שאלון

boy for pele

New member
חבל :(

הייתי בהופעה השניה, שזה היה מופע סיום הסיבוב שלהם. באתי בשביל מארק לנגאן, והוא עלה לעשות איתם 6-7 שירים וזה היה ענק (הוא נראה ונשמע ממש ניק קייבי בהופעה ההיא). בסוף ההופעה מלא באו לחפש אותו מאחורי הקלעים, והוא יצא לדבר איתנו. זה היה משעשע, כי כל הלהקה חוץ מגרג יצא החוצה גם, אבל כולם התייחסו רק למארק. והוא חתם לי על הדיסק שלו :) מצטער על מלח על הפצעים :(

shiray

New member
חח את חכמת הבייגלה אהבתי הרבה יותר...

כנראה שהטעם שלנו בספרים שונה לאללה...

אני קוראת אותו עכשיו

והוא *ממש* מעצבן, חוץ מהקטע עם מירי
.

black crow

New member
הלו הלו הלו

1. מוזיקאי אהוב - amy winehouse 2. להקה אהובה - הבנות נחמה 3. יצירה קלאסית אהובה - ארבע עונות של ויולדי 4. מלחין [קלאסי] אהוב - רחמנינוב 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: צ'לו 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר 7. ספר אהוב: המחברת הגדולה- אגותה כריסטוף 8. מאכל אהוב: פיצה שאני מכינה (כמה צניעות חחח) 9. אלכוהול אהוב: יין לבן 10. קפה/תה/שוקו: קפה! קפה! ושוב קפה! 11. בגד אהוב: לבנים 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש - להקות בנים ובנןת שנוצרו ע"י מפיקים לצורכי התעשרות מהירה 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? סביר להניח, לא בא לי טוב נושאי בריאות 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: כשבהיתי בתלמיד שלי באולפן (שדומה לאל יווני רק שחום) ואז מימלתי "מילים יפים, מילות יפות" ורק בסוף אחרי שהחלקתי על לשוני (תרתי מנשמע) יצא לי "מילים יפות". 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לי!?! פאדיחות !?! מה פתאום....חחח 16. מאמינים באלוהים? תלוי מצברוח ורמת ייאוש חחח 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? ציור, חלום חיי לדעת לצייר ומלאת קנאה לאנשים בעלי יכולת כזו 18. משהו להתגעגע אליו:החבר 19. משהו לחכות לו: טורי 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: הוקיטיקה גורג' בניו זילנד 21. הנופש האולטימטיבי: הקאריביים 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אירלנד 23. ומקום כזה בארץ: חורשת טל וסביבותיה 24. סרט אהוב: בנות מגדלנה 25.סרט שנוא: תכלס מעתיקה את התשובה של רינת (כי אהבתי אותה) 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: פתוחה להצעות כי לא קיבלתי המלצות עדיין 27. חיה אהובה: דובי קואלה 28. סופר אהוב: מילן קונדרה 29. דיסק אהוב - הפסקול של o brother where are thwo או של dirty dancing 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים:לא סופרת אוהבת חוף ו

boy for pele

New member
תכלס, זה נשמע ככה

ובאותה הזדמנות עוקף את רעות בדרך לכתר הנכסף.

../images/Emo210.gifאני

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: קרן אן, רג'ינה ספקטור, בק וברור שיש עוד הרבה 2. להקה אהובה: הקרנריז 3. יצירה קלאסית אהובה: החמישית של בטהובן 4. מלחין [קלאסי] אהוב: אני לא בקטע, גם את התשובה מעל לא צריך לקחת ברצינות 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: צ'לו, לא יודעת למה... 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- אולי כינור 7. ספר אהוב: "חוג שמחת המזל" של אמי טאן 8. מאכל אהוב: פאבלובה 9. אלכוהול אהוב: קוקטיילים של בנות ויין אדום 10. קפה/תה/שוקו: קפה, ושיהיה חזק 11. בגד אהוב: חולצות, אבל הכל 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: עיברי לידר, רן דנקר, רוי ויש עוד מלא 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? גם ככה אני היפוכודרית אז לפחות הייתי מנצלת את זה בשביל להשיג כדורי שינה/הרגעה/נגד אלרגיה...פשוט פינוק! 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: אני עובדת עם ילדים אוטיסטיים ולא יכולתי לצאת איתם לטיול כי אני היחידה שלא יודעת לסוע על אופניים. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: יש הרבה דברים קטנים אבל לא זוכרת משהו ממש רציני, אולי הדחקתי. 16. מאמינים באלוהים? לא 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אני מציירת ורוצה להיות מעצבת ואני לא מחליפה למרות שאיזשהו כישרון מוזיקלי היה יכול להיות נחמד. 18. משהו להתגעגע אליו: חברה שאני כבר לא כל כך רואה 19. משהו לחכות לו: המכינה או חו"ל או...יש דווקא לא מעט 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: לונדון 21. הנופש האולטימטיבי: לפלנד- השלג, הקור ואני מתה לראות את הזוהר הצפוני 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אם עד עכשיו לא הספיק אז ברור שגם ניו- יורק 23. ומקום כזה בארץ: אמממ..לא יודעת, אבל בטוח שזה לא אילת 24. סרט אהוב: "שמש ניצחית בראש צלול" 25. סרט שנוא: "אמריקן גאי", לא ידעתי להחליט אם זה הסרט הכי טיפשי, הכי אינפנטילי, הכי מגעיל או סתם הכי גרוע שראיתי, ואם השם לא מוכר לכם- תברכו על זה. 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לא נראה לי שאני חייבת למשהו למישהו, לפחות לא בנושא זה 27. חיה אהובה: צב, קיפוד או ינשוף 28. סופר אהוב: אתגר קרת, כמה לא מקורי אני יודעת 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] Everybody Is Doing It, So Why Can't We- The Complete Sessions 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים:אני לא חושבת שאני יודעת לספור עד מספרים כאלה, אני קצץ אינסומאנית 31. פורום אהוב חוץ מ1305: "תלונות וקיטורים", ואיכשהו הפורום הזה מצליח להיות עוד יותר פולני 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: "תלונות וקיטורים", פורום שכולו
אחד גדול מה זהו? כבר נכנסתי לזה...

|תנובי|

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: ביורק. 2. להקה אהובה: בזמן האחרון הפיקסיז, החברים של נטאשה וגרג וויקס. 3. יצירה קלאסית אהובה: אגם הברבורים
4. מלחין [קלאסי] אהוב: אין, כולם חרא
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: חמת-חלילים, מסיבות מיניות לגמרי. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב: צ'לו. 7. ספר אהוב: השאלה הכי קשה. בחיי. 'טימבקטו', כי הוא הראשון שעלה
8. מאכל אהוב: אני אוכל הכל, ואוכל לא מקבל ציונים אצלי. העיקר שזה אכיל, וזהו
9. אלכוהול אהוב: הכל, בערך. גולדסטאר, בעיקר. 10. קפה/תה/שוקו: גם הכל. 11. בגד אהוב: עירום מלא, אבל אם חייבים-נעליים[אני אובססיבי לנעליים]. 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: אריק ברמן. 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? פעם עשיתי את זה, וקצת פיתחתי דברים. 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: לא זוכר. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא זוכר
16. מאמינים באלוהים? קצת, כןץ 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? ספרות[אמנות כבר יש לי
] 18. משהו להתגעגע אליו: גל. 19. משהו לחכות לו: גל. 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: עם גל[ואם לא-מקום שקט, דירה גדולה ואם אפשר-בעל עשיר]. 21. הנופש האולטימטיבי: איטליה. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: איטליה?|: 23. ומקום כזה בארץ: אביגדור
24. סרט אהוב: מדעי החלום/שמש נצחית/מישל גונדרי גאון 25. סרט שנוא: ארוחת בוקר ברקטום של פלוטו
26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לא זוכר כרגע. 27. חיה אהובה: פנדה אדומה!!11!111
28. סופר אהוב: פול אוסטר. 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא: אוף, זה קשה מידי. אני חורש על In a Safe Place מאז שקניתי אותו, אז אני מניח שהוא. 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: המון. אשלים בצבא
31. פורום אהוב חוץ מ1305: - 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: |מגלגלעיניים|

killerit1

New member
:p

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: יש מיליונים בערך...פיונה אפל, פיג'יי הארווי, שלומי שבן, אביתר בנאי, גבע אלון, דיוויד בוואי, לאונרד כהן, ג'ף באקלי, ענבל פרלמוטר, רונה קינן ועוד ועוד ועוד ועוד... 2. להקה אהובה: קווין, פינק פלויד, סמית'ס, פרל ג'ם, אליס אין צ'יינס, פאלפ, ועוד ועוד ועוד ועוד... 3. יצירה קלאסית אהובה: וואייי לא יודעת.. 4. מלחין [קלאסי] אהוב: שופן? בטהובן.. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: גיטרה או פסנתר. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר נראה לי. 7. ספר אהוב: אוף מה ה השאלות הקשות האלה.. הקלות הבלתי נסבלת של הקיום. זה ממש לא היחיד אבל אחד האהובים. 8. מאכל אהוב: שוקולד והרבה. 9. אלכוהול אהוב: באד אפל. 10. קפה/תה/שוקו: קפה קפה קפה. 11. בגד אהוב: חולצה ומכנסיים? 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: אממממ, מירי מסיקה, קרן פלס, איה כורם, הראל סקעת, רן דנקר וכל שאר החברים.. 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? כנראה שהייתי נהיית היפוכונדרית?! 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: אמרתי לחברה שלי מהעבודה "נכון הנעליים החדשות של אופיר (הבוס), ממש מכוערות??".. ואז היא הצהירה בפניי שהיא קנתה לו אותם ליומולדת.. אוופסס.. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: המממ לא יודעת.. 16. מאמינים באלוהים? לא. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מחול (אינשאללה תראו אותי באיזה להקה עוד שנתיים). 18. משהו להתגעגע אליו: אמסטרדם. 19. משהו לחכות לו: אהבת חיי (?!) 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: אני קרועה בין הכפר לעיר. כיך לי לגור בקיבוץ אבל אני לא אשקר- אני די רוצה לגור בת"א.. 21. הנופש האולטימטיבי: אמסטרדם. אמסטרדם ושוב אמסטרדם. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אוסררליה, ניו-זילנד, דרום אמריקה, וכל מקום ממש ממש רחוק עם נופים מדהימים. 23. ומקום כזה בארץ: הגולן. ללא ספק. 24. סרט אהוב: אוףףף יש הרבה.. חמש ילדות יפות, להיות ג'ון מלקוביץ', לפני הזריחה, אחרי השקיעה, שמש נצחית בראש צלול, נייטמר ביפור קריסמס, המספריים של אדוארד, אמלי, אמריקן ביוטי, דבר אליה, ועוד ועוד ועוד ועוד... 25. סרט שנוא: לא יודעת לא התעמקתי בסרטים שאני שונאת. 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: כנפיים שבורות, טריינספוטינג, סימפסונס. 27. חיה אהובה: חתול. 28. סופר אהוב: מילן קונדורה, פול אוסטר, סילביה פלאת'.. 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: כרגע- גבע אלון wall os sound, אבל זה משתנה כל שבוע בממוצע. 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: לא יודעת, מיליון? 31. פורום אהוב חוץ מ1305: אממ הוא לא בתפוז, פורום מוזיקה של כמה חברים טובים. 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: כנראה אין לי מושג שהוא קיים באמת..

FooK MI

New member
'לפני הזריחה' ו'אחרי השקיעה'

אלה שני סרטים שונים? :|

shiray

New member
חחח כן, בהפרש של 9 שנים אחד מהשני

וואי אני באמת אהבתי את שניהם... למרות שבפעם הראשונ שראיתי אותם, בזמן הצפייה, כל הדיבורים קצת עייפו אותי (התסריט יותר ארוך מפרק של בנות גילמור. באמת.), אבל אז אחרי איזה יום-יומיים הסרטים חלחלו, ואז חרשתי עליהם לא מעט (וזה בוידאו, כי הלקטתי כשהיה בטלוויזיה ולא הי הלי זמן לראות)

killerit1

New member
שני סרטים מדהימים ../images/Emo99.gif

אם יש משהו שאני רוצה בחיים, זה כזאת אהבה. אבל בדיוק כזאת..

shiray

New member
אחחח כן רק ש../images/Emo58.gif(ל2 הסרטים)

חבל על ה9 שנים האלה... כל לפני השקיעה רק חשבתי "אוףףףף למה סבתא שלך הייתה חייבת למות!?!?!?"

מה כולם בטהובן ושופן,

ואני עוד באמת כתבתי את זה כי זה באמת מה שאני אוהבת. ושומעת. "תמותו
"

היא לא תבדל"א ../images/Emo46.gif

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורי: פיונה
[אני כה לא צפויה
] 2. להקה אהובה: נו לא יודעת. פורטיסהד אני אוהבת אבל הם לא אהובההה... 3. יצירה קלאסית אהובה: CLAIR DE LUNE / DEBUSSY אאאאאאאאההההההה
[וגם כלמיני שופן] 4. מלחין [קלאסי] אהוב. שופן, בגלל הילדות, יקח על בטהובן ברב כאב לב
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: פסנתרווווווּ 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתרוּ
7. ספר אהוב: הנה אני מתחילהלהלהלהלה. סתם, לא, נו, אני אוהבת עוד ספרים, התפוז, הזר, לא, אני לא באמת אוהבת אותם, הם עושים לי סיוטים. אני אוהבת את מישהו לרוץ איתו... אני אוהבת את איש ואישה ואיש / סביון ליברכט... לירון בהכחשה להנה אני מתחילה. סתם, לא, פשוט, אני קצת עובר לי ממנו [?
] 8. מאכל אהוב: טבעול תירס / לחמניה מהמאפיה פה ליד / טוב, אם אחד אז פרילי תות [הארטיק!!!] 9. אלכוהול אהוב: מרטיני ביאנקו בגלל המחיר, מידורי סאוור בגלל המתקתק [אני כה החלטית, אללי] 10. קפה/תה/שוקו: שוקו כמו בירושלים או אצל מעיין או עם מקופלת של נועה
ומרירמריר נמסנמס בפנים, אבל זה עושה פרצוףשואה אז
אייס
. 11. בגד אהוב: החולצות החדשות שלי שעלו מליון דולר כל אחת
12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש
צאי אל החלוווווווווווווווון
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? לא הייתי מפתחת אותה, אני סטרילית מדי
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: נתקעתי במישהו, פעמיים, נפלתי על בחור בצורה דיי suggestng, הייתי עם מחשוף, נפלתי באופן כללי, גמגמתי, דברתי חצי אנגלית חצי עברית, לא בכוונה, יצאתי מהבית בלי איפור, [!!!] ישנתי באמצע המסדרון של החד"ב בתרגיל כלל-ארצי של ח"א וכל הלילה כולם דרכו עליי בטעות [ובכ"ז המשכתי לישון!] וכל היום אח"כ כולם הריצו עליי צחוקיה שאיפה ישנת יא אללה איפה ישנת יא עמה!!!!!!!
15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: שכן שלי כוסון על, כיתה ו', הוא אמר לי שלום, איבדתי שיווי משקל, נפלתי במדרגות. 16. מאמינים באלוהים? מאמינה באנשים שהמציאו את אלוהים, ביום טוב. ביום פחות טוב אין לי כח אליהם. 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? מוזיקקה 18. משהו להתגעגע אליו: נמאס לי להתגעגע כבר. 19. משהו לחכות לו: לרדת לדרום סופ"ש הבא
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: כאן, רק עם שקט
21. הנופש האולטימטיבי: סופ"ש הבא, אני מקווה 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: ניו זילנד, ומאז ומברווז 23. ומקום כזה בארץ: אני צריכה צפון כזה עם נחלים ושטויות. 24. סרט אהוב: אני כבר לא זוכרת, אולי closer כי אתמול אמרתי למתוקה שאני אוהבת אותו? אבל הוא מדכא מדי
25. סרט שנוא: every night in my dreamsssssss i see youuuuuuuu i feeeeeeeel youuuuuu 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: קילביל2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!מחדל. 27. חיה אהובה: חתולבר! 28. סופר אהוב: גרוסמן, למרות שהוא קשה לי ממש. 29. דיסק אהוב, ולא של טורי: כרגע, דמיאן רייס -O-
30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 897241873208146034756047607326503746573640587263. בשמינית. 31. פורום אהוב חוץ מ1305:
.
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: אין לי כח לחפש אחד בשביל שזה יהיה מצחיק. פקאצות? בריטני?

למעלה