חתיך: ... ..... המאמן: ונגר וקאפאלו ליגה: ספרד איצטדיון: לא עולה לי אחד יש הרבה.. משחק: סנטה קולומה -מכבי ת"א! (= ... גם לא עולה לי אחד..

the red dragon

New member
עונה

*שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: ביבראס נאתכו, אנטבי *שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות: ישראלביץ, אם הוא יבוא להפועל זה יהיה ממש טוב *שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל: סטיבן גרארד, ריסה, רובי קין, דרק קויט *קבוצה/ות אהובה/ות: ליברפול, סלטיק, טוטנאהם, באיירן מינכן, איאקס *נבחרת אהובה: סקוטלנד, הולנד, גרמניה, דנמרק *השחקן הכי טוב : גרארד *המאמן הכי טוב: רפא בניטז *הליגה הכי טובה: פריימר ליג *אצטדיון טוב: אנפילד, ושל סלטיק *אוהדים מס 1: הפועל, צסקא סופיה, לגיה ורשה, אינטר, איאקס, סלטיק, ליברפול, גלזגו ריינגרס. *המשחק הכי טוב בכל הזמנים: ליברפול - מילאן גמר 2005

just adiki

New member
עונה:

*שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: פעם זה היה פשוט כולם
היום, מי שעולה לי לראש:יגאל אנטבי
, רמי דואני
, בירבס נאתכו
, עידן סרור
*שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות:עומרי אפק
. הוא אהבת ילדותי
. התחלתי לראות משחקים מלאים של הפועל בגיל 8 בערך בגללו
ואני אפילו זוכרת את הגול הראשון שלו בליגה. *שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל:דיוויד בקאהם
וכריסטיאן רונאלדו. *קבוצה/ות אהובה/ות:מלבד הפועל זאת מנצ'סטר יונייטד
. *נבחרת אהובה:ישראל
ואם לא נתחשב בפטריותיות אז הולנד ואנגליה
. *השחקן הכי טוב :כריסטיאן רונלדו *השחקן הכי חתיך:בקהאם ורונדלו. ויוליץ'
. *המאמן הכי טוב:של מנצ'סטר. *הליגה הכי טובה:אנגלית
*אצטדיון טוב:בלומפילד
*אוהדים מס 1:הפועל ת"א כמובן
. ובחו"ל אוהדי ליברפול. *המשחק הכי טוב בכל הזמנים:של הפועל. יש כ"כ הרבה, זה ממש קשה לזכור. אבל אני אלך עם הנוסטלגיה ועם המחשבה הראשונה-המשחק במוסקה שהפועל ת"א ניצחה 1:0 משער של מילאן אוסטרץ'
ועלתה לרבע גמר גביע אופ"א. סנסציה.

tanj

New member
תשובות

שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: השנה זה קשה...אנטבי ונאתכו *שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות: יברויאן,אלברמן ובוזגלו *שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל:ראיין גיגס,פול סקולס,ג'ו קול *קבוצה/ות אהובה/ות:מנצ'סטר יונייטד,ריאל מדריד *נבחרת אהובה:אנגליה *השחקן הכי טוב :רונאלדיניו (אין תחרות בכלל) *השחקן הכי חתיך:בקהאם... *המאמן הכי טוב:פרגוסון *הליגה הכי טובה:אנגלית\ספרדית *אצטדיון טוב:אולד טראפורד *אוהדים מס 1:ליברפול (וכואב לי לכתוב את זה אבל כשאצטדיון שלם שר walk on! זה מצמרר *המשחק הכי טוב בכל הזמנים:גמר 99 :מנצסטר יונייטד-באיירן מינכן 1-2 וגמר 2005 ליברפול-מילאן 3-3

זונע

New member
גמר 99../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אחד הרגעים המאושרים בחיים שלי...

tanj

New member
תענוג צרוף

ולחשוב שכששרינגהם נכנס למגרש ,הייתי בטוח שהכל אבוד. כמו שאנגלי אחד אמר:"he's a wanker.he cant play football" זה היה פשוט מדהים.חלום.התרגשות של פעם בחיים.

SepteMber Lady

New member
עונה לעצמי!

*שחקן/נים אהוב/ים מהפועל תל אביב: טל חן המאמי, אנטבי,בונדר,טועמה
*שחקן/נים אהובים מקבוצות ישראליות אחרות:יצחקי,בוזגלו
*שחקן/נים אהוב/ים מחו"ל:דיוויד בקהאם(ברור!!!) רונלדו
,אוון,ון ניסטלרוי,קנווארו ,באלאק,גוטי,דה רוסי,רוני,ונדרסאר וטוטי! *קבוצה/ות אהובה/ות:מנצ'סטר יוניטד,ריאל מדריד *נבחרת אהובה:אנגליה, גרמניה *השחקן הכי טוב : רוני ומסי *השחקן הכי חתיך:ביקססססססס המ=ה=מ=ם!! כריסטיאנו רונלדו
*המאמן הכי טוב:פרגוסון *הליגה הכי טובה:אנגלית *אצטדיון טוב:אולדטראפורד *אוהדים מס 1:הפועל תל אביב- ליברפול-מנצ'סטר *המשחק הכי טוב בכל הזמנים: יש הרבה כאלה אבל אני הולכת על ה 7-1 של מנצ'סטר על רומא וכמובן ה 3-0 בדרבי!!

למעלה