ME ^^
שעת ההתחלה:19:43 שם:נטלי תאריך לידה:2.12.1989 מזל:קשת מין:נ' גובה:1.69 משקל:60 (כן, שמנה

) צבע שיער:חום אדמדם צבע עיניים:חום מידת נעליים:41 מיקום:ראשל"צ איפה נולדת:ראשל"צ תפקיד בצבא:NOT YET מאוהב:כמובן

חבר/חברה:אה הא ^^ אם כן, שם:דרור (או לחליפין "מדהים שלי!!.." כמה זמן אתם ביחד:7 וחצי חודשים מה אתה לובש עכשיו:מכנס פסים וחולצה לבנה של העבודה. תעשה סקס לפני החתונה:כבר נעשה

התאהבת פעם במורה?:לא! מעשן?כן שותה?:כמובן...בעצם....כן. כמובן.

מפלרטט:לא. מי החברים הכי טובים שלך?:ליבת- באמת שהיא מדהימה..ויעל!!- היא סיפקה לי בית השבוע כשגורשתי מביתי. הכית מישהו?:לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: דרור שלי מישהו נתן לך סטירה?:כן...אבא. באינטרנט הרבה?:לא יותר מדיי ביישן?:לא מתקלח?:מה נראה לכם?....ברור שלא

יש לך חיים?:לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדיי... ואז גם מתאכזבתץ. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן. ואין שנייה שזה לא כואב לי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן.. תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:ממש לא. היית בחו"ל?:כמובן ^^ היית רוצה לגור במקום אחר?:בארה"ב אתה מפונק?:בכלל לא.. שתייה מועדפת?:בירה טובורג (ואם מתעלמים מהאלכוהוליזם שלי- נסטי אפרסק..) שותה מים?:יאפ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:אה הא אתה מודל לחיקוי?:מקווה שלא. מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים שגדולים עליי (סתם כי רזיתי

) פירסינגים?:גבה קעקועים?:לא.. אוהב להצטלם?: ממש לא אתה שזוף?:אה הא ^^ מרוקאית אחרי הכול מתעצבן בקלות?:ממש ממש כן התחלת שמועה על מישהו?:לא.. יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:הלוואי.. אחים ואחיות?:לצערנו הרב תחתונים?: מה תחתונים? אם יש לי? אם אני לובשת עכשיו? מסתדר עם אמאבא?:לא מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:בוכה כשאף אחד לא רואה. ברחת פעם מהבית?הו!!.. בדיוק גירשו אותי.. לא יודעת אם זה נחשב בריחה.. חולמ בהקיץ?:לפעמים.. מה היית רוצה?:להיות עם דרור.. מתגעגעת. מה הפרחים המועדפים עליך?:אין ממש.. איך נראית האקס/ית שלך?:שער ארוך שחור עם עיינים כחולות. וגבוהה.. אבל שום דבר לא משתווה לדרור שלי. אתה חצוף?:לפעמים. תלוי למי

קיץ או חורף?:חורף!! אתה נהנה להתלכך?:אה הא.. כמו ילדה קטנה

איך הפופיק שלך?:עגול וחביב

מה מספר המזל שלך?:2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן ומסריח מיום עבודה.. תוכל להיות צמחוני?:לא. איך חיי יראו בלי אגאדיר? איך את נראית?:אני יודעת?.. גבוהה עם שער חום ארוך, עיניים חומות...רגיל. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שיהיה לי כוח להגיע לפאלאפון שחית פעם בעירום?:לא.. מתי?:עדיין לא.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מקווה שלא לאף אחד.. בוכה הרבה?:לצערנו.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לב באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "את/ה צודק/ת. הכול אשמתי. נכון." (בנימה צינית.) רומנטי?חצי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני.....המממממ...המון זמן. אלכוהול כמובן

במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:אין במין הנשי. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא.. מחשוף?:תלוי.. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?:שחור ואדום איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן לרוב. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:טבעת שהחברה הכי טובה שלי הביאה לי- כתוב עליה FRIENDS ושרשרת שאחותי הביאה לי.. איך אתה מרגיש עכשיו?:חרא נקי וטהור. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי עם מה אתה ישן?:תחתונים וחולצה גדולה האם הפיצו עלייך שמועה?:כמובן.. במה אתה נוהג?:סקודה אוקטביה של המורה

אתה ילדה של אבא או אמא?:לא זה ולא זה. ילדה של אחותי הגדולה. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:במסיבת סיום

בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אה הא מה עשית היום?עבדתי. בכיתי. עוד קצת עלי:קקה של בת אדם.. אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?חולת סכרת

מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון לעוד 10 דקות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מדברת עם דרור שלי איזה שיר אתה שומע עכשיו? Michel של אנוק.. כמה אקסים יש לך?2 יוצא/ת היום?לא יש לך מסנג'ר?כן בלוג?לא את מי היית לוקח לאי בודד? דרור אם היית חייה איזה חייה היית?דוב איזה שפות אתה מדבר?אנגלית עברית. וגם זה בקושי

בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?או הו כמה כן.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך?יום שישי מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום שבו ראיתי את דרור פעם ראשונה\ כשהוא אמר לי שהוא אוהב אותי. קשה להחליט

מה הדבר הכי חשוב לך?דרור והכלבה שלי גוגו (המלכה) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על דרור.. ועל מה שעשיתי היו... להגיע למסקנות.. ממה אתה הכי פוחד?מעצמי המקום האהוב לחופשה? מקום שהוא לא ראשון. או בקיצור- רחוק מהבית.. טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב?במבה מכונית? מאזדה 3 אדומה. חג?חנוןכה תוכנית אהובה בטלויזיה? איש משפחה\ סקראבס\ קוראים לי ארל מילה אהובה? כפרה

דיסק אהוב?אין ממש... אוהבת שירים יותר משר להקות.. הייתה לך שיחה רצינית?או הו כמה וכמה אפילו.. חיבקת מישהו?פעם או פעמיים

גרמת למישהו לצחוק?משתדלת ^^ הרגשת טיפש? כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כל הזמן איתו בטלפון

התגעגעת למישהו?

דרור

האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אה הא היית מאוהב?אה הא. אפילו עכשיו ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כמובן ^^ נישקת מישהי?לא!!!! בחורה לעולם לא.. עשית אמבטיית קצף?אה הא ^^ ניסית דיאטה?אה הא.. הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה? יותר מדיי פעמים

פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?פעם דחפתי גזר לתחת... נו באמת?! פגשת סלבריטי?אממממ נו... את... איך קוראים לה??..חני נחמיאס!! עברת על החוק וניתפסת?לא.. נרדמת בשיעור?מתמטיקה.. מה השיר האהוב עליך? נכון לעכשיו- אמפריות נופלות לאט של חמי רודנר מה הסרט האהוב עליך?אין אהוב.. זה בא בקריזים.. מהו הספר האהוב עליך?הארי פוטר. מפגרת, אני יודעת. מה השעה 20:00