צריך ללמוד לקבוצות (ולישון) |:
1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורי: פמלה סטפנסון 2. להקה אהובה: מה נסגר עם השאלות האלה? לא יודע. 3. יצירה קלאסית אהובה: כנ"ל 4. מלחין [קלאסי] אהוב: בטהובן, רוב הזמן באך, ויש עוד 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: מנוגנים-על, מן הסתם. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- אני משער שצ'מבלו או פסנתר. אבל יש עוד הרבה כלים מעניינים 7. ספר אהוב: מייזלר 8. מאכל אהוב: הלב |פולין| 9. אלכוהול אהוב: רפואי 10. קפה/תה/שוקו: תה, כמובן 11. בגד אהוב: ציצית 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: 99% ממה שבגלגלצ, אני משער 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? אפשר להתפטר? 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: אני בד"כ נוטה לחשוב שדברים שעשיתי מפדחים, אבל במחשבה שנייה מתברר שאם הם לא סבירים בהחלט, אז הם ניתנים לתירוץ באופן המניח את הדעת. אז לא יודע 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא יודע 16. מאמינים באלוהים? בהחלט 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מזה שאין מצויינת במפורש הגבלה, בניגוד לסעיף 6 לעיל, נובע שאכן אין הגבלה כזו. אז צילום ומוזיקה (אבל בנוסח קייט -- כשהרעיון הוא להיות גאוני אבל שקט, בלי הופעות), כמובן, בהפרשים קטנים מאוד לטובת הצילום. 18. משהו להתגעגע אליו: מרצים טובים, שנים שכבר עברו ולא צריך לסדר להן מערכת וליישב מיליון התנגשויות ולוותר על מלא נקודות
19. משהו לחכות לו: סוף התואר, ואחרי זה סוף הצבא. (אהבתי את התשובה של יוני לזה ול-18.) 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: ירושלִַם, מן הסתם. כאילו, לא בהכרח בעיר עצמה, אבל בהחלט בסביבותיה. 21. הנופש האולטימטיבי: בבקתת נופש באיזור עם נוף יפה (הגדרה רחבה למדי, כי היא תלויה מאוד במצב הרוח
), באשר הבקתה מכילה חדר חושך מאובזר ומצרכי-צילום (סרטי צילום וכו') ללא הגבלה.
22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אני לא כ"כ רוצה לטייל בחו"ל. אבל יכול להיות נחמד לגור תקופה באנגליה, או אפילו בסקוטלנד. 23. ומקום כזה בארץ: כֻּלָּהּ 24. סרט אהוב: ראיתי די מעט סרטים בימי חיי, ועוד פחות מכך -- סרטים טובים. אבל מכאן ועד לזכירת שמותיהם ב-2:45 הדרך ארוכה... 25. סרט שנוא: לא יודע
הסרט הגרוע האחרון שראיתי היה "שתולים" או משהו כזה. (משום מה השם של הסרט הזה מזכיר לי את הפסוק "שתולים בבית ה', בחצרות אלהינו יפריחו" וגו'
) 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לפני ששלחתי את המחשב שלי לתיקון, ראיתי את שלושת סרטי מונטי פייתון, ואני חושב שכרגע אין עוד סרט שאני "פשוט חייב לראות" 27. חיה אהובה: בני-אדם 28. סופר אהוב: אני לא בררן. זה שהכי קרוב הביתה, אני משער 29. דיסק אהוב, ולא של טורי: למה צריך להיות אחד? 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: שְׁמַנְפָּתָלָפִים. ולא אכפת לי מהיחטפויות למיניהן -- אני מת מעייפות! 31. פורום אהוב חוץ מ1305: 457, אבל אני לא מרבה להיות שם 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: 242. הוא איבד את ההצדקה לקיומו אי-שם בשלהי 2005, כמדומני.