שאלון :}

../images/Emo121.gifהשיר הזה עוד יהפוך ללהיט.

זה את אמרת
מה שקריית ביאליק עושה לאנשים...

../images/Emo121.gifאגב, אני שוקל להפוך אותו

לשיר עם פוצוחלובקי. זה יהיה נפלא!

ססילייה

New member
זה הדבר הכי טוב שיצא מביאליק!../images/Emo6.gif

וזה גם היה ב3:00 לפנות בוקר. אתה שוקל להפוך אותו לשיר עם מה?

../images/Emo121.gifפוצוחלובקי.

פוצוחלובקיה זאת ארץ בדרום אפריקה שלילידים שלה (נסי את להבין איך כותבים שלילידייהההה) יש טעם מאוד מוזר במוזיקה, חפשי בוויקיפדיה אני בספק אם תמצאי.

לאיור

New member
חחחחחXD

כששאלו כמה כוכבים במלון הייתי בטוחה שתגידי כמה שיותר , יותר טוב
אוי את כזאת כוככככבב

A t z a

New member
דוב למה לא...../images/Emo80.gif

שם: דנה גיל: 17 ומשהו מקום המצאות כרגע: עליית גג צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר גובה: 1.71 כתה: י"ב צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: חומוס
ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: בתו של שומר הזכרון ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט*-למרות שלא סיימתי,כן. יש אחים/אחיות?יש אח ואחות מהי מערכת היחסים שלך איתם? עם אח שלי בסדר,בקושי בקשר,ועם אחותי ממש טוב
תאר את האח/אחות האידיאליים: אחותי
פסיכית מצחיקה ויודעת להציל אותי בשעת צרה. פותר תשחצים? כע כותב שאלונים?..לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? לא עושים שיעורים
אם כבר אז במהירות כמה שעות ביום אתה על המחשב? 2-3 כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? המוון כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? בצפר+ עוד כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כמה שעות ביום אתה אוכל? 24? כמה שעות ביום אתה יישן? 8 בערך כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? פעם פעמיים לאחרונה,אני מפתיעה אותי. אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? כי לא באלי אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חו"ל מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ?
קורא עיתון?כע אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? הראשי וגם "המגזין" והמוסף "סגנון" איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 50+ עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לאדעת אתה בעוד פורומים בתפוז ? כל מיני,בעיקר פה אם כן, איזה ? אין ליכוח אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ? מאוד
מכיר אנשים מהפורום אישית? כע בטח פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? כמעט את כולם פגשתי וכולם חברים טובים מאוד. מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? כע יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? לא -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה?כן -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח?לפעמים -מלפפון? כן איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? ריקי,בלה,רבקה..גיורא
. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? בלה חחחחחחחחחחחח זה קשה להקיב,קורע את עור התוף. מי הכי רזה ? ממ ריקי מי הכי שמן ? גיורא
חחח מי הכי מעניין ? ריקי מי הכי מרדים ? בלה גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?חחחחחחחחחח שמע ישראל לא אבל שורקת במשרוקית המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? איכסססססססססססס!!!!!! היום אחת מהן קיבלה מחזור (אחרי ששיעור שעבר מסיבה לא ברורה היא הכריזה שנגמר לה
) והיא דיממה על כל המכנסססססס משני הכיוונים,וכשמישהי אמרה לה בשקט שתלך להחליף היא אמרה שלא נורא.. למורה להסטוריה שלך יש טחול? יש מצב למה הטחול משמש ?.. כל מיני דברים ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?ברור ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ? כן ו'לחיי האהבה' ? כן ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ?כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? כולם בערך האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? כן אוהב את הים ?כן למה ?ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? אתה שומע את כולם ?? איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?
אתה בתנועת נוער ? אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? ואנגלית ? וצרפתית ? וערבית ? וגרמנית ? ואיטלקית ? וספרדית ? וסינית ? כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? אם כן, פרט: איך היה השאלון ? נהנת ? הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ?

dsol

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo7.gif../images/Emo8.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif_../images/Emo189.gif

שם: דודי גיל: 19 מקום המצאות כרגע: בחדר שלי שעבר הרגע ניקיון יסודי של אבק ! צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור גובה: 182 כתה: י"ד צבע אהוב: שחור (הכל אצלי שחור
) מאכל אהוב: גבינות ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: קראתי את "האיי של סופייה" בכיפור... התחלתי עכשיו את "בית השינה" ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* האיי של סופייה... לא הייתי אומר, נחמד אבל לא מעולה ! יש אחים/אחיות? כן מהי מערכת היחסים שלך איתם? סבבה תאר את האח/אחות האידיאליים: כאלו שלא מציקים פותר תשחצים? כן כותב שאלונים?.. לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? לא עושים... ומעתיקים רק אם זה להגשה כמה שעות ביום אתה על המחשב? מספיק.... כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? לא מספיק... כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? תלוי
כמה שעות ביום אתה קורא ספר? שיש לי חשק... או בנסיעות כמה שעות ביום אתה אוכל? יותר מידי, אני חייב להוריד משקל ! ה 59 הזה לא עושה לי טוב ! אני צריך 55 ! כמה שעות ביום אתה יישן? לא מספיק
כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? יותר מידי ! (אני רץ לאוטובוס לפחות פעם בשבוע וזה יותר מידי !) אתה רשום בחדר כושר? פחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם לא, למה ? ספורט זה לא בריא... זה עושה כושר ! אם כן, מתמיד? -- מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חו"ל... הייתי באילת יותר מידי פעמים מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) אה ? קורא עיתון? כעע אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? 24 ואת הטורים המשעשעים שיש בחמישי/סופש איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 99 ו 7 חודשים עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 99 ו 6 חודשים אתה בעוד פורומים בתפוז ? כעע אם כן, איזה ? אממ..... יותר מידי אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אם כן, איזה ואיפה ? -- אוהב את הסמיילים של תפוז ? מאודדדד מכיר אנשים מהפורום אישית? כעע פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? את ליל ועדי בגלל פוורם שייגעצ (מפגשים/הופעות וכו'...) וסתיו פה ושם
(בגלל אחותה) מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?לעעע יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לעעעע האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כעע -מילקי? כעע -פנקייק? כעעע -פיצה? כעעע -פופקורן? לעעע -שוקולד? לעעע -תפוח? כעעע -מלפפון? לעעעע איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? את זה שמשחרר אותנו מוקדם למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? - מי הכי רזה ? - מי הכי שמן ? - מי הכי מעניין ?-- מי הכי מרדים ?-- גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?-- המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?-- למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD-- למה הטחול משמש ?..-- ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כע ו'הדשא של השכן' ?כע ו'בית האופנה' ? לעע ו'משחק החיים' ? לעע ו'לחיי האהבה' ? לעע ו'צער גידול בנות' ? כעע ו'חברים' ?כעעע ו'סיינפלד' ? כעעע כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? המוווווון האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לעע אוהב את הים ? כעע בערך למה ? אוהב רק בלילה
בגלל הבריזה והאווירה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא, אבל יש ציורים כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון ! אבל ממש ! אתה שומע את כולם ?? רובם איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? אמממ במקרה כזה.... קאבר שהיא עשתה לראדיוהואד והתאהבתי ! אתה בתנועת נוער ? לעע אם כן, איזו ? -- אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ?-- דובר עברית שוטף ? אני חושב שכן... ואנגלית ? גם כן.... וצרפתית ? הלווי
שפה כל כך יפה ! וערבית ? לאא וגרמנית ? לאא ואיטלקית ? לאאא וספרדית ? לאאא וסינית ? לאאא כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? לעעע אם כן, פרט: איך היה השאלון ? לא יודע... שאלוני שכזה נהנת ? העביר את הזמן... הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? --

florntin

New member
חדשה פה :)

שם: ענבל גיל: 15 מקום המצאות כרגע: אצל חבר. צבע עיניים: ירוק צבע שיער: חום גובה: 1.65 (ניחוש שזה משהו) כתה: י' צבע אהוב: כולם מאכל אהוב: כרגע.. סופלה שוקולד חם [: ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: 'אם יש גן עדן', קוראת עכשיו, בנתיים הוא טוב לגמרי ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* --- יש אחים/אחיות? אחד, בן 9 מהי מערכת היחסים שלך איתם? טובים. תאר את האח/אחות האידיאליים: הוא. הייתי מוסיפה גם אחד גדול, אבל לא נהיה קטנוניים.. פותר תשחצים? כל יום ברכבת.. כותב שאלונים?.. לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? תלוי במה כמה שעות ביום אתה על המחשב? לא הרבה כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כמעט כל הזמן כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? לא סופרת, אבל כמו שצריך כמה שעות ביום אתה קורא ספר? בזמן האחרון לא יוצא לצערי כמה שעות ביום אתה אוכל? ממש לא סופרת כמה שעות ביום אתה יישן? לצערי ממש לא הרבה כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? כמו שצריך.. אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? אין זמן. לא מושך אותי. אם כן, מתמיד? --- מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? בהחלט חופשה בחו"ל מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) מן הסתם מיליון כוכבים :) קורא עיתון? שיוצא אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? תלוי איזה עיתון ובתוכן שלו.. איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? שאלה מפגרת, אבל נו.. 70 +.. עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 90 + אתה בעוד פורומים בתפוז ? שיוצא אם כן, איזה ? אופנה אלטרנטיבית, אביב גפן.. אתה בעוד פורומים לא בתפוז? -- אם כן, איזה ואיפה ?-- אוהב את הסמיילים של תפוז ? מסתדרת איתם :) מכיר אנשים מהפורום אישית? לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? --- מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?--- יודע איך עושים וועידות בטלפון ?--- האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? לא -מילקי? כן -פנקייק? שיוצא -פיצה? כן -פופקורן? כן -שוקולד? כןכן :) -תפוח? גם -מלפפון?... איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? אחד שמלמד אותי במגמת קולנוע.. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? לא מתעמקת בהם מי הכי רזה ? -- מי הכי שמן ?--- מי הכי מעניין ?-- מי הכי מרדים ?--- גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?--- המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?--- למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD--- למה הטחול משמש ?.. נורא לא חשוב. ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? האמתי ממה שזכור לי.. כן :) ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? כן (היו תקופות..) ו'לחיי האהבה' ? כן ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? בהחלט ו'סיינפלד' ? בהחלט בהחלט כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? את רובם. פשוט מקסימים. האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר'? לרצות.. כן. לנסות לעוף על השאלה הראשונה.. גם כן. אוהב את הים ? מאוד. למה ? פשוט ככה. יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? המון. אתה שומע את כולם ?? רובם. איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? --- אתה בתנועת נוער ? לא אם כן, איזו ?- אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ?- דובר עברית שוטף ? כן ואנגלית ? פחות או יותר כן וצרפתית ? לא וערבית ? לא וגרמנית ?לא ואיטלקית ? לא וספרדית ? לא וסינית ? לא כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? לגמרי לא. אם כן, פרט: איך היה השאלון ? מענג [; נהנת ? משהו. הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? נוותר..

A t z a

New member
ברוכה הבאה!!!../images/Emo80.gif

מה נשמע ענבל? ספרי לנו על עצמך
אני דנה

לאיור

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

שם: ליאור גיל: בינואר- 16 מקום המצאות כרגע: בחדר שלי, בביתי שנמצא בפ"ת בארץ ישראל צבע עיניים:חום צבע שיער: חום גובה: 1.61 משהו כזה, מזמן לא מדדתי כתה: י' צבע אהוב: אפור, מאכל אהוב: כל האוככל של סבתא ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: הנסיך הקטן
ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* עזבו -.- יש אחים/אחיות? יאפ, אח אחד מהי מערכת היחסים שלך איתם? מעולה!! תאר את האח/אחות האידיאליים: אח שלי פותר תשחצים? חיובי!!
כותב שאלונים?.. לא ממש:\ אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? תלוי באיזה מקצוע לרוב זה ללא השקעה כמה שעות ביום אתה על המחשב?3 כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? 24.. אפילו כשאני ישנה המערכת עובדת:] כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? חצי יום שלי אני עם חברים כמה שעות ביום אתה קורא ספר? יוצא לי לקרוא ספר פעמיים בשבוע בערך.. כמה שעות ביום אתה אוכל?
אני משתדלת שהרבה.. כמה שעות ביום אתה יישן? 8 במקרה הטוב כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני?
שעה אחת- ספורט בבצפר, אני חייבת חדר כושר ודחוף, יש לי כושר של גמל אתה רשום בחדר כושר? זה בידייוק מה שאני חייבת לעשות אם לא, למה ? כי מאיה השמנמנה לא משכנעת את אמא שלה להירשם!
אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? בחו"ל מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) מיליון קורא עיתון?
אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? כתבות על מוזיקה איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 50+ עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? עד 120 טפו טפו טפו אתה בעוד פורומים בתפוז ?
אם כן, איזה ? הפורום המקסים שלנו
ושייגעצ אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אכפת לי אם כן, איזה ואיפה ? אני בפורום שייגעצ בהייד פארק אוהב את הסמיילים של תפוז ? מאודד
מכיר אנשים מהפורום אישית? אמת!!
פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? פגשתי לשמחתי
אמ.. בהופעות בעיקר מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? יאפ יודע איך עושים וועידות בטלפון ? כן האם אתה אוהב לאכול.. מאוד -בשר?
-מילקי?
-פנקייק?
-פיצה?
-פופקורן?
-שוקולד?
-תפוח?
? ירוק, זה נחמד -מלפפון? קצת איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? רוונית מלקר המחכנת שלי לשעבר למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? לרונית
מי הכי רזה ? זה באצמת מעניין מישהו? מי הכי שמן ? יפעת הבהמה
מי הכי מעניין ? דנה ליאור ורונית מי הכי מרדים ? חיה, המורה לביולוגיה בגיל של סבתא שלי 70+ גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? חחחחחחחחחחחחחח לא! אבל המורה לאנגלית לשעבר כן! המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ?
שהמורה שלי[בת 70] תדבר על סקס אני אקיא אבל כן.דיברה פעם למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD
אני מקווה למה הטחול משמש ?.. מפריש מיצים שמפרקים את המזון שאנו אוכלים XD [באמת.] ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?
ו'הדשא של השכן' ? לא יודעת ו'בית האופנה' ?
ו'משחק החיים' ?
ו'לחיי האהבה' ?
ו'צער גידול בנות' ?
ו'חברים' ?
ו'סיינפלד' ?
על הפנים כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? כולם!!
האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא, אני לא אדע כלום אוהב את הים ?
למה ? כי זה מקום יפה ומלא אנרגיות [
] יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? יותר מידיי אתה שומע את כולם ?? לא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? אתה בתנועת נוער ? הייתי לפני הרבה שנים אם כן, איזו ? הנוער העובד אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? היה משעמם, מדריכים מפגרים -.- דובר עברית שוטף ? חיובי ואנגלית ? לא שוטף אבל טוב וצרפתית ? קצת וערבית ? קצת וגרמנית ? כמה מילים ואיטלקית ? כמה מילים וספרדית ? יודעת טוב וסינית ?
... כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? אם כן, פרט: איך היה השאלון ? סבבה נהנת ? כן הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ?

mic22

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: מיכל גיל: עוד מעט 17 מקום המצאות כרגע: בבית צבע עיניים: חום בהיר צבע שיער: שטני גובה: 1.63 כתה: יב צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: רביולי
ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: "אושר" ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* - זה מחזה, הרגע התחלתי אותו יש אחים/אחיות? כן, 2 מהי מערכת היחסים שלך איתם? עם אח שלי ממש טוב, אחותי פחות תאר את האח/אחות האידיאליים: אין לי כוח פותר תשחצים? כשיש זמן כותב שאלונים?.. לא
אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? האופציה השניה או בכלל לא... לא טורחת להעתיק גם בד"כ כמה שעות ביום אתה על המחשב? שעה גג כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כשאני במחשב
או אם אני בנסיעות כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? כשיוצא.. כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כשיש זמן, בערך חצי שעה שעה כמה שעות ביום אתה אוכל? לאידעת
כמה שעות ביום אתה יישן? 4-7 .. בריא
כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? פעם בשבוע בשיעור ספורט. אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? אין לי זמן לזה אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חול!! מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) הא? קורא עיתון? לא אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 40+ מבוגר, 50+ זקן עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 80.. אחכ כבר מתפרקים מדי אתה בעוד פורומים בתפוז ?לא אם כן, איזה ? אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ? יאפפ מכיר אנשים מהפורום אישית? כן פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? את רעות, ליל.. מאיה ירדן
מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? דנה נחשב? יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה? כן -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח? רק ירוק -מלפפון? לא מתה על זה. בסלט רק איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? גיורא אם כבר למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? רבקה
מי הכי רזה ? אלמה מי הכי שמן ? אשכנאצי מי הכי מעניין ? אלמוש (תיאטרון) מי הכי מרדים ? אשכנאצי גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? חח לא, המורה לחיבור המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? מאירה!
אני כבר לא לומדת מדעים ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? ברור ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? כן ו'לחיי האהבה' ? כן ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? חברים
ו'סיינפלד' ? כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? את רובם האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא אני אצא טיפשה אוהב את הים ?
למה ? יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? 800 בערך אתה שומע את כולם ?? רובם איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? אע אתה בתנועת נוער ?לא אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? כן
ואנגלית ? גם וצרפתית ? ממש מעט וערבית ? לא וגרמנית ? לא ואיטלקית ? לאא וספרדית ? יאללה חפרתם וסינית ? כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? לייזר אם כן, פרט: איף איזה שאלון חופר

Peeeach

New member
יואי איזה פאר

שם: מר מור מור גיל: 15 מקום המצאות כרגע: לייד המחשב? צבע עיניים: חוםםםם צבע שיער: חוםם עם גוונים שטנים חחח זה טבעי באמת. גובה: אמממ בטח מטר 60 ומשו.. כתה: י1 צבע אהוב: כתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתום מאכל אהוב: אממ.. ג'לי ? אפרססססססק ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: מישהו לרוץ איתו ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* כן . יש אחים/אחיות? 1 מהי מערכת היחסים שלך איתם? סבבה תאר את האח/אחות האידיאליים: עם ראסטות אדומות עניים ירוקות הרחבות ופירסינגים? חחחחחחח פותר תשחצים? אם הוא נשאר כי איך שאני קמה בבוקר כבר גמרו אותו כותב שאלונים?.. נע.. אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? ג' כמה שעות ביום אתה על המחשב? אנערף... כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? רוב הזמן כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? אממ תלוי .. אבל דיי הרבה..
כמה שעות ביום אתה קורא ספר? אממ תלוי חח כמה שעות ביום אתה אוכל? 900 כמה שעות ביום אתה יישן? 8?7?9? כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? לא ממש חחח אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? כייי.... אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חול מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) 5 קורא עיתון? כן אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? אממ.. חחח מה? איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 40 עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?70? אתה בעוד פורומים בתפוז ? כן למה לא אם כן, איזה ? איגי וקסמן ואינפקציה אתה בעוד פורומים לא בתפוז? כן למה לא אם כן, איזה ואיפה ? חמי רודנר באמת שלו אוהב את הסמיילים של תפוז ?קצת מכיר אנשים מהפורום אישית? חלק פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? סתיו D: מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? עם סתיו D: יודע איך עושים וועידות בטלפון ?לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כןןן יאמממ -מילקי?קצת -פנקייק? כן -פיצה?אה-הא -פופקורן?כן -שוקולד? כן -תפוח? כן -מלפפון? קצת איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? ורדה . אבל היא לא מלמדת אותי כבר.. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? לג'קליןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי הכי רזה ? אמ.......... המחנכת שלי אממ ברח לי השם.. מי הכי שמן ? המורה למתמטיקה . יהודית.. מי הכי מעניין ? אמ.. אפח'ד.. מי הכי מרדים ? אזרחות.. גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? אממ לא.. המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? אין לי מורה למדעים למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD למה הטחול משמש ?.. אממ לא ידועת ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ? כן D: ו'לחיי האהבה' ?כן D: ו'צער גידול בנות' ? אוי כןןן :) ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ? שונאת את זה כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? אני חושבת שכולם חח האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? כן למה לא.. אוהב את הים ?כןן למה ?ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כן כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? הממממון אתה שומע את כולם ?? כן איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? אמממממ הלכתי לבדוק מי שר את השיר נפלת חזק D: ואמממממממ...... ואינפקציה... לא זוכרת אתה בתנועת נוער ? לא אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? כן ואנגלית ? לא וצרפתית ?לא וערבית ?לא וגרמנית ?לא ואיטלקית ?לא וספרדית ?לא וסינית ?לא כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? כן אם כן, פרט:שפתים, ליז בכל הגוף, איך היה השאלון ?מיגע. . נהנת ? קצת הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ?

למעלה