שאלון

noosh

New member
קזבלנקה פשוט נפלא.

of all the gin joints in all the towns in all the world, she walks into mine.

tomtom1989

New member
טוב, שוב לא מצליח להירדם.

אז.. 1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: אני מניח שניק דרייק. אבל אני לא סגור על זה. 2. להקה אהובה: הממ, זה משתנה כל הזמן. כרגע אני ממש מאוהב ב - Kings of Convenience, אבל גם מאוד אוהב את רדיוהד, Air, דרזדן דולז... 3. יצירה קלאסית אהובה: וואי אני ממש לא מבין במוסיקה קלאסית. 4. מלחין [קלאסי] אהוב: אני לא יודע אם הוא בכלל נחשב קלאסי, אבל זכור לי שממש התרגשתי מיצירה של רחמנינוב. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: פסנתר.
6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- לא, לא! אל תעשו לי את זה. אולי פסנתר? 7. ספר אהוב: יהוני יצחק עליי בגלל זה, אבל "דמיאן" של הרמן הסה, אפילו שאני לא זוכר במאה אחוז על מה הוא.
בעיקר בגלל ציטוט אחד שמופיע בו, והצורה המוזרה שבה שקעתי בקריאה שלו. 8. מאכל אהוב: ספגטי בולונז. 9. אלכוהול אהוב: אני לא מת על אלכוהול, אז כל דבר שלא באמת מרגישים בו טעם של אלכוהול. 10. קפה/תה/שוקו: שוקו! 11. בגד אהוב: סוודר חום שקניתי בארה"ב.
12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: רוני סופרפרחה. 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? הייתי מפתח היפוכונדריה...? 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: התארחתי אצל משפחה בחו"ל ולא קלטתי בשום פנים ואופן את השם של האבא, אפילו שהוא בכה כשעזבתי.
טוב זו לא באמת כזו פדיחה. סתם לא נעים. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: וואו, יש יותר מדי. אני אפילו לא זוכר. 16. מאמינים באלוהים? לא. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? הייתי רוצה להיות מוסיקאי. לפתח קצת את כישורי הנגינה הצולעים שלי, להקים להקה... אח. *מפנטז* 18. משהו להתגעגע אליו: להיות לבד בחו"ל. 19. משהו לחכות לו: להיות לבד בחו"ל שוב. 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: בית על אגם בשווייץ. 21. הנופש האולטימטיבי: לשחות באגם ליד הבית בשווייץ.
22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: יפן. 23. ומקום כזה בארץ: לא נשאר שום מקום לראות במדינה הצהובה הזו. הכל פה צהוב. או חום. 24. סרט אהוב: אין ממש אחד ספציפי. 25. סרט שנוא: כנ"ל. 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: יש כמה, אבל היחיד שאני זוכר זה "המסע המופלא". 27. חיה אהובה: זה כל הזמן משתנה. לעת עתה נגיד כלב. שבוע הבא בטח דולפין. 28. סופר אהוב: הרמן הסה, אבל רק בגלל שהוא היחיד שקראתי יותר מספר אחד שלו. 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: Radiohead - Kid A 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: אני צריך להשלים ברגע זה ולא הולך לי. משהו כמו שנתיים... וזה יוצא כמה שעות? -טיפש- 31. פורום אהוב חוץ מ1305: אין כזה
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: בא לי לחפש איזה אחד ממש מוזר, אבל נראה לי שאני אחזור לנסות לישון. לילה טוב.

boy for pele

New member
לגבי הצהוב והחום בארץ....

תעלה בחורף לצפון, תראה כמה מהמם פה...

boy for pele

New member
עונה...

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א נירוונה. אם הכוונה לאמן סולו, לאונרד כהן או ניל יאנג. אם הכוונה להתמקד בכישורים המוזיקליים פרופר, אני צריך לשקול את התשובה מחדש. 2. להקה אהובה נירוונה. 3. יצירה קלאסית אהובה התשיעית. 4. מלחין [קלאסי] אהוב. קלאסי מודרני נחשב? קלינט מנסל? אם לא, סטרווינסקי נחשב? אם לא, בטהובן. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: מנדולינה. סתם, לא. לא יודע, שאלה קשה, לא רוצה לענות בשליפה. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר 7. ספר אהוב: יש הרבה ,אבל התשובה היא "הנסיך הקטן" 8. מאכל אהוב: אני אזכיר פיצה ומנגו. 9. אלכוהול אהוב: לא מאוד בררן. 10. קפה/תה/שוקו: קפה - בוזזזזז! שוקו כנראה. או תה קר. 11. בגד אהוב: תחתוני בוקסר :) 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש רביעיית המחורבנים מליברפול. 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? אם היו משלמים מספיק, עושה עבודה טובה. 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: לא זוכר. זה לא אומר שלא היו, כנראה שפשוט הדחקתי בהצלחה. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: התשובה הקודמת. 16. מאמינים באלוהים? כמה את רוצה שניא אכתוב בתשובה לזה? 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אם אני יכול לעשות הכל, ואין הגבלה של כישורים כפי שיש לי, אז הייתי רוצה לכתוב, לבצע ולשיר ביחד עם להקת רוק אלטרנטיבי. אבל להיות הכותב העיקרי שלהם. 18. משהו להתגעגע אליו: הטיול לדרום אמריקה? הילדות? לא, הפעמים הראשונות. ככל שאתה גדל, יש פחות ופחות "פעמים ראשונות". הטיסה הראשונה. הסקס הראשון. ההופעה הראשונה. הג'וינט הראשון. הפעם הראשונה שבה טיפסת על הר ממש גבוה. ההשתכרות הראשונה. הפעם הראשונה במשחק כדורגל. כל אלה כבר מאחוריי. 19. משהו לחכות לו: שיהיה יותר טוב. נו, שיהיה. כבר. (טוב, נהייתי מדוכא אחרי התשובה הקודמת.) 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: על מטוס. יש יותר מדי מקומות שבהם הייתי רוצה לבלות חצי שנה - שנה. קשה לי להצביע על מקום שבו הייתי רוצה לגור לנצח. 21. הנופש האולטימטיבי: אני לא בעד בטן גב. נופש אקטיבי אני אומר. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: יש כמה מסלולים שהייתי רוצה לעשות: קמודיה, וויאטנאם, לאוס, ותאילנד; מדגסקאר; קובה, מקסיקו, גווטמאלה; אתיופיה, אוגנדה; אולי מזרח רוסיה; אולי איי פסחא בצ'ילה. 23. ומקום כזה בארץ: שיהיה לי זמן לעשות את שביל ישראל ברצף. או לפחות את החלק הצפוני שלו, עד גוש דן. 24. סרט אהוב: אציין חמישה: רוצחים מלידה, חלום אריזונה, טריינספוטינג, רקוויאם לחלום, התפוז המכני. יש לי חשק מטורף לציין עוד, אבל אתאפק. אלא מתבלטים מעל האחרים. בגדול, אני לא כזה חובב סרטים. 25. סרט שנוא: לא נראה לי שפיתחתי שנאה לסרטים. היו לא מעט סרטים "נחשבים" ששיעממו אותי. 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: יש לי ציפיות גבוהות מ"המעיין". מקווה לא להתאכזב. 27. חיה אהובה: חתולים ומשפחת החתוליים. אנקונדה. כח. טוקאן. פינגווינים גם נחמדים. 28. סופר אהוב. אם כל הרצון לענות עם שם אחד זה נורא כואב. שם אחד הוא כנראה אנטואן דה סנט אקזיופרי. אבל חייבים לציין את אירווין וולש, צ'ק פלניק, אלבר קאמי, ג'ורג' אורוול, צ'רלס בוקובסקי, מארק טווין, וויליאם סרויאן, פרנץ קפקא, ג'ון פנטה, אנטוני ברג'ס, פיודור סולוגוב, ארנסט המינגווי, רוברט לואיס סטיבנסון,מיכאיל בולגקוב, ג'ק קרואק, פיודור דוסטוייבסקי והרשימה ממשיכה.... 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] In Utero - Nirvana. ממש אתאפק, ולא אתן רשימה כמו בשאלה הקודמת. 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: הפסקתי לספור אחרי מיליון. 31. פורום אהוב חוץ מ1305: מה זה 1305? 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: לא מכיר יותר מדי, אני כותב פה וב IMDB. מה עם לענות על השאלון של עצמך? :)

rfranko

New member
לא שואלים פילוסוף כזו שאלה!!!

אלא אם בא לכם למות

shiray

New member
חחח ועוד לגבי אמונה באלוהים...

זה כזה נושא שאפשר לתת עליו הרצאה של ימים ולילות....

The Pele Files

New member
ניסיתי לענות... ../images/Emo13.gif

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א - Natalie Merchant 2. להקה אהובה - Radiohead 3. יצירה קלאסית אהובה - הפרק השני של הסימפוניה השלישית (ארואיקה) של בטהובן - מארש אבל. 4. מלחין [קלאסי] אהוב - ברהמס. עוד לא שמעתי משהו שלו שלא אהבתי. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: צ'לו. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר... בגלל האפשרויות ההרמוניות. 7. ספר אהוב - בעקבות הזשמן האבוד, חלק ראשון ("קןמברה") / מרסל פרוסט. 8. מאכל אהוב: שוקולד. 9. אלכוהול אהוב: בירה. 10. קפה/תה/שוקו: ברור ששוקו ! 11. בגד אהוב: ג'ינס וטי שרט שחורה. 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: בריטני ספירס, כריסטינה אגילרה, דניאל ברנבוים. 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? היינו עושים את המקסימום בשביל להנות מזה...
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: יש כ"כ הרבה, אני לא יודע מה לבחור... 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: 16. מאמינים באלוהים? לפעמים. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מוסיקאי. 18. משהו להתגעגע אליו: להתאהב. 19. משהו לחכות לו: להתאהב. 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: לב תל אביב. 21. הנופש האולטימטיבי: להעלם באיזו עיר גדולה. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: בורה בורה. 23. ומקום כזה בארץ: 24. סרט אהוב: לעזוב את לאס וגאס. 25. סרט שנוא: 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: 27. חיה אהובה: 28. סופר אהוב: 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: Blue - Joni Mitchell 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: אין לי מספיק מספרים בראש... 31. פורום אהוב חוץ מ1305: 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים:

boy for pele

New member
אני לא מאמין.

התשובה שלך ל7 זה התשובה שלי ל"ספר שנחשב קלאסי המיותר ביותר". זרקתי אותו לפח אחרי 85 עמודים.

The Pele Files

New member
נו, להכל יש פתרון

צריך לקרוא אותו induced by alcohol / anything else והוא נקרא אחרת לגמרי....

behappy

New member
הו איזה כייף שהמונים ענו../images/Emo13.gif

הנני. 1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: טום ווייטס, אמיל אייבינדר, ג'וני מיטשל, שלומי שבן, ג'ורג' הריסון ועוד ועוד 2. להקה אהובה: טווילייט סינגרס עולים לי בראש כרגע אבל יש המון המונים 3. יצירה קלאסית אהובה: כרמן של ביזה 4. מלחין [קלאסי] אהוב: שופן, בטהובן, רחמנינוב 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: פסנתר או נבל 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר 7. ספר אהוב: אני קוראת עכשיו את ארוכה הדרך למטה של הורנבי וממש נהנית ממנו 8. מאכל אהוב: סלט עם גבינות עיזים, כל מה שקשור לתרד, גלידה 9. אלכוהול אהוב: ג'וני ווקר בלאק לייבל ובכלל וויסקים על סוגיהם ולף בלונד 10. קפה/תה/שוקו: קפה ממכונה, שוקו בכל צורה וכנל תה 11. בגד אהוב: חצאית סגולה שיש לי 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: לא סובלת את מה שנהיה מהווייט סטרייפס 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? אז זהו, שיש לי קדחת הנילוס המערבי, פיפל 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: שרתי ברחוב ומישו בהה בי ועוד שרתי טייק טו דה סקאי 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: אין לי אחת, יש מליון. כל מני נפילות ומעידות למיניהן מתי שהכי לא צריך, נראה לי שפעם באיזה חתונה של מלא מכובדים השתכרתי והחלקתי על הרחבת ריקודים, כאלה 16. מאמינים באלוהים? לא בטרנסצדנטי ולא בצורה היהודית או בכלל המונותאיסטית של העניין 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מחול או שירה 18. משהו להתגעגע אליו: אביב, סוף חורף 19. משהו לחכות לו: סיום התקופה הזו של עבודה בשני מקומות עבודה 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: לא יודעת, בחיי. אני צריכה שיהיה לי מקום שקט וירוק אבל שתוך 10 דקות ברגל אני אהיה ליד כל מה שאני צריכה, ויש הרבה "מה" כאלה 21. הנופש האולטימטיבי: איזה אי יפה יפה 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: ספרד 23. ומקום כזה בארץ: הנגב, לא התעמקתי בו לצערי 24. סרט אהוב: הכל אודות אמא 25. סרט שנוא: הפצוע האנגלי, לא הצלחתי לראות אותו 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: הסימפסונס! 27. חיה אהובה: עיזים. וכמובן כלבים וחתולים וכאלה. הוי פלפל שלי ז"ל
28. סופר אהוב: אילן הייטנר חמוד. דוסטויבסקי, ויקטור הוגו, אממ.. ואלה, מאיר שלו, גרוסמן, ואני ממש ממש אוהבת את זיידי סמית שהכרתי רק בשנה האחרונה 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] בלו של ג'וני מיטשל, ג'אר אוף פלייס של אליס אין צ'יינס, blackberry belle של הטווילייט, is this desire? של פיג'יי 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: האמת, לא הרבה, אבל יש 31. פורום אהוב חוץ מ1305: 133, 591 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: אין לי כוח להתעמק בזה עכשיו אבל אכן יש כמה וכמה

shiray

New member
יוו תסבירי לי פליז מה הקטע של זיידי סמית...

קראתי על "על היופי" שלה באנגלית, והוא לגמרי הרגיש לי כמו העוד 72842 ספרים שיש בארץ באנגלית. כל הספרי טיסה האלה... ממש לא משהו מיוחד. אבל מצד שני, אולי זה דווקא ספר פחות טוב שלה וכדאי לנסות אחרים... חחח וברור לך שמתשובה 16 אפשר לגמרי להבין שאת מאמינה בדת פוליתאיסטית כלשהי, כן?

behappy

New member
על היופי מדהים!

למדתי ממנו המון על אסתטיקה שזה תחום פילוסופי אהוב עלי ממש :) ועוד קראתי את התרגום.. האמת היא שלא הייתי רחוקה מאמונה כזו פעם אבל זה לא המקרה אצלי

noosh

New member
אהההה איך שכחתי את שופן!! ידעתי ששכחתי מישהו

boy for pele

New member
Twilight singers

באיזה מההופעות בבארבי היית, בראשונה, או בשניה? אני גם הייתי צריך להזכיר את וויקטור הוגו. ומילא זיידי סמית', אבל אילן הייטנר?

behappy

New member
לא הייתי../images/Emo10.gif

הו, הם כאלה, פררררררר. האלבומים שלהם זה משו סקסי לגמרי :| וכן! אילן הייטנר, מלך החומוס ומלכת האמבטיה זה ספר- שיזוף כייפי!

למעלה