we all want something beautiful
1. מוזיקאי אהוב חוץ מטורינק'ה תבדל"א נו אהוב? אחד? מה נסגר. יש מלא מלא מלא. בואי נגיד שהסונגרייטרס בהחלט יכולים להכנס פה. נגיד ש - פיג'יי ובוב דילן, אחד לכל מין, אבל זה לא באמת הכל.
2. להקה אהובה פעם הייתי אומרת שאם אני ממש אצטרך לבחור, זה יהיה בין הביטלס ללד זפ. הביטלס בהחלט שם עדיין, לד זפ קצת פחות, אני חושבת, והקאונטינג קרואוז מתאימים לי עכשיו (וואי, אח שלי יהיה ממש גאה בי).
3. יצירה קלאסית אהובה סונטת אור הירח. ואני גם אוהבת בלטים.
4. מלחין [קלאסי] אהוב. צ'ייקובסקי, ובטהובן
5. אם הייתם כלי נגינה, הייתם: בא לי להגיד צ'לו, אבל לא נראה לי. הייתי רוצה. אממ, אני חושבת שפסנתר או נבל
6. אם יכולתם לנגן באופן מושלם על כל כלי נגינה בעולם, אבל רק אחד, הייתם בוחרים ב- את ממש, ממש רעה. פסנתר, זה גם בסיסי למלא כלים אחרים
או צ'לו. כי שמיעה אבסולוטית וכאלה.
7. ספר אהוב: Extremely Loud & Incredibly Close, Everything Is Illuminated, על העוורון, עשו והנסיך הקטן. ובא לי להכניס פנימה גם את מאה שנים של בדידות, אז גם הוא.
8. מאכל אהוב: Cookie Dough של B&J, והפירה של אמא של חברה שלי.
9. אלכוהול אהוב: יין לבן (לא מבינה בשמות)
10. קפה/תה/שוקו: בעקרון קפה, אבל זה לא ממש עובד לאחרונה. אז תה עם חלב
11. בגד אהוב: באופן כללי או ממשהו שיש לי? אינ אוהבת בגדי חורף, נגיד, בא לי שיהיה לי מעיל ממש כיפי. ויש לי את הסווטשרט פולין ואת הסווטשרט קורס, ששניהם מאוד יקרים לי. אבל הכי כיף זה האקססוריז
.
12. מוזיקאי/להקה/וואטאבר שנואים ממש בעקרון מזרחית וטראנסים מעיקים כאלה
13. מה הייתם עושים אילו במסגרת תפקידכם היה עליכם לקרוא חדשות בנושאי בריאות כל יום והייתם מפתחים היפוכונדריה? סביר להניח שכן.
14. פדיחה שקרתה לכם לאחרונה: שלחתי מייל ב-Reply-To-All ולא שמתי לב שמכותב עליו מישהו שלא אמור להיות מכותב עליו... לא נעים.
15. וה-מייג'ור פדיחה שקרתה לכם אי פעם: לא יודעת. אבל פעם היו כמה קטעים שממש בטעות נכנסתי לשירותים של הבנים במקום של הבנות, וזה לא היה נעים כשיצאתי מהתא ומהתא לידי יצא מישהו שיצאתי איתו.
16. מאמינים באלוהים? לא יודעת
17. אם הייתם יכולים להיות אמנים, בכל תחום, במה הייתם בוחרים? אוף את באמת ממש רעה :/ . בא לי להגיד ציור כי זה הכי קרוב אליי, אבל גם מוזיקה. אז לא יודעת, שניהם.
18. משהו להתגעגע אליו: אנשים, חורף ממש קר וגשום
19. משהו לחכות לו: חורף, ויום-ירושלים, ושחברה שלי תחזור כבר מחו"ל.
20. מקום המגורים האולטימטיבי שלכם: לא בתוך העיר ולא רחוק ממנה, עם תחבורה ציבורית וגינה ירוקה ושקט והרבה הרבה חלונות.
21. הנופש האולטימטיבי: תלוי אם נופש או טיול. כי אם נופש, אז מזג אוויר נעים, מקום לא-מוכר, בלי הרבה ישראלים ובעיקר המון מנוחה, הופעות טובות וכאלה.
22. חו"ל שהייתם מתים לטייל בו: ספרד, איטליה, אנגליה, אירלנד, דרום אמריקה
23. ומקום כזה בארץ: בצפון יותר
24. סרט אהוב: המספריים של אדוארד, כמעט מפורסמים, שמש נצחית
25. סרט שנוא: אין לי כזה, אני חושבת
26. סרט שאתם פשוט חייבים לראות ועוד לא יצא לכם: דוני דארקו
27. חיה אהובה: חתול
28. סופר אהוב: מאיר שלו (הייתי אומרת גם את פויר אבל לא קראתי מספיק שלו)
29. דיסק אהוב, ולא של טורינקה תבדלא [וכו] וואי זה קשה לי לבחור אלבום אהוב :/ מה הקטע, נו.
30. מס' שעות שינה שיש לכם להשלים: 5746865804934792651
31. פורום אהוב חוץ מ1305: פעם הייתי עונה פה אגדות רוק, ועכשיו אני לא קשורה שם
32. פורום שאין לכם מושג למה הוא קיים: פארקים ורכבות הרים, או משהו כזה. מעניין אם הוא עדיין קיים.
הודגש באמצעות מדגישומטיק