דוב למה לא...../images/Emo80.gif
שם: דנה גיל: 17 ומשהו מקום המצאות כרגע: עליית גג צבע עיניים: חום צבע שיער: חום בהיר גובה: 1.71 כתה: י"ב צבע אהוב: תכלת מאכל אהוב: חומוס
ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: בתו של שומר הזכרון ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט*-למרות שלא סיימתי,כן. יש אחים/אחיות?יש אח ואחות מהי מערכת היחסים שלך איתם? עם אח שלי בסדר,בקושי בקשר,ועם אחותי ממש טוב
תאר את האח/אחות האידיאליים: אחותי
פסיכית מצחיקה ויודעת להציל אותי בשעת צרה. פותר תשחצים? כע כותב שאלונים?..לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? לא עושים שיעורים
אם כבר אז במהירות כמה שעות ביום אתה על המחשב? 2-3 כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? המוון כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? בצפר+ עוד כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כמה שעות ביום אתה אוכל? 24? כמה שעות ביום אתה יישן? 8 בערך כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? פעם פעמיים לאחרונה,אני מפתיעה אותי. אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? כי לא באלי אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חו"ל מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ?
קורא עיתון?כע אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? הראשי וגם "המגזין" והמוסף "סגנון" איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 50+ עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לאדעת אתה בעוד פורומים בתפוז ? כל מיני,בעיקר פה אם כן, איזה ? אין ליכוח אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ? מאוד
מכיר אנשים מהפורום אישית? כע בטח פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? כמעט את כולם פגשתי וכולם חברים טובים מאוד. מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? כע יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? לא -מילקי? כן -פנקייק? כן -פיצה?כן -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח?לפעמים -מלפפון? כן איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? ריקי,בלה,רבקה..גיורא
. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? בלה חחחחחחחחחחחח זה קשה להקיב,קורע את עור התוף. מי הכי רזה ? ממ ריקי מי הכי שמן ? גיורא
חחח מי הכי מעניין ? ריקי מי הכי מרדים ? בלה גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?חחחחחחחחחח שמע ישראל לא אבל שורקת במשרוקית המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? איכסססססססססססס!!!!!! היום אחת מהן קיבלה מחזור (אחרי ששיעור שעבר מסיבה לא ברורה היא הכריזה שנגמר לה
) והיא דיממה על כל המכנסססססס משני הכיוונים,וכשמישהי אמרה לה בשקט שתלך להחליף היא אמרה שלא נורא.. למורה להסטוריה שלך יש טחול? יש מצב למה הטחול משמש ?.. כל מיני דברים ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?ברור ו'הדשא של השכן' ?לא ו'בית האופנה' ?לא ו'משחק החיים' ? כן ו'לחיי האהבה' ? כן ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ?כן כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? כולם בערך האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? כן אוהב את הים ?כן למה ?ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? אתה שומע את כולם ?? איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ?
אתה בתנועת נוער ? אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? ואנגלית ? וצרפתית ? וערבית ? וגרמנית ? ואיטלקית ? וספרדית ? וסינית ? כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? אם כן, פרט: איך היה השאלון ? נהנת ? הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ?