שאלון..!

מה שרציתי להגיד הוא...

שחלומות מתגשמים

McBlack

New member
ייאי שאלונים ../images/Emo9.gif

שעת ההתחלה: 10:44 שם: מאיה תאריך לידה: 24.8.89 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 1.59 XD משקל: 46 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום מידת נעליים: 37-38 מיקום: כפר תבור איפה נולדת: כפר תבור תפקיד בצבא: חחחחח מלש"בית יקרה מאוהב: X: חבר/חברה: נו באמת
אם כן, שם: איתמר
כמה זמן אתם ביחד: משהו יותר מחודש, לא יודעת. אולי חודש וחצי? מה אתה לובש עכשיו: בוקסר של סקובי דו וגופייה של טז ^^ תעשה סקס לפני החתונה: עשיתי התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? לא שותה?: כשמתחשק, זה די לעתים רחוקות... או בשביל לחגוג משהו מפלרטט: תלוי מי החברים הכי טובים שלך?: כאילו שאתם מכירים
הכית מישהו?: כן, מזמן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כבר לא ממש ביישן?: כשאני בסביבה הלא נכונה של אנשים, כן מתקלח?: כן יש לך חיים?: יותר מדיי עד כמה אתה בוטח באנשים?: לא יותר מדיי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: בטוח מתישהו. אולי ביסודי יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא יודעת תעשה צניחה חופשית?: מקווה אוהב לרקוד?: תלוי היית בחו"ל?: חחח יותר מדיי היית רוצה לגור במקום אחר?: לפעמים אתה מפונק?: ממש לא שתייה מועדפת?: מים
שותה מים?: כן
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חוששת שכן, אני מדביקה יותר מדיי אנשים בסיגנון דיבור, כתיבה והומור שלי. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופייה פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: תלוי אתה שזוף?: חחח בקושי, אשכנזייה מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: כן
יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 2 תחתונים?: מלא מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: אם זה כעס בנושא מתסכל אז דמעות, אם זה כעס בנושא מעצבן שאני יודעת שאני צודקת בו - בצעקות ברחת פעם מהבית? כנראה שלא חולמ בהקיץ?: אם המצב בקנטים מה היית רוצה?: שהחבר יהיה פה עכשיו
מה הפרחים המועדפים עליך?: לא אוהבת פרחים
איך נראית האקס/ית שלך?: האחרון? מרוקאי-עירקי גבוה עם סנטר רומי P: אתה חצוף?: עם אנשים שאני מכירה, כן ^^ קיץ או חורף?: אביב X: לא אוהבת קיצוניות אתה נהנה להתלכך?: לא ממש איך הפופיק שלך?: חמוד מה מספר המזל שלך?: חחח שאלה של ילדים בכיתה ג' איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בגולגול תוכל להיות צמחוני?: בטח, אני במילא לא ממש אוהבת לאכול בשר איך את נראית?: בסדר תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: האקס ה-3 היה קטן ממני ב-3 ימים. הרגשתי כזאת רעה :) תצא עם מישהו מבוגר יותר?: אין לי בעייה עם זה היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי זה שחית פעם בעירום?: לא למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: לשניהם, מאד. לא צריך בדיקת הורות אצלינו
בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הזרת ברגליים, די מיותרת באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "טוב, יאללה... ביי", מן הסתם רומנטי? כן ^^ מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני חצי שנה בערך... חטפתי קלקול קיבה ביום האחרון שלי בביג'ין בביקור האחרון וכל הלילה הקאתי את נשמתי
במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא בכוונה מחשוף?: כנ"ל החבר הכי טוב שלך בתול?: יש לי כמה, שמחה לבשר שכולן בתולות
מה הצבע תחתונים שלך?: עכשיו - לבן-תכלת-כחול איזה מראה יש לחדר שלך?: עכשיו? בתהליכי סידור, בדיוק צבעתי אותו וסידרתי מחדש, פעם ראשונה אחרי 13 שנים איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום, לא אוהבת תכשיטים איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: תגדירו מסיבה (חתונה/מועדון/מפגש עם חברים...) עם מה אתה ישן?: מכנס קצר וגופיית בית האם הפיצו עלייך שמועה?: חחח הו הו, זיליון ביליון :) במה אתה נוהג?: באוטומט של המורה אתה ילדה של אבא או אמא?: תלוי במצברוח מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לפני 8-10 חודשים בגלל שחשבתי שהאקס ואני עומדים להיפרד בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: מי האידיוט בפלייבוי שיציע לי דבר כזה? מה עשית היום? סידרתי את החדר

McBlack

New member
המשך...

עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לקום חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? נושמת עמוק ופוקחת עיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? לא יודעת איזה שיר אתה שומע עכשיו? לא שומעת
כמה אקסים יש לך? רשמיים 6 יוצא/ת היום? לא, טחחח, עובדת משמרת ערב יש לך מסנג'ר? כן בלוג? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר אם היית חייה איזה חייה היית? חתול בר או משהו :) איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, ספרדית, קצת ערבית-גרמנית-איטלקית ובקושי רוסית-סינית בן-אדם של לילה או יום? לא יודעת X: רגיש לדיגדוגים? בקושי מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת מה הדבר הכי חשוב לך? לא חשבתי על זה אף פעם
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על הכל ממה אתה הכי פוחד? לאבד המקום האהוב לחופשה? תלוי עם מי אני נמצאת טעם גלידה אהוב? עוגיות ממתק אהוב? פרוזן יוגורט/שוקובו/קרפ צרפתי נחשבים?
מכונית? ג'יפ
חג? פסח :) תוכנית אהובה בטלויזיה? סימפסונס, סאות' פארק, האוס, בנות גילמור... מילה אהובה? לא יודעת. אמביוולנטי :) אנפילאות, טוזיג, לבירינט, אישקוקה. כל מילות הפסיכומטרי נורא חמודות דיסק אהוב? יש יותר מדיי הייתה לך שיחה רצינית? כן, לפני יומיים או שלושה חיבקת מישהו? נראה לי שאתמול את אמא גרמת למישהו לצחוק? המון, למורה הנהיגה אתמול בשיעור הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? עם אמא התגעגעת למישהו? עכשיו, לחבר...
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? ברור היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן XD חברה :) פעמיים, לא משהו רציני... עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא טפוטפוטפו רכבת על פיל? בהזדמנות, כשאטוס לתאילנד, בטח אחרי צבא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהו ואחרי זה התחרטת? לא מתחרטת על כלום יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? תגדירו "יצאת" שיקרת? סביר להניח השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, פסל סביבתי XD פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא חושבת שנתפסתי נרדמת בשיעור? לא מה השיר האהוב עליך? יש יותר מדיי מה הסרט האהוב עליך? אוסטין פאוורס, להרוג את המזל, סין סיטי... מהו הספר האהוב עליך? לא מתה על ספרים מה השעה: 11:11

OgaliO

New member
../images/Emo178.gif

שעת ההתחלה: 12:50 שם: גלי תאריך לידה: 18 ליולי מזל: סרטן מין: נקבה
גובה: 158 בערך.. קטנה קטנה.. משקל: צבע שיער: כרגע שחור, במקור חום כזה .. צבע עיניים: ירוקות
וגם חום קצת מידת נעליים: 38 מיקום: מרכז איפה נולדת: ישראל תפקיד בצבא: איזה צבא איזה
מאוהב: אווהו ..
חבר/חברה: חבר
אם כן, שם: לע כמה זמן אתם ביחד: עוד מעט 7 חודשים מה אתה לובש עכשיו: פיג'מה של החבר תעשה סקס לפני החתונה: מה פתאום
התאהבת פעם במורה?: חח לא .. מעשן? לא שותה?: לפעמים מפלרטט: הא
לא .. מי החברים הכי טובים שלך?: לא חסר הכית מישהו?: חח יותר מדי
אפילו השעו אותי על זה חחחחחח עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? איתו
מישהו נתן לך סטירה?: מ.. כן. וקיבל על זה מכות :-S באינטרנט הרבה?: דיי כן.. ביישן?: תלוי עם מי ואיפה מתקלח?: בראש חודש
, סתם .. אני אוהבת אמבטיות
יש לך חיים?: הא
חח כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: ממ..לא הרבה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממ.. אולי תעשה צניחה חופשית?: הלוואי
אוהב לרקוד?: כן
היית בחו"ל?: יוון פעמיים והולנד היית רוצה לגור במקום אחר?: כן כןן כן אתה מפונק?: ממ.. דיי חח שתייה מועדפת?: נסטי, שוופס שותה מים?: לפעמים באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: חח.. מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וגופיה.. ובגד ים המון פירסינגים?: היה בפופיק ובאף.. עוד כמה ימים מחזירה לאף.. ובאוזניים קעקועים?: אחרי הקיץ
אוהב להצטלם?: יאפ אתה שזוף?: ואי מאווווד אחרי שפיים אתמול
מתעצבן בקלות?: חח כן.. יותר מדי בקלות התחלת שמועה על מישהו?: לא. שונאת שמועות. יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח..
תחתונים?: נמוכות וחוטיני מסתדר עם אמאבא?: לא כ"כ מסתדר עם האחים?: חח הכי לא איך אתה מוציא כעס?: צעקות, בכי, מקלחת ומוסיקה ברחת פעם מהבית? לא חח חולמ בהקיץ?: לא מה היית רוצה?: שיהיה לי שקט בחיים מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים אדומים ולבנים איך נראית האקס/ית שלך?: ממ.. שיער שחור עיניים חומות .. ילד יפה. אתה חצוף?: חח יותר מדי קיץ או חורף?: קיץ
אתה נהנה להתלכך?: לא :-S איך הפופיק שלך?: יפה ונקי
מה מספר המזל שלך?: 21 איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו מעפן אחרי שינה תוכל להיות צמחוני?: אני צמחונית .. איך את נראית?: כמו בת אדם תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: ששומעת עונה חח שחית פעם בעירום?: כן
מתי?: הרבה פעמים למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא בוכה הרבה?: כן :-\ אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: ממ לא הייתי כורתת כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממ.. אל תשגע\י אותי.. נראה לי חח רומנטי? כן
מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני כמה שנים חח במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: הא
מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה יפה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים, 2 טבעות שרשרת וצמיד על הרגל איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא לגמרי מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: פף.. ביוון עם מה אתה ישן?: תחתון + גופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: במה אתה נוהג?: קורקינט
אתה ילדה של אבא או אמא?: של אףחד מהם.אני ילדה של סבתא וסבא ודודים חח מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: השנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: יאפ מה עשית היום? קמתי אצל החייל, באתי הביתה והתעצבנתי. =\ עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? ממ.. חום לישון או לקום? לישון ברור חח חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פיהוק מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? שולחת לו הודעה
איזה שיר אתה שומע עכשיו? לוחמת - אייל גולן כמה אקסים יש לך? רציניים
2 יוצא/ת היום? לא יודעת מה יהיה בעוד חצי שעה, אז בלילה
יש לך מסנג'ר? כן בלוג? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותו, את הדוד ואת החברה אם היית חייה איזה חייה היית? פקינז
איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית שוטף, קצת ערבית ויוונית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? חח כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ממ.. היו הרבה מה היום הכי טוב בחיים שלך? כנ"ל מה הדבר הכי חשוב לך? אמון, כבוד וכנות על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו
ממה אתה הכי פוחד? הדבר היחיד שאני פוחדת ממנו- נחשים ג'וקים וכאלה .. ולהיות לבד בחושך המקום האהוב לחופשה? ממ, לא יודעת =\ כרגע יוון חח.. טעם גלידה אהוב? וניל עם פצפוצי שוקולד \ פרוזן יוגורט חח ממתק אהוב? לא אוהבת ממתקים מכונית? ממ.. ג'יפ יפה כזה מבריק שחור \ אדום
חג? ממ.. סוכות נראהלי תוכנית אהובה בטלויזיה? ניפ טאק, הבורר, חברים מילה אהובה? צ'או
דיסק אהוב? פף מה זה דיסק
חח הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו? ברור גרמת למישהו לצחוק? כן חח הרגשת טיפש? כן ... דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור
התגעגעת למישהו? כן, גם עכשיו :-\

OgaliO

New member
חלק שני

האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : ממ.. כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל? בתמונות
עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן
עשית אמבטיית קצף? פף מלא פעמים
ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן
פעמיים. מפחיד. רכבת על פיל? חח בקרוב
נישארת ער כל הלילה? יותר מדי חח פחדת מהחושך? חח כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? ממ.. לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? חח לא
שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? הא
... לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? ממ.. לא אני עברתי אבל נתפסתי חח נרדמת בשיעור? חחחחחחחחח כן מה השיר האהוב עליך? משתנה.. כרגע ניצחת איתי הכל - עמיר בניון ו tears in heaven מה הסרט האהוב עליך? ממ 3 בפארק, אהבה בשחקים, טוקיו דריפט
מהו הספר האהוב עליך? ממ.. אם יש גן עדן. מה השעה: 13:23 חח היו לי כ"כ הרבה טלפונים וSMS באמצע.. וגם מאור במסן

מאורי6

New member
את לא יכולה להאשים אותי בזה שלקח לך שנה../images/Emo10.gif

למרות שנחמד לדעת שאף שאלון לא יכול לקחת את תשומת הלב ממני!!!!!!!!

the wild wind

New member
ME ^^

שעת ההתחלה:19:43 שם:נטלי תאריך לידה:2.12.1989 מזל:קשת מין:נ' גובה:1.69 משקל:60 (כן, שמנה :() צבע שיער:חום אדמדם צבע עיניים:חום מידת נעליים:41 מיקום:ראשל"צ איפה נולדת:ראשל"צ תפקיד בצבא:NOT YET מאוהב:כמובן :) חבר/חברה:אה הא ^^ אם כן, שם:דרור (או לחליפין "מדהים שלי!!.." כמה זמן אתם ביחד:7 וחצי חודשים מה אתה לובש עכשיו:מכנס פסים וחולצה לבנה של העבודה. תעשה סקס לפני החתונה:כבר נעשה :p התאהבת פעם במורה?:לא! מעשן?כן שותה?:כמובן...בעצם....כן. כמובן. :p מפלרטט:לא. מי החברים הכי טובים שלך?:ליבת- באמת שהיא מדהימה..ויעל!!- היא סיפקה לי בית השבוע כשגורשתי מביתי. הכית מישהו?:לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: דרור שלי מישהו נתן לך סטירה?:כן...אבא. באינטרנט הרבה?:לא יותר מדיי ביישן?:לא מתקלח?:מה נראה לכם?....ברור שלא :p יש לך חיים?:לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדיי... ואז גם מתאכזבתץ. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:כן. ואין שנייה שזה לא כואב לי. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:כן.. תעשה צניחה חופשית?:לא אוהב לרקוד?:ממש לא. היית בחו"ל?:כמובן ^^ היית רוצה לגור במקום אחר?:בארה"ב אתה מפונק?:בכלל לא.. שתייה מועדפת?:בירה טובורג (ואם מתעלמים מהאלכוהוליזם שלי- נסטי אפרסק..) שותה מים?:יאפ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:אה הא אתה מודל לחיקוי?:מקווה שלא. מה אתה לובש הכי הרבה?:ג'ינסים שגדולים עליי (סתם כי רזיתי :p) פירסינגים?:גבה קעקועים?:לא.. אוהב להצטלם?: ממש לא אתה שזוף?:אה הא ^^ מרוקאית אחרי הכול מתעצבן בקלות?:ממש ממש כן התחלת שמועה על מישהו?:לא.. יש לך קו טלפון משלך?:לא יש לך בריכה פרטית?:הלוואי.. אחים ואחיות?:לצערנו הרב תחתונים?: מה תחתונים? אם יש לי? אם אני לובשת עכשיו? מסתדר עם אמאבא?:לא מסתדר עם האחים?:לא איך אתה מוציא כעס?:בוכה כשאף אחד לא רואה. ברחת פעם מהבית?הו!!.. בדיוק גירשו אותי.. לא יודעת אם זה נחשב בריחה.. חולמ בהקיץ?:לפעמים.. מה היית רוצה?:להיות עם דרור.. מתגעגעת. מה הפרחים המועדפים עליך?:אין ממש.. איך נראית האקס/ית שלך?:שער ארוך שחור עם עיינים כחולות. וגבוהה.. אבל שום דבר לא משתווה לדרור שלי. אתה חצוף?:לפעמים. תלוי למי :p קיץ או חורף?:חורף!! אתה נהנה להתלכך?:אה הא.. כמו ילדה קטנה :p איך הפופיק שלך?:עגול וחביב :p מה מספר המזל שלך?:2 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן ומסריח מיום עבודה.. תוכל להיות צמחוני?:לא. איך חיי יראו בלי אגאדיר? איך את נראית?:אני יודעת?.. גבוהה עם שער חום ארוך, עיניים חומות...רגיל. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:לא תצא עם מישהו מבוגר יותר?:כן היו לך הפרעות אכילה?:לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד שיהיה לי כוח להגיע לפאלאפון שחית פעם בעירום?:לא.. מתי?:עדיין לא.. למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מקווה שלא לאף אחד.. בוכה הרבה?:לצערנו.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: לב באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "את/ה צודק/ת. הכול אשמתי. נכון." (בנימה צינית.) רומנטי?חצי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני.....המממממ...המון זמן. אלכוהול כמובן :p במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?:אין במין הנשי. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא.. מחשוף?:תלוי.. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא. מה הצבע תחתונים שלך?:שחור ואדום איזה מראה יש לחדר שלך?:מבולגן לרוב. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:טבעת שהחברה הכי טובה שלי הביאה לי- כתוב עליה FRIENDS ושרשרת שאחותי הביאה לי.. איך אתה מרגיש עכשיו?:חרא נקי וטהור. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי עם מה אתה ישן?:תחתונים וחולצה גדולה האם הפיצו עלייך שמועה?:כמובן.. במה אתה נוהג?:סקודה אוקטביה של המורה :p אתה ילדה של אבא או אמא?:לא זה ולא זה. ילדה של אחותי הגדולה. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?:במסיבת סיום :p בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אה הא מה עשית היום?עבדתי. בכיתי. עוד קצת עלי:קקה של בת אדם.. אתה מאמין בגורל?:לא קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?חולת סכרת :p מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון לעוד 10 דקות מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם?מדברת עם דרור שלי איזה שיר אתה שומע עכשיו? Michel של אנוק.. כמה אקסים יש לך?2 יוצא/ת היום?לא יש לך מסנג'ר?כן בלוג?לא את מי היית לוקח לאי בודד? דרור אם היית חייה איזה חייה היית?דוב איזה שפות אתה מדבר?אנגלית עברית. וגם זה בקושי :p בן-אדם של לילה או יום?לילה רגיש לדיגדוגים?או הו כמה כן.. מה היום הכי גרוע בחיים שלך?יום שישי מה היום הכי טוב בחיים שלך?היום שבו ראיתי את דרור פעם ראשונה\ כשהוא אמר לי שהוא אוהב אותי. קשה להחליט :p מה הדבר הכי חשוב לך?דרור והכלבה שלי גוגו (המלכה) על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על דרור.. ועל מה שעשיתי היו... להגיע למסקנות.. ממה אתה הכי פוחד?מעצמי המקום האהוב לחופשה? מקום שהוא לא ראשון. או בקיצור- רחוק מהבית.. טעם גלידה אהוב? וניל ממתק אהוב?במבה מכונית? מאזדה 3 אדומה. חג?חנוןכה תוכנית אהובה בטלויזיה? איש משפחה\ סקראבס\ קוראים לי ארל מילה אהובה? כפרה :p דיסק אהוב?אין ממש... אוהבת שירים יותר משר להקות.. הייתה לך שיחה רצינית?או הו כמה וכמה אפילו.. חיבקת מישהו?פעם או פעמיים :p גרמת למישהו לצחוק?משתדלת ^^ הרגשת טיפש? כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כל הזמן איתו בטלפון :p התגעגעת למישהו? :( דרור :( האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? :לא מישהי/ו בגדה בך?לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? אה הא היית מאוהב?אה הא. אפילו עכשיו ראית את מגדל אייפל?לא עישנת מריחואנה?כן שיחקת מונופול?כמובן ^^ נישקת מישהי?לא!!!! בחורה לעולם לא.. עשית אמבטיית קצף?אה הא ^^ ניסית דיאטה?אה הא.. הייתה לך תאונת דרכים?כן רכבת על פיל?לא נישארת ער כל הלילה? יותר מדיי פעמים :p פחדת מהחושך?לא זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת?כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?פעם דחפתי גזר לתחת... נו באמת?! פגשת סלבריטי?אממממ נו... את... איך קוראים לה??..חני נחמיאס!! עברת על החוק וניתפסת?לא.. נרדמת בשיעור?מתמטיקה.. מה השיר האהוב עליך? נכון לעכשיו- אמפריות נופלות לאט של חמי רודנר מה הסרט האהוב עליך?אין אהוב.. זה בא בקריזים.. מהו הספר האהוב עליך?הארי פוטר. מפגרת, אני יודעת. מה השעה 20:00

HisKitty

New member
יאללה גם אני, משעמם

שעת ההתחלה: 8:31 שם: זהבית תאריך לידה: 1.12.90 מזל: קשת מין:נקבה גובה:1.58 משקל:47 צבע שיער:חום צבע עיניים:חום כהה מידת נעליים: 37 מיקום: נהריה איפה נולדת: נהריה תפקיד בצבא: לא התגייסתי עדיין מאוהב: הכי בעולם חבר/חברה: חבר :) אם כן, שם: צחי כמה זמן אתם ביחד: שנה מה אתה לובש עכשיו: דגמח חאקי וגופיה לבנה תעשה סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשן? לא שותה?: מדי פעם מפלרטט: כן מי החברים הכי טובים שלך?: תומר ומיכל הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: כן מתקלח?: כן יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: מעט מאוד שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: מעט מאוד יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: ענבים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: מרידול יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: של השכנה שלי :\ מה אתה לובש הכי הרבה?: חזיה פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: ככה ככה אתה שזוף?: כן מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: 3 אחים וחות תחתונים?: ממ מה איתם? :) לא הבנתי את השאלה מסתדר עם אמאבא?: לא ממש מסתדר עם האחים?: עם חלקם איך אתה מוציא כעס?: בכי ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: מאוד מה היית רוצה?: להמשיך לאהוב כך תמיד ולקבל את זה בחזרה מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים איך נראית האקס/ית שלך?: שמנמן, בלונדיני, 1.70... :\ אתה חצוף?: תלוי למי קיץ או חורף?: קיץ!!! אתה נהנה להתלכך?: יאפ איך הפופיק שלך?: קטן ובפנים מה מספר המזל שלך?: אין איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: נמוכה, רזה ושחומה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי תצא עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה מתי שאני מספיקה שחית פעם בעירום?: לא מתי?: :\ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אוזניים באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו, אין קליטה רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדינית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן החבר הכי טוב שלך בתול?: שניים כן אחד לא מה הצבע תחתונים שלך?: כחול איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן ועמוס איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת שהחבר קנה לי וטבעת מהודו איך אתה מרגיש עכשיו?: טעונה בגעגועים וריקנות מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: הרבה זמן עם מה אתה ישן?: שמיכה (בכל העונות), בוקסר וגופיה האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: רכב פרטי אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשחשבתי שהאקסX בוגד בי, שנה שעברה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? פגשתי את החבר בהפתעה מדהימה מצידו ושמרתי על אחיין שלי עוד קצת עלי: אוהבת מוסיקה, שופינג וטיולים אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? פוקחת את העיניים :) מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מזיזה את הרגל מצד לצד איזה שיר אתה שומע עכשיו? סיילנט סקורן של מגהדת' כמה אקסים יש לך? 4 יוצא/ת היום? לא יש לך מסנג'ר? יאפ בלוג? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? נמלה איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? חח כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? היום שבו נפרדתי מהאקס נראה לי מה היום הכי טוב בחיים שלך? נראה לי ששישי שעבר.. :) מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה ויושר על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על החיים שלי בכלליות ממה אתה הכי פוחד? מוות ונטישה המקום האהוב לחופשה? אילת טעם גלידה אהוב? פסיפלורה ממתק אהוב? ביסלי מכונית? סיטרואן/פג'ו חג? ראש השנה תוכנית אהובה בטלויזיה? סאות'פארק מילה אהובה? כמיהה דיסק אהוב? דה גלרי של דארק טראנקווליטי הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן כן כן :) התגעגעת למישהו? תמיד :( האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? כן נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? הפוך, כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? סוג של :\ שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן, פגיעה באחי פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן, המון מה השיר האהוב עליך? hey pixies מה הסרט האהוב עליך? רקוויאם לחלום מהו הספר האהוב עליך? עריצה היא הלבנה של רוברט היינלין מה השעה:9:13

Ray512

New member
אני אעשה הכל בשביל לא ללמוד לפסיכומטרי...

הנה זה בא
שעת ההתחלה: 00:29 שם: ריטה תאריך לידה: שמור במערכת
מזל: קשת מין: נקבה גובה: 161 משקל: 47 צבע שיער: שטני צבע עיניים: כחול אפוק כזה. מידת נעליים: 36 מיקום: בית
איפה נולדת: רוסיה. תפקיד בצבא: חכו, קודם י"ב
מאוהב: יס. חבר/חברה: חבר. אם כן, שם: גם כן שמור במערכת. כמה זמן אתם ביחד: חצי שנה. מה אתה לובש עכשיו: טייטס וגופייה של מיקי מאוס של אניקה
תעשה סקס לפני החתונה: נחייה ונראה
התאהבת פעם במורה?: לא שזכור לי. מעשן? כן שותה?: פה ושם... מפלרטט: לפניי החבר... אולי. אבל אני לא כל כך טובה בזה. מי החברים הכי טובים שלך?: שמות, זאת אומרת? קודם כל חבר שלי, אניקה, אסתר, שטיין. הכית מישהו?: סביר להניח... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חבר שלי. מישהו נתן לך סטירה?: כן! בכיתה ט'. אולי גם לפניי, אבל לא זוכרת. באינטרנט הרבה?: בערב. ביישן?: ממש לא
מתקלח?: אלא מה?!
יש לך חיים?: ממש לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: רק אם זה שקר לבן למטרה טובה. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא נראה לי... תעשה צניחה חופשית?:לא, החל מגובה מסוים יש לי פחד גבהים. אוהב לרקוד?: בטח. היית בחו"ל?: כן. היית רוצה לגור במקום אחר?: גרמניה
אתה מפונק?: לא. שתייה מועדפת?: מיץ תפוזים. שותה מים?: המון. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: קשה לי להאמין
מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים וחזייה. מה זו השאלה הזו?
פירסינגים?: רק עגילים באוזניים. שלושה. קעקועים?: רק אלה של הבמבה. אוהב להצטלם?:אממ אם אני יוצאת טוב אז כן. אתה שזוף?: לבנה כמו הקיר. מתעצבן בקלות?: כן. התחלת שמועה על מישהו?: לא נראה לי. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: כן. תחתונים?: מה קורה לשאלון הזה?
מסתדר עם אמאבא?: כן. מסתדר עם האחים?: כן. איך אתה מוציא כעס?: ספורט או עישון. ברחת פעם מהבית? כן. חולמ בהקיץ?: לפעמים. מה היית רוצה?: שלווה. מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדים. איך נראית האקס/ית שלך?: אמריקאי. אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף. או קיץ אירופאי. אתה נהנה להתלכך?: לא. איך הפופיק שלך?: בריא ושלם, תודה. מה מספר המזל שלך?: 3! זו תמיד התשובה הנכונה בפסיכומטרי כשלא יודעים. טוב, כמעט תמיד. איך השיער שלך נראה עכשיו?: רע. תוכל להיות צמחוני?: לעולם לא. איך את נראית?: עייפה. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: עשיתי כבר. תצא עם מישהו מבוגר יותר?: ברגעים אלה ממש... היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אנשים עושים את זה?
כשהוא אצלי ביד, אני עונה. שחית פעם בעירום?: אולי בילדות. מתי?: בילדות? למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא. בוכה הרבה?: לא. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: תוספתן XD וזה כבר טופל. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אז אתה בעצם מנסה להגיד ש..." רומנטי? כל כך לא >< מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפניי חצי שנה כשהיה לי וירוס. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: בלונדיניות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: בטעם טוב. החבר הכי טוב שלך בתול?: לא
מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד XD איזה מראה יש לחדר שלך?: עץ. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: טבעת שעליי תמיד חבר שלי שואל "את נשואה?". איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה תחת. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ביום שבת בערב. עם מה אתה ישן?: פיג'מה. האם הפיצו עלייך שמועה?: בטח... במה אתה נוהג?:אני *אנהג* באוטו. מאזדה, אם אתם מתעקשים. 323 הענתיקה XD אתה ילדה של אבא או אמא?: שניהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בטקס יום זיכרון לשואה ולגבורה. האמת שגם בטקס יום הזכרון לחללי צה"ל הזלתי כמה דמעות. בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בכיף. מה עשית היום? מה שאני עושה כל יום. לומדת לפסיכומטרי. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?:לא. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? קשה להחליט. קרמבו או שוקו? קרמבו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מצחצחת שיניים. איזה שיר אתה שומע עכשיו? משהו ברוסית. כמה אקסים יש לך? הרבה
בערך שישה. או שבעה. יוצא/ת היום? איזה... כבר לילה. יש לך מסנג'ר? כן. בלוג? כן. את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי כמובן. אם היית חייה איזה חייה היית? אין לי מושג... אל תשאלו שאלות קשות. איזה שפות אתה מדבר? עברית, רוסית, אנגלית, ספרדית, ובתהליכי למידה של גרמנית. בן-אדם של לילה או יום? לילה. רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? כזה שהכל משתבש בו. מה היום הכי טוב בחיים שלך? לבלות עם חברים\חבר. מה הדבר הכי חשוב לך? כנות. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? דברים שעשיתי היום. ממה אתה הכי פוחד? לאבד אנשים. המקום האהוב לחופשה? מקום פסטורלי. טעם גלידה אהוב? וניל עם עוגיות. ממתק אהוב? גומי. מכונית? האמר. סתם XD אממ... בהחלט טויוטה. חג? שבועות. תוכנית אהובה בטלויזיה? האנטומיה של גריי. מילה אהובה? אל תתחילו >< דיסק אהוב? פורטה הייתה לך שיחה רצינית? בכלל? בכל חיי? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן וכן התגעגעת למישהו? כן (הגיוון חוגג) האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : פעם אחת... הוא שילם על זה אח"כ. מישהי/ו בגדה בך? לא שאני יודעת. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כל הזמן. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול?כן נישקת מישהי?כן עשית אמבטיית קצף?כן ניסית דיאטה?לא הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? לא XD נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן...אבל התחרטתי מסיבות אחרות. יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? אממ... סוג של. שיקרת? כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא O___O פגשת סלבריטי? חחח כן... דודו טופז קרץ לי, פיני טבגר חשב שאני לא שעירה מספיק, תום פטרובר פטפטן, מיטלמן כפרה עליו, ולגיא באר אני חייבת את התודות של החיים. ואורית שחף זה בכלל
עברת על החוק וניתפסת? לא נתפסתי ^^ נרדמת בשיעור? כן... היום... מה השיר האהוב עליך? כרגע?... אממ... "ככה אני" של היהודים. מה הסרט האהוב עליך? וי פור ונדטה. מהו הספר האהוב עליך? חלף עם הרוח. מה השעה:00:58

devilz

New member
טוב גמני../images/Emo3.gif

שעת ההתחלה: 13:41 שם: ליז תאריך לידה: 21.04.89 מזל: חרא מין: פעם בשבועיים גובה: 1.60 משקל: 46 צבע שיער: ג'ינג'י מזויף צבע עיניים: אדום כרגע מידת נעליים: 36 מיקום: ערב טוב ניצניםםםםם!!! אבל בעיקרון אשדוד איפה נולדת: בלארוס תפקיד בצבא: טירונית מסריחה מאוהב: מאוד חבר/חברה: חבר
אם כן, שם: לא משנה כמה זמן אתם ביחד: 9 חודשים מה אתה לובש עכשיו: העיקר שלא מדים... תעשה סקס לפני החתונה: כבר נעשה התאהבת פעם במורה?: איכס מעשן? לא שותה?: כה מפלרטט: מטבעי מי החברים הכי טובים שלך?: איך אני אמורה לענות? הכית מישהו?: ביסודי... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: עם החבר מישהו נתן לך סטירה?: ... קרה באינטרנט הרבה?: חח כבר לא
ביישן?: ממ.. יש לי משו כזה.. מתקלח?: נמ.. זה שאלה רטורית לא? יש לך חיים?: לא ממש עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: ממממ.. משו כזה... תעשה צניחה חופשית?: פאק לא אוהב לרקוד?: שאני לבד לבד היית בחו"ל?: כה היית רוצה לגור במקום אחר?: מממ... אולי גרמניה.. אבל לא בצורה קבועה.. טוב פה... אתה מפונק?: כה... שתייה מועדפת?: מים... (כה.... הנוזל השקוף הזה....) שותה מים?: נמ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: חח.. כה אתה מודל לחיקוי?: יש משפט שאומר... שכולנו מודל לחיקוי .. במקרה הקיצוני אפשר לשמש דוגמא שלילית מה אתה לובש הכי הרבה?: בשבוע האחרון?מדים פירסינגים?: אין קעקועים?: לא הקטע שלי אוהב להצטלם?: ממ לא ממש אתה שזוף?: שיזוף מטכלי
מתעצבן בקלות?: יותר מדי התחלת שמועה על מישהו?: מממ.. יש מצב יש לך קו טלפון משלך?: כה פשוט אני קוראת לזה פלאפון
יש לך בריכה פרטית?: חח אחים ואחיות?: ממ לא בדיוק תחתונים?: מדי פעם מסתדר עם אמאבא?: לפעמים.. מסתדר עם האחים?: .... איך אתה מוציא כעס?: צעקות ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: קורה מה היית רוצה?: כמה פטורים יעילים מה הפרחים המועדפים עליך?: ממ וורדים שחורים איך נראית האקס/ית שלך?: כמו איזה אקס שלי אתה חצוף?: קצת קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: מממ קצת איך הפופיק שלך?: שקסי מה מספר המזל שלך?: 3 איך השיער שלך נראה עכשיו?: רטוב ופרוע תוכל להיות צמחוני?: כן... איך את נראית?: טוב עם סימנים כחולים תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: מממ קרו דברים מעולם תצא עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: לא באמת כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: משתנה שחית פעם בעירום?: ממ מתי?: ממ למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: השבוע? כן
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הראש באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: אה... רומנטי? לא משו מתי הפעם האחרונה שהקאת?: יום ראשון... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ג'ינג'יות אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: את הגוף... מחשוף?: ובנדיבות החבר הכי טוב שלך בתול?: כה מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: לבנבן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: דיסקית איך אתה מרגיש עכשיו?: כואב
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עיר הבירה נחשב? עם מה אתה ישן?: בבית.. בערום האם הפיצו עלייך שמועה?: כה במה אתה נוהג?: סובארו B4 אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: זה לא קרה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: אפילו בשביל חצי מהסכום מה עשית היום? חזרתי הביתה
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קצת קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שם מדים
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? "לילה טוב המפקדת" איזה שיר אתה שומע עכשיו? ... כמה אקסים יש לך? יותר מדי יוצא/ת היום? מקווה יש לך מסנג'ר? כה בלוג? לא אבל יש לי פורום זה מספיק טובלא
? את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי אם היית חייה איזה חייה היית? נחש איזה שפות אתה מדבר? רוסית אנגלית עיברית כן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? לא מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יום שני האחרון
גיוס ארור מה היום הכי טוב בחיים שלך? מממ היו כמה מה הדבר הכי חשוב לך? לא דעת האנשים שחשובים לי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? ב6.9 החרא הזה נגמר ממה אתה הכי פוחד? ירי בנשק... המקום האהוב לחופשה: צפון הארץ טעם גלידה אהוב? שוקו ממתק אהוב? מייק אנד אייק מכונית? כזאת שנוסעת חג? יום העצמאות תוכנית אהובה בטלויזיה? לא דעת מילה אהובה? פטור דיסק אהוב? ממ יש מספיק
הייתה לך שיחה רצינית? חח כה חיבקת מישהו? כה גרמת למישהו לצחוק? כה הרגשת טיפש? כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כה התגעגעת למישהו? כה האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כה מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? לא היית מאוהב? כה ראית את מגדל אייפל? כה עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כה נישקת מישהי? כה.. (כה.. מישי לא ביגי) עשית אמבטיית קצף? כה ניסית דיאטה? חח הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כה פחדת מהחושך? כה זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כה פגשת סלבריטי? כה עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כה מה השיר האהוב עליך? יש הרבה
מה הסרט האהוב עליך? ארמגדון מהו הספר האהוב עליך? לא דעת מה השעה: 14:00

גם אני רוצה!!!

שעת ההתחלה: 15:36
שם: טל
תאריך לידה: 22.12
מזל: גדי
, סתם - נקבה, אלא מה!
גובה: 1.67
משקל: נו באמת
אני לפי הסטנדרט, טוב?!
צבע שיער: ג'ינג'י... טבעי טבעי
צבע עיניים: כחול
מידת נעליים: 40 בערך
איפה נולדת: בישראל?
תפקיד בצבא: עוד אין כרגע, אבל כנראה משהו במודיעין.
מאוהב: וואו, כן
חבר/חברה: יש גם וגם
אם כן, שם: של המדהים שלי? אמיר
כמה זמן אתם ביחד: עוד שבוע נהיה 8 חודשים...
מה אתה לובש עכשיו: פיג'מה
עם בוקסר של היחידה שלו חחח
תעשה סקס לפני החתונה: חח כן
התאהבת פעם במורה?: לא, מזל!
מעשן? חס וחלילה.
שותה?: לא שותה כדי להשתכר או משהו. פה ושם איזה קוקטייל נחמד, כדי לטעום
מפלרטט: חחחחחחח מוזר
מי החברים הכי טובים שלך?: הכלבה שלי, חברה שגרה לידי, והחיילצ'יק כמובן
הכית מישהו?: את החיילצ'יק שלי
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: המממ בעיקרון איתו, כשהוא יכול לדבר הרבה זמן זה יכול להימשך שעות... אבל חוץ מזה, אני לא מדברת הרבה בטלפון, מעדיפה להיפגש.
מישהו נתן לך סטירה?: כן
באינטרנט הרבה?: יאפ
ביישן?: פעם הייתי ממש ביישנית. עכשיו אני הרבה פחות.
מתקלח?: לא. ברור שכן!
יש לך חיים?: טיפונת
עד כמה אתה בוטח באנשים?: לוקח לי זמן לבטוח באנשים... גם בו לקח לי זמן.
שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לצערי כן
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יאפ.
תעשה צניחה חופשית?: אני מתה לעשות!!!
אוהב לרקוד?: לא כ"כ.
היית בחו"ל?: כן
היית רוצה לגור במקום אחר?: עכשיו יש לי בית מדהים
אבל הייתי רוצה לגור בחו"ל מתישהו.
אתה מפונק?: קצת
שתייה מועדפת?: קולה, מיץ מנגו/פסיפלורה
שותה מים?: כן
באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט
יש לך פלאפון?: כן
אתה מודל לחיקוי?: רק לבנות דודות שלי הקטנות
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וחולצה?
פירסינגים?: יש לי רק עגילים באוזניים..
קעקועים?: גם אין, אבל אני רוצה לעשות אחד מתישהו.
אוהב להצטלם?: לא כ"כ, אבל בשנים האחרונות פחות אכפת לי.
אתה שזוף?: חחחחחחח אני ג'נג'ית! אני הכי לבנה בעולם.
מתעצבן בקלות?: לא
התחלת שמועה על מישהו?: חח לא
יש לך קו טלפון משלך?: יש לי פלאפון..
יש לך בריכה פרטית?: לא
אחים ואחיות?: אח אחד שקטן ממני בשנתיים
תחתונים?: יש, תודה.
מסתדר עם אמאבא?: ככה ככה.
מסתדר עם האחים?: כנ"ל
איך אתה מוציא כעס?: פעם הייתי עושה את זה דרך הרכיבה.. (על סוסים), עכשיו אני בעיקר שומעת מוזיקה או משהו.
ברחת פעם מהבית? כמעט.
חולם בהקיץ?: מידי פעם
מה היית רוצה?: שהוא יחזור יומיות
מה הפרחים המועדפים עליך?: ת'אמת שפרחים ממש לא מזיזים לי
איך נראית האקס/ית שלך?: לא היה כ"כ.
אתה חצוף?: לפעמים
קיץ או חורף?: וואו, חורף
אתה נהנה להתלכך?: איכס לא
איך הפופיק שלך?: יפה?
חח הוא שקוע, לא בולט. פופיק רגיל נו
מה מספר המזל שלך?: אין כ"כ...
איך השיער שלך נראה עכשיו?: אסוף בקוקו ורטוב אחרי מקלחת.
תוכל להיות צמחוני?: לא נראה לי, למרות שאני גם ככה לא אוכלת כ"כ בשר כי אני לא מתה על זה.. אבל לפעמים פשוט בא לי
איך את נראית?: ג'ינג'ית מנומשת?
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: רק אם הוא משהו מיוחד. בדר"כ גברים ילדותיים יותר אז קשה למצוא מישהו מתאים שהוא קטן ממני...
תצא עם מישהו מבוגר יותר?: אני יוצאת כרגע
היו לך הפרעות אכילה?: לא בדיוק. היו כמה חודשים שפשוט הפסקתי לאכול כי לא היה לי תיאבון, והיו לי בחילות כל הזמן
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני ישר עונה אם אני יכולה.
שחית פעם בעירום?: חחח לא
מתי?: ---
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אמא, אבל יש בי קצת מכל אחד.
בוכה הרבה?: בשבוע האחרון כן
, אבל בכללי אני משתדלת שלא. למרות ש.. אני עדיין אישה.

המשך ../images/Emo26.gif

עוד קצת עלי: יש לי בית חדששששששששששששששש
אתה מאמין בגורל?: כן
קור או חום? קור
לישון או לקום? לישון
חוף או הרים? הרים, נראה לי. גם חוף זה טוב.
קרמבו או שוקו? קרמבו
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בימים האחרונים אני נוטה לצאת על הבוקר למרפסת שלי ופשוט להסתכל על הנוף המדהים שיש מהחדר שלי... אבל בדר"כ זה לצחצח שיניים.
מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? בדר"כ רואה טלויזיה
איזה שיר אתה שומע עכשיו? Infected Mushroom - Artillery, הבחורצ'יק הדביק אותי בחרא הזה..
כמה אקסים יש לך? אקסים מכיתה ה' נחשבים?! חח.. קיצר אין.
יוצא/ת היום? אני מקווה שכן.
יש לך מסנג'ר? יאפ
בלוג? היה.
את מי היית לוקח לאי בודד? וואו שאלה טובה. נראה לי שאף אחד.. אולי את הכלבה שלי.
אם היית חייה איזה חייה היית? או ציפור או כלב.
איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, טיפה ערבית (לומדת..), וטיפטיפונת מצרפתית ומספרדית (אני מבינה אבל קשה לי לדבר)
בן-אדם של לילה או יום? לילה, נראה לי. לא יודעת, אני אוהבת חושך.
רגיש לדיגדוגים? אוהו, מאוד.
מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא עולה לי כרגע...
מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא יודעת, כל רגע איתו זה מדהים.. והסופ"ש האחרון היה באמת אחד הטובים.
מה הדבר הכי חשוב לך? אהבה
, חברים, חבר.. משפחה... אין דבר אחד בודד.
על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו ];
ממה אתה הכי פוחד? בעיקרון אני מפחדת ממה שאני לא מכירה, דברים נסתרים שכאלה.. וממצבים שפיזית אני לא יכולה להתמודד איתם ולהגן על עצמי, כמו למשל מלחמה שנופל עלי טיל באמצע הרחוב.
המקום האהוב לחופשה? וואו, לא יודעת. אני מתה לנסוע לארה"ב.
טעם גלידה אהוב? תות
ממתק אהוב? קליק ביסקוויט
מכונית? מה אכפת לי, הג'יפ שלי אמא זה טוב
חג? חנוכה
תוכנית אהובה בטלויזיה? מכושפות, ניפ טאק, חברים, לויס וקלארק..
מילה אהובה? נו לא יודעת
דיסק אהוב? יש כל מיני.
הייתה לך שיחה רצינית? אהא
חיבקת מישהו? אהא
גרמת למישהו לצחוק? יאפ
הרגשת טיפש? כל חיי בערך חחח
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן
התגעגעת למישהו? עדיין מתגעגעת. האם אי פעם:
נזרקת ע"י מישהי/ו? : שוב, בכיתה ה' זה נחשב? אם כן אז כן חחח
מישהי/ו בגדה בך? כן
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן
היית מאוהב? עדיין מאוהבת
ראית את מגדל אייפל? כן, גם הייתי עליו
עישנת מריחואנה? לא
שיחקת מונופול? חח כן
נישקת מישהי? נישקתי מישהו
עשית אמבטיית קצף? כן
ניסית דיאטה? חחחח כן
הייתה לך תאונת דרכים? לא
רכבת על פיל? לא
נישארת ער כל הלילה? כן
פחדת מהחושך? כן
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא זכור לי
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא
שיקרת? כן
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חחחחח יש מצב...
פגשת סלבריטי? כן
עברת על החוק וניתפסת? וואי לא זוכרת, לא נראה לי...
נרדמת בשיעור? כן
מה השיר האהוב עליך? יש כל מיני. אין לי כוח נו
מה הסרט האהוב עליך? הסימפסונס
מהו הספר האהוב עליך? מישהו לרוץ איתו / דויד גרוסמן
מה השעה: 17:12, אבל הלכתי באמצע לאכול...

למעלה