טוב, שוב לא מצליח להירדם.
אז..
1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: אני מניח שניק דרייק. אבל אני לא סגור על זה.
2. להקה אהובה: הממ, זה משתנה כל הזמן. כרגע אני ממש מאוהב ב - Kings of Convenience, אבל גם מאוד אוהב את רדיוהד, Air, דרזדן דולז...
3. יצירה קלאסית אהובה: וואי אני ממש לא מבין במוסיקה קלאסית.
4. מלחין [קלאסי] אהוב: אני לא יודע אם הוא בכלל נחשב קלאסי, אבל זכור לי שממש התרגשתי מיצירה של רחמנינוב.
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: פסנתר.
6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- לא, לא! אל תעשו לי את זה. אולי פסנתר?
7. ספר אהוב: יהוני יצחק עליי בגלל זה, אבל "דמיאן" של הרמן הסה, אפילו שאני לא זוכר במאה אחוז על מה הוא.
בעיקר בגלל ציטוט אחד שמופיע בו, והצורה המוזרה שבה שקעתי בקריאה שלו.
8. מאכל אהוב: ספגטי בולונז.
9. אלכוהול אהוב: אני לא מת על אלכוהול, אז כל דבר שלא באמת מרגישים בו טעם של אלכוהול.
10. קפה/תה/שוקו: שוקו!
11. בגד אהוב: סוודר חום שקניתי בארה"ב.
12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: רוני סופרפרחה.
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? הייתי מפתח היפוכונדריה...?
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: התארחתי אצל משפחה בחו"ל ולא קלטתי בשום פנים ואופן את השם של האבא, אפילו שהוא בכה כשעזבתי.
טוב זו לא באמת כזו פדיחה. סתם לא נעים.
15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: וואו, יש יותר מדי. אני אפילו לא זוכר.
16. מאמינים באלוהים? לא.
17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? הייתי רוצה להיות מוסיקאי. לפתח קצת את כישורי הנגינה הצולעים שלי, להקים להקה... אח. *מפנטז*
18. משהו להתגעגע אליו: להיות לבד בחו"ל.
19. משהו לחכות לו: להיות לבד בחו"ל שוב.
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: בית על אגם בשווייץ.
21. הנופש האולטימטיבי: לשחות באגם ליד הבית בשווייץ.
22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: יפן.
23. ומקום כזה בארץ: לא נשאר שום מקום לראות במדינה הצהובה הזו. הכל פה צהוב. או חום.
24. סרט אהוב: אין ממש אחד ספציפי.
25. סרט שנוא: כנ"ל.
26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: יש כמה, אבל היחיד שאני זוכר זה "המסע המופלא".
27. חיה אהובה: זה כל הזמן משתנה. לעת עתה נגיד כלב. שבוע הבא בטח דולפין.
28. סופר אהוב: הרמן הסה, אבל רק בגלל שהוא היחיד שקראתי יותר מספר אחד שלו.
29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: Radiohead - Kid A
30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: אני צריך להשלים ברגע זה ולא הולך לי. משהו כמו שנתיים... וזה יוצא כמה שעות? -טיפש-
31. פורום אהוב חוץ מ1305: אין כזה
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: בא לי לחפש איזה אחד ממש מוזר, אבל נראה לי שאני אחזור לנסות לישון. לילה טוב.