שאלון :}

שאלון :}

שם: גיל: מקום המצאות כרגע: צבע עיניים: צבע שיער: גובה: כתה: צבע אהוב: מאכל אהוב: ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* יש אחים/אחיות? מהי מערכת היחסים שלך איתם? תאר את האח/אחות האידיאליים: פותר תשחצים? כותב שאלונים?.. אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? כמה שעות ביום אתה על המחשב? כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כמה שעות ביום אתה אוכל? כמה שעות ביום אתה יישן? כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? אתה רשום בחדר כושר? אם לא, למה ? אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) קורא עיתון? אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? אתה בעוד פורומים בתפוז ? אם כן, איזה ? אתה בעוד פורומים לא בתפוז? אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ? מכיר אנשים מהפורום אישית? פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? יודע איך עושים וועידות בטלפון ? האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? -מילקי? -פנקייק? -פיצה? -פופקורן? -שוקולד? -תפוח? -מלפפון? איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? מי הכי רזה ? מי הכי שמן ? מי הכי מעניין ? מי הכי מרדים ? גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD למה הטחול משמש ?.. ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? ו'הדשא של השכן' ? ו'בית האופנה' ? ו'משחק החיים' ? ו'לחיי האהבה' ? ו'צער גידול בנות' ? ו'חברים' ? ו'סיינפלד' ? כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? אוהב את הים ? למה ? יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? אתה שומע את כולם ?? איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? אתה בתנועת נוער ? אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? ואנגלית ? וצרפתית ? וערבית ? וגרמנית ? ואיטלקית ? וספרדית ? וסינית ? כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? אם כן, פרט: איך היה השאלון ? נהנת ? הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ?

עונהנהנה ../images/Emo9.gif

שם: הוד גיל: 16.5 מקום המצאות כרגע: מרתף צבע עיניים: חום כהה צבע שיער: שחור גובה: 1.71 כתה: י"א צבע אהוב: כחול ושחור מאכל אהוב: הכל נו:} ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: אייכיכיכיכיכ :] ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* יש אחים/אחיות? כע מהי מערכת היחסים שלך איתם? סבבה..למרות שהן נהיו סנוביות מכוערות מגעילות
תאר את האח/אחות האידיאליים: מסיעות אותי לכל מקום
ואוהבות אותי
פותר תשחצים? לא כותב שאלונים?.. לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? מעתיקה 2 דק' לפני שהמורה נכנסת כמה שעות ביום אתה על המחשב? 3 כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? מלא כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? לאדעת לא סופרת
כמה שעות ביום אתה קורא ספר? 0 כמה שעות ביום אתה אוכל? חחח לאדעת נו כמה שעות ביום אתה יישן? בזמן ביצפר- 7 או 8 ובחופשים-10 כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? 2 אתה רשום בחדר כושר? כע אם לא, למה ? אם כן, מתמיד? לא מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חו"לללללללללללל
מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) 5 קורא עיתון?כע אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? ששש דיי איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? 20 עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 80 אתה בעוד פורומים בתפוז ? כע אם כן, איזה ? פה וביהודים אתה בעוד פורומים לא בתפוז? כע אם כן, איזה ואיפה ? היהודים הרישמי אוהב את הסמיילים של תפוז ? כע מכיר אנשים מהפורום אישית? כע פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? הממ..כמעט..צליל
מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? עם צליל לעיתים רחוקות חח הא וגם פעם אחת עם מיכל
יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כע -מילקי?כע -פנקייק?כע -פיצה?כע -פופקורן?כע -שוקולד?כע -תפוח?כע -מלפפון?כע איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? את המחנכת למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? חחח למחנכת שלי נראלי מי הכי רזה ? חנית מי הכי שמן ? גיל מי הכי מעניין ? חנית והמחנכת מי הכי מרדים ? גיל,רונית,לאה,דינההההה!@!!!! גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? לא לומדת מדעים
למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD נראלי.. למה הטחול משמש ?.. לאדעת ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כע ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? לא ו'משחק החיים' ? כע ו'לחיי האהבה' ? כע ו'צער גידול בנות' ? כע ו'חברים' ?כע ו'סיינפלד' ?לא כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? הרבה האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא אוהב את הים ? ממ..יותר מפחדת חח למה ? טראומה.. יש על התיק שלך פאטצ'ים ? כעעעעעעעעע
כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? הרבה אתה שומע את כולם ?? לא איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? מאחותי אתה בתנועת נוער ?לא אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ? כע
ואנגלית ? לא וצרפתית ? לא וערבית ? לא וגרמנית ? הלוואיייייייייי ואיטלקית ? לא וספרדית ? לא וסינית ? לא כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? ממ לאדעת חח אם כן, פרט: דיי
איך היה השאלון ?סבבבה נהנת ? ברור מכל רגע! הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? לא:}

../images/Emo9.gif

שם: צליל. גיל: 14. מקום המצאות כרגע: בית. צבע עיניים: חום. צבע שיער: שחור. גובה: 1.65. כתה: ט'. >< צבע אהוב: כחול. מאכל אהוב: סלט. ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: נמ.
ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* יש אחים/אחיות? כן. מהי מערכת היחסים שלך איתם? טובה.
תאר את האח/אחות האידיאליים:
פותר תשחצים? לא. כותב שאלונים?.. לא O_O אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? לא עושה ומעתיקה. כמה שעות ביום אתה על המחשב? יותר מדי.
כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כל הזמן...
כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? לא מספיק. כמה שעות ביום אתה קורא ספר? בכלל לא. כמה שעות ביום אתה אוכל?
הרבה. כמה שעות ביום אתה יישן? לא מספיק. ]; כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? גם, לא מספיק. אתה רשום בחדר כושר? לא. אם לא, למה ? כובע. אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? בחו"ל, ברור. O_O מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) O_O קורא עיתון? חחחחחח בואנה.. אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? O_O עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 80 ככה. אתה בעוד פורומים בתפוז ? כן. אם כן, איזה ? עברי. אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא. אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ? כן. מכיר אנשים מהפורום אישית? כן. פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? לא.
מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? כן. יודע איך עושים וועידות בטלפון ? כן. האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? כן. -מילקי? כן. -פנקייק? כן. -פיצה? כן. -פופקורן? לפעמים. -שוקולד? כן. -תפוח? כן. -מלפפון? כן. (אני בהמה, סלחו לי
) איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? הא?>< למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? >< מי הכי רזה ? מי הכי שמן ? מי הכי מעניין ? מי הכי מרדים ? גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD למה הטחול משמש ?.. ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? לא. ו'הדשא של השכן' ? כן. ו'בית האופנה' ? לא. ו'משחק החיים' ? כן. ו'לחיי האהבה' ? לא. ו'צער גידול בנות' ? כן. ו'חברים' ? כן. ו'סיינפלד' ? כן. כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? אנאערף. האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא. אוהב את הים ? לפעמים. למה ? כובע. יש על התיק שלך פאטצ'ים ? הא? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? מלא. אתה שומע את כולם ?? כן. איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? >< אתה בתנועת נוער ? כן. אם כן, איזו ? בני המושבים. אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? אוהבת. דובר עברית שוטף ? אני עברית לא.
ואנגלית ? לא. וצרפתית ? לא. וערבית ? לא. וגרמנית ? לא. ואיטלקית ? לא. וספרדית ? לא. וסינית ? כן. כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? לא. אם כן, פרט: איך היה השאלון ? חרא. נהנת ?לא. הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? שתוק.

A m 0 s

New member
בדיוק הדבר שיוציא כעת מהשיעמום הזה...~!@

שם: עמוס גיל: 14 מקום המצאות כרגע: בביתי הקט והצנוע... צבע עיניים: שחור.. צבע שיער: שחור גובה: לפני שלושה חודשים ממדדתי 1.80 כתה: ח' צבע אהוב: לא יודע מאכל אהוב: די עם השאלות הקשות ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: עכשיו הבאתי את "סמטת האימים 2" ממליץ עליו ? עדיין לא התחלתי!! יש אחים/אחיות? לא!
מהי מערכת היחסים שלך איתם? --- תאר את האח/אחות האידיאליים: --- פותר תשחצים? כן... כותב שאלונים?.. לאאאאאא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? השניים האחרונים כמה שעות ביום אתה על המחשב? 4+++ כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? 24+++ גם בשיעורים... כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? רק בבית ספר ...כמעט... כמה שעות ביום אתה קורא ספר? תלוי... כמה שעות ביום אתה אוכל? +++ כמה שעות ביום אתה יישן? 8+- כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? כלום!!! אתה רשום בחדר כושר? חס ושלום... את רוצה להרוג אותי?... אם לא, למה ? כי אני אמות אם כן, מתמיד? --- מה עדיף: למות!!! חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? אילת היקרה... מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? תלוי במפלס מצב הרוח... קורא עיתון? בשישבת... אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב? לילות/פרומו.. איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? אני בחיים לא קורא לבן אדם "זקן" עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לא יודע... אתה בעוד פורומים בתפוז ? דאאאאא אם כן, איזה ? דנה ברגר המלכהההההה האם!!! רוק ישראלי 24 ... אתה בעוד פורומים לא בתפוז? יש בכלל??... אם כן, איזה ואיפה ? --- אוהב את הסמיילים של תפוז ? תלוי... מכיר אנשים מהפורום אישית? לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? לא... מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? --- יודע איך עושים וועידות בטלפון ? כן.. האם אתה אוהב לאכול.. בוודאי... -בשר? כן!!!!!!!!! -מילקי? ככככככןןןןןןןןן~~~ -פנקייק? בטח!!! -פיצה? מאוד...!!! -פופקורן? כןןןןןןן! -שוקולד? כככככןןןןןןןן!! -תפוח? לא.. -מלפפון? בסלט.. איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? ימח שמם/ן ושם זכרם/ן למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? לכל הבהמות!!! מי הכי רזה ? כולם טנקים/יות!!!!!!11 מי הכי שמן ? כולם!!!!!! מי הכי מעניין ? אין כזה דבר.... מי הכי מרדים ? המחנכת... כל הכיתה ישנה בשיעור שלה... ואני לא צוחק!!! גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? לא היא דוסית מבני ברק!!! למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD אינשאלה יוציאו לו אותו..!!!! למה הטחול משמש ?.. מאיפה לי.........!!!!!! ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? בפיצה...!! ו'הדשא של השכן' ? בטח זה אחרי הגדר שלנו...! ו'בית האופנה' ? בטח זה בקניון!! ו'משחק החיים' ? בטח החיים שלי...! ו'לחיי האהבה' ? לי אין אהבה...! ו'צער גידול בנות' ? ???. ו'חברים' ? דבר גאוניייייייייייייייייי!!!!!!! ו'סיינפלד' ? אויש.... כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? מאיפה לי? האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? אבל רק אם יבטיחו לי לזכות במיליון... אוהב את הים ? מאוד.. למה ? ככה יש על התיק שלך פאטצ'ים ? מה זה? כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? בערך 3000 אתה שומע את כולם ?? לא! איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? את דנה ברגר המלכהההה! שמעתי כשהייתי קטן בזכות אבא שלי.. והאמת פעם לא אהבתי אותה היום אני לא מבין איך.... אתה בתנועת נוער ? משהו כזה..! אם כן, איזו ? --- אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? ככה ככה דובר עברית שוטף ? מדבר שפה מליצית!!! חחחח... ואנגלית ? שומע בלבד... וצרפתית ? יודע ... וערבית ? מבין.. וגרמנית ?לאאאאאאאא... ואיטלקית ? לא וספרדית ? מילה פה מילה שם... וסינית ? בטחחחחחחחחח סתם בטח שלא!! כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? לא יודע... אם כן, פרט: --- איך היה השאלון ? ארוך!!!!!!! נהנת ? לא!!! הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? לא!!!! איך היה לך עצבים לכתוב אותו???????????????????

kepit

New member
איך אפשר להתקשר אלי כשגם תפוס וגם אין תשובה?

שם: סנארף. גיל:עוד חודש ויום 14 (אפילו שאני אומרת 15 ואמא מכחישה..) מקום המצאות כרגע:בית.. צבע עיניים:אחת כחולה אחת חצי כחולה חצי חומה :S צבע שיער:שטני.. גובה:לאדעת.. כתה:ט' צבע אהוב:כתום
מאכל אהוב:שוקולד
ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: המדריך לטרמפיסט בגלקסיה.. ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט*לא סיימתי ..בקושי התחלתי.. יש אחים/אחיות?כן.. מהי מערכת היחסים שלך איתם?ממ עם אחותי(צליל
) אנחנו מסתדרות מצוין.. עם אח שלי גרועה כמו כל אחד עם אח.. אחותי הגדולה גדולה בסדר.. ואחותי הנשייה הגדולה חרא. תאר את האח/אחות האידיאליים: אחותי? פותר תשחצים?לפעמיים.. כותב שאלונים?..חח לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת?לא עושה ומעתיקה כשהמורה בכיתה
כמה שעות ביום אתה על המחשב?יותר מידי.. כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה?25 שעוות ביממה. כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים?בבצפר. ולפעמים אחרי. כמה שעות ביום אתה קורא ספר?כשיש זמן ואין מה לעשות כמה שעות ביום אתה אוכל?יותר מידי. כמה שעות ביום אתה יישן?לא ישנה ביום בלילה 8-9 כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני?1
אתה רשום בחדר כושר?לא אם לא, למה ?ככה אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ?צפון
מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) חוף ים. קורא עיתון?לא ממש.. אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ?:| איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ?75 וחצי עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?832
אתה בעוד פורומים בתפוז ?דא אם כן, איזה ?דפנה והעוגיות
בואו! יוני בלוך,התקווה 6, ועוד כמה.. אתה בעוד פורומים לא בתפוז? נייט אם כן, איזה ואיפה ? אוהב את הסמיילים של תפוז ?כןןןןןןןןןן הם הכי טובים. מכיר אנשים מהפורום אישית?דא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?דא..זתומרת בערך.. מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?דא. יודע איך עושים וועידות בטלפון ?חח לא האם אתה אוהב לאכול..כן
-בשר?איכ -מילקי?לפעמים -פנקייק?כןןן
-פיצה?ג'ו! -פופקורן?כן -שוקולד?כןןןן
-תפוח?לפעמים -מלפפון?כן איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?ציפי ציפי ציפי למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ?רבקה סנדיק! שצריך להוציא אותה להורג רק בגלל הקול שלה! מי הכי רזה ?רותי! היא חצי מקל! מי הכי שמן ?חהחה! חנה נאה והמורה השמן למתמטיקה שאני לא זוכרת איך קוראים לו.. מי הכי מעניין ?חח אין.. מי הכי מרדים ? ספרות. גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? חח לא המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? שנה שעברהXD למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD חח מה?
למה הטחול משמש ?..לאדעת תאמת.. אין לי זמן
אני הלכתי לצעיר במול.

ססילייה

New member
הרסת את שילה, גלעדי!../images/Emo46.gif

יש לך מזל שאני ממש אבל ממש אוהבת אותך!

../images/Emo121.gifמה מזל?

גם אם היית שונאת אותי מה כבר היית עושה לי? מכבה עלי סיגריה?

../images/Emo121.gifנו ליל, פעם אחת לא הלכנו מכות

וזה לא שיש לי כל כך הרבה מזל גם ככה.

Ronushnush

New member
לא

שם: רוני גיל: עוד חודשיים 17 מקום המצאות כרגע: ביתי הקט צבע עיניים: חום צבע שיער: חום גובה: . כתה: י"א (באתי לכתוב י' לרגע) צבע אהוב: כמעט כולם מאכל אהוב: תירס ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: חרוזי החיים והמוות של עמוס עוז, מומלץ
ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* כן, קראתי אותו בפעמיים ונהנתי וזהו יש אחים/אחיות? יאפ מהי מערכת היחסים שלך איתם? עם אחי הגדול - הוא תמיד מציק לי אבל הכל מאהבה, אז אני די אוהבת אותו כשהוא לא מתנהג כמו ילד בן 3
עם אחותי הגדולה - כשהיא לא ביצ' הכל טוב והיא מביאה לי מלא אלכוהול כשאמא לא בסביבה
אחי התאום - שונאת אותוווווו הוא חושב שהוא אבא שלי ואין מה להסביר!!!!! עד גיל 10 הוא דווקא היה חמוד מאוד תאר את האח/אחות האידיאליים: אממ כאלה שיתעניינו בי אבל לא יחנקו, ושיהיו יותר גרועים ממני בהכל
פותר תשחצים? לא כותב שאלונים?.. לא אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת? בד"כ מאלה שלא עושים שיעורים וגם לא טורחים להעתיק כמה שעות ביום אתה על המחשב? אנערף, כל פעם שיש לי זמן כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? אני עם מוזיקה ברגע כ-ל הזמן כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? ביום של ביצפר אז תמיד יש את ההתנחליות של אח"כ ובחופש כמה שיוצא נו מה כמה שעות ביום אתה קורא ספר? תלוי אם יש משהו טוב לקרוא או לא!!!!!! כמה שעות ביום אתה אוכל? 24 כמה שעות ביום אתה יישן? אם לא מעירים אותי, 9-12 כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני? אפס מאופס אתה רשום בחדר כושר? לא אם לא, למה ? ככה אם כן, מתמיד? לא מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? כרגע בא לי אילת, אבל בחו"ל לא רואים מישהו שמכירים כל שני מטר ולפעמים זה דווקא נחמד. מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) מיליון, דה קורא עיתון? יאפפפ אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ? העיר [ת"א] איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ? מהרגע שיש ילדים עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? 16 אתה בעוד פורומים בתפוז ? לא אם כן, איזה ? לא אתה בעוד פורומים לא בתפוז? לא אם כן, איזה ואיפה ? לא אוהב את הסמיילים של תפוז ? כן מכיר אנשים מהפורום אישית? לא פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה? כן בהופעות מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ? לא יודע איך עושים וועידות בטלפון ? לא, איך? האם אתה אוהב לאכול.. -בשר? לא! -מילקי? כן -פנקייק? לא! -פיצה? לא -פופקורן? כן -שוקולד? כן -תפוח? כן -מלפפון? כן איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ? אני לא מכירה אותם עדיין למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? חח לאפחת מי הכי רזה ? מה אתם רוצים ממני?! מי הכי שמן ? אין לי מורים שמנים מי הכי מעניין ? אף אחד מי הכי מרדים ? ? גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ? חחחחחחחחחחחחחחחח היא פשוט צורחת כל הזמן המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? אוי נו, על רביה בכיתה ח', וווואו למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD אין היסטוריה השנה נהנהנה למה הטחול משמש ?.. אממ
ראית פעם 'אריזה משפחתית' ? כעעע אוי נוסטלגיה ו'הדשא של השכן' ? לא ו'בית האופנה' ? מה? ו'משחק החיים' ? לא ו'לחיי האהבה' ? לא ו'צער גידול בנות' ? כן ו'חברים' ? כן ו'סיינפלד' ? יאפ כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ? לא יודעת האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ? לא, פאדיחות אוהב את הים ? הכי בעולם למה ? כי הוא מרגיע יש על התיק שלך פאטצ'ים ? לא כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? כמה אלפים אתה שומע את כולם ?? רוב רובם איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? ערוץ 24, משחקת עם בובות אתה בתנועת נוער ? חלילה אם כן, איזו ? לא אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? לא דובר עברית שוטף ? לא ואנגלית ? לא וצרפתית ? לא וערבית ? לא וגרמנית ? לא ואיטלקית ? לא וספרדית ? לא וסינית ? לא כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? יאפ אם כן, פרט: הרבה איך היה השאלון ? לא נהנת ? לא הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? לא

ססילייה

New member
כוכבים של שלווה, דמעות של אהבה.../images/Emo99.gif

אוח, הבמב"ק האלה. שם:ליל. גיל:19. מקום המצאות כרגע: קריית ביאליק, בחדר המקושקש שלי. צבע עיניים: חום. צבע שיער: שחור עורב.
(מה, זה מה שכתוב על הקופסא.) גובה:1.67 כתה:צבא. צבע אהוב: כחול שחור או סגול. מאכל אהוב: חביתה של אמא. ספר שאתה קורא עכשיו/האחרון שקראת: הנסיך הקטן\אנטואן דה סנט-אכזופרי. ממליץ עליו ? *ניתן לחפור ולפרט* בהחלט!! הוא ספר מדהים, עם משמעות מדהימה. יש אחים/אחיות? שני אחים, אחד בן 23 והשני בן 14. מהי מערכת היחסים שלך איתם? מדהימה. תאר את האח/אחות האידיאליים: אחים שלי, שומעים בידיוק את אותה מוזיקה כמו שאני, יש להם את אותו סגנון לבוש כמו שלי. פותר תשחצים?רק כשאני יודעת את התשובות.
כותב שאלונים?פעם. אתה מאלה שעושים שיעורים ומשקיעים בהם, עושים שיעורים במהירות, לא עושים שיעורים ומעתיקים 2 דקות לפני שהמורה נכנסת?כמה שנים לא עשיתי שיעורים, אבל לצורך השאלה-בסיכומים למבחנים בפסיכולוגיה הייתי ממש משקיעה. כמה שעות ביום אתה על המחשב?לאחרונה הרבה, כי אין לי ממש מה לעשות. כמה שעות ביום אתה מקשיב למוזיקה? כל הזמן.כמה שיותר. כמה שעות ביום אתה מבלה עם חברים? כל לילה.
נשמות. כמה שעות ביום אתה קורא ספר? כשישי לי ספר, לפני השינה. כמה שעות ביום אתה אוכל?מעט. \: כמה שעות ביום אתה יישן? הרבה.
כמה פעמים בשבוע אתה עוסק בכושר גופני?0.
אתה רשום בחדר כושר?לא. אם לא, למה ?אני עצלנית מידי. אם כן, מתמיד? מה עדיף: חופשה באילת או חופשה בחו"ל ? חו"ל אלא מה. מלון חמישה כוכבים או מיליון כוכבים ? (מושפעת מהחלה"ט) העיקר שיש כוכבים?
. קורא עיתון?רוב הזמן. אם כן, איזה חלק בו אתה הכי אוהב ?אין משה ספציפי. איזה גיל נחשב לדעתך 'זקן' ?30+ עד לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ?עד שיימאס. אתה בעוד פורומים בתפוז ?בוודאי. אם כן, איזה ?שייגעצ, אפרת גוש, ג'נגו, מוניקה סקס. אתה בעוד פורומים לא בתפוז? כן. אם כן, איזה ואיפה ?שייגעצ בהיידפארק, ואנקורי. אוהב את הסמיילים של תפוז ?מתה עליהם!אני מתמשת בהם כל הזמן!
מכיר אנשים מהפורום אישית?בוודאי, אלא מה. פגשת אנשים מהפורום? אם כן, מי, ואיפה?עדי, ליאור, מאיה, דנה ומיכל.D: מדבר עם אנשים מהפורום בטלפון ?עדי בעיקר.
יודע איך עושים וועידות בטלפון ?ברור!!! האם אתה אוהב לאכול.. -בשר?פה ושם. -מילקי?כן. -פנקייק?ברור! -פיצה?פה ושם. -פופקורן?כשיש סרט. -שוקולד?לא :X -תפוח?כן.
-מלפפון?כע. איזה מורה מצוות המורים שלך אתה הכי אוהב ?את המורה לפסיכולוגיה. למי מהם יש את הקול הכי צפצפני ? למורה למתמטיקה. מי הכי רזה ?המורה לאנגלית. מי הכי שמן ?מוטי, המורה לסוציולוגיה. מי הכי מעניין ? המורה לפסיכולוגיה. מי הכי מרדים ?המורה למתמטיקה. גם המורה למתמטיקה שלך מדבר על רמקול ?לא
המורה שלך למדעים דיברה/מדברת על סקס ודברים כאלה ? מדעים? |: למורה להסטוריה שלך יש טחול? XD חחחחחחחח אני מניחה שכן. למה הטחול משמש ?..אין לי שמץ של מושג. ראית פעם 'אריזה משפחתית' ?כן!!!!
ו'הדשא של השכן' ?ברור. ו'בית האופנה' ?לא :X ו'משחק החיים' ?לא :X ו'לחיי האהבה' ?לא :X ו'צער גידול בנות' ?ברור!!!! ו'חברים' ?ברור!!
ו'סיינפלד' ?כן, אבל זה מתיש בשלב מסויים. כמה סרטים מצויירים של וולט דיסני יצא לך לראות ?את כולם :) האם תרצה להשתתף בתוכנית כמו 'מי רוצה להיות מליונר' ?לא, אני גרועה בדברים האלה. אוהב את הים ?קצת. למה ?אווירה טובה. יש על התיק שלך פאטצ'ים ? סיכות. כמה קבצי מוזיקה יש לך במחשב ? כרגע 12 שירים בודדים, ו4 אלבומים.אבל זה כי הוא חדש.
אתה שומע את כולם ??אלא מה.. איך/איפה/מתי שמעת על הזמר/ת או הלהקה שאתה הכי אוהב ? לא זוכרת:X אתה בתנועת נוער ?לא. אם כן, איזו ? אוהב את זה, או שאתה שם רק כי כולם שם ? דובר עברית שוטף ?מן הסתם.
ואנגלית ?כן. וצרפתית ?לא. וערבית ?לא. וגרמנית ?3 מילים.
ואיטלקית ?לא. וספרדית ?גם, 3-4 מילים. וסינית ?לא :X כשתהיה גדול, תרצה לעשות ניתוח פלסטי/לייזר? כן.. אם כן, פרט:להרמת החזה, כי אומרים שבחורות עם חזה גדול יזדקנו לצורת סבתא עם ציצים נפולים כמו עור של תרנגול. איך היה השאלון ?חמד ביותר. נהנת ?בוודאי שבטח.
הצעות לשאלות מקוריות וחדשות ? לא ><

kepit

New member
את באה בקופסאות?../images/Emo2.gif../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

ססילייה

New member
האמת שיש סיכוי שזה נכון ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

אני לאחרונה מתה מכאבים בכל מיני נקודות חיבור של עצמות בגוף. יכול להיו שאמא לא הרכיבה נכון.

../images/Emo121.gifזה עוד לפני

בשקים של החסידות מהשנים ההן לא היו מזרנים אורטופדיים. אני גם סובל
עכשיו אני אחזור למקום שאני קשור אליו שזה בערך... רחוק.

למעלה