CrazyPenguin
New member
גם אנייי../images/Emo191.gif
אני בספק אם מישהו יקרא XD *צומייייי* את השאלון כתבו ברייר ברייר וברייר ועומר(וז'בט ושארון) 1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? המהממהמהמ אני אוהבת אבל אני מפחדת
ומי זו לעזאזל רותם סלע?! 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? מי אלה? XD 3.אתה עייף?למה? אני כל החיים עייפה 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? מה זה עט כדורי? T.T 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? לפני שנה וחצי XD 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? אחותכם התגלח! 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה? זית!@%$ ררררררררר 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? מזלג דההה 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? מי זו זהבה? זאת עם הדובים? >< 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? לפני חצי שנה נראה לי .. למה? כי זה כיף! 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? מי זוכר?!$?#%?$?^ 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? לא יפה לקלל... 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? מי זה? >: 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? תפסיקו
15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? שיעמוד בפינה 16.בא לך מסטיק? דווקא כן 17.למה? למה לא? 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה? אתם מפחידים אותי
אני בספק אם מישהו יקרא XD *צומייייי* את השאלון כתבו ברייר ברייר וברייר ועומר(וז'בט ושארון) 1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? המהממהמהמ אני אוהבת אבל אני מפחדת