היא לא תבדל"א ../images/Emo46.gif
1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורי: פיונה
[אני כה לא צפויה
] 2. להקה אהובה: נו לא יודעת. פורטיסהד אני אוהבת אבל הם לא אהובההה... 3. יצירה קלאסית אהובה: CLAIR DE LUNE / DEBUSSY אאאאאאאאההההההה
[וגם כלמיני שופן] 4. מלחין [קלאסי] אהוב. שופן, בגלל הילדות, יקח על בטהובן ברב כאב לב
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: פסנתרווווווּ 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתרוּ
7. ספר אהוב: הנה אני מתחילהלהלהלהלה. סתם, לא, נו, אני אוהבת עוד ספרים, התפוז, הזר, לא, אני לא באמת אוהבת אותם, הם עושים לי סיוטים. אני אוהבת את מישהו לרוץ איתו... אני אוהבת את איש ואישה ואיש / סביון ליברכט... לירון בהכחשה להנה אני מתחילה. סתם, לא, פשוט, אני קצת עובר לי ממנו [?
] 8. מאכל אהוב: טבעול תירס / לחמניה מהמאפיה פה ליד / טוב, אם אחד אז פרילי תות [הארטיק!!!] 9. אלכוהול אהוב: מרטיני ביאנקו בגלל המחיר, מידורי סאוור בגלל המתקתק [אני כה החלטית, אללי] 10. קפה/תה/שוקו: שוקו כמו בירושלים או אצל מעיין או עם מקופלת של נועה
ומרירמריר נמסנמס בפנים, אבל זה עושה פרצוףשואה אז
אייס
. 11. בגד אהוב: החולצות החדשות שלי שעלו מליון דולר כל אחת
12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש
צאי אל החלוווווווווווווווון
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? לא הייתי מפתחת אותה, אני סטרילית מדי
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: נתקעתי במישהו, פעמיים, נפלתי על בחור בצורה דיי suggestng, הייתי עם מחשוף, נפלתי באופן כללי, גמגמתי, דברתי חצי אנגלית חצי עברית, לא בכוונה, יצאתי מהבית בלי איפור, [!!!] ישנתי באמצע המסדרון של החד"ב בתרגיל כלל-ארצי של ח"א וכל הלילה כולם דרכו עליי בטעות [ובכ"ז המשכתי לישון!] וכל היום אח"כ כולם הריצו עליי צחוקיה שאיפה ישנת יא אללה איפה ישנת יא עמה!!!!!!!
15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: שכן שלי כוסון על, כיתה ו', הוא אמר לי שלום, איבדתי שיווי משקל, נפלתי במדרגות. 16. מאמינים באלוהים? מאמינה באנשים שהמציאו את אלוהים, ביום טוב. ביום פחות טוב אין לי כח אליהם. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מוזיקקה 18. משהו להתגעגע אליו: נמאס לי להתגעגע כבר. 19. משהו לחכות לו: לרדת לדרום סופ"ש הבא
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: כאן, רק עם שקט
21. הנופש האולטימטיבי: סופ"ש הבא, אני מקווה 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: ניו זילנד, ומאז ומברווז 23. ומקום כזה בארץ: אני צריכה צפון כזה עם נחלים ושטויות. 24. סרט אהוב: אני כבר לא זוכרת, אולי closer כי אתמול אמרתי למתוקה שאני אוהבת אותו? אבל הוא מדכא מדי
25. סרט שנוא: every night in my dreamsssssss i see youuuuuuuu i feeeeeeeel youuuuuu 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: קילביל2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מחדל. 27. חיה אהובה: חתולבר! 28. סופר אהוב: גרוסמן, למרות שהוא קשה לי ממש. 29. דיסק אהוב, ולא של טורי: כרגע, דמיאן רייס -O-
30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 897241873208146034756047607326503746573640587263. בשמינית. 31. פורום אהוב חוץ מ1305:
.
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: אין לי כח לחפש אחד בשביל שזה יהיה מצחיק. פקאצות? בריטני?