שאלון

black crow

New member
חייבת לציין...

בעקבות השרשור הזה פתחתי רשימת "need to " ארוכה מאוד, שמחתי להכיר בזכותם דברים חדשים אחלה שרשור חוף

רעוּת

New member
יו, הפאדיחה שלך הזכירה לי ../images/Emo6.gif

זה כמו, שפעם אחת מישהו נגיד סיפר בדיחה שחורה על פיגועים, אז שמתי על פרצופי את המבט הכי מזועזע שהצלחתי למצוא ואמרתי "מה, אתה דפוק?! אבא שלי נהרג בפיגוע!" ואז הוא התחיל להחליף צבעים, ואז אמרתי לו שעבדתי עליו ונקרעתי מצחוק
ויש לי גם משהו יותר שחור מזה, אבל אותו עוד לא ייצא לי ליישם
אוי, אני כזה בנאדם רע ואכזר

lifahead

New member
נו יאללה..

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א- אממ ברט אנדרסון ורג'ינוש המלכה. 2. להקה אהובה- סוויד, רדיוהד 3. יצירה קלאסית אהובה- ממף.. אני לא יודעת את השמות.. 4. מלחין [קלאסי] אהוב. באך אני חושבת.. הבעל של אבא שלי חופר כל הזמן כמה שהוא גאון.. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: כינור או צ'לו.. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- כינור 7. ספר אהוב: ממ אין לי ספר אהוב גם אין לי סרט אהוב וגם לא 8. מאכל אהוב: עוגות 9. אלכוהול אהוב: וודקה..אני רוסיה זה בדם שלי. 10. קפה/תה/שוקו: שוקו 11. בגד אהוב: טישרטס 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש היתה תקופה שממש שנאתי בדם את המכשפות.. אבל עבר לי..אז אממ טוקיו הוטל? 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? דוקרת את עצמי! 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: נפלתי כמה פעמים בפומבי 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: סיפרתי בדיחה על אוטסטים לבחורה אחת ואז היא אמרה לי שאחותה אוטסטית.. זה היה ככ לא נעים. 16. מאמינים באלוהים? לההה. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אומנות פלסטית, מזתומרת.. 18. משהו להתגעגע אליו: ילדות.. 19. משהו לחכות לו: סיפוק 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: באיזה קיבוץ ליד הים.. 21. הנופש האולטימטיבי: ממ לא יודעת כיף.. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: יפן נראה לי מקום מדליק. 23. ומקום כזה בארץ: אהמ..אף פעם לא היתי בנס ציונה וזה מפריע לי ממש! 24. סרט אהוב: כוסאמק! ידעתי שזה יבוא!! אמממ נראה לי שרוקדת בחשכה.. 25. סרט שנוא: אני יודעת.. אפקט הפרפר..:{ 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לב פראי 27. חיה אהובה: ציפור 28. סופר אהוב: איזה רוסי אחד חח 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] כרגע דוג מן סטאר של סוייד... 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: אני רגילה לישון 4-5 שעות בליילה ממוצע 31. פורום אהוב חוץ מ1305: אממ פורום רדיוהד אני חושבת.. 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: מאכלי חלב וארוויזיון [אבל לא ביחד]

סריט

New member
אני יכולה להבין

מאיפה יש לך את החוצפה לבקר אנשים ולהגיד לכל אחד שאתה חושב שמה שהוא שומע זה חרא?!

boy for pele

New member
וזה מזכיר לי קטע מסדרה אלמותית.

מרפי בראון שמה. הציטוט למטה לא מדויק, אני מצטט מהזכרון: Angry female viewer (aggresively, to Murphy) : "What gives you the right to criticize people on TV?" Murphy: "Have you hear do f a little thing called the constitution?" Angry female viewer (slightly embarassed): "Oh. (regains confidence) well, then to my next question: can you halp me to meet Michael Jackson?" ואגב, סריט, רק לידע כללי. את מאיר שלו לא "שומעים". אותו קוראים. כי הוא חושב שהוא סופר.

סריט

New member
וזה מזכיר לי קטע מסדרת המופת

פרוייקט מסלול 3 "why don’t you shove some Harry Winstons up your nose?"

yuval k

New member
צריך ללמוד לקבוצות (ולישון) |:

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורי: פמלה סטפנסון 2. להקה אהובה: מה נסגר עם השאלות האלה? לא יודע. 3. יצירה קלאסית אהובה: כנ"ל 4. מלחין [קלאסי] אהוב: בטהובן, רוב הזמן באך, ויש עוד 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: מנוגנים-על, מן הסתם. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- אני משער שצ'מבלו או פסנתר. אבל יש עוד הרבה כלים מעניינים 7. ספר אהוב: מייזלר 8. מאכל אהוב: הלב |פולין| 9. אלכוהול אהוב: רפואי 10. קפה/תה/שוקו: תה, כמובן 11. בגד אהוב: ציצית 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: 99% ממה שבגלגלצ, אני משער 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? אפשר להתפטר? 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: אני בד"כ נוטה לחשוב שדברים שעשיתי מפדחים, אבל במחשבה שנייה מתברר שאם הם לא סבירים בהחלט, אז הם ניתנים לתירוץ באופן המניח את הדעת. אז לא יודע 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא יודע 16. מאמינים באלוהים? בהחלט 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מזה שאין מצויינת במפורש הגבלה, בניגוד לסעיף 6 לעיל, נובע שאכן אין הגבלה כזו. אז צילום ומוזיקה (אבל בנוסח קייט -- כשהרעיון הוא להיות גאוני אבל שקט, בלי הופעות), כמובן, בהפרשים קטנים מאוד לטובת הצילום. 18. משהו להתגעגע אליו: מרצים טובים, שנים שכבר עברו ולא צריך לסדר להן מערכת וליישב מיליון התנגשויות ולוותר על מלא נקודות
19. משהו לחכות לו: סוף התואר, ואחרי זה סוף הצבא. (אהבתי את התשובה של יוני לזה ול-18.) 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: ירושלִַם, מן הסתם. כאילו, לא בהכרח בעיר עצמה, אבל בהחלט בסביבותיה. 21. הנופש האולטימטיבי: בבקתת נופש באיזור עם נוף יפה (הגדרה רחבה למדי, כי היא תלויה מאוד במצב הרוח
), באשר הבקתה מכילה חדר חושך מאובזר ומצרכי-צילום (סרטי צילום וכו') ללא הגבלה.
22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אני לא כ"כ רוצה לטייל בחו"ל. אבל יכול להיות נחמד לגור תקופה באנגליה, או אפילו בסקוטלנד. 23. ומקום כזה בארץ: כֻּלָּהּ 24. סרט אהוב: ראיתי די מעט סרטים בימי חיי, ועוד פחות מכך -- סרטים טובים. אבל מכאן ועד לזכירת שמותיהם ב-2:45 הדרך ארוכה... 25. סרט שנוא: לא יודע
הסרט הגרוע האחרון שראיתי היה "שתולים" או משהו כזה. (משום מה השם של הסרט הזה מזכיר לי את הפסוק "שתולים בבית ה', בחצרות אלהינו יפריחו" וגו'
) 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לפני ששלחתי את המחשב שלי לתיקון, ראיתי את שלושת סרטי מונטי פייתון, ואני חושב שכרגע אין עוד סרט שאני "פשוט חייב לראות" 27. חיה אהובה: בני-אדם 28. סופר אהוב: אני לא בררן. זה שהכי קרוב הביתה, אני משער 29. דיסק אהוב, ולא של טורי: למה צריך להיות אחד? 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: שְׁמַנְפָּתָלָפִים. ולא אכפת לי מהיחטפויות למיניהן -- אני מת מעייפות! 31. פורום אהוב חוץ מ1305: 457, אבל אני לא מרבה להיות שם 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: 242. הוא איבד את ההצדקה לקיומו אי-שם בשלהי 2005, כמדומני.

למעלה