שאלון..!

lia2sh

New member
שאלון..!

העתקתי מפורום אחר : שעת ההתחלה: שם: תאריך לידה: מזל: מין: גובה: משקל: צבע שיער: צבע עיניים: מידת נעליים: מיקום: איפה נולדת: תפקיד בצבא: מאוהב: חבר/חברה: אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה אתה לובש עכשיו: תעשה סקס לפני החתונה: התאהבת פעם במורה?: מעשן? שותה?: מפלרטט: מי החברים הכי טובים שלך?: הכית מישהו?: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: מישהו נתן לך סטירה?: באינטרנט הרבה?: ביישן?: מתקלח?: יש לך חיים?: עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: אוהב לרקוד?: היית בחו"ל?: היית רוצה לגור במקום אחר?: אתה מפונק?: שתייה מועדפת?: שותה מים?: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: יש לך פלאפון?: אתה מודל לחיקוי?: מה אתה לובש הכי הרבה?: פירסינגים?: קעקועים?: אוהב להצטלם?: אתה שזוף?: מתעצבן בקלות?: התחלת שמועה על מישהו?: יש לך קו טלפון משלך?: יש לך בריכה פרטית?: אחים ואחיות?: תחתונים?: מסתדר עם אמאבא?: מסתדר עם האחים?: איך אתה מוציא כעס?: ברחת פעם מהבית? חולמ בהקיץ?: מה היית רוצה?: מה הפרחים המועדפים עליך?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: קיץ או חורף?: אתה נהנה להתלכך?: איך הפופיק שלך?: מה מספר המזל שלך?: איך השיער שלך נראה עכשיו?: תוכל להיות צמחוני?: איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצא עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מה עשית היום? עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? איזה שיר אתה שומע עכשיו? כמה אקסים יש לך? יוצא/ת היום? יש לך מסנג'ר? בלוג? את מי היית לוקח לאי בודד? אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? בן-אדם של לילה או יום? רגיש לדיגדוגים? מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? ממתק אהוב? מכונית? חג? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? גרמת למישהו לצחוק? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : מישהי/ו בגדה בך? נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? היית מאוהב? ראית את מגדל אייפל? עישנת מריחואנה? שיחקת מונופול? נישקת מישהי? עשית אמבטיית קצף? ניסית דיאטה? הייתה לך תאונת דרכים? רכבת על פיל? נישארת ער כל הלילה? פחדת מהחושך? זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? שיקרת? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? פגשת סלבריטי? עברת על החוק וניתפסת? נרדמת בשיעור? מה השיר האהוב עליך? מה הסרט האהוב עליך? מהו הספר האהוב עליך? מה השעה:

אממ.. אני? ../images/Emo221.gif

שעת ההתחלה:21:19 שם:מיכל תאריך לידה: זה חשוב?! מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.70 משקל: 48 צבע שיער: בלונדיני (לא רוסיה ולא אשכנזיה, אבל שיער ממש בלונדיני, טבעי לגמרי). צבע עיניים: תכלת-כחול ואפשר למצוא מעט אפור מידת נעליים: 37-38 מיקום:המקום הכי מעאפן שיכולתם לחשוב עליו איפה נולדת:ישראל תפקיד בצבא:עדיין לא מאוהב: יותר מדי
חבר/חברה: ברוך ה' אם כן, שם:אבי
מתגעגעת
כמה זמן אתם ביחד: 4 שנים ו4 חודשים מ-ח-ר (הוא מגיע לחגיגה רק יום רביעי, באיחור של יום
מה אתה לובש עכשיו: גופייה ומכנס עד הברך (טרנינג בערך) תעשה סקס לפני החתונה:עשיתי התאהבת פעם במורה?: לא
מעשן?לא שותה?: לא קבוע מפלרטט:עם החבר נחשב?
מי החברים הכי טובים שלך?: שמות יעזרו? הכית מישהו?: כן, אותו. ואח"כ התפייסנו בנשיקה מהממת
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: החבר
מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: בזמן האחרון כן. נגמרו הלימודים (כל יום עד 4) והבגרויות, הסתיימה עבודה, עוד לא גיוס. החבר חודש וחצי בעבודה חד פעמית ונורא רחוקה [ישן אצל דודים שגרים שני מטרים מהעסק], החברות עובדות, אז עשיתי הכרות עם תפוז. ביישן?: הייתי. השתניתי לבלי היכר מתקלח?: משתדלת
יש לך חיים?: בלעדיו? לא
(סתם,נו. שלא ישמע אותי. הוא לא מסכים לדבר ככה.
) עד כמה אתה בוטח באנשים?:תלוי במי. ישנם 100% (הורים,הוא,חברה הכי טובה), ישנם 0%. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן. גם לחבר שהוא החבר הכי טוב שלי, לצערי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. אין אף סוד שלא סיפרתי לפחות למישהו אחד (החבר יודע את כל הסודות). תעשה צניחה חופשית?: עשיתי. אוהב לרקוד?: מאוד. היית בחו"ל?: בטח היית רוצה לגור במקום אחר?: איתו
אתה מפונק?: בידיים שלו כן שתייה מועדפת?: מים
שותה מים?:המון באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט(?) יש לך פלאפון?:כן, השבוע הוא קנה לי סוני אריקסון חדש
חמודי. אתה מודל לחיקוי?: כן מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים פירסינגים?: בטבור ובאוזן קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: איתו כן
אתה שזוף?:לא. מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?:אממ..לא שזכור לי. יש לך קו טלפון משלך?:כן יש לך בריכה פרטית?:לא,לחבר יש. אחים ואחיות?:כן תחתונים?:כן מסתדר עם אמאבא?: כן,מאוד אפילו. מסתדר עם האחים?:בערך איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? בערך חולמ בהקיץ?:כן עליו
מה היית רוצה?: אותו. כאן. עכשיו! (ערום!) מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: יש רק אחד, נראה כמו דוגמן מינימום,אבל לא "זה". אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?:קיץ אתה נהנה להתלכך?: בערך. פעם אפינו עוגה וזה היה כיף כי הוא שפך עליי חצי חבילת קמח. איך הפופיק שלך?: מה איתו? איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו זנב סוס תוכל להיות צמחוני?: הייתי. 16 שנים! אמשיך אח"כ. טלפון מאהובי

ההמשך

איך את נראית?: בלודינית בהירה עם עיניים תכלת (לא רוסיה/אשכנזיה, ובכל זאת כזו משום מה.) תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:יצאתי.לא הסתיים בגלל הגיל. תצא עם מישהו מבוגר יותר?: יוצאת,עם הנוכחי. היו לך הפרעות אכילה?:לא, תודה לאל. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא במכוון, כמה שיוצא. שחית פעם בעירום?: כן, עירום חלקי מתי?: ליל אוהבים אחד עם החבר בבריכה הפרטית שהייתה לו בבית הישן (לפני שעבר) כשהוריו היו בחופשה
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אימא בוכה הרבה?: כן, רגישה. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: וואו חשבתי על זה המון ועדיין לא הצלחתי להגיע למסקנה. אם שפתיים - לא יכולה לנשק אותו, אם עיניים - לא אוכל לראותו, אם ידיים - לא אוכל לחבק אותו, אם אף - לא יכולה להריח את הריח המשכר הזה שנודף ממנו, אם אוזניים - לא אוכל לשמוע את הלחישות שלוחש לי וכו' וכו'
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב, תזכור שאני תמיד כאן בשבילך" (בזמן האחרון יש לנו המון שיחות נפש מטורפות, הוא צריך המון חיזוקים) רומנטי?מאווווווווד
כיף לפנק אותו
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שלשום. (כן, הלבד הזה עושה לי רע. מאוד. על אף שלא אכלתי חצי דבר באותו יום מלבד שתיית מים). במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא זו ולא זו

lia2sh

New member
אני אתחיל לי ../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: 21:18 שם: לי-את תאריך לידה: 16.5.1989 מזל: שור מין: נקבה גובה: 1.60 משקל: 46 +- צבע שיער: חום צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 37 מיקום: קרית מוצקין איפה נולדת: חיפה תפקיד בצבא: בתקווה - עובדת מעבדה כימית
מאוהב: יאפ חבר/חברה: יאפ אם כן, שם: ע' (זה מספיק
) כמה זמן אתם ביחד: שנתיים ורבע מה אתה לובש עכשיו: ג'ינס וטי שירט תעשה סקס לפני החתונה: למה לא?!
התאהבת פעם במורה?: לאאאאאאאאאא מעשן? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שותה?: לפעמים... אבל לא משתכרת! מפלרטט: לאאאאאאאאאאאאאאאאאא מי החברים הכי טובים שלך?: אממ.. נוית, טל ורותם... הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החייל שלי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: לפעמים כן לפעמים לא ביישן?: לא מתקלח?: ברוררר יש לך חיים?: יאפ עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדיי... זה אחד הדברים היותר שליליים בי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן... בעצם למי לא? תעשה צניחה חופשית?: לא... פחד גבהים אוהב לרקוד?: יאפ היית בחו"ל?: פעם אחת - במשלחת לפולין היית רוצה לגור במקום אחר?: לא... אתה מפונק?: מאוווווווווווווווווד שתייה מועדפת?: פרי שייק שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: אני חושבת.... מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטי שירט פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: תלוי במוזה אתה שזוף?: לא... אני מחזירה אור לשמש מתעצבן בקלות?: כןןןן יותר מדיי בקלות... התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יאפ תחתונים?: יאפ מסתדר עם אמאבא?: אמא כן.. אבא- שישרף מצידי.. מסתדר עם האחים?: יאפ איך אתה מוציא כעס?: בוכה.... ברחת פעם מהבית? כן.. חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: למצוא את התרופה לסרטן מה הפרחים המועדפים עליך?: חמניות איך נראית האקס/ית שלך?: יותר מדיי גבוה (ביחס אליי) אתה חצוף?: לא קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: יאפ! איך הפופיק שלך?: כוסון ?! מה מספר המזל שלך?: 13 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו אנערף תוכל להיות צמחוני?: ברוררר איך את נראית?: נראית... טוב! תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא... ממש לא.. תצא עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 5 שחית פעם בעירום?: לא.. מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא - ברוך השם שככה! בוכה הרבה?: בונה בניינים
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כלום....
למה לכרות?! באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אני אוהבת אותך ______ שלי"
רומנטי? מאוווד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: יום שישי :-\ במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית
אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לאא... שונאת שרואים לי את הבטן! מחשוף?: כן.. החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: חום איזה מראה יש לחדר שלך?: כחול איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 טבעות, 3 עגילים, שרשרת וצמיד איך אתה מרגיש עכשיו?: חביב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי עם מה אתה ישן?: עם הדובי שליייי
האם הפיצו עלייך שמועה?: יותר מאחת במה אתה נוהג?: בימבה אתה ילדה של אבא או אמא?: אמאאא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביום האחרון כשנפרדתי מכל החברים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? שיעור נהיגה, עבודה, קניות. עוד קצת עלי:. אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדברת עם החייל שלי איזה שיר אתה שומע עכשיו? avril lavigne - when you're gone כמה אקסים יש לך? הרבה... אף פעם לא ספרתי.. יוצא/ת היום? מחר עבודה... אי אפשר לצאת
יש לך מסנג'ר? יאפ בלוג? נופ את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא, אחותי ואת החייל שלי
אם היית חייה איזה חייה היית? דוב קוטב - בשביל השינת חורף איזה שפות אתה מדבר? עברית (מן הסתם), ערבית, אנגלית, יידיש
, וקצת צרפתית בן-אדם של לילה או יום? יום - לילה ישניםםםםם רגיש לדיגדוגים? מאווווווווווד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 8.5.2001 או 30.4.1999 פחות או יותר אותה הרמה מה היום הכי טוב בחיים שלך? 28.2.1992 - אחותי נולדה מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כמה שאני מתגעגעת לחייל שלי כי אני לא רואה אותו מספיק :-\ ממה אתה הכי פוחד? מכל משהו לא מוכר המקום האהוב לחופשה? אממ... ים המלח? טעם גלידה אהוב? מקופלת
ממתק אהוב? שוקולד בכל צורה וצבע מכונית? בימבה.....
חג? שבועותתת תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? פתוזזזזזזז (עזבו לא תבינו) דיסק אהוב? כל דיסק של סלין דיון הייתה לך שיחה רצינית? מן הסתם יותר מאחת חיבקת מישהו? יאפ
גרמת למישהו לצחוק? יאפ! הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? יאפ ויאפ התגעגעת למישהו? חחח מצאתי לי את הפורום לשאול שאלה כזאת... ברורררר האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : בערך... מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן
עשית אמבטיית קצף? כןןןן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן.. כשהייתי קטנה... זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן
שיקרת? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השיר האהוב עליך? heaven מה הסרט האהוב עליך? סיפור אהבה בלתי נשכח מהו הספר האהוב עליך? דיוקן הונגרי מה השעה: 21:39

כנראה שממש משעמם לי..

שעת ההתחלה:9:31 שם:סיון תאריך לידה:6.5.91 מזל:שור מין:נקבה גובה:160 משקל:45 צבע שיער: חום צבע עיניים:כחול מידת נעליים:39 מיקום:בנימינה איפה נולדת:ראשון לציון תפקיד בצבא: חח:p יש עוד זמן מאוהב: כן חבר/חברה: יש:) אם כן, שם: ויטל כמה זמן אתם ביחד: שנה+ מה אתה לובש עכשיו: בוקסר וגופייה תעשה סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? לא שותה?:לא מפלרטט:פעם:X מי החברים הכי טובים שלך?: נגה וויטל הכית מישהו?: כמובן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ויטל מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?:כן ביישן?:לפעמים מתקלח?:בטח יש לך חיים?:לא ממש:p חח סתם בדרך כלל כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: וואו זה מסובך שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי תעשה צניחה חופשית?: מתישהו אוהב לרקוד?: לא ממש היית בחו"ל?:כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כרגע? הייתי מוכנה לגור בשבטה. אתה מפונק?: כשאפשר שתייה מועדפת?: קולה או מים או מיץ תפוחים שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?:נראהלי קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חח מה? מה אתה לובש הכי הרבה?: גינס וגופייה פירסינגים?: באוזניים? קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לפעמים אתה שזוף?:חח עד כמה שאפשר מתעצבן בקלות?: מאוד התחלת שמועה על מישהו?: אממ לא זכור לי יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?:בטח שיש:) לבנות עם פסים בתכלת מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?:כן איך אתה מוציא כעס?: צועקת, מכה? ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?:כן מה היית רוצה?: להיות עם ויטל:( מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: אין בדיוק אתה חצוף?: כן חח קיץ או חורף?:אביב אתה נהנה להתלכך?: אה? איך הפופיק שלך?: חתיך מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: אני כבר:) איך את נראית?:אמ בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי תצא עם מישהו מבוגר יותר?:כן, כבר יוצאת.. היו לך הפרעות אכילה?: לא ממש כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ישר עונה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: חצי חצי בוכה הרבה?: המון אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כפות רגליים (אבל שאני אוכל ללכת, כן?) באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: לא יודעת=\ רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: וואו מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית רולזזז אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)? לאא: מחשוף?: לא ממש החבר הכי טוב שלך בתול?: נראה לי שכן מה הצבע תחתונים שלך?: כתבתי למעלה איזה מראה יש לחדר שלך?: חחח מראה יענו איך הוא נראה או מראה- השתקפות? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת לב וצמיד יפיוף- שניהם מהחבר איך אתה מרגיש עכשיו?: עצובי:( אבל אופטימי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:חתונה לפניי שבוע וחצי עם מה אתה ישן?:בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?:נראהלי שכן במה אתה נוהג?: כלום:( אופניים חח אתה ילדה של אבא או אמא?: כלום מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? : אמממ בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: נראהלי שכן..סתם בשביל החוויה מה עשית היום? הייתי בחדר כושר ובקניות עם אמא ועשיתי בייביסיטר איזה 5 שעות:\ עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: בערך קור או חום? חום לישון או לקום? לקוווום חוף או הרים? שניהם קרמבו או שוקו? קרמבווו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? אותו דבא איזה שיר אתה שומע עכשיו? כלום כמה אקסים יש לך? אין יוצא/ת היום? לא יש לך מסנג'ר? כן בלוג?כן את מי היית לוקח לאי בודד? ויטלוש:) אם היית חייה איזה חייה היית? נמרה:p חח סתם איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית טיפה ספרדית ורוסית בן-אדם של לילה או יום? יום, תאמת שערב הכי הרבה מתאים לי רגיש לדיגדוגים? מאודד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא רוצה לדבר על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? וואו יש מלא אפשרויות- אבל העיקר שהחבר יהיה שם מה הדבר הכי חשוב לך? ויטל על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ויטל ועל מחר ממה אתה הכי פוחד? מוות של אנשים קרובים המקום האהוב לחופשה? כל מקום עם ויטל טעם גלידה אהוב? וניל מקופלת ממתק אהוב? טורטית או טוויסט מכונית? לא משנהלי חג? אמממ חנוכההה תוכנית אהובה בטלויזיה? שוגר אהובתי מילה אהובה? אממ דיסק אהוב? אמממ הייתה לך שיחה רצינית? בטח חיבקת מישהו?בטח גרמת למישהו לצחוק?בטח הרגשת טיפש? בטח דיברת עם מישהו שאתה אוהב?בטח התגעגעת למישהו?בטח האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : בערך מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? מלאא היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?בתמונה עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי?כן עשית אמבטיית קצף? כןןן ניסית דיאטה?בערך הייתה לך תאונת דרכים? לא חס וחסה רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? חח כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?לט יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?כן פגשת סלבריטי?כן עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור?לא מה השיר האהוב עליך? i dont want to miss a thing מה הסרט האהוב עליך? רקוויאם לחלום מהו הספר האהוב עליך?לקצור את העבר מה השעה:9:43 (ראיתי תוך כדי טלוויזיה אז תתחשבו בזה שאני איטית)

Woman In White

New member
אני גם אני גם ../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: 21:24 שם: ליסה תאריך לידה: 17.5.89 מזל: שור מין:נקבה גובה: 1.63 משקל: 52 צבע שיער: שטני צבע עיניים: ירוקות מידת נעליים: 38 חח מיקום: דרום איפה נולדת: באוזבקיסטאן...ולא אני לא בוכרית חח תפקיד בצבא: אין מאוהב:כן חבר/חברה: חבר אם כן, שם: ס. כמה זמן אתם ביחד: שלוש חודשים מה אתה לובש עכשיו: בגדים
תעשה סקס לפני החתונה: לא ניראה לי
התאהבת פעם במורה?: לא
מעשן? לא שותה?:לא מפלרטט:לא מי החברים הכי טובים שלך?: יש הרבה הכית מישהו?: חיחי כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?:עם המתוק שלי
מישהו נתן לך סטירה?:לא באינטרנט הרבה?: לא ממש ביישן?:כן חיחי מתקלח?:
יש לך חיים? חח יש.... עד כמה אתה בוטח באנשים? תלוי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן תעשה צניחה חופשית?:מקווה
אוהב לרקוד?:לא חח היית בחו"ל?:לא
היית רוצה לגור במקום אחר? כו אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: כששותה אז יין
שותה מים?: חח ברור H2O באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט? יש לך פלאפון?:ברוררר אתה מודל לחיקוי?:חח לא דעת מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'נסים פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?:כן אתה שזוף?: לא :( אמרו לי שאני שלג לבן בקיץ
מתעצבן בקלות?: חח לפעמים התחלת שמועה על מישהו?:לא יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:לא אחים ואחיות?:כן תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?:כן
מסתדר עם האחים?:כן
איך אתה מוציא כעס?:צועקת
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?:חח לפעמים מה היית רוצה?: חח הרבה
מה הפרחים המועדפים עליך?:ורדים, יסמין , חבצלת
איך נראית האקס/ית שלך?:חח אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?: חורף
אתה נהנה להתלכך?:לא איך הפופיק שלך?:
מה מספר המזל שלך?:חח לא מגלים
איך השיער שלך נראה עכשיו?:מצויין
תוכל להיות צמחוני?:כן איך את נראית?:טוב טוב
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?:תלוי בכמה היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:חח 1? שחית פעם בעירום?:לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?:לא דעת P: בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:חחחח לא דעת
באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?:חח לא יודעת
רומנטי? לא ממש מתי הפעם האחרונה שהקאת?: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: מחשוף?: לא תמיד החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: טוב
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: נחמד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:ואי .....מזמן ניראה לי חחח עם מה אתה ישן?:בגדים
האם הפיצו עלייך שמועה?:לא במה אתה נוהג?: ברגליים אתה ילדה של אבא או אמא?:שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:כיתה יב
בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:לא מה עשית היום? כושר
עוד קצת עלי: לא רוצה לשעמם
אתה מאמין בגורל?:כן קור או חום? לישון או לקום? לישון חח חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שניהם לא משו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? יוצאת עם הכלב חחח מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טיוי
איזה שיר אתה שומע עכשיו? Rosey-love כמה אקסים יש לך? לא הרבה יוצא/ת היום? לא
יש לך מסנג'ר?אה הא בלוג? לאא את מי היית לוקח לאי בודד? אמממ ת'חבר ניראה לי
אם היית חייה איזה חייה היית?כלב נשמה טובה איזה שפות אתה מדבר?רוסית אנגלית עברית חח בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אממ....
מה היום הכי טוב בחיים שלך? כשפגשתי במתוק שלי
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על המתוק שלי ממה אתה הכי פוחד? מלהישאר לבד
המקום האהוב לחופשה? אממ אילת טעם גלידה אהוב? שוקלד ממתק אהוב? שוקלד חח מכונית?אין חג?אממ ראש השנה חח תוכנית אהובה בטלויזיה? השרדות מילה אהובה? חח לא יודעת
דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו?כן גרמת למישהו לצחוק?כן הרגשת טיפש? לא ניראה לי
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?כן היית מאוהב?כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?לא נישקת מישהי?כן עשית אמבטיית קצף?לא ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא טפו טפו רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת? כן לצערי השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? איזה צרכים יש לאוכל עוד??
פגשת סלבריטי?לא עברת על החוק וניתפסת?לא נרדמת בשיעור? לא מה השיר האהוב עליך? כל מה שטוב
מה הסרט האהוב עליך? 10 דברים שאני שונאת אצלך...אחד מהסרטים הטובים
מהו הספר האהוב עליך? אהבתי אם יש גן עדן של רון לשם מה השעה: 21.48

בכיף !!!

שעת ההתחלה: 22:23 שם: אירנה תאריך לידה:10.2.88 מזל: דלי מין: נקבה גובה: 1.63 משקל: צבע שיער: חום צבע עיניים: ירוק מידת נעליים: 37-8 מיקום: עכו איפה נולדת: בלרוס תפקיד בצבא: כלכלנית מאוהב: בהחלט חבר/חברה: יש אם כן, שם: א' כמה זמן אתם ביחד: שנה וחצי מה אתה לובש עכשיו: גופיה ומכנס תעשה סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? לא שותה?: לא מפלרטט: יוצא לי בטעות מי החברים הכי טובים שלך?: א', א', א' וואוו, אולי אני בוחרת חברים לפי השם? מפחיד הכית מישהו?:כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החייל מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: יותר מדי ביישן?: ממש לא מתקלח?: בראש חודש יש לך חיים?: בזמן המבחנים לא, אבל כן, יש חיים עד כמה אתה בוטח באנשים?: לפעמים יותר מדי, לפעמים בכלל לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לצערי כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא נראה לי אוהב לרקוד?: לא אוהבת, אבל אם צריך אז רוקדים היית בחו"ל?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: מיצים שותה מים?:כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווהפרש יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: כן מה אתה לובש הכי הרבה?: גופיה+ ג'ינס פירסינגים?: אוזניים קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: תלוי במצב רוח אתה שזוף?: רק באיזורים החשופים
מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: אמממ לא זכור לי יש לך קו טלפון משלך?: כן יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות בת 6 וחצי תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא? כן: מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: בכי ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: שתעבור תקופת המבחנים
זה כל מה שיש לי בראש כרגע, אבל בגדול פשוט להיות מאושרת מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: דווקא חמוד אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך? כן: איך הפופיק שלך?: פופיקי מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו תוכל להיות צמחוני?: כן איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה, עונה כשיכולה שחית פעם בעירום?: באמבטיה מתי?: כל הזמן למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: הכל של אמא, צבע עיניים של אבא בוכה הרבה?: לצערי כן, בוכה משטויות אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לא תודה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: מה קורה? מתה עליך רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת? מזמן: במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: כן מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד איזה מראה יש לחדר שלך?: סגלגל וחמוד איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: 3.8 עם מה אתה ישן?: תלוי עם מי
האם הפיצו עלייך שמועה?: מקווה שלא במה אתה נוהג?: פג'ו 206 אתה ילדה של אבא או אמא?: אני ילדה של עצמי מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מתי פעם אחרונה הייתי בבית ספר בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אמממ...בלי פנים מה עשית היום? מחשב+ לימודים עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת את השעה, אולי מוקדם מדי ואפשר להמשיך לישון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על המתוק שלי איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומעת כלום כמה אקסים יש לך? : יותר מדי יוצא/ת היום? לא יש לך מסנג'ר? כן בלוג? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר והארנבון אם היית חייה איזה חייה היית? ארנבון איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, רוסית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? קצת מה היום הכי גרוע בחיים שלך?21.5.05 מה היום הכי טוב בחיים שלך? 10.2.08, 30.11.2000 מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה, חבר על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על המתוק שלי ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? צפון מדינתנו הקטנטונת והירוקה טעם גלידה אהוב? ריבת חלב ממתק אהוב? שוקולד מכונית? פג'ו 206 חג? החופש הגדול חחחח פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים מילה אהובה? אהבה דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית? תמיד חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? תמיד האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : אממ אפשר להגיד מישהי/ו בגדה בך? לא שידוע לי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן בתמונות, ובלאס וגאס יש חיקוי עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? פוסטמה שדפקה אותי מאחור רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? אמממ כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? העתקתי במבחן
ונתנו לי 0 נרדמת בשיעור? כן מה השיר האהוב עליך? יש כמה מה הסרט האהוב עליך? אפקט הפרפר מהו הספר האהוב עליך? כמעט כל דבר של רם אורן מה השעה: 2241

red butterfly

New member
:)

שעת ההתחלה: 22:59 שם: אילת תאריך לידה: 3.4.89 מזל: טלה מין: נקבה גובה: 1.65+- משקל: 55+- צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 מיקום: בית איפה נולדת: ת"א תפקיד בצבא: אני אדע עוד חודשיים, אחרי הגיוס P: מאוהב: לגמרי חבר/חברה: יש אם כן, שם: - כמה זמן אתם ביחד: כמעט שנה וחצי מה אתה לובש עכשיו: ג'ינס וגופיה תעשה סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? חס :| שותה?: מדי פעם מפלרטט: לא מי החברים הכי טובים שלך?: שמות יעזרו? הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר שלי, עכשיו כבר לא ממש :/ מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: ככה ככה ביישן?: קצת מתקלח?: מן הסתם
יש לך חיים?: רוב הזמן עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, לא משהו רציני יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ברור תעשה צניחה חופשית?: לא חושבת אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: מים ^^ שותה מים?: כן P: באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אורביטול יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא נראה לי :| מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופיה פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: תלוי במצברוח אתה שזוף?: לא מתעצבן בקלות?: כן :/ התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: מה? מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: רוב הזמן איך אתה מוציא כעס?: בוכה ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: שיהיה לי קצת שקט מכל האנשים שעושים לי רע מה הפרחים המועדפים עליך?: אין.. איך נראית האקס/ית שלך?: אין אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: חורף ^^ אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: פופיק כזה P: מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: נחמד תוכל להיות צמחוני?: אני כבר :) איך את נראית?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: למה לא? תצא עם מישהו מבוגר יותר?: כנ"ל היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי זה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: חיצונית- אבא, אופי- אמא בוכה הרבה?: בתקופה האחרונה.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: שום דבר באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה שנים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: סבבה החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: די משעמם אבל עוד מעט עושים שיפוצים ^^ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ועגילים איך אתה מרגיש עכשיו?: סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כמה חודשים עם מה אתה ישן?: גופיה ומכנסון האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שזכור לי במה אתה נוהג?: אוטו (2) ^^ אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא :) מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: במסיבת סיום לפני חודשיים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא יודעת מה עשית היום? הייתי עם חברה טובה בקניון :) עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? כלום :) סתם חושבת לעצמי מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? כנ"ל איזה שיר אתה שומע עכשיו? Bon Jovi - Thank You For Loving Me כמה אקסים יש לך? 0 יוצא/ת היום? יצאתי כבר יש לך מסנג'ר? כן בלוג? כן את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי מושג איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, קצת ערבית וקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? 3.7.04 מה היום הכי טוב בחיים שלך? 5.3.06 :) מה הדבר הכי חשוב לך? שאנשים שאני אוהבת יהיו מאושרים על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? חבר שלי ממה אתה הכי פוחד? מוות המקום האהוב לחופשה? יש הרבה P: טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות ממתק אהוב? אין מכונית? יש כמה P: חג? חנוכה תוכנית אהובה בטלויזיה? האלופה, זה הדבר היחיד שאני רואה P: מילה אהובה? דיסק אהוב? קשה להחליט על אחד הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השיר האהוב עליך? אין אחד מה הסרט האהוב עליך? כנ"ל מהו הספר האהוב עליך? אין מה השעה: 23:23

Conviction

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שעת ההתחלה: 23:39. שם: הדר. תאריך לידה: 13.06.90. מזל: תאומים. מין: נקבה. גובה: 1.78. משקל: - צבע שיער: כרגע חום אדמוני מגעיל כזה.
(אדום שדהה
) צבע עיניים: חום. מידת נעליים: 42
מאוהב: בהחלט! חבר/חברה: יש. אם כן, שם: רוני
. כמה זמן אתם ביחד: 8 חודשים. מה אתה לובש עכשיו: ג'ינס וחולצה שחורה עם נקודות אפורות. תעשה סקס לפני החתונה: כן. התאהבת פעם במורה?: כן, לצערי
מעשן? לא. שותה?: לא. מפלרטט: לא. מי החברים הכי טובים שלך?: קרן, עינב, מירי ושני. הכית מישהו?: לא. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: קרן. מישהו נתן לך סטירה?: לא. באינטרנט הרבה?: לאחרונה לא ממש. ביישן?: כן. מתקלח?: כן
יש לך חיים?: כן, מה. עד כמה אתה בוטח באנשים?: בדר"כ אני לא בוטחת באנשים. לוקח לאדם זמן לרכוש את האמון שלי, אבל ברגע שיש לו אותו אני בוטחת בו ב-100%. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן, שקרים לבנים. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?: בשמחה! אוהב לרקוד?: כן.

Conviction

New member
חלק ב'

היית בחו"ל?: כן. היית רוצה לגור במקום אחר?: כן. ניו יורק, here I come. אתה מפונק?: לעיתים. שתייה מועדפת?: קולה. שותה מים?: כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט משהו. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: חח. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים. פירסינגים?: 1 באף, 4 באוזניים. קעקועים?: בעתיד
אוהב להצטלם?: ממש (!!) לא. אתה שזוף?: לצערי כן. אילת שרפה אותי. מתעצבן בקלות?: מאוד. התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: אח. תחתונים?: יש
מסתדר עם אמאבא?: בדר"כ. מסתדר עם האחים?: לא. איך אתה מוציא כעס?: שומעת מוזיקה בפול ווליום (רצוי רוק כבד ובועט), בוכה. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: לא. מה היית רוצה?: אותו, כאן. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים לבנים. איך נראית האקס/ית שלך?: שיער ארוך ובלונדיני, גבוה מאוד. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורףףףףף! אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: סקסי. מה מספר המזל שלך?: 6. איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור, חלק (בערך), פוני לצד, בצבע חום-אדום. תוכל להיות צמחוני?: אני אוכל, אבל אני לא רוצה. איך את נראית?: גבוהה
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי. תצא עם מישהו מבוגר יותר?: בוודאי. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא מחכה. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: - למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לא יודעת. בוכה הרבה?: כן, יותר מדי. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: זרת ברגל. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב,נדבר יותר מאוחר". רומנטי? לעיתים X: מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. (אדמוניות
) אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: לפעמים. החבר הכי טוב שלך בתול?: חלק, יש לי כמה חברים-הכי-טובים. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע? שחור. איזה מראה יש לחדר שלך?: שחורה, עם לבבות אדומים מודבקים עליה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 5 טבעות, שרשרת, שעון איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מאוד. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: חמישי שעבר. עם מה אתה ישן?: מכנס ארוך וחולצה קצרה. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. במה אתה נוהג?: לא נוהגת. אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: ביום השואה. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יש מצב. מה עשית היום? עבדתי
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא יודעת. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישוןןןןן. חוף או הרים? ממ.. חוף. קרמבו או שוקו? קרמבו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת בפלאפון, לראות אם יש הודעות ממנו. ומכבה את השעון מעורר. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכוונת שעון מעורר. איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומעת. רואה חברים. כמה אקסים יש לך? שניים שאני מגדירה כאקסים. טכנית יש עוד שניים נוספים שהייתי איתם בקשר. יוצא/ת היום? לא. יש לך מסנג'ר? אכן. בלוג? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אותו, את החברות-הכי-טובות. אם היית חייה איזה חייה היית? תוכי?
איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית. בן-אדם של לילה או יום? לילה, כ"כ. רגיש לדיגדוגים? בדר"כ. מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא יודעת. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת. מה הדבר הכי חשוב לך? יש המון דברים.. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו, על היום שעבר. ממה אתה הכי פוחד? עטלפים, רעידות אדמה, שיקרו דברים רעים לאנשים אהובים. המקום האהוב לחופשה? לא יודעת. טעם גלידה אהוב? וניל עוגיות. ממתק אהוב? כל הממתקים, חוץ מליקריץ. מכונית? כל דגם של אאודי. חג? פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה? חברים! מילה אהובה? עוזי (בדיחה פרטית
) דיסק אהוב? Millennium של הבקסטריט בויז
. הייתה לך שיחה רצינית? לא זוכרת. חיבקת מישהו? לפני שעה. גרמת למישהו לצחוק? לפני כמה שעות. הרגשת טיפש? היום בעבודה
. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לפני חצי שעה. התגעגעת למישהו? כל רגע
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? בטח. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? כן. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? כןןן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? לא, חס וחלילה. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? לא. זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? בערך. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
לא שזכור לי. אולי סתם ליצור דברים מגעילים. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? בטח, יותר מדי פעמים. מה השיר האהוב עליך? All I Have To Give של הבקסטריט בויז. מה הסרט האהוב עליך? מלך האריות. מהו הספר האהוב עליך? לא קוראת ספרים בדר"כ. מה השעה: 00:00.

מאורי6

New member
אחח שאלונים!!

שעת ההתחלה: 00:39 שם: מאור תאריך לידה: 29.11.90 מזל: קשת מין: אמממממ פורום חברות של חיילים=\ פעם אחרונה שבדקתי הייתי עדיין בחורה. גובה: 1.70 בערך משקל: 62 צבע שיער: שחור צבוע צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40=\ מיקום: אממממ ישראל, צפון, גליל, כרמיאל, בבית שלי ליד המחשב. איפה נולדת: לא מקורית אבל... ישראל?! תפקיד בצבא: עוד לא אבל אני אעדכן בעתיד:p מאוהב: עד טירוף חבר/חברה: יש אם כן, שם: בואו נקרא לו ע' סתם כי זה מגניב [השם גורר סיפור] כמה זמן אתם ביחד: שלושה חודשים מה אתה לובש עכשיו: ג'ינס וגופיית אבא מכה:D תעשה סקס לפני החתונה: חחחחחחחחחחח התאהבת פעם במורה?: נדלקי על מורה... הממוצע שלי עלה ל90 מעשן? לא שותה?: לפעמים מפלרטט: לא מי החברים הכי טובים שלך? אמא שלי, גל ועומר וליאור שזה בא ביחד. הכית מישהו?: פעמיים בחיים שלי שאני זוכרת כאילו היה אתמול. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: גל מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: המון ביישן?:מאוד מתקלח?:מה? יש לך חיים?:לא ממש=\ עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה פחות מפעם זה בטוח:S שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: פעם אחת שאני זוכרת ונראה לי שזו היחידה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא חושבת..אני שקופה תעשה צניחה חופשית?: לאאאא אוהב לרקוד?: לעצמי בלבד! היית בחו"ל?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: אולי לתקופה אתה מפונק?: תלוי מתי ועם מי שתייה מועדפת?: לא יודעת שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכרת איך קוראים לה..היא טובה! יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חחחחחח אני מאוד מקווה שלא מה אתה לובש הכי הרבה?: מאז שגל נתנה לי במתנה גופיות אז..גופיות אבא מכה! פירסינגים?: נזם לא נחשב נכון? קעקועים?: של הצ'יפס! אוהב להצטלם?: מאוד... וחבל כי אני הכי לא פוטוגנית אתה שזוף?: לא!! מתעצבן בקלות?: לא ואם כן שומרת לעצמי.. התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: פלאפון=\ יש לך בריכה פרטית?: חח אולי הבריכה מתנפחת מגיל שנתיים עוד בבוידם או משו אחים ואחיות?: 2 אחים ואחות תחתונים?: סליחה.? מסתדר עם אמאבא?: לרוב... מסתדר עם האחים?: פחות.. איך אתה מוציא כעס?: כתיבה ובכי אולי.. ברחת פעם מהבית? בכיתה ו' ישנתי 3 ימים אצל חברות והייתי בטוחה שלא יודעים איפה אני חולמ בהקיץ?: תמיד מה היית רוצה?: שלום עולמי, תרופה למחלת הסרטן... והכי חשוב... ילד משלי. מה הפרחים המועדפים עליך?: אין איך נראית האקס/ית שלך?:גבוה, שזוף ועם מבט מטומטם בפרצוף:D אתה חצוף?: לא ממש קיץ או חורף?: חורף בקיץ וקיץ בחורף אתה נהנה להתלכך?: אני אוהבת להתנקות אחר כך איך הפופיק שלך?: בסדר, תודה. סתם סתם... בפנים ועם נקודת לידה מעל:] מה מספר המזל שלך?: כל מספר כולל 13 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פוחדת להסתכל תוכל להיות צמחוני?: הייתי... הייתי צריכה לבחור בין כדורי ברזל לבשר. איך את נראית?: סביר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: אני לא חושבת תצא עם מישהו מבוגר יותר?: ברור היו לך הפרעות אכילה?: בקטנה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני עונה מהר שחית פעם בעירום?: לא ואני מתה לעשות את זה..חח מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אומרים שאמא..אני חושבת שאבא בוכה הרבה?: בא בתקופות אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אפשר חלק בגוף של מישו אחר?? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "יא חביבייייי איזה סרטטט!!" רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: בכיתה ה' או ו' במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא אכפת לי:S אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: כן מחשוף?: כמעט תמיד החבר הכי טוב שלך בתול?: חחחחחחחחח לא מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו? תכלת עם תלתן חמוד שחור באמצע:] איזה מראה יש לחדר שלך?: מכוער..האקס שלי צבע.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמיד שנתנו לי לפני כמה ימים איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יובלות! עם מה אתה ישן?: עם הדובי שלי- לא בא לי לישון לבד ודובי לא נחשב!!! האם הפיצו עלייך שמועה?: ברור..רק אחת? במה אתה נוהג?: אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהייתי עוד בבצפר בכיתי המון בהפסקות בשירותים בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: שיציעו קודם:mad: מה עשית היום? ראיתי סרט, שכבתי פעם כל הגב פעם על הבטן... התמרמרתי הרבה. עוד קצת עלי: ששששששששש... אתה מאמין בגורל?: מאוד קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? שניהם קרמבו או שוקו? קרמבו... אני רגישה לחלב ואני מוכנה להקריב רק בשביל אייס קפה] מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מדליקה מחשב והולכת לאכול עד שידלק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סמס לחבר בדרך כלל.. או שיחה.... או קוראת ספר. איזה שיר אתה שומע עכשיו? כלום...הייתם מאמינים? כמה אקסים יש לך? חחחח 1 יוצא/ת היום? חזרתי יש לך מסנג'ר? כן בלוג? כן את מי היית לוקח לאי בודד? לא הייתי נוסעת אם היית חייה איזה חייה היית? בואש או משו [ סתם כי מגעיל לי עכשיו] איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית... ספרדית כמו כל ישראל, פורטוגזית והרבה ערבית. בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא נדבר על זה מה היום הכי טוב בחיים שלך? הרבה ימים:] מה הדבר הכי חשוב לך? מוסיקה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? החבר=] ממה אתה הכי פוחד? לאבד שליטה... זה קורה לי לצערי לפעמים המקום האהוב לחופשה? כינרת? טעם גלידה אהוב? תות! ממתק אהוב? גלידה מכונית? לא יודעת חג? עיד אלאדחא... חח סתם..פורים:D תוכנית אהובה בטלויזיה? יש המון מילה אהובה? בעברית?:p דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? ברור חיבקת מישהו? דהההה גרמת למישהו לצחוק? עליי או איתי? הרגשת טיפש? תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? רק עכשיו התגעגעת למישהו? תמיד... כל החיים האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? כן שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?לא עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?כן הייתה לך תאונת דרכים?לא רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה?כן פחדת מהחושך?כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?כן..חזרנו עד שגיליתי שהוא בגד בי עם החברה הכי טובה שלי:D יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית?לא שיקרת?מניחה שכן מתישהו השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?לא עברת על החוק וניתפסת?כן נרדמת בשיעור?כן מה השיר האהוב עליך? הרבה.... מה הסרט האהוב עליך? זה לא פייר לשאול!! מהו הספר האהוב עליך? בנות למכירה..זאנה מוחסן מה השעה: 1:02

:[

שעת ההתחלה: 01:24 שם: עדי תאריך לידה: 7.7.90 מזל: -סרטן מין: -נקבה? גובה: -1.62 משקל: -באמת שאין לי מושג.. צבע שיער: -שטני צבע עיניים: -חום בהיר מידת נעליים: -37/8 מיקום: -מרכז איפה נולדת: -ראשון תפקיד בצבא: -עוד לא יודעת P: מאוהב: -עד מעל הראש :] חבר/חברה: -חבר אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: -שנה ו11 מה אתה לובש עכשיו: -מכנס קצר וחולמה קצרה מפוקס תעשה סקס לפני החתונה: -אהממ.. התאהבת פעם במורה?: -לא שזכור לי מעשן? -לא שותה?: -פה ושם מפלרטט: -נמנמ מי החברים הכי טובים שלך?: -שמות יעזרו? הכית מישהו?: -רק בצחוק עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: -החבר והחברה הכי טובה מישהו נתן לך סטירה?: -שוב, בצחוק באינטרנט הרבה?: -כן ביישן?: -קצת.. מתקלח?: -כשיוצא אתן יודעות.. יש לך חיים?: -יש לי עד כמה אתה בוטח באנשים?: -תאמת אני בוטחת באנשים מהר מאוד.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: -לא .. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: תעשה צניחה חופשית?: -ממש לא חח אוהב לרקוד?: -מאוד :] היית בחו"ל?: -הייתי היית רוצה לגור במקום אחר?: -הייתי רוצה להוולד בחו"ל..אבל לא לעבור לשם עכשיו נגיד.. אתה מפונק?: -יש שיאמרו ויש שתייה מועדפת?: -קולה שותה מים?: -כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: -קולגייט :] יש לך פלאפון?: -יש לי שניים אפילו!! P: אתה מודל לחיקוי?: -ממ לא יודעת. מה אתה לובש הכי הרבה?: -ג'ינס וגופיית סבא פירסינגים?: -היה באף..:\ קעקועים?: -עוד לא. אוהב להצטלם?: -כן חח אתה שזוף?: -לא בדיוק מתעצבן בקלות?: -מרוקאית..אבל דווקא מאוד סבלנית [: התחלת שמועה על מישהו?: -לא יש לך קו טלפון משלך?: -לא יש לך בריכה פרטית?: -הלוואי אחים ואחיות?: -יותר מדיי חח תחתונים?: -אממ כן אני חושבת שיש לי תחתונים.. >.> מסתדר עם אמאבא?: -כן מסתדר עם האחים?: -רוב הזמן.. איך אתה מוציא כעס?: -בכי ברחת פעם מהבית? -לא..אני פחדנית :) חולמ בהקיץ?: -ממ לא.. מה היית רוצה?: -ואוו..מאיפה להתחיל? מה הפרחים המועדפים עליך?: -ורדים.. איך נראית האקס/ית שלך?: -בתקופה שלנו היה נראה טוב..עכשיו? חחח אתה חצוף?: -לא. דווקא מנומסת מאוד קיץ או חורף?: -קיץ אתה נהנה להתלכך?: -לא סובלת איך הפופיק שלך?: -פנימי כזה חמוד.. מה מספר המזל שלך?: -פעם היה לי.. 7 איך השיער שלך נראה עכשיו?: -שלא נדע! תוכל להיות צמחוני?: -לא חושבת.. איך את נראית?: -סבבה..חח תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: -ניסיתי. לא הולך. תצא עם מישהו מבוגר יותר?: -כן. היו לך הפרעות אכילה?: -לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שתיי צלצולים..ואחרי שעניתי, נושמת שניה ואז מתחילה לדבר :] שחית פעם בעירום?: -עוד לא יצא לי.. מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: -אבא בוכה הרבה?: -הרבה מאוד. אני מסוגלת לבכות על כל שטות...ואני עושה את זה חח :] אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את השומן עודף שלי.. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממ סבבה? רומנטי? אפשר להגיד.. :] מתי הפעם האחרונה שהקאת?: -לא זוכרת..מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: -תלוי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: -ממש לא מחשוף?: -פעם הייתי הולכת עם מחשופים.. החבר הכי טוב שלך בתול?: -נמנמ מה הצבע תחתונים שלך?: -עכשיו? שילוב של ורוד עם פס אדום ורשום באפור "לי קופר" איזה מראה יש לחדר שלך?: -מראה מבולגן חח איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: -קצת כואב הראש..אבל בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: -הנשף שעשו לנו ביוני.. עם מה אתה ישן?: -עם החבר D: האם הפיצו עלייך שמועה?: -לא שזכור לי.. במה אתה נוהג?: -ביונדאי טוסון של המורה נהיגה שלי .. אתה ילדה של אבא או אמא?: -שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: -לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: -יכול להיות..O: מה עשית היום? -שמרתי על אחים שלי רוב היום ורבתי עם אמא עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: -כן קור או חום? -חום לישון או לקום? -לקום חוף או הרים? -חוף קרמבו או שוקו? -קרמבו..והרבה :] מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? -מצחצחת שיניים?! מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? -מטעינה את הפלא חח איזה שיר אתה שומע עכשיו? -שום שיר כמה אקסים יש לך? - 3 שהיינו בקשר רציני.. יוצא/ת היום? -כבר לא.. יש לך מסנג'ר? -יש בלוג? -אין את מי היית לוקח לאי בודד? -את החבר :] אם היית חייה איזה חייה היית? -כלב איזה שפות אתה מדבר? -עברית, אנגלית, ספרדית בן-אדם של לילה או יום? -אחר הצהריים רגיש לדיגדוגים? -מאווד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? -ממ לא זוכרת עכשיו.. מה היום הכי טוב בחיים שלך? -כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? -בריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? -על כל היום שהיה.. ממה אתה הכי פוחד? -לאבד את האנשים שיקרים לי המקום האהוב לחופשה? -חו"ל! טעם גלידה אהוב? -עוגיות ממתק אהוב? צ'יטוס איקס עיגול ובמבה שוש מכונית? - >.> חג? -פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? -האלופה חח מילה אהובה? - דיסק אהוב? הייתה לך שיחה רצינית? -היו לי כמה.. חיבקת מישהו? -כמה.. גרמת למישהו לצחוק? -וודאי הרגשת טיפש? -כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? -כל יום התגעגעת למישהו? -כן. בטירוף האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : -לא בדיוק..מסובך מישהי/ו בגדה בך? -כן :\ נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? -יאפ היית מאוהב? -עדיין מאוהבת. ראית את מגדל אייפל? -בתמונות :] חיחי עישנת מריחואנה? -לאלא שיחקת מונופול? -ברור! נישקת מישהי? -מתוך שכרות! חח עשית אמבטיית קצף? -כן :] ניסית דיאטה? ניסיתי.. הייתה לך תאונת דרכים? -חס וחלילה רכבת על פיל? -לא חח נישארת ער כל הלילה? -אכן כן פחדת מהחושך? -יאפ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? -כן.. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? -לא נראה לי שיקרת? -שקרים קטנים P: השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? -מממ לא פגשת סלבריטי? -יאפפ עברת על החוק וניתפסת? -כן חח כשהייתי קטנה גנבתי מרשמלו ואמא שלי תפסה אותי חח נרדמת בשיעור? -קרה קרה.. מה השיר האהוב עליך? -כרגע? LOVE TODAY של מיקה.. מה הסרט האהוב עליך? -יש כל מיני..לא עולה לי עכשיו מהו הספר האהוב עליך? -חוכמת הבייגלה, מלך החומוס ומלכת האמבטיה מה השעה: 01:52

MirkuSH

New member
עונה...

שעת ההתחלה: 9.05 שם: מירי תאריך לידה: 28.8.89 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.67 משקל: 57 צבע שיער: ג'ינג'י צבע עיניים: אפורות מידת נעליים: 39 מיקום: דימונה איפה נולדת: רוסיה תפקיד בצבא: לנגן על עצבים. סתם חח אני שוחרת :) מאוהב: יאפ חבר/חברה: יש אם כן, שם: מיכאללללל כמה זמן אתם ביחד: שנה וכמעט חודשיים מה אתה לובש עכשיו: ג'ינס וחולצה תעשה סקס לפני החתונה: יאפ התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? לא שותה?:לא מפלרטט: לא מי החברים הכי טובים שלך?: דרינה דינה דנה ולוסי הכית מישהו?: כן :) עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר מישהו נתן לך סטירה?: לא באינטרנט הרבה?: אהא ביישן?: לא מתקלח?: כל יום יש לך חיים?: יש מצב עד כמה אתה בוטח באנשים?: הרבה שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אממ לא נידמה לי תעשה צניחה חופשית?: בכיף אוהב לרקוד?:מאוד היית בחו"ל?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כה אתה מפונק?:לא ממש שתייה מועדפת?: נסטי:) שותה מים?:הרבה באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מה שיש יש לך פלאפון?:כמובן אתה מודל לחיקוי?: לא יודעת מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס פירסינגים?:לא קעקועים?:לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזוף?:לא מתעצבן בקלות?: לפעמים התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: הלוואי אחים ואחיות?:לא תחתונים?: המון מסתדר עם אמאבא?: אהא מסתדר עם האחים?:---- איך אתה מוציא כעס?:על הכרית ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: לסיים בצפר מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: ילדותי אתה חצוף?:לא קיץ או חורף?: לא ממש אכפת לי אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: אין לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?:כה היו לך הפרעות אכילה?: אך פעם כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי איפה המכשיר נמצא שחית פעם בעירום?: לא מתי?:--- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אני שילוב של שניהם בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אני אוהבת את הגוף שלי כמו שהוא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו(?) רומנטי? מאוד מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חודש במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: אכן כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: לבן כרגע איזה מראה יש לחדר שלך?: מסודר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון עבעות צמידים ושרשרת-הכל מזהב :p איך אתה מרגיש עכשיו?: סביר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני חצי שנה עם מה אתה ישן?:גופייה ותחתון האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בימבה :) אתה ילדה של אבא או אמא?: אמאבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: סופשנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הלכתי לחנות אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שולחת סמס לחבר מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? קוראת ספר איזה שיר אתה שומע עכשיו? שיר של arash כמה אקסים יש לך? 2 יוצא/ת היום? לא יש לך מסנג'ר? כן בלוג?כן את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? טיגריס או צ'יטה איזה שפות אתה מדבר? רוסית עברית אנגליתוקצת ספרדית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא היה ומקווה שלא יהיה מה היום הכי טוב בחיים שלך? אוו יש הרבה כאלה מה הדבר הכי חשוב לך? הבריאות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? איזה כיף..... לישון.... ממה אתה הכי פוחד?עכבישים המקום האהוב לחופשה? טורקיה איטליה טעם גלידה אהוב? תות ושוקולד לבן ממתק אהוב? סניקרס מכונית? שברולט קורבט חג? פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? הלוחשת לרוחות מילה אהובה? nigga what?! דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית? הרבה חיבקת מישהו? כמובן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? פעם דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כמובן וגם עכשיו מתגעגעת האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? עכשיו ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? ייס עשית אמבטיית קצף? לא ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השיר האהוב עליך? בריאן אדאמס heaven מה הסרט האהוב עליך? אין משהו מועדף מהו הספר האהוב עליך? הארי פוטר :) מה השעה:9.30

למעלה