שאלון

slee4

New member
שאלון

את השאלון כתבו ברייר ברייר וברייר ועומר(וז'בט ושארון) 1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? 3.אתה עייף?למה? 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה? 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? 16.בא לך מסטיק? 17.למה? 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה?

s u s h i m i

New member
../images/Emo163.gif יא קרועעעעעים

1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? כן אני אוהב להסתפר ורותם סלעע סגידהההההה !!! ככה
2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? הם תאומות סיאמיות שהופרדו !! באארור וככה
3.אתה עייף?למה? לא וככה
4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? כדורי וככה
5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? לפני שעה וככה
6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? לפני 60 70 שנה וככה
7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה? את החרצן הוא יותר טעיםם ! הוא נימוח בפה וככה
8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? כף וככה
9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? החיים עוברים עליו וככה
10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? היוםםםםםםםםםם וככה
11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? לפני 5 דק' וככה
12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? באאארור וככה
13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? באאארורררררר וככה
14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? כןן כליום וככה
15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? אממממממ 40 לאטמותתתת וככה
16.בא לך מסטיק? כן 17.למה? ככההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? כן וככה
19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה? כןןןןןן וככה

עונה../images/Emo6.gif../images/Emo75.gif

1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? כן 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? לשתיהן יש 7 אותיות בשם (כולל הצ'ופצ'יק) 3.אתה עייף?למה? כן כי קמתי ב-6:30. השיא שלי זה 40 שעות לא לישון
4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? הרב יצחק כדורי 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? לפני 3 שנים אבל רק קצוות כי אני קמצנית 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? לא זוכרת כי אני עייפה 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה? את האבטיח 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? אמא שלכם! 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? הוא לא מת, הוא רק נח כי הוא נחצה לשניים 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? לפני כמה חודשים כי נרצחתי וגם כי למוחמד הפלישתי היה פצע! 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? בחנוכה עשיתי שעווה לנרות
אני עייפה 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? אתם עזריאלי 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? היי! המנורה הזאת לא רק נדלקת, היא גם נכבית! 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? אם אתם על המגרש על כן 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? לעמוד על הראש 27 שנים 16.בא לך מסטיק? לא 17.למה? כי אין לך מסטיק בטעם אוכמניות, חוביזות וחרא, נכון??? אז אני לא רוצה! 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? כן כי זה שוקולד מנטה מסטיק בהפוכה 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה? כן כי זאת מנטה הנטע והיא מדהימה
הודגש באמצעות מדגישועילגמטיק

חחח חבל היתם משרשרים לOFF

1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? -אני לא אוהבת להסתפר ויש לה תספורת מדהימה,למה? ככה,ככה זה לא תשובה,פרט הסבר נמק,למה לצביה יש צ*** גדול כשהיא מתכופפת רואים לה הכול 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? -שתיהן יפות,ככה 3.אתה עייף?למה? -כן,כי לילה ולא ראיתי פסיפיק. 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? -עט,כי זה נחמד לקשקש 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? -בחופש,ככה 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? -מזמן,כי זה מעניין 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה? -חרצן,לזרוק על שחר 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? -כפית,הדובי שלי מת על זה 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? -הוא דפוק.ככה זה 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? -לא זוכרת,ככה 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? -אף פעם,כי זה כואב 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? -לא,אני קשוחה בוהוה
13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? -כי אין לי מושג מי זה 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? -לא,כי הוא מתאבק מספיק להעיף אותי מהמחשב 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? -לא לראות יותר הפיג'מות לעולם,זה עונש מוות 16.בא לך מסטיק? -בטח מה 17.למה? -כי אתם משלמים 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? -כי זה טעים 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה? -היא נחמדה מאוד

3yuval3

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה?
זאת רותם סלע
2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה?
זאת רותם סלע
3.אתה עייף?למה?
קצת, כי יש פה נייר טואלט. 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה?
עט עיפרון. עט כדורי זה העט של הבית ספר שלי?
5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה?
לא זוכר, כי יש לי זיכרון מעפן. 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה?
לפני שבועיים, כי יש לי שער בהיר
?
7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה?
שונא את שניהם. כי הם לא טעימים. אבל יש לזית ריח טוב. 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה?
כפית בדרך כלל. כף זה למבוגרים. 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה?
לא נכנס לה למסנג'ר, צחי התקין וירוס. 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה?
בכסלו. כי הגיע. 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה?
12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה?
לעזאזל, הוא שעיר. 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה?
לעזאזל. הוא מאיר לווינשטיין. 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה?
הוא היה פעם אחת, פרש. התנאים לא איפשרו. 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה?
להיות לצד השני. כי נמאס שהו מתחשב רק בשמאל. 16.בא לך מסטיק?
כע 17.למה?
כי אני אוהב ללעוס. 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה?
לא. זה רק אורי. 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה?
כאילו דה
כי היא נטע
, וזה מה שעושה את זה

../images/Emo126.gif יוו אני לא מאמינה שפספתי את זה..

הלכתי לישון ב8 בערב וקמתי עכשיו. אני אענה אח"כ. וויי הקדישו לי שאלה!!!!!
*וואי אני בקושי רואה משו, הרגע התעוררתי וישר באתי לפורום
*

אויאלוהים...

כל אחד כאן יותר סרוט מהשני.... טוב זה גם יכותל להיות נחמד אני צריכה ללכת לכבות את הקוסקוס ולהוציא את הכלבה הנושנוש שלי אני אענה אחר-כך על השאלון ביוש סונג (והיחידה שתבין היא ז'בט)

go goldi

New member
סונג שלי את צריכה ללמוד לשרשר../images/Emo140.gif

וכן, אנחנו סרוטים גאים!|
את תראי עד כמה אנחנו באמת סרוטים במפגש

dbshachar

New member
אני שונא ללעוס פלסטיק.

.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה? לא ראיתי את התספורת של רותם סלע. 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה? אין לי מושג מי זאת ג'ן. 3.אתה עייף?למה? כשקמים כל יום ב-6:30.. 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה? עט עיפרון. כי אין לי מושג מה זה עט כדורי. 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה? רציתי להסתפר היום, אבל בגלל פעולה נאלצתי לדחות את זה למחר. אז מחר אני אסתפר. 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה? אני רוצה כבר להתגלח בקרוב.. 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה?
. אני אוהב זיתים עם חרצנים, הם יותר טעימים מזיתים רגילים. 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה? הרמזור, לא מתחלף.. את מאיה בא לי לכף-כיף.. 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה? מה שעובר לה על המחשב זה עכביש ענק. 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה? רציתי לשים לפני כמה ימים בגלל.. לא זוכר למה. אבל יש לי יבלת עכשיו באגודל וזה מאוד מפריע :/ 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה? אתמול עשיתי את הפעולה ההפוכה. אני מאוד חלק, אז עשו למישו שעווה ברגל, ואז את השערות שהיו על הדבק הזה הדביקו עליי כדי שיהיו עליי כמה שערות. סתם נו, אני ילד מגעיל. 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה? כן, כי פה זה ככה. 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה? לא. 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה? לא, הוא ניסה אבל לא הצליח, אבל התקבל לעומת זאת לH2O. 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה? חנניה? שו חנניה? הייתי אומר לו שהוא מאוד דייקן. 16.בא לך מסטיק? לא. 17.למה? כי אני שונא חלזונות. 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה? מעט.. אני לא כל כך אוהב, אבל יצא לי לאכול כמה פעמים ונהנתי מזה לזמן מה.. היום אני עם גשר ולא יכול לאכול מסטיקים. 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה? אני חולה על נטע. תזכירו לי מי זאת?

go goldi

New member
../images/Emo12.gif

ג'ן זו המנהלת(ג'ן 74) חנניה זה הבן הפחות האוב שלי ושל שארון, והוא ממש לא דייקן!! זה ממש חוצפה מה שהוא עשה! ומנטה נטע זו Refreshing Menta תתביש לך!

go goldi

New member
בא לי לענות../images/Emo12.gif

1.האם אתה אוהב להסתפר ומה דעתך על התספורת של רותם סלע?למה?לא ולא ככה 2.מה הקשר בין רותם סלע לג'ן?למה?סיפור ארוך ועצוב מבית בן ברייר
3.אתה עייף?למה?לא אבל כואב לי הראש
ככה. 4.עט כדורי או עט עיפרון?למה?עט כדורי ע"ש הרב כדורי 5.מתי הסתפרת בפעם האחרונה?למה?כמעט שנה או פחות... 6.מתי התגלחת לאחרונה?למה?היום כי ככה 7.מה אתה יותר אוהב:את הזית או את החרצן?למה?את החרצן כי הוא שקסי 8.באיזה מצב אתה:כפית,מזלג או כף?למה?סכין, ככה 9.מה עובר על המחשב של זהבה?למה?הוא עילג כי הוא דפוק 10.מתי בפעם האחרונה שמת פלסטר?למה?לא וזכרת 11.מתי בפעם האחרונה עשית שעווה?למה?מזמן כי חשבתי שאני אסתדר עם זה 12.האם אתה שעיר לעזאזל?למה?אני לא
היום עשיתי רגליים! 13.האם אתה מאיר לווינשטיין לעזאזל?למה?והוא מי? 14.האם אבא שלך מתאבק בWWE?למה?לא 15.איזה עונש היית נותן לחנניה שהלך לישון ב22:01 במקום ב22:00?למה?שוק חשמלי
16.בא לך מסטיק?כןןןןןןןןןןןןןן 17.למה?כי בא לי! 18.האם אתה אוהב מסטיקי מנטה מתוקים?למה?כן
כי אורי חכם. 19.האם אתה אוהב את מנטה הנטע?למה?ברורררר
כי היא מנטה של ז'בטה

למעלה