שאלון

shiray

New member
זה הקטע המוזר!

כשהייתי בתיכון ונסעתי בכרטיסיית נוער, היו כמה פעמים שביקשו ממני להראות ת.ז, אבל עכשיו, פתאום החליטו שאני נראית קטנה?! לפחות שיהיו החלטיים...

rfranko

New member
סירקל &סירקל, אגיין & אגיין

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: ממ..יודית רביץ 2. להקה אהובה: חחח... דפנה והעוגיות נכון להיום
3. יצירה קלאסית אהובה: פטר והזאב 4. מלחין [קלאסי] אהוב. : בראמס 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: עוגב כנסיתי ענק 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- : פסנתר 7. ספר אהוב: אלים אמריקאים
8. מאכל אהוב: פיצה של אבא
9. אלכוהול אהוב: גלנפידיך 18 (ויסקי כן) 10. קפה/תה/שוקו: שוקו בפריס תה בחורף קפה בעכס 11. בגד אהוב: צעיפים וגרביים 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: סלין דיון, אבל ממש
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה?: דייט עם יורם גאון
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: איזו מהן??? 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: טורי צחקה עלי כשביקשתי לצלמה (הייתי ירוקה ולא יכלתי להוציא מילה נורמלית מהפה) 16. מאמינים באלוהים?: סוג של כן, אבל הוע עושה לי בעיות 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים?: אני כבר מעצבת מוכשרת וצנועה... אבל הכי הייתי רוצה לשיר בלי לזייף 18. משהו להתגעגע אליו: חברה טובה שעכשיו רחוקה 19. משהו לחכות לו: טורי 2009
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: פריס הרובע החמישי (פלאס מונג' אם אתם מתעקשים) 21. הנופש האולטימטיבי: משהו עם חוף מים טורקיז והרבה קוקוס 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: איסלנד אירלנד יפן
23. ומקום כזה בארץ: נחל דויד עין גדי, מין קרירים וכל המדבר מול העיניים - תענוג 24. סרט אהוב: אמלי (האמת, ריקוד מושחת)
25. סרט שנוא: כל דבר עם סטיבן סיגל 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: שמש נצחית בראש צלול 27. חיה אהובה: חתול
28. סופר אהוב: נייל המדהים גיימן 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] נו הקובני המדהים הזה 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: כמספר הקאברים של טורי 31. פורום אהוב חוץ מ1305: אין חיה כזו
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: אין מלבדה

boy for pele

New member
למה לא טורי 2008 :)

ןשכחתי את אירלנד ברשימת הטיולים שלי :( בואו נעשה עצומה כדי שיכניסו פה אפשרות עריכה אחרי השליחה.

shiray

New member
2008 זה עוד שניה ורבע

היא תסיים את הטור רק בדצמבר,והיא גם צריכה טריגר לאלבום (מה יקרה אם הדמוקרטים יזכו הפעם? לא שיש לי בעיות עם זה, חס וחלילה, אבל מה עם טריגרים?!) , ולכתוב אותו ולהקליט ולקבוע טור ולהחליט מתי לשבץ אותנו כדי שהבוטלג יהיה הכי שווה שיש... זה בעייתי לעשות את הכל תוך פחות משנה...

killerit1

New member
וואי תכלסססס

גם אני ממש ממש שונאת את סלין דיון.. יאקקקק ואמלי

רעוּת

New member
And you're doing oh so well these days

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: יש כמה, אבל אליהם אין לי קשר רגשי עמוק
2. להקה אהובה: כנ"ל 3. יצירה קלאסית אהובה: זאת שאלה לנועה
4. מלחין [קלאסי] אהוב: כנ"ל. ותבינו שניגנתי על פסנתר איזה מלא שנים
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: אני גיטרה הרוח מנגן עלי בחילופי עונותתתת
סתם נו, מה זה השאלות האלה פה. 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר, כדי להיות כמו טורי האלילה
7. ספר אהוב: יו, בדיוק עברתי על רשימת הספרים שאקח איתי לאי בודד- ומה שחייב להיות שם זה- "אם יש גן עדן", 2 הספרים של ג'ונתן ספרן פויר יימח שמו, וכל מה שקראתי עד עכשיו של מאיר שלו. 8. מאכל אהוב: לא בא לי על אוכל עכשיו
9. אלכוהול אהוב: איכס. עכשיו בכלל תהיה לי בחילה
10. קפה/תה/שוקו: שוקו, לא בגלל שאני אוהבת, אני פשוט שונאת את השניים האחרים 11. בגד אהוב: לא יודעת, הג'ינס מי"א שאני חורשת עליו לפעמים? 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: מרינה
למרות שלא הייתי קוראת לה מוזיקאית בכלל
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? זה לא עושה לי כלום הדברים האלה, אני אף פעם לא מפתחת היפוכונדריה. 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: לא זוכרת 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: כנ"ל. הדחקה? 16. מאמינים באלוהים? לא 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אה... לא יודעת? שירה, כתיבה, וואטאבר וולד מייק מי האפי? 18. משהו להתגעגע אליו: די נו זה נושא רגיש
19. משהו לחכות לו: הנה הם באים ימים של שקט
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: maybe a bright sandy beach is gonna bring you back, back, backkkkk 21. הנופש האולטימטיבי: בטן-גב איפשהו. עם הספרים של מאיר שלו כפרהעליו. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: נראה לי שדרום אמריקה, יום אחד
23. ומקום כזה בארץ: הייתי בכולם
24. סרט אהוב: הנסיכה הקסומה
פשוט כי זה כזה סרט ילדות שחוזרים אליו כל פעם. 25. סרט שנוא: יש כמה, אבל לא עולה לי בראש עכשיו 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: לא יודעת
וגל, רקוואים לחלום זה מהזה פסיכי
27. חיה אהובה: מהזה פה, חקירת שב"כ של כיתה א'
28. סופר אהוב: ג'ונתן יימח-שמו, מאיר שלו. 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: הראשון של אביתר. לפני שהוא חזר בתשובה והתקלקל
30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 284093840983409284709283409284092834 31. פורום אהוב חוץ מ1305: אאוטינג
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: "להיות אחים ואחיות". כאילו, למי אכפת מה בדיוק הקשר שלכם עם האחים שלכם
אה, ו"פיות ושדונים", או משהו כזה? מהזה באמת לעזאזל?!

noosh

New member
we all want something beautiful

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א נו אהוב? אחד? מה נסגר. יש מלא מלא מלא. בואי נגיד שהסונגרייטרס בהחלט יכולים להכנס פה. נגיד ש - פיג'יי ובוב דילן, אחד לכל מין, אבל זה לא באמת הכל. 2. להקה אהובה פעם הייתי אומרת שאם אני ממש אצטרך לבחור, זה יהיה בין הביטלס ללד זפ. הביטלס בהחלט שם עדיין, לד זפ קצת פחות, אני חושבת, והקאונטינג קרואוז מתאימים לי עכשיו (וואי, אח שלי יהיה ממש גאה בי). 3. יצירה קלאסית אהובה סונטת אור הירח. ואני גם אוהבת בלטים. 4. מלחין [קלאסי] אהוב. צ'ייקובסקי, ובטהובן 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: בא לי להגיד צ'לו, אבל לא נראה לי. הייתי רוצה. אממ, אני חושבת שפסנתר או נבל 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- את ממש, ממש רעה. פסנתר, זה גם בסיסי למלא כלים אחרים
או צ'לו. כי שמיעה אבסולוטית וכאלה. 7. ספר אהוב: Extremely Loud & Incredibly Close, Everything Is Illuminated, על העוורון, עשו והנסיך הקטן. ובא לי להכניס פנימה גם את מאה שנים של בדידות, אז גם הוא. 8. מאכל אהוב: Cookie Dough של B&J, והפירה של אמא של חברה שלי. 9. אלכוהול אהוב: יין לבן (לא מבינה בשמות) 10. קפה/תה/שוקו: בעקרון קפה, אבל זה לא ממש עובד לאחרונה. אז תה עם חלב 11. בגד אהוב: באופן כללי או ממשהו שיש לי? אינ אוהבת בגדי חורף, נגיד, בא לי שיהיה לי מעיל ממש כיפי. ויש לי את הסווטשרט פולין ואת הסווטשרט קורס, ששניהם מאוד יקרים לי. אבל הכי כיף זה האקססוריז
. 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש בעקרון מזרחית וטראנסים מעיקים כאלה 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? סביר להניח שכן. 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: שלחתי מייל ב-Reply-To-All ולא שמתי לב שמכותב עליו מישהו שלא אמור להיות מכותב עליו... לא נעים. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא יודעת. אבל פעם היו כמה קטעים שממש בטעות נכנסתי לשירותים של הבנים במקום של הבנות, וזה לא היה נעים כשיצאתי מהתא ומהתא לידי יצא מישהו שיצאתי איתו. 16. מאמינים באלוהים? לא יודעת 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אוף את באמת ממש רעה :/ . בא לי להגיד ציור כי זה הכי קרוב אליי, אבל גם מוזיקה. אז לא יודעת, שניהם. 18. משהו להתגעגע אליו: אנשים, חורף ממש קר וגשום 19. משהו לחכות לו: חורף, ויום-ירושלים, ושחברה שלי תחזור כבר מחו"ל. 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: לא בתוך העיר ולא רחוק ממנה, עם תחבורה ציבורית וגינה ירוקה ושקט והרבה הרבה חלונות. 21. הנופש האולטימטיבי: תלוי אם נופש או טיול. כי אם נופש, אז מזג אוויר נעים, מקום לא-מוכר, בלי הרבה ישראלים ובעיקר המון מנוחה, הופעות טובות וכאלה. 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: ספרד, איטליה, אנגליה, אירלנד, דרום אמריקה 23. ומקום כזה בארץ: בצפון יותר 24. סרט אהוב: המספריים של אדוארד, כמעט מפורסמים, שמש נצחית 25. סרט שנוא: אין לי כזה, אני חושבת 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: דוני דארקו 27. חיה אהובה: חתול 28. סופר אהוב: מאיר שלו (הייתי אומרת גם את פויר אבל לא קראתי מספיק שלו) 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] וואי זה קשה לי לבחור אלבום אהוב :/ מה הקטע, נו. 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 5746865804934792651 31. פורום אהוב חוץ מ1305: פעם הייתי עונה פה אגדות רוק, ועכשיו אני לא קשורה שם
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: פארקים ורכבות הרים, או משהו כזה. מעניין אם הוא עדיין קיים. הודגש באמצעות מדגישומטיק

boy for pele

New member
הנסיך הקטן!

איך, איך רשמת את כל הספרים הזוועתיים האלה ברשימה ביחד איתו :( חילול הקודש :( אזיה עצוב לי עכשיו (טוב, בעצם עצוב לי מאז שעניתי על שאלה 18, אבל בשביל משפט מלנכולי יפה בואי נגיד שאני עצוב בגלל התשובה שלך) תשובות טובות על 20-22. תשובה גרועה מאוד על 28. ויש פה הרבה חובבי חתולים בפורום, זה טוב.

behappy

New member
סונטת אור הירח../images/Emo99.gif

זה הדבר הכי רומנטי במובנו החותך שאי פעם הומצא, בחיי, אני רק שומעת את האקורד הראשון ומזילה דמעות. בטהובן היה כזה גאון

boy for pele

New member
מין אדום זה נשמע משקה מטריף :p

וצודקת לגבי שר הטבעות. ראיתי את הראשון, ואני לא יודע למה. אגב, הסבר מעולה על 26.

shiray

New member
אוי ואבוי הייתי כ"כ הפוכה אתמול בלילה עם

ההקלדות!!!

shiray

New member
מזמן לא עניתי על שאלות...

1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א: פיונה, דמיאן רייס, רייצ'ל ימגטה,ג'וני, ג'ק ג'ונסון, הדאבס... כל מיני 2. להקה אהובה: נראה לי שהדאבס, אבל רק לפי זה שאסוציאטיבית עם עלו לי ראשונים בסעיף הקודם... 3. יצירה קלאסית אהובה: הדחקתי את כל מה שההורים ניסו להשמיע לי בילדות. 4. מלחין [קלאסי] אהוב: מוצארט, כי יש לו שוקולד מגניב.אין לי מושג. 5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: לא יודעת אל תשאלו אותי שאלות מסובכות עכשיו 6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- פסנתר. ברור. 7. ספר אהוב: באמת שאין לי כזה. אני אוהבת מלא ספרים. 8. מאכל אהוב: השילוש הקדוש- סטייק פילה, סלט ושוקולד 9. אלכוהול אהוב: מין אדום או מרטיני פרי כלשהו 10. קפה/תה/שוקו: קפה 11. בגד אהוב: אין אחד כזה. אני עובדת על מבחר ולא איכות חחח... האמת שהשמלה שלבשתי לנשף ממש ממש יפה, והיא גם פשוטה וקלאסית כזו. חבל שאני במשפחה פולניה אז אין אירועים שווים בכלל... 12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש: בריטני 13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? זו אמורה להיות בדיחת פורום, לראות מי יודע שהתשובה פה היא "חותכת"?? 14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: אני פולניה מדי בשביל לעשות פאדיחות. שנים לימדו אותי איך להסוות את זה. 15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא זכור לי משהו טראומתי 16. מאמינים באלוהים? לא 17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? סופרת או תסריטאית 18. משהו להתגעגע אליו: לחיים הנורמלים שלא כוללים חזרות ב3 בלילה על בעיות חפיפה ומבחנים של 3 וחצי שעות וכאבים בארובת העין 19. משהו לחכות לו: המשכורת הנורמלית הראשונה שלי!!! חבל שעוד יש זמן... 20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: הייתי רוצה להגיד שפה, אבל באמת נו- קרית אונו?! פריז וסן פרנסיסקו שולטות. 21. הנופש האולטימטיבי: סן פרנסיסקו, ופריז אחרי שאני אלמד צרפתית וארגיש פחות מנודה שם 22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: אהם אהם 23. ומקום כזה בארץ: אי שם בצפון הארץ. הדרום משעמם 24. סרט אהוב: וואיי לא נצא מזה... השעות, שמש נצחית, רוקדת בחשיכה, אדפטיישן, תלמה ולואיז, מומנטו... 25. סרט שנוא: שר הטבעות וטיטאניק היו 2 שהיו ממש אובררייטד לדעתי, אבל אני לא שונאת סרטים. גג אפשר להעביר ערוץ או להתבאס על 35 שקלים 26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: קזבלנקה. התחלתי איזה פעמיים, אבל נשברתי כי ההורים התחילו להסביר לי מה קורה, וזה כמו להסביר בדיחה. לא אמורים לעשות את זה. 27. חיה אהובה: דולפינים 28. סופר אהוב: כמו עם הספרים- אני קוראת מלא דברים לא קשורים, ולא כזסה מתעמקת בסופרים כדי להגיד "אווו זה טוב, וההיא יוצרת אחלה מימזיס בלה בלה בלה בלה" 29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו]: אני בקטע של בלו עכשיו 30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 398575238520852349093 31. פורום אהוב חוץ מ1305: חחחח אתם יחידים ומיוחדים 32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: יש איזו אגדה אורבנית על קיפול מפיות או משהו כזה...

למעלה